I hope to see you soon

Arbetsdagen gick supersnabbt och klockan var helt mittiallt 14. Jag packade min väska och tömde mitt skåp och nu ska jag ha lite sommarlov före skolan börjar! Ikväll var jag på bodystep o bodycombat, kul. Nu ska jag snart äta vaniljglass med jordgubbssylt, nam!


bild på mej o Ethan när vi lekte tillsammans ute på gården, tack för bilden! Idag åkte min faster o hennes beibis hem, hoppas vi syns snart igen.

kram
emppu


WYW


love this , underbar outfit den ser lite sådär söndagsmysig ut , jättfin make up också!
/jojjo

pancho villa








supergod mat vid pancho villa och en jätterolig kväll hade ja igår !
/jojjo

breakfast


turkiskyoghurt, fitnessflingor och jordgubbar i glaset, 2 äggmackor och tomat, jag är i himlen !
/jojjo

Sunday, sunday

Godmorgon! Jag antar att de flesta sover ännu...
Igår jobbade jag kvällsshift och efter det kom jag hem, bytte om och for med jojjo till stan. Där for vi och åt till Pancho Villa. Supersnabb service och god mat! Sedan for vi ut på äventyr och träffade roligt folk :) Kom hem ganska sent, gick o lade mej kl. 2-tiden så det blev bara några timmar sömn inatt. Idag är min sista arbetsdag, blandade känslor! Nu måste jag rusa, hej!

//emppu

smile like you mean it




Nu har jag sminket done och håret e lite halvfärdigt för mitt hår vill inte riktigt sammarbeta idag men de skiter jag i, de ska inte förstöra min dag för ikväll ska jag o emppu och äta till pancho villa och får se va vi gör sedan men jag har på känn att denhär kvällen blir riktigt bra! Nu ska jag locka mitt hår och sedan gå en promenix med hundarna o sedan iväg till stan, ciaooo!
/jojjo

pain is weakness leaving the body


Tumblr_louwd6lpmc1qidy7so1_500_large
jag vill ha ett par snygga nike shorts till gymmet !!
Nu är jag hemma igen. Steg upp kl 8, gick en promenix med hundarna och sedan bytte jag om och for till gymmet på bodypump, huhheej mina armar e helt spagetti men gud att de va kul och jobbigt. Benen och armarna bara skakade men helt enkelt underbar lördagsmorgonträning. Nu ska jag äta äggmackor och se på the kardashians !
/jojjo

WWW

Untitled

love höstkläder!
/jojjo

reload


seriously finns de nått bättre än hotellsängar ?
hejsan svejsan, idag har jag jobbat 8-17 och varit en sväng till stan o köpt shampoo och conditioner och andra nödvändigheter. Har satt upp lite hyllor och skruvat ihop ett bord ikväll också. Jag tog en pausdag från gymmet idag för jag hann inte på nått program men imorgon ska jag på bodypump 10.30. Jag har inte varit på bodypump på huh kanske 1 ½ år heh, får se hu de går imorgon men nu ska jag lacka naglarna, läsa cosmopolitan och sedan o sova, sov sött !
/jojjo

Tired but happy

Efter några timmars sömn var det dags för jobb igen. Sedan for jag på bodycombat som hade lite variation idag, kul. Nu har jag just pratat med jojjo i telefon säkert över en timme, hahah! Fast jag tog en powernap ikväll är jag fortfarande trött. Tror nästan jag för första gången i sommar går o lägger mej lite tidigare än vanligt, så jag orkar arbeta imorgon.                                             
                                                       


//emppu

i just wanted to lalala


nu e ja trött och känner mej konstig så nu ska ja gå o sova , GOODNIGHT!
/jojjo

don't cry


Idag har jag jobbat 9-17 och varit till gymmet på bodystep och bodyattack, svettigt värre. Nu har jag varit i duschen och fixat broilersallad med kikärter och annat gottigottgott, njams !
/jojjo


28 juli

Heej! Idag steg jag upp redan kl. 10 o kollade lite på film. Sedan for jag till gymmet, där det var väldigt lite folk, kanske för att jag var så tidigt på dagen. Nåja, annars så har jag blivit helt beroende av Hannibal-böckerna! Läste just ut Hannibal rising, på finska dessutom. Nästan så att jag måste också börja se alla filmer också :) Nåja, jag hade inte så mycket att skriva om idag. Ikväll far jag till vörå så uppdateringen från min sida ikväll kommer att vara dålig.

//emppu

dingdong


Idag steg jag upp kl 7 och åt jordgubbar och fitnessflingor till morgonmål och drog till jobbet och jobbade till kl halv 18. Jag kom snabbt hem, bytte om till gymkläder och sedan for jag till gymmet på bodycombat, skönt! Nu har jag varit i duschen, har ansiktsmask o ska kolla på the kardashians och sedan o sova, gonatt!
/jojjo

cute

Untitled

/jojjo

What's happening?

Magen kurrar så de blir att söka nått att äta och sedan film!



kram
emppu


Fick besök ikväll











Det var riktigt skönt att inte behöva stiga upp så himla tidigt. Jobbade som sagt till kl. 18. När jag kom hem så hann jag bara byta om innan Ethan, Åsa och fammo kom på besök, de var jätteroligt! Efteråt blev det en länk och så talade jag med jojjo i telefon. Nu funderar jag på att kolla en film eller gå o sova, hmm....

//emppu

Pop it in the club


Champagne Showers - LMFAO ft. Natalia Kills

//emppu

Uh uh uh

Hejsan, jag har haft full rulle hela dagen idag! På jobbet var det lite lugnare än vanligt men jag var ändå trött när jag kom hem så jag tog en powernap. Sedan for jag o mamma till stan och jag hittade nästan genast presenten som jag sökt efter, verkligen jättefint. Nu hoppas jag bara att personen i fråga också tycker om den minst lika mycket som jag när jag såg det. Efteråt blev de en panini och glass, och så köpte jag födelsedagspresent åt kusinen Ethan. Vi for o besökte hos fammo&faffa och jag lekte med lillkusinen en stund. Sedan snabbt hem, byta kläder och till gymmet, skönt! Imorgon har jag kvällsshift men bloggar troligtvis sedan efter.



//emppu

I wanna reach for the stars







Ikväll for jag o träffade min lilla kusin Ethan, åååh de var så länge sen sist o han hade bara blivit sötare! Men nu måste jag nog snart fara o sova så jag orkar arbeta imorgon. Jag ska bara läsa lite först.
Godnatt
emppu

just say yes


Timmarna på jobbet gick snabbt idag då jag visste att jag slipper till stan o träffa emp o fika med henne. Vi var till waynes och de har den absolut bästa chickenbageln och icelatten i stan, ah nam nam nam. Nu ska jag dammsuga och sedan dra iväg till gymmet på bodyattack , whooa underbar måndag !!
/jojjo

Hey ho, let's go!

Hejsan! Idag har jag varit i stan. Först vandrade jag runt själv och jag hittade inga kläder. Sedan joinade jojjo mej och hon hjälpte mej att söka efter en present. Efter ett tag så for vi och åt till wayne's, nomnom. Det blir väl att fara till gymmet på kvällen sedan. Det har varit en riktigt skön dag idag!


kram
emppu

just dance it will be okey


Jag sitter i soffan o dricker te med apelsinblomhonung, namnam. Nu skulle jag verkligen måsta gå o sova så jag orkar upp kl 7 imorgon, huhhej, gonatt!
/jojjo

Amy Winehouse


Back To Black - Amy Winehouse



Har helt glömt bort att skriva om detta! Hon hade verkligen en unik röst och det är synd att hon dog redan i ung ålder (27 år) R.I.P.

//emppu

åbo shopping


allt från ikea

shorts och top från zara, hårprodukter, te, honung från stockmann, lådor och världens godaste äppeljuice från ikea.

mysig tröja från zara.
+ ett skrivbord, en stol, två lampor, fyra hyllor, två lådor och vita gardiner. De va allt men jag orkde inte fota allt plus att de är ännu i pafflådor för jag har inte orkat plocka ihop bordet och stolen ännu men jag lovar att sätta upp bilder så fort jag är done med allt!
/jojjo

goodmorning sunshines!

Tumblr_lnzbz7sdbp1ql40rao1_400_large

917350-9-1308560973233_large

Tumblr_ljcj6uto9a1qbhipzo1_1280_large

Tumblr_looxy3wroy1qcz6zgo1_500_large
next up: breakfast o kolla på gossipgirl , love sunday mornings!
/jojjo

Danza kuduro

För att kunna beskriva gårdagen: Jäklar vilken kväll/natt alltså! Den började som sagt att jag for till lotti. Dit kom Emma, hennes kusiner o deras kompis, även jenny var med en stund. Vi spelade spel, sjöng o chillade. Sedan cyklade vi till arken o de hoppade med kläderna på i vattnet, haha. (Kommer inte att berätta alla detaljer här, säjjer bara att de hände en hel del roliga saker!) Efter ett tag for vi till Emma o badade i deras jacuzzi, sköönt. När vi väl kom in o fått på oss kläderna blev de nattmacka och o'boy. Sedan cyklade jag o lotti till henne. Där satt vi en stund på datorn o talade före vi gick o lade oss. Vi sov länge på morgonen o åt god frukost. Så småningom kom mamma o hämtade mej. Underbar kväll igår, jihaa!

Jag hade med kameran men den hängde verkligen inte med i svängarna så därför bjuder jag på bilder från förra gången jag var hos lotti.











//emppu


home sweet home


It's true, borta bra men hemma bäst. Under åbo resan saknade jag lilla vasa. Jag vet inte varför, jag bara älskar vår lilla mysiga stad, men då ska ni inte tro att jag inte älskar stora städer. Jag älskar helsingfors och andra stora städer men åbo kändes bara inte som min stad haha. Vi kom hem halv 22 och så började jag packa upp och fota lite shopping från ikea och kläder som jag köpt men jag orkar inte ladda upp nå bilder ikväll så de får vänta tills imorgon. Nu är jag så trött att jag snart somnar framför datorn så nu hoppar jag i sängs , gonatt!
/jojjo

-



Idag så tänkte jag nästan komma försent till jobbet men jag kom faktiskt i god tid, haha konstigt. Mina planer inför kvällen förändrades helt totalt inför ikväll. Så nu ska jag börja packa lite saker i min väska för jag ska nämligen till lotti o så ska jag sova över så vi hörs imorgon! Ha en riktigt rolig kväll nu alla för de ska jag ha :)

//emppu

give me a call , i love the way you talk

Untitled

jag-måste-hitta-en-ny-snygg-klocka-pronto! + en liten bag att ha med sej överallt så ja inte behöver dra med alexanderwang väskan överallt.
/jojjo

keep on walking

Img_1054_156807831_large

Aparis_large
just nu sitter ja med en stor tekopp i famnen och kollar på water for elephants , idag har vi varit i ikea i 7 timmar och ja fick med mej en hel del och så for vi in till stan men vi kom till stan först kl 19 så vi hann inte gå runt så mycket men imorgon så ska vi till stan igen o kolla runt lite så hoppas ja hittar nått fint då , nu ska ja i duschen o sedan o sova , nightynight!
/jojjo


Part 2
















nam!



//emppu

sweet

Huh hej! Idag jobbade jag kvällsshift så jag kom hem för lite mer än en halvtimme sedan. En ganska rolig sak kom jag på idag. Eftersom några av de som jobbar där med mej nynnar melodier eller visslar så har jag själv börjat göra likadant. Hahah, lovade mej själv att aldrig börja med något sånt i början av då jag började sommarjobba, men nu kommer de helt omedvetet :) Nåja, nu har jag iallafall fixat mat tills imorgon så nu ska jag äta mat + jordgubbar o tanka moppen efteråt tror jag.

//emppu

do you know the feeling when you want something you can't get ?

pinky
/jojjo

VWV


NU:ikea!
/jojjo

Pull on your shades 'cause I'll be dancing in the flames


The Edge Of Glory - Lady Gaga

I'm just waiting for you

Idag steg jag upp kl. 9.45 och for till gymmet på tbc. Sedan körde jag genast hem, gick i duschen, åt och for på jobb. Känns bra att man har gjort något vettigt idag, men jag säjer bara pust vad varmt det är! :)







//emppu

onsdag-fredag


Nu sätter jag mej i bilen och åker iväg till åbo för shopping och att träffa kusiner. Jag är tillbaka imorgon på kvällen eller på morgonen på fredag, får se. Men jag ska försöka blogga om jag hinner/kan , ciao!
/jojjo

I feel good


såhär glad har jag varit hela dagen !
Denhär dagen har verkligen varit en superduper bra dag once again. Efter jobbet kom jag hem o åt tortilla på balkongen och njöt av solskenet o kollade på the kardashians. Sedan for vi på bio på harry potter, den va nog helt bra kanske inte sådär super amazing som jag hade hoppats men den va bra så jag ska inte klaga. Efter bion gick vi till hoviska och satte oss på bryggan och njöt, alltså gud att jag njuter där då jag bara får sitta o prata om allt o inget o bara vara, så skönt! Vi träffade Iida och Ida som fyllde 18 år idag grattis! Så träffade vi lite nya människor också kulkul. Nu har jag varit i duschen och imorgon ska jag till jobbet kl 8 och kl 11 far jag till åbo (kanske jag vet inte ännu) och hälsar på kusinerna och så ska vi en sväng förbi ikea och såklart till stan o shoppa. Jag ska försöka hinna blogga ännu före jag far, de e inte ens säkert att jag far men anyways, gonatt!
/jojjo

The end

Hejhoj, nu är jag hemma igen! Filmen var jättebra tyckte jag. Blev ju nästan tårögd....
Sedan gick jag o jojjo till hoviska och satt där på bryggan ända tills de blev kallt. Så körde vi hem igen eftersom jojjo ska ju jobba imorgon, skönt att jag har ledigt imorgon :)

//emppu


The Deathly Hallows



Ikväll så ska jag o jojjo fara till stan och sedan se på Harry Potter och dödsrelikerna del 2. Dethär är sista Harry Potter filmen, känns spännande och man har ju väntat länge på dethär men samtidigt lite sorgligt, eftersom det just är sista filmen. Jag har stora förväntningar och jag hoppas de överträffas!

//emppu

HIGH FIVE!

282640_10150699070760114_638135113_19413276_2530105_n_large
Tjena tjena, på morgonen steg jag upp kl 8 o for till sjukhuset. Kl 12 for jag till jobbet och kom hem halv sex och for till fammosen en stund och sedan drog jag iväg till gymmet på bodyattack, fun as always. Nu ska jag gå o sova så att morgondagen kommer snabbare för morgondagen ska bli fun fun fun, gonatt!
/jojjo

Bilder från skärgården


















hahah!



Dethär var första delen av mina många bilder, mer kommer senare.

//emppu

demi lovato,eva longoria





källa: vouge
/jojjo

happydays are the best


Dehär veckoslutet har varit apbra verkligen, riktigt kul har jag haft! Idag steg jag upp kl halv tre, åt morgonmål och drog till gymmet på bodystep och combat. Skönt efter ett par pausdagar från gymmet men nu ska jag nog hoppa i duschen och sedan fara o sova, goodnight sweeties!
/jojjo

2 nights

Hejj, tänkte skriva ett snabbt inlägg nu när jag ännu hinner! De två senaste kvällarna har jag o jojjo cyklat till stan och varit på upptäcktsfärd. Dehär två nätterna kommer jag varmt att minnas till sommaren 2011. Vi for genom vind, regn o solsken hahah. Allt o inget hände i stan, kanske för att de var vasarock festival. Prat, nya människor och sena måltider i mäkken/hesburger.
Idag jobbade jag också, det var faktiskt jättestressigt i jobbet, pust! Jag ska bara ta det lugnt ikväll o vila upp mej så jag orkar stiga upp lite före kl. 6 imorgon också :)

puss
emppu

Romeo



Romeo - ½Cast

Lyssna även på DENNA

Plötsligt känns det som jag lyssnar på en massa reggae!? Fast de är inget fel med de, ganska somrigt egentligen. Denhär killen är från våra trakter och han sjunger ju jättebra!!

//emppu

Lördag = arbetsdag

Hej, min dag har gårr superfort eftersom jag arbetade idag. De dåliga vädret störde mej därför inte alls, haha. Efter jobbet gick jag i duschen och plötsligt blev jag så trött så jag tog en nap på en 1 timme så nu känns det mycket bättre.



kram
emppu

utlåst/mobilbloggar

Usch vad jag är klåpig! Just nu sitter jagg utanför dörren och väntar att nån snubbe kommer o låser upp dörren åt mej men han kommer inte förrän halv tre nångång så nu ska jag sitta här o göra ingenting i en timme, buu hur surt är inte de ? Plus att de kostar 20 ege att han låser upp dörren, wääh va onödigt att glömma nyckeln inne!! Kan de bara inte sluta regna så man skulle kunna dra till stan på kvällen!? Äh va bajsväder men de ha lovat fint soligt väder tills ikväll, vi hoppas hoppas att de blir sol eller att de inte skulle regna iaf då skulle jag vara happyhappy !! :) /jojjo

saturday breakfast


smakar himmel, underbart!
/jojjo

payday is a happyday




shampoo och conditioner , puder, ansiktsmask , concealer och maskara från kicks.

Topp från carlings, shorts från ginatricot, långärmad gant tröja (helt underbar, min nya favorit tröja!! Jag tror den åker på ikväll för de e så kallt där ute o den e så mysig och varm) och äkta rayban solbrillor. Jag är verkligen nöjd med mina köp idag men heh dit for nog en stor del av lönen eftersom jag satte i hårförlängning denhär veckan också. Nåja men jag e nöjd med mina köp o jag har inte köpt nått onödigt.
Idag jobbade jag från kl. 9 till halv sex och gick sedan till stan och köpte lite nytt fint eftersom min första lön kom idag (wiiihuu!!) Nu ska jag dricka te o äta en smörgås o chilla o kolla på the kardashians en stund före jag börjar rulla mot emppu.
/jojjo

Hem från skärgården

Oh, vilken rolig dag jag har haft! Jag o lotti började med att fika lite och sedan cyklade vi till hopptornet. Där for vi o bada, för simma kan jag inte kalla det för haha! Låg på en flotte och snackade skit under solen. Efter ett tag bytte vi om och for och åt till Arken. Deras räksmörgås rekommenderas verkligen, nam nam. Sedan cyklade vi lite runt, for till deras bibliotek o hälsade på och sånt. Väl hemma hos lotti igen så chillade vi bara och sjöng i kapp med alla möjliga låtar. Helt perfekt kväll, nu känner jag mej taggad att börja arbeta igen. Jag kan faktiskt säja att jag saknat lite dedär med att jobba... Ska bara läsa lite först och sedan kommer jag att kunna sova jättebra inatt. Eftersom alltid efter jag har simmat så blir jag trött, nej nu ska jag sluta svamla. Kameran var med idag men bilder kommer upp så fort jag hinner!

kram
emppu

I wanna do something now now now

just wanna say whoooa

De här har varit en riktig tråkdag. Jag har bara jobbat jobbat o jobbat och städat o tvättat kläder o sånt tråk, men nu ska jag kolla på tv, lacka naglarna, sätta ansiktsmask och fixelifixa mej själv lite. Sedan o sova så jag orkar upp imorgon till jobbet, yesbox gonatt sweeties !
/jojjo

Torsdag

Hejsan! "Min sista lediga dag" är idag så vad passar inte bättre än att fara o hälsa på hos lotti i replot? Vi hade tänkt fara o kolla på sommarteatern men tyvärr så var den redan fullbokad. Nåjah, de gör inte så mycket :)



//emppu

WWW



Håret blev aningen för långt(de syns inte så bra på denhär bilden men då jag slänger håret bakåt så blir de nästan ända till rumpan) så jag ska beställa en frissatid imorgon men annars e jag superdupernöjd verkligen, i loove it !
/jojjo

I'm not giving up





Nu är jag hemma igen. Jag har en massa överloppsenergi så om en timme är jag påväg till gymmet. Jag säjer bara oj vad fort mina lediga dagar går!!

//emppu

En liten pratstund...

Hej, jag hann tyvärr inte blogga igår! Igår lite före kl. 13 körde jag in till stan och träffade en vän jag inte sett sedan skolavslutningen, de var länge sedan. Det var meningen vi skulle träffas bara lite snabbt och sedan skulle jag fara till gymmet. Men vår lilla pratstund i solen blev över 3 ½ timme lång så jag hann inte fara till gymmet, haha. Jag kom hem, fixade mej och for sedan till vörå där jag spenderade en rolig kväll. Jag hann inte alls vara mycket hemma igår. Denna morgon har jag ätit frukost medan jag läste lite. Nu ska jag sminka mej, fara till biblioteket o lämna in böcker och fara på jobb!

//emppu

happykid


Ikväll har jag fixat mitt hår, kan visa bilder imorgon för nu orkar jag inte, jag e helt slut. Men jag är sjukt nöjd !
Nu ska jag äta glass o kolla på real housewives of beverly hills, wiiiee jag e så glad just nu, ingen kan fatta hur glad jag är, yees!!
/jojjo


Only you can make it right



Jag känner mej väldigt sugen på att resa någonstans just nu, ingen skillnad om de skulle vara bara vara en bit eller långt bort! Har planerna inför morgondagen klara. Känns bra, känns spännande.
Godnatt
emppu

tudeluu

dream jacket
perfection.
/jojjo

11 juli


google

Ikväll så testade jag på att baka en Rocky road kladdkaka. Använde cashewnötter istället för jordnötter, fungerar säkert lika bra. Tyvärr så blev kakan inte lika kladdig som jag hade hoppats på men den smakade nog gott! :) Jag känner mej trött redan nu vilket är konstigt. Jag tror jag ska lägga mej i sängen och läsa en bra bok en god stund.

//emppu


it's getting hot in here

Jag ligger på sängen o iphonebloggar, orkar inte sätta mej framför datorn hehe. Tiden gick supertrögt på jobbet idag, luftkonditioneringen var sönder o de var 33 grader inomhus, huh de va minst sagt jobbigt att arbeta i den värmen. Efter jobbet har jag inte gjort nånting alls bara tagit en timmes powernap. Men nu ska jag till posten o hämta ett paket (wiiieee!!) och sedan brumma till gymmet på bodyattack. /jojjo

goodnight!


skön kväll på gymmet ,ja har just varit i duschen och haft ansiktsmask o hårinpackning och fixat naglarna , yes nu e ja redo för en ny jobbvecka !
/jojjo

Lugn söndag

Idag tog jag en sovmorgon och tog det lugnt ända tills jag for med jojjo till gymmet på Bodystep och Bodycombat, svettigt men kul. Magen kurrade så jag åt en majskolv (heter det så?) och broiler + varm banan smält mörkchoklad, så otroligt gott! Just nu funderar jag vad jag ska göra nästa vecka. Är nämligen ledig ända tills fredag. Någonting jag verkligen måste se till är att fara till beachen :) Andra planer är ännu väldigt oklara.

kram
emppu

summer breakfast


Morgonmål: fitnessflingor med jordgubbar och mjölk + en nektarin, absoluta favoritfrullen ! 
/jojjo

wow


IMG_5633-2

0

2

1

4

4

ph : songofstyle
SÅ SNYGGT!

Feel it



Jojjo kom till mej ikväll och vi har ätit gott, talat o kollar på The Hangover. Det blev en skön chill lördag på grund av vädret som inte var så bra i början av kvällen. Men nu ska vi fortsätta kolla på filmen!

//emppu&jojjo

Under the sky

Hej! Igårkväll for jag till Maxmodansen som ordnas nu under vörådagarna. Efter mycket om och men hittade vi dit. Hade aldrig besökt stället förut. Det var väldigt mycket folk så man träffade nog på en hel del. Människor kom med buss, bil, taxi men jag tror nästan de flesta kom med cykel, haha! Även om jag är helt myggbiten på benen så var kvällen helt klart värt det.



//emppu

awesome!!

Tumblr_lnk1zuknyc1qcm66do1_500_large

Tumblr_lnfw8hzhjk1qhj0djo1_500_large

Tumblr_lkk1fio06d1qb3rrlo1_500_large_large
Yes nu har keeping up with the kardashians season 6 kommit ut, wooho! Nu ska jag kolla på de, dricka en smoothie och sedan dra iväg o plocka saker i lådor o sånt, ciaoo!
/jojjo

what's up?


Idag gick jobbdagen supersnabbt och sedan gick jag in till stan o köpte en bikiniövre o underdel. Sedan brummade jag hem o kastade i mej en banan o så for jag till pappa o började packa en massa i lådor o så började de flytta de till det nya stället o de har jag gjort tills nu. Är helt slut, så nu ska jag äta nått för jag håller på att hungra ihjäl, ha de bra!
/jojjo


OMG


If I Was You - Far East Movement ft. Snoop Dogg

//emppu

-

Ingenting
Först kom ingenting
Sen kom ingenting
Sen kom ingenting
men ingenting är (ingenting, inget, inget)
De jävlarna tog oss
en efter en
De ljög och bedrog oss
med sanningen

Ingenting - Kent

Idag tog jag sovmorgon och läste lite av en bok. Sedan for jag till stan men hittade inget, synd! Nåja, sen till gymmet och svettades en timme. Nu känner jag mej redo inför en arbetsdag imorgon igen. Ikväll kan jag bara säja igen att utan musiken skulle livet vara så mycket svårare, för mej hjälper den alltid :)

godnatt!
emppu


yes

Untitled

Jag hittar ingen snygg läderjacka och snygga jeansshorts någonstans, äh man blir ju galen!
/jojjo

it feels alright


Tjenixen! Idag har varit en helt normal torsdag once again- Jag for till jobbet kl 9 o for in till stan o träffa emp i en halvtimme o så brummade jag hem o gick ut med doggisarna. Sedan brummade jag till gymmet på bodystep och bodyattack, huhhhhuuu att men blev svettig, kändes som man hade varit o simmat. Nå nu ska jag äta nått, ciao!
/jojjo

Pixlr



Tänkte bara tipsa om en "ny redigeringssida" jag hittat idag. Vanligtvis brukar jag använda Picnik men på den senaste tiden har den inte alltid fungerat. Så idag testade jag Pixlr. Ganska så lätt program att använda för oss som inte förstår sej på avancerad redigering o sådant.

//emppu

1 month

Igår köpte jag dethär. Jag gillar Loreals foundationspuder på sommaren, det går så snabbt att sminka sej då! Jag använder den ljusaste men jag kan bara använda den under sommaren för under vinterhalvåret är den alldeles för mörk för mej. Men det är skönt att bara använda lite smink nu under sommaren :)

//emppu


I'm not the same without you


blääöö va jag e störd på mitt hår, nu ska jag jäklar ha långt hår, bums!
Skönt som attan  på gymmet med emp, nu ska jag fixa nått att äta för jag håller på att dö av hunger o sedan gå i duschen, kolla på lite tv o sedan o sova o ladda batterierna tills imorgon.
P.S. Idag fick jag en lapp av the boss på jobbet att jag hade jobbat superbra och snabbt, yees wooho liksom hur bra är inte de? Yeyeyeyeyes!
/jojjo

WWW

Untitled

ja älskar jumpsuits , aapsnygga!!!
nu:till gymmet på bodycombat med emppu som ja inte har sett på evigheter , ciao!
/jojjo

Reggae


Reggaerekka - Lord Est ft. Petri Nygård


Silkkii - Jukka Poika

//emppu

can't take you off my mind

Tumblr_lk2jpuyum81qit3oqo1_500_large_large

Tumblr_lj9ae9xohn1qbs95wo1_500_large

165475_479097151283_137930776283_5965665_4543122_n_large
Mina ögon e i kors, jag orkar inte skriva. Denhär dagen beskrivs såhär: jobb, gym, deadfish feeling, nu i duschen o gonatt!
/jojjo

3






bilder från skolavslutningen jo javet jätte försenade bilder o ja har mycket mera men vi satt så långt bak i salen så ja fick inte så bra bilder men om ja har tid nån kväll så kanske de dyker upp lite mera bilder.

when you go up i never let you down


På morgonen försovde jag mej en halv timme så jag fick stressa igenom morgonen och sedan köra till jobbet. Efter jobbet for jag till stan o köpte aussie leave in conditioner och ett nagellack som ska göra naglarna vitare o starkare, heh hoppas de hjälper. Sedan brummade jag hem, gick en promenix med doggisarna, tog en 15 minuters powernap och sedan for jag till gymmet på bodyattack, sköööön måndag !
/jojjo

the 4th of july







Idag sov jag tills klockan var halv 14, länge, men det behövdes! Och vem älskar inte att sova? Sedan for jag på jobb och väl hemma igen så bytte jag om och hann just och just i tid till bodyattack. Här hemma gick jag i duschen och fixade mat till mej själv tills imorgon att ta med till arbetet. Sedan åt jag vanlijglass med körsbär och jordgubbar, nam! Nu ska jag bara ta det lugnt en stund och sedan lägga en ansiktsmask och sova.

//emppu 

Leva livet

Hej, på lördag for jag o jojjo till petsmo till Jens villa på klassträff. Efter lite om och men så hittade vi nog dit. Det var roligt att se alla igen och förhoppningsvis kan precis alla i klassen komma nästa gång. Det känns verkligen inte som att det var över ett helt år sedan vi sågs sist! Vi spelade spel, grillade och umgicks bland annat. Kvällen innehöll precis allt, skratt, drama, dans m.m. Efter en otroligt rolig kväll kom jag hem 4-tiden och somnade genast. Efter några få timmar var det dags för mej att stiga upp på söndag och fara till arbetet. Jag mådde som jag förtjänade antar jag, men det var en himla rolig kväll.
Bilderna är simones.









//emppu


wonderfulness

Tumblr_lnnqvyvucj1ql40rao1_500_large

Tumblr_lnmaiu3kvg1ql40rao1_500_large

Tumblr_liweko3qot1qd58cao1_500_large

Tumblr_lmx1dtcocr1qelcffo1_500_large

215855_10150152025603710_576038709_6763068_4744282_n_large_large

Tumblr_l8a2q8fwzm1qbn77to1_500_large

Tumblr_lmtj8g4mg51qh8vn5o1_500_large
love this.
/jojjo

Trött!

Jag har haft en väldigt lååååååång dag. Jag går och lägger mej och sover i minst 10 h, är ledig imorgon och återkommer till er med allt som hänt under veckoslutet, kan bara säja att... nää de får ni höra imorgon, godnatt vi hörs imorgon, okej? :)  ( Håller på att somna framför datorn)

//emppu

OK


idag har ja inte gjort mycket annat än städat , tvättat kläder och varit till gymmet på bodystep och bodycombat , nu ska gå o sova o vara pigg på jobbet imorgon , goodnight!
/jojjo

Klassfest ikväll



//emppu

Time flies by

Börjar med att be om ursäkt över att jag inte bloggade igår, hade helt enkelt inte tid! Men jag jobbade igår och spenderade en awesome kväll. Lite trött idag steg jag upp lite före klockan 6 och for iväg till jobbet. Konstigt nog gick arbetsdagen fort. Nu har jag fixat mej klar och snart hämtar vi upp jojjo!





//emppu

hello there

Tumblr_lnb3d3iern1qjpx5to1_500_large

Tumblr_lnm92inmqg1ql40rao1_500_large
Gomorron, jag sov till kl 10 o åt frulle och sedan hoppade jag i bilen o körde till vikby och hämtade min moppe som funkade väldigt bra tills vi hade kört halva vägen hem o så sket de sej. Den började gå 30 km/h o stannar ibland men vi för tillbaka den på måndag. Nu e jag hemma o ska kolla på gossipgirl från början igen !
/jojjo

7 stars


igår köpte ja nya dynor från asko , sommarfrächa och söta.
idag på morgonen steg ja upp kl 7 fixade mej o for till jobbet och sedan hem på en powernap och sedan till gymmet på ett svettigt combatpass de var så halt på golvet så man kunde inte riktigt göra ordetligt om man inte ville falla såklart men svettig blev man jo , sedan kom ja hem och såg på en film o nu ska ja kolla en till film , ha de bra!
/jojjo

audrina,chelsea,victoria, jessica,angelina,miley,selena












loove that dress !
/jojjo

RSS 2.0