closer to the end

 
På morgonen så steg jag upp o gick på en promenix med doggisarna o sedan for vi till gymmet på body o så hängde vi i salen en stund o chillade i massagestolarna en stund också. Sedan kom jag hem, gick i duschen, fixade mej o for till butiken med mamma o nu packar jag upp från väskan. Jag hatar att tömma väskor, supertråkigt. Lite senare ska jag dra till emppu o fira nyår där så jag hoppas denhär kvällen blir lyckad, gott nytt år allihopa !
/jojjo

Vad som hänt idag

Hej! På morgonen for jag o jojjo till gymmet på body och sedan en liten stund i salen. Då jag kom hem gick jag i duschen, åt o sminkade mej. Sedan gick jag o lillebror till butiken och köpte glass i stora lass. Nu ska jag byta om till lite finare kläder, det är ju trots allt nyår. Jag kan inte tro att det har gått så snabbt, tänk imorgon är det ett nytt år 2011, wow! Nytt år, nya möjligheter, kanske? :)
Vet inte om det blir så mycket bloggning idag, men jag önskar er en rolig kväll!

kram
emppu


Bilder från Emmas









Vill bara ännu skriva tack för alla fina kommentarer vi får, ni är gulliga! ♥

//emppu


The hair

Blev inte så stora ändringar på mitt hår men nu känns det fräscht och friskt igen! Färgade utväxten och lade till mer slingor. Klippte också bort de torra topparna. Sedan plattades och fixades frisyren men det förstördes ju nu lite under dagen då jag var tvungen att ha på mej mössan så mitt hår har börjat locka sej på bilderna, men ni ser ju färgen iallafall!





//emppu

This is just another day

Hej! Förlåt att jag inte bloggat något tidigare idag, har helt enkelt inte varit hemma, men nu ikväll dyker det nog upp inlägg. Tänkte faktiskt inte orka upp ur sängen på morgonen men jag piggnade nog till sedan. For ju till frissan kl. 10, är jättenöjd över resultatet, visar snart! Sedan kom jag hem och gick med lillebror till bibban. Lämnade in några böcker som jag lånat för finska undervisningen. Efteråt så traskade vi till fammo&faffa och blev bjudna på glögg och choklad. Var där ett par timmar och nu hem igen.

//emppu

Happy

Jag var ju hemma hos Emma idag. Blev bjuden på pizza, gott! Vi spelade spel, fotograferade lite och chillade. Jättetrevligt! Jag är alldeles för trött för att ladda upp bilderna ikväll men de dyker upp, det lovar jag. Tack för en rolig dag :)
Imorgon har jag frissa tid kl 10, det blir iallafall att färga håret, min blonda utväxt syns ju, inte bra. Kanske blir det lite klipp också, vem vet.


en bild tagen för ett par dagar sedan

//emppu


Friendship

Hej! Hemma igen nu från lilla hålan hankmo, hahah. Hinner inte skriva så mycket nu för jag ska ut på en powerwalk, orkar inte fara till gymmet då det är så sent så en promenad räcker bra.



//emppu

helsinki update 2

Jag gick runt på stan hela dagen igår o jag hittade faktiskt ett par grejer men jag visar då jag kommer hem för jag kommer endå att shoppa idag. Gick runt i stockmann säkert i en timme igår o pratade med emppu i telefon o sökte frida farhmans elsas mode bok o fan va länge de tog före jag hitta den. Jag tänkte skippa morgonmålet idag eftersom jag va så trött men jag drog nog ner mej endå o åt lite, japp men nu har jag fixat mej o ska dra mej till stan, ciao!
/jojjo


29 december

Godmorgon!
Åt en riktig dunderfrukost idag. Vad ska jag hitta på idag? Jo, om ett tag så ska jag sätta mej i bilen och brumma iväg mot Hankmo. Men inte riktigt än, ska försöka väcka min lillebror nu. Jag tar med kameran, hoppas jag hinner knäppa några bilder! :)

//emppu

All those memories

Planerna inför morgondagen ändrades och det blev som det blev, men det blir nog säkert kul iallafall! Jag skriver mer imorgon för nu ska jag fortsätta kolla på Pirates of the carribean 3. Huhuh, blir tidig väckning imorgon.


en fin sommarbild på mej & lotti.

//emppu


Transparent

Här är köpen:


svart transparent skjorta, 24,90e, gina tricot


blev lite konstig färg på bilden men tröjan är från gina tricot, 14.90e 


shower gel från body shop och mascaran (en av mina favoriter!) från anttila

De första bilderna tagna med nya kameran!

kram
emppu


Världen är rätt liten ibland

Jag har varit hemma 2 timmar men helt glömt bort att blogga. Jojjo ringde så vi pratade en lång stund. Sedan så åt jag mat och sånt så nu är det redan kväll. Försökte faktiskt fynda på rean men jag hittade inget jag absolut skulle ha velat ha. Jag är stolt över mej själv att jag inte köpte något som jag vet ändå bara skulle lämna i garderoben men aldrig användas! Men jag kom inte hem tomhänt, visar senare ikväll vad jag köpt så kika in!



//emppu

I have plans

Godmorgon! Det känns som att jag är jättetidigt uppe idag.
Ska snart fara till stan och sedan på ansiktsbehandling, de blir skönt.
Hörs senare!

puss
emppu

running around in circles, helsingfors update


huh vilken jobbig dag, jag har varit vaken i typ 20 timmar nu. Kunde inte sova igår kväll så jag sprang upp o ner i sängen o åt kokosbollar på sammagång sedan fick jag en ide att jag skulle raka benen o så satt jag ansiktsmask o vipps var klockan 1 på natten o så gick jag o försökte sova igen o kl 2 tiden somnade jag så jag har sovit typ 2 timmar inatt. Kl 5 började vi rulla ner till helsingfors med bil o inte fick jag någon sömn i bilen heller såklart. Då vi hade kommit fram så checkade vi in o gick o äta en hamburgare på hotellet o jag var med pappa på jobbet idag o jag var så trött så jag hade endå inte orkat gå på stan o herregud vilken galen traffik de är här !
Nu har jag tagit en lång lång dusch o nu ska jag snart krypa under täcket o drömma om hotellfrukosten på morgonen, imorgon blir de shopping !
/jojjo

Vad är det för dag idag?

Hallåja, skönt att vara en stund på gymmet. Då jag kom hem fixade jag nudlar och sallad, nam nam. Kollade just igenom h&ms o gina tricots sidor, hittade faktiskt lite snygga grejer, får se vad jag hittar imorgon på stan. Ikväll ska jag bara slappa och sedan kolla Pirates of the carribean 2 som kommer på tv sedan. Har nog sett den förr tror jag men iallafall.
P.S. Är det bara jag som tycker det är svårt att hålla reda på vilken veckodag det är då man inte går i skolan?


haha...

//emppu

Ingen shopping för min del idag, kanske imorgon

9.00 ringde väckarklockan. Jag stängde av den och vaknade istället halv ett. Ojdå! Jag hade faktiskt tänkt fara till stan och kolla runt i butikerna men det orkar jag inte, kan bero på att jag var uppe halva natten och chattade med en kompis :) Nåja, jag far till stan imorgon istället, ska dit iallafall så. Jag är nästan frisk nu så jag tänkte fara till gymmet idag, vet inte vilken tid men nu måste jag nog börja bränna bort julmaten!

//emppu


Nya kameran!


Anonym
om
I'm waiting:
kan du berätta mer om din nya kamera?

sv. jo, de lilla jag kan! :) Bjuder på bilder




Var ju tvungen att fota med min gamla kamera eftersom man kan ju inte fotografera med något som på samma gång ska bli fotograferat. Här är ännu en bild från nätet:





Japp, så ser den ut! Det är en Sony Nex-5K kamera. Har ju inte hunnit testa den så mycket än men jag tycker väldigt mycket om den och den räcker mer än väl för mej. Den är faktiskt lika stor som min gamla digitalkamera (ja, den är så liten!) + det fullstora objektet då. Det stod på nätet att det är världens minsta o lättaste kamera med utbart objektiv. Den har 14.2 megapixlar och jag har zoomobjektet E 18-55 mm. Kameran kan också filma i full HD kvalitet. Det kommer med en blixt som man kan skruva ovanpå kameran. Ser bra ut eller hur? Liten och kraftfull.

kram
emppu


away


bild från sommaren men de får duga.
Mamma ringde  på dagen o sa att hon hade bokat hotell i helsingfors(halleluja!) 3 nätter. Jag visste nog halft att jag skulle dit men jag visste inte att jag ska dit imorgon. Jag är där 27.12-30.12 så men nu ska jag nog fortsätta packa. Pappa o jag rullar ner till helsingfors 5 tiden imorgon, jag ska försöka blogga ännu före jag far.
/jojjo

Det är choklad som gäller

Tjenare! Det tog lite längre tid än vad jag trott, men nu är jag hemma igen. Gamlamommo var så pigg och glad så man skulle aldrig kunna tro att hon är 92 år.
Nu hemma rusade jag genast till choklad asken och nu ska jag se på ett avsnitt True blood.




dagens bilder som ni ser... haha

//emppu

j.mendel pre-fall a/w 11








ja bara älskar j.mendels pre.fall 2011 kollektion helt insane , snyggt o enkelt!
/jojjo 

26 december

Godmorgon! Vad är det som gör så att jag skulle kunna sova hur länge som helst på morgonen? När jag vaknade gick jag i duschen och sedan så åt jag morgonmål medan jag läste en bok, mysigt. Snart ska vi åka och hälsa på gamlamommo, alltså min farmors mamma. Vi brukar besöka henne alltid såhär vid juletid. Så det var länge sedan sist jag såg henne. Bloggar sedan då jag är hemma igen!

kram
emppu

korsholms gymnasiums julfest 2010




































bilder från onsdagens julfest, de var jättebra program verkligen, ursäkta för alla skit bilder men de e inte så enkelt med stora huvuden ivägen.
PS. om de finns nån bild som ni vill ha bort så säj till!
/jojjo

I'm waiting

Det kom gäster till oss kl. 16 och vi har ätit mat och umgåtts och bla, bla, bla... heh :)
P.S. kamerabatteriet är på laddning!

//emppu

this feeling is the worst



jag har ätit så mycket dehär senaste dagarna att jag ser ut som en köttbulle eller iaf känner jag mej som en. Idag har jag bara chillat o druckit mycket honungste så att jag blir frisk tills imorgon för då e gymmet upp igen o de är söndag, hell yeah då ska jag till gymmet sjuk eller inte !
Nu ska jag rulla till kylskåpet o hämta änglamat som lillebror gjorde igår, ciao.
/jojjo


Lite bilder från julafton

Godmorgon!
Jag har redan hunnit städa mitt rum denna morgon, duktigt!
Som ni såg så kom det ett par tidinställda inlägg igår. Själv hade jag mycket bra jul, jag hoppas ni hade det med. Det känns som jag åt hela dagen igår, det gjorde jag i och för sej också, hahha! Här kommer några bilder från igår.


vår julgran




simpsons - maraton!


enda bilden på mej igår




julmat! lutfisken kom inte med på bild men den fanns också med i julbordet.


Fick många fina julklappar av mina vänner. De känner mej väl, armband, nagellack och bodyscrub/lotion gillar jag!


En liten del av all choklad jag fick, oj oj, hur ska jag kunna äta upp allt?

Som sagt jag berättar om kameran sedan då jag har mer tid!

//emppu


merry christmas


god jul allihopa, tyvärr har jag inte tid att sitta på datorn idag men vi hörs senast imorgon.
/jojjo

Merry x-mas


Wham! - Last Christmas

En av mina absolut favorit julsånger!

//emppu

Kalle Ankas jul


Ni missar väl inte programmet?

//emppu

Julafton

God jul på er alla!
Sov riktigt länge idag. Sedan så tittade jag lite på simpsons maraton som kommer på sub. Det låg två paket under granen åt mej. De innehöll: kameran, kameraväskan och minneskort. Äntligen, äntligen!!! Alltså oj, vad glad jag är! Men jag lämnar den nya kameran än så länge, måste ladda batterierna och sånt så jag tar med gamla kameran nu, får se om jag kommer ihåg och ta bilder. Nu har jag fixat mej lite och snart drar vi iväg till farmor&farfar hela kvällen, ser fram emot all julmat, nam! Hoppas jag hinner blogga hemifrån dem!

kram
emppu 

Santa claus is coming to town

Denhär kvällen har gått jättesnabbt. Blev så glad när mamma köpt en sådan liten svart grej som man kan stämma instrument med. Det är ju bara ändå jag som gör det så nu är violinen, basen o lillebrors gitarr stämda. Sedan spelade lillskiten och jag ett tag. Sedan så spelade pappa, lillebror och jag något sällskapsspel, hahah jättekul! Det är roligt att få umgås lite med familjen, jag ser ju dem varenda dag men på vardagar hinner jag helt enkelt inte.
Nej jag borde ha gått och lagt mej för ett bra tag sedan. Blir "tidig" väckning imorgon säkert. Jag kommer nog att försöka blogga imorgon eller så blir det tidinställda inlägg :)

puss
emppu

X


snart hoppar jag nog i sängen under täcket jag känner mej så sjuk o slut.
/jojjo

yes we are going to make this work !


Oj oj, jag e sjuk o de e jul imorgon great, jag låter som en hes åsna o hostar upp mina inälvor de tar så sjukt då jag hostar så jag undviker de istället o på allt de har jag feber jippie. Jag har sprungit på stan de senaste dagarna o köpt julklappar o inte en endaste åt mej själv, hela vasa verkade vara på stan idag de var så lång kö i citymarket så jag stod o köade i 40 min, de var ju inte så jättekul då man hade en massa saker i händerna men nu är alla julklappar köpta o paketerade, halleluja!
Då jag kom hem från stan så började jag dammsuga o städade mitt rum, bytte sängkläder, torkade damm i hela huset, tvättade kläder o sånt kul som man gör före julen. Sedan så bakade jag pepparkakor i 2 timmar med familjen o nu e vi färdiga så nu ska jag hoppa i duschen o stå där i minst en halvtimme, tjohoo hörs senare!
/jojjo 

film + pepparkakor

Hej! Jag for till gymmet ett par timmar. Körde helt själv i salen så jag fick bestämma takten, vill inte svimma under ett pass eller nå liknande. Sedan kollade jag filmen "En prinsessas dagbok 2" som kom just på tv. Så fina klänningar. Det känns verkligen skönt att ha jullov, bara kolla en film och äta pepparkakor :) 

 
kram
emppu

Dagen före julafton

God morgon! Varit nog vaken i en timme, men jag sov lite mer än 11 timmar i natt, det behövdes verkligen. De är så skönt att sova. Vissa säger att man kan sova sedan då man ligeer i graven. Men varför inte sova redan nu då man lever? Det är ju roligt att drömma, vad som helst kan ju hända. Själv så brukar jag inte komma ihåg på morgonen vad jag drömt om, de försvinner bara. Nåja, kollade julavsnittet av Pingu idag med lillebror. Vi båda är nog lite för gamla att se på det, haha!
Får se vad jag hittar på idag, är nog förkyld.

//emppu

jennifer 17






ja har inte så mycke bilder från förra fredagen men dehär får duga.
/jojjo

somebody call nine one one I'm on fire


vackert!
Äh va blogg.se har bråkat på den senaste tiden, jag skrev ett inlägg igår o de kom aldrig upp o de gick inte att ladda upp bilder, nada helt enkelt!
Julfesten var jättebra, programmet var helt amazing. Jag har en massa bilder från julfesten och från jennifers 17 års kalas. Efter skolan så kom emppu hit o vi hade en liten satc marathon och åt glass efter de så for jag till butiken med mamma och började baka julstjärnor o dekorera pepparkakor o så har jag plockat fram lite mera julsaker här hemma.
Nu:äta julstjärna och te.
/jojjo

So so fun!

Dålig uppdatering idag men f*n vad rolig dag alltså!
På morgonen kände jag mej faktiskt dålig men tog en huvudvärkstablett och for till skolan. Först for vi till solf kyrka. Sedan till skolan och äta tomtegröt med kanel och socker på, nam! Efteråt gick vi till Kulturhuset. Halv 12 började julfesten som treorna ordnat. Det var jättebra ordnat allting, riktigt bra avslut för skolans del. Mycket bättre än högstadiets julfester.
Jag for hem till jojjo sedan. Vi kollade bland annat på en massa sex and the city avsnitt.




En del av min outfit. Hade på mej iallafall: klänningen från skottland, svarta leggings, stora örhängen från h&m, 2 silverarmband och svarta skor med en liten klack.

//emppu


Make my wish come true


Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

Tänkte slänga in lite julmusik nu så det blir julstämmning här i bloggen :)

//emppu

To-do list

Jag har druckit en stor kopp te och ätit lite nudlar, jag tror jag har tappat matlusten eftersom jag bara lite smaker av maten.

• Duschat - Check!
• Rakat benen - Check!
• Fixat naglarna, fransk manikyr på fingrarna - Check!
• Ansiktsmask - snart!


Lösnaglarna jag hade förra året, så jäkla snygga!

//emppu


Näsdukar e bra å ha!

Tur att jag hade med mej näsdukar till skolan eftersom jag blivit förkyld, lagom till jul jippie! Blir ingen dagens bild idag, ser ju ut som Rudolf med röda mulen med ett par stimmiga fiskögon, vackert va? Jag fick sluta redan halv 14 idag vilket verkligen behövdes. Min hjärna har tagit jullov redan. Sedan for jag på jobb.
Ikväll så tänker jag göra mej julfräsch inför julfesten. Kommer nog inte att bli så jobbig dag imorgon men skolan börjar ändå klockan 9.50


Är lite smått beroende av Facebook...

en snorig kram
emppu


Recension

Är det förkylningar på gång igen? Jag känner mej täppt i näsan och lite värk i halsen, usch då. Jag vill inte bli sjuk till jul! Fick veta nu på kvällen att min faster, hennes man och gulliga Ethan kan inte komma till Finland över jul på grund av vädret, så orättvist.
Ikväll gjorde jag min konsertrecension som vi måste göra i musik. Jag valde konserten jag och jojjo var på alltså Lady Gagas "The monsterball tour". Det gick så lätt att skriva om den så det var svårt att förkorta det till en sida. Nu är den klar iallafall. Skönt, eftersom jag trodde inte jag skulle ha tid att göra den.


Gorgeous!

//emppu

dreamshoes




ah , skorna!
/jojjo

yes it does


internet problem är orsaken till dålig bloggning så ursäkta.
Igår var de städning och så stack jag till gymmet på tbc och därifrån till kyrkan o lyssna på då emppu spelade på vackraste julsångerna de var riktigt fint. Idag blec de nog en helt vanlig måndag, skola, bodyattack på gymmet och så har jag lagat lite broiler och dekorerade lite pepparkakor. Nu e jag så himla slut så nu ska jag bara hoppa i duschen och gå o sova, sov gott alla!
/jojjo

December för ett år sen

Tänkte bjuda på 3 bilder från december 2009, synd bara att jojjo gömmer sej bakom kameran!





//emppu


Julklappsshopping

Hej! Idag märktes det jättetydligt i skolan att de var måndag, speciellt på morgonen verkade alla trötta. Efter skolan så for jag till stan och köpte de sista julklapparna, så skönt att jag är klar nu. Missade min kusin helt i rulltrapporna men jag hann iallafall hälsa på henne. Sedan såg jag också vår gamla klasslärare som jag hade i högstadiet, han var också på jakt efter julklappar. I halpa-halli finns de bra med babykläder, tex de finska märket Tutta. Jag vill ju köpa med ett finländskt märke eftersom de finns ju inte att köpas i Skottland. Tänkte lägga in en bild hur den ser ut, jättesöt faktiskt men jag vill ju inte att de ska se hur deras julklappar ser ut i förväg, hahah! Ikväll blir det nog julklappspaketering :)


Jag menar, hur charmig är inte denna?!

//emppu

Silent night

Hejsan, nu är jag hemma efter en lång dag!
Konserterna gick riktigt bra och där emellan blev de saft&julstjärna och lite övning också. Mot slutet började jag nog känna mej lite trött och hungrig. Jag har haft en annorlunda men rolig dag idag, det är faktiskt roligt att spela i en orkester. Har inga bilder att visa, eftersom ingen fotade. De var så kul när också jojjo och hennes mamma kom till den senare konserten.
Nu blir de nog att byta om till pyjamas och borsta tänderna.

//emppu 

It's only 5 days left!




Det är bara 5 dagar tills julafton! Har ni julfeelis? Har ni fått jullov? Själv så har jag 3 dagar skola kvar tills jag får jullov. När ska jag hinna köpa de sista julklapparna?

//emppu

De vackraste julsångerna

Nu ska jag fara till Korsholms kyrka och öva inför "De vackraste julsångerna". Första föreställningen börjar kl. 17 och andra kl. 20. Det kommer att bli en lång dag dethär men jag hoppas rolig.
En sträng på violinen gick sönder igår, det kallar jag för otur så jag har inte kunnat öva men jag hoppas jag får en ny sträng fixat, annars slänger jag nog den i golvet, haha, nejdå!
Ville bara skriva att jag kommer att sitta där hela dagen och inte ha tid att blogga, men de kanske dyker upp ett tidinställt inlägg :)

Önska mej lycka till!
emppu

Söndag

Godmorgon! Hoppas ni sovit bättre än mej, gässp.
Började morgonen med att hoppa i duschen, frukost och ett avsnitt av true blood.



//emppu

finally


Ah äntligen fick jag internet att funka. Jag har haft en sjukt fullspäckad dag idag, jag steg upp kl 10 fixade mej o for till stan med pappa o köpte lite julklappar och sedan träffade jag en kompis( från mitt förra lag) i stan o vi gick runt där en timme kanske två. Sedan for jag hem igen o sedan bytte jag bara om till lite bekvämare kläder o for på VATS (vasateamskaters) julfest o så fick man vara på isen en timme efter julfesten o fan att jag ångrar att jag nångonsin slutade, de kändes så bra alltså dendär feeling ah ! Men man kan inte äta kakan o ha den kvar, eller de skulle ju vara mycket lättare ifall de skulle gå. Anyway så efter 9 så började pappa jag o lillebror att baka pepparkakor o vi slutade just så vi har hållit på en stund o de blev typ 3 stora lådor eller nått, njoms.
Nu:glögg, pepparkakor & gossip girl!
/jojjo

Just nu:


Vet ni vad jag håller på med? :)

//emppu

Varför händer det alltid mej?

Idag har alla saker bara krånglat för mej idag. Det känns som jag skulle kunna slänga saker eller mej själv i väggen. Varför händer det såhär, varför är jag så klantig? Jag hoppas allt ordnar sej tills imorgon. Nu ska jag göra läxor bara för att få något annat att tänka på och för att jag inte hinner imorgon.

*suck*
//emppu

Orange

Här kommer bilderna som jag lovat er på vad jag har köpt:


den snygga toppen 9.95e och grå huppari var på rea så 15e betalade för den, från h&m.


armband från kappahl

//emppu


Lördag 18 december

Godmorgon!
Övningarna i GV tog längre än vad jag hade trott så jag var först kl. 22 hos jennifer. Lite synd att jag inte hann vara längre där men kul va de!
Nu hade jag tänkt så småningom fara till gymmet. Bara till salen, så får se vad jag hittar på.

//emppu

turn around


dedär skulle vara helt okej att ha i garderoben.
/jojjo

5,4,3,2,1


Flo Rida - Turn Around

//emppu

Jag slapp inte in igår *ledsen*

Hej!!! Äntligen slipper jag in på blogg.se. Igår försökte jag hela kvällen men jag kunde inte logga in någonstans, jag fick nästan abstinens!
Igår så for vi till kulturhuset och lyssnade på skolkören, de var jätteduktiga och jag funderar om jag ska vara med nästa år. Efter skolan så åkte jag till stan. Köpte julklappar, hittade ett par saker inne i h&m (bilder kommer senare) och sedan till gymmet.
Idag hade jag en helt vanlig skoldag o sedan baslektion. Nu ska jag byta om och sminka mej. Ikväll så ska jag först på övning till Gamla vasa och sedan ska jag till jennifers på kalas :)

kram
emppu

Bampadam

Ikväll var jag tvungen att göra historia uppgifter och jag blev faktiskt intresserad av "Stadslivet i Rom". Hur de kan vara möjligt förstår jag inte men konstigare saker har ju hänt.
Meningen med dehär inlägget var nog att önskar er läsare God natt!

//emppu

your beauty destination






Jag var till kicks nån dag efter att jag fyllt 16 o skaffade clubkort o köpte ansiktstvättmedel(bäst!)o då fick jag en liten present också, lite clinique produkter i en söt liten necessär. Idag tappade jag min älsklingsögonskugga i golvet, de var make up stores pink frost som e jättefin, lite mer pärla i den en denhär som jag köpte idag men jättefin o den sitter som berget, så nu har jag skaffat satin eftersom pink frost var slut i kicks o de är de enda stället i vasa som säljer make up stores produkter.
/jojjo

leo


på vill ha-listan ligger en leokuvertväska, snygg som attan.
Helt vanlig skoldag, så blev de bodyattack på gymmet o nu har jag ätit tortilla o varit i duschen, nej nu ska jag slänga lite kläder i tvättmaskin o lite sånt.
/jojjo

Wednesday

Det var jultema i skolan som sagt och roligt att de var många som hade försökt. Jag hittade ingen tomteluva så jag tog en röd tunika med ett rött sidenband i midjan istället. Efter skolan så fick jag sällskap av sussi då jag gick till musikinstitutet. Sista gången för iår men det fortsätter nog nästa år. Sedan for jag och jobbade.
Någonting jag blev jätteglad av var att jag fick två julklappar redan idag. Nu kommer frågan, ska jag öppna dem idag eller först på julafton? Åh, jag vet inte.
Nu måste jag gå och fixa mat!


Hade linser på mej i skolan men slängde dem genast när jag kom hem eftersom de började svida lite i ögonen då jag haft dem hela dagen. Denhär tomteluvan hittade jag. De är min tomteluva då jag var bebis så den är för liten egentligen.

kram
emppu

Make my wish come true

Imorgon har vi jultema i skolan. Jag har inte hittat någon tomteluva än, ska söka lite till. Annars så vet jag inte alls vad jag ska ha på mej. Kanske en röd tunika, det är väl juligt? Får se, får se.
Imorgon kommer att bli en lång dag, full rulle. Men jag bloggar då jag kommer hem igen. Alltså efter skolan ska jag på teori som är sista gången dehär året och sedan jobb.

puss
emppu

eyeballs stuck on replay


på morgonen så var ja till äckliga tandläkaren som grävde i min mun o hittade ett hål ja de va ju jättekul så ja fick en till tid tills nästa vecka o efter det så for ja till skolan på fysiktimme o sedan hade ja hål så ja kom hem o åt tortilla , o tog en 15 minuters tupplur(ja e så jävla trött nuförtiden , helt insane) o drog till skolan igen på finska timme o efter det till stan men ja hittade ingenting o ja har inga julfestkläder ännu o ja får panik , ja såg en fin skjorta på carlings men ja vill ha en klänning , bra då man är ute i sista minuten men nu ska ja ta o läsa på de periodiska systemet o gå o sova , godnatt!
/jojjo

XXXO

Oj, vad har hänt idag? Nu har jag suttit här i 2 minuter och inte kommit på något speciellt. I stan hittade jag iallafall lite julklappar, men inte mycket alls. Sedan blev det mat på hesburger.
Nu är jag tvungen att göra läxor.
Här kommer dagens bilder som jag tog just. Hittade btw en grå lång kofta. Den är varm och mysig men inte så fin, men man får väl ha sina fuldagar ibland.





//emppu


just a little too late


ja hörni va ska man säja, denhär tiden börjar bli varje dag blogg tiden, inte så bra eftersom jag e helt dötrött på morgonen men man hinner ju inte före. Denhär dagen har varit som vilken dag som helst, skola, från skolan hem o efter det med bussen till stan o köpa böcker sedan till gymmet på bodyattack. Sen så drack mamma o jag lite glögg på gymmet, gratis glögg o pepparkakor e alltid bra. Imorgon har jag tandläkartid 9.30 så jag får sova en stund längre, och efter skolan blir de stan, halleluja.
godnatt!
/jojjo

Jag börjar imorgon

Drack just varm choklad med lillebror, så nu är de varmt i magen. Jag skulle annars ha skrivit oboy men då de var Aero kako vi drack och det är inte samma sak, hah.
Imorgon så ska jag o jojjo till stan efter skolan. Jag ska försöka börja köpa julklappar. Ja, jag vet, det är dags att börja köpa.
Dethär med julklappar... är svårt, ibland. För det första måste man ju bestämma sej åt vilka man ska köpa. Efter det följer ju en rad med frågor. Hur dyr ska klappen vara och vad ska man köpa? Då man bestämt de så tänker man kanske, men tänk om personen inte alls tycker om den/ får likadant av någon osv osv osv.
Somliga familjer ger massvis med billiga presenter och andra bara några få men dyra istället. Hur kan dethär just med att handla julklappar vara så svårt?
Hursomhelst ska vi vara tacksamma för stora och små presenter. För den kan ju vara så att de minsta paketen är de mest värdefulla.

//emppu


Lucia

Hej, har ni kommit ihåg att det är Lucia idag? Japp, det är redan 13:e december. Jag for till skolan halv nio på morgonen och på första lektionen var de vi ettor som ordnande lucia. Resten av dagen var nog helt vanlig. Det kändes otroligt kallt att gå hem idag, fast det "bara" var -9 grader. Det stack i mina tår då jag kom in i värmen.
Denhär bilden hade vi på våra sånghäften också!



//emppu

hot and dangerous


källa:jakandjil
Jag e trött som bara den men ändå e man så dum att man sitter på datorn halva natten o halvsover på morgondagens timmar. Nu ska jag nog bara kolla på ett avsnitt av private practice o sedan o sova kanske. Imorgon blir de tidig väckning pga lucia i skolan, godnatt!
/jojjo

Jag är mätt och belåten

Hellou, skönt att få vara på gymmet ikväll. Jag känner mej redan jättetrött. Men jag måste nog läsa lite läxor än. Sedan blir det ansiktsmask och godnatt!


jag är ledsen över att citymarket tagit bort "min man"!

//emppu

we are who we are


denhär bilden har riktigt omg feeling, hon har aldrig varit sådär vacker helt helt helt amazing!
Oj va skönt med sovmorgon, jag har ätit frukost och städat lite o nu ska jag bara ligga o göra ingenting i en timme o så drar vi iväg till gymmet på de vanliga söndagsprogrammet: zumba, tbc o spinning.
/jojjo

12 december

Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag har :)
Vaknade kl. 11 och har kollat på Gossip girl och vampire diaries med en stor kopp latte. Nu blir de lite städning i mitt rum. Har ni också söndagsrutiner?

//emppu

This is what I want this is what I need


P.S. jag beställde hoodien i vänstra hörnet idag med mina sista födelsedagspengar från världens bästa internetshop, modekungen.
/jojjo

I was born to get wild


The Time - Black Eyed Peas

Då jag först hörde låten kände jag inte alls igen att det var en av BEPs låtar. Tycker de kunde ha gjort lite bättre ifrån sej. Men ändå lyssnar jag till låten. Hatkärlek maybe?

//emppu

Förväntningarna överträffades

Nu är jag hemma igen. I Gigantti hittade jag min drömkamera! Jag är så glad, så glad. Jag får den först till julen så jag berättar mer sedan om kameran då jag faktiskt får hålla den i mina händer. Längtar!

//emppu

whip it real good


steg upp kl 8.30 o for på en promenix med hundarna före gymmet. Jag var på spinning och body/tbc. Efter det så for jag till kicks o kollade o herregud att jag skulle behöva en massa grejer men alla pengar far ju till julklappar som jag inte ens har funderat på att köpa ännu, nu ska jag äta lite tacopaj.
/jojjo

He was born to sing

Godmorgon!
Jag skippade gymmet helt idag eftersom jag var så trött och behövde sova ut. Vaknade istället kl. 12 pigg och utvilad! Idag så ska pappa, lillebror och jag fara och kolla  på en ny kamera till mej som julklapp. Jag skulle helst vilja ha en liten systemkamera, som skulle ta bra bilder. Får se vad vi hittar. Själv har jag inte börjat köpa julklappar än och paniken kommer smygande men nog hinner jag väl :)
Grattis till Jay som vann idol. Jag hoppas bara att han inte får idolstämpeln och att vi får se mer av honom.

//emppu

Idolfinal

Nu ska jag snart bänka mej framför Idol, de e ju Finaal!!! Vem har varit er favorit? Vem ska vinna?


Jay eller Minnah?

//emppu

Put your flat feet on the ground

Hej! Jag har inte hunnit blogga förrens nu!
På morgonen hade jag bildkonst. Vi målade landskap med akvarellfärger och jag blev faktiskt klar på lektionen, skönt. Nu behöver jag inte oroa mej över att vara tvungen och göra de hemma eller något annat, usch! Sedan så blev de klassamling och så övade kören och luciatåget en stund. Vi hade ingen lärare på engelska så jag och Sarah gjorde uppgifter första halvan men sedan efter maten satt vi i datasalen och spelade en massa spel. Nördigt värre, haha :) Sista lektionen var hälsokunskap sedan gick jag snabbt till musikinstitutet på baslektion.
Jag kom hem bytte om och for till gymmet. Nu ska jag äta 2 smörgåsar och kolla på någon serie.
Ni vet väl vad som kommer ikväll?

//emppu

x


/jojjo

one of theese days again


söt tröja från modekungen.se
Då jag vaknade så hade jag grymt sjuk nacke o vilken huvudvärk. De blev migrän så ingen skola för mej alltså o så har jag jättekonstig känsla i magen så nu har jag bara ätit panadol o nu ska jag o sova igen med historiaboken. Bion igår var jättebra verkligen så gå o kolla den !
/jojjo


"Meillä on pukki myytävänä"

Hej! Nu har jag kommit hem från bion!
Då jag kom till stan så de första så tänkte jag halka på röven då jag skulle gå till citymarket då det var så halt. Men jag fick balansen tillbaka och som tur var föll jag inte pladask. Det såg nog säkert ganska roligt ut eftersom en man som gick brevid mej hade redan sträckt ut händerna som reflex för han trodde jag skulle falla, hah. Nå, jag och jojjo mötte upp Heidi & Jennifer och sedan gick vi till Gloria.
Filmen var inte alls sådan som jag trodde den skulle vara. Jag trodde den skulle vara barnslig men jag hade fel. Filmen var en blandning av skräckfilm och komedi. Den hade 13 års åldersgräns och jag förstod inte varför men efter att ha sett filmen kanske de var lika bra. Så om ni inte har något annat att göra så gå och kolla "Rare Exports".



//emppu

Rare Exports


Här är trailern till filmen vi ska gå och se på ikväll. Det är många andra också från gymnasiet som kommer med och kollar. Jag hoppas den är bra!

kram
emppu

I was made to walk and talk

Hallåja, nu är jag hemma! Klockan ville inte riktigt gå framåt idag i skolan. På musik så övade vi till Lucia. Efteråt så gick jag med sussi och becca. For och jobbade, sedan gick jag hem, vilket tog länge. Önskade att det skulle finnas en knapp man skulle kunna trycka på och vips skulle man stå vid sitt eget hus. Ska snart fara till stan och möta upp jojjo där. Sedan till Gloria! Stressigt!

//emppu

simple




http://carolinesmode.com/hanna/
hanna liknar sin mamma så grymmt mycket, ni måste kolla hennes blogg om ni inte redan har gjort det, älskar hennes outfits som en grå hoodie och en skinnjacka och dedär gullliga diademet, va ska jag säja, perfection!
/jojjo

Let go and fly

Jag har haft en en lång dag bakom mej och sedan när jag skulle börja göra läxorna så somnade jag sittande, vaknade med ett ryck och bestämde mej att vila i 15 minuter. Sedan var de bara att ta itu med läxorna.

Jag funderade vad jag skulle skriva om så dehär inlägget inte skulle bli som alla andra min "godnatt" inlägg. Så nu kommer det något helt oväntat. Alltså, eftersom jag dricker ganska lite vätska så behöver jag inte gå på wc så ofta. Till exempel i lågstadiet gick jag under 6 år ca. 3 gånger på wc?! Så ja, jag kan hålla mej länge om jag verkligen behöver, som idag, det var därför jag kom på detta. Självklart går jag inte och håller mej 24 timmar, det är ju inte mänskligt men man behöver väl inte rusa på toaletten en gång i timmen? Hahah, nej, det här blev inte till något bra. Men men bloggar är ju till för att man ska få blogga om vad man vill :)


google

Godnatt!
emppu


show me what you got


de var nytt bodyattack program på gymmet idag (alla les mills program har ändrats denhär måndagen alltså 6.12)de var jättebra verkligen o svetten bara rann, så testa testa nu alla!
Jag var via H&M o köpte en vanlig svart långärmad tröja o jag skulle köpa en ring också men så hade den sista i min storlek gått sönder såklart. Imorgon har jag verkligen en riktig bajsdag fysik, kemi, matte och musik. Jag tycker inte om nått av ämnena o jag e skit på allt som man ska räkna i eller nått liknande. Jag har jättetuff period så jag får väl 4 i allt nudå, yes jättebra, om nån har nå tips om hur man blir bättre på matte eller blir mer motiverad whatever så tell me!
Men en rolig grej imorgon iallafall, vi ska på bio med finskan o så måste jag gå o köpa lite böcker också om jag hinner och om de har kommit nudå. Japp nu ska jag ta o sätta en ansiktsmask och lacka naglarna o fixa mej själv lite ikväll.
/jojjo


I'm speechless when you walk through the door

NU så kan jag säja att min provperiod äntligen är över. Båda proven gick bra. Jag hoppas jag inte har nå prov nu före julen. Förresten så fick vi ut våra betyg idag.



//emppu

Sista svamlet för ikväll

Det blev inte så mycket provläsning ikväll. Har mest läst Solo och ätit ett par kanelbullar, det var intressantare. Morgondagen kommer att se ut såhär för min del: skola, teori och jobb. Sedan hem, men jag ska uppdatera sedan då jag kommer hem igen!

Sökte efter en bild att lägga upp i inlägget, såg alla sommarbilder och jag tänkte att har tiden faktiskt gått så fort? Nej, nu ska jag sluta skriva och slänga upp en bild istället.



kram
emppu

stuck like glue


skolan idag kändes så himla trög o jobbig. Efter skolan gick jag på promenix med doggisarna och drog mej till bussen o for till stan o hittade en träningstopp/tröja som jag har sökt som en galen ko, så nu äntligen har jag den!
Var bara på step and body idag, känner mej lite lat sådär men okej.
Nu ska jag o sova snart, sweet dreams!
/jojjo


Shout at the devil

Hej! Hur har er dag varit? :) Skoldagen kändes faktiskt ganska lång idag för mej. Jag gick hem och har ätit spagetti och köttfärs. Min vänstra hand värker idag, kan bero på överansträngning, de tror jag. Men hoppas det går över snabbt, de tar ont då jag ska skriva och såå...jag behöver ju min vänstra! Nu ska jag snart på violinlektion. Imorgon har jag spanska prov och efter skolan teoriprov så de kommer nog att hålla mej sysselsatt ikväll.

//emppu

yum


nu:latte och the good wife
godnatt!
/jojjo


can you hear me ?


åh så skönt att sova till halv ett idag, alla måndagar borde vara såhär. Jag åt en dunderfrukost och städade lite o drog till gymmet på body och hoppade runt i salen en stund. Kom hem 18-tiden o nu har jag bara tryckt i mej en massa broiler o ris o nu ska jag på promenix med hundarna o senare ska jag beställa ett par saker från stadium, hörs senare!
/jojjo


6 december 1917

Idag är det Finlands självständighetsdag.  Vi firar Finlands 93-årsdag. Det är skönt att få en dag extra ledigt. Kom nu ihåg att tända de blåvita ljusen ikväll och kolla på balen från slottet!


söta kakor va?



kram
emppu

Pyjamasdagen

Idag har jag gått med pyjamas hela dagen, tror faktiskt att jag kommer att vara så lat att jag inte kommer att byta till kläder. Jag kom på att jag inte spelat guitar hero på länge så det har jag ägnat åt ett par timmar. Aj, min vänstra hand kommer säkert att värka imorgon speciellt om jag spelar bas och violin idag också. Jag ska snart börja göra läxor. Vet ni vad det är för dag idag? :)

//emppu

love


modekungen.se
/jojjo

pump up the volume


Rammstein - Asche Zu Asche
Denhär låten brukar komma på tbc-timmen på gymmet och jag frågade vad låten hette men hon visste inte men äntligen hittade jag den på youtube. Med denhär låten får man energi att orka lite till!

//emppu

After 8

Jag sitter här och mumsar i mej After Eight choklad, eller mumsar och mumsar, de är ju väldigt söta...vad tycker ni om de? Själv förknippar jag after eight med julen så nu får jag julkänsla.


//emppu

I'm gonna be the last one standing


jättesnyggt!
skönt med lång sovmorgon. Jag har sträckt nån muskel under revbenen tror jag, iallafall tar de sjukt då jag vrider mej o tar djupa andetag men de blir väl nog gym idag endå, zumba+tbc+spinning.
/jojjo


shut it down


ja har tvättat en massa kläder o kollat på film o sånt mysigt , nu börjar ja endå bli lite trött.
godnatt!
/jojjo

God natt!

Nu visar klockan prick tolv då jag skriver detta. Ikväll så gick jag till fammo&faffa. Det var skönt att gå raskt även fast det var kallt därute. Där bjöds de på pizza och sallad, gott! Väl hemma igen har jag inte gjort så mycket läst gossip girl och spelat ett spel. Jätteskön dag utan läxläsning och utan stress precis vad jag behövde. Ska läsa lite till och sedan gå och lägga mej och ta en sovmorgon imorgon, ta en sovmorgon ni med! :)

//emppu

build it up don't break it down


jag steg upp kl 8 o gick ut med hundarna o så hann jag kolla på lite tv före jag skulle med 9.45 bussen till stan men den kom ju inte o jag har tänkt hoppa på den 3 ggr nu o fan de kommer ju aldrig, så bara så ni vet alla som bor i smedsby o ska till stan med 9.45 bussen så den kommer inte på lördagar. Men sedan hoppade jag på nästa buss istället o for till gymmet på body sedan har jag bara gjort ingenting idag som typ varit till butiken med pappa o såna basic lördag grejer.
javet inte varför jag e så himla slö idag, jag e så trött de känns som att klockan är 23.
/jojjo


Hey, hey, hey

Vart har denhär dagen försvunnit egentligen!?
Nåja, steg upp kl. 10 och begav mej till gymmet. Här hemma har jag haft ett riktigt serie-marathon. GG, vampire diaries och 90210. Nu har jag iallafall klätt på mej. Själv vet jag nog vad jag ska göra ikväll. Det blir nog helt lugnt. Är så trött efter skolveckan. Men jag har gjort bra ifrån mej i skolan, betygen från andra perioden har kommit upp så jag är nöjd över mej själv.


en vinterbild jag tog januari 2010

//emppu

fantastic




2 bilder från tisdags då emppu o jag var till amarillo (favoritmat stället!) o firade min födelsedag men jag hade en massa bilder jag hade planerat ladda upp men nej de vill inte blogg.se idag så dehär får duga.
/jojjo

just do it again and again


jag hade satt upp bilder från min b-day igår o försökt publicera det men nu ser jag ju att de är spårlöst försvunnet, hela inlägget är gone, f'n nu måste jag ladda upp dem igen okej då.
Efter skolan så kom jag hem o chillade med emppu en stund o sedan stack hon o jag satt o chillade en stund till och sedan for jag till gymmet på rpv med emppu o så var vi i salen en stund också , askul!
Ikväll har jag bara varit i duschen och nu har jag ansiktsmask o jag ska tvätta mina sminkborstar och dricka honugste och äta choklad medan jag ser på 90210 !
godnatt.
/jojjo

Idoldags

Nu ska jag skynda mej till tv:n och knäppa på Idol. Godis har jag också, yey!



//emppu


Who is sitting behind me?

Hallå där! Idag var alla i skolan uppklädda. Själv var jag klädd bara i svart. Alltså sammetsklänningen, svarta leggings och skor men jag hade ett färggrant armband på mej istället. Efter maten gick vi till kulturhuset, 3 studenter fick sina betyg och så firade vi självständighetsdagen. Efteråt blev det saft och kaffe. Allt detta var klart där klockan 14-tiden så jag for till jojjo en stund. Där åt vi en bulle till. Sedan gick jag till musikinstitutet på lektion. Nu är jag hemma och har bytt om, ska snart till gymmet.

Hoppas ni har en bra fredag ni med!
emppu

hold on a sec


gjort idag : skola, varit på 2 promenixar med hundarna, varit till gymmet på step and body och lagat broiler.
nu: kollar på gossip girl men jag borde lacka naglarna och laga ansiktsmask, oh de finns ingen tid över, stressigt.
/jojjo


O'boy

Väl hemma så tog jag en snabb dusch (håret tvättar jag på morgonen) och sedan en stor kopp kakao. Det var så gott, har inte druckit det på ett bra tag.
Imorgon har vi ett helt annorlunda schema i skolan. Två lektioner i skolan och sedan efter maten ska vi till Kulturhuset.


se vad mysig kofta H&M har! Nästan så jag ropar: jag vill ha, jag vill ha...!

Just nu: jag hjälper i matematik

Hej! Dagen började jag med biologi, kändes lite ensamt med bara tvåor och treor runt om mej men de var nog helt okej. Musikförhör hade vi idag, gick nog bra tro jag. Hemma har jag ätit nudlar och nu hjälper jag lillebror med matematikläxan. Snart så far jag till gymmet :)

//emppu


i can't say that i miss you


efter skolan så kom jag hem o åt nudlar o for med bussen till stan o så gick jag igenom H&M på 5 minuter och for till gymmet på bodyattack. Efter det var jag i salen en stund o hoppade på bussen hem igen. Nu har jag bara varit i duschen och varit på promenix med hundarna.
NU: private practice + uncle ben's coconut chili broiler.
/jojjo

Julkalender

När är man för gammal för att få öppna luckor i en julkalender? Är de bara okej för barn under 15 år? Nej, jag tycker inte det. Klart man ska få ha en egen julkalender om man vill, den ger ju julkänsla! Själv har jag iår en  choklad mars kalender. Idag fick jag öppna första luckan!

//emppu


1 december

Godmorgon! Idag är det 1:a december, oj snart har man jullov! Idag börjar en ny period i skolan så jag kollade just i vilka klassrum jag ska vara i idag, det kommer nog säkert att gå bra. Efter skolan så ska jag på musikteori men jag bloggar sedan efteråt.

kram!
emppu

RSS 2.0