Ba dum tss

Kvällen kommer bland annat att spenderas med dessa underbara människor och några fler!!
Idag har jag inte hunnit göra så mycket. Jag har åtminstone varit till gymmet, det är väl de enda vettiga jag gjort idag. Snart så ska jag fara till Sarah och välkomna in det nya året 2012!
puss
emppu

dream

Tumblr_lwvoxm80xh1qi23vmo1_500_large
386170_269242146458487_100001181103292_680611_145361692_n_large
simma med delfiner , en av de största drömmarna ja har haft sen ja var en liten tjej , de är så underbara!
/jojjo

I'm waiting...

Steg upp rätt sent idag, halv 12. Sedan skötte jag min bror i 2 timmar och så for jag till butiken och köpte limsa tills imorgon. Det var långa köer så man fick vänta läänge. Vad annat har jag gjort idag? Jo, städat lite och så kom S hit o spenderade kvällen. Kul att få träffas lite oftare nu när det är jullov!
Men nu ska jag och sova snart!
//emppu

dummy

jobbade 9-16, for till butiken med mamma o sedan till gymmet på bodycombat. Min dag, likadan som alla andra men who cares. Nu till en helt annnan sak, jag e så jävla arg på mej själv för att jag klippte mitt hår äh även om de bara var 3 cm så känns de så mycke mer än de, får bara hoppas att de växer snabbt nu (never happens, de vet alla)!
/jojjo

Good night!

Här sitter jag ännu framför datorn och äter choklad. Planerna inför nyår börjar klarna, oh yes! Men så småningom ska jag börja gå och lägga mej.
Godnatt!
emppu

two wrongs don't make a right

Cute-hair-kim-kardashian-plane-pretty-favim.com-118340_large
Tumblr_lpoddy8c1v1qb3f11o1_500_large
idag jobbade jag 9-17 sen for jag till gymmet på bodystep + core och var en stund i salen. Nu ska jag kolla ett avsnitt av kim and kourtney take new york sen o sova för en gångs skull i tid, gonatt!
/jojjo

questions

Malin om Bilder från julfesten:
Hej! varifrån har du johanna köpt skorna du har på bilden.. shoes to die for om int annat!! :D

SV.
hej malin! de är ett par vagabond kilklackar från andiamo , ja köpte dem två år sen tror ja så de finns nog inte kvar men kolla på vagabonds sidor där kan de finnas eller iallafall liknande , o tack jättemycket!

/jojjo

Live passionately

Huh! Under dethär jullovet ska jag sköta min lillebror på dagarna så det har jag gjort idag. Vi kollade film, for till biblioteket, spelade spel bland annat. Sedan for jag på bodyattack. Tänk, snart är det inte mycket kvar av året 2011!
kram
emppu

Awake

Hej! Idag steg jag upp tidigare än vanligt och hoppade på bussen in till stan. Gick runt i butiker och sökte bland alla rea varor. Hittade nog alltid något men så frågade jag mej själv: Behöver jag dedär, kommer jag verkligen att använda den där och så kom jag på att jag typ hade något liknande redan hemma. Så mötte jag upp jojjo och vi for till Subway och så for jag på TBC, kul! Nu ska jag kolla en film.
Här är iallafall de lilla jag fyndade
//emppu

you have to find something to hold on to or you're gonna fall for anything

jobbade till 13 idag sen promenerade jag till stan o gick runt med emp o kollade i butiker, hittade inget annat än loreals proffesional shampoo, mask och serum (bästbäst!). Sen for jag till gymmet på bodycombat och bodypump. Feelisen är alltid på topp, älskar att vara där, underbart!
Nu ska jag dricka min sista tekopp och gå o sova, gonatt!
/jojjo

hello friends

min dag har bestått av jobb och gym , inget annat , nu går ja o sover gonatt!
/jojjo

Look in my eyes and take my hand

Forsaken - Dream Theater
//emppu

glitter in my veins

yeyeyeea

/jojjo

3 cm

idag sov jag till 12 igen, så skönt då man endå vet att man inte har bråttom nånstans. Åt frulle och kollade på en film. Sen for jag till gymmet på bodyattack och bodypump huhej jag e helt död nujust , har ätit för mycket choklad o julmat jag rullar fram typ mysigt ... Mamma kapade just av mitt hår 3 cm så nu känns de mucho bättre !
Nu ska jag kolla på tv o dricka te sen o sova för imorgon är de jobbdag, sov sött!
/jojjo

one day

Vaknade kl. 11 idag och kollade på serier. Sedan for vi och hälsade på gamlamommo, roligt att se henne igen och se att hon mår bra. Nu ska jag äta och sedan fara till vörå, hejs!
//emppu

filmtips!


/jojjo

sunday

igår var en superdag. julen dehär året var jättehärlig ja älskar julen o de e just såhär den ska vara o ja fick en massa fina presenter ja kan visa sedan senare. idag vaknade ja kl 12 tiden och åt mammas risgrynsgröt så gott(!!) och kollade en film.  sedan for ja till fammo o åt mat , myssöndag. nu ska ja kolla red riding hood o dricka te.(IMORGON SLIPPER MAN ÄNTLIGEN TILL GYMMET IGEN , JIIHAA!!)
/jojjo

25 december

Oj vad mycket julmat jag vräkte i mej igår! Fina julklappar fick jag  också: pengar, nagellack, hudvård och choklad i stora lass bland annat. Det fanns åtminstone två saker som jag saknade. Det var snön och julfeelisen. Jag minns då jag var mindre hur det pirrade i magen men i år hade jag inga fjärilar i magen, kanske man börjar bli för gammal för sånt... Nåjah, idag har jag tagit det lugnt och nu är fammo o faffa på besök, så idag blir det mera julmat, haha!
kram
emppu

MERRY CHRISTMAS!

Tumblr_lwkt0nsvyb1qi23vmo1_500_large
Tumblr_lwi481ocwq1r6tgbuo1_500_large
Tumblr_lvp6e3nt3n1qgd3o2o1_500_large
Tumblr_lvt0z9zezl1r6pdajo1_500_large
Img_4657-1024x955_large
Tumblr_lw2kyrmkgr1qglep7o1_500_large
Tumblr_lw6od4twbq1qei95oo1_500_large
umgås med släkten , öppna presenter , baka pepparkakor , dricka glögg och ha de bra!
GOD JUL!
/jojjo

Julafton

Jag har redan öppnat mina julklappar på morgonen som jag fått av mina nära och kära. Tack så jättemycket ♥
Snart ska vi fara till fammo o faffa och äta en massa julmat och sedan fortsätter vi julen hos mina kusiner i sundom. Ta hand om varandra och sprid kärlek!
God jul
emppu

cute

idag har jag sovt till 11, jobbat och varit till gymmet på bodycombat och attack. Sjukt kul på combatten med 3 ledare 2 från stockholm och vanliga grymma combatpia. Nu ska jag hoppa i sängs snart för imorgon ska jag på christmas-bodypump60 10.30, kommer bli kul! God jul !
/jojjo

Bilder från julfesten


Japp, såhär har vi julfest i korsholm!
Sarahs bilder
//emppu

XOXOX

Untitled #170

love the handbag !
/jojjo

Wonderful day

Jag har haft en helt underbar dag idag!!
For till skolan vanlig tid och vi for med buss till kvevlax kyrka. Sedan i skolan fick vi julgröt, namnam. Efter maten gick vi till kulturhuset där treorna ordnade julfestprogram, riktigt lyckat. Här hemma så började jag städa lite och så for jag och jobbade. På kvällen så kom S till mej, hade inte sett honom på ett tag men nu är jag så lycklig!
Nu ska jag kolla en film och imorgon tänker jag sova lääänge, hihi.
Önskar er alla ett riktigt bra jullov!
puss
emppu

2 days left


steg upp kl 7 började fixa mej o locka håret som tog en evighet. Sedan for jag till skolan på julfest. Efteråt kom jag hem o gjorde nada i en timme o hoppade på bussen in till stan och handlade de sista julklapparna (attan jag glömde en, wäh!) Sen promenerade jag till wsc på bodystep och bodypump, sköönt. Nu e de jullov halleluja !
De här jullovet kommer jag jobba asset av mej och njuta till tusen för man inte behöver göra läxor eller inlämningsuppgifter eller annat jobbigt, bara njuta! Nu ska jag hoppa i sängs så jag orkar upp till jobbet imorgon, gonatt!
/jojjo

Feliz Navidad!

Feliz Navidad - Jose Feliciano
//emppu

Santa baby

Idag hade jag historia och engelska timme och sedan gick jag hem, wohoo! Sista skoldagen för i år. Efter en powernap och mat så for jag o jobbade. Sedan for jag på bodyattack. Nu har jag lackat naglarna i en röd färg, finfint. Tänk, imorgon är det julfest och sedan jullov!
kram
emppu

dream

6478311305_8f83480700_b_large
Tumblr_lwcizkmfii1r78zmdo1_500_large
Tumblr_lw1hjiz3de1r4hp5mo1_500_large
Tumblr_lvsvgcqgpq1r2hh8bo1_500_large
dream nr.X, att få skrinna på en stor is med en massa andra i en storstad och bara glida iväg, nivet inte hur mycket jag saknar dedär glidandet på isen o låta allt bara rinna ut ur huvudet o rensa tankarna helt. Ibland ångrar jag så mycket att jag slutade men that's life. Näe på jullovet då drar jag till ishallen o rensar tankarna lite ! //jojjo

sista skoldagen före jullovet avklarad!

I'm in heaven, slapp från skolan 13 och nu äter jag favoritmellamålet och jag såg just att nya kardashian avsnitt ha kommit, YEEE !! //jojjo

Let it snow

På engelska timmen fick vi se på film och det var jullunch i skolan idag. Sedan satt vi i datasalen tills vi hoppade på bussen till bowlinghallen. Hahaha, jag sög på bowlingen idag, missade nästan alla, nåjah jag tog de inte så hårt. Efter skolan gick jag hem och just när jag kommit hem ringer en vän och säjer jag ska komma o äta pizza. Sagt och gjort. Efteråt for vi på baslektion. När jag kom hem så bytte jag om och for till lady line, jag har inte hunnit gymma ordentligt på den senaste tiden då jag haft så mycket annat för mej men på jullovet så hoppas jag att jag har tid!
Nu sitter jag och dricker te och äter julchoklad.
Ni har väl inte missat att om man skriver let it snow på google så börjar de snöa :)
Funny moment
9GAG

//emppu

hårtips!

nivet dedär dagarna då håret känns som en enda buske, well jag vet iaf men då använder jag lo'reals expert liss ultime produkter. Jag har haft hårmasken, shampoot, conditionern och en glansgivande serum med värmeskydd som verkligen är den bästa serien jag någonsin testat för mitt hår men nu e den slut så jag får hoppas att santa kommer med nya flaskor av denhär mirakelserien. Om ni har svårhanterligt och frizzigt hår då är denhär perfecto för er, lite dyrare men värt de!
/jojjo

goose

gullebulle, typ sådär kände jag mej i bowlinghallen ..
Var just o bowlade från skolan o fyhelvete att jag hatar att bowla, där ska man swinga ett klot på en hal bana men på samma gång slänga upp ena benet o ut me rumpan (förlåt men jag hatar verkligen att bowla!) i vädret o man ska inte kasta det för högt upp ifrån utan de ska glida fint o mitt i så alla dedär vita sakerna där fram faller liksom come on asbajstråkigt!
Men nu får jag bråttom, ska packa ihop mina gymgrejer o hoppa på bussen in till stan o köpa sista julklapparna o sedan gå till wsc på bodystep och bodypump, dagens höjdpunkt, ciao!
/jojjo

show me how

sick shoes , love!

/jojjo

Bazinga!

Inte det roligaste att börja måndagen med sannolikhetslära. Fick sluta tidigare sista lektionen så jag väntade på jojjo och så hoppade vi på med bussen in till stan. Nu borde jag ha köpt alla julklappar, tror jag! Sedan for vi till simhallen coh sedan på wayne's. Skön måndagskväll. Nu ska jag kolla ett avsnitt av the big bang theory.
kram
emppu

Chill monday

julklappsshopping med emp , promenix till simmhallen och fika , skön måndag!

De vackraste julsångerna

Hellou, förlåt för att jag har varit så passiv med att blogga denhär heljen. Klassfesten på fredag var riktigt riktigt rolig, thank you guys! På lördag gjorde jag ingenting, vilket var både skönt och tråkigt. Jag kollade på filmer, spelade och talade i telefon. Idag så for jag till gamla vasa kl. 17 och övade med kammarorkestern. Sedan for vi på kaffe och De vackraste julsångerna i kyrkan började kl. 19. Nu efter att man har spelat julsånger kan jag faktiskt säja att jag har julfeelis. Klockan har hunnit bli mycke och imorgon är det måndag, tänk snart är de jullov!!
//emppu

6 days left

Tumblr_lwdzd0mtlq1r3sm6co1_500_large

Dsc08996-jpg_blogg_179745790_large
Tumblr_lw0dfczyjx1qgltz8o1_500_large
Idag vaknade jag kl 12, åt äggsmörgåsar till frukost och chillade ett par timmar. Sedan for jag till gymmet på bodypump och bodystep o en gång igen måste jag säga fyfan va roligt de är! Efter gymmet har jag bara chillat o gjort nada, imorgon blir de julklapps-shopping med emp, yee!
/jojjo

awesome

klassfesten igår var asbra, kul kväll! Idag vaknade jag runt 12 tiden, åt frukos , hoppade i duschen o fixade mej. Sedan for jag till stan med mamma o handlade julklappar(prövade världens mysigaste finaste boomerangkofta/tröja men köpte inte den men imorgon tror jag att jag springer in på moda o köper den, så fin!) och drack latte och åt toast på cafe de paris. Nu är hälften av julklapparna fixade yes! Sedan jobbade jag en stund och nu sitter jag o chillar med te och några avsnitt revenge , mysigt!
/jojjo

Good feeling yeah

Good Feeling - Flo Rida
//emppu

Klassfest

Hej!
Idag uppträdde kören inför skolan på morgonsamligen. Det var vårt sista uppträdande och nu tog kursen slut, de var en jätterolig kurs! Sedan bar vi bort all utrustning tillbaka till högstadiet och så på engelska timme. Efter engelska tog min skoldag slut och jag gick hem och tog en powernap.
Nu har jag fixat mej klar och ska fara på klassfeest!!
kramar
emppu

everyday im shufflin

Tumblr_llg5x7uupw1qaobbko1_500_large
provläsningsmotivationen är inte den bästa just nu ja orkar inte läsa de e så himla tråkigt , om de sku vara intressant sku de ju vara kul men nehej inte religon blö. idag har ja varit till sjukhuset och jobbat och varit till stan en sväng och till gymmet på bodystep och bodyattack , nya attacken och steppen är helt mindblowing helt amazing!
nu ska ja fortsätta läsa lite till o krypa under täcket o sova , gonatt!

Rudolf med röda mulen

Vi ställde allting iordning, sjöng upp oss och så började publiken komma in. Körkoncerten gick riktigt bra. I pausen serverade vi tvåor kaffe o mockarutor för att få in lite pengar till klassresan. Sedan fortsatte koncerten. Nu ska jag börja laga läxorna och gå till sängs, imorgon blir en rolig dag!
//emppu

Körkoncert

Hej! Nu ska jag fixa mej snabbt färdig och så åker jag iväg till skolan. Vi har en körkoncert i vår skola kl. 19.00, kom gärna och lyssna! :) Hejdå!
//emppu

sleepyhead

daisyhoney.
Samma sak som igår, minus powenappen. Jag skrev matte och historia och filmanalys på omtagningen o efter skolan kollade jag ett avsnitt av revenge, drack te och började läsa på relgionsprovet.
Sedan drog jag iväg till gymmet på bodycombat och bodypump, skönt och svettigt. Nu ska jag dricka en kopp te och kolla lite serier. Imorgon får jag sova en timme extra (halleluja!) för jag har inga timmar i skolan imorgon eller den timmen jag har krockar med sjukhusbesök så ingen skola för mej imorgon, yea happyface. Så imorgon blir de jobb, kanske shopping om jag hinner och gym, de blir en bra dag, gonatt!
/jojjo

Svart kavaj

H&M, 49.95e
Jag har sökt länge som tusan efter den perfekta "kavajen" ! Jag såg denhär i butiken förra veckan men idag kunde jag inte låta bli att pröva den och sån tur att jag prövade den, den är precis sådan som jag sökt efter. Egentligen stör jag mej lite att fodret syns då man viker upp ärmarna men det är ganska sött med blommönster. Åh finally, välkommen till min garderob! Nu är jag nöjd.
//emppu

Onsdag

Denna dag började med historia, vi kollade på en film som handlade om första världskriget. På håltimmen började jag och emilia göra våra inlämningsuppgifter som ska vara klara tills fredag, som tur så hinner vi fortsätta imorgon och jag hoppas vi får alla klara. Efter skolan idag gick jag hem och så fick jag skjuts av mamma in till stan. Hittade en hel del julklappar men jag har ännu 5 personer kvar att köpa julklapp åt. Det var skönt att gå på stan ensam. Ska snart visa vad jag hittade åt mej själv! Efter mycket spring så for jag till gymmet. Det har varit en riktigt skön dag idag :)
//emppu

ZZ

Tumblr_lvy5ftsar41r4xzu7o1_500_large_178663340_large
min tisdag har sett ut såhär : skola+provläsning+30 min powernap + gym , bodystep och bodypump o nu ska ja fortsätta med mera provläsning , dehär proven kommer nog inte gå bra alls blä usch ja e så trött ja vill bara sova !
/jojjo

Lucia

mys

Denna dag började kl. 8.50 med luciatåg, ettorna ordnade programmet som vanligt. Sedan en helt vanlig skoldag, på gympan så dansade vi. Efter skolan for jag på sista musikteori lektionen för i år. Blev superglad ikväll för jag fick tillbaka min mobil, som har blivit reparerad så nu fungerar den som den ska igen!!
//emppu

Stress

Jag är såå stressaad!! Jag har så mycket att göra, jag har ännu inte köpt julklappar, övningar hit o dit, läxor, massvis med inlämningsuppgifter o bla blaa. Jag hade tänkt skriva om biologiprovet på onsdag, men jag har inte hunnit/hinner inte läsa till det och jag fick nog godkänt vitsord så jag hoppas att jag kan ta bort min anmälan till att skriva om det.
Nu känner jag mej genast mycket lugnare och säkert kommer allt att lösa sej. Denhär veckan händer en massa kul!
//emppu

bodyattack+spinning

sjukt trög dag i skolan men nu ska ja klä på mej o hoppa på bussen in till stan o gå till gymmet.
/jojjo

I wanna dance

I Can't Dance - Dirt Nasty feat. LMFAO
//emppu

Pics from saturday

nom!
födelsedagsbarnet!
kaka är gott!
//emppu

peak performance

W Frost Down Jacket
peak perfomance frost down jacket, nu e frågan svart eller röd ? Jag har varit o kollat på denhär jackan varje veckoslut i typ 4 veckor heh, kan inte bestämma mej!
Champery Hat
/jojjo

söndag

Tumblr_lvhnzkpulc1r7pz42o1_500_large
Gymmet om en timme med emppu, bodystep och combat står på shemat de ska bli skönt! De e bara att kämpa sej igenom 250 sidor historia på tre dagar nu, mysigt.
/jojjo

Wohoo

hihi
Hejsan! Igår slapp jag tidigare iväg till vörå än vad jag trodde så därför hann jag inte blogga före. Idag for jag o mamma till stan. Köpte mascara, foundation, ansiktscreme, trosor, strumpor och strumpbyxor + jennifers present. Sedan for vi till arnolds på en latte. Efteråt gick jag till lady line o gymmade lite. Nu har jag fixat mej klar och är snart påväg till hankmo för att fira Jennifers 18-årsdag! :)
//emppu

zero sleep

Tumblr_lvy4gm6z351r3etdho1_400_large
tjolahopp, filmkvällen igår gick riktigt bra igår. Jag orkade inte blogga igår efter de jag var så trött o slut så jag drack lite glögg o gick o sova. Idag vaknade jag halv 7 och släpade mej till skolan till kl åtta och förde bort alla madrasser från gymnasiet till högstadiet. Efter skolan powernappade jag i 1 h och for sedan till fammo o sen till pappa o sen hem igen, de var min fredag. Nu är jag dödstrött så nu kryper jag under täcket med en stor kopp te och kollar senaste avsnittet av grimm, nighty night!
/jojjo

8 december

Skönt med sovmorgon idag!
Hade också en föreläsning om knark i vår skola. Han var en väldigt bra föreläsare så det var intressant! Jag lärde nog mej också sådant som jag inte hade vetat förut så jag tror nog de var nyttigt för vår skola att alla var på den föreläsningen. Efteråt så hade jag musik och vi övade till vår konsert som vi har nästa vecka. Då skoldagen var slut snöade det jättemycket därute, var genomblöt då jag kom hem. Åt mellanmål, var på datorn en stund och så for jag ut på en länk i snön, kändes bra. Spelade lite med min lillebror o nu har jag kollat på serier, snart dags att börja göra läxor.
//emppu

oh lala

min arm ser helt konstig ut men jag höll bara bort rusina som kom o swishade med sin svans framför kameran hela tiden. Onsdag= skola, promenixar med vovvisarna i snöyran, gym : bodycoombat och bodypump, dusch, dricka te. Nu: sova !
//jojjo

Nothing compares, no worries or cares

Someone Like You - Adele
//emppu

inspo

Tumblr_llnl54l28g1qhedkuo1_1280_large
Tumblr_lvh7gywhzs1qamghlo1_500_large
Tumblr_lube22zkzm1r0gpqdo1_500_large
Tumblr_lnki5xt3h01qzozfeo1_500_large
Tumblr_lub3qp3mjz1r2bgp5o1_500_large
vackert!
/jojjo

awesome

Tumblr_lvfkqm3aut1qlkonoo1_400_large
Sov 13 h inatt, så skönt. Idag har jag bara jobbat och varit till gymmet på bodypump och bodystep, så underbart med en ledig dag mitt i veckan !

Ett halvår med dej

Jag kan inte förstå att det redan gått mer än ett halvår sedan vi först träffades. 6 juni blev vi officiellt ihop. Jag kan inte fatta att tiden gått så himla fort! Jag har haft en underbar tid tillsammans med dej, du får mej alltid att le S ♥

puss
emppu

6 december

Hej!
Igår så hade jag två timmar vanlig skola och sedan blev det körövning. Vi sjöng fyra sånger på självständighetsfesten/studentdimissionen. Fick sluta skolan pyttelite tidigare. Sedan på kvällen for jag på violinlektion och så kom S och sov över, synd bara att han var tvungen att fara rätt tidigt idag. Nu har jag gjort klart mina läxor, ätit pepparkakor och nu lyssnar jag på julmusik.
Ni har väl inte missat att Finland firar 94 år av självständighet idag? Jag tror jag tar lite för givet att vi är självständiga men jag kan verkligen uppskatta att jag bor i ett såhär bra land!
//emppu

XOXO

Untitled #168


SWEETDREAMS!
/jojjo

it never ends

ser dumt ut med hörlurarna på men skitsamma.
Jag har inget intressant att berätta, same old same old. Skola, powernap, gym,butiken, ätit gröt och chillat that's it, halleluja de e ledig dag imorgon. Då blir de jobb, bakning och gym, super!
/jojjo

Sunday


-

Söndag, söndag.....Jag vaknade kl. 11 och så kollade jag en film och spelade ett spel, hihi. Sedan senare for jag o jojjo på bodystep o combat, sköönt! Vissa skolor får vara lediga imorgon också men inte vi. Nåja, jag hoppas vi får en lite kortare skoldag åtminstone. Snart blir det att lägga en ansiktsmask och gå och lägga sej så man orkar stiga upp imorgon.
ronjas bild från barcelona

//emppu

dear santa

Tumblr_lv8jthbebt1qgigszo1_500_large
Tumblr_lvoeohjexy1qmdjeto1_500_large
SNOW!!
Tumblr_lvhdoiswkb1r7vcwyo1_500_large
iphone 4s white, gosh så fin!
4ebd2956-3178-4478-b3b2-34dda32dc810-582x300_large
onepiece
Tumblr_luy6tz4dt81qeh8rvo1_500_large
fina vita lakan
Maya-ubund-resort-spa-l764_large
Tumblr_lvlhjurwme1r0ec8wo1_500_large
308169_10150395095118915_161162533914_8526014_1338483816_n_large
en resa låå-åångt bort!
+ en mysig pyjamas !
/jojjo

BARCELONA

bye lleida hello bacelona , yeye!!
barcelona dagarna var helt klart de bästa på hela resan , love barcelona !
/jojjo

lördagsmys

hello, vaknade kl åtta, promenixade med hundarna o for på bodypump60 kl 10.30. Sen var jag till stan o köpte böcker och och sedan pyste jag iväg till jobbet. Nu e jag dödstrött men nu ska jag upp igen och ut med hundarna och sen ska jag chilla till tusen! Hoppa i myskläderna och under mysfilten, kolla på grimm, ringer, hart of dixie, myspys för mej själv :)

Leave nothing on the street to explore

Marry The Night - Lady Gaga
Who couldn't love her!?
//emppu

Heart

Hej! Igår på biologitimmen fick vi undersöka/skära i gris hjärta och njure. Jag hade förberett mej på det värsta men det var ju inte alls farligt o inte luktade det så hemskt heller som jag trodde det skulle göra. Konstigt nog tyckte jag faktiskt att det var riktigt intressant! Presentationen på morgonsamlingen gick bra och vi hade fixat en present åt Roberto som tack, han verkade bli glad. På engelska gick vi till biblioteket och lånade en bok som vi ska läsa. Sista timmen har jag håltimme på fredagar så jag traskade hem. Skönt att få sluta lite tidigare på en fredag. Var trött då jag kom hem så jag tog en lång powernap och sedan på kvällen for jag till S. Jag kom hem så sent igår så jag gick genast och sova då jag kom hem. Idag blev det skönt att sova ut och sedan for jag på en liten morgonlänk. Det var lite halt men de gick nog. Nu har jag städat mitt rum, bytt sängkläder o fixat lite på pepparkakshuset. Det är skönt med en dag då man inte är tvungen att göra något speciellt. Men nu ska jag spela o lyssna på musik! :)
Ha en bra lördagskväll!
emppu

addicted

jag sitter helt fast för denhär serien nu, den e grym! Ni kanske tycker den ser fjantig ut men den e bra, kolla så ser ni!
/jojjo

everybody is looking for something

steg upp astidigt idag för att hinna till skolan o bära madrasser till högstadiet , filmkvällen igår gick riktigt bra inte mycket att städa eller klott utan riktigt bra men nästa torsdag då e de trippelt mera barn huuh men de ska nog gå bra de också , efter skolan gick ja ut me doggisarna och drack te o kollade på serier och tog en 30 min powernap ja e så jäkla trött idag ja har typ halvsovit på alla timmar heh .. , sen for ja till gymmet på bodyattack och bodypump , skööönt pumppen va så jäkla skön idag ah , nu ska ja fortsätta min tea-drogning och kolla på en ny asbra serie o sen o sova ja tror ja går o sover 12 idag redan typ de tidigaste denhär veckan som ja går o sover ja e så slut så trött , gonatt!
/jojjo

Ny period

Besöket hos tandläkaren gick bra, ska fortsätta sova med min tandställning varannan natt. Kom försent då förstås till andra lektionen som var samhällslära. Det fanns inte så många platser att välja mellan, men nåja det är inte så farligt. Sedan blev det historia och musik. Efter skolan kom jag hem en stund och så förde mamma mej till gymmet, var i salen och tränade. Snabbt hem igen och jag hoppade i duschen, slängde i mej mat och cyklade iväg till Sarah där vi lagade vår spanska presentation vi kommer att ha imorgon på morgonsamlingen. Efter vi var klara for jag o sarah till gymnasiet o checkade in läget hur det gick med filmkvällen för lågstadiebarn som 2b hade ordnat. Ute regnade det o blåste jättehårt, inte så kul att cykla hem...
Godnatt
emppu

1 december

Godmorgon!
Första december och dagen till ära så har jag på mej lite rött idag! Första luckan i julkalendern har jag öppnat redan och ny period börjar idag och jag har haft håltimme första lektionen. Men nu ska jag fara iväg till tandläkaren.
//emppu