Marilyn

mitt eget lilla "konstverk" som jag gjorde idag

Denna morgon började med religion o morgonsamling. Sedan fortsatte vi o skriva på modersmålessä. Sista timmen hade jag hälsokunskapsprov, känns nog helt okej. Jag har tagit det jättelugnt ikväll och laddat inför nästa vecka. Har ätit Ben&Jerry's chocolate fudge brownie och tittat på film. Ska snart sätta på en till film, någon komedi tror jag.
Äter en ännu starkare antibiotikakur nu så jag känner mej ganska trött. Varit ganska frustrerad över att det hänt så lite på den senaste tiden men nu när jag tänker efter så är det ganska skönt att ta de lugnt. Snart börjar det ju hända grejer och så far vi ju på klassresa o annat kul! Det här blev ett väldigt blandat o konstigt inlägg, ursäkta.
Marilyn Monroe är en person som jag i flera år har sett upp till. Skulle inte säja att hon är min Idol, men jag gillar att läsa hennes quotes, de får mej att skratta. Vissa passar så bra in på mej.  Och så är hon en vacker kvinna!

kram
emppu

just do it

nike - just do it
hejsan svejsan, idag har varit en helt vanlig fredag alltså skola, dogwalkies, gym + dusch o mat. En helt normal skön dag o hälsoprovet gick ganska bra så dehär är en bra fredag! Nu ska jag kolla på vampire diaries o dricka te sedan o sova, imorgon blir en rolig dag, wiiee can't wait!
/jojjo

Snabb update

Dagen har bestått av: skola, till butiken med mamma, powernap, bilskola, läxor och nu provläsning!

//emppu

Busy

Hello, har inte hunnit blogga på några dagar men jag har haft fullt upp med provläsning, skola, gym, hundwalkies osv. så bloggen har fått lida lite tyvärr. Det kommer att fortsätta tills nästa tisdag tills proven är över. Nu ska jag dricka en kopp te o gå o sova, gonatt!/jojjo

 


No more drama

I'm Day Dreaming - Akon & Snoop Dogg
//emppu

28 mars

Hejsan! Känns som det var länge sedan jag bloggade sist... Det har varit lite mindre bra den senaste tiden och jag har inte velat att det ska dra ut över er, så därför har det varit en lite paus. Men nu hoppas jag att härifrån blir allt bättre.
Idag var det en helt vanlig skoldag. Efter skoldagen var slut lämnade vi i skolan och åt mellanmål och sedan for vi till kulturhuset och chillade en stund. Efter ett tag traskade vi över till bilskolan och var på teorilektion, denna gång var det svårt att hålla ögonen öppna men det gick. Har en massa läxor att göra men jag tror jag sparar dem till veckoslutet istället, men ska nog försöka göra en del nu, måste också läsa lite på prov ikväll. Jag hoppas ni haft det så bra under tiden jag varit borta :)
barcelona

//emppu

Foto

Igår då jag var till stan så passade jag på att fara till airaksinen och skaffa mitt körkortsfoto. Allt känns så overkligt. Tänk, denna bild kommer vara på mitt körkort i flera årtionden och tänk, bara om några månader så kan jag köra bil!
Idag så ska jag försöka börja på mina läxor o fara till gymmet med jojjo (:
//emppu

Saturday

Hello, idag sov jag till kl. 10 o åt en megagod frukost. Sedan for jag till gw galleria o checkade in nya cubus men jisses vilka köer så jag sket i att testa nått men jag såg en massa fint, superduperfina basplagg fanns där. Sedan for jag till gymmet på bodypump o attack o till Lidl o köpte greek yoghurt yummy min nya favorit. Nu en tekopp till och ett avsnitt 90210, gonatt!/jojjo

 


Why, why can’t this moment last forevermore?

Euphoria - Loreen
//emppu

PINK!

sporttopp från top-sport, I like!
hårspray, kicks
örhängen från kappahl, läppglans från clinique fick jag från kicks, den ger en fin glans
ny parfym, jag ville ha variation så de blev midnight fantasy. Den e väldigt söt o luktar godisaktigt, passar fint till våren/sommaren!
//emppu

Pannacotta

MUMS!
//emppu

Fredagsmys

Idag har varit en skön helt vanlig fredag: skola, dogpromenix, powenap, bodyattack, combat, en lång dusch o god mat. Nu dricker jag te o äter appelsin och kollar på pretty little liars, kan inte bli bättre!/jojjo

 


"Get yourself together, drink till you drop, forget about tomorrow and have another shot!"

//emppu

Mä oon tällaanen

Hey, idag har varit en kort skoldag! Efteråt for jag o jobbade och sedan åkte jag in till stan. Träffade tjejerna o såg filmen Härmä som vi ska se från finskan, så nu har vi de överstökat. Efter 10 min av filmen hade de redan hunnit supa, slåss o badat bastu, fast vad ska man förvänta sig av en finsk film? haha :)
//emppu

busy

image description
hello, har haft fullt upp de senaste dagarna så jag har inte hunnit eller orkat blogga. Dagarna har varit helt vanliga = school, gym, eat, sleep + dogwalkies repeat. Idag efter skolan sprang jag ut med hundarna supersnabbt och for sedan till jobbet med sanna, annat har jag inte gjort idag. Nu blir de en stor tekopp och ett avsnitt revenge, goodnight!
/jojjo

Spring

Förlåt för att det varit lite tyst på sistone men skulle säja att ni inte har missat något viktigt. Vårkänslorna har börjat komma, jag har plockat fram converse skorna, cykeln o snart är påsken här. Ikväll hade jag bilskola o sedan så har jag börjat läsa på min moddebok som jag ska hålla presentation om på tisdag. Den heter Älskar - hatar av Jenny Downham.
jojjos bild. Längtar till en varm sommarkväll med dejj!

//emppu

I said bang bang bangity bang

google

Idag har varit en såndär dag då man egentligen inte gjort så mycket (okej, en del har man ju gjort) och varit trött. Skrev iallafall klart min textkompetens på timmen, tur. Sista timmen idag fick vi ledigt pga datorerna krånglade så jag gick hem o hann äta mellanmål före jag for på musikteori, bas o bodyattack. Nu på kvällen så har jag börjat kolla på den nyaste säsongen av How I met your mother. Nej nu ska jag packa väskan tills imorn o försöka fara o lägga mej lite tidigare än vanligt :)
//emppu

A

Hello friends, idag har de varit en pissmåndag fö jag halkade på skolgården o söndrade mina älskade dr denim jeans o fick ett äckligt sår på köptet som e fullt med grus och skit som jag inte får bort utan att de gör svinont. Och rellaprovet gick verkligen åt skogen, de va den dåliga delen av denhär måndagen. Efter skolan gick jag ut me hundarna o åt mellis. Sen hoppade jag på bussen in till stan o gick till gymmet på bodyattack o tbc. Nu ska jag gå o sova, sovgott!/jojjo

 


Chanel No. 5

//emppu

We take it day by day


Welcome To The Jungle - Guns n' roses
//emppu

Sunshine

Vad fin söndag det är!
Idag har jag ätit morgonmål och kollat på Jersey Shore. Sedan städade jag, bytte sängkläder o vattnade mina blommor. Nu håller jag på med läxor och sedan ska jag till wsc med jojjo. Efteråt ska jag läsa på religionsprovet, önska mej lycka till!
kram
emppu

Söndagsmorgon mys

En tekopp, choklad och switched at birth avsnitt, mys/jojjo

 


Glass!

Idag så har jag sovit länge, varit till gymmet, gjort lite läxor, kollat på serier och ätit massvis med glass nomnom! Sedan har jag börjat läsa lite på religionsprovet som är på måndag.
google

//emppu

tips


awake och switched at birth är verkligen toppenserier , kolla dem!
/jojjo

Hello

Idag var skolan otroligt trög o seg. Då jag kom hem gick jag ut med doggisarna, åt mellis o kollade på revenge. Sedan for jag till stan med mamma o köpte shampoo & conditioner o hårserum o sen for vi till butiken. Ikväll har jag bara chillat o haft pausdag från gymmet, jagg har inte tagit en vilodag på 18 dagar så ja tvingade mej själv att ha tråkigt idag, usch va jag ogillar latdagar men nu ska ja fortsätta o kolla på revenge o äta vaniljkvarg, ciao!/jojjo

 


Back in the saddle

Hola, idag höll jag mitt finska föredrag, tur så gick de faktiskt helt okej. Som tur slutade jag kl. 13.30 idag o fick gå hem i regnet. Tog en tupplur, åt och for sedan på bilskola på två lektioner. Sedan kom mamma o lillebror o hämtade mej o så for vi in till "nya" Lidl o handlade. Åt just smörgåsar o började läsa boken Slash :)
//emppu

ordinary

hello, igår orkade jag inte blogga o jag skulle inte orka nu heller men jag gör de ändå. Igår var en vanlig tisdag, skola, bodystep o bodypump o läxor. Idag typ samma sak bara att jag var på bodyattack + spinningbodypump. Nu somnar jag snart sittandes, gonatt!
/jojjo

Black n' White

Idag hade jag modersmålsföredrag och resekursföredrag i skolan. Efter skolan blev det musikteori och bas. Resten av kvällen har jag faktiskt nästan bara tagit det lugnt. Läst en massa olika saker men också kollat på serier. Måste försöka stressa mindre!
//emppu

So just let it go baby

Troublemaker - Taio Cruz
Musikvideon var av en liten besvikelse, men låten är bra!
//emppu

teach me

illbemyowninspiration:
dehär vill ja lära mig helt sick att man ens kan göra så !
/jojjo

M

monday= skola + powenap + doggywalkies + bodyattack och salen + långdusch + supergod kokosmjölk broiler med ris. Det var min dag. Nu hoppar jag i sängs för igår somnade jag 3-tiden pga att jag hade jäkla sjuk mage, gonatt!
/jojjo

Empty spaces

Ikväll var jag på min första bilskolsteorilektion som gick helt bra, blir väl mera nervöst sedan då man ska börja köra. Sedan gick jag till biblioteket o slängde in ett par böcker. Har inte så mycket att skriva om, jag hoppas bara att morgondagen blir hundra gånger bättre än denhär!
//emppu

tröttkid

rebecca-runs:  Off to the gym. Good morning.
efter 11 timmars sömn steg jag upp och lagade äggsmörgåsar till frukost. Jag har helt fastnat för ägg de e så gott! Sedan kollade jag på serier o städade lite i några timmar. Sedan hoppade jag i mina nya gymskor (jag fick grymt sjukt i fötterna i mitten av bs timmen men så är det förrän de formar sej ordentligt) o så for jag till gymmet med emppu o sarah på bodystep(lovebodystep!)och combat. Sen hem i en lång skön dusch. Nu ska jag kolla på ett avsnitt ringer o sen krypa i sängs, goodnight!
/jojjo

w

Untitled #178

wanties: michael kors klocka (alla hans klockor är dropdeadgorgeous!) och ett fint iphoneskal!
/jojjo

Work

Hej hoj!
Det känns för min del att det var mycket under denhär skolveckan. En massa skolarbete(!), mina intressen o jobb. Känner mej lite trött o snorig men än så länge går det bra. Idag steg jag upp kl. 6 o for och jobbade, det kändes riktigt bra faktiskt, ska jobba imorgon också :) Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt, kollar på Jersey Shore o äter popcorn med karamellsmak, mums!
kram
emppu

MY NEW BABIES

Asics gel nimbus 13W, drömmgymskorna blev mina idag! Känns som om man skulle gå på moln, i'm in love/jojjo

 


Saturday

Hello, idag vaknade jag kl 10 o åt morgonmål o drog iväg till stan o köpte nya gymskor, wiii de e så underbara, happykid här hej! Sen for jag till gymmet på bodystep. Nu ska jag laga min favoritmat, kycklingsallad med en massa frukt o gott, ciao!/jojjo


TGIF

underbaraste i världen! love u.
idag har ja varit otroligt trött hela dagen o skoldagen gick trögt . efter skolan åt ja mellis o drog till gymmet med emppu på combat och attack kulkul. sen tog ja en lång dusch och kollade på greys anatomy me mami o åt äggsmörgisar sen tvättade ja kläder o mina sminkborstar o nu ska ja dricka en goodnight tea cup och gå o sova , night!
/jojjo

why not?

hello, doggywalkies x 2 idag och bodyattack, spinnbodypump alltså samma som igår och en lång varm dusch de var min dag i ett nötskal nu ska jag gå o sova, gonatt!
/jojjo

Mint

Haloj, torsdag idag och jag tycker det ska bli skönt med veckosluut snart!! Efter skolan for jag o jobbade (jobbade igår också), sedan kom jag hem, bytte om och på bodyattack. Nu blir det att ta tag i läxorna, åtminstone en del. Annars så har jag konstigt nog torra händer, brukar vanligtvis inte ha det så jag är inte van att smörja in mina händer helatiden. Ska försöka komma ihåg att smörja händerna före jag går o lägger mej ikväll. Hoppas det går om snart. *Gäsp, va jag är trött, buenas noches :)
//emppu

that after workout feeling is the best in the world

hello, igår va jag på nya bodysteppen o herregud om den inte var grym! Seriöst sjukt bra program med lite nya svårare steg men de e bara roligt, lady gaga o en massa andra bra låtar var med, timmen bara flög iväg(salla o jenni drog timmen, bra ledare var de också så de gjorde ju timmen bara ännu roligare!) helt kick-ass alltså. Pumppen har gått ett par veckor redan pga att pia har dem i förväg o den e grym, speciellt axel-låten whoa om den inte bränner! Sorry de blir lite mycket träning/lesmills talk nu men jag är superintresserad om saken så jag måste få skriva av mej lite. Idag var skolan otroligt trög, tråkig o jag tänkte somna på hissatimmen. Efter skolan gick jag med dogsen, åt mellis o sen for jag till gymmet på bodyattack. Sen kom sarah till gymmet på spinnbodypump75 med mej, yay de var skitkul! Dit försvann 4 ½ av min dag men helt klart de bästa timmarna på dagen spenderar jag på gymmet. Nu ska jag dricka en tekopp, kolla på ett avsnitt smash och krypa i sängs, nightynight!
/jojjo

Wooohooo

Big Bad Wolf - Duck Sauce
//emppu

awesome

NIKE W SHAPE BRA TANK BLACK
NIKE W SHAPE BRA TANK PINK FLASH
NIKE W PHANTOM SHORT BLACK / GREY
snyggt från nike/stadium.
klickade just hem shortsen och svarta toppen, yay!
/jojjo

Mars

Idag skrev vi moddeuppsats och det kändes som jag skrev och skrev men jag hann ändå inte bli klar... Har en massa skolarbete på gång  just nu, grupparbeten, essä, muntlig presentation... Nu skulle jag gärna ha sportlov igen och bort från verkligheten! Var ikväll på nya bodyattack och jag håller med jojjo, det var kul! :)
//emppu

Amazing

Hello, igår var jag o testade nya bodyattack o jäklar va bra de var! Så sjukt bra jag skulle ha kunnat fortsätta hur länge som helst (bästa attacken på länge!) Nu sitter jag skittaggad till bodystep och pump ikväll yee!! Men först en powernap 💤/jojjo


On my own

Måndagen efter sportlovet. Det gick riktigt bra men plötsligt blev jag jättetrött i skolan o orkade inte med något. Som tur var så var det ganska chill skoldag. Var inne och planerade mina studentskrivningar med studiehandledaren, så nu har jag det på klart. Ska troligtvis skriva 6 ämnen. Annars så har det varit en helt vanlig måndag. Gonatt!
//emppu

Sleep

Hello, idag sov jag till 12 steg upp o gjorde äggsmörgåsar. Sen chillade jag ett par timnar o bara kollade på serier. Sen for jag på en promenix med doggisarna o till gymmet på bodystep och combat. Imorgon byts alla lesmills programmen (wsc o ladyline centrum) så imorgon blir de nya bodyattacken yee o på tisdag nya bodystep dubbelyee. Nu ska jag gå o sova, klockan är redan över 12, jag kommer vara deadfish imorgon, gonatt! 💤/jojjo

 


to die for

ASICS GEL KAYANO 18 W DARK GREY / BRIGHT PINK
ASICS GEL NIMBUS 13 W WHITE  / BRIGHT PINK
dream gymshoes.
/jojjo

Fråga

Anonym om Chameleon:
Går inte att kommentera inlägget "saturday" så ja frågar här, alltså var exakt finns amarillo? :) fundera på att fara dit, ha aldrig ätit där men jag vet inte hur jag ska hitta dit... och vad skulle ni rekommendera att äta där ? :) vad är godast ? :)

E: Amarillo finns i övre våningen av Rewell Center. Jag rekommenderar att fara dit och äta! Det finns nog något som passar för alla där, det finns både små och stora portioner, milda och hot hot. Jag brukar variera ibland. Några exempel: Garlic Chicken, Chicken Pocket, Amarillo big burger, Minute Steak. Det finns så mycket att välja mellan så du hittar säkert något du gillar. Om du ännu orkar med efterrätt ta Amarillo ice cream. Obs! stor portion! Hoppas du är nöjd med våra svar :)

J: Amarillo är min favorit restaurang i vasa (!) om nån frågar mej vart jag vill o äta då e de helt klart amarillo. Det är sjukt god mat o du borde nog hitta amarillo eftersom de är mitt i rewellcenter. Jag äter alltid hill billys chicken då jag är till amarillo, kalla mej tråkig men den e så god!! Deras tortilla/tacos, hamburgare är också supergoda! : )
//emppu&jojjo

You had the blue note sapphire eyes

Cradled In Love - Poets of the Fall
Så fin låt.
//emppu

just great

Tumblr_lyrpsoezfo1qg8h06o1_500_large
fasiken jag har tappat mitt bankkort, bläö så jag fick ringa o spärra av de nu ikväll så nu får jag gå till banken o beställa ett nytt kort som tar en evighet att få o jag som hade en massa som jag skulle behövt dedär jäkla kortet till just nu wääh frustrerande, sadkid. Ligger på soffan o kollar på greys anatomy o dricker så mycke te att min mage sprängs. Nu ska jag fixa en smörgås o sen gå o sova gonatt!
/jojjo

Trust me

Godmorgon!
Sov till kl. 13 idag, huhhej! Jobbade igår från kl. 7-15 och gick sedan till fammo o faffa. Var där hela kvällen o vi grillade korv o gjorde varma smörgåsar. Sedan då jag kom hem färgade mamma utväxten på mej o så kollade jag på en massa gossip girl avsnitt o åt ett par cupcakes. Nu ska jag snart till gymmet!
//emppu

Goodmorning !

Sovmorgon, en sväng till stan och bodystep, yay denhär lördagen blir superduper !/jojjo

 


Fridaymys

Greys anatomy + äggsmörgåsar =perfection /jojjo


XXXX

fint hår, slite , råddigt och torrt happyhair anybody?
hello, sorry jag har inte hunnit blogga men mina dagar har gått ut på jobb, gym, baka cupcakes med emp. Mitt sportlov i ett nötskal typ. Idag for jag till jobbet kl 9 och sen på combat + attack. Sen till butiken med mamma o nu håller jag på att göra äggsmörgåsar yummyy ,ciao!
/jojjo

Cupcakes

//emppu

Tears don't fall

Igår for jag till jojjo o tillsammans så bakade vi en massa cupcakes! Det var första gången jag bakade cupcakes men det var jättekul, bilder kommer i nästa inlägg. Fick också ett samtal från mitt sommarjobb (där jag jobbade förra året) o de undrade om jag kunde komma o jobba. Sagt och gjort, jag steg upp kl. 6 och for till jobbet idag. Det kändes bra, det känns som jag gjorde någonting. Ska jobba imorgon också, yey! Kom hem o var väldigt trött idag men jag for på bodyattack iallafall ikväll, rolig dag verkligen!
kram
emppu

RSS 2.0