If perfect is what you're searching for then just stay


igår kväll var jag så taggad att fara till gymmet idag men nehej denhär jävla förkylningen vill inte sammarbeta så de blev en sjukisdag här hemma igen. Jag har bara städat och lagat tacopaj och pannkaka och varit på promenix med doggisarna och gjort finska och spanskainlämningsuppgiften ja de var allt, en ganska skön söndag men imorgon e de skola igen. Jag skulle vilja  trycka upp två bomullsbollar i näsan så att jag inte behöver snyta mej hela tiden men de skulle ju se lite skumt ut så nä nu skriver jag helt wierd grejer, godnatt!
/jojjo

soft


/jojjo

finska grejs

Jag kämpar med en finska grejs, jag hittar ingen information, usch va dehär e tråkigt.
Nej nu ska jag ta mej i kragen o fixa dehär, hörs senare!
/jojjo

Total body control

Pust! Nu är jag hemma igen, eller ja, jag har ju varit i duschen redan så jag har ju varit hemma ett tag redan. Nu ska jag äta mat (läs nudlar, som vanligt) och kolla på ett avsnitt av 90210. Inlämningsuppgiften i spanska gjorde jag redan igår så de e skönt. Men jag har nog andra läxor... tar itu med dem senare. NU mat!



//emppu

Have you guys lost your brains?

Godmorgon! Det var lite läskigt att cykla hem igår på natten efter vi sett Saw 2 men jag klarade mej, hah! :)
Hittills har jag bara chillat men nu ska jag byta om till gymkläder och sedan till gymmet på zumba och på tbc.

puss
emppu

jippie


nu snart kommer filuren på bilden ovan hit o vi ska väl kolla nån film o så kanske vi far till filmtown eller nått nej ja vet inte , höres senare!
/jojjo

Halloween



//emppu


message to the mango


de blir en till seg sjukisdag här hemma , de blir väl att kolla på private practice och mycket te drickning.
känns som ja har levt på te denhär veckan.
/jojjo

30 oktober

Jag tog en sovmorgon eftersom planerna ändrades på morgonen. Sedan har jag städat eftersom vi ska fira min lillebror idag. Både barnkalas och släktkalas. Nu ska jag nog låta dem busa ifred och vara i mitt rum och lacka naglarna och kanske göra lite läxor. Kanske kolla en skräckfilm?

kram
emppu


take me back to this


take me back there and i would be more than happy!
/jojjo

right now im watching americas next topmodel 15 and drinking tea.


denhär säsongen är grymm, ni måste verkligen kolla den!
/jojjo

De sista bilderna från Skottland






det är inte lika platt där om man jämför med Finland som ni ser!


Där kunde de åka slalom året runt. De de åker på är en slags matta som liknar lite en sopborste som vänts uppochner men med kortare strån.

På söndag åt vi crumpets och sedan for vi till ett shoppingcenter. Därefter så for vi just och kollade på slalombacken och sedan körde vi en bit och där åt vi Sunday Roast! Sedan var de dags för vår släkt att åka till flyplatsen. Tack för en underbar resa, Skottland är jättevackert!

//emppu

Zoomer zoomer il faut s'ambiancer


/jojjo

sjuk hals , hosta och feber.


ja har druckit x antal koppar te idag så ja känner mej lite bättre än på morgonen men endå känner ja att ja inte är frisk ännu.
nu: 90210 och latte.
/jojjo


no other is working but you


ja mår ännu jättedåligt men ja tänkte fara till skolan endå för ja har igen jobbig dag, nu blir de mentalist och en stor kopp te.
/jojjo

perfect ballerinas


så vackra att man nästan gråter.
/jojjo


Slottet

På lördag hade vi alltså dop. Vi blev hämtade med mini-bussen och for iväg till slottet. Vi hann också se kronjuvelerna och kronan i slottet. Sedan började dopet i slottets äldsta byggnad St Margarets kapell, fint dop!
Varje dag (utom söndag) klockan 13 avfyras the one o'clock gun, men själv missade jag det alltid.
Då vi for tillbaka så åkte jag o Erika med i min fasters bil istället med Ethan. Vi var påväg nerför en backe så var vi tvungna att köra jättelångsamt eftersom de kom så mycket turister emot oss, då ser jag hur några kineser börjar ta foton på oss, tryckte kamerorna mot glasrutan, de trodde säkert vi var "kungligheter" eller något, roligt var de! Dopfesten hölls i en golfklubb. Sedan på kvällen åkte vi ut till vattnet till en restaurang. Jag åt för första gången Fish and chips, det var godare än vad jag trodde det skulle vara.










snygga skor!




demonstrationerna pågick






fish and chips!

//emppu

Det är mörkt ute...

Hejsan! Idag så såg vi på en teater i skolan så vi missade lite av mattelektionen. Nåja, efter skolan så cyklade jag hem med becca. Tänkte ikväll faktiskt se Saw 1, har inte sett någon av filmerna, bara delar av dess filmer så det är nog dags att se igenom dem alla, men jag börjar med ettan. Vågar man gå o kolla den nyaste Saw-filmen som är 3D? :)
Snart kommer mer bilder från skottland!

//emppu

Princess Street

Nu har ska jag ladda upp bilderna från fredagen då vi var i Skottland. På fredag for vi först till min faster där hennes man lagade English Breakfast åt oss, det var riktigt gott men inget jag skulle vilja äta varje dag på morgonen (man hölls mätt länge). Efter morgonmålet for vi med en double-decker in till stan. Trodde inte att de skulle finnas så många tvåvåningsbussar men de var mer ovanligt att se en vanlig buss där! Vi kom till Princess Street en gata som bestod av en massa butiker. Jag och Erika gick själva i stan så då vi var påväg till ett köpcentrum så hörde och såg vi en man som spelade säckpipa med kilt och allt. Vilken känsla jag fick då alltså, det kändes verkligen att vi var i skottland då! Vi gick nog igenom de allra flesta butikerna och klockan tittade jag inte alls på, så jag vet inte hur många timmar vi var där. (shoppingen har jag redan lagt upp, kika längre ner i bloggen) Sedan var det dags att åka till min faster, vi hann nätt och jämt med bussen, alla sprang. Nog för att bussen gick 4 gånger per timme men iallafall. Hemma hos henne beställde vi hem mat och hade det mysigt. Sedan for de vuxna till puben. Senare frågade min faster om jag ville följa med henne dit och det gjorde jag, ensam. Men det gick bra, alla som var över 14 år slapp in, konstigt nog. For nog ganska snabbt därifrån men nu har jag sett hur en pub kan se ut! Min lillebror fyllde 9 år också denhär dagen, hoppas han tyckte att resan var bra. Jag "skötte" Ethan några korta stunder på kvällen. Sent på kvällen for vi till hotellet och alla somnade jättefort efter en lång dag.




The Scott Monument








hoppas mina vykort kommer fram!

//emppu

boom bang bang thats all I hear thats all I see


nu ska jag hoppa i duschen o ta 2 panadol, jag känner mej ännu sjuk så jag får se om de blir skola imorgon eller inte.
/jojjo

thank you sweetie


emppu kom hit efter skolan o gav mej dehär som hon hade tagit med sej från scottland, de piggade upp mej lite, tack !
/jojjo

Till gymmet

Skönt att äntligen få spanskaboken, nu kan jag hänga med i kursen. Matematiklektion var rolig idag faktiskt! Nog om skolan. Jag har haft en gympaus eftersom jag inte har hunnit men ikväll så ska jag nog till gymmet så vi får höras då jag är hemma igen! :)

kram
emppu

worst night ever

Jag har aldrig mått såhär dåligt, de är som att jag är sjuk precis överallt, hela kroppen värker och huvudet smäller snart o halsen bara sväller upp mera och mera. Jag kunde inte sova en enda minut i natt, jag var spyfärdig o kunde inte ligga för att jag var så sjuk i kroppen o de är jag ännu men fy fy fy att jag mår dåligt, jag vill bli frisk. Jag kan inte äta något fast jag känner mej så svag o jag kan inte svälja tabletter för halsen är helt uppsvullen de enda jag kan göra är ta 2 panadol brustabletter och sova, hoppas att dehär går över för snart blir det sjukhuset.
/jojjo

27 oktober

Brr.. det ser ut att vara kallt där ute. Just det, dehär är ju ett morgoninlägg så godmorgon på er!





//emppu

cuz you're amazing just the way you are


en skön dag med emppu, men usch va jag har kännt mej konstig idag, sjuk hals, huvudvärk och så känner jag mej vinglig. På finskatimmen orkade jag inte koncentrera mej de minsta jag bara satt där o stirrade i luften, nu ska jag kolla på ugly betty och dricka en stor kopp te med honung o hoppas att morgondagen ser bättre ut!
/jojjo

En väldigt liten del av vad som hände förra torsdag

Okej, nu har jag laddat upp bilderna från skottland också på min egen dator.
På torsdag åkte vi iväg till tammerfors kl. 7.00. Sedan flög vi till edinburgh, vilket tog bara lite över 2h, snabbt! Det är 2 timmars skillnad mellan Finland och Skottland så vi flyttade våra klockor bakåt 2 timmar. Min fasters man kom och mötte upp oss på flygplatsen och förde oss till hotellet. Sedan kom min faster dit med barnvagnen och så gick hela släkten till henne. Det var bara en kort bit att gå så det gick jättebra. Jag fick äntligen se min lilla kusin, han var så liten o vägde nästan inget, jättegullig verkligen. På kvällen for vi kvinnor till Tesco's som är en helt vanlig mataffär och handlade. Sedan spenderade vi hela kvällen hemma hos min faster, hennes man och kusinen Ethan. Då vi kom tillbaka till hotellet var det nog bums i säng.




matlagning


en sliten emma efter en lång dag.




//emppu


Vart försvann sommaren?

Vart försvann sommaren? Är hösten slut och vi är påväg mot vintern redan? Det var jättehalt på vägen då jag skulle gå hem från jojjo, de tog längre än vanligt att ta sej hem... Vet inte hur jag ska börja fara till skolan, jag vill ju inte falla och sedan vara tvungen att gå på kryckor, nej, de räcker med en gång.
Men nu har jag en läxhög som väntar på mej, måste komma ifatt de andra.


en somrig bild :)

//emppu

At jojjo's place

Hej! Vanlig skoldag hade vi och efter skolan så for jag till jojjo. Vi har kollat på en massa movie trailers, det kommer faktiskt ganska många bra filmer snart som vi skulle vilja se, tex den nya Saw filmen som är 3D, tänk om den är alltför läskig? Nu är jojjo och lagar iskaffe, nam, så jag passar på att blogga men nu kommer hon me glasen!

//emppu&jojjo

everything is going to be okey


bild från avsnittet catch me if you cannon , skitsnygg tröja.
imorgon har ja sovmorgon skönt de men annars så diggar ja inte tisdagar alls men okej , nu ska ja kolla ett avsnitt av 90210 och krypa under täcker , sov gott!
/jojjo


My other half

Denhär dagen har gått så himla snabbt så jag har inte hunnit med! Nu har jag iallafall packat upp min stora kappsäck och städat mitt rum lite så nu är jag redo för skolan igen. Jag har varit borta ganska mycket från skolan nu på sista tiden och det är verkligen dags för mej att fokusera på skolan nu men jag ångrar inte helsingfors eller skottlands resan, jag fick uppleva massa nytt och jag fick många fina minnen!
Nu ska jag lägga ansiktsmask och sedan sovdags.


hoppas jag får se tjejen till vänster imorgon!

//emppu

back in her place



nu blir de en lång varm dusch o sedan svenska topmodel 14 och svenska hollywoodfruar.
/jojjo

Shoppingen i Edinburgh

Jag tror detta är allt jag köpte i Edinburgh, kan hända jag har glömt något men dethär får lov att duga!


topshop


klänning


snygg brun väska med axelrem, jättebra!


en höstjacka (den är tunn)




"uggs" men det är märket bearpaw. Jag hoppas de håller, varma och mjuka var de inuti!
Klänningen, väskan, jackan o skorna köpte jag på samma ställe men jag minns inte vad butiken hette.


I ♥!


dessa 2 stickade från zara


blev lite bling bling också. Justerbara ringar älskar jag eftersom jag har svårt att hitta rätt storlek annars för jag har alltid mittemellan storlek. Örhängena och ringarna från new look.


aussie var så mycket billigare så jag passade på att köpa hem.


lite av godiset jag köpte. Jelly beans blev en storfavorit, så många olika smaker! tex. smöriga popcorn, strawberry daiquiri.

//emppu

breakdown


Jag har luggit hemma i feber idag , sovit , kollat på serier, hostat ihjäl mej och sånt mysigt , nu ska ja ut på en promenix med hundarna.
/jojjo


Jag har haft ett underbart höstlov!

Hejsan! Nu är jag hemma, har ni saknat mej? Jag hoppas ni har haft ett riktigt bra höstlov! :)
Vi kom hem runt 3-tiden igår så ni förstår nog säkert att jag inte for till skolan idag. Jag ska börja packa upp väskan, fota allt jag köpt, eller kanske inte allt godis, ni skulle bli alltför chockade! Måste ju ladda upp ett förråd av sånt som vi inte har här i finland. Jag kommer att skriva mer vad vi gjorde, det var full rulle hela tiden men några dagar till skulle nog ha suttit bra så skulle vi har hunnit med mycket mer! Jag kunde inte ha fått ett bättre höstlov, helt underbart!
Som sagt, jag skriver mer och bilder kommer!

//emppu

and when you smile , the whole world stops and stares for a while


världens gulligaste låt.
/jojjo

i have nothing to loose , right?


ja beställde proactiv igår efter många om och men , men ja kan verkligen säja som dom säjer i reklamen att ja har verkligen testat allt nej nu var de slut med dålig hy, ja vill ha bort domhär små monstren från mitt ansikte , ja hoppas verkligen att dehär funkar nu väntar ja bara på paketet , hey ett litet tips bara ni som också vill testa så de finns på emotion för ca.60 euro jag beställde mitt från proactivsolution.fi.
ps.kitet som ja beställde såg inte ut sådär ja visar en bild genast då ja får paketet.
/jojjo

You can’t run away from my feelings and I will hunt you down


jag har spagettiben efter zumba,tbc och spinningen nu ska ja hoppa i duschen .
/jojjo

this makes me go wow










bildkälla : http://jakandjil.com/blog/
/jojjo

grown ups


denhär filmen var vi o kollade på igår , den var skitrolig o tiden for så snabbt så man hann ju inte med , rekomenderas!
ja vaknade typ 12 tiden lagade mat åt hundarna o for till butiken o nu komm ja på att ja inte har ätit morgonmål idag alls men ja e inte hungrig heller så men kanske borde äta något endå eftersom ja skall till gymmet på zumba,tbc , spinning , vi hörs ikväll !
ps.emppu kommer hem idag eller kanske de var imorgon men på natten iaf.
/jojjo

cinema time


efter 45 minutos så håmtar vi sarah , vi ska o kolla bio men ja minns inte va den heter men ja ska checka upp de , de kanske blir ett fika på mcdonalds också japp ha en bra lördagskväll!
/jojjo

make some noise


ja köpte nya springbyxor,sportbh och topp igår , skönt värre!
/jojjo

halleluja moment










ja kommer nog inte att använda väskan till skolan för den är för liten och ja är rädd att remmarna går av så , tygpåsen fick man på köpet.
Äntligen ja fick mina grejer från modekungen , lilwayne tröjan var lite för stor så den funderade ja att byta ut till en mindre men då är frakten så dyr till sverige så ja får se , ja har redan varit till gymmet på spinning o body o nu ska ja i duschen o sedan äta något!
/jojjo


Update from Scotland

Hejsan! Bloggar från Skottland så det får lov att bli ett kort inlägg. Berättar mer detaljerat sedan då jag är hemma. Idag har vi haft en riktig shoppingdag, handlade nog en hel del så ganska nöjd är jag faktiskt! :)
Det får lov att vara allt, hoppas ni har det så bra!

//emppu

goodnight and sleep tight


webcam bild får duga men såhär ser de ut utanför mitt fönster.
usch de är snöstorm där ute , de ser ju jättemysigt ut men fy att de är jobbigt med snö , nej nu ska ja snart o sova ja är så himla trött fast ja inte gjort annat idag än bara sovit men så är det då man är sjuk , godnatt!
ps.emppu svarade på mitt meddelande o hon var o shoppade hon hade tydligen hittat en hel del ,ja man kan ju säja att ja är lite avis.
/jojjo

i could kill anybody right now


ja skickade ett meddelande åt emppu för en stund sedan men javet inte om de har kommit fram men hoppas de kommer ett svar snart , febern håller i sej ännu men ja ska försöka få nått gjort idag iaf , ja måste verkligen städa mitt rum japp , hörs senare!
/jojjo

oh i like you jb


nu : tvmys med mamma och snart i duschen.
/jojjo

im my own plus one


usch då ja hatar verkligen nålar , ja har öroninflammation och bihåleinflammation så idag blir de nog inge gym för mej o jag som hade tänkt dra ett rikigt hårt gympass idag men nej de får vänta en dag eller två , jag hade en massa som ja skulle göra idag , ja sku till stan o kolla nya gymkläder o kolla genom butikerna o så skulle ja till butiken o göra en tacopaj men de ska ja nog endå idag fast ja är sjuk o så skulle ja till gymmet men nehepp ja flyttar allt tills imorgon istället , tight blir det!
next:hellcats + 90210 and icecream + tea
/jojjo

what if ?


cyckla med domdär klackarna kan vara lite farligt , inte sant?
Jag har inte sovit en blund inatt , mitt öra har värkt så mycket så ja har inte kunnat sova nått alls ja ahr tagit 4 panadol o inget hjälper , febern stiger halsen är helt uppsvullen , perfekt till höstlovet.
om en halvtimme kommer pappa o hämtar mej o vi far till hvc på blodprov o så har ja en läkartid också , fy.
/jojjo


looking from left to right


jag ligger i sängen o dricker te på samma gång då ja har hicka och öroninflammation , inte så trevligt de tar sjukt som bara den , nu ska ja rota i medicinskåpet efter panadol o gå o sova , godnatt apor!
/jojjo

Excited

Jag måste verkligen gå och tvätta bort sminket och gå och lägga mej. Ska stiga upp 5-tiden så jag hinner packa ner det sista och sedan åker vi, wow, jag tror och hoppas verkligen att detta kommer att bli en underbar upplevelse. Jag väntar ivrigt på att få se min lilla kusin!


gammal bild

Hoppas ni får ett riktigt bra höstlov alla ♥
emppu


not my day


hon ser ju helt amazing ut här , wow!
Efter spanskan så for jag till fammo o åt en massa mat o sedan kl 13.55 hade jag tandläkartid vid hvc men som vanligt så var de försenade 40 min(!) så jag fick ju sitta där i en evighet o sedan hade dom glömt bort mej, ah va arg jag blev jag sitter ju inte där för skojs skull heller!
Sedan kom jag hem o vi for till musti&mirri o köpte kattmat, sedan for jag till gymmet på bodyattack men nehej där slutade inte min otur inte utan efteråt då jag skulle hem så öppnas inte min pizzabox o jag har mina handskar o hjälm i den, ah jag blev så arg så jag skulle ha kunnat strimla hela skiten med tänderna !
Nåja mamma kom dit o jag hitta en hjärnstång bak i bilen o så fick jag upp den till slut o nu e jag hemma, nu känner jag mej som en istapp så nu ska jag ta en lå-åång varm dusch !
/jojjo

¿Qué?

Hejsan! Jag började i spanska idag som går som videokonferens, kändes lite konstigt men jag hoppas de kommer att gå bättre sedan. Lektionen före och efter maten hade jag håltimme eftersom vår lärare var borta, men sedan tillbaka till skolan på matematik. Musikteori hade jag efter skolan så det är därför jag inte har bloggat tidigare. Kvällens planer är att packa! Jag ska försöka med ett inlägg imorgon före jag åker men det kan bli svårt eftersom vi åker så tidigt på morgonen men jojjo kommer nog att blogga som vanligt. Jag kommer ju hem om några dagar, det är ju inte så lång tid.

kram
emppu

amazing


jag kan inte ännu heller fatta att jag verkligen var där o såg drottningen själv, helt amazing!
/jojjo

Svar, del 2

1. Vad har ni för planer efter gymnasiet? Vilket typ av yrke vill ni ha?

emppu:
just nu har jag ingen aning. Tidigare så funderade jag mellan gymnasiet och kosmetologlinjen. Så kanske kosmetolog.

jojjo: javet inte alls, då jag var liten ville jag bli delfintränare o en liten del av mej vill ju de ännu eller de är ju en stor stor dröm, eller så vill jag ha nått inom mode, typ stylist, makeupartist. Eller pilot eller flygvärdinna. Ja-a de finns så mycket jag kan ju inte bara välja ett!

2. varför började ni blogga? :)

emppu:
hmm... jag ville göra något gemensamt med jojjo eftersom hon förr hade så mycket träningar så vi hann inte umgås så mycket. Förr så bloggade vi ett tag på blogspot, men vi bytte nog snabbt till blogg.se

jojjo: ja eftersom ja hade så mycke träningar så var de väl.

3. favorit skor/accesoar/tröja och jacka? Bilder!

emppu:
Jag gillar converse och ballerinas men favoritskorna är kilklackarna men jag blir rusikigt lång i dem!



accessoar: armband! Älskar armband, har nog armband varenda dag.



tröja: jag vet inte. Men jag kan säja att jag älskar min svarta och vita spetsklänning eftersom jag fått så många fina minnen då jag har haft på mej dem så då jag ser på dem ibland så kommer jag ihåg det roliga!

jacka: absolut skinnpajen! Jag sökte länge efter den perfekta skinnjackan och tillslut hittade jag den. Den har fått hänga med massor, perfekt med puffärm!

jojjo: converse (vita och röda) och mina uggs(ugg australia), mina vagabondskor !

min svarta klocka o stora vita halsduk är väl nog favorit accessoarerna och ringar, de går ju inte att bara välja en.

jackan så blir väl nog min nya fårskinnsjacka som jag inte ens har hunnit använda.

tröja kan jag inte bestämma faktiskt.

4. 5 snabba

emppu:

mys/festa, inget fel med mys heller!
tv/dator
halsduk/mössa
t-shirt/långärmad, kan inte bestämma mej, beror på
halsband/ring

jojjo:

mys/festa
tv/dator
halsduk
/mössa
t-shirt/långärmad
halsband/ring

5. beskriv din stil med ett ord

emppu: ett ord? detsompassarmej, haha!

jojjo: enkel

6. favorit färg?

emppu:
grå, svart, puderrosa

jojjo: svart,grå,beige

7. favorit stället att åka till på hela jorden ?

emppu:
jag skulle vilja åka till Hawaii, de ser så otroligt fint ut där och så vill jag testa åka linbana!

jojjo: oj, då måste jag nog säja gran canaria på ett mysigt cafe i solen, oh va skönt dedär lät!

8. mat som ni inte kan leva utan?

emppu:
något gott kött och så choklad så klart!

jojjo: broiler och tomat!

Tack för alla frågor, hörrni! ♥


I can be your honey


ingen skola för mej idag. Jag har luggit i sängen hela dagen, febern bara stiger o de e ju inte så bra eftersom vi har matematik o spanska imorgon o jag lämnar ju bara efter i dom ämnena men jag ska nog fan dra upp mej imorgon till skolan så de så, nu ska jag dricka honungste och se på GG.
/jojjo

Ice cream

Ikväll ska jag göra läxor och så kolla på 90210 och äta glass, packar gör jag imorgon!


//emppu

19 oktober

Jag har lite att ta igen nu när jag varit borta men de ska nog gå bra. Sedan då jag skulle cykla hem så körde en bil rakt i en vattenpöl och vattnet sprättade på mej, usch! De flesta brukar ju nog köra lite försiktigare i stora vattenpölar så att de som går/cyklar inte ska bli genomblöta men här var det ingen vett och etikett. Nåja, hade ju bara en liten bit hem så det var inte hela världen :) Ikväll skulle jag måsta fara till butiken och köpa ansiktskräm och kanske ett par tidningar som jag kan läsa sedan i planet.

//emppu

oh please make everything as it used to be, I promise we won't mess it up


jag har migrän o huvudet fullt av snor o stegring, kan de bli bättre ? Nä nu ska jag smätta lite wick på mej o hoppas på att jag mår bättre imorgon, halleluja för sovmorgon !
/jojjo

There's always something good

Huh hej. Imorgon ska jag till skolan, fast nu känner jag huvudvärken som också kommer. Men det kan inte hjälpas. Fast jag inte känner mej så bra så är jag fortfarande glad för på torsdag flyger vår släkt till Skottland! Minns ni min lilla kusin? Det är hans dop vi ska till, ska bli så kul att äntligen få se honom och jag har aldrig varit till skottland, spännande!

Kram
emppu

helsingfors 15&16.10.2010, day two and three























där var alla bilderna från vår gaga-helsingfors resa, grymmt o skönt som bara den var de, godnatt!
/jojjo

Svar, del 1

1. Är ni systrar ?:D!

emppu:
nej, men vi har känt varann typ ända sedan vi var 4 år gamla eller någo likande.

jojjo: haha, ganska kul fråga men nej de är vi inte.

2. Vad skulle ni vilja vara för djur en dag om ni fick bestämma? :)

emppu:
för en dag skulle jag vilja vara en giraff.

jojjo: apa helt klart!

3. Favoritmat/dricka?

emppu:
favoritmat ingen aning, men jag tycker om pasta. Dricka: novelle plus och latte.



jojjo: tacopaj och vatten

4. Vad kostade uggsen? Är dom äkta?

jojjo:
ja dom är äkta, de kostade runt 280 euro, javet dyrt som bara den men dom håller så mycke längre.



5. Favoritstad?

emppu:
just nu, säjer jag Helsingfors!

jojjo: helsingfors tror jag faktiskt.

6. Pojkvän?

emppu:
nee, men man får ju alltid kolla eller hur?

jojjo: nej

7. Har ni husdjur ? Isåfall vad ?

emppu:
tyvärr inte eftersom min lillebror är allergisk men jag skulle jättegärna ha!

jojjo: jo två hundar bischon frise, bimbo och daisy. Två katter, en bondkatt och en sibirisk raskatt, molly och rusina





8. Vilken/ vilka bloggar läser ni varje dag ?

emppu:
jag har en lista på mina favoriter som jag nog kollar igenom nästan varenda dag. Men alla toppbloggers och gossips.se

jojjo: Om jag ska börja skriva upp alla som jag läser så tror jag de blir lika långt som bibeln men kissies, kenzas, blondinbella, loweo, colorelle, myblomqist, karnaah, lisaplace, jackandjil, ja de var en liten del av bloggar som jag läser nästan varje dag.

9. Skulle ni kunna tänka er att flytta? Isf, vart?

emppu:
beror på när, just nu så kanske det inte riktigt passar men senare vill jag gärna flytta utomlands! Till något engelska - spanska talande land.

jojjo: spanien, usa eller frankrike skulle smaka bra ett år eller två eller varför inte sverige.

10. Om ni var tvugna att sjunga inför hela eran skola, en valfri låt vad skulle ni välja för låt :D

emppu:
hmm...en låt som alla skulle vilja sjunga med i.

jojjo: hah, jag sjunger aldrig typ, jag har ingen aning.

Det här var första delen!


jackpot




http://www.wheredidugetthat.com/ oh vilka skor, to die for!
Efter skolan så kom jag hem o for till butiken o resten av kvällen har jag lekt kock. Jag lagade gräddbroiler med ris, njom de blev gott som bara den o nu e jag så mätt att jag känner mej som en köttbulle. Men nu ska jag rulla i badrummet o försöka tvätta molly får se hur jag ser ut efter det eller om jag ens lever efteråt.
/jojjo

Pay attention


Swedish House Mafia Vs Tinie Tempah - Miami 2 Ibiza

//emppu

Tack för alla frågor


Nu är frågestunden slut!

//emppu&jojjo

Last chance

Frågestunden stängs imorgon, sista chansen nu!!! :)


helsinki shopping




svart halsuk, grön kofta, underkläder, vantar, ring och jackan från H&M. Mössa, halsduk och plånbok från Monki. Hårprodukter från hairstore och resten från stockman och bodyshop, fan va nöjd jag är!
Nu blir de en stor kopp med te o nudlar så länge då jag kollar på hills o försöker mej på matteläxan, godnatt!
/jojjo

Helsingfors 14.10.2010, day one







kakan som smakade himmel, från deli, yum.









vi åt indisk mat vid Satkar, lite svårt ställe att hitta men oh vilken god mat!







helt amazing hotellrum, snyggt o stort som bara den!





gaga var helt fucking amazing och denhär dagen var helt perfect. Jag kommer aldrig att glömma denhär dagen!
fortsättningen följer, kika in imorgon!
/jojjo

Put the music on and dance

Nu har jag städat och snart så ska jag och jojjo fara på zumba och tbc, ska bli skönt att få röra på sej!


//emppu

I'm your little monster

På torsdagsmorgonen kom jojjo och hämtade upp mej hemifrån och så for vi iväg till tägstationen. Vi bytte tåg i Seinäjoki och sedan fortsatte vi till helsingfors. Tågresan gick snabbt och smidigt och hotellet låg jättenära centrum så vi gick dit och checkade in och började packa upp lite. Sedan gick vi lite på stan och for och åt på en indisk restaurang, jättegod mat! I hotellrummet lade vi på nytt smink och bytte om, sedan bar det av mot hartwall arenan!

Vi kom dit en timme före Lady Gaga började sjunga. Jag funderade på om jag skulle ha köpt en t-shirt där men jag gjorde det inte sedan tillslut. Vi gick o satte oss och efter lite väntande började konserten. Vi såg henne jättebra på en såndär jättestor skärm men vi såg nog henne också därnere så jag är nöjd med våra sittplatser.
Vad ska jag säja om uppträdandet? Det kändes så mäktigt, jag kan fortfarande inte förstå att det var jag som satt där och njöt av showen. Allt ljus och ljud funkade bra, dansarna och bandet var skitbra (och snygga!)
Jag måste säja Lady Gaga sjunger jättebra live, blev faktiskt positivt förvånad över hur duktig hon är. Man fick så mycket mer ut av konserten då hon också pratade, skämtade och sjöng då hon bara själv spelade på piano. Jag tycker hon är verkligen duktig och musikalisk :) Hon bytte outfits många gånger, helt galna kläder! Det var en massa småflickor där, ungefär i 10-årsåldern, inte riktigt passande tycker jag. Tiden gick så snabbt och vips började konserten ta slut, vi for på toan och sedan i taxikön. Det hade redan samlats en hel hop med männsikor som köade och det var jättekallt där ute men till slut fick vi en taxi och åkte till hotellet.
Efteråt så gick vi några meter till Deli och köpte mat = världens godaste chokladkaka som smälte i munnen!


google

//emppu


catch me if you can


oh jag skulle ha velat stanna kvar i helsingfors o bara leva där resten av mitt liv, men prupp så går de ju bara inte. Nu har jag ätit panpizza med pappa o sitt på film o laddat upp helsingfors bilderna men jag ska vara så fräck att jag sätter upp dem först imorgon, godnatt små söta apor!
/jojjo


Skulle inte ha bytt ut det för något i världen

Klockan är inte mycket, men jag behöver gå och lägga mej. Jag var förkyld nu i ett par dagar, inte så trevligt tycker jag men jag förstår att jag blev förkyld eftersom det har hänt så mycket på en så kort tid. Jag skulle inte ha missat resan till helsingfors för att jag var förkyld och kanske hade feber, det skulle nog ha krävts nog mer än så! Som sagt, jag måste bli frisk tills höstlovet och nu ska jag ta igen min sömnbrist. Frågestunden är öppen än, vi meddelar sedan då den är slut men du kan fortfarande ställa frågor om du vill här

//emppu

Min shopping

Jag hittade faktiskt inte så jättemycket kläder i helsingfors som jag hade hoppats på men jag är ändå väldigt nöjd med mina köp, köpte inget som jag ångrar!


åh, choklad!


köpte ett par vitamin well och en frappuccino


mango shower gel och body butter





randig t-shirt från lindex


vinröd stickad klänning från gina tricot


en söt kavaj från h&m.

Är fortfarande på jakt efter den perfekta svarta kavajen!

//emppu


I'm home again!

Alltså WOW! Jag vet inte vad jag ska börja med att skriva om! Nu har jag iallafall kommit hem och jag packade nyss upp allting. Jag måste försöka sortera mina tankar så jag kommer ihåg att skriva om allt det jag vill.
Bjuder på 2 bilder från onsdag då min klass var på amarillo. Bilderna tagna härifrån




jag & sarah

//emppu

The Day Is Here


Hinner  med ett blogginlägg, yey!
Vi kanske inte har berättat så jätte noggrant om vår resa så jag tänkte fylla i några detaljer. Vi far nu på morgonen med tåg till Helsingfors och sedan ikväll så ska vi på Lady Gagas konsert, I'm so excited! Jag hoppas hon har på sej helt galna outfits!  Vi kommer troligtvis att inte blogga något under dehär få dagarna, men frågestunden är ju uppe på vår blogg, så kommentera frågor istället, så kommer vi att svara på dem sedan senare! Vi kommer att komma hem på lördagskvällen, så vi hörs ju snart igen :)

Ni ska alla ha det riktigt bra ♥
emppu

gagaulala


I skolan fattade jag ingenting av matte o jag tror jag är den enda som inte fattar ett piss, ah men man måste kämpa ! Efter skolan så kom jag snabbt hem o kasta i mej lite makaronilåda och sedan for jag iväg på bodyattack o efter det så svängde jag förbi ginatricot o köpte ett par leggings o så kom jag hem o började packa. Jag e verkligen skit på att packa, skitigast i världen så nu e jag halft färdig men jag måste vara vaken tills halv ett för tvättmaskin e full med kläder ännu, men imorgon, herregud jag kommer att gråta o skratta o dö på samma gång galet !
/jojjo


Frågestund!!!


Det var allt för länge sedan, men nu när vi är bortresta, passar en frågestund superbra! Mycket har ändrats sen den senaste så kom igen och fråga på! :)
Inga frågor är för dumma frågor!

kramar
emppu&jojjo

Hey hey hey





Dagens outfit:
vit klänning
svart kofta
svarta leggings
nya örhängen från h&m!

//emppu


En rolig kväll!

Hejsan! Nu ska jag berätta om min dag!
I skolan fick vi ju ut våra betyg och jag är väldigt nöjd med mina resultat. På geografi kände jag mej så dålig, hade jätteont i magen så jag tänkte nog nästan stiga upp och fara hem men som tur var gick det så småningom över. Efter skolan gick jag till musikinstitutet. Jag kom hem och bloggade (inlägget nedan) och for iväg och hämtade Sarah och så for vi till Amarillo. Vi åt jättegod mat och det kändes avslappnat och riktigt mysigt faktiskt! Tack alla :)
Själv hade jag inte med kameran, men sarah o jennifer hade med kameror så de kanske dyker upp iallafall.
Nu ska jag börja packa, har smått panik men jag hoppas jag får med allt jag behöver.

//emppu


Jag kan inte tro att det händer!


//emppu

I wonder what would have happened

Kämpat mej igenom matteläxan. Jag kan säja att jag ångrar inte att jag valde kort matte istället för lång, hjälp, hur skulle det ha gått då?
Kommer inte hinna med något morgoninlägg så därför kan jag meddela redan nu att jag kommer hem först ca. 17-tiden. Ska försöka med ett blogginlägg då!
Jag kom på en rolig idé nu på kvällen, mer om det imorgon, så kika in!

Sov gott!
emppu


i've been gone for too long


skolböcker , myshuppari och shampoo & conditioner o hårmask + leave in conditioner.
/jojjo

2 bilder





genast efter skolan kom jag hem o dumpade mina skolböcker här o sedan stack jag till stan o träffa emppu o sara på waynes coffee. Jag tog en chickenbagel o latte, nam! Sedan så var jag o köpte skolböcker för en massa pengar o nå annat jag kan visa senare, perfekt tisdag !
/jojjo

oh la la


//emppu

En trevlig dag

Hej! Oj vad denhär kvällen gick snabbt alltså! Skolan var som vanligt, bara att de var kallt inomhus, undrar om jag överlever imorgon... Ja just det, imorgon har vi ju tema dag "suit up day" alltså vi ska klä upp oss finare än vanligt. Jag hoppas många hakar på denna gång! Sedan efter skolan så kom jag hem, grabbade plånboken, körde iväg och tankade och sedan till stan. Där mötte jag o jojjo upp Sara vid Wayne's coffee. Vi satt där och åt riktigt gott o pratade. Plötsligt var klockan 17.45. Det var roligt att ses och vi ska komma ihåg och göra det snart igen nångång!
Sedan så for vi till bokhandeln o jojjo köpte en massa böcker. Jag köpte ett par örhängen från h&m som jag kollat på några gånger, (bild kanske kommer imorgon om jag hinner) foundations. Min vanliga från Loreal och en ljus från Lumene + lumene ansiktsvatten.

Klockan är mycket och än har jag mycket att göra. Hinner inte packa idag så måste göra det imorgon, panik!


//emppu

Schema för vecka 41

• Måndag: Skola, jobb och violoinlektion

Tisdag: Skola. Sedan ska jag och jojjo möter upp Sara kl. 16. Vi ska väl ta en fika på Wayne's coffee eller annat mysigt! Ska bli kul att få ses igen!

Onsdag: I skolan får vi ut betygen tror jag. Det är också tema dag i skolan. Kl. 15.30 musikteori. Middag med klassen på Amarillo kl. 18. Måste komma ihåg alltså!

Torsdag - Lördag: Lady Gaga monsteball tour på torsdag, finally. På fredagen blir det säkert en del shopping och säkert annat roligt (hoppas på en massa shopping, det kliar i fingrarna!) På lördag vet jag inte så mycket planer än men så småningom ska vi börja komma tillbaka till smedsby.

Söndag: Blir säkert en massa läxläsning så jag inte lämnar så mycket efter. Städning och kanske en sväng till gymmet om tiden räcker till.

Jag tycker det låter som en toppen vecka, eller hur? :)

//emppu

 


airplanes in the nightsky like shooting stars


Efter en jobbig måndag i skolan så kom jag hem o stack till gymmet på bodyattack o så var jag en timme i salen efteråt. Hemma drog jag ut på en promenix med hundarna o nu efter en väldigt lång dusch så äter jag en micropizza eftersom jag e så himla hungrig, bra lunchtid då klocka nästan är tio men skitsamma, nu ska jag ta o kolla på hills en timme eller två för imorgon är de sovmorgon! + att en massa annat kul händer imorgon. Sov gott !
/jojjo

It's getting closer


//emppu

Update

Efter skolan for jag och jobbade och jag kom just hem. Ska slänga i mej lite mat och sedan fara på violinlektion, hörs senare!

//emppu

mess with me, I mess with you


P.S. Jag bara älskar shontelle, så underbar röst !
Efter zumba + tbc + spinning passet så drog jag ut på en promenix med hundarna o sedan hoppade jag i duschen o sedan kollade jag på lite hills o nu har jag kvar att: läsa på spanska, göra finska läxan, tvätta mina sminkborstar o tvätta kläder. Jag kommer ju aldrig att bli klar, godnatt!
/jojjo

Emma som liten

Anonym om Detta visste ni inte om mej...:
berätta om då du bodde utomlands! var, när osv. :)! tack på förhand.

Då jag var ca. 10 månader gammal flög vår familj iväg till El Salvador på grund av min pappas arbete. Jag har ovanligt mycket minnen från den tiden fast jag var så liten. Människorna är mycket öppna och vänliga där och på torget ville alla krama och hålla i mej eftersom det var så ovanligt att jag var så ljushyad. (jag har ju fortfarande inge pigment i kroppen!) Jag kallades för "Dockan". Vi var mycket med en annan familj som vi ännu har lite kontakt med, de har en flicka som var nog några år äldre än mej så jag vet inte riktigt om vi lekte tillsammans eller om hon tog mera hand om mej, haha. Jag hade också en sköterska där, det var säkert så jag lärde mej spanska. Ja, då jag bodde där pratade jag finska, engelska och spanska. Pratade inte svenska eftersom jag inte såg pappa ofta och kom inte i kontakt med svenskan. Farmor har berättat att då vi kom på besök hit till Finland och hon skötte mej blev hon panikslagen då hon inte visste vad jag ville ha då jag sa: papel. Hon försökte bjuda allt och till slut så bjöd hon ut ett helt vanligt papper. Jag tyckte om att rita då jag var liten. Vi flyttade tillbaka hit då jag var 2-3 år. Mamma och pappa har fotat 3 fotoalbum och det var roligt att bläddra igenom dem idag. Här har ni några bilder:


då jag var liten hade jag först brunt hår, sedan blev det orange och sedan platina blondt. Jag kallar det för normalt.




Vi hade en stor pool också men denhär lilla var min favorit.


Åh, denhär påsken! Pappa kom hem och hade tagit med sej godsaker till mej.


kram!


Jag kollade ju mina barnprogram på engelska. Bland annat älskade jag Barney (lila) och Big Bird (gula) Handduken på bilden har jag fortfarande kvar (!)

Om det är något jag glömt bort och det är något ni undrar över så är det bara att fråga på och kommentera :)

//emppu

10/10/10


//emppu

nakenrotta idag


Jag steg upp kl. 12 o åt frukost o började dammsuga o städa o nu e jag färdig så jag tänkte kolla på hellcats o läsa på spanska provet lite o sedan far emppu o jag till gymmet på zumba tbc o spinning, kul kul!
/jojjo

Min mysiga kopp

God morgon söndag!
Nu ska jag dricka latte.



//emppu

Dance, dance, dance

Nu är jag nästan färdigfixad. Ha en riktigt bra lördag nu allihopa! :)

//emppu


Five


//emppu

spinning and body


Will Smiths dotter, hennes röst liknar Rihannas helt grymmt mycket o hon e bara 10 år gammal, helt insane!
jag vaknade kl. halv nio o åt en banan o for till gymmet på spinning o body, skönt o man vaknar ju ordentligt iallafall. Nu har jag ätit broilersallad o nu ska jag snart hoppa i duschen, måste bara få min röv ur sängen, hörs ikväll !
/jojjo

Lördag

Jag for på morgonen på body, sedan for jag och köpte matteboken och väl hemma i duschen. Nu ska jag äta en riktig dunderfrukost med en massa ägg och kolla ett avsnitt gossip girl!

//emppu

Nedräkningen har börjat...



//emppu

8 oktober

Hejsan! Det har hunnit bli kväll redan! Tiden går alldeles för fort, hehe! Mycket nytt i skolan idag, efter skolan for jag på baslektion. Sedan greppade jag plånboken hemma o körde till stan och köpte en massa skolböcker, borde nog ha alla böcker för denhär perioden nu, men dyrt blev det! Sedan till gymmet på RPV.
Nu är jag jättesugen på nudlar, men de får lov att vänta ett tag :)

//emppu

lady i dont wanna dance with nobody but you


/jojjo

ugg australia








jag köpte domhär för ungefär en vecka sedan, älskar dem mjuka o mysiga !
/jojjo

i know that you like it when i put my hands like that


tjejen till vänster är ju bara ofattbart vacker.

I skolan fattade jag inte ett piss på matematik men efter skolan så åt jag en micropizza o började dra mej till stan på power club ledarmöte vid gloria o vi fyllde i nått papper o så o for jag snabbt till H&M o köpte en ögonfransböjare eftersom min dog imorse. Nu ska jag äta lite latteglass o kolla på de senaste avsnittet av gossip girl uhlala!
/jojjo


Freaky like me


Madcon feat. Ameerah - Freaky Like Me

//emppu

häften, böcker och mera häften

Förlåt att jag inte bloggat tidigare men jag har hjälpt min lillebror med läxorna. Vad har hänt annars idag? Jo, i skolan var de ju lite rörigt o hitta till rätt klassrum och nu måste jag skaffa nya böcker och massvis med häften!
Det har varit en rolig dag och tiden har gått jättesnabbt :)

//emppu

Good morning

Godmorgon!
Det är torsdag morgon och jag funderar hur jag ska ta mej till skolan. Efter skolan så ska jag fara och jobba men jag bloggar genast då jag kommer hem!

ha de bra
emppu

cozy


/jojjo

Teatime



Efter skolan blev de den skitsnabb runda på stan på en timme ungefär o så for jag hem o stack till gymmet o nu e jag nyduschad o fresh o tevattnet kokar. Imorgon börjar världens hemskaste period, jättesvåra ämnen o en av mina favoriter: matematik. Jag bara fattar inte mej på matematik men okej, godnatt!
/jojjo

Food

Efter att jag kommit hem från musik institutet så bytte jag om till träningskläder och for till gymmet på body attack. Imorgon börjar en ny period och eftersom jag inte har några håltimmar så tror jag att 2:a perioden kommer att kännas jobbigare, får se helt enkelt, jag börjar morgonen med religion och historia imorgon. Nu måste jag skynda mej till köket, håller på och kokar mat åt mej själv!

//emppu


Onsdag

Hejsan svejsan! På morgonen cyklade jag iväg till skolan med lillebror. Första gången jag cyklade till gymnasiet, har annars bara kört med min skoter. Kom mycket tidigare till skolan än vanligt eftersom jag o jojjo skulle skriva ut någo papper men vi fick det inte att funka. Vi hann inte ha vårt engelska föredrag eftersom lektionen tog slut. Jag är dels lättad men samtidigt är det lite synd för jag lade verkligen tid på att det skulle bli bra igår och nu känns det lite bortkastat! Okej, nu har jag lättat på trycket lite :)
Klockan 15.30 så ska jag fara på musik teori, ble ju en paus förra veckan men jag hoppas jag hänger med iallafall.




dagens bilder

//emppu

Jag är så trött så jag kan inte tänka klart längre

Nu har jag kollat på lite gossip girl och nu ska jag borsta tänderna och satsa på att gå o sova senast halv 12 ikväll, jag vill sova och jag vill sova mycket! Nåja, de blir full rulle imorgon, vi hörs då!

Tack för era kommentarer

//emppu


Slow down

Idag var det ju rock tema i skolan, jag såg ut såhär:





//emppu

5 oktober

Haloj, jag kom just hem, har varit en sväng hos kosmetologen så nu känns mitt ansiktet mjukt som en baby stjärt!
Snart kommer jojjo förbi och droppar förbi med några papper, vi ska ha föredrag ihop imorgon och vi började först idag så det blir lite knappt.

Bloggar mer senare!
emppu

sometimes I cry



dedär armbandet skulle sitta bra, så vackert!
Min dag har bestått av skola, psykologi plugg och spinning+vatsa+selkä. Japp mer finns de väl inte att säja bara att jag har en massa psykologiplugg kvar, urk blä, sov gott!
/jojjo

Let's rock!

Imorgon så har vi rock tema i skolan. Jag hoppas alla skulle försöka lite klä sej åtminstone men jag förstår att de kan vara ganska svårt om det skiljer sej mycket från sin egna klädstil. Till exempel jag själv har ju ganska så "söt" stil med puffärmar och så. Men nu ska jag kolla lite snabbt i garderoben.


kanske någon ser ut såhär imorgon? :)

//emppu


I'm checking you out, like

Halloj. Jag var, jag är fortfarande, så jäkla seg denhär måndagen så det är inte sant!
Skoldagen gick bra, hände inget speciellt idag. Imorgon har jag psykologi prov och usch vad jag är nervös redan inför det... jag hoppas de går någolunda bra, jag kan verkligen inte bli underkänd i dethär, har helt enkelt inte tid med sånt! Jag har förresten ingen violinlektion ikväll, vilket är bra, hah.



Jag var klädd helt basic idag. Jeans och långärmad tröja och mindre mascara på fransarna än vanliga dagar bara för att jag inte orkade. Men troligtvis blir det andra bullar imorgon, berättar mer om det senare!

//emppu

Jag kom hem levandes ifrån gymmet

Jag kom levandes hem, haha! Min hårinpackning tog slut men som tur var så hade jag köpt en till så jag hade nog iallafall. Jag har mycket nu i skolan men jag hoppas det kommer att bli lugnare på torsdag igen då det byter period.
De flesta ettor har väl prov imorgon så jag önskar er lycka till. Själv så har jag ju håltimme så jag behöver inte skriva nåt prov imorgon: Men hela min nästa period är full + att jag börjar gå på en spanska kurs som krockar med andra lektioner.

Ska hinna lägga en ansiktmask ännu ikväll och kanske lite provläsning? :)

Vi hörs imorgon!
emppu

I love sundays


jag låg bara i sängen o kollade på hellcats o degade före gymmet. Jag for på zumba, TBC och spinning, de va ganska jävligt skönt kan jag säja!
Nu ska jag spendera kvällen med psykologi, provet kommer gå åt skogen jag förstår inte ens vad hälften av orden betyder. Nämen nu ska jag gräva huvudet i boken o äta tortilla chips, sov gott !
/jojjo


Söndag

Jag är redan smått orolig över hur provet på tisdagen kommmer att gå...
Men nu över till roligare grejjer! Snart kommer jojjo och så ska vi fara till lady line. Jag är säker på att hon kommer att försöka få mej  på zumba och tbc, pust. Jag måste börja vänja mej vid tanken nu. Fattas bara att hon vill att jag ska komma  på spinning efteråt, oj nej. Hoppas jag lever fortfarande då jag kommer hem :)

//emppu

beställt




/jojjo


I'll be there for you

Godmorgon, skönt med sovmorgon och ta ikapp sömnbristen som jag får under vardagarna. Nu ska jag städa lite, så vi hörs senare!

//emppu

I wake up and scream no way no way


nu blir de ett avsnitt hellcats o sedan sängen, godnatt!
/jojjo

mat och film, perfekt kombintion

God kväll!
Det blev inte så mycket provläsning, istället lagade vi tacopaj och åt kladdkaka. Vi har lekt med djuren och kollat på film.



//emppu&jojjo

the rhythm of my heart

Jag sitter här med myskläderna på och osminkad och ska om en halvtimme fara till jojjo. Vi ska läsa på prov (försöka iallafall). Som tur är så har jag inget prov på måndag men på tisdag har jag psykologi prov och sedan efteråt får jag pusta ut!

Känner mej inte vacker idag så jag bjuder på en bild från arkivet



ha det bra :)
emppu

Smörgåsar med Kalles randiga på

Godmorgon!
Jag steg upp lite efter kl. 9 och banade iväg mej till gymmet på spinning och body. När jag kom hem for jag i duschen och nu har jag fixat morgonmål, måste äta nu, magen kurrar!

//emppu

this makes me go wow


chapnelle,nelly. Jag måste bara säja gud att jag älskar hösten, de snyggaste kläderna, skorna o assecoarerna är ju just på hösten !
/jojjo

dot dot dot


detta är molly(jag kan fixa bättre bild senare nån dag), den lilla kattungen som jag berättade om för 2 veckor sedan men jag ville inte skriva nått på bloggen då för jag visste inte om hon skulle stanna här hos oss så men nu funkar de bra mellan alla andra djur så hon verkar nog stanna här. Religionsprovet var svårt som bara den o efter skolan så for jag hem o åt nudlar o stack till stan o köpte shampoo and conditioner o lite sånt o sedan till gymmet på RPV, sedan hoppade jag i duschen o nu ska jag absolut bara chilla, skönt!
/jojjo

Detta visste ni inte om mej...

1 sak ni inte vet är att då jag var liten och vi bodde utomlands var min absoluta favorit efterrätt vaniljglass med godis gummibjörnar. Kanske inte min favorit efterätt längre, hahah men alltid då om jag äter gummibjörnar väcks det minnen!


google

//emppu

1 oktober

Jag trodde aldrig jag skulle höra mej själv att säja det högt men bildkonst är faktiskt roligare än vad jag tänkt mej och tiden bara flyger iväg! Annars så hade jag fysik prov idag. Jag kan inte ännu riktigt säja hur det gick men jag blir nog godkänd tror jag. Jag vet inte vad jag gör om jag får underkänt, det har aldrig hänt. Nå, jag hoppas på det bästa. Jag tyckte först att nog är ju 1 ½ timme jättelång tid att skriva prov på men jag hann just och just denhär gången.
Snart ska jag fara på gym, möter upp jojjo där. Har inte varit sen i tisdags så det är dags igen. Jag ska försöka ta det lugnt dethär veckoslutet, eller lugnt och lugnt, ni fattar vad jag menar. Jag måste verkligen börja läsa på psykologi provet som vi har nästa tisdag. Det är ganska mycket med skolan nu men jag hoppas att ni förstår! :)

kram
emppu

RSS 2.0