MY B-DAY


jag har haft en riktigt superdag idag. På morgonen hade mamma lagat honungste och marmeladsmörgåsar åt mej då jag vaknade, jag hade sovmorgon så min dag startade super, sedan for jag till skolan. Efter skolan till stan o sedan amarillo (bilder kommer imorgon) allt gick inte riktigt som planerat men okej, sedan så hade vi ett litet släktkalas här hemma och nu har jag bara chillat resten av min födelsedag, yes nu är man 16 äntligen!
Tack alla som har kommit ihåg mej idag!
/jojjo


It's velvet


svart sammetsklänning, H&M, 19,90e

//emppu

Tell me would you kill to prove your right

Hej! Efter skolan så for vi till jojjo och jag dumpade mina böcker där, sedan steg vi på bussen. I stan for jag o köpte ett par böcker som jag behöver nu inför nästa period som börjar förresten imorgon! Sedan gick vi en snabb runda i stan och så for vi till Amarillo och åt mat. Jag var hungrig och maten var jättegod där. Plötsligt var jojjo tvungen att fara hem men jag lämnade i stan och så köpte jag faktiskt en klänning. Jag tror jag ska använda den på fredag. Ska visa en bild snart :)

//emppu

Hurricane


Hurricane - 30 Seconds To Mars

Äntligen har musikvideon till denna låt kommit. Den är över 13 minuter lång, wow. Själv gillar jag bättre den versionen som Kanye West är med i.

//emppu

Grattis, grattis, äntligen e du 16!

Idag är det 30 November och då fyller jojjo äntligen supersweet 16! Jag hoppas du får en superbra dag! Här kommer några bilder på födelsedagsbarnet:














simones bild



Grattis än en gång ♥♥
emppu


Godmorgon!

Godmorgon på er! Eller har ni ens vaknat än?
Ute är det kallt. Ca -18 grader, brr.. Jag ska pröva den gråa fårullsjackan idag och se om den är varm. Nu ska jag plocka ihop mina böcker för dagen. Bloggar då jag kommer hem igen.

kram
emppu

Grillade marshmallows, mm...

Min kväll har bestått av violinlektion, grillade marshmallows och så såg jag för första gången på serien Ung&Bortskämd, verkade vara svårt att diska, haha.
Just nu håller jag på och jobbar med ett tidinställt inlägg som kommer upp imorgon. Eftersom jojjo fyller 16 imorgon så ska vi efter skolan fara till stan och fira med att äta något gott så vi kommer nog att vara borta hela kvällen. Japp, nu ska jag fortsätta! :)



//emppu

sjukisdag


de blev en sjukisdag här hemma igen. Jag har druckit en massa finrexin och andra äckliga grejer så att jag ska bli frisk tills imorgon, nu ska jag ta o dricka honungste och kolla på tv.
/jojjo

Den vita stickade tröjan är på idag




Dagens bilder, haha!

P.S. Jag drömmer om en ny kamera.

//emppu

Pissed off

Nu är jag irriterad! Det är så många saker som gått helt fel idag (lite bra också, men nu fokuserar jag mej på de dåliga)
Iallafall. Spanska läraren var hemma och skötte sin sjuka son. Det betyder vi träffar honom först på onsdag och dagen efter är det menat att vi ska ha prov, hur ska de gå till? Det var bara att traska tillbaka till matematiklektionen som jag inte förstod någonting av.
Sedan får jag veta att vi inte ska få ha ledigt imorgon sista lektionen utan idag istället. Fine, jag klagar inte på att få ha ledigt men jag skulle hellre ha haft lektion idag istället. Har ju planerat fullt program tills imorgon och nu vet jag inte om det går då jag ska sitta i skolbänken. Jag menar, läraren skulle ha kunnat säja lite mer i förväg. Jag har ingen nytta av denna lediga tid och de som bor långt från skolan får ju nu vänta i 1½ halvtimme... Min kompis hade gjort planer tills imorgon, hon skulle fara till stan och köpa böcker av någon men nu går de ju typ inte eftersom vi är ju inte lediga imorgon...jag tycker hon har rätt att få missa lektionen imorgon. Förlåt. Nu har jag svamlat om helt onödiga saker men nu har jag fått trycka ut det jag har att säja: GAAAH!

//emppu

you gotta fight for your right


högt uppe på vill ha listan så hänger denhär vackra tröjan.
idag blev de det vanliga gymprogrammet zumba,tbc,spinning så efter gymmet så blev det en lång lång dusch och uncle ben's coconut&chili broiler med ris , gottgott.
nu ska ja kolla på lite private practice och gå o sova småningom.
ps.just 2 days left.
/jojjo

Don't be afraid of the dark

Hej! Då vi var påväg till gymmet snöade det massa, en lite snöstorm ungefär, usch då, man såg ingenting. Kom hem klockan 20 och har sedan dess gått i duschen och ätit mat och kollat på ett avsnitt av true blood. Jag funderar på att gå och sova tidigt ikväll eller jag ska faktiskt försöka så jag är pigg imorgon. Nu ska ansiktsmasken på!

Godnatt för min del redan!
emppu


be my honey


bild från england 2008, saknar.
Igår var de jätttemysigt med film o en massa gott med emppu, men sedan mot kvällen så blev jag så himla trött så jag halvsov o lyssnade på då emppu pratade heh. På morgonen så steg jag upp kl 11 o började fixa mej o åt frulle med mamma o for på julmässa. Jag brukar aldrig vilja fara med men de var helt kul, fick hem en stor honungsburk och engelsk nougat iallafall o nått smått.
Snart blir de gymmet, asbra !
/jojjo

Godmorgon!


Jag steg just upp ur sängen. Nu en stor kopp latte.

//emppu

Movietimes

God kväll, jag kom nu hem från jojjos place. Vi såg på She's out of my league och I love you Philip Morris filmerna. Vi åt en bit pizza, chips och dipp och allt möjligt gott. Drack också glögg. Tycker ni om varm eller kall glögg? För mej är det ingen skillnad men jag tycker nästan att kallt glögg är godare.

//emppu


Lilla jul

Sitter här och lyssnar på Jay Smiths underbara röst. De är ingen betydelse om han vinner Idol eller inte för mej bara han blir känd så man får höra hans sånger på radio istället!
Blev ändrade planer ikväll. Vår släkt brukar fira lilla jul i sundom men nu när min kusin inte ska vara där så skulle det bli ganska så tråkit där så jag ska snart fara till jojjo och så får vi se vad vi hittar på. Nu ska jag sminka mej, bloggar därifrån :)

Glad lilla jul!
emppu

Dödsrelikerna

Hejsan! Nu är jag pigg efter att ha varit på gymmet ett par timmar och varit i duschen :)

Igårkväll for vi till stan kl. 19 och kollade lite i H&M, jag fastnade för en svart sammetsklänning, borde jag köpa eller inte? Sedan for vi till hesburger och så till Gloria. Det var massor med folk där men vi fick ändå bra platser, tur det. Jag tyckte filmen var bra, de var så dålig humor så de blev bra. En gång blev jag så skraj att godipåsen nästan flög i taket och på slutet var de sorgligt då D**** dog, jag grät nästan. Jag ser mycket fram emot att se sista filmen, jag tror den kommer att bli ännu bättre, för det är där allt händer sedan.



//emppu

Ikväll ska vi på bio


Vi ska fara och kolla den nya Harry Potter filmen! Kommer att bli spännande!

kram
emppu

AMA 2010












6 favoriter från american music awards 2010 , ja gillar katys sötare sida , snyggt och absoluta favoriterna är nog miley och whitney.
/jojjo

Friday = happy day

Hejsan, äntligen fredag!
Efter provet gick jag till musik institutet. Nu är jag hemma och äter en prickigkorv smörgås. Jag funderar på att börja kolla på serien True blood, men jag vet inte om den är bra, nå jag måste väl kollar några avsnitt iallafall.
Kvällsplanerna är klara, yey



//emppu

let's take a walk with the dogs


vackert!
nu ska ja klä mej till en snöboll o gå en promenix med doggisarna.
/jojjo

Gröten

Ikväll har jag ätit riktig tomtegröt, så gott!
På lördag är det lilla jul och sedan blir det december, snart måste jag nog börja köpa julklappar åt allihopa. Hmm, vad ska man köpa i år?
Jag tror (hoppas) de kommer bli en riktigt rolig dag imorgon :)

Godnatt
emppu

pepparkakor och älskade geografiboken


kickass-snygga converse
Idag blev det tandläkare och know how och efter skolan så gick jag hem med emppu en bit o sedan kastade jag i mej en banan och gick ut på en promenix med hundarna. Sedan hoppade jag på bussen som faktiskt var i tid för en gångs skull, jag hittade en jättesöt halsduk och ett par vantar men de var allt. Sedan blev det gymmet, step&body o så salen en liten stund. Jag kom hem kl halv nio o så jag har bara pluggat geografi och varit i duschen sen dess, provet kommer gå jätteskit javet det för gfattar inte ett skit men jag kan ju ta om det sedan senare om de går riktigt åt röven. De va så j*vla kallt så man fryser ju ihjäl där ute, aja men nu ska jag belöna mej själv med glögg, pepparkakor och tv!
/jojjo


Know how

Idag var det kallt ute! Första lektionen fick vi kolla på film sedan traskade vi iväg till botniahallen på Know How-mässan. Efteråt lunch och sedan matematik och musik. Imorgon har vi geografi prov, wish me luck!



//emppu

fab








http://nyheter24.se/modette/angelicablick/
/jojjo

Duck sauce


Duck Sauce - Barbra Streisand
De första gångerna jag hörde låten så tänkte jag "vad är dethär?" men nu i fredags när jag hörde den började jag faktiskt tycka om låten.

//emppu

Blivit förkyld

Hej! Jag kom hem för ungefär 1 timme sedan. Efter skolan for jag på musikteori och sedan på jobb, så jag kom hem ganska sent ikväll. Fast jag tagit mina vitaminer har jag ändå blivit förkyld nu, jag hoppas det går om väldigt fort. Ska just lägga upp en musikvideo.

kram
emppu

bing bada boom


jag behöver en söt mössa att värma mitt huvud, men jag hittar ingen, tips?
Jag kände mej jättedålig igår kväll efter gymmet o nu på morgonen så hade jag feber o tungt huvud så jag stannade hemma idag. Har bara vilat hela dagen, inte gjort ett skit nu ska jag försöka äta något.
/jojjo


saturday






3 bilder från lördagen då vi firade becca.
/jojjo

love me im a hot pie


skola och gym och läxor de har ja gjort idag inget annat men endå e ja så jävla slut och så håller ja på att bli sjuk också , jättebra då vi har en massa prov , bravo.
ps.bilderna från becca så går inte att ladda upp pga att picasa är överfullt men ja ska fixa de då ja hittar en minut över.
/jojjo

extra extra

Klockan har hunnit bli 22 redan! Skrev just upp vilka böcker jag behöver till 3:e perioden, kan nog bli dyrt om jag inte får låna. Ska snart fara o fixa något att äta, är hungrig.
Idag kom jag på att jag inte skrivit nå långa inlägg här på bloggen, helt enkelt kanske inte uttryckt mej så mycket här på bloggen, det har blivit mest om vad jag har gjort/vad jag kommer att göra. Eftersom klockan är så mycket och jag orkar inte ikväll så bjuder jag på något extra istället. Jag ska berätta jojjos favorit vits. Själv har jag fått höra den massvis med gånger och jag ser alltid på ansiktsuttrycket när hon kommer att berätta den. När man äntligen fått höra den, garvar hon säkert ihjäl sej 5 minuter, den humorn, den humorn!
Nå, är denna vits bra, avgör själva:

"Det var två bagare och en smet".

kram
emppu


Update

Halloja!
Hade religionsprov idag, gick nog helt okej. Vanlig skoldag idag. Ätit mat och nu har jag bytt om till gymkläder. Ska snart fara till stan o köpta smågrejer (ansiktkräm, tandkräm, sådana saker) Sedan möter jag upp jojjo på gymmet, men nu måste jag fara! :)

//emppu

answer


Anonym
om I don't wanna hear:
Var har du köpt ditt löshår ? (:
de ser så mjukt och fint ut.

SVAR.
ojdå jag föll nästan av stolen då jag såg denhär kommentaren o så började jag skratta helt hysteriskt. Nej jag har verkligen inte löshår o just nu är de jätteslitet och inte så mjukt, jag borde göra nått åt saken men jag har inte lust och tid så de får vara såhär ett tag.
Dessutom skulle jag nog aldrig orka ta hand om löshår och ta ut dem o sätta in nya, dyrt är de också men de är ju fasikens snyggt också om man orkar ta hand om de osv.
men tack!
/jojjo

ay ay ay ay


kim is always looking fab.
Efter skolan åt jag en banan o hoppade på bussen till stan o for till gymmet på bodyattack o så var jag i salen en stund också. Efter det har jag försökt göra en bokrecension som blev en helt katastrof så de sket jag i o hoppade i duschen istället o nu ska jag se på the good wife med mamma o äta änglamat.
/jojjo

Anteeksi

Klockan är snart 18 och jag är snart påväg till violinlektion. Här hemma har jag hållit på lite med en sak jag måste få klart tills imorgon i modersmål. Ikväll blir det också att läsa på religion om jag hinner. Detta blir nog mitt enda inlägg för idag, förlåt, jag känner mej dålig faktiskt men jag vill inte bara slänga upp något halvdåligt inlägg så idag är jag tvungen att göra såhär.

Jag vet att ni förstår ♥
emppu

 


oh shit it's monday tomorrow


/jojjo

we're just ordinary people

Hej alla små monster, hur har er söndag varit? :)
Kom hem ganska sent från gymmet ikväll, men nu efteråt känns det bra. Imorgon har jag matteprov, få hoppas de går för jag har inte övat, men hur skulle man kunna läsa till ett matematikprov egentligen? Jag vet inte. Jag känner på mej att jag har en tung och lång skolvecka framför mej men det är bara att bita ihop, det borde ju bli lite mindre i skolan så småningom, men just nu är det mycket. Nej nu har jag babblat klart!


hah, kolla på denna! En bild från förra året

//emppu

make it work





jag har hunnit dammsuga hela huset och tvätta en massa kläder redan idag. Nu måste jag bara plugga matte och sedan senare ska vi till gymmet på zumba, tbc och spinning,  jag älskar bara gymmet på söndagar men matte är ju inte så roligt då allt liknar en hebreisk skrift.
/jojjo

21 november

Godmorgon! Inte riktigt passande att börja inlägget med eftersom jag redan ätit frukost och städat mitt rum. Kan bara säja att jag sov jättebra inatt, det berodde säkert på den goda cheesecaken som jag fick igår och det roliga sällskapet. Idag är det förresten julöppning, jag säjer bara: redan? Tiden går fort. Själv hinner jag inte åka in till stan eftersom jag ska nu börja läsa lite till prov, har 3 prov nästa vecka + novellanalys.

Men ni ska ha de så kul där!
emppu

time out


jag har inte haft en endaste extra minut idag, först på morgonen till gymmet på spinning o body sedan till butiken. Efteråt hoppade jag i duschen, så kastade jag i mej lite mat o for till fammo sedan kom jag hem o bytte om o så hämtade vi emppu o for till becca o åt en massa gott!
Nu e jag helt slut, ska tvätta ansiktet o gå o sova, godnatt.
/jojjo

Kvällens planer: till beccas

Oj, vad denna dag har gått fort! Snart så ska jag möta upp jojjo och så går vi tillsammans till becca. Där ska vi fira henne. Det är så kallat försenat födelsedagskalas, men bättre sent än aldrig eller hur? Kommer säkert bli en mysig kväll!



//emppu


Det är bra nu

Halloj! Tack för en jätterolig kväll igår vänner, ni är guld! Det är så skönt att bara få dansa loss ibland.
Idag steg jag upp klockan 9 och for med jojjo till gymmet på spinning och body. Sedan blev det en dunderfrukost och gossip girl. Nu ska jag sätta på mej nå ordentliga kläder och laga mej iordning, berättar mer vad som händer ikväll senare!

puss
emppu

What are you waiting for!?


Pendulum - The Island - Part 1 Dawn

//emppu

dance, dance, I'm ready to dance!





Ha en riktigt bra fredag!
emppu

Jay!

Ni vet säkert vem Jay är om ni följt med Idol. Nu säjer jag bara: Fy skäms på dej! Jay Smith blev fast i narkotikatest men han får en andra chans. Jag har helt olika åsikter. Första, han är ju bara en människa, alla gör ju misstag. Andra, är han en bra förebild? Tänk på vilken åldersgrupp Idol har.
Han får lov att skärpa sej, jag gillar verkligen hans röst, han sjunger ju jättebra! Kom igen nu!

//emppu


Friday

Hej! Idag på bildkonst började jag tälja i gips, pust vad jobbigt det var att såga i gips! Inte riktigt min grej kanske dethär med att såga. Idag fick vi också veta vem som blev lucia, äntligen. Efter skolan så hade jag baslektion. Nu ska håret fixas och nytt smink på. Jag vet inte vad jag ska ha på mej, jag kommer säkert att frysa. Ja just det, har ju helt glömt bort och berätta vart vi ska. Det ordnas konvent i Skatila så det är dit vi ska. Ska bli så kul att få se t.ex. lotti och sara igen och så är jag på danshumör! :)

kram
emppu

stay right there


dusch - check
hårinpackning - check
nu är bara kläderna, sminket o håret kvar, jag ska se ett avsnitt private practice o sedan ska jag börja fixa mej.
/jojjo

eyeballs stuck on replay


internet-connection problem så därför har ja inte bloggat+ att ja har jättesjuk mage o e astrött , godnatt.
/jojjo


Winter photoshoot part 2














//emppu


Thank you

Hejsan bloggen! Vad har jag gjort idag? Jo, haft religion, hissaprov, matematik och musik. Sedan for jag och jobbade så nu är jag hemma igen. Nu ska jag äta mat och sedan blir det att göra läxor.
Imorgon på bildkonst ska vi tälja i gips och ikväll skulle jag borda komma på vad jag ska laga för abstrakt figur, hmm...
Cyklade till skolan idag första gången denhär vintern och trottoaren är på vissa ställen jätteknottrig och hal så jag tänkte att dethär kommer aldrig att gå men ännu har jag inte fallit nångång, puh!

kram :)
emppu

kill me now


dagen har bestått av skola+en massa historiaprovläsning o så har jag lagat en köttsoppa.
historia är så jävla jobbigt o tråkigt att jag snart spyr på mej själv.
/jojjo

There's always something to talk about with you

Hejsan! Idag hade jag textkompetensprov i modersmål, hoppas det gick bra nudå! Efter skolan for jag på musikteori, det är faktiskt inte så tråkigt som jag trodde det skulle vara och en timme i veckan är ju inte så mycket och samtidigt lär jag mej nya saker.
Nu känner jag att jag vill skriva dehär så nu tänker jag göra det. Jag känner på mej att historiaprovet kommer att gå dåligt och jag vill inte få underkänt men just nu känns det omöjligt att skriva en hel sida eller mer om någon historisk händelse. Jag ska försöka imorgon verkligen, så håll tummarna för mej!



//emppu

FAB


love it!
/jojjo

like a dream


GODNATT!
/jojjo

what goes up must come down


efter skolan blev de nudlar o sedan for jag till stan o kollade igenom butikerna och köpte nått smått bara, inget att visa. Sedan blev de gymmet med emppu step&body, salen var helt full så de var ju lite trångt men okej skönt var de iaf. Nu ska jag läsa lite historia före jag lägger mej, inte så skoj men om jag inte läser så är de ju bara jag själv som blir straffad för det, yes bra tänkt.
/jojjo

Ändrade planer

Skönt att få vara en timme på gymmet för jag vet att jag inte hinner på ett par dagar nu. Ändrade också mina planer för imorgon så jag kommer hem "redan" lite före kl. 17 imorgon. Jag skulle vilja gå och lägga mej redan fast klockan bara är halv 23... Men jag måste se om jag orkar läsa lite historia.


bilden från helsingfors resan!

//emppu

Smile if it makes you happy

Hejhåj! Efter skolan så for jag till biblioteket eftersom i modersmål så ska vi läsa en novellsamling och göra en novellanalys. Undrar när jag har tid att läsa den? Efteråt har jag ätit mellanmål och hunnit läsa lite läxor. Snart så far jag till gymmet på Step&Body! :)

//emppu

Efter en lång dag blir det skönt att få sova lite...

Puh, vilken lång dag det har varit! Nu faller ögonlocken ihop, så nu ska jag och sova!


google

God natt!♥
emppu

open your eyes




skitsnygg tröja ovan , modekungen.
skola+gym bodyattack och salen har denhär måndagen bestått av plus historiaprovläsning.
pannkakan är i ugnen och svenska hollywoodfruar börjar om 5 minuter !
/jojjo

15 november

Hejs! Vi kom hem ganska sent igår så det blev inget blogginlägg. Denhär veckan så börjar iallafall mina prov, så nu skulle jag måsta läsa på hissaprovet som är på torsdag. Det händer en massa denhär veckan bland annat jobb, mycket musik och på fredag konvent :)

//emppu

pucci ,versace ,balmain






love.
/jojjo

Come to me, come to me



Nu ska vi till farmor&farfar och fira farsdag!

//emppu

daddy


ja steg upp kl 10 lagade morgonmål åt pappa o sedan började ja dammsuga hela huset o nu ska ja börja steka biffar , får se om ja hinner till gymmet idag.
grattis alla pappor på farsdagen!
/jojjo

Farsdag

Godmorgon! Idag är det farsdag så kom ihåg era pappor/moffor/faffor! Nu ska jag fara ut på en vinterpromenad.



//emppu

Winter photoshoot part 1

















//emppu


private practice + latte + mariannegodisar = perfekt lördagskväll


/jojjo

Hey baby baby

 




Pitbull - Hey Baby (Drop It o The Floor) ft. T-Pain

Jag har lyssnat en massa på denhär låten och äntligen kom musikvideon till denhär låten, jag gillar!

//emppu

gone


från zara.
Jag steg upp klockan 9 o for på en promenix med hundarna i snön o sedan hoppade jag i gymkläderna o for på body, sedan efter det så har jag bara varit i duschen o druckit en massa latte.
/jojjo


It's snowing

Hejsan! Åh, det var jätteskönt att vara på gymmet, de har ju varit nästan 1 veckas paus. Då jag kom hem gick jag i duschen och sminkade mej och for ut o fotade. Bilderna dyker upp ikväll eller imorgon. Nu har jag fixat en massa mat för jag är jättehungrig, nu ska jag se på en massa serier, yey!

P.S. jag tyckte inte att Elin borde ha åkt ut igår från Idol...

//emppu

sleep tight


nu ska ja gå o sova , imorgon blir de body på morgonen.
/jojjo

Det är rocktema ikväll!

Planerna för  ikväll ändrades vilket jag tycker var lite synd men vi får ta det en annan kväll istället. Kan ju trösta mej med att Idol börjar snart och kvällens tema är Rock! Jippie, hoppas idolerna gör bra ifrån sej ikväll :)


bland annat en Van Halen låt.

//emppu


answer


äntligen funkar internet igen. Filmen igår var skitbra verkligen. Idag var jag hemma på hål o for sedan till tandläkaren o halkade på röven, de tog så himla sjukt så jag höll på att dö, jag slapp knappt upp. Jag hade 2 hål i tänderna o så började de ju bedöva med sina jäkla nålar som jag inte kan tåla, så halva mitt ansikte är ännu helt dött, jag försökte dricka te för en stund men nehej allt rann ner på mej o de var ju inte direkt kallt så de brännde som bara den.
Var just ute på en promenix med hundarna o jag fattar inte hur mycket kläder man kan ha på sej, dubbelvantar, strumpbyxor,mjukisbyxor, topp, huppari, vinterjacka, mössa och huvan över huvudet och mina svarta uggs. Jag kände mej som en eskimo.
Om en timme: butiken med mamma så jag kan äta glass o sitta på datorn o chilla hela kvällen!
/jojjo

Snart e de jul?

Hej! Kommit hem från baslektion och har just pratat klart med jojjo i telefon. Hennes internet krånglar så det är därför hon inte har bloggat!
Idag på modersmål fick vi ut våra essäer, jag fick mycket bättre poäng än vad jag hade väntat mej, så nu är jag nöjd.


en gammal webcam bild på mej o jojjo

kram
emppu

Hemma efter bion

Hejhåj! Jag tyckte filmen var bra för att vara en finsk film. Filmen visar hur en psykopat verkligen ser snett på livet. Nej, nu måste jag ta itu med matteläxan, inte för att jag har matematik imorgon men jag ligger lite efter, eftersom min spanska kurs krockar med den.



//emppu

Elokuva

Detta är ett tidinställt inlägg, mitt första så jag hoppas det fungerar! Ikväll så ska jag och jojjo och köpa present och sedan ska vi till Gloria och se på Harjunpää ja paha pappi. Det hör till finska kursen men jag hoppas att filmen är bra!

Här är trailern:

//emppu


11 november

Godmorgon! Hur kan det komma sej att jag hinner med ett morgoninlägg? Jo, jag gick o lade mej faktiskt 1 timme tidigare så inatt har jag sovit lite längre än vad jag brukar, synd bara att man inte hinner det alla vardagar.
Dagens tema i skolan är randigt, jag har på mej en långärmad tröja som är randig, hoppas det är många som har hakat på, för dehär är ju inte så svårt. Jag ska så småningom börja fara till skolan, börjar dagen med religion.

//emppu

EMA 2010






4 helt fantastiska klänningar,ja är helt stuck på mileys och rihannas klänningar och den lilla svarta var ju också så söt, vackert!
/jojjo

talking to me ?

Efter skolan kastade jag i mej en tortilla o for på en promenix med hundarna o bussen var 15 minuter försenad. Sedan till gymmet på bodyattack så var jag i salen en stund också. Nu ska jag läsa på spanska prov och kanske se på lite private practice.
/jojjo

tre bilder från igår






igår i bilder.
/jojjo

Perdón

Jag har spanska prov imorgon så nu ska jag börja läsa!

//emppu


Dagens fundering

På morgonen snöade det som bara den utanför fönstret. Då vi var påväg till maten tänkte jag halka på röven, det var så nära! Jag hade glömt bort hur mycket jag faktiskt inte gillar vintern. Har ni snö ännu hos er? Här finns en massa, välkommen och ta bort de, jag vill ha höst än! :)


so I travel back that road


jag har haft den bästa dagen på länge på stan med emppu, så skönt att bara prata om precis allt utan att bry sej de lilla minsta. Kameran hängde med idag på stan men nu behöver jag verkligen sova så nu orkar jag faktiskt inte så ni får vänta tills imorgon, jag lovar jag ska skärpa mej med bloggningen men nu ska jag o sova, godnatt!
/jojjo

Mössa


mössa från Carlings, 9,90e
Hittade äntligen en svart tubhalsduk, köpte den direkt! Gina tricot, 9,90e

//emppu

Thunder


Thunderstruck - AC/DC

//emppu

9 november

Efter en skoldag med bara tunga ämnen var det skönt att få fara till stan och inte anstränga hjärnan. Vi åt på subway, nam! Jag var på jakt efter en svart tubhalsduk och en skön huppari, men var finns alla halsdukar i vasa alltså? Känns som att det fanns mera att välja på förra året. Hupparen hade jag tänkt köpa från h&m, en grå eller svart hade jag tänkt mej men det fanns bara knallrosa och knallgrön, nej usch!
Vi tog en fika istället och nu är jag så mätt att magen spricker. Hittade 2 fynd från stan, de kommer senare ikväll!

//emppu

Vecka 45

Veckans schema ser hittills ut såhär:

• Måndag: skola, violinlektion

• Tisdag: skola, till stan med jojjo, kanske en joggingtur på kvällen om jag orkar/hinner

• Onsdag: skola, musikteori och läsa på spanska prov som vi har på torsdag.

• Torsdag: skola. På kvällen på bio med en massa andra elever. Det hör till finska kursen. Hoppas filmen är bra!

• Fredag: skola, baslektion. Efteråt = Helg!

Mer än så vet jag inte än. Jag hoppas verkligen inte att jag får lika mycket läxor som förra veckan, det var riktigt jobbigt.

Nu ska jag se på 90210!

kram
emppu

I might get there


efter skolan så kom jag hem o hoppade i gymkläderna o hoppade på bussen o vipps var jag i stan. For på bodyattack o var i salen en stund efter. Sedan hämtade mamma mej o så hoppade jag i duschen o nu ska jag se på private practice och äta en broilertomat smörgås o dricka te. Imorgon börjar jag först kl 10.15 så jag får en sovmorgon, skönt!
/jojjo

Clima es frío

Idag hade jag på mej mina nya gråa "uggs". De var riktigt sköna och varma!
Här kommer dagens bild, svårt att få en bra bild nu när det är så mörkt ute men jag lyckades :)



//emppu

Oj, e klockan sådär mycket?

Pust! Nu har jag verkligen slitit över finska läxan. Har inte alls märkt att denhär dagen gått så snabbt så nu ska jag bara tvätta ansiktet och lägga lumenes ansiktmask och sedan och sova några timmar. Imorgon börjar en ny vecka, får se vad som kommer att hända, hoppas på mycket roliga grejer!


google

Godnatt!
emppu


listen




Jag bara älskar söndagar, bästa gymprogrammet, jessika har dom grymmaste tbc timmarna helt klart.
Nu måste jag läsa min finska bok o äta glass o kanske kika på lite private practice och kasta min peakhuppare i tvättmaskinen. Jag får ännu inte upp bilderna men jag ska försöka ännnu så de dyker väl upp efter en stund, godnatt!
/jojjo


it is what it is


blogg.se vill inte ladda upp mina blider från igår men jag ska försöka ikväll igen istället. Jag har hunnit med en massa idag, gjort en novellanalys, läst finska boken men aldrig i livet att jag hinner tills imorgon, varit på 2 promenixar med hundarna, dammsugat hela huset, dammat mattor, städat mitt rum, tvättat en massa kläder, huh o nu ska jag laga mej klar till gymmet på zumba, tbc och spinning.
/jojjo

Söndag

Jag får ingen slapp söndag idag inte. Nu ska jag börja städa, sedan ska jag till gymmet och sedan ska jag börja göra en läsraport till skolan som ska lämnas in imorgon, så det är nog bäst för mej att börja nu!

//emppu

Game over

Nu är jag hemma igen från bion! Vad tyckte jag om filmen då? Jag hade stora förväntningar på filmen, men de överträffades inte. Inte så mycket 3D effekter som jag hade hoppats på men det såg ju nog "verkligare" ut med 3D effekten. Filmen kanske inte var så mycket skräckfilm utan mer psykologisk eller hur jag ska förklara det. Kanske bra att se 1:a filmen också så kanske man fattar slutet på denhär filmen bättre. Pissade inte på mej av skräck som jag trodde jag skulle göra, så jag kan nog säkert sova inatt :) Så, jag tyckte inte filmen var jättedålig men den var inte en av de bästa som jag sett heller!

kram
emppu

Saw 7


Ikväll ska jag o jojjo fara och kolla på Saw 3D, jag hoppas på häftiga effekter. Hoppas jag inte blir alltför rädd!

//emppu

Curly

Såhär ser jag ut ikväll:





Nu ser jag att jag säkert tagit bilderna med olika blixt eftersom ljuset ser helt olika ut på bilderna, ursäkta för min dåliga kamera! Orkade locka igenom hela håret idag, känner mej stolt :)

//emppu

oh crap


 Nästan klar nu, jag måste bara hitta någo kläder som jag kan kasta på mej ikväll. Nu ska jag bara laga broiler med nån uncle bence sås brurk eller va de heter, ciao!
ps. jag kommer att hacka sönder tänderna ikväll.
/jojjo

let me see that smile




vaknade kl 9 drog mej till gymmet kl 10 , for på spinning och body sedan kom ja hem o hoppade i duschen o nu sitter ja o väntar tills pannkakan är färdig , nam.
/jojjo

Safari Club

Godmorgon! Eller jag har redan varit vaken i ett par timmar så det kanske inte var så passande, hahah! Ute är marken vit, jag vill inte ha vinter än.
Jag drunknar i läxor. På måndag ska vi lämna in en bokanalys, jag har ännu hälften av boken att läsa. Denna bok läser jag.



Jag hoppas ni får en bra lördag!
emppu

Ska snart kolla på Idol

Efter gymmet så färgade jag min utväxt. Hade tydligen färgen för kort tid i håret eftersom de blev ingen stor skillnad, nåja bättre det än att det blev svart. Nu ska jag äta mat och glass, nam!
Ska snart bänka mej framför tv:n o kolla på idol!

//emppu


oo-oo-oo



Cheek - Maanteiden kingi
Denhär låten har fastnat i mitt huvud denna vecka!

//emppu

De e fredag!

På modersmål skulle vi skriva klart vår materialbaserade essä, det var det jobbigaste denhär dagen. Nu är den överstökad iallafall som tur är. Efter skolan for jag på baslektion. Snart plockar vi upp jojjo och sedan till gymmet.
NU till frågan! Ska vi fara o kolla Saw 3D? Är filmen bra? :)

//emppu

lanvin love h&m


ja gillar kjolarna ,skorna ,och halsbandet , ett plus i kanten för videon den var grymm.
kollektionen kommer ut 23 november.
/jojjo

move it


jag har hål nu så jag kom hem en sväng o äta något o sedan ska jag till läkaren så jag hinner inte till skolan nå mera idag, sedan senare blir de väl RPV på gymmet, hörs senare!
/jojjo


Gå och sov nu alla busungar!

Så hörs vi imorgon igen!
emppu


take a dirty picture for me take a dirty picture


efter skolan lagade jag riktigt ordentligt med mellanmål( jag lagade världens godaste smoothie, helt himmelsk!) Jag var så himla hungrig för vi hade flygande jakob o de smakar skit o ser inte trevligt ut heller. Jag fattar inte hur vissa kan tycka att de är gott men smaken är som baken delad. Sedan stack jag till gymmet och efter det så for vi till posten o hämtade mitt paket, halleluja äntligen.
Visar va de innehåller om en stund, nu ska jag i duschen!
/jojjo

Homework

Hej, hallååå! I skolan började vi öva sånger till Lucia för det är vi ettor som ska ordna hela köret. Jag tyckte det var ganska tidigt men det är ju redan november så! Efter skolan blev det jobb, glömde att skriva det igår men kanske ni anade det iallafall. Jag längtar till veckoslutet, det har varit så mycket i skolan denhär veckan och jag vill ta en lång sovmorgon, måste orka ännu 1 dag till, det ska jag nog klara.
Nu: läxor

//emppu

don't play with fire


Mina små söta bollar före kvällspromenixen. Jag kan säja de var ingen trevlig promenix i regnet, nu ska jag hoppa i sängen i tid för en gångs skull, sov gott!
/jojjo

Dagens fråga

Jag måste bara fråga, vad är tuggummipop? :)

Svar: Egentligen skulle jag ha kunnat skriva bara pop, men jag tycker om ordet "tuggummipop". (Men orden skiljer sej nog från varandra) Det är inte vanligt så det är inte konstit om man inte har hört talas om ordet.
Iallafall, kollade upp det lite på wikipedia så jag skulle veta hur jag skulle uttrycka mej. Komersiell pop och disco kan vara just tuggummipop, men man kan inte speciellt säja vilka låtar eftersom det är mer efter vad man själv tycker. Ordet används som ett nedvärderande ord, oftast.
Tuggummipop för mej är glatt, energiskt med lätta texter, det är jättesvårt att förklara men det jag vill säja är att jag inte förknipper det som något negativt.

kram
emppu


one piece missing and you keep on hiding it


vanlig skoldag förutom föreläsningen och imorgon har jag sovmorgon igen för att jag hann skriva färdigt min uppsats på modersmål, 5 (!) hela sidor o jag e nöjd med innehållet. Nu ska jag ut i regnet med hundarna, tjolahopp!
/jojjo

Det känns att det är höst

Nu är jag hemma efter en lång dag! En fingernagel gick sönder och ute regnar det, great. Sömnbrist och en massa läxor väntar men jag klagar inte, inte än åtminstone. Dagens bilder nedan.





//emppu

me and my little hairy pig


de var inte step and body utan tbc som är dubbelt roligare men såklart step and body e också kul men ni fattar. Efter gymmet kände jag mej som spagetti, de märks att jag inte är frisk men efter gymmet så hoppade jag i duschen o nu har jag kämpat med 3 spanska inlämningsuppgifter och en novellanalys som inte blev till något så de blev mest bara flumm.
Nu ska jag snart krypa under täcket med min lilla håriga gris, sov gott allihopa!
/jojjo

id bare minerals


I.d bare minerals har en ny fuondation, den är som den gamla men snäppet bättre. Den är helt matt, helt underbar. Alla mineral fundations är lite skimmriga eftersom de är bara mineraler men jag lovar att denhär håller hela dagen och de har ett nytt lock/lås så att man kan ta med den utan att allt blir klottigt, just amazing!
Jag vet att priset är dyrt men jag lovar de håller hur länge som helst!
/jojjo

För ett år sedan såg jag ut såhär



Detta var jag i början av november 2009.
Jag tycker att jag nog förändrats lite, tur det, de hör ju till!

//emppu

Tisdag

Hej! Vad har hänt idag? Inte något speciellt för min del iallafall. Skola, äta och gym har jag hunnit med idag. Hur kan det kännas att tiden går så snabbt men ändå så långsamt, om ni förstår vad jag menar?
Imorgon ska jag hinna med mycket, jag hoppas att jag kommer ihåg allting. Först skola och så har vi föreläsning. Efteråt musikteori och jobb. Så jag kommer att komma hem ganska sent på kvällen men jag lovar att blogga då :)

kram
emppu

 


kiss my ass


efter en halvtimme så far jag till gymmet på step and body, sedan då jag kommer hem så måste jag verkligen fixa lite läxor även fast de e dötråkigt!
/jojjo

all eyes on you


jag har lite hatkärlek för denhär versionen av låten.
Jag hoppade på bussen efter skolan o for till gymmet på bodyattack o var i salen en stund efteråt o nu sitter jag här nyduschad o ska äta mammas mannagröt o kolla på private practice, sovmorgon imorgon!
/jojjo

Glömskhet, trötthet

Åh, påväg till lektionen så kom jag på att jag glömt en otrolig viktig sak. Känslan for genom huvudet ända ner till tårna, hur kunde jag glömma? Beror det på överbelastning i hjärnan eller det motsatta? Jag vet inte och jag förstår inte hur de kunde hända, måste försöka fixa det imorgon.
Nu läxor fast ögonlocken håller på att falla ihop.


Längtar tillbaka till Skottland. Framför allt till denhär lilla gubben, tur så kommer han och hälsar på över julen!

//emppu

1 november

Blir bara en snabb uppdatering nu, ursäkta! Jag har en massa läxor som måste göras ikväll och så ska jag på violinlektion så de blir nog inte så mycket uppdatering från min sida idag men de dyker nog säkert upp något senare på kvällen :)

//emppu

RSS 2.0