NEW NEW NEW!







yes nu har ja ett par splitternya så ja behöver inte gå runt i mina vitgråa converse med 3 hål genom botten .
tack mamma för mina fina converse!
/jojjo

The gravedancers

Usch då de var ett sånt konstit väder idag, så grått o de duggade/ regnade lite. Hade ändå haft en rolig, mysig fredag. Här kommer bilder.




jag o jojjo var o åt en sväng på Mamma mia, mätta blev vi! orkade inte ens äta upp allt...


blev också en glass


senare på kvällen så blev de 2 filmer: Fragile & The gravedancers, prima!

kram
emppu

Flätan

Dethär blir ett sånt inlägg som jag inte vet vad jag ska kalla det. Det får bli något mellan dagens hår/ outfit. Idag så testade jag fläta mitt hår så allt hängde på högra sidan, de lyckades fast jag bara har mellan långt hår. Sprayade också ganska mycket hårspray speciellt där bak så inte kortare hårslingor skulle falla ut. Sminket blev: foundation, puder, ögonbrynspenna o mascara. På läpparna först lite neutralt läppbalsam o sedan rosa lipgloss. Kläderna så blev de brun kofta, en grå längre topp o svarta leggings + smycken!




signaturlooken!

//emppu


mysig fredag



/jojjo

It's the shit

Hejsan, idag så slutade vi redan 12.40 i skolan så for vi till jojjo en sväng o nu sitter vi här hos mej. Vi ska väl snart fara o äta något, typ pizza eller rullakebab. Vi bjuder på bild!



//jojjo&emppu

Here they are

Har hastigt tagit foton på mina klänningar o de skulle vara roligt om ni skulle kommentera vilken som jag ska ha på skolavslutningen, har nog nästan bestämt mej, men de skulle vara roligt att få veta vad ni tycker! P.S. ignorera kilklacksskorna, de är bara random. Inga bra bilder som sagt eftersom jag gjorde de så snabbt, men här är de:



Vad tycker ni?

//emppu

passion for fashion









/jojjo

Mjöd & munk

Hohojjaa vilken dag alltså men jätterolig! Då jag kom hem så hade mamma bakat munkar o mjödet är nästan klart nu o så ser jag att mina 2 andra klänningar har kommit från nelly, jippie! Nu ska jag pröva alla klänningar o förhoppningsvis kan jag bestämma mej vilken jag vill ha!



puss
emppu

it rains



/jojjo

yesbox

Jag e så glad idag de är nåt konstigt de har varit en riktigt happyday idag minus provet som gick jätteskit. Vi var till sportclub nej fan va kul de var, de fanns sånhär vibra grej (man står på en platta o så börjar de vibrera, känns skitkul o de tränar så fan jättebra!) nu ska jag dricka lite te o sätta broilerna i marinad, seeya!
yes nu såg jag att nelly inte har nå storlekar på ett par skor som jag har suktat efter i många månader, bläh!



/jojjo


På mattelektionen

Hejsan, kom till skolan när de regnade och första lektionen skrev vi biologi provet. Nu så sittter vi på matte på datorerna och får göra vad vi vill! På gymnastiken så ska vi fara till sports club.

Ha en bra dag!
emppu

Såhär e de

Biologi läsningen går inte så bra, de finns så mycket intressantare saker än att läsa på prov! Måste helt enkelt stänga av datorn om det ska gå tror jag. Så lite till provläsning o sedan går jag och sover, känner mej jättetrött! Hinner säkert inte med något morgoninlägg imorgon så jag kan ju berätta här på samma gång att efter skoldagen så far jag o jobbar, så jag bloggar först sedan då jag kommit hem igen!

kram
emppu

Struva

Nu har jag ätit årets första struva! Nam så gott de var! Har faktiskt inte gjort så mycket nu efter att jag kommit hem från skolan men nu måste jag börja läsa på biologi provet som vi har imorgon!


google

//emppu


lala

oh jag blir snart galen, jag beställde en massa skor och klänningar från nelly för kanske 2 veckor sedan om inte mera o jag skickade ifall dom vet var min beställning riktigt hänger, så dom svarade bara att dom inte hade fått nån beställing alls så nu måste jag plocka ihop allt igen och vänta 2 veckor till, bläh!



/jojjo


Sadface

Jag e sjuk once again och onsdagar som brukar vara roligast i skolan, jag har migrän och magen är helt uppochner mer behöver jag nog inte säja, ha de bra o bli inte sjuka!



/ jojjo

GAGA ULALA!

Nu är jag så glad att jag snart hoppar i taket, mamma fick biljetter till Lady Gagas Monsterball tour till 14.10.2010 i Helsingfors, kommer vara grymt!
Alltså emppu o jag ska på lady gagas monster tour, oh va glad jag e !



/jojjo


Sedan då allt har kommit är de bara att välja o vraka

Jag har fått hem 2 klänningar från Nelly idag, nu väntar jag bara på att resten ska komma så jag kan bestämma mej vilken klänning jag vill ha, hoppas de också kommer snart!
Update: Tyckte att Magnum Gold glassen faktiskt var god! Coolt då den är "guld"!

Funderar på att börja läsa på biologi provet vi har nu på torsdag, får se om jag kommer igång.

//emppu

Gold

Hejsan! Förlåt att jag inte hunnit blogga tidigare. I skolan var första lektionen lästimme, men då arbetade jag&sara på vårt samhällsprojekt, effektivt! Senare på dagen då jag kollade ut genom fönstret snöade de! Snö! Alltså de gillar jag inte alls. De snöade fortfarande då jag skulle köra hem så jag blev genomblöt i röven... Sedan hann jag bara äta en smörgås o så skjutsade mamma mej till kosmetologen. Ansiktet känns mycket bättre nu, inte lika torrt som förut. Sedan så for jag o pappa till butiken, så nu ska jag smaka på Magnums nya Magnum Gold glass!


En superrolig grej har hänt till mej&jojjo! Men jag låter jojjo berätta mer om de senare!
//emppu

Då börjar denhär måndagen ta slut

Har fortfarande inte läst på moddeförhöret som vi har imorn, kanske dags att öppna boken. Jag säjer godnatt redan nu och ni hör från mej imorgon igen!

//emppu

Here you go

Jag kom hem just o har tvättat bort sminket o lagat ett tjockt lager hudkräm på ansiktet. Vet inte varför min hy nu plötsligt blivit jättetorr, men vädret har säkert något med saken att göra, så snart borde den bli bättre igen, (hoppas).
Klockan 20 ska jag se på suomen huippumalli, har missat ett par avsnitt så de e dags att ta igen.
Nu över till något helt annat. Ni kanske minns värmespolarna jag har köpt? Nåja, några vill ju att jag ska visa en bild då jag har spolarna i håret o de ni inte vet är att jag faktiskt tog en bild då jag testade spolarna första gången. Idag tänkte jag bjuda på mej själv o faktiskt visa den bilden, varsågod!


haha, vackert...

kramar
emppu


Points

Ville inte stiga upp ur sängen imorse, tryckte på "snooz" säkert 3 gånger innan jag steg upp ur sängen. I skolan fick jag se mina poäng jag fick i fysikprovet, det hade gått riktigt bra faktiskt så jag e jätteglad.
Men nu så hinner jag inte blogga så mycket mer, har ju musiklektion.

//emppu

Hot


Inna - Hot

//emppu

bloggtips!







http://vanillascented.freshnet.se/
inspiration till tusen !
/jojjo

Happyface

Hemma igen, jag var med mamma till citymarket o fram o tillbaka till stan på en glass (glasskioskerna hade öppnat!) i solen och sedan var vi o kollade på nya vita converse eftersom mina som jag har nu är helt gråa och har ett stort hål genom botten + en massa andra hål, men dom hade inga så vi beställde ett par och sedan så köpte jag ett stativ också till kameran, äntligen!
Nu ska jag o grilla stark broiler med nudlar med mamma, mums!



/jojjo

What a surprise!

Godmorgon, hoppas ni också vaknat av att solen skiner.
Jag tittade just på statistiken o vet ni vad jag såg? Jo, vi hade besökarrekord igår! Vilken härlig överraskning! Jag blir jätteglad av sånthär, men de e ju ni som e bäst!

Kram♥
emppu


Film + godis

Ikväll så var jag o körde lite med vespan, jag o faffa snackade också en stund. Nu på kvällen laddade jag upp med en skål godis o så kollade jag någon film som kom på tv. Tyvärr minns jag inte vad filmen hette (bra, minne man har!) Iallafall så åt jag för mycket godis o nu har jag sockerkick, de känns som om jag skulle vara ett litet barn igen! 
Jag ska nog vara vaken en stund till, men jag säjer gonatt till er redan nu!
emppu

there she goes right there



/jojjo

+

Min dag i bilder.







Mamma o jag var o kollade på tapeter o sedan for vi till stan o äta till chili&lime, ah de är så god mat där!





Jag har kollat på en massa House.



Jag skulle kunna ligga på soffan ända till skolavslutningen.







Nu ska jag ut med hundarna o fixa lite fruktkvarg, later!
/jojjo

Skolavslutningsklänningar

Idag har jag beställt lite klänningar från Nelly. Håller på att söka efter en fin klänning till skolavslutningen o jag skulle så gärna vilja att ingen annan skulle ha en likadan klänning! Nåja, de e bara att hoppas på det bästa. Här är 2 av klänningarna jag har beställt:





//emppu

project black book / H&M och blackbook


snygga grejer på HM , kika in!
/jojjo

24 april

Godmorgon!
Vaknade faktiskt halv 12 idag, skönt att få sova ut efter en vecka av sömnbrist. Tror jag ska sega mej ännu ett tag men sedan måste jag börja städa.

//emppu


Life is a climb but the view is great!

Jag kan inte sova, jag e hemma ensam, jag vill ha mamma här så jag kan krypa i sängen med henne. Nu ska jag dricka te o se på lite SATC så kanske jag får sovat då. Konventen var verkligen inte bra men inte bajs så medium.
Kvällens, javet tråkig men whatever.



/jojjo

I wanna be a rockstar

Hejsan, nu har jag fixat mej ungefär klart o nu ska jag sticka till jojjo o sedan far vi därifrån till konvent.

Partymusic:


Jag:


Syns där vetja!
emppu

I'm getting ready

Hejsan, håller på att göra mej redo inför konvent som är i korsholm denna gång. Dehär är den sista konventen i högstadiet som jag kommer att fara på! Nu måste jag fortsätta sminka mej.

//emppu

I'd take another chance, take a fall

Nu e jag äntligen hemma, dom var 2 timmar försenade vid HVC o så var jag på röntgen o kollade att allt var okej och bytte gipset, bra bra. Nu ska jag ut en sväng med hundarna o tejpa en plastpåse runt armen ta en lång varm dusch!









/jojjo

Jag måste lära mig att ta det som de kommer

Jag har kollat på Rachel Zoe project o druckit latte. Måste nu snart ta itu med biologi läxan o sedan tvätta bort sminket o gå o sova!

Godnatt ♥
emppu


No sad faces

jabbadabbaduu, jag fick ett brev från YA o jag är kallad till urvalsprov 11.5. Jag ska fara på det men jag ska nog säkert till gymnasie men jag far endå. Nu har jag bakat kladdkaka, tömt diskmaskin, städat mitt rum, tvättat kläder, varit ut med hundarna. Nu ska jag äta kladdkaka och söka efter mina svarta ballerinaskor, later alligator!
Jag har väldigt svårt för seriösa bilder just nu så nu får ni stå ut med mina fjant bilder !







/jojjo


Check, check

Åh, jag trodde faktiskt inte att jag skulle klara av denhär dagen såhär bra! Allt gick ju inte 100% bra, men någolunda iallafall. På tisdag kände jag att torsdagen kommer inte att gå bra och jag ville bara krypa under täcket o låtsas som om denna torsdag inte skulle finnas. Det har varit lite extra jobbigt nu eftersom jag sovit väldigt dåligt de 2 senaste nätterna o jag är van vid att nästan alltid sova bra, så sömnbristen har verkligen visat sej.

Idag har hänt dehär:

 Första lektionen hade vi Fysikprov. Jag kämpade faktiskt och nu hoppas jag verkligen på bra vitsord!

 Tredje lektionen hade vi Landsomfattande prov i engelska, hörförståelse.

 På gympa hade vi löptest.

 Efter att ha varit ca. en halvtimme hemma så for jag o jobbade en stund.

Huh, såja.

//emppu


At least he's honest.



Nu sitter jag o ska börja baka en kladdkaka riktigt snart, jag har varit så jävla sugen på de nu i två veckor så nu smäller de!

/jojjo


WOW!

Dehär är det....


inlägget som skrivs i vår blogg! Tiden har gått så fort o ändå har vi bloggat såhär mycket. Hoppas ni gillar vad vi gör annars så kan ni ju lämna en kommentar eller skriva till oss på email. Adressen finns ju under Kontakt.

Haha, nu firar vi inte de 1000:e inlägget som kanske de flesta gör, men de blev ju roligare såhär!

pusskram
emppu

I wanna be a man

Nu är min hjärna så full med fysiklära så jag spricker. Jag kan nästan ingenting fast jag har läst nu i typ 2 timmar så nu ska jag ta en lång dusch och slänga mina vita converse i tvättmaskin och dricka en massa te, låter rätt bra?



/jojjo


Lumina

Heloj heloj!
Kommit hem från hjälpledar o nu har jag bytt om till min svarta mysdress o plockat fram fysikboken, har fysikprov imorgon, handlar om ellära, volt, ohms lag o en massa svårt. Ska försöka börja läsa nu så jag kommer igång nångång!



kram
emppu

Morgoninlägg

Sovit väldigt dåligt inatt så jag känner mej inte så hemskt pigg idag... hoppas ni sovit bra! Tänkte också säja att efter skolan så e de hjälpledarskolning, vet ej om jag kan fara på det idag, men om jag nu far dit så hör ni inget av mej förrän på kvällen!

//emppu

Du glimtade till *haha*

For ut på en powerwalk eftersom jag kände att jag hade överloppsenergi. På vägen ser jag något som glimtar till i solen. Jag backar o ser att de e en peng! De var en ensam 1 euro som väntade på att bli hittad. Idag, blev vi båda två lyckliga, 1-euron blev omhändertagen av emppu o emppu blev 1 euro rikare!

Vilken vacker berättelse...
emppu

Roses are red

Hade faktiskt lite tid idag på morgonen så jag skrev ett morgoninlägg men sedan då jag skulle publicera det så slutade internet fungera... så typiskt! Nåja, nu har jag kommit hem från skolan, magen kurrar så jag ska fixa mat nu!

//emppu


Sä oot niin täynnä itseäs

Kom just på att jag skulle måsta börja läsa på moddeförhör som vi har imorgon, men just nu så sitter jag här med värmespolarna i håret. Första gången jag testar så de blir säkert inte bra. En bra idé skulle vara att se nån video tex på youtube hur man gör, men äh, jag får se hur mitt hår blir, hoppas jag har talang till sånthär.


"gammal" bild, kan ju inte lägga upp då jag har spolarna i håret, de ser för roligt ut!

//emppu


Lunes

Hejsan! Helt okej, tråkig måndag i skolan. Fattar inget av fysik o vi har prov på torsdag, nåja no ska de väl gå bra no! Var hos jojjo en stund efter skolan men hann inte vara så länge eftersom jag har violinlektion snart. Måste börja fara om ca. 15 min. Har en massa att göra ikväll också, så får se om jag hinner blogga.

//emppu

i said dj turn the music up!



emppu for hem för en stund sedan , nu funderar ja på att läsa på prov men ja känner inte riktigt för de heh.
/jojjo

You wan't to take a bite?

Jag kom hem från ishallen för en stund sedan de kommer väl bilder imorgon (?). Våruppvisningen var riktigt bra, imorgon ska jag till hvc på morgonen o fixa gipset eftersom de känns väldigt skummt sedan ska jag väl vara med emppu men nu ska jag fixa lite te åt mej o se på topmodel, later!



/jojjo

Idag snöar det inte

Som sagt så snöade de ju igår, men idag är de riktigt fint väder. Har inte varit ute på hela dagen så jag tror att jag snart fara ut o promenera, kanske till och med ut o jogga.. äh, nu ska jag inte lova för mycket här.

//emppu

Who is it

Hejsan, har kollat på Kyle XY men nu skulle jag borda börja göra läxor... då behövs de musik!


Michael Jackson - Who is it

//emppu

Make it work

Jag kollar på klänningar och skor till avslutningen på internet, jag har hitttat rikitgt fina grejer.
Nu ska jag fixa mej o dra till ishallen, mer update om de senare!



/jojjo


De här e vi

Vi har inte haft så många bilder både på mej & jojjo tillsammans på sistone, men idag tog vi faktiskt en massa i stan så här kommer några åtminstone! Jag tycker att eftersom vi båda bloggar i samma blogg så e de viktigt att ha gemensamma bilder också :)






naaw!



hahah, seriösa bilder, de e vi ju bäst på!
"inlägget sponsras av" emppu&jojjo

Can I ask you for your hand?

jag har varit hemma en bra stund nu, riktigt kul på stan japps, jag hittade bara en svart t-shirt helt basplagg bara, annars så ska jag väl kolla gossip girl ikväll, later !



/jojjo


Shoppingen


jättesöt blommig klänning som jag kanske ska ha då 9:orna har avslutningsmiddag. Bilden ger klänningen inte rättvisa, men men. Klänning från Carlings, 30e. Man kan också ta bort axelbanden.




jojjo såg örhängena o sa: jag vill ha elefanterna, men jag vill inte ha dedär andra! Då jag såg örhängena sa jag: men jag vill ju ha nyckelörhängena! Så vi köpte dem tillsammans så jojjo får 2 par o jag får 2 par, jättebra!


hittade spolarna från anttila. Remington, Ionic rollers, 40e

//emppu


Dagen i bilder

Hejsan, nu är jag hemma o nu utlovas de en massa bilder, så enjoy! Jättebra dag, hittade faktiskt en hel del. Den enda nackdelen var att de började snöa! Gaah, vilket väder alltså!


emppu före stan




vi åt mat på C&L, alltså Chili&Lime, jättegod thailändsk mat!


jojjo


på kvällen bestämde vi oss att ta en latte på arnolds, nam!

//emppu

Can U sing it like this?

Godmorgon på er!
Snart så ska jag o jojjo till stan, hoppas jag hittar nåt till konvent + hårspolar skulle jag vilja köpa. Tar med kameran!

//emppu

NNOOWW!



+lite ben & jerrys, de kan väl inte skada ?

/jojjo

lalala















/jojjo

when i stand by your side i feel like ooh




/ jojjo

Jag vill att den sista snön ska smälta bort!

Skoldagen kändes trög idag men sista lektionen gick ändå snabbt. Efter skolan så gick jag med jojjo en bit, kändes lite kyligt än, jag vill att de ska bli varmare ute!



//emppu

Boktips: 14 år till salu

Eftersom matbutiker strejkar just nu så har jag inte fått tag i mitt "älsklingskaffe". Men jag drack just en latte, nam. (vilken update)
Många har rekommenderat denna bok till mej o äntligen så har jag tagit mej tid o börja läsa den. Boken jag pratar om är : 14 år till salu. Lånade den av en kompis eftersom hon hade köpt den som en pocketbok. Har kommit halvvägs nu o jag kan inte säja än om den är läsvärd eller inte, men hörrni läs den gärna. Det får vara mitt "veckans boktips". Handlar om en helt vanlig tjej som blir våldtagen o sedan börjar hon prostituera sej till slut får hon inte ens betalt o ingen i hennes omgivning märker vad som händer.

//emppu


This is so not happening, five weeks of hell

jag satt på bänken med sara o njöt av vädret men inte länge för då ringer pappa o säger : jag har dåliga nyhter, kan du komma hem nu ? Du ska till HVC o gipsas, tadaa mina 5 veckor framåt är förstörda, helvet* förlåt att jag har skrivit en massa om att jag har varit sjuk o jag har stött mej o så men jag lovar att jag inte ska skriva ett piss om de nu nåmer, för att de finns vissa som tydligen stör sej på det?



/jojjo

Rubriklös

Hej, skoldagen gick faktiskt ganska snabbt idag. Utegympa hade vi också o som tur är så hade jag tagit passliga utekläder till de.  Äh, jag kommer inte på något mer att skriva, helt tom i huvudet just nu. Kanske de hjälper om jag äter något, hihi 

//emppu

15 april

Godmorgon!
Gick o lade mej sent igår o ändå fick jag ingen sömn, vaknade 2 ggr mitt på natten. Nåja, måste orka i skolan iallafall. Vet inte vad vi har för gympa men tog iallafall med ombyteskläder. Efter skolan så far jag o jobbar men jag bloggar då jag kommer hem!

/emppu

Jojjo's place

For en sväng med skootern (moppen) till jojjo's place o var där en liten stund. Vi gjorde inte så mycket, satt o prata o chillade. Sedan så körde jag också en liten sväng men jag hade tagit på mej för lite kläder så de var kallt.
Nu ska jag äta plättar!

//emppu

Bananskog!?

Hej! Helt bra dag i skolan. Får ju hoppas samhällsprovet gick någolunda bra.... nå iallafall då jag skulle skriva mitt namn på provet så höll joel på o säja "bananskogen" (internskämt) om och om igen. Sedan då jag skulle lämna in provet så ser jag att jag har skrivit
Namn: Emma Bananskogen. Småskrattade tyst för mej själv o ändrade till mitt riktiga efternamn, men tänk om jag inte skulle ha märkt det o läraren skulle se att jag skrivit Bananskog istället för mitt efternamn, haha. Misstag händer alla.
Tills imorgon har vi inga läxor vilket är jätteskönt, får se vad jag hittar på ikväll.


kramar från
emppu

Otur, jag e så arg så jag kan riva huvudet av mej!

Otur är nog ordet för mej, i förrgår föll jag o tog emot med handen (jag föll bakåt) o de värkte så j*vla hårt så vi for till stans hvc eftersom korsholms hade stängt redan. Jag fick värktabletter o sedan nån skena så de skulle stöda lite sedan igår så for vi till hvc att ta bilder av handen o de var inget brutet som tur men de var en liten hiusmurtuma som värker så in åt he*vete ja så jag fick en hårdare skena o massa bandage som dom rulla runt så att de skulle stöda men inte vet jag nu om de stödde så himla mycke inte men okej, sedan igår kväll så for vi till fysioterapeut o tejpade den så nu e den helt styv men de stöder mera än dendär jävla stora skenan så dit for min våruppvisning som är på lördag o söndag. Jag skulle ha velat vara med i den so bad men jag har alltid otur, jag har ännu feber jag kan inte förstå att de håller i sej såhär hårt, nja men nu ska jag ta en 2 panadol + sova!
(ni kan tänka er hur länge de tog att skriva dehär med en hand, huh)



/jojjo

Sweet dreams to U guys


Ska läsa ännu samhällshäftet men sedan blir det sovdags!

//emppu

Samhällslära

Hallåå, äntligen här igen! Har faktiskt inte haft något speciellt för mej, bara försökt läsa på samhällsprov, vilket inte har gått särskilt bra.
Samhällslära är något jag vet väldigt lite om (så verkar de åtminstone just nu). Jag är inte 18 år alltså jag får inte rösta i något men ändå måste jag veta om partier o om alla gubbar o kärringar som sitter där, vad de kallas o vad de har för uppgifter. Förlåt, men just nu skulle jag inte kunna bry mej mindre.
Så jag bryr mej inte så mycket om politik. Tycker faktiskt själv att de är helt OK eftersom jag bara är 15.
Men å andra sidan ni som följer vår blogg, har kanske märkt att jag har tagit ställning till några saker, tex senaste inlägget var väl då jag skrev o uttryckte lite av min åsikt om då 12-åringen gömde en baby i snön. Så då tog jag ju ställning i något, jag valde vilken ställning jag skulle ta o hade en åsikt, så de kanske räknas lite som politik o då har de ju något med samhällslära att göra. Och ni nu som läst mitt inlägg undrar säkert nu att vad sitter jag här o babblar om egentligen? Svaret är att jag uttryckte lite ilska o frustration. Nu hoppas jag att min mediumstora huvud hunnit med samhällsboken så att något fastnat därinne!


emppus hjärna

//emppu

Jeansjackan

Idag åkte den nya jeansjackan på! Då man skulle till skolan var de nog lite kyligt men då jag skulle hem från skolan så hade det ju blivit varmare. Moddeförhöret gick säkert helt bra o på musik så övade vi på låtarna som vi ska sjunga på åland.






//emppu

Please, give me some more time

Jag kom hem 20-tiden o sedan tittade jag på Suomen Huippumalli haussa, alltså finlands top model som började idag. Nu måste jag börja läs på moddeförhöret vi har imorgon. Jag är jättetrött o jag skulle ännu måste göra en massa saker.. vart försvinner tiden?
Tackar också för alla fina, underbara kommentarer vi har fått på sista tiden! ♥

//emppu

En liten förändring är också bra

Nu är jag hemma o hinner bara skriva ett kort inlägg innan jag ska fara på violinlektion. På finska så fick vi ut finska proven o sedan så höll jag mitt föredrag. Hoppas ni tyckte om det o inte somnade, haha. Tror nog att finskaläraren gillade det.
Efter skolan så hämtade jag min lillebror o så skjutsade mamma mej till stan. Vid frissan så färgade hon utväxten o klippte topparna inte så stor förändring, men jag är supernöjd o nu behöver ni inte klaga på min blonda utväxt. Köpte också nytt schampo.





kram
emppu

klicketi klick!



/jojjo

The stars lean down to kiss you & I lie awake and miss you

Jag kom just hem från HVC, så de var typ förra måndagen i repris, blodprov, läkare ännu ett blodprov för att dom hade förstört de första på nått sätt så jag måsta ta ett till, så jag fick en penselin (stavning?)  till yes underbart, nu ska jag dricka en latte o se på sex and the city från början igen,haha.



/jojjo

After You Get What You Want You Don't Want It

Sitter här o mumsar i mej torkad frukt, har också äntligen fått mitt föredrag klart. Förlåt att jag bara skrivit om mitt föredrag men jag har verkligen satsat blod, svett o tårar o min själ i dehär o jag hoppas att alla skulle uppskatta va jag nu har åstadkommit (mest hoppas jag ju att finskaläraren gillar det) Nåja, förhoppningsvis behöver jag inte hålla på med det längre.
Snart måste jag nog gå o lägga mej, alltså om en timme eller två, tidig väckning imorn då de e skola.

pusskram
emppu

As many times I blink I will think of you

Vaknade just, jag har feber på 38.4 jag mår så dåligt att jag faller ihop snart, huvudet sprängs o de konstiga är att jag mådde helt okej igår o så bara boom på natten så fick jag springa på vessa ett X antal gånger o hostar så de tar ont i högra sidan nere i magen där var jag blev opererad men nej tack ingen mer operation.
Nu ska jag ta en panadol, min fjärde idag o lägga mej igen, de blir väl läkaren imorgon och blodprov, yes undebart!

'

/jojjo

Now you see it


Honorebel featuring Pitbull and Jump Smokers 'Now You See It'

//emppu

Tiramisu

Äntligen fått i mej lite mat o efterrätt som var tiramisu, gott! Finslipar fortfarande på mitt föredrag, jag är inte nöjd. Jag är ingen perfektionist men jag är väldigt noggrann av mej, haha. Idag måste jag också säja adjö till mina långa, fina naglar o klippa dem kortare eftersom jag har violinlektion imorgon, blää.
Nåja, nu måste jag fortsätta på mina skolarbeten.

//emppu

föredrag, inlämningsuppgift, läsa på prov.....!

Godmorgon, är fortfarande trött. Vaknade för ca. 1 timme sedan o har ätit frukost o kollat på Jersey shore. Idag så skulle jag måsta hinna få mitt föredrag färdigt o sedan måste jag göra spanska inlämningsuppgiften o jaa andra saker som hör till skolan, inte kul! Blir ju nästan stressad över dethär.
Imorgon efter skolan så har jag frissatid, äntligen.

//emppu

you can't tell me what to do


herregud vad miu miu skorna är snygga, jag dör lite.
haloj i stugan nej haha, jag hade helt glömt att jag skulle skriva om glass, jag ska ha mitt finska föredrag om glass, yes super, men inte lika kul att skriva om de men nu ska jag jobba på de resten av kvällen, later alligator!
/jojjo

Skriver så att laptopen nästan brinner

Hejs, jag lever... knappt. Håller på med mitt finska föredrag. Det är en massa jobb. Nu har jag skrivit typ allt på svenska så nu ska jag översätta det till finska o sedan ska jag sammanfatta det så jag inte behöver ha näsan i alla papper då jag håller mitt föredrag. Sedan skulle jag borda hitta fina bilder, kanske någon sång hon sjunger skulle vara bra att ha med..... ja ni förstår, pust, stön!
Måste fortsätta nu!

//emppu

I got one new message












japps så dehär hittade jag på stan igår, väska ''ryggsäck'' från ginatricot för ynka 4.90 jag bara let's buy it, de var skrattretande pris men inget problem med det, den är ju ursnygg o billig, jeans jacka från ginatricot funderar att lämna tillbaka den o söka en ''vanlig'' jeans jacka nja inte vet jag, får se hur de blir, tröjan med de underbara detaljerna på axlarna uh snyggt, de är en tält tröja nej men den e oversize o hur snygg som helst från H&M.
Jag kom hem från träningarna för en stund sedan, alltså jag har så mycket slemm i halsen så jag kan inte andas ibland, jävla jobbigt !
Nu ska jag laga en kyckling sallad (+en latte omg jag älskar latte!) Älskar då kycklingbitarna nästan brinner i munnen hur gott som helst, later!

/jojjo

Talangjakten 2010

Finally kommer de en massa bilder från talangjakten 2010!! Över 20 bidrag, både sång & dans. Vi tog bilder (jojjo mest såklart) på alla men tyvärr kan de hända att alla inte kommit med eftersom de var en massa huvuden ivägen o belysningen hade ju mycket att göra med hur bilderna blev, nåja jag klagar verkligen inte på showen. Jätteskickliga är ni!
Här kommer bildbomben, enjoy!


gitaristen från bandet trash

Susanna sjöng People get ready





Jannica sjöng wherever you will go

3 vännerna o sixten, fint bandnamn(!)



sara

becca sjöng true colors



simone

Melina sjöng Zombie

Jonathan



Jonas spelar gitarrsolo

våra konferencierer Madeleine & Emma

Calle sjöng Break



Olivia

Michelle kom på 2:a plats med Nothing compares 2 U





Fanny kom på 1:a plats med låten goodbye my lover, grattis!

//emppu&jojjo


I'm not feeling it



Nu tar jag o lägger mej med min lurvboll för imorgon väntar träningar kl 8.00-10.00 hyi huvudlös tid men vi ska väl klara av de ändå, hitta en del men visar de imorgon.
godnatt !
/ jojjo

I have to have, I have to have!

Kollade på talang 2010 men nu kommer kläderna som jag köpte idag!


söt sommarklänning, 9.90e


jeansjacka, 29.90e


blommig topp, 12,95e o bustier ca. 18e

Alla kläder från H&M


nötter o torkade frukter, nam!

//emppu

Fyndat

Tjena, hemma igen!
Skolan kändes jättelång förutom sista timmen då vi fick se på film.
På stan så fyndade jag verkligen en massa idag o plånboken den blev tunn, nåja. Ska ta bilder på vad jag köpt så de kommer ikväll lite senare.

kram
emppu


9 april

Godmorgon, hinner med ett kort morgoninlägg!
En dag kvar i skolan o sedan blir de veckoslut, skönt. Idag efter skolan så ska jag o jojjo till stan efter skolan. Ska se om jag hittar jeansjackan o jag måste prova klänningen från H&M som jag tyckte var så fin.
Bloggar senare då jag är hemma!

//emppu

It's going far down, I can't get up ever again

Kom riktigt just hem, i skolan hade vi ju talangjakt men jag fick ju inte så bra bilder eftersom de finns en massa rufsiga huvuden ivägen men jag ska vara ärlig o säja att jag orkar inte ladda upp bilderna idag, så trött e jag.
Efter skolan så lagade jag mat o efter de så for jag  iväg på träningarna, de gick verkligen inte bra för mej.
Njah men imorgon ska jag till stan med emppu o förhoppningsvis hitta jeans jackan.
Nu ska jag dricka min persika smoothie o i duchen + godnatt !



/jojjo


Red lips

 



Marina And The Diamonds | Hollywood

//emppu 

Jersey Shore

Ni kanske känner till Jersey Shore från mtv eller så hatar/älskar ni programmet?
Jag har inte förr sett på programmet men jag tänker ge de en chans så hoppas de e bra!



kram
emppu

De var talangjakt idag

Oj oj va klockan hunit bli mycket. Skoldagen idag var väldigt chill! 1 lektion matte o sedan va de lästimme. 3:e lektionen engelska. Men sedan var de dags för talangjakt! Jojjo hade med sin kamera så ni får vänta  tills hon har laddat upp bilderna. Ska inte fara ikväll o se på talangjakten men jag tyckte att alla var duktiga o klart man hade sina favoriter men, tummen upp till alla o hoppas de går super ikväll för er!
Har också varit o jobbat efter skolan o just nu så är min pappa o kollar luften i ringarna på min moped.


gammal bild

//emppu

I'm still learning

Kom hem ca. halv nio efter 2 timmar av första hjälp, lärde mej nog mycket nytt o de e bra för jag visste nästan inget om första hjälp.
Imorgon så har vi talangjakt de 3 sista lektionerna i skolan imorgon, kommer till bli kul o se alla uppträda, lycka till hörrni!

Ska tvätta bort sminket o sedan gå o lägga mej, godnatt!
emppu


It only made me stronger

Varit hemma en stund nu o jag ska snart plocka upp becca o sedan ska vi till solf på hjälpledarskolning, tur att vi inte har nå läxor tills imorn!
Satt bara o fånade mej framför webcammen idag, nåja.


mupp

//emppu


Snart till skolan...

Goodmorning! ♥
Klockan är ca. halv 9 o snart måste jag börja fara till skolan. Dagens klädsel blev mys, kofta, topp o "collegebyxor".
Hoppas på en rolig dag!

//emppu

Just wanna kiss u goodnight

Försöker läsa en bok som handlar om Marilyn Monroe o den är nästan 700 sidor, wow säjer jag bara. Måste ta en paus o äta kvällsbit o om en stund ska jag se på House o sedan ska jag gå o lägga mej, är trött!

//emppu

White now

Hejsan alla sköna människor!
Idag var jag riktigt pigg o cyklade till skolan, märks att våren äntligen börjar komma. På finska ska man börja ha föredrag o jag valde igår vad jag vill ha föredraget om - Marilyn Monroe. Kommer bli väldigt stressigt o troligtvis får jag de inte klart till fredan, men nästa vecka måste de vara klart, pust. Var korridorsdejour så jag missade de 2 sista lektionerna o slapp hem lite tidigare. For till biblioteket o lånade böcker inför mitt projekt. Hemma åt jag en macka o sedan for jag o mamma till butiken o jag köpte lite vad jag behövde bland annat, ny foundation.

Har aldrig blekt mina tänder, eftersom jag har fina tänder tack vare tandställingen jag använder på natten (nu bara varannan natt) men tänkte testa Pepsodent white now o se om den funkar!


google

//emppu


you got me


bilden är verkligen inte från idag, 3 veckor seda , frisk o kry o idag är man en rutten banan.
goodmorning guapas, jag kom hem från hvc för en stund sedan. Tog blodprov o svalgprov, så jag har nån inflamation jag vet inte riktigt själv ens va de var för nått men jag har megapiller som jag ska svälja o hoppas att inte dö. Jag har träningar varje dag fram till lördag o ännu då jag är sjuk så de gör ju inte saken nåt bättre men vi får hoppas på de bästa, nu ska jag o hosta o snora mej nej jag ska gräva i kylskåpet o hoppas att jag hittar något ätbart, seeya!
ps. tack för alla komentarer på sista tiden, de värmer!

/jojjo

bättre sent än aldrig, paradise / gran canaria, mas palomas last part















































de finns mera bilder men jag orkar inte just nu.
/jojjo

Fransk manikyr

Dusch + fransk manikyr = superfräscht!
Fixade fransk manikyr, vitt tipp o rosa annars. Brukar inte ha fransk manikyr men nu har jag längre naglar än vanligt o så brukar jag vara jättedålig på att laga de själv också. Men denhär gången blev jag jättenöjd.


vått hår o osminkad..
kolla va fint!

//emppu


snoret droppar drip drop drip drop



/jojjo

5 april

Godmorgon!
5 april idag, sista dagen vi har lov o imorgon börjar skolan. Vaknade lite efter kl. 11 o har ätit morgonmål, sitter fortfarande med pyjamas o funderar vad jag ska hitta på idag. Skulle också måsta fixa lite skolsaker, t.ex vilket ämne jag ska ha föredrag om på finska, men jag vet inte om jag orkar. Så har min foundation tagit slut o butikerna är inte öppna idag så måste hitta nåt smink att lägga imorgon, panik!

//emppu

witch one ? i like them but i can't have it all





/jojjo

looking for love ?







idag har jag inte gjort ett piss bara ett par vikiga saker som: ätit morgonmål kl 5 på dagen haha, sett på sex and the city o varit ut me hundarna, ätit panadol, låter rätt bra va?

/jojjo

8 favoritbloggar , inspiration till tusen !



http://karnaah.devote.se/



http://lisaplace.devote.se/



http://admin.kanal5.se/web/guest/feliciafrithiof



http://loweo.blogg.se/



http://angelicablick.se/



http://hananah-hananah.blogspot.com/



http://colorelle.blogg.se/




http://nyheter24.se/bloggar/modebloggar/my-blomquist

domhär bloggarna är värda guld (men bara en liten del av alla bloggar som ja läser) , inspiration till tusen säjer ja bara , checka in!

/jojjo

Jag&lillebror

Alltså visst, en lillebror kan verkligen vara en irriterande, störande skit. Min lillebror o jag bråkar också precis som andra stora syskon med sina mindre syskon. Men de har nog sina stunder de också när de kan vara gulliga.










haha, härlig bild!

De var alla bilder från resan. Får ju inte glömma att man är ledig ännu imorgon!
emppu

Natur

De var verkligen jättefint där o på sommaren e de säkert helt underbart. Visar några bilder.


bild från vår balkong






sista bilden tog jag före vi skulle bowla.

//emppu


1:a delen av bilderna

Ville verkligen inte åka bort på påsklovet men nu efterhand så tycker jag nog att de var skönt att komma ifrån allt. Jättegod mat o glass hade de där, nam!


resväskan o tidningen SOLO


en trött o sliten emppu


mitt o min lillebrors påskägg. Har fått dedär påskägget ända sen jag var liten, minnen.






discobowling, superkul!

//emppu

mama mama mama mama .



jag känner mej som bajs, allvarligt de blir nog hvc på tisdag jag kan knappt andas, jag dör okej överdrivet men de känns inte bra, nu ska jag dricka te!

/jojjo

Trevligt, trevligt

Hejsan, saknat mej? Nu är jag hemma iallafall! Hade nog med mej datorn till hotellet men så tänkte jag att jag skippar allt som har med datorn att göra o firar en lugn, mysig påsk istället. Måste verkligen uppdatera mej idag, har jag missat något superviktigt?
Nu ska jag gå o äta o sedan ska allt packas upp, men bilder borde komma senare!


bild från poolen, google

Skönt att vara tillbaka!
emppu

happy easter everybody, I don't have that easter feeling that I used to have

Sorry för att jag inte bloggat nu idag men jag har haft fullt upp, jag har varit till stan o köpt ett par saker som jag verkligen behövde inget att visa här inte men hey jag köpte väldens finaste ring idag den ska jag visa imorgon o jag mår inte nå bättre heller jag har ännu feber o hela paketet men att de blir värre för varje dag inte bra de.
Nu ska jag ta en panadol o se på tv, later!



/jojjo


look at thoose socks, coolest ever!



/jojjo

new new new new new!





/jojjo

sleep it away

Vi har haft gäster idag så de har varit lite dåligt med bloggningen o jag har pratat med emppu i telefon en stund o sovit en massa för jag e ännu slut o orkar knappt hålla upp ögonen jag e helt slutkörd jag orkar ingenting o nu börjar min röst försvinna igen, imorgon ska jag till stan en sväng med mamma.



/jojjo

slumdog millionare at canal + 20.00

Laddat med chilinötter, smoothie och torkade frukter, kanon!
Jag e ännu jättehes så jag får ut ett par ljud nu o då men annars så har jag feber o hosta o hela paketet.
Jag ska kolla slumdog millionare och jennifers body, yes låter apbra!





/jojjo

1 april

Bara gått på ett aprilskämt idag, duktigt eftersom jag är lättlurad. Vaknade tidigt idag o hoppade i duschen o åt morgonmål o klädde på mej. Efteråt har jag ägnat mej åt att packa. Hoppas jag har med allt jag behöver nu! Här hemma regnar det så jag hoppas det är fint väder där. Får se om jag kan blogga därifrån.



Hoppas ni får en riktigt trevlig påsk!
puss
emppu

Goodmorning everybody, and now i'm sick.

godmorgon, jag vaknade o kände mej som en skithög, jag e sjuk, ingen röst fan vilken hosta inälvorna kommer upp vilken sekund som helst snoret rinner, yes alltid då vi har ledigt så blir jag sjuk, yey!



/jojjo

RSS 2.0