love me i'm a hot pie

Tumblr_lh3rydei4l1qet6myo1_500_large
Jag har haft en riktigt skön dag vet ni, for hemifrån kl 11 imorse o kom hem kl 20.30, huh jag e helt slut efter allt springande på stan och bodyattacken. Ni vet väl att les mills har bytt programmen idag, bodyattack var iaf jätterolig och jobbig som alltid. Jag sätter upp bilderna från idag imorgon, är så trött nu så jag tror jag sitter o degar en stund o går o sover, nighty nighty!
/jojjo


Pictures from Saturday


vi äter banan i våra tortillas, pröva!




charmtrollet!





Nu åker min faster och lilla kusin Ethan tillbaka till Skottland. Hoppas flygresan går bra. Vi kommer troligtvis inte att ses nu på ett väldigt bra tag men som tur är så har jag knäppt ganska många bilder!

Hoppas ni mår bra ♥
emppu


I see your true colours



Hemma igen! Vi vandrade på i stan och träffade jennifer inne i H&M. Sedan for vi och åt till Chili&Lime, länge sedan sist, supergod mat och jag blev jättemätt. Jag var på jakt efter Escadas parfym men den verkade inte finnas kvar någonstans. Till slut hittade jag en flaska kvar och den blev min, jag är väldigt nöjd!

kram
emppu

28 februari

Godmorgon, hoppas ni sovit bra!
Något som jag verkligen gillar är att vädret blivit mycket varmare, det är bara lite minusgrader så man behöver inte ha på sej lika mycket tjocka kläder. Hinner faktiskt inte skriva så mycket, ska om en halvtimme stiga på bussen där jojjo troligtvis redan sitter.

Önskar er en riktigt bra dag!
emppu

vackert








ph:unknown
jag bara älskar domhär bilderna, helt underbara. Jag är helt slut, tror jag ska ta o läsa vecko revyn o gå o sova jag orkar inte vara vaken jag gör ändå ingenting vettigt här, godnatt!
/jojjo

now the pain is my pleasure

Tumblr_lg8ecfq1fv1qglcsho1_500_large
hejhopp idag har jag hunnit med en massa saker. ´Steg upp kl 10 o fixade en stor frulle med mama och sedan började jag dammsuga, torka golv i hela huset och sedan tvättade jag mina sminkborstar. Ett tips: om du tvättar dina sminkborstar med moisturising shampoo och conditioner så håller dom så mycket bättre än om du tvättar dem med nån dålig vanlig handtvål, jag tvättar mina med aussie mega moist, de fungerar finfint!
Sedan for jag till gymmet med emppu på zumba och tbc och så satt vi i massagestolarna en stund också. Då jag kom hem så färgade mamma utväxten med nån gammal hårfärg som vi hade köpt från frissan för länge sedan så de fanns inte riktigt mycket kvar så de blev inte så bra men jag måste köpa hårfärg imorgon på samma gång då jag ska till stan, nu ska jag  kolla på stylisterna och dricka icecoffe,yum!
/jojjo


The feeling of the drums



¨

gårdagens bilder

//emppu


Bilder från penkkis!

Godmorgon!
Nu känns det jättebra efter mer än 10 timmars sömn. Hade en trevlig kväll igår med en massa god mat, nam.
Över till något helt annat. Som sagt hade vi ju penkkis för ett tag sedan. Några av er har ju undrat över hur vi såg ut. Tyvärr hade jag inte med kameran men som tur att så kunde Joanna fota oss och jag fick sedan bilden av Sarah, så tack till er!


jag (som blundar, haha), sarah, heidi, jojjo och jennifer!



//emppu

drömhåret


http://nyheter24.se/modette/esmeraldanilsdotter/2011/02/21/do-you-understand-what-its-all-about/ bilden funkade inte så ni får klicka på länken istället, bild 2:unknown.
Vakra tjejer, Esmeralda är så jäkla snygg o hennes hår e helt perfekt o Kims hår e så perfection att de går inte att förklara med ord.
Nu blir de nog en kopp honungste och vampire diaries.
/jojjo

I want to close my eyes





Åh ni vet inte hur trött jag är! Ont magen har jag också men jag hoppas de går snart om för om ett tag så är vi påväg till fammos och släkten kommer på tacokväll dit.
Ha de bra!
emppu

eyes wide open

Tumblr_lf69rjyqca1qb8enjo1_500_large
kl 8 for jag på en goodmorningpromenix med doggisarna och sedan till gymmet med emppu på spinning och body, skönt som bara den och sedan kom jag hem o åt frulle med mama och kollade på the kardashians. Nu ska jag sminka mej lite o så ska vi till butiken, hörs senare!
/jojjo


Tell me what you think


Trey Songz ft. Nicki Minaj - Bottoms up

//emppu

Godmorgon!

Godmorgon, känner ni er taggade? Tror nog de flesta av er sover än...
Blev ganska lite sömn inatt eftersom jag gick och lade mej så sent igår, men jag tar igen sedan på sportlovet. Om 15 minuter hämtar jojjo upp mej och vi fortsätter raka vägen till, just det, gymmet.

//emppu

it makes me feel good



Åh va de skulle sitta bra med en liten resa nu typ till helsingfors eller stockholm eller nånstans bort från lilla tråkiga vasa. Nåja de blir väl nog en helsingforsresa efter nån vecka/månad.
Har haft en chill dag, efter skolan till stan o så gick jag till kicks o köpte en concealer från make up store, de fanns exakt 2 kvar efter att jag hade köpt min så spring o köp! Efter de så for jag till gymmet, yes nu e jag så trött så jag vill bara falla ner i sängen men först ska jag dricka en stoor kopp te o se på GG.
/jojjo


Tiramisu

Den här dagen gick faktiskt snabbt i skolan! For till stan en sväng och sedan på ansiktsbehandling, känns riktigt fräscht nu. Pappa hämtade mej och här hemma väntade gäster, bland annat lil-kusinen Ethan som lärt sej att spotta lite, hihi.
En riktigt skön fredag närmare sagt. Ska ta det väldigt lugnt ikväll, ser fram emot morgondagen.



kram
emppu

skön, skönare, skönast

Godmorgon fredag!
Sista skoldagen och sedan veckoslut, skönt. Just de, vi har ju sportlov en vecka, ännu skönare.
Nu ska jag snart till skolan, på musik kollar vi på film så de blir en bra start på dagen. Efter skolan far jag till stan men jag bloggar senare ikväll :)

puss
emppu

We are lookin' cute


världens sötaste bild på heidi från februari 2010!

På grund av bildbrist kollade jag lite i arkivet, närmare sagt vad som hände för exakt ett år sedan. "Hur tänkte jag där?" poppade upp ganska många gånger i mitt huvud. 

Morgondagen tror jag blir bra. Nej, jag rättar mej, morgondagen ska bli bra helt enkelt eftersom det är fredag, yay!

//emppu 


what's up?


Helt vanlig torsdag igen, efter skolan till stan o laddade mitt busskort och sedan till gymmet på step&body o så blev de 2 timmar i salen. Nu har jag varit i duschen och ätit broiler med tomat, gurka och peppar nam!
Jag e så trött så jag dör o imorgon är jag ännu mer trött o blä jag håller på att bli sjuk, sjuk hals och snuva!
Nu: SOVA!
/jojjo


Skit cykel

Jäklar vad kallt det är ute, skulle nog få bli varmare väder nu!
Hade textkompetensprov i modersmål idag, ganska så svårt tycker jag. På gympan så var vi inne, tur eftersom det är så kyligt. Lite zumba + bollspel, kul!
Efter skolan for jag på jobb och så skyndade jag hem igen inför baslektionen men den blev inställd, tur, skulle inte ha orkat eftersom jag är jättetrött idag för jag sov dåligt inatt. Åt mat och kollade på That 70's show, sedan förde pappa mej till skolan och jag cyklade hem med mitt cykelskrälle.
Nu ska jag äta fruktkvarg och ta de lugnt + ta itu med läxor!

//emppu

W

Untitled
/jojjo

Dagens "vill ha"


Igår rusade jag in i Kicks för jag skulle självklart lukta på den nya parfymen av Escada! De flesta av Escadas parfymer luktar jättegott och dethär var inget undantag. Känns väldigt somrig och söt, vilket jag gillar. Blev verkligen sugen på att byta parfym, kanske till denna eller någon liknande :)

so simple so pretty

Untitled

/jojjo

Smiley face

Idag hade jag förhör i kemi, vi skulle kunna så mycket som möjligt om periodiska systemet, tror nog de gick ganska bra. Slutade 10 min tidigare skolan så jag hann jättebra till teori. Kom just hem och har slängt i mej lite mat och bytt om. Snart till gymmet! :)

//emppu

Pump up the volume



Äntligen har jag ett alldeles eget gymkort, är jätteglad just nu, tack mami& papi!
Tidigare har jag hyrt kort vilket är bra om man är osäker på om man orkar gå på gym + att det är lite billigare, nackdelen är ju att de tar slut efter några veckor/månader. Så när mitt kort tog slut testade jag att vara utan nu i ett par veckor. Jag kom fram till den motionen jag fick var att gå hem från skolan varenda dag och några (väldigt få) power walks/jogging rundor. Inte så mycket, alltså har jag varit ganska lat. Gymkort fungerar för mej, de motiverar mej att röra på mej och jag mår alltid mycket bättre efter ett pass. De går ju att variera väldigt lätt med spinning, zumba eller köra i salen. Det känns bra att få börja igen efter en paus. Ska se om jag hinner redan till gymmet imorgon kväll!

//emppu

tisdagsshopping


nu ska ja hoppa i sängen o läsa tidningen ovan , sov gott allihopa!
/jojjo

Fikadag




wayne's har jättegoda chickenbagels! Prövade idag på en chailatte, gott!







Skoldagen gick väl någolunda snabbt idag eftersom jag väntade på att den skulle ta slut. På håltimmen så tänkte vi fara och lyssna på talangjakten ett litet tag men de hade stängt dörrarna så man slapp inte in, buhuu... Hoppas de gick bra för alla! Vi hoppade på bussen istället och for och fikade. Efteråt gick vi runt på stan. Hittade inte något speciellt bara min älskade mörkchoklad och en påse cashewnötter.

kram
emppu


c-c-cold


daisygullebulle.
hej halo idag har varit en riktigt skön dag. Jag hade sovmorgon och bara 2 timmar idag i skolan o så for jag och emppu till mej en stund och sedan med bussen till stan och genast till waynes och åt en chickenbagel och en latte, yum yum! Nu måste jag klä på mej en massa kläder igen o gå ut med hundarna på en promenix, har verkligen inte lust att frysa skinkorna av mej men bra att jag har mina uggs som värmer mina tår iaf, ciao!
/jojjo


message to the mango

Qff1qco1_500_large1_large

Tumblr_lggw49cahv1qgc1bbo1_500_large

X_2cb68dbb_large
Seg skoldag, jag kände mej seg som en deg haha. Sedan var jag på blodprov, hyi hyi hyi att jag hatar nålar de där skruttiga gamla tanterna kommer med en jumbonål o bara säjer att de känns inte ens, de e över förän du märker de. De tar jättesjukt o den elaka tanten pumpar hela mej tom på blod o så svimmar man som jag gjorde idag, inte kul usch jag hatar att ta blodprov. Aja, men efter de så hängde jag en stund här hemma o så drog jag till fammo o drack te och åt lite choklad skön kväll, nu ska jag ta o hoppa i duschen o gå o sova snart.
/jojjo

Addicted

Jag känner mej väldigt datorberoende just nu. Framföralllt facebook och bloggar gör det svårt för mej att koncentrera mej på viktiga(re) saker. Stänger av datorn redan nu och ska försöka göra något vettigt för en gångs skull, godnatt till er alla redan!

//emppu

21 februari

Jag har haft en helt vanlig skoldag idag, småtrött blev jag i slutet och skrattade åt allt. Ska försöka gå och lägga mej lite tidigare sedan ikväll. Åt just mellanmål, nu ska jag lacka naglarna lite.





//emppu

jag är mikro


alltså seriöst hur skön är inte denhär låten? , grymm!
/jojjo

asap


usch mitt hår e så slitet så huhhejhej jag borde verkligen boka tid till en frissa as soon as possible men då jag vill inte toppa de för då försvinner 10 cm spårlöst. Borde iaf färga de snart, men nu ska jag se på lite rachel zoe o sedan gå o sova, gonatt!
/jojjo

can you read my mind?

Tumblr_lgwimu6v1k1qenvcro1_500_large

Tumblr_lgawwryugg1qavye5o1_400_large
Usch va jag mådde dåligt igår kväll, de kändes som att jag skulle spy men ändå int, magknip o sånt kul så jag for o sova och på morgonen var jag okej igen. Stekte plättar till morgonmål åt mamma o lillebror och så kollade jag på rachel zoe project en stund o så drog jag till gymmet på spinning och tbc + salen, skönt.
Jag ska ta matte på omtagning imorgon så nu ska jag plugga o sedan gå o sova!
/jojjo

Cause I may be bad


Rihanna - S&M

Hittade denna låt för ett tag sedan, gillar den! Nu är de ganska svårt att hitta musikvideon på youtube med bra kvalité eftersom man borde vara över 18 år. Denhär får duga :)

//emppu

Don't forget my friend

Hej, idag mår jag lite bättre fast jag har inte lust att fara till skolan imorgon... Har bara kollat på serier, städat och gjort lite läxor. Varit verkligen jätte, jättelat dehär veckoslutet men jag försöker vila upp mej så jag inte ska bli sjuk.



kram
emppu

*

i want that military sweater so badly!
/jojjo

Krasch, Boom, Bam, Bang!

Tog en riktigt lång sovmorgon idag, skönt. Planerna för ikväll gick i kras och kanske lika "bra" det för nu har jag ont i magen, benen och känner mej dålig. Hoppas det inte är något allvarligt!
Åh, det känns inte bra just nu...

//emppu

time is waiting


Jag vill ha en vit klocka med diamanter runt ''klockan'' men jag hittade ingen, hojta till om ni vet var de finns! 
Kl. 8 ringde klockan som vanligt o så tog jag en promenix med doggisarna och sedan med bussen till gymmet. Skippade spinningen idag då jag var på två program igår så de blev bara body och salen idag. Sedan hämtade mamma mej o idag har jag städat o torkat golv och nu ska jag snart städa mera, inte så kul men de måste göras o så ska jag läsa på matteprov också. Fy jag hatar matte, o suger verkligen på det men jag ska plugga in domdär tan,cos o sin vad de nu var.
ciao!
/jojjo

vackert

DSC_1298.jpg

DSC_1255.jpg

DSC_1243.jpg

DSC_1152.jpg

IMG_6412.jpg

DSC_1157.jpg
källa: http://blogg.aftonbladet.se/sofissnapshots

/jojjo

powersmoothie


Tjena mittbena, hade så himla mycket strul med blogg.se igår kväll, jag skrev ett jättelångt inlägg o så bara försvann de. Fy fasiken vad förbannad jag blev så jag sket i allt o gick o sova istället men nu skriver jag allt på nytt. Igår då man kom till skolan fick man snyggt rött läppstift i facet och sedan blev vi fasttejpade så man fick åla eller krypa sej ner i mullhagen. Där skulle man ju hoppa så att man sjunker ner i snön o jag hade mina röda converse o jag kan säja de va kallt som bara den. Sedan blev vi tejpade lite mer o denhär gången blev jag fasttejpad med heidi med o första steget man tog så föll man o så fick man krypa till dörren o då skulle man slänga av sej skorna och krypa i en tunnel som var gjord av pulpeter. Efter det till sminkrummet o fyfyfy först fick man shampoo eller nån tvål i håret, raklödder, parfym, glitterspray, hårmousse och bodylotion o hyi de bara rann ner i ögonen och överallt, de var ju supermysigt. Sedan kom de en massa ögonskugga och maskara på ögonbrynen så att dom såg ihopväxta ut o typ 4 cm tjocka, jättefint och en massa läppstift i ansiktet som inte ville lossna då jag tvättade ansiktet. Vi skulle äta mockarutor men de var nå salt/kaviar eller nått annat skit i dem så man tänkte spy ihjäl sej. Efteråt skulle vi dansa/jumppa lite och till slut var de bara abinasprogram kvar, jepp så var min första penkkis då jag såg ut som king kong korsat med en pizzabagare.
Idag började vi jobba med lera  på bildkonst så man blev ju lite klottig o härlig o så var jag på en aptråkig samling. For hem för jag hade hål och åt en bit tacopaj och så skulle jag ta en liten powernap, bara en liten o jag  hade lagat 4 alarm på telefon men jag glömde telefon i vessan så jag hörde inte då de ringde! Jag vaknade 14.30 o då hade jag redan missat spanska timmen/nästan hela timmen.
Efter min lilla powernap så for jag till fammo snabbt o så förde mamma mej till gymmet och så for jag på tbc och rpv o nu har jag varit i duschen och druckit en powersmoothie, nu ska jag kolla på stylisgterna. Huh va de blev långt hoppas ni orkar läsa, ha en bra fredagskväll!
/jojjo


At least try your best

Hej, kom nyss hem. På musiken i skolan började vi se på en Mozart film, sedan kemi och till slut spanska. På vägen hem så träffade jag emma som hade haft håltimme så vi stod och pratade en stund. Sedan gick jag till biblioteket och hämtade boken "Bree Tanners andra liv" av Stephenie Meyer. Ringde jojjo o faffa och for sedan till farmor&farfar. Där fick jag underbart god hallon-blåbärspaj, nam! Lilla Ethan var också hemma.


bilden är från fammos kalas, han var lite trött där ett tag

//emppu


dot dot dot

Untitled
/jojjo

No comprende?

Jag gick i duschen än på kvällen och tvättade håret igen, nu finns inga tandkrämsrester kvar, yes. Dags för mej att snart gå och sova, gääsp!


en bild från kvällen då vi var på rax och åt

//emppu


Penkkis!

Idag var det alltså penkkis = bänkskuddardagen då ABina åker iväg på lastbilsflak. På morgonen så for jag till jojjo. Tillsammans for jag, jojjo o sarah till skolan. Vi gick bakom bilar för att inte bli upptäckta men vi kom inte undan utan blev attackerade av läppstift som målades i ansiktet. Sedan då vi kom till skolan så tejpades vi och så var vi tvungna att krypa till "mull-hagen". Efter en lång stund slapp vi in i värmen, där så blev man ännu mer sminkad: mascara på ögonbrynen, läppstift över hela ansiktet och allt möjligt. Mitt hår fick en omgång av hårspray, hårmousse och tandkräm. Jag som tvättat håret på morgonen! De var mycket olika aktiviteter och sedan så var vi tvungna att städa efteråt.
På gymnastiktimmen försökte jag få bort de sista av sminket och tvättade bort tandkrämen ur håret. Efter skolan så for jag på workshop (hörde till aktivitetsveckan)
Visste faktiskt inte så mycket om penkkis eftersom jag inte har storasyskon men vissa saker var roligare och vissa mindre men överlag så var det en rolig dag, haha :)
En bild på hur vi såg ut kommer kanske i bloggen om jag får den, hade inte med egen kamera.

//emppu


skola+gym+mat+godnatt!


/jojjo

I decide

Ursäkta att jag inte bloggat något idag, har haft ganska mycket att tänka på idag. Min dag bestod av skola + jobb. Nyss åt jag en underbart god kycklingsallad som jag gjort själv. De kalla vädret ute bara fortsätter. Orkar inte med -20 till -30 grader, usch vad kallt! Livet handlar väl om att bestämma sej för något och försöka hålla sej till det. De ska jag försöka imorgon.



kram
emppu

Onsdag

Godmorgon på er! Hinner med ett morgoninlägg, kul!
Första lektionen i skolan är modersmål, huh.
Vill ännu säja här på bloggen grattis till Sara som fyllde 17 år igår  :)


gammal bild

//emppu

Inspiration from 1969, Woodstock


Janis Joplin


Santana


Joe Cocker


Jimi Hendrix

Mina ögon öppnades lite mer ikväll efter filmen. Det är faktiskt inte så himla länge sedan, jag menar år 1969 om man tänker på hela musikhistorien men det känns helt främmande för mej, jag levde inte på denhär tiden. Blev påmind att de finns så mycket mer inom musiken än det jag lyssnat på mest den senaste tiden, wow.

//emppu

higher

Tumblr_lgi2axwhru1qbsbszo1_500_large
Efter skolan kom jag hem o tog med gymväskan, for till stan o köpte biologiboken + några häften och sedan for jag o dricka en latte med mamma till wayne's o sedan till gymmet på step&body, de var min dag.
Nu: elsas mode + en stor kopp honungste, håller på att bli sjuk, blä.
/jojjo

Do you remember me?

Hej! Idag på kemi kokade vi vatten, inte så jätteintressant men lektionen gick väldigt snabbt eftersom vi experimenterade mest. Sedan hade jag samhällslära och modersmål. Sista lektionen hade jag håltimme så jag gick hem i det kalla vädret.
Nu ska jag snart fara till musikinstitutet. Eftersom de är aktivitetsvecka så har man inga vanliga lektioner, man får välja lite vad man vill fara på. Idag ska jag fara och se på nån dvd som handlar om Woodstockfestivalen, hoppas det är intressant :)

kram
emppu

happy V-day!

Tumblr_lgkiptwwgy1qzq7vco1_500_large

3vd_large
godnatt!
/jojjo

my mama told me when I was young that we all are superstars

Tumblr_lg1l3cum9h1qevp9ro1_400_large
Efter skolan åt jag en banan o for till gymmet på bodyattack som sebastian hade o jäklar vad kul de var! Har inte varit på bodyattack på 2 veckor, har verkligen saknat de, hans bodyattack timmar e helt klart bäst!
Nu har jag varit i duschen och fixat en smoothie eller va man ska kalla det (hallon, jordgubbar, blåbär+en burk kvark, de blev lite surt men gott ändå) o nu blir de lite gossip girl, woho jag har sovmorgon imorgon !
/jojjo

You're not alone


Hearts Burst Into Fire - Bullet For My Valentine

//emppu

Alla hjärtans dag!





//emppu

*

wang lanvin and chanel dotdotdot love!
/jojjo

stars in the sky


Jag har inte gjort nåt annat idag än slöat framför datorn, kollat på vampire diaries, varit på promenixar med hundarna o till gymmet på spinning och tbc + salen. En riktigt bra söndag. Nu ska jag hoppa i sängen o krypa under mitt tjocka täcke o sätta huvudet på mina 3 stora dynor. Jag älskar att sova med många dynor och supertjockt täcke, de e de mysigaste som finns!
/jojjo


Some things never change

Idag har jag haft pyjamas-dag. Bara gått runt här hemma osminkad i nattlinnet, jätteskönt eftersom jag inte gör det ofta. Kollat på Ugly Betty, ätit och gjort lite läxor ungefär det har min söndag bestått av. Nu ska jag lägga ansiktsmask så är jag redo för en ny skolvecka! :)

puss
emppu

Gårdagens outfit




plockade fram en söt blommig topp och stoppade in den slarvigt i kjolen. Var tvungen att slänga på mej en svart kofta eftersom det är så kallt nu, men annars är de en perfekt sommaroutfit, jag längtar!




Har faktiskt mina slingor kvar i håret eftersom jag bara färgade utväxten. Fixade inte håret nå speciellt igår, bara glansdroppar + att jag för en gångs skull fönade håret. (Brukar låta det självtorka)

kram
emppu

morning guys

12790192961087_large

Tumblr_kytgj4she71qzh73lo1_500_large
denhär söndagen börjar vi med en stor kopp latte och vampire diaries.
/jojjo

yes I would die for you baby

Untitled

Kl. 8.15 ringde väckarklockan o kvart före tio så drog jag till gymmet på spinning och body + salen i 1 timme. Sedan kom jag hem, tog en lå-åå-ång dusch, drack en supersmoothie och for till butiken med pappa o köpte broiler. Jag är så mätt så huh jag spricker så nu ska jag ta o kolla lite serier o bara ta de lugnt.
/jojjo

Red

Nu har jag färgat utväxten, resultatet blev bra!
Jag har tagit på mej min skinnkjol och nu ska vi till sundom och fira kusinerna, ha en bra lördag!

//emppu

12 februari

Hej, det är lördag idag och underbart väder! Jo, ni hörde rätt, jag tycker fast det är kallt och massvis med snö att det är fint väder, konstigt. Var iallafall just på en promenad i solskenet, nu känner jag mej piggare.
Funderar på att färga utväxten här hemma idag, skulle känna mej mycket fräschare då :)

kram
emppu

Blev en annan film!

Ikväll så var vi påväg o kolla filmen Burlesque men när vi kommer till bion o ska köpa biljetter så säjer de att filmen inte fungerar ikväll så istället visade de "No strings attached". Tyckte det var väldigt synd men vi kollade den istället, ok film! Inte fel med Ashton Kuther :)





Hade verkligen sett fram emot att se Christina Aguilera, hon har en fantastisk sångröst. Kanske hyr jag filmen sedan senare istället.

//empppu

Ikväll: Burlesque

Snart kommer jojjo och hämtar upp mej och sedan så ska vi fara på bio. Vi ska fara och se filmen Burlesque, har höga förväntningar eftersom trailern är så bra!
Kolla:

//emppu


*

Tumblr_lg203mcgoo1qf3q6go1_400_large
alltså vilken skön dag , bildkonst , samling o så hade ja hål o så for ja till skolan men så var spanskaläraren sjuk så min skoldag slutade redan kl 11.15 o efter de har ja bara kollat på vampire diaries , ja har säkert kollat 5 avsnitt idag o den sköna dagen bara fortsätter uhje dehär gillar vi.
/jojjo

I need something hot

Slutade lite tidigare idag så jag gick hem genom den kalla byn och tog en powernap på lite mindre än en timme. Nu ska jag dricka varm oboy!

//emppu

I like it la la la la








hippiduu, helt normal torsdag: skola, sedan skjutsade mamma mej till stan. Jag for till kicks o köpte concealer och en ansiktsmask o sedan till gymmet på step and body. Har just lackat naglarna så nu ska ja bara vänta tills dom har torkat o så är de goodnight!
/jojjo

/jojjo

We are so different

Idag på gympan hade vi zumba, det var kul nog synd bara att de inte var någon av mina favoritlåtar. Varit på baslektion lite tidigare ikväll och varit läxfri ikväll. Jag tror åtminstone att jag inte har läxor. Är jättetrött redan nu som tur är så börjar morgondagen med favoritämnet musik!


snart så ska jag släcka lampan och gå sova!

//emppu


Missä mä oon, mä oon kännissä missä sää oot?


Selvä Päivä - Petri Nygård ft. Lord Est

En låt som ringt i mitt huvud i cirka 3 veckor, pust! Finsk skit, haha :)

//emppu


rusina&molly




älsklingar.
/jojjo

all I hear is bla bla bla


Jag tänkte inte slippa ur sängen på morgonen så jag sov 30 min extra som inte var en bra ide eftersom jag fick bråttom. Efter skolan tog jag en timmes powernap, lagade uncle ben's broiler o sedan drog jag till sports gym för en gångs skull på zumba, hann inte på bodycombat synd.
nu:vampire diaries och sedan sova!
/jojjo


Sky


Igår när jag kom hem så var himlen så vacker så jag var tvungen att ta ett par snabba bilder, dehär är oredigerade.

//emppu


You make my head spin

Idag hade vi periodbyte vilket betyder ett helt nytt schema, skönt. Idag for vi till kulturhuset på musikal. De var elever från vår skola som gått den kursen och satt upp Romeo & Julia. Sedan skulle vi ha haft spanska men läraren var sjuk så vi for till datasalen så länge. Dagen slutade med biologi. Nu ska jag äta lite mat + choklad, mm!!

//emppu

En svart kjol

For till stan idag efter skolan. Kom fram till att jag inte behöver köpa nå böcker eftersom jag kan låna dem istället, jättebra för då spenderade jag mina pengar på annat! Eftersom mitt hårserum som jag köpt från frissan snart är slut så köpte jag nytt innne hos Kicks, skaffade på samma gång där ett såndär club kort. Fick ett parfym prov på köpet, yey. Inne på h&m så hittade jag en svart fin kjol i läderimitation. Har länge sökt efter en tajt svart kjol och nu hittade jag den så jag kunde inte låta bli att köpa. Nästa gång jag gick förbi hyllan där kjolarna låg, var alla de svarta slut, som tur var hade jag min storlek i tryggt i min famn. Träffade Heidi i ginatricot, gick lite på stan, köpte tandkräm och mörkchoklad och letade efter de perfekta fikastället. Efter fikan var vi båda tvungna att fara hem. Jätteskön dag! :)




kjolen, 19,95 - 5 euro = alltså bara ca. 15 euro, vilket kap!

kram
emppu

i can feel it


nu ska ja ta en 30 minuters powernap o sedan till gymmet!
/jojjo

Smile with your teeth

Lite bilder från kalaset i lördags. Ni ser ju vem jag mest var intresserad av att fotografera.


så söt!




kusinerna!


häftigaste nappen jag sett hittills alltså hur cool är den inte!?

//emppu


One step closer

Tjena! Fick ut hälso- och matteprovet idag. Matteprovet kunde jag inte bli mer nöjd med, är faktiskt jätteglad :) Lite i min ärthjärna verkar det rymmas. Imorgon är det sista dagen med samma schema och sedan på onsdag har man ett helt nytt schema, kommer bli skönt med lite omväxling.
Imorgon måste jag nog till stan efter skolan. Ska försöka komma ihåg och köpa biologiboken. Japp, nu ska jag gå första kursen efter jag gått andra, känns lite konstigt men de handlar ju inte om samma sak så.

kram
emppu

*











/jojjo


W

Untitled

/jojjo

fun as in fun

Tumblr_lg7k8jpm7y1qh16z3o1_400_large
Har just tagit en lång varm dusch o fixat en smoothie av en burk kvark, blåbär, jordgubbar, mangobitar och en kiwi, jag kan säja huh viken smak, njoms.
Nu: ett avsnitt vampire diaries och så måste jag göra en labbraport och en uppsats om bigbang jiihuu.
/jojjo

Roses are grey









kram
emppu

I feel good

Tumblr_lfkejozfdg1qd9n9wo1_500_large

Gym_large

63984_113969462006675_100001808667684_97120_6502137_n_large
nu ska jag till gymmet på zumba, tbc och bodybalance+strech 90!
/jojjo

Lathögen själv

God morgon! Min morgon började med en stor kopp latte och ett avsnitt av vampire diaries. Nu ska jag börja städa mitt rum, klädhögen på golvet är enorm, ojdå. Funderar på att fara på en power walk / joggingrunda ikväll, men får se om jag är för lat, hehe. Nu på med radion och skaka på röven då jag städar.
Hörs senare!

//emppu

pancho villa with the girls















bilder från fredagen ,en riktigt kul kväll !
/jojjo
/jojjo

this is what i want this is what i need

Tumblr_lg5mvwbyha1qdsqclo1_500_large
Tumblr_lg5o0pgkd61qdsqclo1_500_large
Jag har just varit ute med hundarna på en lång promenix i snöyran o fixat en smoothie. Nu ska jag se på nyaste avsnittet av gossip girl o bara njuta av ledigheten!
/jojjo

X

gym
/jojjo

Nu ska vi fara och fira...

Nu är jag färdig fixad. Snart ska vi fara till fammo, hon fyller 70 år, grattis världens bästa farmor! Ethan fyller också, 6 månader, gamla gubben blir han, naw.
Bara ätit morgonmål eftersom jag vet att jag snart kommer få i mej en massa mat.

Ha de bra!
emppu

You're so damn pretty


Tonight (I'm lovin' you) - Enrique Iglesias

//emppu

spinning and body


ett fint halsband som jag köpte från H&M i helsingfors på jullovsveckorna.
Kl 8 ringde alarmet på telefon o så hoppade jag ur sängen utan problem o gick en promenix med hundarna o for till gymmet på spinning och body. Efter de så har jag bara varit i duschen och sett på två vampire diaries avsnitt. Jag började kolla just kolla på den serien o nu e jag helt fast, nu ska jag slänga upp håret på en hästsvans o dra på mej mina collegebyxor o fara till butiken med pappa, later!
/jojjo

Runebergstårta

Godmorgon, sovit gott? Jag har och länge.
Vi for igår kväll till restaurangen Pancho Villa. Maten fick vi snabbt, gott var det och man blev jättemätt. Till efterrätt blev det cheesecake för mi del, nam. Fint sällskap och mysigt var det. En riktigt bra fredagskväll.

Idag firar vi Runeberg och som tur var så såg jag att mamma hade köpt en runebergstårta till mej. De andra i min familj är inte så förtjusta i dessa bakelser men för mej är de nästan "ett måste" på den rätta dagen som är idag!


google

//emppu

Prov veckan är över

Det har varit en jobbig vecka men nu är det fredag! Men fast det är jobbigt så betyder de ju inte att den inte varit rolig. Alla mina vänner hjälper ju en att orka så mycket mer. Efter skolan for jag över till fammo en stund och pratade med faster och busade lite med lill kusinen Ethan. Det gäller ju att ta vara på stunderna eftersom vi kommer ju inte att ses så ofta. Han jollrade på och tyckte mitt hår var intressant, hahah. Små saker som komplimanger, småbarn, vänner, blivande vänskap(?) ger mej ett leende på läpparna.
Nej nu på med en klänning, snart påväg till stan och hoppas att få äta något gott och umgås med flickorna :)

kram
emppu

there is nothing you can do to stop me


Funderar på vad jag ska ta för kläder ikväll, jag tror de blir svarta jeans, wayne tröjan(eller så kör jag bara på svart, de funkar alltid!) o en svart kofta, converse + en klocka och några ringar.
Jag gjorde just världens godaste kycklingsås med en massa cayennepeppar helt underbart gott, tog en liten kaffekopp o åt lite av såsen med lite ris. Vill inte äta för mycket för vi ska o äta ikväll med girlsen.
ciao!
/jojjo

I follow, I follow you deep sea baby


De var riktigt kul på jumppan idag. Emppu o jag hoppade hopprep i hela skolan o spelade lite pingis eller jag suger verkligen på allt som man måste ha göras med bollar, fattar inte hur man ska träffa dem eller så slår jag för hårt eller för sakta helt sjukt hur dålig jag är på de. Efter skolan kom jag hem o läste lite på hälso o så skjutsade mamma mej till stan o jag sprang in till kicks o köpa ett puder från make up store o sedan for jag till gymmet på step and body o var i salen en stund efter skönt!
Nu har jag varit i duschen o ätit mammas goda omelett och så har jag en ansiktsmask i ansiktet o så ska jag fixa naglarna o läsa på prov, ah vad mycket jag har kvar att göra!
/jojjo


pingpong

Hejsan, usch vilket väder vi har här alltså, de kommer bara mera o mera snö, jag som trodde att våren var påväg. I skolan känns de lite onödigt o gå på lektioner som man redan skrivit prov i, jag vet inte varför. Men men kanske man ändå lär sej något som man har nytta sedan i framtiden. Nu måste jag öva på bas och sedan börja läsa på hälsoprov. Ge mej er styrka, det är sista provet och sedan förhoppningsvis om alla prov har gått bra så är man fri!


hälsoprov imorgon som gäller

//emppu

Hattdagen 2011

Jäklar va snabbt denhär kvällen gick! Vet inte vad jag har hållit på med. Idag var det Hattdagen som betyder att skolelever får ha på sej hatt/mössa. Alltså huvudbonad i skolan. Det var som en liten "protest" mot regler som att man inte får ha på sej mössan inomhus. Jag vågade inte ha på mej hatt + jag äger ingen. Men en liten svart virkad mössa åkte på huvudet idag. Det där med regler tycker jag inte är så viktigt men jag vill betona mer att det är viktigt att få ha sin egen stil.




oj vilken färgskillnad på bilderna. Beror på ljuset. Hade glömt att vrida på ljuset för fullt men sedan gjorde jag det.

//emppu

j.lo and kk.





ah ja bara älskar svart , så enkelt så snyggt helt amazing!
ps. förlåt att de blir mycket modestuff nu men då de är provvecka och ja hinner inte med ordentliga inlägg men hoppas de e okej endå.
/jojjo

still happening

Tumblr_lg018e1egb1qemllno1_500_large
jag har dammsugat hela huset, torkat golv o läst lite på häsloprovet o så skippade jag gymmet idag fast jag skulle ha velat fara på bodyattack men jag tänkte att jag tar en pausdag nu men de känns bra yep. Nu ska jag ut med doggisarna ,ciao!
/jojjo

I'm back!

Idag hade vi engelska prov, får se hur de gick. Vanlig onsdag: skola, teori + jobb. Nu när jag kom hem så kom pappa med min dator. Nu är min "älskling" (haha) äntligen virusfri! Tror jag fick viruset av en känd storbloggare men huvudsaken är att jag har min dator tillbaka och alla mina bilder. De behövde inte radera hårddisken. Måste köra backup på min dator, måste komma ihåg det. Nu ska jag äta mat och kolla på desperate housewives :)

puss
emppu

Låg motivation

Efter skolan idag så for jag hem till jojjo. Vi såg på Oprah och åt glass, nam. Nu måste jag läsa på engelska men det lockar inte de minsta...
Nej jag orkar inte söka nå bilder på denhär datorn nu så detta får bli ett kort text inlägg, sorry!

kram
emppu

RSS 2.0