Why did I pull the trigger, pull the trigger, pull the trigger, boom


Man Down - Rihanna

//emppu

asap

Tumblr_lmqysmphkr1qenff7o1_500_large

Tumblr_lg259lz1x51qbuhado1_500_large

111888671-491x369_large

Tumblr_lndxphbnyi1qezzbio1_500_large
Kim har världens finaste hår, en av världens vackraste kvinnor!!

Jag e så trött på mitt slitna hår som aldrig växer, de bara lossnar en massa hår och de e i superdåligt skick. Jag vill ha ett fint brunt långt hårsvall. Funderar hårt på att sätta i hårförlängning, humhum jag vet inte men jag vill verkligen ha långt hår, pronto!
/jojjo

I got some colour

Hej! Jag kunde inte riktigt sova igår på natten så jag var trött idag även fast jag hade kvälls shift. Efter en lång och varm (!) dag på jobbet kom jag tillslut hem. Jag bytte om och körde till lady line och gymmade i all min ensamhet, hahah. Sedan färgade jag håret. Jag tror resultatet blev bra, men ganska så mörkt eftersom mitt hår blivit så ljust nu över sommaren. Men färgen kommer ju att tvättas/blekas bort så de blev nog okej :)


jag just nu

//emppu

open your eyes honey


allt från H&M: pyjamas, sockor, hårband, nödvändiga grejer!
idag gick vi från jobbet igen till andra sidan stan och tömde lådor och mappar o gick tillbaka till andra sidan stan igen. sedan skjutsade mamma mej hem o så tog jag en 15 minuters powernap och sedan for jag till gymmet på bodystep och attack, skönt som attan ! nu ska jag äta nått o kolla nån film, ciao!
/jojjo

WVW

Untitled

Hello there guys! Idag har de varit en mycket bättre dag, jag cycklade till jobbet kl. 8.45 och sedan fick vi flytta oss till andra sidan av stan då vi skulle tömma mera mappar, wiiee, men de va helt okej. Så gick jag i stan en stund men hade såklart glömt bankkortet hemma så jag ska gå o kolla imorgon också om jag hittar nått mera, en bikini måste jag ha iaf och ansiktscreme. Sedan cycklade jag hem och höll på att få värmeslag men jag dog inte som tur hööhö. Sedan drog jag till gymmet på combat med emppu, sköönt (!!!) men nu ska jag hoppa i duschen o sedan i sängen så att jag orkar upp till jobbet imorgon för jag har bestämt mej att imorgon ska jag vara  pigg o glad, gonatt!

//jojjo

Give me a hug!



Idag kändes det lite ovant att jobba igen efter 4 dagars paus, men nu har jag kommit in i det igen. Efter en powernap for jag iväg till gymmet o träffade jojjo där. Synd att jag inte hann njuta så mycket av de varma, fina vädret idag men jag hoppas de kommer flera sommardagar än! Nu ska jag börja kolla på serien Khloe and Lamar.

kram
emppu

shitty day

5858419785_c80c4a148b_z_large

B5c91eee200d2e75c2b15c4451bef0d5_large

5356478617_81751bc4dc_z_large
Denhär dagen började bra o slutade skit. Efter jobbet for jag o träffade emppu på stan o så gick vi runt i några butiker o prata en stund o sedan träffade vi simone vid subway. Där blandade de på alla våra subways (bad thing numero uno) och sedan fortsatte jag hemåt. Jag hade planerat att fara till gymmet med emppu men nehe, då skulle jag hjälpa mamma att ta ner gardiner, bära lådor och annat crap så dit for gymmet idag. (bad thing numero dos) Jag blir på så dåligt humör då jag inte slipper till gymmet usch blöö, sedan då jag skulle starta moppen o köra hem från pappa så startar inte den jäveln! Wäääh va jag blev förbannad, skulle ha viljat hacka sönder hela skiten men dit lämna den(bad thing numero tres) o cyckeln e min bästa vän resten av veckan, yey... Efter de gick jag i duschen o då jag kom ur duschen så halkade jag o slog foten i nån vass kant o så fick jag en massa blåmärken överallt och så satt jag bara ett plåster på såret men så märkte jag att jag hade blodat ner hela min vita nya matta(!!) Oh, man skulle bara ha viljat skjuta sej själv. Kanske ni fattar vaför denhär dagen har varit så dålig, världens bajsigaste dag. Ja ja men nu ska jag gå o sova o hoppas på att morgondagen är en bättre dag. Jag e trött trött trött, gonatt!
/jojjo

-


Spice it up!

//emppu

Dagens bilder





//emppu

Chill

Idag vaknade jag halv 10 men jag låg i sängen och läste ett tag och sedan somnade jag om, hahah! Underbart väder är det också. Jag har tagit väldigt lugnt idag också men snart så ska jag köra iväg o träffa jojjo & simone, kommer att bli kul!

//emppu

polkaglass

Hui, vad jag har sovit länge om morgnarna de 2 senaste dagarna! Efter jag ätit morgonmål for jag till gymmet och sedan hem i duschen. Efteråt fixade jag mej och så for jag till stan. Åt min första officella bollglass på torget i sommar, väldigt sent jag vet men den smakade supergott! Hade en awesome kväll och troligtvis kommer många fler :)


gammal bild!

kram
emppu


life is a climb but the view is great


Idag har jag varit o tömt mappar och lådor hela dagen från 9 till halv 5, mina fingrar e helt hemska o naglarna usch nej de ska jag inte ens börja prata om. Sedan efter jobbet så for jag in till stan o köpte nått smått, jag kan visa imorgon. Efter de for jag hem en snabbis och sedan iväg till gymmet på bodycombat och attack, stressig men helt ok måndag. Nu ska jag försöka göra något åt dehär hemska naglarna o sedan gå o sova, gonatt!
/jojjo

i would die for this

love

/jojjo



simply breakfast


frukost idag framför tv:n, härligt!

Igår var jag med sarah o vi gjorde våfflor, såg på film o chatroulettade wiie kul. Idag har jag inte gjort nästan nått alls förutom att jag var till gymmet, tvättat kläder o varit ut med doggisarna men inget annat. Ganska skönt men imorgon e de jobb igen, huh hej jag kommer vara skittrött men sånt e de. Nu ska jag i duschen o sedan o sova, goodnight!
/jojjo

Red



Kvällen spenderades med denna filur, nämligen becca som nu förresten är rödhårig, grr! Konstigt att jag känner mej trött redan fast jag sov jättesent idag. Imorgon är jag ledig, skönt skönt skönt.

//emppu

Take a second

Hejsan, de känns som ett bra tag sen, fast jag bara tog en bloggfri dag. Ville ta en liten paus över midsommaren från min sida och jag tror att ni läsare gjorde annat än satt på datorn denhär helgen :) Iallafall chillade jag igår på dagen och åt nypotatis och grillkorv. Typiskt midsommar! Kvällen spenderades med underbara och nya personer, det var helt spontant och jag är glad att jag vågade fara ut själv. Hoppas ni haft en bra midsommar, nu kommer bloggningen nog att förbättras, hoppas jag åtminstone!

kram
emppu

just imagine what it would look like

Tumblr_lmz518xjzj1qh7i8go1_500_large

Tumblr_lks8ka9fkl1qzdnjwo1_500_large
ja har inte bloggat pga att internet inte har fungerat men nu hinner inte ja skriva mycket mera för nu drar ja iväg till gymmet på bodystep och bodycombat , ha en skön söndag!
/jojjo

Glad midsommar!


Danza Kuduro - Don Omar ft. Lucenzo

//emppu

just another rainy day


jeggings från carlings, helt basic örhängen från glitter, cleansing wipes för ansiktet som jag brukar ta bort maskara o sånt med från emotion. Världens bästa ögonbrynspenna som kostar under 5 euro och e apbra och stor satsuma duschgel från bodyshop, wiiee it smells good!

Tjena mittbena på morgonen steg jag upp halv sju o åt frulle, fixade mej o drog till jobbet. Sedan till stan med mami på lunch vid rosso, jag åt kycklingsallad gottigottgott. Efteråt började jag söka svarta jeans och sen blev ett par dr.denim jeggings från carlings, jättesköna och snygga. Sedan började jag söka mej hemåt och bytte om till gymkläder och o for till wsc på bodystep och bodyattack. Sedan körde jag hem i regnet igen, sköönt. Nu ska jag i duschen och sedan o sova för jag ska jobba imorgon också, gonatt people!
/jojjo

Grey, but still so beautiful


bild från skottland

Idag försov jag mej lite men jag hann till jobbet iallafall. Vädret har inte varit något att skryta om idag men jag har mest suttit inomhus så för mej gör det inget. Inget, och absolut inte vädret kan stoppa mej från att vara glad.
De flesta är lediga imorgon, men jag arbetar! Nåja, har helgen ledig åtminstone.

//emppu


I am not your enemy






Denhär sommaroutfiten vill jag bära igen, synd bara att jag går runt i arbetskläder de flesta dagar!

Idag hade jag första dagen kvällsshift idag (från kl. 10-18) Som tur gick det bra. Jag var supertrött då jag kom hem men efter en stund fick jag väldigt mycket energi och drog iväg till gymmet. Tyvärr har jag inget intressant att berätta, tidig väckning imorgon men jag har på känn att morgondagen kommer att bli bra iallafall!

kram
emppu

i like to do it do it


Huh vilken dag, jag jobbade från 8-17. Sedan brummade jag hem, tog en halvtimmes tupplur och drog sedan iväg till gymmet på combat. Nu har jag fixat en smoothie och så ska jag se en film före jag hoppar i duschen o går o sover.
/jojjo

what are you waiting for?

Åhåå vad klockan hann bli mycket idag! Nåja, idag så förde jag mitt skattekort och sedan for jag in till stan. Blev lite besviken för jag hittade inga kläder men men lite smått hittade jag trots allt. Efter jag gått på stan en stund mötte jag jojjo och vi for och åt till subway, gott. Vi satt där och pratade en stund och så åkte jag hem, bytte om till träningskläder och så körde vi till wsc där vi for på bodyattack. Nu har jag städat lite i mitt rum och snart ska jag och sova så jag orkar imorgon :)


underkläder h&m, shower gel papaya från bodyshop och örhängen från kappahl

//emppu


Asics

Idag fick jag äntligen sova ut, det blev ca 10 timmars sömn, skönt! Sedan åt jag en underbar frukost och for iväg på lite jobb. På kvällen for pappa och jag och kollade på gymskor. Jag hittade ett par som satt väldigt bra på min fot, snygga är de också och matchar urbra med mina löparbyxor, hihhi. Inga uteskor som skulle ha passat perfekt hittade jag, men det är inte så akut. En svart träningstopp följde också med mej hem.





kram
emppu


drip drop

ASICS GEL KAYANO 17 W WHITE  / PINKASICS GEL KAYANO 17 W WHITE  / PINK


dösnygga asics löparskor, dem ska jag beställa hem då jag får första lönen, så snygga!!

Idag har de varit en helt ok dag på jobbet, jag fick mycket gjort och allt gick bra men sedan då jag skulle köra hem från jobbet så började de såklart ösregna. Jag körde inte länge förrän jag var helt genomvåt o då jag kom hem var precis allt helt genomblött, skorna, jackan, byxorna precis allt, uff blä. Nu ska jag äta nått och sedan fara till gymmet på combat och attack, tjohoo!
/jojjo

I feel lucky like a four leaf clover


I'm Into You - Jennifer Lopez ft. Lil Wayne

Jag visste inte att det var J.Lo som sjöng låten, blev positivt överraskad!

//emppu

oh shit it's monday tomorrow






mami fyllde år igår så jag hämtade rosor och bakade en kaka o såklart hade jag köpt en present också grattis mamma i efterskott! Utan mami skulle jag aldrig klara mej, hon e min klippa, jag älskar dej!! Hon hade varit o kollat på bon jovi konserten i helsingfors så hon hade varit till lush också o hämtat lite goodies, lemon flutter(nagelbandskräm, den bästa!) ansiktsmask, elle och fasthandkräm. Idag har jag inte gjort mycket annat än varit till gymmet på bodystep och bodycombat, de har varit en riktigt skön söndag. Nu ska jag äta gröt, gå i duschen och sedan gå o sova för jag ska till jobbet kl 8 imorgon, gonatt!
/jojjo

filmer jag har sett på den senaste tiden




Dehär två filmerna är verkligen sevärda, piranha e lite wierd på vissa ställen men heh, de e väl alla filmer.
/jojjo

Kan inte hålla upp ögonen...

Hej, hoppas ni haft ett bra veckoslut, själv har jag minsann haft ett väldigt annorlunda! Efter några få timmars sömn steg jag upp och for till jobbet. På en söndag!? Kändes ganska konstigt men nu börjar jag hitta lite saker på jobbet och vissa saker går smidigare. Jag är inte ännu riktigt hundra på vissa saker men men jag lär väl mej så småningom. Nu har jag ledigt måndag och tisdag då jag arbetade hela veckoslutet. Har hunnit kasta in lite mat, bytt om och lagt nytt smink sedan jag kom hem. Snart så ska vi fara till fammo&faffas och fira farfar som fyller 70 år! :)

//emppu


sundays are happydays

Tumblr_lmh8gf8hft1qb4zpko1_500_large
sorry för att jag orkade inte blogga igår o jag hade inte så mycket att berätta heller. Men jag har vaknat för en timme sedan, luggit på soffan och druckit en blåbärsmangosmoothie. Nu ska jag klä på mej o gå ut med bimbo&daisy, ciao!
/jojjo

Through fire and flames



Det känns inte alls som lördag idag! Kl. 7 började jag jobba, jag var riktigt pigg på morgonen men efter några timmar så började jag känna mej väldigt seg. Men jag klarade av arbetsdagen och körde hem. Sedan dess har jag varit hemma. Tänkte ta en powernap men den blev inte av så istället hinkade jag i mej en halv liter coca-cola för att hålla mej vaken, nyttigt! Imorgon är det söndag men ingen vilodag för mej inte, det blir jobb för min del. Så småningom är jag tvungen att lägga mej så jag orkar stiga upp imorgon.

Godnatt!
emppu

Today

//emppu


work gym food sleep


looking like a sillydilly.

Hejsan, denhär dagen har varit som alla andra, jobb, gym, hem i duschen. Och så åt jag sallad och nu ska jag o sova, otroligt ointressant men livet kan inte alltid vara så intressant o de e skönt ibland. Men nu ska jag o sova för jag ska upp tidigt på morgonen o fara till stan o köpa en födelsedagspresent till mamma, gonatt!
/jojjo

purple dream


källa:blondinbella
denhär klännigen är en dröm , helt underbar!
/jojjo

gimme gimme

Untitled
urläckra shorts och ja behöver verkligen en ny skinnjacka , ja såg en snygg i carlings nån dag sedan.
/jojjo

why would you say that?

4988451_uvnmano9_c_large
Efter jobbet tog jag en halvtimmes powernap och gick ut med hundarna. Sedan for jag till gymmet på bodyattack och sedan hem o i duschen o så fixade jag en fruktig kycklingsallad som bestod av: ananas, broiler, vindruvor, nötter, minitomater, gurka, lite chilidressing och sallad såklart, jätteyummyumyy! Nujust kollar jag på en kickass bra film och dricker te.
/jojjo

16 juni

Det är nästan så att jag börjar mitt inlägg med att säja godnatt, haha!
Idag sov jag jättelänge, åt frukost och läste en bok. Jag bara chillade runt här hemma ända tills jag for till gymmet. Så inget speciellt har hänt idag. Nu har jag laddat upp inför veckoslutet då jag ska arbeta. Jag tror de kommer att kännas väldigt konstigt för mej att jobba på helgerna eftersom de har jag aldrig gjort det förut men de kommer nog att gå bra! Nu ska jag bara lägga ansiktsmask så jag känner mej fräsh imorgon och så småningom gå och lägga mej, ska ju upp lite före kl. 6 :)

kram
emppu

See me in the daylight





//emppu

due date


hey jag tog en 3 timmars powernap och så mådde jag lite bättre men så började jag må illa igen men de e nog bättre nu. Jag var till sjukhuset kl 19 o kollade att allt var okej (jag hann inte prata med läkaren på dagen så därför måsta vi komma dit pånytt)och pratade med nån läkare. Nu har jag lagat en smoothie o ska dricka den och kolla på the due date o sedan gå o sova, sov sött!
/jojjo

X

Untitled

/jojjo

Första arbetsdagen avklarad

Hej, min väckarklocka ringde lite före klockan 6. Jag steg upp och for iväg till arbetet. Jag fick arbetskläder och så satte jag igång, de var full rulle hela dagen och efteråt kändes de nog att man hade stått hela dagen. Men men jag tycker första dagen gick jättebra för min del! Det är inte så lätt som jag trodde det skulle vara, men bara jag kommer in i arbetet och får rutiner så kommer de nog att gå :)
Jag pratade med jojjo i telefon efter jobbet och hon verkade nog vara piggare. Nu ska jag fara på bodycombat!



//emppu

Hospital

71502_1626971284417_1540598962_31556001_1136141_n_large
badbadbad day today, läs så fattar ni. På morgonen vaknade jag kl 7.30, hoppade ur sängen och skulle tvätta ansiktet o så började det pipa i örat och jag mådde mittiallt skitdåligt. De snurrade i huvudet så jag satte mej på golvet o ropade åt mamma att jag mår inte bra o så svimmade jag. Jag var medvetslös och kramppade i ca 5 min, kanske lite mer, sedan då jag vaknade upp igen kunde jag inte röra på mej utan hela kroppen var helt död och de pickade överallt. Så kom ambulansen o jag började spy och så for vi till sjukhuset. Då vi var framme så började jag spy igen men de värsta va ju att de inte kom nästan nått alls ur mej eftersom jag inte hade hunnit äta nått och man kunde inte andas, helt hemskt fyyy! Sedan började de picka mej med nålar men de hittade inga blodådror och då skulle de sätta in kanylen så att de fick dropp åt mej men de fick testa åtminstone 10 ggr i varje arm i armvecket och handen. Hyi de va inte skönaste då de tryckte in kanylen och hela plastgrejen och märkte att ojdå de kommer inge blod, så drar de ut hela grejen o trycker in igen. Jag kan säja att tårana bara sprutade o huh va de tog ont. Men nåja till sist kom nån kirurg och fick in den genast och då började blodet spruta, seriöst spruta de bara rann på golvet o nej jag överdriver inte (så nu har jag jättesjuka armar o händer, bara tanken på att böja armarna tar sjukt) Sedan fick jag vänta i 3 tmmar på blodprovssvaren och sedan tog de bort kanylen och vi skulle prata med läkaren men han hann tydligen inte så vi måste fara till sjukhuset igen på kvällen kl 19. Alltså dehär var ett epilepsianfall. Nu ska jag kolla på nån serie o äta ben and jerry (hoppas de hålls inne så jag inte behöver springa till vessan) och sedan resten av dagen vila vila o vila lite mera. Så störande, jag ville ju gå på combat ikväll o till jobbet o vara duktig, ääh va de tar på nerverna!!!
Kul om ni verkligen orkade läsa allt, kram.
/jojjo

catch a star


heyhey, jag försov mej en timme på morgonen men hann ändå till jobbet till kl 9. Jobbade till kl 15 och brummade till stan, köpte hårfärg och hårmousse och sedan for jag hem och tog en 30 min powernap. Sedan drog jag till gymmet med emppu på step and body och rpv, sköönt som attan, man måste ju bara älska att träna. Ikväll har jag färgat håret, eller utväxten bara egentligen. Färgen tvättade jag just ur and it looks good, wiihuu! Men nu ska jag borsta tänderna och gå o sova o ladda batterierna tills imorgon, jag ska vara supereffektiv imorgon eller eh eh man kan ju försöka iaf, goodnight!
/jojjo

Why don't you... ?

Idag for jag till arbetsplatsen och kollade lite runt. Fick även veta vilka dagar jag arbetar och sådär. Min första arbetsdag är imorgon och jag ska vara där lite före kl. 7, jättetidigt men de ska nog gå bra! Är lite nervös över hur första arbetsdagen kommer att gå, men jag kommer nog att få hjälp om jag behöver, personalen verkade jättesnäll. Sedan cyklade jag till biblioteket och lånade en bok på engelska och två på finska så jag inte ska glömma allt nu under sommarlovet. Sedan på kvällen for jag med jojjo till gymmet. Jag tror nästan jag måste fara och sova snart så jag orkar upp imorgon, önska mej lycka till, godnatt!

//emppu

stuck on replay


denhär låten spelas om och om igen på min iphone speciellt på jobbet. Man får sån power av denhär låter, javet inte va de är men jag rådiggar den. Man måste ju bara älska Beyonce, hon e så vacker, sjunger och dansar sjukt bra, fab woman !
/jojjo

WWW

1934435_large

Tumblr_llrovlzukg1qfateqo1_500_large

Tumblr_lml4d7qza31qcd7n3o1_500_large

Tumblr_l5idj7gayp1qzuxodo1_500_large


12868054132204_large

Dsc05374_large

Tumblr_llxafkjuqv1qi2am8o1_500_large

Tumblr_ljlw4ruqev1qc5cc5o1_500_large
vackert , i just wanna fly away o lämna alla problem bakom mej , ja orkar bara inte mera.
/jojjo

sweet dreams




Med domhär snyggigarna säjer jag gonatt, jag vet inte hur jag ska orka upp imorgon men de ska väl nog lyckas, gonatt!
/jojjo

still happening




huh hej vilken dag! Jag vaknade nångång kl. 7 men jag orkade inte stiga upp då så jag sov en timme till o så började jag fixa mej och äta morgonmål och så drog ja till jobbet. Där stansade mej i fingret en gång och skärde mej på papper x antal ggr och fällde vattenflaskan på datorn så att de bara rann över hela bordet och alla viktiga papper, men jag hann rädda några iaf o de ser inte så farliga ut. Jag har druckit/ätit alldeles för mycket blåbärssoppa idag, usch va jag har sjuk mage(!!) Jag jobbade 7 timmar idag, uff va jag e trött! Helt slut i huvudet, jag orkar inte göra nått alls + att de regnar svinhårt där ute och de e jättekallt att köra moppe. Men nu ska jag hoppa i mina gymkläder och fara till wsc på bodycombat och bodyattack, yes nu måste man frysa röven av sej igen, this is not a good day..
/jojjo

Fight!


The Last Fight - Bullet For My Valentine

Man får så mycket energi av låten!

//emppu

Kväll i hankmo






födelsedagsbarnet Heidi!







//emppu

hands up


Jag vaknade på morgonen 10-tiden och åt en stor frulle med omelett och stekta tomater och ananasringar, ah gottigottgott. Sedan gick jag på en lång promenix med doggisarna, chillade en stund, kollade på marry me (jättebra serie, den kommer på sveriges TV3 men finns säkert på nätet också) och sedan drog jag till gymmet på bodystep och bodycombat, svettigt men ack så skönt. Efter de har jag ätit kvällsbit på balkongen och tänkt på hur fel och snett de kan gå, nej ush då. Men nu ska jag hoppa i duschen o gå o sova snart för imorgon ringer väckarklockan kl. 7 och en ny jobbvecka börjar, kul !
GOODNIGHT SWEETIES!
/jojjo

CONVERSE/LOVE




domhär älsklingarna köpte ja på torsdag efter jobbet , ah im  in heaven  , i love them !
/jojjo

fab day!




















bilder från emppus födelsedag 9.6 , jättegod mat på amarillo och chill vid bryggan med jordgubbar och hallon , kan de bli bättre ?
/jojjo

Sunday, sunday

Jag har såå många myggbett och det kliar som bara den.... nå, jag lär väl få ännu fler i sommar! Idag steg jag upp kl. 10, tidigt med tanke på att det är söndag. Idag har jag bara städat och grejat för nu på kvällen så ska jag ha släktkalas. Har inte sett släkten på väldigt länge känns det som så det ska bli kul att se dem igen.





//emppu

W

Untitled
tommy H , miumiu, acne, versace,mulberry , uhlala!
/jojjo

shit happens


Yes yes yes äntligen slipper jag in på internet igen o blogga wiihuu! Jag vet inte vart viruset försvann för jag har inte gjort nått alls utan bara låtit datorn ligga på bordet i ett par dagar. Och så idag när startade jag datorn o klickade på internet så vipps var de inte blockerat mera, it's magic, hehe. Nej men idag orkade jag inte upp till gymmet utan jag har typ bara segat o degat, solat/sovit i solen en stund, fått en miljon myggbett, (snyggt!) och varit på x antal doggywalkies. Men nu när datorn äntligen funkar så ska jag se på min favoritserie keeping up with the kardashians (jag har börjat på season one igen, de e bara bäst o man måste ju bara älska khloes humor !!) och äta jordgubbar !
/jojjo


Beautiful evening


google

Ikväll ska jag fara på bio. Nu ska jag slänga lite smink i ansiktet, and I'm ready to go!

//emppu

Lördag

Hallojsan! Vi spenderade en rolig kväll i Hankmo igår, jättekul! Idag på morgonen for jag på body och sedan brummade jag hem och åt morgonmål. Jag börjar bli brun, eller ordet brun är inte de rätta ordet för mej, men jag kanske inte längre är lika genomskinlig, haha. Jag måste verkligen komma ihåg och dricka mycket vätska nu när det är så varmt, jag börjar annars må illa. Bilder från igår kommer då jag orkar, men troligtvis så orkar jag inte idag, är så lat.



//emppu

Shake that





Om en kvart så är vi påväg till Hankmo för att fira Hedi. Jag kan inte förstå hur denhär veckan har gått så snabbt, men tur att det är lördag imorgon. Det ska bli kul att få se flickorna igen!! Ha en bra kväll.

kram
emppu


Everybody just have a good time

Hej! Igårkväll efter en biff och en maffig glassportion gick vi till stranden och jag kände på vattnet. Kallt, fast jag bara gick tills vattnet nådde knäna, men jag tror nog vattnet blir varmare snart. Sedan gick vi till bryggan, åt hallon&jordgubbar och halvsov, så skönt. Tack för en underbar födelsedag och tack alla som grattade mej :)
Bilder kommer senare men just nu är de i jojjos kamera. Idag sov jag länge, nästan alldeles för länge. Jag for till gymmet och det var nästan tomt där, bara några enstaka människor. Nu har jag varit i duschen och funderar vad jag ska ha på mej ikväll. Jag tror jag tar min abstrakta shortsdress...


förra året

//emppu


Sail away

Om en kvart så kommer jojjo och så far vi in till stan. Vi ska fara och äta gott, troligtvis till Amarillo, jag är jättehungrig. Det blir en lugn och skön kväll! :)

//emppu

Birthday girl










Idag vaknade jag ca halv 11, så jag vaknade ungefär den tid jag föddes tror jag. Iallafall så är den 9 juni min officiella födelsedag fast jag redan firat mej själv med vännerna. Åter igen känns det som året då jag var 16 gick otroligt snabbt. Jag är tacksam för alla de nya människor jag har lärt känna och jag ångrar inget av de saker jag har gjort. Mitt år har varit fyllt med en massa, ibland gick de neråt och ibland har man skrattat så mycket så man fick träningvärk i magen! Nu fortsätter jag min nedräkning tills jag fyller 18, som kanske de flesta vill fylla. Jag menar, egentligen är det ju inte så speciellt att fylla 17? Jag hoppas jag kommer att få ett åtminstone lika bra (om inte bättre) år!

kram
emppu


No colours


grått linne från gina tricot, rea!




klänning med ganska låg rygg från h&m

//emppu

Coffee



Hej, huhhu, vilket väder! Jag skulle kunna dricka hur många som helst av icetea/icelatte. Hittade lite smått på stan, men jag fotar det imorgon, klockan börjar bli en hel del redan... Jag har redan svårt att komma ihåg vilken veckodag det är, så jag är nog helt inställd på sommarlov just nu, haha.

//emppu

fight for fitness

Mina dagar har inte varit mycket mera än jobb och gym, de nästan allt. Idag jobbade jag flitigt på jobbet, så jag fick mycket gjort. Var riktigt effektiv, yes så ska jag fortsätta. Efter jobbet for jag till stan och träffade emppu o så for vi till wayne's på en icelatte. Sedan for jag hem o slängde alla kläder i tvättmaskin, hyi de e så varmt och svettigt men som tur e så e de ganska svalt på jobbet iaf. Sedan for jag via emppu och sedan drog vi till gymmet på bodycombat o huh hey va de var svettigt, så roligt. Sedan brummade jag hem o gick i duschen och nu har jag ätit äggmackor, namnam. Nu ska jag o sova snart. Livet e ganska kul just nu, jag trivs jättebra med mitt jobb och solen skiner och annars också så flyter allt bra, gonatt ! /jojjo

8 juni

Huh, vilken värme! Jag tog en sovmorgon idag för jag orkade inte fara på morgonlänk då det var 30+ grader därute. Men jag cyklade 10 km på motionscykeln istället så de får väl duga. Sådär annars så är det ju jättemånga som fyller 8 juni känns det som, så grattis! Nu har jag fixat mej, de fick lov att bli väldigt lite smink idag. Idag har jag på mej min svarta långklänning. Nu ska jag fara till stan och möta upp jojjo där :)

//emppu

Caliente






hahah, I'm a rockstar... eller de ville jag iallafall tro när jag hade mitt kalas

Autch! Vilken träningsvärk jag har idag, hoppas den släpper snart... Det har varit supervarmt idag och jag hoppas på flera dagars värme. Imorgon skulle det vara helt underbart att fara till stan och se om man skulle hitta något. Men först måste jag städa lite hemma så jag hoppas jag hinner iallafall fara till stan.

puss
emppu


Update

Idag har jag påbörjat min sommastädning av mitt rum. Jag har slängt bort gammalt smink och saker jag inte längre har användning för. Det går långsamt men jag har ju tid på mej. Jag var just och tankade mopeden så att det inte finns risk för bensinstopp, haha. Snart så kommer jojjo här via mej o så far vi till lady line.

kram!
emppu

Under the coconut tree we stay


Coconut Tree - Mohombi ft. Nicole Scherzinger

Perfekt sommarlåt!

//emppu

Godnatt!

Klockan har hunnit bli så mycket och jag har inte hunnit blogga! Nåja, jag har iallafall varit på jobb och efter jag ätit for jag till gymmet. Jag har så blandade känslor men jag är så lycklig! Jag ska snart fara o sova så jag orkar stiga upp tidigt imorgon, jag vill inte sova bort mitt sommarlov, haha :)

//emppu

6 more days to go

Hej! Idag steg jag upp kl. halv 10 o for ut på en löplänk. Jag har kommit överens med en kompis att jag ska fara på en joggingrunda varenda morgon denna vecka före kl. 12. Jag ska verkligen försöka göra det, en vecka kan väl inte vara så svårt!? Det skulle vara jättekul att få det som en sommar rutin men om jag känner mej själv rätt så tror jag inte jag kommer att lyckas hahah. Nåja, bara jag klarar av det ännu 6 dagar! :)


såhär ser jag väl ungefär ut, hihi

//emppu

GODMORGON!

Gallihopa, jag har just ätit morgonmål och snart ska jag ut med hundarna och sedan till jobbet. Iik va jag är nervös! Jag jobbar på samma ställe som förra året men på en annan avdelning, pirrigt men de ska väl nog gå bra. Vi hörs säkert efter gymmet ikväll om jag hinner gå o köpa virusprogram på stan idag, ciao! /jojjo

-

Untitled
/jojjo
Untitled by jojjojohanna featuring platform wedge heels

Anyways

Hej! Igår for jag med familjen och åt mat på amarillo, nam! Sedan blev jag så trött så jag tog en timmes powernap före jag började fixa mej inför kvällen. Jag hade en så j*kla bra kväll igår, tack alla ♥ Vaknade faktiskt tidigt idag (typ kl. 10) och så har jag snackat med jojjo i telefon ca 1½ timme. Tydligen så är vi påväg till gymmet ikväll så det är väl bara att hänga med för min del, hahah.



kram
emppu


virus

Igår då jag kom hem hade jag så kallt att jag tog en lång varm dusch och gick o sova. Vaknade för en timme sedan o nu har jag ätit två äggsmörgåsar och druckit honungste. Jag har virus på min dator så jag slipper inte in på internet eller nått alls så just nu bloggar jag via min iphone för första gången men de blir inte mycket bloggning nu från min sida eftersom jag inte får uppladdat bilder från iphonen till blogg.se. Om ni vet nått bra virusprogram som inte kostar jättemycket så hojta till snälla (!!) Nu ska jag ta en promenix med daisy och bimbo och sedan senare ikväll ska jag o emppu på bodycombat till wsc, kuul! /jojjo

Oh, party like we can outrun the sun!


Outrun The Sun - Madcon

//emppu


Is it summer now?





Hej, nu har jag sommarlov påriktigt, men jag kan inte riktigt förstå det än... Dethär året har haft mycket nytt med sig, ny skola och nytt system. Mitt skolår har varit jätteroligt även fast det kännts jobbigt ibland. Idag på morgonen for jag till skolan och där sjöng vi upp oss. Sedan for vi till festsalen, jag satt så åt sidan så jag tog inte med kameran så jag hoppas jojjo knäppte bilder. Kören uppträdde 2 låtar och sedan blev det studentdimission. Jag fick ett betyg jag är väldigt nöjd med så nu kan jag njuta av sommarlovet. Jag fick även ett stipendium, så jag är glatt överraskad! Hoppas att jag får se mina hankmoflickor snart även fast vi har lov. Nu ska jag njuta av denhär kvällen och jag hoppas på bra väder och en underbar kväll :)

kram
emppu

berries


dagens shopping.

min underbara smoothie som bestod av blåbär, jordgubba, mango och kvarg, smakar himmel!

Det var en skön kväll på gymmet med emp o nu har jag varit i duschen. Nu ska jag kolla på keeping up with the kardashians, jag älskar the kardashians, de har såå bra humor och annars också gillar jag serien. Aja nu ska jag sätta igång för jag har en massa att göra ännu, ciao!
/jojjo

Fixar naglarna

Hej, det var en riktigt skön sista skoldag. Mycket musik blev det. Senare på kvällen for jag som sagt med jojjo till gymmet, riktigt kul! Nu har jag varit i duschen och nu ska jag laga fransk manikyr så jag har fräscha naglar tills imorgon. Jag tror jag vet vilken klänning jag ska ha imorgon, jag hoppas att vädret bli fint, varmt och solsken :)

//emppu

YEES SOMMARLOV!


denhär dagen har bestått av bildkonsttimme och samling + tandläkare (HYYII) och nu ska jag gå en promenix med doggisarna och sedan fara till stan o köpa lite smågrejer tills imorgon. Sedan möter jag upp emppu och så brummar vi till wsc på bodyattack, yeye är taggad!
/jojjo

emppus birthday party




emppu , the birthday kid, vacker !









behöver ja ens säja något annat än nam?

bilder från emppus kalas förra lördagen och ja förlåt att de har tagit så länge med bilderna men de har varit lite problem med internet , de var en jättekul kväll med god mat mycket skratt!
/jojjo

fight for fun


tjenare jag har haft lite problem med internet plus att jag inte har haft lust att blogga. Nåja, men igår efter skolan for jag till stan och sökte efter avslutningskläder och jag kom hem med ett par trosor och pyjamas, alltså jag hittade inte avslutningskläder. Sedan for jag till wsc på bodycombat, wiiuu de va kul, en ny favorit men inget vinner bodyattack yey. Idag har jag chillat och varit till moffa med mamma och nu sitter jag här framför datorn igen o klockan e asmycket men jag ska bara vänta att tvättmaskinen stannar o sedan far jag o sova, gonatt!
/jojjo


Trust me


bilden är tagen för exakt ett år sedan.

Det blir väl snart att gå och lägga sej så man orkar till skolan imorgon. Tror jag ska lyssna på lite Scorpions och kolla nått avsnitt av någon serie och sedan godnatt. Kämpa inför de sista i skolan nu! :)

//emppu

I don't know what to say...

Denhär dagen har gått jättefort, det är ju redan kväll! Kameran åkte med idag men jag tog inga bilder. Men nu måste jag verkligen laga mat åt mej själv, är jättehungrig.



//emppu

2 juni

Godmorgon, jag hoppas att ni är vakna redan!
Tänk att det redan är juni. Nu är det vääldigt lite kvar i skolan, så de är bara att bita ihop och köra. Mitt hår lockar sej åt alla håll, men de får lov att vara naturligt idag. Nu ska jag snart fara på jobb och sedan får jag se vad som kommer att hända :)

//emppu

I'm worried



Det ska bli skönt att få sova lite längre imorgon på morgonen. Mina planer för imorgon är någorlunda klara redan faktiskt så jag hoppas jag får en riktig rolig och chill dag. Nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mej, godnatt!

//emppu


I smile

Hej! Jag trodde jag hade bloggat föra jag stack men nej, det hade jag tydligen inte! Nåja, på morgonen verkade vädret bli jättefint så jag tog shorts. Många i vår skola hade tänkt i likadana banor men plötsligt blev vädret skit och det börjar ösregna.... så dit for sommarkänslorna. Vi fick ut modersmåls textkompetenserna och matteprovet. Jag är helt nöjd över mina resultat, eller nåja, kanske jag skulle vilja förbättra lite men nu är jag nog redo för sommarlov :) Vi slutade skolan lite tidigare idag och jag cyklade hem i regnet. Sedan på kvällen for jag på bodyattack, riktigt kul och nu vet jag att jag orkar mer än vad jag tror, man ska inte ge upp fast de känns tungt!

kram
emppu

RSS 2.0