Regn

Sååå tråkit då det regnar hela dagen, suck. Det enda positiva är att man faktiskt är tillåten att vara lat då det regnar. Jag har städat lite, kollat på skräckfilm, gjort kokosbollar o varit ut på en löprunda. Något som piggat upp mej lite nu när det är så deppigt är att lönen har kommit, hih. Nu ska jag äta kokosbollar, namnam!! :)
 

//emppu

Work

heejheej, idag tänkte jag vara duktig o stiga upp kl. 7 så jag skulle hinna fara o träna före jobbet men nehhej, så blev det inte. Sov istället till kl. 9 och for efter en  gröttallrik till jobbet. Slutade 18.30 så dit for min dag. På kvällen for jag ut på en promenad/joggingtur, så skönt att få vara ute i friska luften. Det är något helt annat än att träna på gymmet i kvav o syrefattig luft. Belönade mej själv med en kanelbulle efteråt, hah!
 
 
kram
emppu

Hey hey hey, that's what I say

 
(I Can't Get No) Satisfaction - The Rolling Stones
 
//emppu

Mirrors

 
Hade en ledig dag idag också, så jag for till Hankmo o hälsade på jennifer. Första gången jag körde bil då det regnade, lite läskigt.. men jag klarade mej! Vi kollade bland annat på skräckfilmen Mirrors, kanske lite läskig var den..hehe.
 
//emppu

Too young

 
 
Helojsan! Är ledig idag o imorgon, yeah. Idag har jag sovit länge o sedan for jag till stan o kollade in rean. Kom hem med en stickad kofta från h&m som jag spanat in ett litet tag, men inget annat. Sedan for jag till GW gallerian o åt en supergod sallad o en mjukglass. Tänkte ta o chilla hemma denna kväll men det blev nog att fara till gymmet iallafall, skönt det också. Nu ska jag lyssna på musik.
 
//emppu

ti ki ti ki pam pam

Sexy - Les Jumo feat. Mohombi

Midsommar

 
 
 
 
 
 
 
 
fredag 
 
på lördag hittade vi lilla Magnus i stan på en staty, hihi
 
Förlåt att jag inte har bloggat men det har varit lite strul med blogg.se. så jag har inte kunnat blogga fast jag nog haft blogg-abstinens! Jag jobbade hela midsommaren, torsdag, fredag o lördag.. lite synd men men pengarna rullar in :) Dehär 2 senaste dagarna har jag inte överhuvudtaget inte hunnit vara på datorn, men min helg har verkligen varit bra trots jobb. Jag har hunnit jobba, grilla, äta midsommarmat i stora lass, chilla med högljudd musik, nattcruisa med bilen med bästa sällskapet, gå o sova på morgonen, suttit på bryggan i hoviska m.m. Det har varit känslor av besvikelse, stress, utmatthet, slapphet, lycka, glädje, typ allt. 
 
kram
emppu
 
 

long time no see

hell, jag har inte bloggat på över en vecka nu men jag har inte orkat/haft motivation o inte hunnit helt enkelt eftersom mamma e på jobbresa(som tur kommer hon hem snart!) o jag tar hand om allt hemma + går ut me hundarna x 4 o tar hand om kittykatten så de blir en hel del. Plus att jag jobbar o vill hinna med gymmet varje dag också så jag har prioriterat bort bloggen lite. Dehär 2 senaste veckorna har varit kaos, min o min brors mopo har blivit förstörda pga nått asshole som vill fälla ner andras mopon, helt jävla sjukt! Nu ska jag ut me dogsen igen, ciao!
(jag har inte använt systemkameran på skitlänge så jag har tyvärr inge bilder att visa fö jag har bara tagit bilder med iphonen o de går inte att använda blogg.se appen säkert pga alla ändringar de gjort här, I don't know hoppas de fixas snart, den appen e awesome!)/jojjo
 
171ce912b7ef11e1abb01231382049c1_7_large
har blivit fruit-addicted på senaste tiden, alla frukter e ju så goda!
Tumblr_m63gzcwvdw1r96yjqo1_500_large

Hypnotized by drums

Chasing The Sun - The Wanted
//emppu

20 juni

Jobbat från kl. 10-18 idag så dit har i princip hela min dag försvunnit till. Skönt att få sova längre på morgonen men inte lika kul att jobba så sent. Då jag kom hem tog jag det lugnt en timma o sedan for lillebror, mamma o jag ut o tvättade bilen, riktigt snygg blev den. Nu ska jag äta något, gå i duschen o småningom gå o lägga mej, börjar jobbet kl. 7 imorgon!
//emppu

Födispresent från Skottland


Tackar!!

//emppu

Converse

2 par byxor från carlings
vinröda converse
Jag är så jäkla nöjd över att jag äntligen köpt mina låga,vinröda converse. Gick runt på stan med ett leende på läpparna efteråt. I'm high on life!
//emppu

Tuesday

Morjeens!
Vaknade kl. 8.15 fast jag är ledig idag. Inte så konstit egentligen eftersom jag igår började jobbet halv 7 på morgonen (!) Fastän jag är ledig har det varit full rulle pågång hela dagen iallafall, for och hälsade på Sarah till glasskiosken, denna gång med bil. Sedan så for jag till stan, vilket jag inte borde ha gjort eftersom jag brände en massa pengar.. bilder kommer senare idag. Då jag kom hem väntade ett paket på mej, blev ännu gladare. Halv 16 for jag på jobb och kom just hem igen. Denhär dagen har hittills verkligen varit en toppendag :)
//emppu

UFO

Tack för den fina kvällen girls! ♥
//emppu

Eighteen and life you got it

18 and life - Skid Row
//emppu

Baka, baka liten kaka

Halooj!
Igår jobbade jag från kl. 7-16, skönt att jag faktiskt har denna helg ledig! Sedan for jag på en avslappnande ansiktsbehandling (hudrengöring) o för första gången körde jag ensam in till stan, nervöst var det, men jag klarade det, pust. Sedan for jag ut o körde en sväng o kom fram till att me lite övning så kan jag nog köra mammas bil. Denna morgon for jag till gymmet, duschen o började baka, baka. Nu har jag mina cupcakes o marängtårtan klar, hoppas de smakar lika bra som de ser uut, hihi. Ikväll kommer mina flickor hit o firar 18-åriga mej :)
kram
emppu

TGIF

Jobb,dogwalkies,gym,laga mat,sova lala de e de ja gör alla dagar o nu e de sleepytime, de e för lite timmar på ett dygn!/jojjo


hello heaven

ADIDAS W 3 STR SHORTS NAVY
NIKE FREE RUN +3 W LILAC
NIKE FREE RUN +3 W PINK
POLAR FT 4 W LILAC
ja kan inte gå in på stadiums sidor nånsin igen,ja dör va fina grejer de finns där!/jojjo

HOME

Hello, idag for ja till jobbet kl nio o for via stan efter ett par sköna addidasbyxor påvägen hem ja kommer bo i dem! Efter en 45 min powernap for ja till gymmet på bodystep,bodypump o spinning de va min dag otroligt skön en nu ska ja o sova, gonatt!/jojjo


KÖRKORT!

Idag for jag till jobbet kl. 8 o sedan där runt 13-tiden for jag till puttes på körlektion o sedan till besiktningsstationen. Jag körde upp och jag blev godkänd, de va en sån underbar känsla, log hela dagen. Tänk att dehär kunde gå så bra för mejj! Sedan for jag tillbaka till jobbet o jobbade till kl. 18 så dit for i princip hela min dag. På kvällen for jag o körde runt lite med pappa. Nu ska jag äta mörkchoklad o kolla på ett avsnitt av Rome. Jippie!
puss
emppu

13 juni

Heej!
Jag har ju varit ledig dehär senaste 2 dagarna, riktit skönt men samtidigt skulle jag no ha viljat jobba. Idag så har jag varit till butiken o handlat med mamma och för första gången köpt själv inne på Alko. Sedan for jag på körlektion o på kvällen har jag varit en sväng till gymmet. Men imorgon ska jag jobba. Jag håller tummarna inför morgondagen!
//emppu

Appetite for destruction

mineralpuder, 20,90e, anttila
toppar från h&m
Jag var en sväng in till stan och som vanligt hittar jag alltid "lite" smått&gott. Jag kunde inte låta bli att köpa dessa toppar!! Köpte även 2 par svarta strumpbyxor.
//emppu

Xoxo

Hello, de senaste dagarna har varit underbara, på lördag hade jag o sarah fruitpaty, namnam o annors har jag bara gymmat och jobbat. Nu hoppar jag i duschen, ciao!/jojjo


Thank you

här är några bilder från lördagen

Tack till er alla som gjorde min lördag jättesuper! Tack för alla grattisar, kramar o pussar, blev jätteglad ♥ Känns bra att vara 18, fast jag har inte ännu behöva visa mitt ID, haha....
kram
emppu

Are you hiding from me, yeah?

Where Have You Been . Rihanna
//emppu

Yes!

Hej, idag var de min första arbetsdag. Jobbade från kl. 7-14. Sedan kom jag hem o så skjutsade mamma mej till besiktningsstation, var nervös som bara den. Men resultatet i teoriprovet blev... GODKÄNT! Jihaa! :) Jag är så glad över att jag faktiskt klarade det på första försöket..
//emppu

supersweet eighteen!

loveyoulikeafatkidlovescake!
mega grattis åt emppu idag som fyller 18 idag, javet hur mycket du har längtat tills denhär dagen så njut med hela röven o dance your ass off! puss o kram på dej!/jojjo

Fyller år idag!

Nu är dagen som jag väntat (super)länge på... äntligen fyller jag 18!!! Jag känner mej inte annorlundare fast jag nu e myndig o allt. Ikväll blir det släktkalas med smörgåstårta o hallonmoussetårta och sedan blir det utgåååång!!
kram
emppu

TGIF

Idag har ja jobbat 9-16 o varit till gymmet på bodystep+benträning, ikväll har ja bara chillat o kollat på greys anatomy/jojjo


@amarillo

Bilder från då vi var o smygfirade emps födelsedag vi Amarillo med asgod mat!/jojjo


Maybe

Haai!
Idag steg jag upp kl. 8 faktiskt. Sedan for jag med mamma till butiken o åt en supergod sallad på Aschan. For till fammo och jag tänkte somna på soffan, heh. När jag väl är hemma igen så plötsligt ringer mobilen där en röst säjer: Hade du inte körlektion kl. 14? Ehm, jo det hade jag men jag hade helt glömt bort de, usch då! Cyklade fort som attan till puttes o jag hann nog köra iallafall. Sedan på kvällen for jag till lady line o testade nya bodysteppen :)
PS. Om ni vill ha en låt som garanterat fastnar i ert huvud lyssna på: Call Me Maybe - Carly Rae Jepsen
kram
emppu

Tavlor

Äntligen har jag haft tid och ork att fixa till bilder till mina ramar som jag köpt från Ikea för länge sedan. Såhär blev resultatet!
//emppu

blöpp

Nu behöver jag inte längre använda min tandställning på natten, yey! Fast jag har nog kvar en tunn metalltråd bakom nedre tänderna ännu. Efter tandläkaren körde jag till fågelberget o hälsade på Sarah där hon jobbar i en glasskiosk. Chillade där ett par timmar innan jag var tvungen att fara på jobb. Efteråt hjälpte pappa sätta upp mina tavlor, resultatet kommer ni få se senare. Sedan for jag till salen o tränade men då jag skulle hem ville mopon inte starta, de va så frustrerande!! Har blivit trött på att köra moppe i ur o skur, plus att jag har ju kört så länge nuu.. nä usch. Hoppas jag får körkort så småningom. Jag blir så sur då mopon inte startar, jag har lejdon helt enkelt.
//emppu

060612

Godmorgon eller kanske snarare goddag!
Vaknade kl. 7 idag och for iväg på körlektion. Lite läskigt att köra på motorvägen. Övade lite på datorn till teoriprovet också. Nu ska jag bara ta det lugnt ett litet tag före jag ska fara till tandläkaren.
//emppu

Give me a YEAH!

Hejj! Idag vaknade jag ca klockan 9, åt frukost o kollade på Blue Mountain State. Sedan dammsugade jag och torkade golvet i mitt rum. For ut på en promenad och en sväng till fammo. Det började ösregna så vi väntade tills de värsta var över o så sprang jag o lillebror hem. Började öva till teoriprovet idag, vissa frågor är lite knepiga faktiskt... Annars på kvällen så var jag och testade den nya bodyattacken, and oh yes! När jag kom hem så såg jag att mamma hade köpt lax, nam, de känns som de var jättelänge sedan jag åt fisk. Nä nu borde jag fara o sova, ska stiga upp tidigt imorn!
kram
emppu

Samsung

Köpte en ny mobiltelefon idag, samsung galaxy s2. Jag har spanat in den ett bra tag o nu bestämde jag mej äntligen att köpa den. Jag hoppas den är bra :)
//emppu

June

Moi!
Det är måndag och jag är ledig denhär veckan, eller nästan iallafall. Idag har jag städat min garderob och mina hyllor, gymmat, spelat badminton med lillebror och köpt en ny grej (mer om det i nästa inlägg!) Det är 5 dagar kvar till jag fyller 18 (!!)
//emppu

awesome monday

522921_412020635486623_123306940_n_large
hello idag vaknade ja 7 o fixade brakfrukost o for till jobbet kl 8 o jobbade till halv 4 o for till gymmet på bodypump och step,lesmills programmen böts idag o wiiihuu va de e bra ja längtar bara tills onsdag då ja får testa attack whoa! efter gymmet va ja till stan en sväng me mamma o köpte ett par blåa gymshorts så nu får nog vädret piggna till lite så man kan börja använda dem. nu ska ja o sova fö väckarklockan ringer 5.30 så goodninght!
/jojjo

Weekend

Hello, nu e de äntligen sommarlov o dehär veckoslute ha vari super, igår va de skolavslutning o gym som gällde o idag sovde ja till tolv o åt megafrukost,sedan for ja till gymmet på maris kickass bodyattack o resten av kvällen har ja jobbat, nu ska ja o sova fö imorgon ska ja upp tidigt till jobbet , gonatt!/jojjo


Tacatá

Tacatá - Tacabro
//emppu

Skolavslutning

Sommarlov!
//emppu

*

Grattis på födelsedagen Marilyn Monroe! Hon föddes 1 juni 1926. M.M. har varit min "förebild"/"idol" nu i många många år. Hon är så otroligt vacker!
//emppu

RSS 2.0