Labbraport

På stan så for jag till en musikbutik och köpte axelbandsrem åt min bas, äntligen! Blev en helt vanlig svart rem...
Sedan köpte jag present o kollade runt i lite butiker.
Hemma så har jag gjort engelska läxan och gjort min labbraport klar. Jag hoppas jag får bra poäng i labbraporten, eftersom jag lade ganska så mycket tid på den. Försöker ta det lugnt på kvällarna så jag inte ska bli sjuk, räcker med att näsan är stockad...


hmmmm, vad kan de vara för nåt?

//emppu

dut - dut - dutty love


slutade skolan tidigare idag, skönt men jag har en hemsk huvudvärk. Ska ta en panadol och sedan fara o kolla på min lillebrors kartingtävling och efter det till gymmet.
/jojjo

till stan

Det kommer en snabb uppdatering bara! Skönt att få sluta skolan kl. halv 14-tiden. Nu ska jag fara till stan!

//emppu

This can't happen to me, not right now!

Bakade brownies med vit- och mörkchoklad bitar i! Sedan kände jag hur snoret började rinna o huvudet känns som sten. Jag trodde verkligen inte jag skulle bli sjuk för jag har ätit min multivitamin tablett men men... druckit en kopp honungste ikväll o inte gjort så mycket ansträngade saker. Jag hoppas jag inte blir sämre iallafall och att "flunssan" snart ska gå förbi. Nu ska jag göra läxorna och tvätta av mej sminket o sedan hopp i säng!

Hoppas ni hålls friska o krya!
emppu

30 augusti

Hejj! Började måndagsmorgonen med fysik och tills onsdag så ska vi ha skrivit en labbraport, jag har aldrig gjort någon sån förr så jag hoppas jag får godkänt iallafall. Sedan hade jag håltimme men jag bestämde mej att hålla mej i skolan o jag fick en massa gjort. Slutade finska lektionen redan kl. 14, skönt att fara hem tidigare.
Funderar på att baka något smarrigt, förslag? Får se vad det blir :)

//emppu

you can call me anytime, I can make you feel fine


/jojjo

details


hur snygg skulle inte den svartvit mönstrade halsduken vara med en duffel och ett par acne pistols/svarta uggs och de bruna läderhanskarna och en grå svart randig tröja under + ett par blå jeans och med den assnygga prada väskan , bekvämt och snyggt !
/jojjo

oh shit it's monday tomorrow


de blev inget gym iallafall för jag har 39 graders feber och ett huvud fullt av snor, mysigt värre!
Nu ska jag ta en stor kopp cappuccino och se på briget jone's diary som kommer på TV3, godnatt!
/jojjo

Juli 2010




Jag, jojjo o Sarah for och kollade på Eclipse. Före bion lyssnade vi på afrikanska sånger. Hittade inte heller mina mopo nycklar, jag blev skitskraj men som tur var hittade jag dem i mopeden, puh!


mästerkocken jojjo lagade broiler




en varm, solig sommardag på beachen

• Vi var på gymmet.


En annan dag på stranden. Jojjo brände sej ganska rejält.

• Jag tog på mej en utmaning: att läsa en bok skriven på engelska. Jag läste New moon vilken inte är den tunnaste boken precis, men jag klarade det!


skrev ett långt inlägg angående min svarta långklänning, detta är min absoluta favoritbild från "fotograferingen"

• jojjo tog hand om bloggen medans jag var o hälsade på släktingar.






3 bilder från resan. Simmade, fiskade och åt gott!

• Vi blev utmanade att skriva 6 sanningar, på samma gång fick ni läsare lära känna oss bättre :)




Jag o jojjo körde till replot o hälsade på lotti! Det blev tortilla o kladdkaka och efteråt for vi till hopptornet och vattnet var jättevarmt! Träffade även en annan klasskompis där, kul!


Jag o jojjo for o kollade filmen Hot tub time machine, sedan till rockperry


en solig dag i stan, Chili & Lime mat, gott!




shopping + skönhetstips

• blev lite jobb för min del

• Jojjo hade namnsdag den 21 juli, vilket hon själv inte kom ihåg så det är tur att hon har mej! :)

• Hos farmor o farfar åt jag jordgubbar från landet, jordgubbar med grädde/glass, jordgubbar med socker o jordgubbskräm, det blev mycket jordgubbar!






en härlig kväll med simone, becca o jojjo.


Vi for till lotti, där fick vi också se emma igen. Sedan bar de av med buss till åminne från replot.

• städning, städning, städning...

• vädret var inte så bra. Det regnade o åskade, blä!

Detta var då 2:a delen av sommarlovet. Första delen kom för 9 dagar sedan så om ni har missat det så är det bara att kolla i arkivet :)

kram
emppu

 


2 bilder från i fredags

Halloj! Så de blev lite dåligt med bloggningen för min del igår men det är en ny dag och snart en ny skolvecka att se fram emot. Usch, vad positiv jag är, kommer att ångra det känner jag på mej, hihhi.
Fredagen var något var något jag behövde. Träffa människor och skaka loss på dansgolvet, så tack till alla! ♥
Om en timma så kör jag iväg mot gymmet, ska bli skönt!





pussokram
emppu

someone take me to paris






nu ska jag äta frukost och sedan ska jag dra mej hem och ta mina gymkläder och fara till gymmet fast jag ännu har feber men jag känner mej så lat.
/jojjo

that dress is really kicking some ass


/jojjo

Oh I wish I could make this situation better but it seems impossible


jag ligger i sängen med feber och hostar ihjäl mej o fy att jag hatar att vara sjuk, mamma är snäll och lagar varma smörgåsar åt mej, next kardashians and some warmasmörgåsar, perfecto!
/jojjo


Villa avslutning

Förlåt, förlåt för dålig bloggning idag! Jag tänker inte blogga mer idag utan jag tänker ta det lugnt och skjuta raketer med min bror här hemma eftersom vi inte har någon villa. Ha en bra villa avslutning ni alla! ♥ :)

//emppu

28 augusti

Halloj, tog en riktigt lång sovmorgon och sedan blev de frukost och jag kollade ett avsnitt av O.C och ett avsnitt av The hard times of Rj Berger. Nu är jag nog tvungen att städa mitt rum, har alldeles för mycket saker som ligger på golvet + att om jag städar nu behöver jag inte städa imorgon, skönt!

//emppu

Friday




Nu är jag klar, blev webcam bilder nu, lägger kanske upp vanliga bilder imorgon om jag orkar, hehe :)
Hoppas på en rolig och trevlig kväll och jag hoppas jag inte fryser ihjäl där ute!

puss
emppu


I'm gonna knock you down






nu sitter jag här färdigfixad o väntar på att klockan blir halv 21 och sarah kommer och hämta mej. Jag har ännu feber men jag kan iallafall prata så jag tar en panadol och sedan ska jag dansa hela natten lång !
/jojjo

Partymusic


Taio Cruz - Dynamite

//emppu

oh crap

Jag ligger i sängen med datorn i famnen. Jag har feber o kan knappt prata, min röst har försvunnit helt och en underbar hosta har jag också fyfy. Jag har druckit 3 koppar te, drukit en finrexin o panadol o de hjälper inte, jag blir galen helt enkelt om jag inte blir bättre till ikväll !
Nu ska jag fortsätta sova/kolla på keeping up with the kardashians , later!
doutzen ser helt amazing ut på denhär bilden .

/jojjo

Tips

Idag så var jag på step&body med jojjo, hade aldrig varit på det tidigare så de var kul med nått nytt! Jag funderar hur jag ska göra dethär med gym, jag vill absolut inte sluta, nej nej, men jag har för få timmar på min dag för att hinna med allt. Jag vet inte riktigt hur jag ska prioritera alla saker såsom, skolan, vännerna, musiken, gymmet....men om jag bestämmer mej för att de ska gå, så ska de gå!
Tänkte slänga in ett tips också. Har läst i flera tidningar om att Novelle Plus zink + E ska vara bra mot hyn. I både finska och svenska tidningar, så det borde väl stämma? Själv så tycker jag det smakar jättegott och ibland brukar jag också hälla i lite saft, nam!



kram
emppu

Kardashians, youghurt, iphone, bread and water






jag for hem på håltimmen och tog en tupplur och sedan tillbaka till skolan på musik som jag inte fattade ett skit av men okej, sedan efter skolan så chillade jag en stund och sedan till gymmet på step&body huh, om de inte var jobbigt. Nu e jag helt slut, ska bara tvätta lite kläder och lacka naglarna and I'm done, goodnight and sleep tight!
/jojjo

Toner hit och dit

Huh! Var i skolan 2 lektioner.. eller heter de block? Nåja iallafall, sedan så hade jag hål så jag kom hem och åt mat och sedan for jag iväg på baslektion. Slängde hem basen och fortsatte till skolan där jag hade musik, vi gick igenom typ exakt samma som igår på teori, så det blev ganska tråkigt men de är väl bra med repetition. Efter skolan så hade jag jobb och nu är jag hemma igen och har bytt till gymkläder. Måste nog fara och tanka först, annars kan de bli bensinstopp, hih!

//emppu

it's getting colder


de lutar nog nästan mera åt de svarta men bruna är också jättefina , hjälp mej !
/jojjo

Scream


Ozzy Osbourne - Let Me Hear You Scream

Lägger in en ganska ny låt av ozzy, jag vet att det brukar inte bli sånhär musik här på bloggen men de är bra med omväxling. Jag tycker dock inte att denhär låten är hans bästa låt men musikvideon var så konstig så de inte är sant,haha!

//emppu

I feel okey but deep inside it feels like I'm hurting you

Efter skolan så for jag till mamma och har spenderat hela dagen/kvällen med mamma mysigt. Nu ska jag äta cheesecake och kolla på tv, godnatt!
dessa godingar finns på nelly nu men dom är jättepopulära så var snabb och haffa dem nu, finns knappt storlekar kvar !
 
/jojjo

A piece of cake

Nu har jag varit första gången på teori, lite synd att de börjar redan kl. 15.30, kan bli lite problem sedan på vintern men de ska nog gå. Jag kan säja att de var otroligt lätt! Inte alls lika svårt som jag trodde de skulle vara och kul e de också att de finns äldre än mej också i gruppen, :) trodde nämligen jag skulle få sitta en timme med lågstadie elever...
Har också gjort de mesta av fysikläxan fast jag har de först på fredag. Nu blir de en stor kopp honungste och O.C!

//emppu

Skolfotografering

Tjolahopp, och ja, jag är redan hemma. På engelska så hade vi tävlingar och på studiehandledning så lekte vi. Idag så hade vi skolfotografering, först hela skolan, sedan klassen och efteråt enskilt. Hoppas man blev något så lyckad iallafall! Idag hade jag på mej dehär:






tröja o kjol från h&M, leggings från gina tricot, svarta converse + smycken



update: bytte om till ett löst linne, orkar inte vara lika "fin" längre idag.

puss
emppu

jag kommer att gå och sova alldeles försent denhär kvällen också

Det kommer ett sista inlägg nu före jag går och lägger mej. Det börjar verkligen bli kyligare ute nu, så idag plockade jag fram mina långärmade nattlinnen. Snart blir det nog dags att sätta sommarklänningarna åt sidan och ta fram långärmade tröjor men jag vill fortsätta använda mina klänningar men de är alldeles för kallt.
Nu ska jag lägga ansiktsmask och sedan läsa på engelska orden före jag går och lägger mej :)

Sov gott!
emppu

I don't feel safe, I want to go far far away


Det känns som att det inte finns nån tid för sej själv utan att alla dagar består av skola + gym + läxläsning och sedan är de natt, allt är så stressigt. Nu ska jag lacka naglarna och kolla på keeping up with the kardashians. Mätte om jag skulle ha feber just o de hade jag och jag vill inte bli sjuk men jag e så himla sjuk men imorgon ska man upp o till skolan var de sej man ville eller inte men så är de, godnatt!
/jojjo

24 augusti

Skoldagen började med läs och skrivförståelse sedan hade vi längre rast, skönt! Jag orkar inte skriva mer om skolan än det. Nu har jag ätit mellanmål och om en halvtimme så far jag till gymmet, jag känner mej matt och trött så jag hoppas jag får mer energi! :)
Har just tvättat bort sminket så det kommer ingen dagens bild, inga "nakenråtta" fasoner idag,hah!


Grattis Emma på födelsedagen!

//emppu


Fångarna på fortet

Jag kollade faktiskt på fångarna på fortet ikväll och jag säger nja...jag tyckte bättre om programmet då jag var yngre. Jag tog en riktig chill måndagskväll men imorgon kör jag hårt igen! Ska börja läsa på finska orden vi har tills imorgon. Sedan så slocknar jag nog i sängen, gäsp.

kram
emppu

mysigt, warmt från H&M


dom två jackorna på sidorna ser jättemysiga ut men jag gillar inte bältet i midjan men de kan man ju ta bort.
/jojjo

Visdomständer...

Tjenare! 2:a lektionen hade jag håltimme så jag gick till farmor och åt en smörgås, hih! Sedan så hade jag tandläkartid 13.15, de var bara en granskning men sedan så fick jag också veta att min visdomstand därnere kommit upp så måste troligtvis dra ut den sedan.... men just nu känner jag knappt av den. Efter skolan så for jag till stan och köpte tabellboken och kollade lite runt på stan.
Snart så ska jag börja plasta in böcker, det kan ta ett riktigt bra tag och tråkigt är det också.


bilden är från temadagarna då vi körde med 80-tal!

//emppu

bye bye my nails

När jag väl var hemma igen så tittade jag på ett avsnitt O.C och åt chips, har inte ätit chips på länge, det var så gott!
Men nu kommer något att hända som jag fasat länge för. Jag måste klippa mina fingernaglar korta. Eftersom det går helt enkelt inte att spela instrument om man inte vill de ska spricka. Åh, suck, men det måste göras. Måste få sörja ikväll, haha! :) Nejdå, men jag kommer att känna mej "naken" men jag vänjer mej.

Men jag säjer godnatten redan nu!
emppu


be my honey


de var ingen zumba idag så de blev afropowerdance och TBC, fy fy fy att min nacke är sjuk, på morgonen kunde jag inte ens röra på huvudet. Så imorgon blir de nog ett besök till hälsosystern ifall de inte är bättre såklart, nu ska jag ta och gära lite läxor, läsa elle och kolla på keeping up with the kardashians , godnatt !
/jojjo

Oh I like them




dessa skor köpte jag igår, snygga va? Kostade 30e (50% rabatt) de är från Aleksi 13

//emppu

Goodmorning

Godmorgon gullungar! Skönt att sova så länge man vill, imorgon blir det tidig väckning igen. Jag har ätit frukost och nu så borde väl dagen mer eller mindre se ut såhär: städa, städa, göra läxor, öva på violin o bas kanske, fara på zumba och hemma-spa.

Nu ska jag sätta igång!
emppu

I'm seeing the moon

Aj min nacke, varje gång jag bara vrider huvudet en centimeter så tar de i nacken auh, nåmen annars så har denhär dagen varit asmysig !
Nu ska jag lägga mej i sängen och kolla på keeping up with the kardashians,godnatt!

/jojjo

movie time

Vi for till filmtown och hyrde 2 filmer sedan körde vi hem i regnet. Båda blev vi genomblöta, usch! Dessa filmer har vi sett ikväll:



//emppu&jojjo

Virus :(

Halloj! Bloggar från en annan dator nu eftersom min egna dator har fått nå virus så jag håller på att ta bort det men de kan ta ett tag... Snart så ska jag & jojjo fara till stan, säkert går vi runt lite men de viktigaste av allt är att vi ska fara till subway! Jag är så snål på subway mat, har varit det hela veckan och nu har man ju fått kuponger från skolkalendern vilket är superbra!

Bloggar mer på kvällen!
emppu

who just bieberd?


klockrent , goodnight sleepyheads!
/jojjo

Juni 2010

• Det var fortfarande skola i juni




jag & jojjo for på Sex And The City 2 premiären!


4 juni så for niorna till botniahallen och övade inför dimension och sedan till Strampen på avslutningsmiddag


Det blev en lyckad vårfest och sedan fick vi avgångsbetygen. Jag fick stidendium i spanska, något som jag är glad över än idag.


Sandras bild. Vi blev fotade hela klassen och sedan kramades allihopa, de var lite rörande, 3 år tillsammans 9A.


Noras bild. På vårvslutningskvällen bar de av till hoviska, trevligt va de!

• Jojjo jobbade 2 veckor på wärtsilä


Vi hade besökarrekord! :)


9e juni fyllde jag supersweet 16!

• vi började gå på gym. Jojjo skaffade sej gymkort och tyckte de var kul så då gjorde jag desamma.


kollade på desperate housewives som en galen


vi förälskade oss i denna låt, så bra!

• vi fick brev från korsholms gymnasium att vi hade sluppit in.

• fixade in en ny kategori: frågestund. Där får du veta lite mer om oss, kika in!


tyvärr har de tagit bort min man från citymarket....


vi hade en massa kul i stan


min kusin blev konfirmerad, fick en massa "flashbacks" från min egen konfirmation


Viktoria & Daniel gifte sej.




Finländare äter mest glass av alla länder i Europa, ja de kan tänkas.


jojjo köpte sej en söt liten laptop

• det blev också lite jobb för min del.

 
myggorna gillade mej verkligen i sommar, de röda fläckarna är myggbett, som tur var blev de mindre.


midsommaren firades


i juni var vi flitiga att cykla till gymmet, det tog dock ganska fort slut eftersom det var så jobbigt, haha!






vi shoppade en hel del.

1/3 har ni fått se nu. Har ännu juli och augusti kvar, pust! :)

puss
emppu


dont ever look back




jag har pratat med emppu i telefon i en timme nu och sådär annars så efter skolan drog jag hem och åt snabbt och sedan for jag till stan och köpte leggings o hårfärg så inget att visa. Nu ska jag gräva mej i sängen med datorn och kolla keep up with the kardishans med en kopp te !
/jojjo


That makes me stronger

17- tiden så for jag till gymmet. Jag ska försöka fara varenda dag då jag har tid men jag har ju mycket annat också så de blir inte alls lika mycket som på sommarlovet. Ikväll så ska jag jobba på "inlägget" och chilla med O.C. :)

//emppu

Färglära

I skolan så började vi med konst, har inte haft bildkonst sedan 7: an så jag kommer inte ihåg någonting. Men vi började med färglära som tur var. Idag hade fick vi också leka lekar så det enda "allvarliga" var fysik. Nu var den första skolveckan i gymnasiet slut. Kanske de blir fredagsmys ikväll, yey!


dagens glada bild

//emppu


sömnbrist?

Näpp, orkar inte blogga något vettigt mer idag, hjärnan är så trög just nu, kan bero på att jag sovit alldeles för lite de senaste dagarna. Satsar på att gå och lägga mej redan kl. 23 idag, senast tolv, så jag säger godnatt redan nu, imorgon är en ny dag!

puss
emppu

We are all just people

Efter att jag kommit hem så har jag mumsat på plättar, nam! Ja, jag tyckte att min baslärare är skitcool och jag hoppas få lära mej en massa för just nu kan jag noll.
Dessa 2 saker har jag kommit fram till ikväll:

1. Jag hade inte på långbyxor en endaste gång så sommarlovet. (shorts, leggings räknas inte)

2. Jag låter nästan alltid mitt hår lufttorka. Jag har bara ett problem, de tar mer än 2 timmar för mitt hår att torka. Frissan säjer jag har mycket hår men själv så tycker jag att jag tappar en massa hår men de verkar som jag har en massa extra!


hittade den "snyggaste" bilden i mina webcam foton, tänkte bjuda på ett skratt,haha!

//emppu


show me I wanna know


blogg.se funkade inte igår så därför bloggade jag inte, men de hände inget speciellt heller typ skola, gym och idag så var emppu och jag på gym efter skolan på TBC och zumba, askul!
Nu ska jag gräva min röv i soffan och bara chilla, höres!
/jojjo

Bråttom!!

Hejsan! Hann inte med något morgoninlägg idag men nu har jag kommit snabbt hem och kastat i mej lite mat och strax så ska jag fara till musikinstitutet! Sedan ska jag tillbaka till skolan, hoppas jag hinner i tid.


black sabbath

hahah, visste inte vad jag skulle lägga upp för bild så de blev denna!
//emppu

Gäääsp

Pratade med jojjo för en liten stund sedan i telefon om allt de nya men dehär ska nog gå bra! Ångrar fortfarande att jag har några håltimmar nu i första perioden men jag fick just veta att jag har baslektionen imorgon då jag har hål så de är ju bra! Nu ska jag fara och läsa på nå läxor, tvätta bort sminket o hoppa till sängs och drömma söta drömmar!

Godnatt!
emppu


I never thought it would be easy, but I didn't think that it would be this hard

I musikinstitutet så fick jag veta att jag också skulle ha teori så de ska jag börja fara på onsdagar. Vet inte ännu vilken tid jag har baslektion (alltså elbas) men troligtvis på torsdag. Jag var så himla trött då jag kom hem så jag tog en powernap på 20 min, hade på radio rock eller något men ändå somnade jag, haha. Jag såg just på O.C. avsnittet efter Marissa dog, de var grymt bra!
Just de, tänkte nästan glömma. Jag ska göra en genomgång av sommarlovet, kommer att bli jättekul att göra det och jag hoppas ni också kommer att gilla det men de tar ju tid, och tid är något som jag inte har lika mycket nu när skolan just kommit igång och så, men jag hoppas ni förstår och del 1 eller vad jag kommer att kalla det borde komma snart nångång :)

pussokram
emppu

Kortare skoldag

Hejsan! Slutade skolan redan 13.30 idag. For till nya S-market och tänkte jag skulle få gratis tårta men kön var så lång så jag körde hem. Ska bara äta mellanmål och sedan ska jag fara och jobba. På kvällen ska jag fara till musikinstitutet på inskription ( = få tid till min baslektion)


blev ni sugna på prickigkorv smörgås?

//emppu

Hey hey hey

Idag så for jag till studiehandledaren så jag skulle få fyllt luckorna i mitt schema men ingenting passade riktigt in så jag har håltimmar på måndag, onsdag o torsdag. Jag kan inte göra mer åt saken så de får väl bli såhär. Efter skolan så kom jag hem och åt mellanmål o sedan for jag och köpte 2 läroböcker. Nu har jag också häften o pärmar. Efteråt så for jag till gymmet tillsammans med jojjo. Väl hemma så har jag ätit mat och nu återstår läxorna.


en bild då från våren då vi var påväg till skolmusik

//emppu

ready?










bildkälla: stockholmstreetstyle
/jojjo

simsalabim


skoldagen var helt okej och nu ska jag ta en 30 minuters tupplur och sedan dra till gymmet på RPV och så måste jag fixa läxorna också så de kan bli lite tight med bloggningen men vi får se hur de blir!
/jojjo

Morgoninlägg

Godmorgon! Orkade stiga upp från sängen ganska bra faktiskt, snoozade bara 2 gånger. Första morgoninlägget på ett bra tag, de hurrar jag för åtminstone. Men nu hinner jag inte skriva mer.

Ha en bra dag!
emppu

and the world around us won't stop turning tonight, I could really need a wish right now!

Jag kom just ur duschen, idag har jag varit helt lost, jag fattar inget av mitt schema och jag hittar inga klassrum. Alltså helt borta med vinden men de ska väl fixa sej. Nu ska jag ta o gå och sova snart efter att jag har ätit sesam bröd, jag är helt slut efter en lång skoldag och gym, godnatt!
/jojjo

That's alright because I like the way it hurts


Eminem ft. Rihanna - Love The Way You Lie

Denhär låter är ä till lotti som sjöng denhär låten sommaren lång, tack för alla fina stunder, vi syns snart, lycka till i den nya skolan nu! :)

//emppu

3 bilder beskriver allt...


Tidigt på morgonen var jag lugn...


sedan då jag cyklade till jojjo så var man lite nervös...


påvägen till skolan såg man ut såhär!

Hahaha! Nedå, men visst var de lite pirrigt då man inte visste vart man skulle. Vi hann t.o.m. ha vanliga lektioner idag. Ska försöka bättra på mitt schema imorgon och ta bort tyskan, jag hade inte ens valt tyska, så jag vet inte hur den hamnade dit!? Bra att man fick en skolkalender från skolan också, jag kommer att använda den flitigt!

//emppu


En solig dag

Oj oj så sent allting blev och jag har fortfarande saker som måste göras innan jag kan lägga mej. Det känns som jag fortfarande har 1 dag på mej före skolan börjar men nej, den börjar ju imorgon, vad tänker jag med? Åh, kommer att bli jobbigt att stiga upp så tidigt...Nu kommer några bilder från idag.










först var de inte alls nå mycket människor, så de ser lite ödsligt ut men efter ett tag så började andra också hitta dit.

//emppu

Nyt zumbaamaan

Vattnet var faktiskt varmare än vad jag trodde så vi badade flera gånger! Några bilder får ni se senare, hinner inte ladda upp dem nu. Jag ska packa gymväskan och fara o zumba röven av mej, hah!


Rick Malambri - snyggingen i step up 3D

//emppu


To the beach

Sista sommarlovsdagen!!! Ska köra iväg o träffa becca och så far vi till stranden, bloggar senare :)

//emppu

i know a place where the grass is greener





de var meningen att visa dagens outfit men de lyckades ju inte så bra men skitsamma ,allt från H&M , snart kommer sarah och så drar vi iväg till power park !
/jojjo

bobaboom










det finns inget godare än en icelatte och chickenbagel på waynes, helt underbart !
Jag köpte bara en massa skolgrejer och 2 tröjor från H&M, nu håller jag på att somna framför datorn nu ska jag gå och sova, goodnight sweethearts!
/jojjo

my dream is to fly over a rainbow so high








my morning looked like this.
/jojjo

a huge camera right in your face !


emppu och jag på vessan i gloria igår före step up, den var helt awsome man fick en så härlig känsla av den, rekommenderar!
/jojjo

Insane, I just need some johanna time tonight I feel so wierd my head is uppside down

Äntligen en lugn stund, kl 10 ringde klockan de var hur skönt som helst att sova ut lite idag, sedan var vi på gymmet på body o sedan snabbt hem och hoppa i duschen och efter det till stan med mamma och köpa skolgrejer + nått smått, jag kan visa lite senare om jag orkar knäppa ett par bilder och efter stan så kom jag hem och for och tanka mopon och till filmtown så nu ska jag börja dammsuga och sedan let the film marathon begin !
/jojjo

Känner mej för mörk i håret, blir säkert bättre snart


Nu är jag färdig fixad, hejs!

//emppu

Jakten på saxen

Pust, äntligen en lugn stund! Eller nja, inte egentligen men nu har jag tid att blogga iallafall. Kvart före 11 for jag o jojjo iväg till gymmet. Fixade mej där och sedan for jag o köpte bland annat pennor, gummin, linjal. De svåraste att hitta var så klart en vänsterhänt sax. Jag tycker jättemycket om Fiskars for kids saxen. Den är liten och smidig att ta med. Stort minus med den är att de finns bara en färg: någon konstig äcklig grön färg, medan ni högerhänta får välja o vraka vilken färg ni vill ha! Nåja, jag gick igenom typ matbutikerna, hittade inte. Så jag gick till finska bokhandeln (den enda butiken jag trodde skulle ha vänsterhänta saxar) men nej, de hade inte heller men de hade haft på julen. Blev lite smått irriterad, de flesta unga köper väl saxar då skolan börjar? Nåja, sedan så for jag Tiimari, en butik som jag aldrig besöker och vad hittar jag, jo min "älskade" gröna sax! Jag blev så lättad.
Efteråt här hemma så for jag i duschen och tvättade håret o så tvättade jag skootern, ätit lite mat. Sitter i bara shorts o linne de är så varmt där ute! :)

//emppu


Lite kvar nu...

Halloja, kom hem för ca. en halvtimme sedan. Jag tyckte filmen var jättebra, helt grym! Vasa torg såg lite ut som soptippen från igår, hoppas verkligen de städar upp torget snart, fy då. For till jojjo efteråt, gjorde inte så mycket speciellt men de var skönt att få prata och chilla. Snart börjar skolan ju!


google

//emppu


St-st-step up

Nu så sticker jag iväg till jojjo och så chillar vi där en stund. Sedan så far vi till stan och ser på Step Up 3D.
Trailern:



//emppu

Vänsterhäntas dag

Idag är det ju Fredagen den 13... oj oj, hoppas allt går bra. Själv tror jag denhär dagen kommer att gå prima eftersom det är också Vänsterhäntas dag.
Vill bara fatta mej kort här. Det är bra att de finns anpassade saker till vänsterhänta bl.a. saxar, slevar (matlagning). Men oftast finns de inte i vanlig affärer vilket jag tycker är synd. Själv så har jag lärt mej att tex sticka, spela instrument som en högerhänt. Varför? Jo, eftersom allt går snabbare då. Läraren behöver inte visa skilt åt mej utan jag lär mej på samma gång som alla andra. Jag vet att min skrivstil inte är den bästa just eftersom jag är vänsterhänt men jag skyller inte på det, nåja min stil är iallafall läsbar. 2 kändisar som är vänsterhänta är till exempel Oprah Winfrey & Brad Pitt.
Jag är en stolt vänsterhänt men de finns ju vissa saker som inte passar vänsterhänta men det är bara att lära sej och anpassa sej, alla vänsterhänta ni ska ha en riktigt bra dag! :) (högerhänta också för den delen, hihi)



//emppu

Gårdagens outfit

Det passar inte att börja med godmorgon i detta inlägg eftersom jag redan har varit vaken i några timmar men jag sitter fortfarande med nattlinnet på. Denhär morgonen så började jag med en stor kopp cappuccino kaffe och 2 avsnitt av o.c.
Tog inte med kameran igår på stan, så de kommer bara gårdagens outfitbilder men det är bättre ä ingenting eller hur? Bra att vädret höll upp igår och att de inte var kallt att gå i shorts.




märkte nyss att jag bara hade på mej kläder från h&m, haha. Skorna från lindex och det bruna armbandet som min lillebror gjort åt mej!



kram
emppu

Konstens natt

Ikväll är det då konstens natt i Vasa. Det kommer säkert att vara massor med människor där, hoppas alla söker sej dit så man får se nå bekanta! Jag straxt fara o möter upp vännerna på stan. :)
Hoppas ni alla får en superrolig kväll!
emppu

let me see that smile


nu är jag färdig fixad och ska dra mej ut med hundarna, imorgon är sista jobbdagen yeye!
/jojjo

Jippie!

Klippte bort mina torra toppar och färgning blev det. Så nu mår mitt hår bra igen och ser mer glansigt och välmående ut. Det är lite för mörkt men mitt hår bleks ju som alltid eftersom jag är blond i grunden. Men jag är faktiskt jättenöjd med resultatet!


it's me

//emppu

12 augusti

Godmorgon! Nu ska jag fara iväg till stan på ärenden, har också frissa tid idag, hur tror ni de kommer att bli?
Men nu hinner jag inte skriva så mycket mer.

//emppu

Jag gillar puffärmen!

Ja just det, glömde nästan bort att visa vad jag köpt. Här kommer de.


mörkblåa jeans, 14,95e, vero moda och de andra paret är från h&M, 19,95e


svart söt kofta med markerade axlar, h&m, 19,95e


inte bästa bilden men färgen blev bäst på denhär. Tröja med spets, h&m, 9,90e

sådärja ;)
//emppu

Onsdag

Hello, vilken dag alltså! Helt underbar! Först gick jag själv i stan men sedan mötte jojjo upp mej 15-tiden. Vi träffade även Heidi & Emma, kändes jättelänge sen sist vi träffat dem! Vi stod o pratade ett tag o sedan fortsatte vi vår väg. Vi for till hesburger, jag åt ett bröd med kyckling,tomat o parmesan ost + cola. Vi satt där ute då de en gång skull var så fint väder och tittade på människorna. Vi såg även munkar, alltså inte såna som man äter utan såna som har orangea kåpor? Nåja, kläder iallafall. Sedan gick vi lite i butiker o så for jojjo hem o hämtade gymkläderna o så träffade vi varann i gymmet igen, kul med ett body attack pass, pust! Väl hemma så har jag tagit en snabb dusch och installerat ett nytt skrivprogram (med hjälp av pappa förstås, jag är inte bra på teknik)
Ska fota mina nya köp, de kommer upp senare ikväll! :)

puss
emppu

don't tell anyone how you hold my hand they just wanna see you fall


finally hittade jag denhär kick-ass låten, jag har sökt den som en galning efter att jag hörde den i vero moda, grymmt!
/jojjo

Put your lip balm on



Skönt med bättre väder, hoppas de inte börjar regna idag, nu ska jag sticka iväg!

kram
emppu


Grattis

Så mina planer blev ändrade idag, *suck*. Och det var krångel med en nya telefonen igår men jag är inte lika negativ som jag låter, bara lite smått irriterad.
Tänkte idag fara o kolla om man skulle hitta en skolväska o nya jeans (jeggings) på stan.
Min pappa fyller år idag, grattis!

//emppu

I don't have time to breath


randig tröja och en basic svart t-shirt H&M, skarf och mysig jumper gina tricot + en liten ring där som inte syns så bra men jag kan visa en bättre bild senare nån dag, resten från emotion och kicks!
Väcking kl 6 sedan ut med hundarna och sedan stack jag till jobbet. Efter jobbet kom jag hem och åt en sallad snabbt och for till stan och kom hem med detta ovan fast jag skulle ha hittat en massa mer men så är de, sedan efter stan kom jag snabbt hem och brummade till gymmet på bodyattack och nu sitter jag och snart somnar, msn eller min telefon vill inte sammarbeta jag vet inte vad som är fel men fan att de stör, godnatt!
/jojjo

Samsung

Oj vad klockan hunnit bli mycket! Efter att pappa kommit hem från jobbet så for vi till gigantti o köpte en ny mobiltelefon, håller på att ladda den precis nu. Jag ska försöka läsa manualen lite o komma undefund på vilka knappar man ska trycka på. Sedan bakade jag brownies, blev inte så jättelyckade men de smakar gott iallafall! :)


Samsung Jet S8000 white

//emppu

10 augusti

Kom just hem från kosmetologen, känner mej fräschare nu. Idag ska jag ta itu med att rensa bort bilder från picasa, har säkert en massa onödig bilder o jag vill inte att programmet ska bli fullt.
Sedan skulle jag också vilja hitta fina bilder att printa ut o sätta in i mina tavelramar från Ikea.

//emppu


hello sleepyhead

javet de är himla slö blogging från min sida men efter jobbet så for jag till fammo o sedan kom jag snabbt hem och hämtade mina gymkläder och brummade iväg på bodyattack och var i salen en stund efteråt. Men imorgon så efter jobbet ska jag till stan och sedan på kvällen på bodyattack, godnatt !

/jojjo

three is better than two






lördags bilder , godnatt!
/jojjo

PBJ time

Okej, detta köpte jag.


svart topp, 4,95e, h&m


spets t-shirt (konstig färg på bilden) 14,90e, gina tricot


mango body scrub, 17e, the body shop


armbandet jag länge har suktat efter! 11,95, kappahl

+ svarta leggings för 9,90e från gina tricot.

//emppu

I want to find the perfect pair

Jahapp, varför händer det alltid mej? Ingen negativ sak egentligen men jag hade bestämt mej att i stan skulle jag bara köpa ett par svarta leggings, gissa vem som inte kunde hålla det? Jo, jag. Nåja, visar senare mina köp.
Nu ska jag ta en snabb dusch o sedan äta makaronilåda.

//emppu

And the list goes on and on

Hej, idag var jag så ivrig att fara iväg så jag glömde att blogga. Men nu sitter jag hemma igen eftersom de började regna jättehårt men snart så är jag tvungen att fara till stan vare sej de regnar eller inte.

Kan iallafall pricka av dessa:

• hälsat på jojjo i piffi (hjälpte lite till, hihi)
• löst ut min födelsedagscheck
• lämnat tillbaka böcker i biblioteket
• tankat mopeden

Bjuder på bilder också :)








storarbetaren!

//emppu


sing me to sleep


jag var på zumba & TBC och sedan hoppade jag i duschen och nu ska jag och lägga mej !
/jojjo

I like to, you like to


Reel 2 Real feat. The Mad Stuntman - I Like To Move It

//emppu

Påtänd

Jag vaknade nog för 2 timmar sedan men jag har luggit o läst en bok o ätit morgonmål. Jag mår bättre nu, de känns ännu lite i huvudet dock. Om de är någon som undrar vad det är jag läser så är det boken Påtänd av Melvin Burgess. Den handlar om droger, verkligheten, vardagen. Vad som är så bra är att den är äkta, han skriver om både bra och dåliga sidor. Har inte läst ut boken än. Men nu ska jag städa, kanske läsa lite till om jag hinner o sedan sticka till gymmet på zumba :)

kram
emppu

ashley greene


jättesnygg stil och dessutom är hon ju jättevacker !
/jojjo

bangbang

Jag vaknade just upp, så skönt att få sova länge för en gångs skull. De regnade och blixtrade som bara den inatt så jag sov väl inte så bra. Nu ska jag fixa frulle och senare idag så blir det gym med emppu !
en fin ring från modekungen.

/jojjo

oh mama I like you




nu ska jag fixa en jordgubbs smoothie åt mej och mamma och bänka mej framför tv:n, men de kanske dyker upp ett par bilder senare från idag och andra dagar, höres !
/jojjo


Jag mår skit

Vi kom ganska tidigt dit till powerpark så vi for o kollade lite på lastbilarna på power truck. Vissa lastbilar var så himla fina, gillade speciellt en som bland annat hade marilyn monroe, james dean på. Man kände sej liten då man stod framför det enorma fordonet. Sedan betalade vi in oss till power park o började åka i maskiner, jättekul faktiskt. Men efter bara några åk så kände jag mej konstig. I en maskin trodde jag faktiskt att jag skulle spy, så dåligt mådde jag. Som tur var tvingade jojjo mej inte i nå farliga maskiner nå mer men illamåendet gick inte över. Sedan åt jag en hamburgare o så kände jag mej lite bättre. Hemvägen klarade jag suveränt men väl hemma så darrade hela jag så jag kröp under täcket o ville bara dö bort. Efter 2 timmar steg jag upp o har försökt dricka vätska. Jag kan inte förstå, kan hända jag har vätskebrist, solsting eller ätit något olämpligt för så feg brukar jag inte vara i nöjesparker.
Jag måste helt enkelt ta de jättelugnt ikväll eftersom jag inte mår någo bra.

//emppu 


Vi är påväg till...powerpark!

Godmorgon! Jag kan verkligen inte förstå hur jag klarade av att stiga upp kl. 7.15. Idag så hoppas jag att de är fint väder eftersom vi ska fara iväg till powerpark kl. 9. Men nu ska jag fara o packa väskan för om en halvtimme kommer jojjo o så e vi påväg!



Ha en bra dag!
emppu

one out of two

Jag sitter här med ansiktsmask och snart ska jag fixa naglarna ifall jag orkar, jag är helt slut efter en jobbvecka, så nu är de bara en vecka kvar av jobbet och sedan börjar skolan yeye, imorgon händer de grejer!

/jojjo

dark chocolate tastes wonderful

Japp vi var o kollade på telefoner o jag hittade den jag ville ha men tyvärr så hade de inte den på lager så de skulle ringa åt mej nästa vecka o berätta om de hittat någon telefon åt mej. Så jag hoppas på det bästa. På kvällen så pratade jag en timme med jojjo i telefon och efteråt så for jag i duschen. Nu sitter jag här med vått hår o ska äta en smörgås med prickigkorv på.


en bild på mej tidigare idag

//emppu

underworld

Denhär dagen har gått skitsnabbt. Jag steg upp pigg på morgonen som jag aldrig brukar. Jag drog mej till jobbet och jag jobbade riktigt effektivt idag sedan for jag och köpte kattmat och kom hem och nu ska jag snart sticka till gymmet och japps de var allt, höres!




/jojjo

6 augusti

Idag så har jag redan varit på gym o sedan då jag kommer hem så ser jag att min lillebror fortfarande sover fast klockan är halv 1 så då fick han väckning av mej. Nu har jag ätit lunch o nu ska jag kolla på lite telefoner på nätet, ska kanske köpa en ny mobil idag, får se.

kram
emppu

Min kusin har äntligen kommit!

Åh jag är så glad just nu! För vet ni vad nu har jag fått en till kusin! :) Min släkt är ganska liten så därför är detta en stor sak för mej, jag önskar all lycka till min faster o till den lilla pojk bebisen!


puss
emppu

Knight and day

Skönt att få i sej mat, hade ju bara ätit frukost före. Sedan for vi o köpte biobiljetter o sedan till citymarket, vi spanade in fotbollskillar påvägen, haha. Knight and day var bra, mycket action. Helt trevlig kväll o roligt att se jeanette igen.



//emppu

someday is a dangerous word

knight and day var skitbra, värd att se verkligen. Nu måste jag hoppa i duschen och sedan genast och sova för jag ska jobba men de ska nog gå bra, de går bara bättre och bättre att stiga upp på mornarna fast de är sakens jobbigt men endå, goodnight guys!


/jojjo

Magen kurrar...

Hej å ho! Vilken dag. Nu är jag klar o väntar på att jojjo ska komma hit en sväng. Är jättehungrig men de e bara att hålla sej för snart ska vi ju fara o äta.




skön kofta + att den är söt!

//emppu

There is a place downtown where all the freaks are

Jag kom hem från jobbet för nån stund sedan, tiden gick jättesnabbt idag o nu ska jag söka nån outfit för ikväll eftersom jeanette firas ikväll så först ska vi till rax och sedan o kolla knight and day, höres!



/jojjo


5 augusti

Godmorgon! Hade planerat att stiga upp kl. 9 idag men så bra gick de inte eftersom jag steg upp halv 11 istället. Nu är jag påväg till stan, ska köpa födelsedagspresent o sedan till gymmet en snabbis.

kram
emppu

Right now


Nu ska jag titta på O.C

//emppu

I can't breath when your'e gone

På morgonen ringde klockan kl 6 o så var jag med hundarna en sväng sedan började jag fixa mej själv och for till jobbet. Sedan då jag kom hem så åt jag snabbt och stack till stan och köpte 2 ringar, sedan så for jag till butiken med pappa och nu sitter jag och väntar att klockan ska bli halv 18 och så sticker jag och emppu på bodyattack, kulkul!
Inte en endaste lungn minut idag, jag ska dra mej till sängs riktigt tidigt ikväll, jag har målet på kl 22.00 !
Båda ringarna från H&M, 2.95 ege.

/jojjo


Jobb

Hej, en snabb uppdate hinner jag med! Jag har varit på jobb nu i ca. 4 h. Har hunnit hem o ätit en karelsk pirog. Nu ska jag snart fara till gymmet med jojjo :)

//emppu

Hello Afrika


Dr. Alban & Dr. Victor - Hello Afrika 2010

//emppu

baby tell me what's the story


miley har fattat grejen, enkelt är snyggt. Ett löst linne, jeans, bustier som syns lite passligt och ett par träklckar, bam! annalynne har den perfekta mysoutfitten, hur mysig som helst med ett par uggs blir den ultra mysig.

söta klänningar, gillar hjärtat i bröstet.

sotade ögon i en lila variant var jättefint på demi verkligen och den slarviga knuten på selena, sommarfeeling.
/jojjo

Things I really need

Ikväll så var jag o mamma vait o handlat lite grejer till mej före skolan börjar och så. Hade med en lista så jag inte skulle glömma något. Nu har jag bara 5 punkter kvar men säkert kommer listan att fyllas på igen, hihhi.


citymarket


bh från seppälä, allt annat från anttila. Btw, läppomada(labello) luktade riktigt gott!


hud,-hår,-nagelprodukter från anttila


har aldrig förr använt primer så jag hoppas denna är bra!


hahah, jaa, man behöver 2 mascaror. Tänkte pröva på Loreals vollume million lashes. Annars så brukar jag ju använda maxfactors som är superbra!

//emppu


i dont have anyting to say to you

nu sitter ja och äter torkade jordgubbar, efter jobbet så var ja så slut att ja tog en timmes tupplur och sedan åt jag sallad så nu får ja bara slappa i ett par timmar och sedan far jag till gymmet på bodyattck !

/jojjo


Macarena

Idag har jag redan varit på zumba o så låg jag i massagestolen ett tag o läste för en gångs skull vasabladet, duktigt! Sedan kom jag hem o hoppade i duschen. Ligger halvdöd just nu, har träningsvärk i armarna, auch.

//emppu

if you like it then put a ring on it




jag köpte denhär inne på H&M igår, jag diggar den hårt.
Nu ska jag lägga mej för annars ser jag ut som en död korv imorgon så kl 6 ringer klockan, goodnight and sleep tight!
/jojjo

Until the sun goes down












vi åt vid amarillo helt gudomligt god mat!





sedan for vi till bryggan och lyssnade på rumpa , asbra







/jojjo

Gott o blandat inlägg

Det nästan spöregnade då jag & jojjo skulle köra hem från gymmet. Jag var genomvåt då jag kom hem så jag bytte snabbt om. Nu har jag kollat på O.C. o ätit hallon-jordgubbskvarg, nam!

Måste bara skriva om en händelse som hände igår. Då jag o jojjo satt i amarillo o väntade på maten kom plötsligt en liten söt pojke till oss. Han var säkert under 7 år eller något, men iallafall så började han prata på finska till oss. Till mej sade han: flicka, flicka, flicka, titta där! Så jag svängde mej om o såg att han pekade på en tavla som föreställde någon man som hade mustasch. Jag trodde pojken sa sedan: kolla, de är mustasch snubben (kato mikä viiksi äijä) men sen så fick jag de till: kolla, det är whiskey snubben (kato mikä whiskey äijä) Men 3:e gången så hörde jag rätt o de han menade var: kolla, vilken cool snubbe (kato mikä siisti äijä)
Höll på att garva sedan då jag hörde rätt, han var så gullig. Han var nog en riktig flörtare, jag är dock gammal som gatan så han får hålla sej till yngre tjejer, hah :)

Vi är med i veckans blogg, så om ni vill vara gulliga o rösta på oss klicka Här

//emppu


Sovmorgon på en måndag, javisst!

Hejsan!
Idag hade jag inte på väckarklockan för en gångs skull utan jag sov så länge jag ville. Sedan åt jag morgonmål o så städade jag mitt rum. Sydde också lite på min rutiga skjorta eftersom jag märkte den hade gått upp vi en söm så nu är den också fixad. Om en halvtimme kommer jojjo hit o så far vi iväg till gymmet!

//emppu

never give up on such wonderful life

 
Vi firade vår blogg ett års dag på amarillo och gick sedan till bryggan. Alltså min dag har varit helt perfecto, nu ska jag ändå lägga mej för jag måste stiga upp kl. sex imorgon men de kommer bilder imorgon, goodnight!
/jojjo

Shrimps

Först kollade vi runt lite i stan o sedan gick vi till Amarillo. Jättegod mat o efterrätt blev det! Sedan gick vi till bryggan o fotade lite. Låg o lyssnade på musik. Jojjo tvingade mej o lyssna på marja tyrni, pust! Nåja efter ett tag körde vi hem till jojjo o jag var där ett par timmar.
Jojjo hade med kameran så de kommer bilder senare.


kram
emppu

My style or not?


hittade detta halsband inne på h&m för 3,95e. Funderade länge på om de var min stil, men jag tyckte de var fint så jag köpte det iallafall!

//emppu

Nu ska de firas!

Snart så kommer jojjo till mej o så far vi iväg till stan. Får se vad vi hittar på, vi ska iallafall fara o äta på restaurang o fira!

kram
emppu


1 år


Det är exakt 1 år sedan vi började blogga på blogg.se. Tänk vad tiden har gått fort. Tack för alla underbara♥ kommentarer och också för kritiken!

pussar
emppu


don't stop baby don't stop baby

javet inte vad blogg.se har haft för fel på sistone men jag slipper inte in men nu är de fixat. Efter gymmet så hoppade jag i duchen och for till fammo en stund, sedan kom sarah hit och vi åt kycklingsallad och nu då hon har stuckit så funderade jag att fixa naglarna för en gångs skull. Idag är min sista lediga dag, alltså på måndag börjar jag jobba igen från kl. åtta på morgonen, de lockar inte rikigt men livet är hårt. Nej nu ska jag inte klaga för mycket, goodnight and sleep tight!


/jojjo

RSS 2.0