whowhowho

 
Rattle - Bingo Players
 
//emppu

Looking like a star

Hejj hejj, jobbade från kl. 8-16 idag. Nu har jag fixat mej klart o ska snart hämta jojjo. Vi e påväg till replot o därefter blir det troligtvis utgång för min del, får si hur kvällen blir! Ha en bra lördag! :)
 
puss
emppu

Villaliv

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De 2 senaste dagarna har jag fått leva villaliv tillsammans med jennifer! Vi har åkt båt, grillat gott, spelat spel, solat (jag brände mej lite, oj!) badat bastu, simma o lite sånt. Så skönt att bara få njuta av att göra ingenting o låta hjärnan gå på tomgång, haha. Här kommer några fina bilder också. Men nu ska jag far till jobbet.
 
kramis
emppu
 
 

sleeping my day away

hejj, jobbat 5 dagar i rad nu eftersom jag fick hoppa in igår för en som blev sjuk men det gick nog bra eftersom jag fick vara ledig idag istället! Igår kväll packade jag väskan o for till fammo, har inte hunnit hälsa på på hela sommaren så nu har jag sovit över där o ätit god mat. Annat som jag gjort de senaste dagarna är att ladda ner en "tamagotchi" katt till min telefon så nu sitter jag o matar, leker, går ut på promenad med min katt, haha!
 
 
kram
emppu

söta ballerinas

 
esprit ballerinas från Aleksi 13, de var på rea, yey!
 
mörkchoklaaaad o tuggummi såklart
 
//emppu

SAB

Switched At Birth, en jättebra serie verkligen! :)
 
//emppu

jepp

 
Jobb, läkarbesök, jobb, powernap o gym har min dag bestått av. Måste nog säja att powernappar är något av det skönaste som finns. Har en ledig dag imorgon, jippie!
 
//emppu

Spinning

Det måste ha slagit lite slint i mitt huvud idag, kanske solsting från badmintonspelandet igår? :) hahha, nå nej. Jag vaknade helt frivilligt kl. 5.45 o for iväg på morningspinn45. Gick i duschen, åt frukost, spelade ett meningslöst spel på telefon o cyklade till jobbet ( alltså vaah!?) Har inte cyklat en endaste gång till jobbet denna sommar förrän nu... Arbetsdagen gick fort idag fast jag slutade sent på kvällen. Alltså, det här måste jag göra om! Blev ju tydligen pigg o glad av morgonspinningen... En negativ sak, kände av min gräsallergi idag, snoret rinner o ögonen kliar men som tur ha det lugnat ner sej lite nu.
 
kram
emppu

Musikbomb

 
Flytta på dig - Alina Devecerski
  
Äckligt - Ansiktet
 
Där jag hänger min hatt - Norlie&KKV
 
Låtarna som spelas repeat i mitt huvud!
 
//emppu

15 juli

Heloj, på fredagskvällen for jag o jojjo på en långpromenad. Stannade i stan o snackade någon timme o gick sedan hem igen. Denhär helgen har jag  sovit massor, kollat på serier i massor o så ska jag nog hinna träna också. Åh, jag har träningsvärk i röven, hah!! I sommar fokuserar jag mej helt på mitt jobb, typ det enda som finns i mitt huvud just nu. 
 
//emppu

<3

 
Bara sjungit, trallat o nynnat på en massa låtar idag... Lyssnat på Led Zeppelins skiva Mothership, some good stuff. Hoppas på solsken!
 
//emppu

Hör upp, du måste flytta på dig

 
 
//emppu

until the sun comes up

Godmorgon!!
Igår jobbade jag o sedan for jag på en löprunda. Mittiallt börjar det ösregna så hårt så jag ser knappt en meter framåt med vatten i ögonen, behöver väl inte säja att jag kom hem genomblöt... På kvällen blev det utgång med ett roligt gäng, såå kul. Tur så har jag en ledig dag idag, jag behövde verkligen få sova ut. Nu ska jag fara o jobba.
 
 
//emppu

B

 
Nu slipper jag min skruttiga papperslapp till körkort eftersom jag hämtade ut mitt riktiga för ett par dagar sedan!
 
//emppu
 

hey, I just met you and this is crazy!

Oooj huh huh, varit lyckat galet värre! 
Ger er inga detailjer men last night var jag riktigt happy, så underbara människor det finns! Firade OHI ON och efter en timmes nattsömn iväg till jobbet, hih. Jobbar imorgon också, börjar kl. 6.30 så inatt ska jag försöka få lite mer sömn :) En låt som beskriver, lyssna HÄR
 
puss
emppu

Dansa för själen sinnen och kroppen

 
Dansa Pausa - Panetoz
 
//emppu

bär, sol, vatten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
//emppu
 

Wonderful

Haft en såå varm, skön, trevlig, wonderful kväll med god mat o sällskap, så det är svårt att tro att de var sant! Bilder från ikväll kommer imorgon!
 

//emppu

Blue

Hejjhejj, ursäkta att jag inte har bloggat men inget speciellt har hänt i mitt liv under de senaste dagarna. Jag har bara jobbat, jobbat. Idag är jag ledig så jag har sovit ut, tagit en lång dusch o nu ska jag fara o jobba (arbetspoolen)  Men nu måste jag verkligen fara, adios!
 
 
//emppu

Ice Age 4

 
Idag for jag och lillebror till citymarket o köpte godis o sedan gick vi till Gloria. Där såg vi filmen Ice Age 4, hihi. Tyckte den va riktigt bra!! :) 
Efteråt for jag med mamma o handlade gott o köpte hårfärg, måste nog börja färga utväxten snart..
 
//emppu

work out just a little bit

 
Ledig måndag, va e no betär än he? Skönt väder där ute också... Kom just hem från en träningsstund o dricker pro feel! 
 
//emppu

RSS 2.0