wake up

hejsi svejsi, idag e de min födelsedag men de känns nog inte så annorlunda hah. Var till stan genast efter skolan o jag köpte nog en hel del men jag visar de imorgon om jag hinner.
puss på er o sov gott !



/ jojjo

Spotify

Har skaffat Spotify! E så glad för jag klarade de själv, såja, nu är jag väldigt nöjd med denhär dagen! 
Ah, skönt äntligen har jag skaffat de, jag rekommenderar!

 
bild från google

//emppu


Någon som vill hjälpa?

Hejsan, kommit hem från min violin lektion.
Sitter här o försöker få Spotify, någon snäll som vill hjälpa mej? :) Kommentera gärna på vilken sida man kan få Spotify invites, tacksam för svar!


dagens webcam bild.

//emppu


F*cking fifteen!

Grattis jojjo som fyller 15 år idag!!!

Hade tänkt göra ett massivt kollage av jojjo bilder men eftersom hon redan gjort ett själv så tänkte jag att jag inte skulle göra det. Men nu har jag gjort 3 kollage iallafall. Här är bloggpresenten till dej jojjo, enjoy!




Hoppas du har en riktigt bra dag!

//emppu

I´m a good girl

Spanska prov idag, hoppas de gick okej. Fick också ut 2 prov idag, fick jättebra i båda så jag är väldigt nöjd!

Ska äta mellanmål o sedan ska jag göra en överraskning på datorn som ni också kommer att få se idag. Jag kallar de för bloggpresent till jojjo, mer om de sen :)

//emppu

Supersweetfifteen!


Turning fifteen today, wiiho !

/ jojjo

Yesterday was a good day

Jag såg ju inte sådär sur ut utan de va simone som var i farten med fotografering, haha !




simone



emma

becca

emppu



emppu o hennes... ja.



sara

/ jojjo


The end of the day

Nej nu får de vara slut på provläsning. Ska fixa nå mat åt mej har typ bara ätit morgonmål idag o så ska jag kolla på tv en stund.
Ska försöka gå o lägga mej tidigt idag så jag är pigg o utvilad tills imorn, men får se hur de går med den saken...
Nåja, magen kurrar nu.

//emppu

Söndagar är nödvändiga

Kommit hem från en joggingrunda i mörkret o varit i duschen o gjort hårinpackning o sånt mysigt. Känner mej otroligt fräsh nu. Söndagar e oftast tråkiga men nödvändiga. Man förbereder sej inför kommande veckan liksom.
Har biologi förhör också imorgon som jag måste läsa på. De blir nog tufft att läsa ikväll på 2 saker men jag tror inte jag läser så länge, orkar inte, är skoltrött.

Hoppas ni haft ett roligt veckoslut!
emppu

Usch jag vill verkligen inte, HATAR SPANSKA !

hejsi svejsi, oj va klockan e mycket o jag har nästan inte ens tittat på spanska boken uj bajs. F*n va jag hatar spanska, så otroligt invecklat. Jag vet jag skulle  ladda upp bilderna från igår o jag ska men jag måste bara läsa lite på spanska o sedan ploppar bilderna upp. Wiiho på fredag så sticker jag till joensuu, 10 timmar med buss kanske inte låter så lockande men vad jag längtar ! Imorgon fyller jag 15 så glömm inte att gratta mej haha skämt ! (:



/ jojjo

El domingo en el español

Donat på här hemma. Städat, vattnat mina stackars blommor m.m.
Sitter här o myser med tända ljusjust nu, de e skönt.
Snart måste jag börja läsa på spanska prov som vi har imorgon!!

//emppu :)

Guld+Pärlor

Godmorgon! Vaknade klockan 12 idag, skönt att äntligen få en sovmorgon!! :)
Nu ska ni få se gårdagens outfit o ett kollage!


armband som jag köpte igår! Kappahl, 8.95e


I ♥ it!


silvrig bolero
volang topp
jeggings
högklackat
smycken


There you got me :)

//emppu

SATC movie

Nu är jag hemma!! Efter rax kvällen så kom pappa o hämtade mej klockan halv nio o så for vi till sundom o firade min kusins mamma o lilla jul! :)
Fick choklad av släktingarna o av mamma har jag fått fazers julkalender.
Var där där med min kusin Erika o hennes kompis Rebecca vi såg bland annat på The Sex And The City Movie.
Men nu ska jag vara en stund på datorn o sedan till sängs.

puss
emppu

sunny day

hejsi svejsi, kom hem för nån stund sedan från en superkväll med tjejerna, tack för alla fina presenter o allt !
De e ju lilla jul men jag brukar aldrig få lilla juls presenter för att jag fyller 2 dagar efter (måndag!), så de e lite sådär onödigt.
Laddar upp bilderna imorgon för nu orkar jag faktiskt inte, jag tror jag ska o sova nu för jag steg upp där 06.00 -tiden o for iväg till ishallen så jag e helt spagetti, godnatt !



hahaha, seriös sommarbild !

/ jojjo

I wanne see you move move

hejsi svejsi, snart drar jag iväg med flickorna till rax o har lite lilljuls mys o mitt kalas på samma gång.  Nu ska jag fixa de sista o dra, de kommer outfit bilder later !

 / jojjo


Lilla jul

Håller på att göra mej klar till kvällen.
Klockan 18 så ska jag till Rax för där har jojjo sitt kalas, ska bli kul med girlsen!
Sedan efteråt kanske kl 21? Så fortsätter kvällen hos min kusin
där släktingarna är o så firar vi lilla jul!


Rosett i håret, snyggt!

Glad lilla jul på er!♥
emppu

Russian roulette


Inte riktiga videon, men denhär är också häftig :)

//emppu

Effektivt

For till stan en timme senare än vad jag tänkte, de blev nu bara så...
Köpte present till jojjo, men kan ju inte skriva vad jag köpt här tyvärr. Köpte också ansiktsvatten o ansiktscreme eftersom de är snart slut. Köpte äntligen armbandet som jag suktat länge efter!! De kommer bild på armbandet o också kvällens outfit ikväll :)
Kommit hem från stan, ätit mellanmål, varit i duschen o paketerat presenten.
Nu ska jag fundera vad jag ska ha på mej ikväll :)

//emppu

Early

Godmorgoon!
Vaknade halv 10 idag. Väldigt tidigt för att de skulle vara en lördagsmorgon men jag har fullt program idag!
Snart så ska jag till stan o köpa present till jojjo o kolla om jag hittar något till mej själv :)

Ha de bra!
emppu

love at first sight















/ jojjo


zumm !

hejsi svejsi, sorrey verkligen för att jag inte uppdaterat igår o inte idag heller usch då va dålig jag är men jag har haft en massa annat som jag har måsta fixat o så, men de har väl inte hänt så mycket speciellt. Imorgon så blir de rax med tjejerna, haha mera om de sedan. Nu ska jag plocka ihop lite snygga grejjer så de kommer soon.  Ja o så skulle jag kolla nån dag sedan om man kan beställa knokk klockor till finland (de e ju så s*tans snygga!) o såklart stod det : leverans sker bara i inom sverige o jag skicka då ett meil till knokk om de skulle vara möjligt att beställa till finland o nu hade han svara men jag fattade inte ett skit så jag skicka ett nytt meil till han. Alltså han skrev bara någo där i början o sedan KÖR HÅRT :) , haha !
latero!



/ jojjo

Grey

Angående mina naglar. Jag klippte o filade dem lite o satte ljusgrått lack med glitter i. Kortare naglar än vad jag brukar ha men glittrigt blir ju fint nu till lilla jul :)
Bjuder på 2 cam bilder, kanske inte så bra men :)


creepy bild, men min naglar.



Puss
emppu


Förfrusit röven

Förlåt, förlåt, förlåt för dålig uppdatering idag!
Efter skolan så gick jag hem med min lillebror. Hemma bytte jag kläder och åt mellanmål. Sedan for jag o arbetade med becca. Vi var klara ca klockan 18 men på hemvägen så lämnade vi o prata. Pratade om allt möjligt o plötsligt var klockan halv 20!!! OMG! Stått där ute o frusit röven av mej i 1 ½ timme o inte märkt att tiden gått så fort!?
Nåja, I´m back home now :)

//emppu

Fresh

Sitter här o dricker Fresh. Jag ska förklara. Ca. 1 år sen (?) så gnällde min lillebror att jag skulle köpa Fresh åt honom, jag bara: vah? va e de? Han visste inte hur han skulle förklara han sade bara fresh.
Nästa gång i butiken visade han sin fresh de var Mountain dew han menade! Efter de började jag också kalla Mountain dew för fresh. När jag sade åt jojjo: köp fresh åt mej! Jojjo sa att okej, men va e de ens för nåt? Nå jag berättade o nu kallar hon också mountain dew för fresh! De e fresh som gäller :)



//emppu

1,2,3

Glömde att berätta vad som hände på bowlingen kom jag på nu! Jag har 3 saker som jag ska berätta om.

1. Som ni vet så har jag än ont i halsen o när vi de var min tur att bowla så blev min hals plötsligt jätteirriterad o jag fick en hostattack! Jag gick snabbt o sökte min väska efter nå mynthon men jag hittade inte väskan. Sen kommer jag på att väskorna är brevid jojjo, hostandes halvspringer jag till jojjo o hittar min väska o mina halspastiller :) Alla andra människor i bowlinghallen trodde säkert jag hade allvarliga problem, sry.

2. Jag ska "kasta" klotet. Tar sats och- klotet faller ur händerna på mej med en duns! Haha, nåja. Lite liknande hände för Sara som bowlade med mej. När hos skulle "kasta" så for de bakåt mot mej o jojjo. Min reaktion var såklart att oj neeej! Men som tur var kom den inte så hårt o jag har snabba reflexer o tog tag i klotet!

3. Så klart. Händer nästan alltid då jag bowlar. Nu var de min tummes tur. Nageln gick av! Blir nästan förbannad ju! Jag vill inte ha små korta stumpnaglar! Har ganska fina naturligt långa naglar men vad ska man göra om tummnageln är jättekort? Klippa alla andra naglar, eller vänta tills nageln växt sej lika lång som resten av naglarna?

Tjingeling
emppu

Bowling

Kom just hem. Idag hade vi religionsprov vilket var svårt! Håller tummarna.
Sedan for vi o bowlade på gympan. Det är kul fast jag inte alls är bra på det!
Nu ska jag äta mellanmål o sedan är jag på väg igen :)

//emppu

lose control

hejsi svejsi, nu sitter jag o fösöker blogga med min lillebrors dator som e så krånglig så jag fattar nog inte ens hälften (haha) , nåja nu ska jag läsa en stund till på prov o sedan så ska jag nog krypa till sängs.
denhär låten har fastnat på min hjärna !



/ jojjo


pretty&Ill

Här igen bloggläsare! :)
Imorgon så har vi då religionsprov. Måste verkligen satsa o öva ikväll!!
Imorgon ska vi också o bowla på gympan.
Här är en bild jag tog imorse, som jag inte hann lägga upp på bloggen eftersom jag hade så bråttom då till skolan men här kommer dagens bild.


Nu ska jag först snabbt kolla facebook före provläsning!

//emppu

Min hesa röst

Hejjsan! Klarade av att stiga upp på morgonen o till skolan. De hemskaste just nu är min röst, den är väldigt hes så jag låter inte så bra idag. Jag vill kunna babbla o skratta som vanligt, för de här isn´t funny!
Efter skolan så for jag o arbetade o nu är jag hemma igen.
Ska se på ett avsnitt thats 70´s show o sedan bloggar jag mer :)

kram
emppu

latte + chanel

hejsi, skulle verkligen måsta läsa på prov men de låter inte så lockande så näpp jag orkar inte. Imorgon så har jag morgonträningar kl 07 - 8.30 uff de låter inte värst lockande heller men va gör man åt de då ?
Men de kan nog vara att jag inte far för att jag vrickade foten för nån vecka sedan o de tar ännu sjukt att stiga på hela foten så, nåja nu ska jag tvinga mej själv att läsa på prov !



/ jojjo

red head ?

hejsi svejsi, har inte uppdaterat så mycket idag för jag har läst på prov (åtminstone försökt om man kan säjja så, haha!) o så har jag sovit o tråkat, fy att de e tråkigt att vara sjuk. Kollade igenom sommar bilder just o så märkte jag nå bilder som mitt hår ser helt rött ut fast de verkligen inte var det men nu blev jag lite sugen på rött hår eller javet inte om jag skulle våga helt ärligt men kanske sedan senare nångång, eller ja de sku ju vara kul om man skulle kunna testa de bara för en dag. Nåja, nu ska jag i duschen o sedan sex and the city.







har alltid beundrat hennes hår och stil, underbart !

/ jojjo

Panik!

Tänkte att jag skulle ta en promenad ute i friska luften då jag inte varit ute på hela dagen. Sagt o gjort. Traskade iväg o såg en kvinna som gick en bit framför mej, allt är lugnt. Sedan ser jag en gubbe, (läs man) som går en bit bakom mej, pulsen höjs o jag känner hjärtat som bultar, försöker lugna ner mej själv men han fortsätter att gå efter mej. Kvinnan som gått framför mej har försvunnit.
Nästa gång jag vänder mej om är ingen bakom mej. Så klart. Allting lättar.
Kan verkligen inte förstå på mej själv, har inte varit förr rädd för att själv gå ensam då de är mörkt ute men ikväll så var jag det. Kände mej nästan lite paranoid, de va pinsamt! Den enda anledningen jag kommer på e nog att jag har varit o är ännu sjuk o därför inte tänker lika klart. Men alltså vilken känsla!

Men nu är jag hemma i mitt rum så allt är bra nu :)
//emppu

Mynthon

Tryckt i mej lite makaronilåda, känns som jag inte ätit riktig mat på jättelänge ju! Så nu mår jag lite bättre.
Annars har min "mat" bestått av dessa, dock citronsmak.

 

//emppu


Still home

Gomorron guys!
Klockan 10 idag hämtade jag religionsboken från skolan eftersom vi har prov på torsdag. Vet inte om jag orkar läsa till de nå idag o så hoppas jag att jag orkar fara till skolan imorn!
Sedan for mamma o jag till piffi där jag fick Cosompolitan o nå mat som jag tycker om fast jag inte alls vill äta något just nu.
Min lillebror är också hemma idag eftersom han fick svininfluensa sprutan igår o kände av lite biverkningar.
Vi har kollat tillsammans på nån barnfilm som hetter polar expressen.


//emppu


Show me how it's done

hejsi svejsi, äntligen lite bättre feeling i kroppen men inte så bra endå, denhä natten har varit ett helvete, jag har skakat hela natten o hostat o haft så kallt att jag trodde jag skulle dö, nej fyf*n. Nu ska jag o läsa skvallertidning o sedan sova, aldrig en sånhär natt igen.

 

/jojjo


you hit me once, I hit you twice !

hejsi svejsi, har varit hemma nu i typ en timme eller något. Idag så var säkert en av höstens/vinterns bästa dagar jag vet inte varför men jag kände mej så pigg idag. Sedan efter skolan så for sarah och jag via mej o hämtade lite stuff o sedan for vi till sarah o därifrån till stan o såg på new moon again, haha ! men de kändes som om filmen skulle ha varit mycke bättre denhär gången. Sedan efter de så for jag till butiken o köpte skvallertidning o nu ska jag i duschen.



/ jojjo

Huh?

hejsan! Efter att ha slickat i mej ½ slickepinne (vilket var superjobbigt), har jag nästan ingen mer ork. Vad är de som händer med mej?
Ska gå o se på nåt top model avsnitt som kommer från nån finlandskanal.
Känner mej så död i halsen.

//emppu

Cherries

Host, snörvel, host! Jag är väldigt trött på de här, säkert ni också men de kan inte hjälpas.
Fått i mej frukost o en banan under hela dagen idag, känns inte så bra, men är verkligen inte sugen på mat då de tar så sjukt att svälja!

Tänkte skärpa mej o lägga upp en bild faktiskt. Inte en bild på mej eftersom jag ser förj*vlig ut. Men en bild som är tagen för länge sedan men har ändå en viss mening till mej :)


//emppu

It´s hard to breathe

Har just "kollat" på harry potter 4:an. Kommer inte ihåg ett smack, men orkar inte sova längre....
Här sitter jag ensam hostande o snörvlande.. *suck*

//emppu

This is not me

Jag kan INTE förstå dethär!! Nu är jag sjuk igen! Har feber, halsont o sånt där o de e inte nå roligt. Aldrig förr i mitt tidigare liv har jag varit så här sjuk som denna höst, i lågstadiet var jag bort max 5 ggr av att jag var sjuk på 6 år. Men denhär hösten vet jag inte vad jag gjort för fel, jag har tvättat händerna o ätit min multivitamin, blir ju nästan förbannad på dehär!


bild från google

Hoppas ni är friska o krya!
emppu

Like a dream

hejsi svejsi, jag har så tråkigt att de e inte sant o så har jag inte ens gjort spanska inlämningsuppgiften. Jag suger på spanska o vi har prov om en vecka, yey på min födelsedag kan de bli bättre. Kollade igenom bilderna från igår o nu blev jag riktigt sugen på denhär fina klänningen som emppu prövade fast jag skulle vilja ha en svart eller ja, båda e ju sjukt fina och kostar bara 20 euro men jag vi se. Jag har räknat ut att jag hinner till stan nästa gång efter 3 veckor wooho not, nu ska jag no se på lite tv o sedan i duschen !
like a dream !






/ jojjo

Freshness

Nyduschad o fräsch! Tror jag ska kolla på tv en stund nu o sedan ska jag laga ansikstsmask så jag ser fräsch ut imorgon fast jag känner mej sjuk! :(

Hoppas de är bra med er!
emppu

Sean banan


jaaa.. vad ska man säja? :)

//emppu

Come to mama

hejsi svejsi, usch va jag har varit dålig på att uppdatera denhär veckan, nå anyway igår så var emppu o jag till stan o kollade new moon o sedan till rosso o frossa i oss mat (HAHA!) Filmen var verkligen super! Jag måste bara fråga, är de ingen som tycker att jacob var snygg i dedär långa håret också? Han e lite snygg bara. Jag köpte nog ett par saker från stan men då jag skulle inte orka sätta upp dem nu så de kommer efter en stund så om ni vill se va jag köpt så kika in senare !
Kollade på asos just o hittade den perfecta ringen!


/ jojjo


We should rule the world

Igår var som sagt en underbar dag o kväll tillsammans med jojjo! Tiden bara flög iväg! Nu ska jag berätta lite vad som hände igår då:
Ca. klockan 11 så åkte vi till stan. Sedan var de shopping på G! Vi tog en paus på Arnold´s o sedan fortsatte vi  shoppa. Jag hittade inte så mycket men jojjo hittade en hel del. Vi gick till citymarket o köpte dricka o godis typ till bion. Vi såg New Moon, filmen var jättebra!
Klockan 18 gick vi till Rosso. Jojjo åt pannpizza o jag åt räkpasta.
Till efterrätt åt vi pannacotta, mums!
Mycket skratt o bra sällskap, de e grejen. Om skratt förlänger livet är jag o jojjo odödliga, haha :)
Nu kommer bilder, vi bjuder såklart!


muffins & kakao


emppu vid arnold´s
 






jojjo väntar på att filmen ska börja


emppu vid bion






Vid Rosso!





jojjos pannpizza med dubbel ost, visst ser det gott ut?


efterrätten :)

//jojjo&emppu


Bomull i mitt huvud

Godmorgon!
Hade en underbar dag igår, men mer om det senare då jojjo har laddat upp bilderna.
Huvudvärk o halsont med mera vaknade jag av idag, tror att min lillebror smittat mej, men jag får hoppas jag mår bättre snart!
Nu ska jag fara till sängs o läsa Solo.

//emppu


Hurry up

Snart så sticker jag o jojjo till stan! Så nu måste jag göra mej klar o sedan kommer de väl uppdatering senare på kvällen!

Tjingeling!
emppu

sunny day

hejsi svejsi, nu ha jag satt de svarta lösnaglarna o ser sådär halft på idol, men eh boring. Ringd för nån timme sedan till rosso o reserverade ett bord o så var emppu o jag till gloria o köpte biljetter, woho !
Jag ha inte ännu bestämt outfit för imorgon men men, ja o så efter att jag hade kommit hem från emppu så for jag till fyseoterapeut (stavning?) o han tejpade min vrist o sedan hem. Hemma märkte jag ett fint vitt paket med en jättefin liten ros på o gissa va de var, jo de var min present från min gudmor, de var ett presentkort till GT, uj mera pengar att använda imrogon haha !
Nu ska jag fila ner domhär naglarna o sedan äta glass, muahhaa !
De kommer bild på hur naglarna blev sedan imorgon.



/ jojjo

4 x Spets




åh, va fin skärning i ryggen!

Alla fyra klänningarna är från Asos. Åh, så fina de är!! I WANT!

//emppu


Shakira



//emppu

Tickets

Nu har jag o jojjo varit till stan o köpt biljetterna till New Moon tills imorgon!
Idag kommer Idol då... verkar inte vara så intressant med kärlekstema, men men :)

//emppu

Black&Gold

Hejs! Efter skolan så gick vi hem till mej (emppu) o har ätit mellanmål o tagit fina foton med webcammen, vi bjuder en massa bilder! :)













// emppu&jojjo!


It´s a beautiful day

Godmorgoon!
Sista skoldagen denhär veckan... väldigt sköönt!
Ska borsta tänderna o fixa håret nu.

Ha en bra fredag :)
emppu

I can't belive it

hejsan, har varit hemma nu en stund redan. Jag var o kollade på mina träningar o så har jag försökt ringa till gloria nu typ 10 ggr o ingen svarar o snart får jag nå fel i huvvet, för om emppu o jag inte får dedär biljetterna till new moon så då... nej uff, då dör jag !
Nu ska jag se på mentalist o hoppa i duschen o sedan riva all tejp från min vrist o tejpa på nytt, de värker så in i h*lvete (jag sträckte mina ledband i vristen riktigt ordentligt för 2 veckor sedan) !





/ jojjo

Know How

Okej, nu ska jag berätta lite om min dag!
1:a lektionen hade vi kemi prov, inte nice.... vanlig skoldag till och med 3:e lektionen. På 4:e lektionen promenerade vi till Botniahallen. Know How 09 = Utbildnings-och arbetslivmässa. Vi hade gratis inträde. På mässan kan man ta broschyrer om lite allt möjligt o så finns det godis där! Man kan delta i olika tävlingar o lottnigar o lite sånt.
Halv 15 började vi promenera hemåt. Jag & jojjo gick inte tillbaka till skolan utan fortsatte hem. Sedan fortsatte jag till fammo&faffa som jag redan skrev i förra inlägget!
Känns inte alls som man måste fara till skolan, vi har inga läxor tills imorn, så de blir chillkväll!


dagens

ha en bra kväll ♥
emppu

Back home

Hemma nu!
Från skolan så var vi på know how mässan (mera om de senare!) o sedan gick jag till fammo&faffa o har varit där en stund, men nu är jag hemma :)

//emppu

I´m in miami trick



//emppu

NEW IN !

hejsi svejsi, jag lovade att sätta upp bilder på de vad jag ha shoppa denhär veckan hittills.
Då säjjer jag hittills, för att emppu o jag ska göra en superduperrolig grej på lördag.
Jag har ett par saker från stan ännu som jag skulle vilja ha, en superfin väska från H&M i läder och fina silverkjedjor, ett jättefint armband från lindex +  sammetsleggings (javet att jag har sagt att jag verkligen inte gillar sammet men nu kan jag bara inte låta bli att köpa ett par svarta sammetsleggings, verkligen supernsygga!), en jättefin ring från Gina + ett par svarta jeggings + en skjorta , ett halsband från glitter.






















1. jeggings - H&M
2. china glaze - jag kan bara säja en sak om nagellacket, ILOVEIT! alltså de funkar så att då du lagar ett lager så syns de lite grann men de torkar sjukt snabbt så du hinner inte ens säja prupp o sedan så ska man nog laga två lager till att man får dendär fina färgen o jag lovar de håller länge o torkar sjukt snabbt !
3.maxfactor - glide and define, jättebra touch eyeliner som inte går bort efter nån minut eller så utan de håller jättelänge o fin svart färg.
4.phc - leave in conditioner, superbra att använda efter du tvättat håret så är åtminståne mitt hår helt hemskt så då jag sprayar lite av denhär mirakelsprayen så poff! gone allt blir perfect, jättebra verkligen o inte alls så dyr.
5.lösnaglar - depend. Jag brukar verkligen inte använda lösnaglar men nu kunde jag bara inte låta bli ! (haha)
6,7.nitclutch - gina tricot (låg i gina paketet) love it !
8.nitväst - gina tricot (låg i paketet också), perfekt till tajta jeans och en långärmad o heels.
9.MYLOVE ! - vagabond skor oh va ska jag säja? Jag bara älskar dem, lite för dyra nog men ilove them !

Nu ska jag läsa på kemi prov som vi har imorgon, usch !

/ jojjo

Chemistry

Hejsaan! Jag blev så sur över att måsta gå hem, jo de var ju nog mitt fel eftersom fick så bråttom i morse så jag fick skjuts men ändå! Roligt var de ändå att snacka med jojjo på vägen hem en stund :)
Har kemi prov imorgon o kemi är ju så himla svårt! Ska nog snart börja läsa.... *suck*

//emppu :)

I've been here before

hejs svejs, nu skriver jag dehär inlägget för andra gången för de försvann just, nå anyway jag känner mej som en skit bloggare verkligen nu, men igår var jag till stan och tog passfoton, hittade ett par skitsnygga skor (sätter upp allt jag köpte imorgon för jag hinner verkligen inte nu) O så kom ju gina tricot paketet också men jag tog bara ett par saker, men nu ska jag hoppa i duschen o sedan lipstick jungle och sex and the city, pusshej ! (:


 



sry för den fina outfit bilden idag, fuck you haha !
hade nog ner pannluggen idag men laga upp den sedan , onödigt vetande men endå.

randig tröjja - gina tricot (förra vintern)
jeggings - gina tricot
svarta uggs - vero moda (inte på bilden)
nagelack - NYTT ! kicks, china glaze !

/ jojjo 

Happy

Jag ♥ Facebook just nu!

Är glaad, alltid lika glaad! random bild

//emppu


Tell me what U want, what U really, really want

Hejs!
Engelska prov idag, de känndes riktigt bra efteråt, så jag tror nog att det gick bra!
På musik så sjöng vi lite singstar. Jag vann becca! (hahaahaa) Jag vet att hon har bättre sångröst o allt dedär, men jag tycker verkligen om att sjunga singstar eftersom jag oftast är riktigt bra på de :)

Måste bara skriva av mej här, det är ju också därför de finns bloggar.
För ganska länge sen berättade en kompis till mej en ganska så chokerande sak. Och min uppfattning av de människor hon pratade om ändrades ganska mycket. Idag fick jag höra samma sak men från en annan person, men på de sättet hon berättade det var saken inte alls lika chokerande. Var ligger sanningen? Överdrev någon av dem? Eller såg de faktiskt situationen så olika? Jag tror att sanningen ligger mellan de båda versionerna.

kram
emppu

Pannkaka av allt

Tjena :)
På sista tiden har de ringt ganska många försäljare eller nå liknande till mej, har ni upplevt nå liknande på sista tiden?
Läst en halvtimme på prov. Nu ska jag se på top model o äta pannkakor, mums!
Sedan fortsätter jag väl med provläsning, så dethär blir nog mitt sista inlägg för idag.

kram
emppu :)


161109

En snabb uppdatering från en måndagstrött emma.
Skolan. Fick veta vad jag fick i finska provet, helt okej vitsord. Dålig skolmat så man nästan hungrade ihjäl sej innan man kommit hem.
Har en massa prov nu på gång i skolan. Denhär veckan har vi engelska prov imorgon o kemi prov på torsdag.
Ska så småningom på violinlektion o sedan blir det väl provläsning, ser sedan hur jag gör!

ha de bra!
emppu


A book holds a house of gold

hejs svejs, hade släktkalas idag då o de blev riktigt bra, fick lite mera pengar som jag kan bränna imorgon på stan (hah!) Nu ska jag hoppa i duschen o ta en riktigt lång varm dusch med hårinpacking o allt mysigt sedan så far jag nog o sover så jag orkar upp imorgon.



/ jojjo

Bambi? Vampyr?

Tänkte att jag skulle fara ut på en liten joggingrunda på kvällen men de va så halt på vägen så jag var som bambi på hal is! Tänkte nästan falla på röven några gånger, men när jag äntligen var hemma så var jag lite sur för jag var genomblöt, då de började regna där ute.
Tog en lång dusch o gjorde hårinpackning o skrubbade mej med body shops hallon scrub o lite sånt, så nu mår jag toppen igen! :)
Kollade igenom bilderna i webcammen o jag hittade en massa roliga bilder, bland annat halloween pics då jag var vampyr, minns ni? Och fjolliga bilder på mej&min kusin.
Tänkte lägga upp några bilder av vamp-emp här, men om ni vill jag ska lägga upp fjollbilder av mej&min kusin Erika så kommentera att ni vill! :)
Enjoy!







Hahaaa! Oh god! Det gäller att bjuda på sej själv var det ja! obs! de är verkligen inte seriösa bilder!
Har nog lite fler bilder, men de kan man verkligen inte lägga upp, ser ju ut som en galning, hah!
Hoppas ni haft en bra söndag! ♥
emppu


Jäkligt stolt

Har gjort till och med något på en söndag! Känner mej nästan stolt ju!
Tvättade min skooter o lite sådär o så har jag lagat mat åt mej själv.
Det blev spagetti o så gjorde jag en röra av tonfisk o majs o olika kryddor. Blev godare än vad de låter, jag lovar! :)
Nu när man har mat i magen så orkar man vara på datorn en stund, haha!

kramisar emppu


let's go!

hejsi svejsi, vakna för en stund sedan, skönt att sova ut, har just lackat mina naglar mörkblåa o snart ska jag börja städa mitt rum då vi har släktkalas idag. Jag fyller först 30.11 men min lillebror fyllde här i veckan o vi fyller ju ganska nära varandra så de är passligt nu för alla veckoslut ända tills julen är de helt fullt upp !
Har ingen aning va jag ska ha på mej, ska till stan imorgon o söka skor, jag har hittat ett par skitfina från vagabond men då va de ju de att de kostar 120 euro så jag får nog gnälla på mamma en stund.
Jag fick ju en kommentar för en stund sedan om jag skulle kunna laga in bilder fån min resa från enland, de kommer nog men har lite bråttom nu, men bilderna dycker nog upp snart !


bild från england.

/ jojjjo

Sunday

Godmorgon söndag! Vaknade för en timme sedan, de känns verkligen tidigt!
Igår kollade jag ännu på Die hard 4.0 med familjen, den var nog säkert bra, fast jag var skittrött, så jag kommer inte ihåg så mycket av den :)

Vi "hörs" lite senare!
kram
emppu :)

Listen, Really what do you see

hejsan svejsan, uh, emppu o jag var på bio ikväll o usch o blä haha, den va nog tillräckligt hemsk för mej men alltså de kanske inte var så bra att jag såg trailern för jag spände mej hela bion, haha ! Såg genom 2 fingrar hela tiden, nu får jag nå fel i huvvet snart. Jag har inte ännu fått mitt gina tricot paket, så trögt !
Tog ett par bilder före bion o jag hade sjukt bråttom så dom är ju inte dom finaste men vem bryr sej? (:
Körde på en sned fläta men den blev nog inte så lös som den skulle, men äh skit samma.








/ jojjo

Paranormal activity

Kom hem från bion för en stund sedan :)
Då jag såg trailern var jag inte riktigt övertygad, men filmen var nog bra. Jojjo höll händerna framför ögonen o jag satt där o skrattade ibland typ o sa: dedär kan de ta i repris, de va så coolt! Jojjo bara: neeej, usch!
I början hände de väl typ inget... dedär med "fotspåren" va ju häftit som ni ser i trailern. Slutet var riktigt bra.
Den var nog inte så hemsk så jag kan nog sova lugnt i natt! :)
Hade med kameran men fick ingen tillåtelse att ta någon bild av jojjo, men här kommer några bilder av mej före bion.





gillar verkligen mitt ganska nya armband som är guld o silver med "nitar". Det flätade o de guldiga armbandet har jag fått av becca :)
Lackade också mina naglar idag, FRESH!

Köpte chokladpopcorn, visst låter det äckligt!? De var nog godare i verkligheten o de finns ju många smaker att välja mellan tex. bacon, apple.....


puss emppu ♥

Biotime

Som ni vet så ska jag o jojjo snart på bio :)
Kör på mittbena!


hope U like it, eller vad tycker ni?

Tycker ni jag ska ha mittbena i skolan? :)

//emppu


Snett e hett !









/ jojjo

iih !

hejsan svejsan, kom hem från butiken för kanske en timme sedan o nu har jag ätit fiskpinnar så att jag snart spricker! Har inte betämt ännu vad jag ska ha på mej ikväll, hum.., säkert något slappt o så, ja just de, emppu o jag ska på bio, vi ska o se Paranormal Activity, fyf*n trailern ser jättehemsk ut men de flesta som har sett den säjjer att filmen inte är alls så hemsk som trailern, no jag kommer att skrika som en stucken gris så alla som ska o se den ikväll så ta med öronproppar (haha!) Nu ska jag nog börja laga mej färdig, kör på en sned lös fläta ikväll tror jag, de kommer väl in outfit bilder ikväll om jag orkar.



/ jojjo

Ajj!

Kom från duschen o tänkte sätta örhängen, men jag märkte att de ena hålet växt lite ihop så jag liksom måste trycka igenom det med våld, de tog nog lite sjukt, men de var de nog värt!

Funderade på att köpa Loreals Lash renewal serum. De sägs att den ska ge tätare o fylligare fransar. Någon som provat? E de bra?

den till vänster e de jag funderar att köpa :)

//emppu


fashion baby

hejs svejs, försökte mej in på H&Ms sidor just men nej de e så fullproppat på sidorna så man slipper inte in, buhu ! Jag måste bara ha ett smycke o dendär zebra kuvärtväskan, uh ja !
älskar låten, helt såld !



/ jojjo

Duo

Nu börjar Idol så jag ska snart bänka mej framför tvn med nåt gott. Ska bli spännande att se då de sjunger duett!

//emppu

just do it !

Nu har jag jobbat hårt! Nånej, men nu har jag lagat oss som medlem på bloggtoppen.se, de borde du också göra, haha !


Blogg listad på Bloggtoppen.se



/ jojjo

I'm burning

hejsan svejsan, man märker verkligen att de är fredagen den 13:de idag, jag bara önskar att de skulle vara lördag nu. Nåja de ordnar väl sej eller så inte, anyway så släpper Jimmy Choo for H&M sin collection imorgon, då jag var på H&M:s sidor så såg de väldigt lovande ut !
Kolla zebramönstret och smyckerna, damn va snyggt !



/ jojjo


Shake that ass


vet inte varför jag har låten på huvudet :)

//emppu


It´s free for me

Hejsan, förlåt för dålig uppdatering idag, men har faktiskt inte varit hemma!
Först var jag då i skolan, vi hade också samhällsläraprov idag, gick väl helt ok, tror jag.
Sedan efter skolan så for jag till Kosmetologen Elise som jag var hos då på prao. (Finns i arkivet om ni vill veta mer) Var där på en behandling o fick de gratis för att de e ju jag liksom, dah!? för att jag var ju hennes praoelev då o hon tyckte att jag hade varit till en så stor hjälp :)
Min hud känns lika mjuk som en babystjärt!

ha de bra!
emppu

Glee

Idag kommer Mammas pojkar o sedan är de säsongsstart för Glee !!!



Ska ni se på det? :)

kram
emppu


Årets julklapp

Kollade lite på vasabladet o på expressen o båda hade vad blir årets julklapp.
Årets julklapp kommer att bli spikmattan!
Har själv ingen spikmatta, tycker ni spikmattor e bra? :)



Artikeln kan ni bland annat läsa här!

//emppu


It´s easy to hate

hejsan svejsan, kom hem från skolan för nån stund sedan men bläh, de e kallt o usch nu e de så mörkt så man skulle kunna tro att de är natt, wläbäh !
Snart drar jag iväg till ishallen o ser på mina träningar o sedan kommer jag hem o ska börja läsa på samhällsprov ! Kommer gå så dåligt men de e nog inte hela världen ! (:
Bilderna är från tammerfors, jag vet att ni kanske inte tycker bilderna är så fina men alltså jag bara älskar dem, på bild 3 ser ni en gubbe som fiskar, haha.
Fick just en komentar att om jag skulle kunna lägga upp bilder på då jag var till england, såklart kan jag de, men de blir nog imorgon de för nu har jag bråttom , pusshej !










foto : jag

/ jojjo

Julchoklad

Blev ingen bowling idag, gymnatikläraren hade glömt bort att beställa buss, så vi gick till biblioteket istället o chillade :)
Sedan for jag o några kompisar till piffi o köpte choklad. För min del blev det fazers julchoklad. Har ännu kvar av förra plattan men jag har fått ett beroende av den!


nam! du e min!

Men nu ska det verkligen inte ätas någon choklad, utan riktig mat!

//emppu

She won't walk away

hejsan svejsan igen, oh jag vill till stan nu ! Vill bara slippa dehär kryckorna och dedär tjocka stödet runt min vrist o fara till stan o bränna pengar , I want it so bad !
F*n nu orkar jag inte me dehär kryckorna nå mera utan efter fredag så kastar jag kryckorna i diket haha !




/ jojjo

Lat.

Funderar här om jag skulle börja på nå läxor, men att vara på datorn är ju mycket roligare! :)



well, måste nog börja snart ändåå... *suck*

//emppu

I'm looking for a reason why

hejsan svejsan, kommit hem från hjälpledarskolningen för en stund sedan o de va nog ganska tråkigt, jag vet nog inte varför men anyway o så då jag kom hem så åt jag alldeles för mycket så jag spricker nog snart ! (:
Snart kommer rusinas(min sibiriska katt) de människor vi köpte henne från  så nu ska jag fixa nå kaffe o nå smått .
Helt såld på denhär låten ! (haha den var med i Fame, kan bara inte sluta älska dendär filmen !)



/ jojjo


äntligen var jag där!

Kom just in från kylan.
Efter skolan så hade vi hjälpledarskolning. Vi åt mellanmål o sedan hade vi "lektion". Vi slutade klockan 17. Jag gick hem med Susanna o vi stannade utanför mitt hus o pratade i en halvtimme om skolan, kompisar o sånt där. Så nu har jag kommit hem o mina fingrar är stela och väldigt röda. Jag skulle ha satt på mej vantarna!! Nästa gång måste jag komma ihåg det.
Ikväll så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Eller jo, jag vet att jag skulle borda läsa på prov, så kanske jag skulle göra det? Vet inte om jag orkar, men det skulle nog vara bra.

//emppu

111109

Godmorgon!
Det blir ett kort morgoninlägg nu här :)
Har inte fixat mej klar än, så jag kanske får lite bråttom, men nåjaa....
Idag efter skolan så är det hjälpledarskolning. Har missat de 2 senaste gångerna p.g.a. att jag varit sjuk. Det känns konstigt att säja detta, men jag vill verkligen fara dit idag! Det var verkligen en evighet sedan jag var sist. Hoppas det blir kul!

Yey!

hejsan svejsan, dåligt med uppdatering från min sida idag. Nåja, men jag har ju varit sjuk så jag har sovit mycket o sett på filmer o ätit glass haha ! Så klickade jag hem ett par saker från ginatricot också, uh jag längtar att paketet faller ner i postlådan eller paketet blir nog större så de rymms nog inte i postlådan, nå anyway så klickade jag hem en pälsjacka (fake ofcourse!) och en nitväska, en volangtröjja och en väst , jättesnygga! Sätter bilder på det då de kommer ! <:


bilden e tagen för en månad sedan, typ .

/ jojjo

It´s much better


har knarkat ihjäl låten säkert i 2 månader nu, underbar låt!

//emppu

Music

Kom hem halv fem idag. Efter skolan så for jag till musiksalen o lyssnade på mina kompisars band en timme, så därför kom jag hem så sent.
Hade finska prov idag, men håller tummarna för att de gick bra!

kram
emppu :)

I hate this

hejsan svejsan, nu e jag sjuk igen då, usch usch ! Jag har så tungt att andas så inte konstigt att jag faller ner på golvet snart o så har jag bara såndär vanlig skitflunssa, nu ska jag nog o vila igen !
Så fyller min lillebror 13 idag, GRATTIS !



/ jojjo

Kvalitét

Bjuder på en hög kvalitetsbild här! vassegoda:



Ska snart fara o kolla på Top model!

//emppu


that's perfect

hejsan svejsan, sitter här o lyssnar på superduper musik o försöker läsa till finska provet som vi har imorgon. Usch inte kul de !
Grymm låt !



/ jojjo

Drama "queen"

Måndagen hittills har ju gått som smort, men de e ju nu de blir den "svåra" delen. Vi har finska prov imorgon så de blir väl att läsa lite på det ikväll.
I skolan hände det lite drama idag o blodet flög, men de kanske var bra... Har ju såklart min egen åsikt om händelsen, men den tänker jag inte skriva här. 

//emppu

 


Push the right buttons

Kom hem från farmor o farfars o sedan ringde jag till jojjo o vi snackade skvaller o allt möjligt annat i mer än en timma. Tog lite foton före jag for till farmor, så jag tänkte göra ett kollage, jag börjar blir bättre på de, nu vet jag åtminstone vilka knappar jag ska trycka på haha! :)




Ha de bra!
emppu♥

I got it that fire

hejsan svejsan, de e papidagen idag, på morgonen så åt vi kaka o sådär, klart frukost före då !
Sedan så kom moffa, fammo och lasse hit o åt o så.
Jag fixade håret med Babyliss Icurl idag o jag lovade i ett inlägg igår att jag skulle laga nå bilder på det o jag lovar den funkar hur bra som helst !
Jag blandar in en dagensoutfit i mina hårbilder.
















tröjja/klänning H&M, ring H&M, armband gina o kommer inte ihåg, svarta leggings gina (allt är inte med på bilden men anyway.)

/ jojjo


Faffas dag också!

Vi ska snart fara till farmor&farfar. De e ju faffas dag också ju! :)
Får se vilka som kommer dit, men det blir nog bra att träffa sina släktingar lite.
De var en snabb uppdatering, men hinner inte mer just nu!

/emppu

Daddy´s Day

Idag är de Farsdag o vi har redan uppvaktat min pappa. Han fick lite presenter o så åt vi frukost tillsammans o sedan åt vi mudcake (kladdkaka), nam! :)
Har också hunnit fara i duschen, så nu känner man sej fräsh efter en hårinpackning.
Kom ihåg era pappor idag!

//emppu


Elektriciteten IS BACK !

hejsan svejsan, elektriciteten for just för kanske 15 min men nu e den tillbaka igen, WIIHO !
Imorgon är de farsdag, remember?
Nu ska jag äta ben o jerry, mums !
Hann inte skriva allt på dehär inlägget så kolla nu för nu har jag lagt ner mycket tid haha !
 

just a minute ago !

/ jojjo


New shoes

Äntligen laddat ner bilderna, så här får ni se lite vad jag köpt:


cosmopolitan & ett armband (bättre bild på armbandet på bilden nedan)


armband, Lindex, 5,95e


nam, julchoklad!!


nya vagabond skor, blev lite dålig bild eftersom jag fotade allting så snabbt o så e den andra skon också där bak. Men de är mycket snyggare i verkligheten! :) I ♥!

//emppu

071109

Kom hem ca. klockan 16. Var till stan o kollade runt i lite butiker, såg min kusin Erika där o sedan for jag&mamma till citymarket o handlade till farsdagen o mat o sånt.
Köpte nog lite saker från stan, men laddar upp bilderna lite senare ikväll, hoppas de är okej :)

kram
emppu

tips tips tips !

hejsan svejsan, jag fick en komentar för nån dag sedan att vilken mascara jag använder så nu tänkte jag att, jag har ändå inget att göra så varför inte plocka ihop en massa nagellack, smink, hud och hårprodukter !
jag använder Maxfactors False Lash Effect Mascara.








1.essie, jo lite dyarare än vanliga nagellack men håller skitlänge ! Chanel oj oj var ska man börja, själv har jag inte chanel nagellack för de är ganska så dyrt för att vara en lite flaska nagellack, well anyway, hålls sjuktbra o jättefina färger (hade dedär gröna nagellacket till en konståkningstävling en gång o de höll i en vecka!) China glaze de e också jättebra o hålls sjuktbra !

2.Dior eyeliner tusch, en hemlighet här bara: jag e urdålig på att laga kajal, de blir bara klottigt o fult men eyeliner tusch e busenkelt o supersnyggt! Jag använder de nog bara ibland. Jo Dior, visst de e lite dyrt men Isadora har en minst lika bra som Diors!

3.False lash effect, uj de är helt klart min favoritmascara! love it, men om man lagar typ 
3 lager så nej då blir de nog inte så snyggt utan då kommer de nog bara klumpar, men de positiva då att man får jättelånga fransar och täta, superbra! Dior eyeshadows jättefina färger o håller jättebra! Dior kiss, uh de är min absoluta favorit, love it, kladdar inte, glansigt o hålls hur länge som helst !

4.True match, well var ska man börja, superbra, täcker jättebra, den håller bra, ja, de var väl allt, dessutom så anväder jag en foundationpensel för att en svamp suger åt sej helt sjukt mycket med foundation och man får mycket jämnare resultat med en pensel! YSL solpuder, fin färg inte för fjortis-ishh haha ! Isadoras foundation, jag har testat den förut o jag kan helt enkelt inte göra annat än rekomendera den ! täcker superbra o ser inte ut som om du skulle ha målat brun färg i ansiktet ! Maxfactor creme puff, perfect finish, tar bort glansen men doftar en aning starkt så om du har de svårt med starka dofter så rekomenderas inte, men om du har no problems så rekommenderas !

5.aussi, världensbästa hårprodukter ! 3 minute miracle, tro eller ej ,men de funkar, I promise ! Mjukt utan flyg o känns som himmlen haha ! miracle moist, superbra du bara shamponerar ditt hår o så vola´, du har supermjukt hår ! jag måste bara säja att tressemme har superbra produkter också ! Babyliss i curl, den funkar som en perfekt locktång och som en platttång som verkligen funkar (sätter upp bilder tomorrow!)o blir varm på 10 sekunder !

6.clinique take the day of, superbra ! Tar bort ditt smink bara på nån sekund ! Har användt den nu i många år ! REKOMENDERAS! ghd plattång urbra, varm på bara nån sekund o man kan locka med den också urbra !
clinique moisture surge, världsbästa hudkräm ! Har du torr / orän  / blandhy, den funkar med allt o suger in sej i huden på noll tid !


/ jojjo

Hurry up!

Sticker till stan nu! :)




ofixat hår o lite smink, men ändå söt eller hur? :)

//emppu

Snön.

Godmorgon på er! Sovit gott? jag har :)
Var väldigt trött igår fast jag hade varit hemma 2 dagar o fredagen i skolan.
Kom just på att de inte finns nästan några bilder på mej i bloggen, (klart de finns om ni kollar i arkivet) men jag skyller på att jag har varit sjuk, men hoppas de blir lite bilder idag då :)
Nu har vi massa snö här ute då jag kollar genom fönstret, de e så ljust ute nu.
Själv vill jag att de ska finnas snö åtminstone i december, men jag vill inte att de ska finnas många meter o inte att de ska vara -10 grader eller mer, de e inte nice... Jag har lite blandade känslor om snö.
Gillar ni snö? Eller hatar ni det? Kommentera gärna!

//emppu

shippishuppiduppidong!

hejsan svejsa, skolan var bajs idag (haha!) efter skolan for jag till butiken med mamma o så köpte mamma bruna uggs åt mej, thank you mum !
Sedan for jag o såg på mina träningar o nu orkar jag inte se på idol, de e så booring !



tråkigt att ta seriösa bilder, so why ? haha njut av mina töntbilder !


/ jojjo

Is it true?

Dags för Idol snart igen då! :) Ska bli spännande att höra vad de valt för låt o hur de är stylade inför kvällen. 
Ska också kolla på Cirkus Möller har inte kollat på de nå förr, e de bra?


låten e ju grymt bra o Erik sjöng den såå vackert så man blir ju nästan rörd!!

//emppu

Are U ill?

tjena bloggen!
For till skolan idag och kände mej faktiskt helt okej, hade nog huvudvärk o väldigt svag röst, men jag försökte faktiskt klara igenom dagen så gott jag kunde. Vi hade geografiprov idag, kan inte ens gissa hur de gick, men håller tummarna! :)
Hörde idag från en lärare att de var ca. 170 personer borta från vår skola igår, de e skitmånga ju! (fast vi har nog en stor skola) Idag var det borta lite mindre, men jag märkte nog skillnaden.

Idag har det snöat nästan hela dagen, så man blev jättevåt när man kom hem. Har bara kollat på lite tv o ätit blåbär&jordgubbskvarg.

kram
emppu

Mammas pojkar

Vad tycker du om programmet Mammas pojkar? Hiss eller Diss??



//emppu :)


dead drop gorgeous



spola till 0.26  om du inte orkar se början.
Han har helt fanstastisk röst, kalla kårar går på min rygg(haha) !


/ jojjo

halabaloo

hejsan svejsan, hemma nu från skolan o så var de hjälpledarskolning idag som var dötråkigt !
Nu ska jag läsa på prov (again!)
Snart fyller jag eller nja snart o snart efter några veckor, jag vet att jag vill ha ett objekt som man skulle få skarpa bilder med men jag söker ännu <:
pusshej !




/ jojjo


Bara jag som tycker att det liknar en julsång?



//emppu

Would you tell me if you loved me?

Hemma idag också, har tappat rösten o känner mej yr, usch då!!
Kollat på film, druckit vätska, tagit mina multivitamintabletter....
Orkar inte läsa på prov så de kommer inte gå braa...

förlåt för att de inte är med någon bild, men orkar inte..

//emppu

This is not right

hejsan svejsan, sitter i skolan nu men känner mej inte riktigt bra (alltså sjuk då) men jag hade inte bige boken hemma o vi har prov imorgon så jag var tvungen att komma till skolan idag. Vi e 7 st på vår klass idag o  4 st på matte (haha) normalt e vi 22 st alla andra e sjuka, hum hoppas de inte e svinis!


nån random bild från datorn , wiiho!


/ jojjo

Onsdagkväll

Dagen har ändå gått snabbt för min del fast jag bara varit hemma, tagit lugnt o tråkat.
Kan säja att jag mår mycket bättre nu! :)
Kommer inget på tv:n, o har verkligen ingen lust att se på "Bonde söker fru".

Tack för alla fina kommentarer vi fått på den senaste tiden! ♥

//emppu

Styrkan

Tråkat här hemma, varit på datorn o inte typ gjort något fast det har också varit rätt skönt...
Fick lite av mina krafter tillbaka när mamsen lagade plättar, nam!


bilden tagen från google

//emppu

It happened to me.

Sjuklingen emma här hej!
Kände mej inte alls bra igår men jag vaknade vanlig tid i dag o började göra mej klar för skolan fast jag kände att jag inte skulle orka skola idag. Nåja, jag for o hämtade geografi böckerna eftersom vi har prov på fredag. Genast hemma däckade jag i sängen o sov till 12. Har kollat på film o ätit morgonmål o känner mej lite bättre nu.
Hoppas jag kan fara till skolan imorgon, men vi får se!

Hoppas ni är friska!
emppu :)

veckans video



/ jojjo

Make me forget the rest

hejsan svejsan, idag i skolan så hände de väl inget speciellt direkt utan bara en vanlig tråkdag, så nu har jag bara suttit hemma o läst på geografi provet o de går nog inte så bra, haha !
Grymm låt, oh god vilken röst tjejen har,  kolla här !


/ jojjo

11p/15p

Förlåt förlåt förlåt för att jag inte bloggat på hela dagen! Men har slötittat/halvsovit framför tv:n nästan hela kvällen för jag känner att jag kommer att bli sjuk, så jag har försökt att ta de lugnt! Tur att vi inte har några läxor tills imorgon. Idag var det moddeprov, hoppas de nu gick bra :)

Känner mej som så tom just nu, undrar om det bara beror på flunsan? Tänk om jag hinner få svininfluensan före jag får vaccinet? De skulle vara såå otur!!

Sitter här i mysbyxor o snoret rinner o halsen känns sträv, vad nice man kan ha det......


blir så lycklig när jag ser bilden :)

//emppu


Not me, please not me!

Kommit hem just, gjort en massa saker. Börjar känna att jag har halsont o jag vill verkligen inte bli sjuk just nu, för jag hinner inte!!
Imorgon har vi modersmålsprov så jag skulle verkligen måsta läsa idag men har ingen ork, ingen lust!
Men ska se på lite Top model snart tror jag o sedan provläsning!

Önska mej lycka till i provet, jag kommer att behöva det! :)

puss
emppu


Put your hands up

En snabb uppdatering här.
Har massor att göra nu på kvällen men ska nog försöka hinna blogga!
Ska på violinlektion, öva på moddeprov, ringa till jojjo o sånt.
De är jättemånga som är sjuka just nu, kom ihåg att tvätta händerna! :)

kramis
emppu

I´ve been through the pain

hejsan svejsan, nu har jag kommit hem från mitt träningsläger i kuortane men de blev nog inte riktigt som de skulle. Först på fredag for jag till läkaren för att få hälsointyg att man får mopokortet, sedan kom jag hem o skulle börja packa o så var ett par klädesplagg så högt upp i skåpet så jag steg upp på mitt eget skåp som e typ 1 ,40 m o så tog jag mina kläder helt i lugnt o så stiger jag ner o RÄTTZZHÄH(de knaka riktigt ordentligt!) o de var min vrist o jag var ensam hemma så ingen kunde ju hjälpa mej! Först så svimmade jag, vet inte alls hur länge jag var borta men anyway så låg jag bara på golvet o grät i typ en halvtimme o fundera hur jag ska slippa upp o de värkte så in i helv*te! Efter 45 minuter drog jag mej längs golvet till telefonen o ringde då till mamma o pappa o sedan drog jag mej till frysen o så tog jag en fryst franskispåse o försökte kyla ner tennisbollen som satt sej på min fot o så satt jag där i 2 timmar o funderade typ. Nåja, nu har ni hört min hemska dag, den var påriktigt helt otroligt hemsk så nu for min vrist för fjärde gången, men jag for nog till kuortane för jag ville ändå inte sitta hemma så jag for o de var helt kul! (bilder senare, kanske imorgon) Igår ca. klockan 19 kom jag hem o så hade jag mått dåligt hela dagen o så på natten började jag spy, usch ingen rolig känsla de heller, så nu e jag hemma från skolan, nu ska jag o sova, pusshej !


bild tagen för nån vecka sedan.

/ jojjo


This hateful monday

Godmorgon bloggen!
Brukar inte säja såhär men nu så hatar jag måndagar! Eller åtminstone denna. Är så trött o känner mej risig. Men here we go again till skolan.

Tingeling!
emppu

Tik Tok



//emppu

Halloween pics

Igår så for jag till becca, där hon hade ordnat en Halloween-filmkväll, hade jätte kul där! Väldigt god mat, synd att man blir mätt, haha :)  Tog också nå foton, här kommer de, enjoy!


bilden tagen med webcam, jag skulle passa som vampyr, eller hur?


becca-djävulen, cute as hell, haha! :)


pickis
+ tacopajen där till höger, j*vligt god asså!! :)


söt pumppa eller hur? o de små spökena är lollipops, cute!!


Simone


vam-emp


Nam!

Jennifer, Johanna, Simone


becca o halloweenmuffins, de var också jättegoda!

Vi såg på Scary Movie 3 o en skräckfilm som jag inte minns namnet på, men den var också bra! :) Skön kväll igår.

//emppu


Repris

Hej hopp på er!
Har just kollat på Taking the stage på MTV. Ska äta morgonmål o sedan kolla på Idol reprisen eftersom jag missade Idol i fredags.
Lite bilder från igårkväll dyker nog också upp idag! :)

//emppu


RSS 2.0