home

Hejsan svejsan, nu e jag hemma igen o gud om de inte är skönt att sova i egen säng !! Nu ska jag hoppa på mopeden o frysa arslet av mig o fara på bodypump, whooo jag har saknat gymmet ! Bilder från resan kommer snart. I know jättefin bild men de va de enda jag hade på telefon nujust.


/jojjo


HEJ!

Hola amigos! :)
Jag tänkte berätta lite om vår Spanien resa, sedan kommer det att komma massvis med bilder!

Vi for med tåg ca halv 20 till helsingfors med tåg, vi satt och spelade kort. Sedan kom vi till flyplatsen o fick sova på de hårda bänkarna i ett par timmar.
Tidigt på onsdag checkade vi in och flög Helsingfors-Riga, Riga-Barcelona. De satt bland annat tre nunnor bakom oss i flyget, haha. Sedan for vi med tåg från Barcelona till Lleida. Där möttes vi med pussar o kramar av våra värdfamiljer. Jag for hem till henne, där jag mötte hennes mamma, bror och deras hund. Hann packa upp lite och så for vi ut och mötte allihopa. Vi for på en uteservering och drack coca cola och talade. Sedan for vi hem och middagen började närmare kl. 23. Magen full med mat, fixade jag mej inför natten medan resten av familjen fortfarande var vakna långt in på natten.
Fortsättning följer!



Gå och kolla Sarahs blogg!

//emppu

 


Loca people


Loca People - Sak Noel

//emppu

HOLA SPAIN!

hola guapas, imorgon smäller det! Då åker vi. Jag har längtat till denhär resan så länge, påriktigt jättelänge o nu far vi yeeee!! Först far vi till helsingfors med tåg kl 19.35 o sover på flygfältet på de sköna bänkarna(de är hårda som sten) och flyger till riga. Därifrån till barcelona yeye. Sedan med tåg till lleida där vi ska vara 3 dagar och sedan till barcelona där vi spenderar lördagen, yes dehär kommer bli kick-ass fast jag e nervös som attan för min spanska e lite rostig höhö lite, men tjejen jag kommer bo hos verkar riktigt skön så de ska nog gå bra (hoppas hoppas!!), tjolahoo, adios!
/jojjo

wow

Hej!
Idag hade jag biologiprov sista lektionen, jag hoppas de gick bra. Sedan cyklade jag hem och for till GW-gallerian med mamma. Gick in i nya h&m och köpte en present till min spanska familj. Det blev två mumin muggar och Fazers choklad. Sedan tog vi en latte på wayne's. Efteråt for vi ännu och handlade i prisma. Har försökt packa lite men de går inte så bra, får lov att göra det imorgon istället...
Kan inte föreställa mej att vi faktiskt åker imorgon! Jag är lite nervös, men jag hoppas att resan kommer att gå riktigt bra. Vi kommer hem på söndag.



ha det så bra!
emppu

PACKAR!

packar packar, nu drar jag iväg till gymmet på bodypump , ciao!
/jojjo

XOXO

Untitled #164

/jojjo

happy?

helo, vaknade halv ett o åt frukost. Sedan for jag till hvc o hälsade på fammo och sedan till gymmet på bodypump o bodystep. Nu kollar jag på vampire diaries och äter äppel med turkisk yoghurt , yummy!
/jojjo

Svar på frågorna!

1. har nån av er någon pojkvän? Hur blev ni tillsammans? Hur länge har ni varit tillsammans? hur gammal är han ?

J:
jag har ingen pojkvän, jag e singel o fri som en fågel, yee 

E: Jo, jag har pojkvän. Vi gick ut några gånger (på bio bland annat) före vi blev tillsammans. Vi har varit ihop i 4 månader, snart 5 :) Han är lika gammal som jag.

2. varför svarar ni inte på era kommentarer ?????!

J: nu svarar vi ju på dem

E: vi ordnar ju frågestunder ibland så ni ska få ställa era frågor och få dem besvarade. Ibland svarar vi också på dem i inlägg, typ "dagens fråga". Kanske vi skulle borde ha fler såna istället om ni tycker?

3. brukar ni dricka alkohol? eller vad anser ni om folk som dricker?

J: alla måste väl själv få bestämma om dom dricker eller inte, jag bryr mej inte riktigt om människor dricker eller inte.

E: Jag håller helt med jojjo. Och så länge man beter sig som folk är det okej. Huvudsaken är ju att man har kul när man festar och de skulle man borda ha också ha även om man är nykter.

4.varför går ni på gym? favoritprogramm på gymmet? vaför går ni till gymmet varenda dag ?

J: för att de e grymt kul o de bästa i mitt liv! Jag älskar de stället o då jag far dit behöver jag inte tänka på nån annan än mej själv därför : ) Bodypump, bodystep och bodyattack ligger högst uppe just nu på min favoritlista. Jag går till gymmet för jag tycker de är bättre än att ligga hemma på soffan och kolla på tv o jag går dit för att jag trivs bäst där, som ett andra hem för mej.

E: För att må bra helt enkelt. De balanserar skolarbetet och man glömmer all stress för en liiten stund. Bodyattack e absolut mitt favoritprogram, man kan ta det lugnare om man vill, eller köra på jättehårt så svetten rinner! Jag går inte till gymmet varenda dag, jag har så mycket annat som jag prioriterar men då jag hinner så far jag på ett pass eller är i salen en stund.




5.tror ni folk läser er blogg för att de påriktigt tycker den är bra, eller bara för att typ snoka?

J: skitsvår fråga för jag e inte synsk men jag tror att kanske en del snokar o kanske en del läser den för de gillar vår blogg jag vet inte.

E: hm...säkert bådeoch :)

6. favorit musik ?

J:
allt som e nytt, haha nej men typ sean kingston, lady gaga, rihanna, pitbull.

E: mitt favoritämne musik. Jag har så otroligt bred musiksmak så jag vet inte vilken ända jag ska börja ifrån så jag ska nämna lite blandade artister: Pitbull, Sean Paul, LMFAO, System of a down, Mötely crue, bullet for my valentine, Rammstein, Lady gaga och på senare tid har jag börjat lyssna på Skrillex också. Det beror på vilket humör jag är på.



7. hurudan kamera använder ni ?

J: Canon eos 450D, 18-55 mm och 55-200 mm objekt + en blixt speedlite 430x tror jag den heter, minns inte.

E: Sony Nex-5K, zoomobjektet E 18-55 mm + en liten blixt som man kan skruva på.

8. Vad använder ni för hårprodukter ?

J: aussie take the heat och tresseme mega moist, loreal hårserum som innehåller värmeskydd o gör håret rakt o lent.

E: Tigi Bed Head Resurrection shampo o balsam, eller aussie colour mate shampo o balsam. Sedan aussie serum.



9. va kostade dina ray ban solglasögon då du köpte dem ?

J: 155 euro tror jag de kostade om jag minns rätt. De är dendä nyare modellen som e lite mindre.

10. va kostar gymkort på wasa sports club?

J&E: kolla WSC hemsida här

11. Vilka frågor kommer i Re2 provet?

J&E: vet inte, har inte haft den kursen ännu så kan tyvärr inte hjälpa dej!

12. Om ni skulle vara en kändis för en dag, vem skulle ni vara och vad skulle ni göra? :)

J: Om jag skulle vara en kändis wow de var en svår fråga kanske nån av the kardashians (khloe, kim) eller rihanna eller nån annan vacker kändis. Jag skulle vilja shoppa i nyc, london o  paris hur mycket som helst utan gränser och gå runt i fina klänningar med biffiga livvakter runt en och bo i världens största lyxigaste beachhouse och en stor pool. De finns en massa annat man skulle vilja göra men jag kommer inte på nått annat kul nu.

E: Om man skulle backa flera år bakåt skulle jag vara Marilyn Monroe helt klart. Eller någon vara med i nått känd band på 70-80-talet och leva ett riktigt hårdrocksliv. Nu skulle jag nog vara en vacker skådespelare/sångare/modell typ, Angelina Jolie, Lady Gaga eller Lily Cole. Jag skulle vilja ha ett eget miljonershus, göra det som jag älskar mest, shoppa och festa som en galning. Resa mycket!

13. va haar ni för plaaner för framtiiden? vadå för nåå? :D

J: ingen aning, jag har en massa drömmar som jag hoppas går i uppfyllelse. Efter gymnasiet skulle jag vilja ta ett mellanår kanske o resa eller jobba(att jobba på gym skulle vara ultimata drömmen!!) ett år och leva livet eller så flytta till en storstad och studera, jag vet inte, drömmar drömmar ..

E: Det enda jag har på klart är att få körkort och gå ut gymnasiet, sedan tar det stopp. Efter det blir de väl att välja någon utbildning, som tur så kan man utbilda sig till flera saker om det skulle visa sig vara fel. Viktigaste för mig är ju att hitta ett yrke som jag orkar jobba med i många år! Det är nog värt att söka efter det rätta yrket. Eller, så blir det ett mellanår och då skulle jag jobba eller fara utomlands som au pair kanske. Kan tyvärr inte ge ett riktigt bra svar eftersom jag själv inte har någon aning ännu, men förhoppningsvis snart!



kram
emppu&jojjo

Paradise


Paradise - Coldplay

Så gullig musikvideo!

//emppu

sunday in helsinki


efter frukosten packade vi allt o förde ner allt i bagagerummet nere i receptionen.
vi hade ett ställe kvar o de var stockmann så där spenderade vi vår söndag.
shoes are a girls best friend
doggy katty avdelningen
älskar stockmanns lampavdelning de e så fint där !
ganska amazing hur många våningar de finns i stockmann + att de finns 2 källar våningar också.
efter några timmar i stockmann så hämtade vi våra väskor från hotellet och så tog vi en latte på ett mysigt cafe nära tågstationen.
älskar sånhär myscafen !
sedan gick vi till tågstationen, jag skulle ha kunnat vara ett par dagar till i denhär underbara staden men vi kommer tillbaka snart, goodbye helsinki !
de kom en fråga på vilket hotell vi bodde, vi bodde på scandic simonkenttä brevid kamppi, superbra hotell med jättebra frukost, rekommenderar!
Kul helg, måste göras om!
/jojjo

hair

new in old out , fresh!
/jojjo

Grattis!

Grattis lillebror på 10-årsdagen! :)

//emppu


Helsinki shopping


aloe vera dryck, kändes först konstigt att dricka det eftersom det finns aloe vera bitar i, men nu är det gott!


lite vitamindrycker


2 helt vanliga blyertspennor och ansiktsmask från Lush, nom!


svart o vit bh från Lindex. Chokladplattor från Stockmann, mjölkchokladen köpte jag åt S.


hårmask, ögonbrynspenna och ögonskugga från Kicks


stickad tröja från Cubus. Färgen är "Chili"






2 linnen från monki med fin rygg


en naturvit stickad underbar sak från Mango!

//emppu


morning!

helloo, jag försökte blogga igår och ladda upp alla bilder från helsingfors men allt raderades så nu e de ju lagom kul att börja ladda upp hela skiten igen. Jag menar de va ju inte bara 10 bilder utan över 30 så heh men nåja. Nu ska jag äta en banan och fara till gymmet på bodypump och sedan till stan o söka en present o sedan till sarah och jobba på spanskaprojektet o så borde jag hinna hälsa på fammo, hinna till butiken, städa mitt rum och hinna med en massa annat idag också. Huh mycket att göra men nu måste jag skynda mej , ciao!
/jojjo

helsinki 14-16.10.2011


supertrött och hungrig efter att ha stigit upp kl 4 på natten och suttit i tåg 6 timmar + att vi båda var sjuka så var man ganska sliten.
cheesecake
american panncakes
chicos, yummy in my tummy
världens bästa godaste chockladkaka, denhär hittar du vid deli mittemot stockmann brevid ginatricot mitt i hesa, jag lovar ni ångrar er inte!
hotellfrukost, de bästa som finns !
vi kollade på barnprogram efter frukosten tills butikerna öppnade
utsikten var ganska amazing
världens coolaste soffa !
hissen, yey
hotell-lobbyn, jättefin, älskar dendä runda röda soffan där längre bort.
lush, ah love, my candyshop
monki
shop until you drop
fika på waynes coffee, latte och nån mysli yoghurt bär grej, helt ok men latten smakade pyton. Waynes i vasa e såå-å mycke bättre!!
obligatorisk spegelbild före vi gick o äta
vi sökte restaurang med den kortaste kön och så hittade vi la famiglia som hade ca 30 min väntetid så vi bestämmde oss att vänta där, de va så kallt ute blö höll på att frysa arslet av sej.
emppu åt räkpasta och jag åt bbq broiler, jättegott!
italiensk tiramisu
lite dålig bild igen men de var en pannacotta.
bilderna från söndag kommer upp senare imorgon, underbart skön weekend resa i helsingfors med emp.
/jojjo

adore it

Crumpet 
Alexander Wang 
Hunter 
/jojjo

Jäkla vante

Idag har jag jobbat och sedan cyklade jag hem. Bytte om och for och tankade moppen. Körde till gymmet och for på bodyattack, jättekul! Sedan skulle jag köra hem med jojjo. Glömde vantarna i gymmet så fick springa in igen och hämta dem. Sedan ville inte mopeden starta. Vi stod där länge o försökte få igång den men nej. Min älskade pärla svek mej för första gången! Inget hjälpte så pappa kom och han fick igång den som tur var. I trafikljusen skulle jag bara kolla om jag stängt fickan där jag satt mobilen o plånboken och så tappade jag vanten på marken. Jag försökte nå den men de gick inte så jag var tvungen att stiga av mopon o hålla den med en hand o plocka upp vanten. Kul då man står längst framme i bilkön... heheh. Men jag hann före ljuset blev grönt åtminstone :)

//emppu

I guarantee you'll miss me


Changed The Way You Kissed Me - Example

//emppu

Lite fler bilder






hotellfrukost!










hahah, denhär bilden e så rolig! Vi var påväg ut och jag skulle bara peka var jojjo stod o så står hon o drar upp byxorna, vilken timing! :)




 Lätt bästa bilden på resan, hahah!


Vi åt en panini och chokladkaka påvägen hem, gott.

//emppu

 


I know a place where we can go

Idag steg jag upp 11, åt äppel med turkisk yoghurt och honung (så jäkla gott!!) och kollade på the lying game Sedan for jag till jobbet o hämtade hem en stor pappersbunt o började jobba och nu e jag helt slut i huvudet så nu ska jag ut o lufta hjärnan med hundarna på en promenix och sedan till gymmet, whoa!
/jojjo

Lite bilder


Lite sliten efter tågresan


vårt fina rum




ut på stan och shoppa!






hihhi!


outfiten då vi for ut och åt på lördagskvällen.





kram
emppu


COCO

Dehär två senaste dagarna har varit supersega o tråkiga. Nåja teatern igår var helt kul men teatern idag kan jag ärligt säga att jag somnade 10 ggr under teatern så rolig var den. Ikväll har vi varit med spanskagruppen och planerat resan ganska chill kväll. Nu vill jag till gymmet, jag har inte hunnit dit på två dagar nu o jag saknar wsc, älskar de stället och gym-energin e superhigh. Ääh imorgon då ska jag jobba på morgonen och hälsa på fammo på dagen och till gymmet på kvällen, längtar. Ah äntligen är de höstlov, loove!
/jojjo

addicted


hey här har ni några helt nya superbra och beroendeframkallande serier, kolla dem!
nu ska ja kolla ringer och dricka honungste , yummy!
/jojjo

Teater

Efter väldigt lite sömn hade jag inte lust att fara till skolan men for dit iallafall. Klockan halv 12 for hela skolan med buss till wasa teatern och såg pjäsen Hemsång. Så nu har jag nog blivit riktigt kulturell då jag varit på teaterföreställning två dagar i rad. Snart så ska vi in till stan och möta upp alla som ska med på spanskaresan, kan inte fatta att vi åker snart!



//emppu

Luolamies

Vilken dag alltså!
Helt vanlig skoldag med engelska hörförståelse och annat kul... Sedan musikteori och bas. Jag kom hem och så for vi till finska teatern och kollade "Luolamies" alltså grottmannen. Den handlar om hur mannen försöker förstå sej på kvinnan och hur olika kvinnor och män tänker. Den var faktiskt jättebra, många skratt blev det! :)
Sedan hängde jag en stund på stan, nu väntar en massa läxor, får se om jag orkar göra dem.



//emppu

one

Tumblr_ls8536ibau1qcslzuo1_500_large
Plane-2_large
Tumblr_lo48x7wbnr1qb0vgro1_500_large
Tumblr_lnte22o9g41qhz6j5o1_500_large
En vecka kvar, jag fattar inte! De känns som att de var igår då jag kollade i skolkalendern och såg 9 veckor kvar, 88 dagar kvar o  nu är de bara 7 dagar kvar, nu går de för fort hjälp men ja ser verkligen framemot det. Dehär kommer bli jättekul fast man är lite nervös men de ska nog gå bra !
/jojjo

honey i'm home

hellou, igår kom vi hem från en jätteskön helsingfors weekend resa kl 20 tiden, oj huh vad jag var trött men ändå har jag bara sovit 4 timmar förra natten. Jag kunde bara inte sova, vet inte vad som var fel. Men nåja idag har jag skrivit matteprov som inte gick så hemskt bra men man får bara hoppas på de bästa. Efter skolan for jag till hvc o hälsade på fammo och sedan kom jag hem, chillade i ett par timmar o for sedan tll gymmet på bodypump o nu sitter jag o catchar upp alla serier och dricker te. Är så trött så jag ska bara dricka denhär koppen o sedan gå o sova, gonatt!
/jojjo

Monday

Hejsan, nu är vi tillbaka igen!
Hoppas ni hade ett bra veckoslut, de hade jag iallafall. Jag lovar att bilder från resan kommer. Ska försöka skriva lite också, plus ta bilder på shoppingen som jag är riktigt nöjd över.
Som tur så blev jag feberfri så det var inte så jobbigt, nu har jag bara ont i halsen och är hes, men det ska väl gå över. Lite kortare skolvecka denhär veckan också eftersom vi får höstlov på torsdag, jättebra.



kram
emppu

Frågestund!



Nu är det dags igen för oss att köra en frågestund!

Ni får ställa alla sorters frågor: studier (skola), kärlek, smink, relationer, intressen, träning osv osv. Fråga på! :)

kram
emppu&jojjo


Druckit en massa vatten



Nu ska jag fara o sova en stund. Det blir en tidig väckning imorn! Jag hoppas jag mår bättre imorgon.

P.S! Tiden på inlägget är helt fel!

kram
emppu

Cinema


Cinema - Benny Benassi ft. Gary Go. Skrillex remix

//emppu

Sjuk

Hallåå, igår så jobbade jag och var hemma hos S så därför hann jag inte blogga. När jag kom hem visade termometern på feber... suck. Jag brukar inte vara sjuk men nu skulle det ju slå till. Idag har jag bara vilat och kollat på en film. Huvudet o öronen värker men de får verkligen inte hindra mej just nu. Nu ska jag packa resväskan och imorgon far jag o min andra halva till Helsingfors över veckoslutet!



//emppu

H A P P Y K I D

NU vetni nu är de en happyjohanna här yes, imorgon drar emp o jag iväg till helsingfors och jag är bombsäker på att dehär kommer bli så jäkla bra gosh va jag har längtat ! Nu ska jag ta en 2 timmars powernap och fortsätta sedan fortsätta packa. Jag ska försöka att inte packa för mycket denhär gången (kommer inte att lyckas) , tudeluu hörs senare! : )
/jojjo

Someone like you

Hej! Idag hade vi dagsverk så det var ingen vanlig skoldag. Jag steg ändå upp tidigt och dammsugade och torkade golvet i hela huset, pust! Sedan gjorde jag läxor ända tills jag for på musikteori, jag kände mej inte alls motiverad idag. Stod utanför musikinstitutet och talade med en kompis en stund tills jag cyklade hem och bytte om till gymkläder. Det blev bodyattack, yes. Jag längtar så till veckoslutet, som tur är det bara 2 normala skoldagar kvar :) Jag tänkte faktiskt fara till stan idag, men jag lät bli. Nu vill jag shoppa massvis!

kram
emppu

delicious

Tjena mittbena, idag har jag städat och lagat mat. Det blev broiler i gräddsås och banan-persika-kvarg, namnam. Jag känner mej lite bättre idag så jag funderar på att dra mej till gymmet på bodystep, de tror jag nog jag ändå kan gå på fast jag har lite sjuk hals ännu men febern är gone yey!! Nu ska jag göra matteläxan, ciao!
/jojjo

Kladdiga muffins

Ingredienser:

2 ägg
2 ½ dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
5 msk kakao
½ tsk bakpulver
2 dl vetemjöl
100 g smält margarin
100 g mörkchoklad.

Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader. Placera ut 16 st bakformar i papper på en plåt.
Smält smöret i en skål i mikron och låt svalna.
Vispa ägg och socker med elvisp. Vispa ner vaniljsocker, salt, kakao, bakpulver. Tillsätt vetemjölet och det smälta smöret. Vispa snabbt ihop till en jämn smet. Tillsätt 100 g hackad mörkchoklad i smeten.

Klicka ut smeten i bakformarna.
Grädda mitt i ugnen i 200 grader i ca 10 minuter.
Låt dem svalna och sikta florsocker över!



//emppu


Monday

Oj huh vad jag har varit trött idag, tänkte somna på varenda timme i skolan idag... Efter skolan for jag till stan med mamma och köpte skolböcker och for in och beställde mer linser. Jag kommer också att få nya glasögonbågar eftersom färgen lossnat lite (läs mycket) och det får det ju absolut inte göra, plus att jag köpte ju dem bara för några månader sedan! Jag vet inte riktigt vart min kväll försvunnit men nu ska jag byta om till pyjamas, chilla och kolla en film.

//emppu

cozy

Untitled #163

idag har ja luggit hemma i feber och halsont , jättetråkigt , de enda ja ha gjort idag e kollat på serier och druckit en massa te och sovit.
/jojjo

En liten bagare

Bakade chokladmuffins ikväll att ta med tills imorgon. Bilder kommer senare, kanske jag lägger upp receptet också om ni vill baka kladdiga och chokladiga muffins? :)
Jag känner mej förväntansfull inför inkommande veckan. Kommer nog vara en hel del skolarbete men de kommer också att hända så mycket roligt!



godnatt!
emppu

oh crap

304465_198859956848593_162062390528350_487913_256060712_n_large
186922_0_8-6663-contemporary-_large
Bokeh-drink-food-orange-pink-favim.com-143063_large
Nej nej nej, jag vill inte tro dehär! Blä jag håller på att bli sjuk. Har sjuk hals, huvudet värker och väger ett ton. Den bästa veckan någonsin är påväg, jag har inte tid att bli sjuk (!!) de e så typiskt att jag blir alltid sjuk före jag ska resa nånstans eller nått kul händer, alltid. Så jäkla tråkigt så nu ska jag droga te o panadol tills de far bort, jag kan inte bli sjuk nu nej!: ( Steg upp kl halv 13 o gjorde en smoothie men den blev inte god, jag satte i papaya o huäk va den smakade udda, laga aldrig papaya i era smoothies de smakar helt konstigt. Sedan promenixade jag med hundarna och for till gymmet på bodypump o step, skönt. Brummade hem och snabbt i en varm dusch och sedan kollade jag på lite serier och bara chillade, nu tror jag att jag går o sover så jag blir frisk snabbt snabbt!
/jojjo

pink clouds

Tänk att det är söndag redan! Vart försvann helgen riktigt? Denhär helgen har varit superbra och jag flyger ännu på rosa moln... kan inte fatta att det här är sant ♥
Men imorgon börjar verkligheten igen så nu är det bara att börja göra en massa läxor. Baka en kaka tills imorgon borde jag också hinna med, vi ska sälja kakor för att få in mer pengar till klassresan.

kram
emppu


everybody knows

Jag håller armen superwierd men jag håller bara bort rusina som kommer o svischar med sin svans framför kameran hela tiden, snyggt med lampan rakt i huvet också, yes.
Steg upp kl 8, hoppade på mopeden o for till gymmet på bodypump. Brummade sedan hem, hoppade i duschen och fixade mej supersnabbt och så for jag till stan me mami o köpte en ny primer, undisar, favvoshampoot och conditionern aussie såklart. Sedan drack vi en latte och så for jag till jobbet och kom hem 21-tiden o sen dess har jag kollat på film och ätit en massa vindruvor och druckit en massa te (addicted) o nu ska jag fortsätta med det.
/jojjo

amazing

alltså wow ,hu jäkla grymmt är inte dehär , så jäkla coolt!
/jojjo

Let the lights drop


You Make Me Feel... - Cobra Starship ft. Sabi

//emppu

8 oktober

Sov till kl. 12 idag och for sedan ut på en länk. Sedan blev det en lång frukost medan jag kollade på serier. Sedan så fixade jag mej och for till butiken med lillebror. Har också städat en del idag. Nu väntar jag bara på att S ska komma hit. Kommer att bli en lugn och skön lördag :)

//emppu

feel the weight


Efter skolan for jag till sjukhuset och hälsade på fammo. Sedan for jag hem och sedan körde jag o emp till gymmet i regn o superblåst, man tänkte ju nästan halka av vägen ett par gånger. Ikväll har jag chillat till max, så skönt att inte göra nått alls ibland. Nu ska jag kolla lite tv och dricka te och sedan fara o sova, goodnight sweeties!
/jojjo

En väldigt lugn fredag

Jag ursäktar för dålig uppdatering! I skolan hade jag idag 2 olika kurser biologi och modersmål. Idag hade jag absolut inget att gör nu på kvällen så jag for med jojjo på bodyattack och pump. Nu sitter jag här och äter kex medan jag kollar på film. Om ni vill köpa en kokosbollslåda är det bara att säja till, annars blir de väl jag som äter upp allt själv, haha!



kram
emppu

bright lights , bigger city

bilder från helsingfors 8-10.4.2011.

Exakt en vecka kvar nu, ah dedär hotellsängarna, de måste nog vara en av de bästa sakerna i världen, jag dör av längtan !
/jojjo

just be there

hejsan , idag efter skolan stannade ja med emppu pratade i säkert över en timme om allt o inget sedan gick ja hem o åt ja makaronilåda och kollade på 90210 vaför måste de alltid sluta på så spännande ställe äh man blir ju galen av att vänta en vecka tills nya avsnittet kommer(!!!) sedan for ja o pappa till plantagen o köpte blommor till fammo som är på sjukhuset , hon har varit på en stor ryggoperation så vi var o hälsade på sedan kom ja hem o mycke annat har ja inte gjort idag , nu ska ja hoppa i duschen och kolla på nån serie o äta mammas goda äppepaj , ha de bra!
/jojjo

just spinn the globe and pick a point

Untitled #161

/jojjo

Helt okej

Idag fick jag ut proven i psykologi, engelska o matematik. De skulle ha kunnat gå bättre, men helt okej resultat. Imorgon börjar en ny period och förhoppningsvis en "liten ny start" också. Efter skolan for jag på jobb, kändes riktigt bra.
Nu känner jag mej förvirrad, är helt confused. Förhoppningsvis är allt mycket klarare imorgon!



//emppu


fill in the blanks

Tumblr_ls5d76rsyr1qedcspo1_500_large
Tumblr_lngkcjlsrk1qj8vezo1_500_large
Tumblr_llny98it2m1qdaw6do1_500_large
Hejs, idag fick vi ut engelska och kemiprovet o jag kan säja att engelskaprovet gick riktigt åt röven så tjena omtagning men kemi gick helt ok. Jag bryr inte ens mej egentligen eftersom jag är nöjd att jag blev godkänd. Nu ska jag chilla o dricka te tills kl 18 då jag sticker till gymmet på bodycombat och bodypump, ciaoo!
/jojjo

i want to sleep!

Denhär dagen har bestått av: tandläkarbesök på morgonen, två timmar i skolan, sedan till sjukhuset och gym på kvällen. De blev bodystep och bodypump. Nu har jag ännu en filmrecenssion att göra som jag helt ha glömt bort jaa de e bara att bita ihop o göra den o sedan o sova, gonatt !
/jojjo

like a dream

Dåliga bilder i know men jag kan knäppa ett par bättre bilder nångång senare då jag har tid över, jofama by kenza läderjacka, den e så fin o ännu finare på, älskar den!
/jojjo

Löplänk

Hejj! Energin är verkligen inte på topp just nu men de är bara att försöka hålla ögonen öppna.
Perioden börjar närma sitt slut, imorgon är sista dagen före alla kurser byts. Idag på gympa stod 10 km på schemat. Jag kände mej nervös för jag hade aldrig sprungit de tidigare, jag visste inte var man skulle springa och framför allt om jag skulle orka. Men allting löste sej! Man fick en karta i handen, sarah visa mej vägen och de var bara att sätta den ena foten framför den andra. Jag klarade de mycket under den tid jag hade satt upp för mej själv och kan faktiskt säja på nått sätt att de var kul! Jag är jätteglad för att jag klarade det, tack gymmet. Sedan for jag hem snabbt i duschen och hann på teori och bas. Jag är trött.



//emppu

Kokosbollar

Idag skrev jag periodens sista prov: engelska. Borde ha läst mer på orden känns det nu i efterhand. På matrasten cyklade jag hem med en hel del kokosbollslådor i cykelkorgen. Rektorn köpte en låda av mej. Sedan for jag på biologitimme. Efter skolan cyklade jag till fammo, hon köpte också av mej. Så idag har jag redan sålt 6 lådor allt som allt, huh vad bra!  

kram
emppu


cozy and pretty

love

/jojjo

everything is okey

tjolahoo, idag hade jag sovmorgon, jag kan säga de var ganska jäkligt skönt ! Mamma kom o hämtade mej från skolan eftersom vi fick våra kokosbolls/godis/kexlådor som vi ska sälja och de e lite svårt att bära 15 lådor hem men som tur fick ja skjuts. Sedan for vi till posten o hämtade mitt paket (whoaa !! Bilder kommer senare idag eller imorgon) o nu ska jag bara chilla tills 20.15 då jag ska på bodypump.
/jojjo

Nobody said it was easy


The Scientist - Coldplay

//emppu

XOXO

De var otroligt skönt med 3 pass på gymmet idag. Ikväll har jag läst lite på engelska och druckit x antal tekoppar och tvättat mina sminkborstar och sånt som måste göras. Men nu ska jag kolla på gossip girl och dricka lite mera te och sedan o sova, gonatt!
/jojjo

love sundaymornings

Godmorgon! Jag steg upp kl 12 och såg ett kickspaket på mitt nattbord och de va min underbara oh lola parfym som mami hade hämtat åt mej från kicks igår (jag beställde den för typ 2 veckor sedan) Sedan åt jag frukost o nu kollar jag på the rachel zoe project och läser på engelska på samma gång, lite senare ska jag till gymmet på pump, step o combat, ha de bra!

//jojjo

Kioskveckan är över



















Från måndag till fredag var jag, jojjo o sarah o stod i kiosken på rasterna. De var inte alls så svårt som jag hade trott. Här var några bilder som jag tog i torsdags.

//emppu


I feel good

Idag så vet jag inte riktigt vart dagen har försvunnit. Först for jag till gymmet och var i salen. Kom hem, duschade och åt en god frukost. Så kom S hit sedan och var med mej hela kvällen! :)

//emppu


Black X2


svarta "höga" jeans från carlings, 45 e




svart huppare från h&m, 19,95e

Två helt basic plagg som jag verkligen behövde.

//emppu

october please be awesome

3766265019_c653eec364_z_large
306335_10150390133399328_655859327_9972423_1911265275_n_large
Tumblr_lrmvbwdmhs1qk89obo1_500_large
Tumblr_lrzpbp6eby1qewecwo1_500_large_large
Denhär månaden kommer att bli superbra, eller de hoppas jag iallafall för denhär månaden är fullspäckad med en massa roligt(!!) yey happyface!
/jojjo

saturday

sorry för att de blir så mycket webcam bilder men akkun e slut på systemisen men jag ska skärpa mej snart!
Efter gymmet kom jag hem, hoppade i duschen och fixade mej supersnabbt. For till stan med mami o jag hittade nya svarta jeans och en pyjamas (yey) Sedan kl 17 ikväll har jag jobbat. Jag är så trött men de har varit en riktigt bra lördag! Jag ska bara kolla 90210 och vampire diaries och sedan o sova, gonatt !
/jojjo

hello hello


Nu: gymmet, bodypump60 yeaa taggad! Sedan: stan me mami o kolla den nya peak perfomance butiken och kolla efter ett par snygga svarta jeans, kanske jag hinner jobba en stund idag också, får se. Vi hörs !
/jojjo

RSS 2.0