dot dot dot




/ jojjo

Äh, jag funderar imorn istället, idag är jag ledig.

Jojjo måsta fara hem ca. 20 tiden men vi ser ju varann i skolan imorn igen :) Har lockat håret men orkade inte göra de så noga så de ser inte så fint ut, haha. Får se hur de ser ut imorgon så löser jag de på nåt sätt sedan.
Biologi förhör imorgon. Vi ska kunna alla muskler, nåja, bara att börja öva snart.

//emppu

Galenskap är bra!

Nu har vi varit på city jam, de var faktiskt kul idag! Nu sitter jojjo här hos mej o vi sitter här o äter glass o firar vår halvårsdaaag! Här får ni bilder på oss, enjoy!






Söta vi e!

kraaam
emppu&jojjo


6 månader!


Nu har vi bloggat i ett halvår! Nu ska ni få bestämma om vi ändrats eller inte från augusti.
Bilden på vänstra sidan är tagen i augusti o högra bilden i januari.

Jojjo

Emppu

Vi är också nyfikna vad ni tycker om vår blogg, var inte rädda för att kommentera nu! Vad vill ni ha mera/mindre av? Någonting ni tycker vi borde göra annorlunda? Ge ris o ros nu!

//emppu


What you say



//emppu

Not bad



/ jojjo

I don't really know what to say

Nu är jag hemma igen. Tyckte ni att rätt person vann Robinson?


dagens bild - hästsvans och osminkad emppu

//emppu


Honestly, I think its kinda funny that you waste your breath talking about me got me feeling kinda special really



/ jojjo

Hos farmor

Blir så förbannad över att blogg.se inte alltid fungerar.. o ibland så går allt skitlångsamt. Bloggar nu från farmor&farfar. Vi har just fikat o senare så ska vi troligtvis se på Robinson. Mådde illa på kvällen men nu mår jag bra igen, skönt, för jag vill inte ha spy sjuka! De är de värsta jag vet, har typ fobi mot spysjukan, haha!
Ja just de, klockan 20 kommer finlands eurovision final, har inte alls följt med men jag hoppas verkligen att de e en bra låt som vinner!

kram
emppu

300110

Nu ska jag fara till farmor&farfar! Går inte att ladda upp nån bild nu men jag ska försöka sedan då jag kommer hem igen!

//emppu

klick klick klicellidippeli.



/ jojjo

Don't be that creepy

For ut på en powerwalk, de var jättekallt ute! Sedan blev de en snabb dusch o mat.
Borde antagligen göra läxor idag eftersom jag inte vet om jag hinner imorn. De är en person på facebook som skickar meddelanden åt mej på turkiska, ganska läskigt eftersom jag inte förstår vad han skickar... men de e ju bara att ignorera sånt.
Men ni söta läsare får ju gärna kontakta oss! ♥

//emppu

10 hours

Godmorgon alla! Sovit säkert 10 timmar eller mer, så skönt! Hoppas ni också får sova ut nu på veckoslutet. Nu ska jag fixa morgonmål o sedan får jag se vad jag hittar på!

//emppu

duschen + sova --> morgonträning



/ jojjo

Happyface x 500000

haloo, wooho ni vet inte hur jävla glad jag är. Fick just veta att vecka 10 så far min familj till gran canaria !ohmygod va jag längtar, strand, sol o skönt som bara pip !
Nu ska jag se om de finns nå glass kvar.



/ jojjo

Pust!

Hejsan, hade en helt okej skoldag. Var dock paranoid över mitt hår, haha! De e jättekallt här så hoppas ni har har de varmare. Här hemma så har jag tagit bort tapeter så nu är alla tapeter borta, pust!
Nu ska jag fara o se på wipeout med lillebror :)

/emppu

Bad hair day

Tycker att jag fixat mitt hår i evigheter nu, men de vill inte! Tur så har jag frissa tid om 2 veckor så de e bara att hålla ut. Har på mej min nya mössa idag!
 
den nya blåvit randiga klänningen också.

//emppu


Problems!

Måste skriva nu när allt funkar! Jag har inte sluppit in på blogg.se på hela kvällen. Först var de bara blogg.se som bråkade men sen funkade inte internet över huvudtaget, gaaaah! Min telefon funkade inte heller att ringa eller sms:a med, hoppas att allt funkar nu!
Om ni undrar så slipper jojjo inte in på blogg.se så de e därför hon inte bloggar, så mycket strul de är just nu...
På kvällen hade pappa äntligen tid att ta bort golv- o fönsterlister så jag kunde börja ta bort tapeter på min 4:e vägg. Halvvägs nu, fortsätter säkert imorn eller så.

Får verkligen hoppas att problemen försvinner snart!
emppu

Thursday

Tur att vi inte behövde skida i skolan idag för ute är de -20 grader, svinkallt ju! Vi hade dans med pojkarna inne i gympasalen istället.
Har just kollat ett avsnitt gossip girl säsong 3.

haha, vilken min... men dagens bild iaf.

//emppu


Älskar "the feeling"

4:e lektionen i skolan så var vi i gympasalen o fick information om olika skolor vi kan välja efter högstadiet. Där fanns godis o nå grönsaker + dipp, nam! Hahah, klart att vi tog en massa broschyrer o så, men godis fick man väl också ta massor av?
Sedan efter skolan rusade vi till jojjo o sedan for vo med 15.20 bussen till stan. I stan träffade vi min kusin erika, hon skulle färga håret idag, hoppas de blev bra! Sedan for vi till subway o åt, nam så gott! Sedan shopping, shopping, shopping, oh vad jag älskar den känslan! Till slut for vi till citymarket o köpte glass o sedan skyndade vi oss till bussen. Kom hem ca. halv 20. Tack för en rolig dag på stan joj, med dej var den guld! ♥

Här kommer min shopping:

h&m, så söt!


blåvit randig tröja/klänning från h&m, gillar vanligtvis inte blå, men jojjo fick mej att pröva denhär o nu e den min!


gina tricot


tuggummi kan jag inte leva utan i skolan, behövde köpa ny påse eftersom den gamla tagit slut.


prövade en sånhär men den var vit o gillade den men nu när jag såg denhär så nästan älskade jag den! Hoppas jag hittar nåt att matcha den med, jackan e från h&m.

Tror att de var typ allt från denhär gången.

/emppu


Ops!

Oj oj oj, vad klockan hunnit bli mycket! Nåja kom just hem o ska snart berätta lite mer om vår dag på stan men nu ska jag fotografera de jag köpt o göra lite här hemma men bilderna kommer upp ikväll!

kram
emppu

Till stan efteråt

Tänkte bara skriva att efter skolan så sticker jag&jojjo till stan, men jag ska försöka hinna blogga efteråt, nu har jag bråttom!

/emppu


Shut it down!



//emppu

26jan10

Hejsan, pratat med jojjo i telefon o försöker göra nå läxor nu, men de går inte så bra, hör på musik o vill bara dansa dansa dansa! Nåja, konvent e snart.

/emppu

Happy ending

Hejsan! Tisdag idag. Fick cykla idag, de gick nog bra, tur att jag hade byxor ovanpå leggingsen då frös jag inte. (hade klänning i skolan + leggings) Vi hade 2 lästimmar i skolan istället för en, så mycket läsning blev de idag.
Har kollat på de 2 sista avnitten av gossip girl säsong 2, tårarna nästan sprutade då Chuck äntligen sade att han älskade Blair, haha :)
Förlåt över mitt tjat om gg


the moment.

//emppu


She don't know how to do it wrong



/ jojjo

Galappaloppoluu

hejs svejs, ja emppu va här idag o så knappra jag nått på min telefon o så for superzomen på o jag fick inte av den o jag tänkt få nå fel i huvu, så vi skjutsa hem emppu o så for vi ti expertti o fick den fixad efter en timme, så kom jag hem o så åt jag tortilla njom o så kom mamma hem o börja prata om resor till rom eller paris, uh de skulle inte sitta fel nu !



/ jojjo

Mys på en måndag? jodå!

Tjenare, hade violinlektion idag, efteråt då jag var hemma igen så gjorde jag dehär, haha.


//emppu

It's just us.

Hejsan! I skolan så pratade vi om nät vett&etikett. Efteråt så for jag till jojjo. Var där en stund, men sedan så måste jojjo fara o fixa sin telefon, de blev något fel med den, tur så fick jag skjuts hem så jag behövde inte gå!
 
fina vi e!

//emppu


söndag= ganska så chill dag.

Hejsan! Ikväll har jag&jojjo varit på city jam för andra gången. De var hårdare träning idag än de var förra söndan. Är som sagt inte så bra på att dansa men försökte hänga med iallafall!
Skönt att få ta en lång dusch, mitt hår behövde verkligen hårinpackning.
Sitter här o äter kellogs all bran yoghurty, mindes inte att de var så goda, nam!

//emppu


Party in petsmo

Hej, nu ska jag berätta lite vad som hände igår.  Har som sagt aldrig varit till petsmo förr, de var ganska långt dit, men men jättefint hus hade hon! Vi såg på filmen: there's something about Mary, haha, den var rolig. God mat var de också, nam! Sedan så for några ut, de var jättekallt ute eftersom jag hade kjol, men det hindrade mej inte från att sitta på snöskotern medan johanna körde, åh guu vad rädd jag var, skrek säkert hela tiden, men roligt va de!! Hade verkligen inte vinterkläder på mej o min tår var som isbitar när jag kom in i värmen igen. Sedan så tittade vi på en skräck film men alla vågade inte se den så vi sjöng sånger istället. Jag försökte både hänga med i filmen o med dem som sjöng, skicklig som jag är, haha :) Tror att jag kom hem ca. kvart över 12, tack för en rolig kväll alla! ♥
här kommer några bilder.


outfit: grå topp, mörkgrå kofta, svart hög kjol, leggings, smycken + röda naglar


födelsedagsbarnet!


sara&jennifer


heidi&emma


siimoonee!


beccacecca


heiditjejen spelar.

De gick inte att ladda upp vissa bilder, konstigt. Haha o så försökte jag också att sätta in så normala bilder som möjligt, har nog också ett par fina galna bilder också, men de kommer inte upp här.

//emppu

varför?

Åh jag blir så förbannad! De går inte att ladda upp bilder nu på blogg.se så jag måste vänta ett tag o sedan försöker jag igen, håll ut!

/emppu

fun, fun. fun

Nu har jag kommit hem, vilken kväll! Berättar mer imorn o lägger upp bilder. Hoppas ni har haft en rolig lördag, jag har iallafall haft!

puss
emppu

yes she's something special

helluu, sitter här o fjantar mej med sarah som jag inte ha varit me på länge, skönt att va me henne.
Vi ha sett på american pie o så ätit en massa skit men men så e de, jo vi ha sutti framför webcammen säkert en timme o fjanta oss, haha !


/ninjas

Petsmo, middle of nowhere?

Nu ska jag snart fara till johanna som har sitt lite förenade födelsedagskalas! Hon bor i petsmo, har aldrig varit där. Får se om jag tar någo foton men såhär ser jag ut ikväll.

webcam bild.

Ha de så bra allihop!
emppu


I got this today, I'm so happy !



/ jojjo

Brighter

haloj, ja igår så va nog inte den bästa dagen men de ska no bli bra hoppas jag åtminstone, så jag vill inte skriva va de va om men en grej bara som tog ganska hårt men de ska no bli bra !
Jag e så säker att de kommer att bli bra !



/ jojjo

update

Har städat lite o fixat födelsedagspresenten. Naglarna är ny målade också. De blev i en rosaröd färg. Ska snart äta mat o sedan ska jag börja fixa mej inför kvällen.

kram
emppu

snow, snow, snow

Godmorgon! åh, vad skönt att äntligen få sova ut. Men nu ska jag i duschen. Bjuder på en vinterbild.


/emppu

I think I should know.



/jojjo

-

Haha, har faktiskt inte så mycket att skriva om, ska snart se på let's dance eller på någon film eller så, imorgon händer de väl mer spännande saker!

hoppas ni har en bra fredagskväll!
emppu

Choco cappuchino

Jojjo fixade min frisyr idag, en stram knut! Hon e världsbäst på o göra dem, så tack jojjo! Tyvärr fick hon sjukt i magen o lämnade skolan 2 lektioner tidigare, men jag hoppas du mår bättre nu!
Drukit kako cappuchino o jag säjer bara Mmm, så gott!
Nu ska jag fara o se på That 70's show.


haha, ni får ursäkta mej kläderna som hänger på stolen!

//emppu


(S)nails

Har Glee o Made in sweden programmen bytt plats med varandra? Besvikelsen var stor då jag märkte att jag missat Glee, buhuu! Nåja, min Gossip girl beroende håller fortfarande i sej, kollat ett avsnitt o så håller jag på o läsa en gg- bok, duktigt!
Nu ska jag ta o fixa naglarna, förhören hinner jag läsa på fast imorgon, de finns ju viktigare saker, t. ex fixa naglarna går före läxläsning!

Godnatt på er ♥
emppu


Måste läsa läxor nu...

Nu måste jag verkligen göra nå läxor eftersom jag inte hann göra några igår så då e de bäst att jag läser ordentligt idag. Har 2 förhör imorgon, inte kul. Men de e bara att börja läsa på skelettdelar o på finska ord!

/emppu

210110

Hejsan! Behövde inte skida idag i skolan, tur! Efter skolan så kom jag snabbt hem o sedan for jag ut på ett ärende men nu e jag hemma igen. Brr.. va kallt de är ute. Men nu ska jag göra mej en kopp choco cappucino eller äta nå mat.

dagens

//emppu


Today was a good day

Idag har varit en jätterolig dag! De 2 första timmarna i skolan besökte vi vasas yrkesinstitut. Sedan hade vi lite samhällslära. 4:e lektionen så besökte vi korsholms gymnasium. Sedan hade vi tillval de 2 sista lektionerna. De var skolan.
Efter att skolan slutat klockan 15 så rusade vi till jojjo o åt en smörgås, sedan for vi med buss till stan. Där åt vi mellanmål o sedan köpte vi godis till bion i citymarket. Bion vi var o kollade på började redan 17.15, ganska tidigt, men den var rolig! Efteråt gick vi i butiker o sedan köpte jag också present åt johanna. Jojjos pappa kom o hämtade oss o ca. klockan 20.15 var jag hemma. Jag hade en rolig, underbar dag/kväll, precis det jag behövde!

Här kommer bilder från idag, enjoy!


dagens outfit: puderrosa tunika, svart kofta, grå jeggings, + smycken


före bion så märkte jag att de fanns ett hål där man kunde sticka ut huvudet, jag o min håriga kompis är så söta!




jojjo ville vara den rynkiga tanten så då är jag insekten med ljus i röven!




cloudy with a chance of meatballs- 3D! Jojjo visar sin bästa sida ;)

/emppu


jag e trött o har inget att skriva om, bion var bra, jag har inte skrattat så mycket på länge!



/ jojjo

Cloudy with a chance of meatballs

Har nu kommit hem! Ska snart berätta vad jag gjort idag. Vi var o såg denhär filmen! Här får ni trailern!
Trailern börjar 0.30, så spola dit.


//emppu

Ingen rubrik

Mår inte så bra just nu o jag skulle vilja ta en paus ifrån allting. Vill inte skriva hit för mycket för jag vill inte ni ska bedöma mej av dethär som jag skriver nu. Imorgon är en ny dag, hoppas att de e bättre då.

/emppu


Dehär är fan de vackraste jag har hört på länge !



/ jojjo

I can do it even better with broken hips

hejsi svejsi, jag vakna för kanske en halvtimme sedan, jag var inte på nå träningar för jag börja må otroligt bajs efter maten i skolan så jag fick så sjuk mage så jag trodd ja sku dö pårikitgt ! Så jag for o sova o jag ha sovit i typ 3 o en halv timme, haha men de e no bättre nu men fan va sjuk jag e i magen, jag vet int om jag får upp bilderna av mina köp ännu men jag ska testa.
Jag ha inte haft ner panluggen på länge för jag e så jävligt trött på den men nu imorgon tror jag den trillar ner igen men då e de sista gången , höhö.
oh my, de va den snyggaste bilden jag hitta !



/ jojjo

ILoveMusic

Kom hem lite före 17. Har kollat på That 70's show. Ska öva på violin o sånger till skolmusik. Vi håller på med en häftig låt,  skriver mer om den en annan gång, nu ska jag öva!

//emppu


Musik idag i skolan, jippie!


dagens

Godmorgon! Nu ska jag snart börja cykla till skolan. Efter skolan så ska jag fara o arbeta, men bloggar sedan då jag kommer hem igen!

Ha en bra dag!
emppu

Baby,I know how to fly

hejsi svejsi, jag ha inte blogga nå idag så sry men jag har varit till stan o jag hittade no en hel del men jag ha försökt ladda upp bilder på mina köp nu i 2 timmar eller nått men kameran vill inte sammarbeta. Jag köpt två randiga långärmade med snygg ficka + en lös randig grej + en ''lång'' huppari från gina tricot, lite smink från hm, javet hm smink e skit eller egentligen inte (o då menar jag ögonskugga) men hm:s ögonskuggor e superbra, roliga färger o bra att testa med, man kan ju köpa av annat märke om man gillar färgerna o sådär, fattar ni?



/ jojjo

When the head is empty...

Har faktiskt inget att blogga om nu, huvudet är helt enkelt tomt. Ska se på gossip girl o sedan blir de att göra läxor o bums i säng, haha.
 Ska sitta här o knappra "uskovaisten pastilleja" = mint pastiller!


bjuder på en ganska så gammal bild.

//emppu


Det är ni som gör det möjligt

Hejsan! Måndag= skoldag. Idag ska jag på violin sen på kvällen.

Ändrat lite småsaker på bloggen, tagit bort nå reklam eftersom de inte funkade att komma in på vår sida varenda gång, hoppas de funkar bättre nu! :) Äh, jag får se hur jag ska göra med reklam o sånt.
Om ni vill kontakta oss så är adressen [email protected], bara skicka o fråga om det är något ni undrar över. Adressen finns också i vår presentation, längst ner så ser ni "Kontakt" o där hittar ni adressen.

Ska tillägga här också att vi har underbara läsare o tack för alla fina kommentarer ni skickar! ♥ Vi hoppas att ni vill fortsätta läsa vår blogg :)

//emppu

Miss Suomi

Kom hem just från city jam som jag o jojjo var på för 1:a gången. Jag var inte bra men jag hoppas jag blir bättre o då blir de ju roligare också!
Nu ska jag se på Miss Finland 2010 o äta lite glass, haha. Ska försöka gå o lägga mej tidigt ikväll men jag tror inte att det lyckas!

kram
emppu

I hear them talk

Moi! Sitter här o lyssnar på radio ska börja göra spanska läxan nu. Här får ni dagens bild.



//emppu


Let's kick it !

hejsu, jag orkade inte blogga igår, de va en massa jag måsta göra så jag hann inte, så igår så va jag på morgonträningar o sedan till butiken o så for jag till sarah o var där hela kvällen. Idag så ha jag hunnit med en massa tråkigt haha, jag har dammsugit hela hust o vari ut me hundarna o laga broiler/kycklingsallad, muums ! nu ska jag laga mej färdig för dansen som börjar IDAG, emppu o jag börjar dansa city jam idag fyfan att jag har längtat inför denhär dagen wooho ! Men nu blir de bara två dagar lediga från träningar men de gör inte ett piss jag får åtminstone inte tråkigt, toppenhumör idag ! de går inte att ladda upp nå bilder eller någo musikvideos, blogg.se e no lite trögt ibland ..
/ jojjo

Left my heart in Tokyo

Idag är jag riktigt på danshumör o tur det! Berättar om det senare. Här kommer några videos.
Music.


50 Cent - Baby By Me ft. Ne-Yo


Mini Viva - Left My Heart In Tokyo - Download Now

//emppu

Snö pics

For på en liten jogging runda ikväll, före de hade jag spelat guitar hero. Men här får ni några bilder som jag tagit idag, enjoy!










Jag har tagit alla bilder runt/nära mitt hus. Den sista bilden är min favorit.

Now I can breathe again

Hunnit med ganska mycket idag. Slitit bort en halv vägg med tapeter o tagit lite vinterbilder utomhus. Bilderna e fortfarande i kameran men ska ladda ner dem ikväll på datorn o så om nån bild blev lyckad så laddar jag upp dem på bloggen! Sedan har jag hunnit ordna lite i garderoben o tvättat lite kläder o sånt. Är sugen på att spela guitar hero men men.. :)
Har varit osminkad idag, de e skönt att vara osminkad typ 1-2 dagar i veckan. Att låta huden "andas".
Nu måste jag kila!

/emppu

Sabado

Godmorgon! Sovit gott? Ja har. Så skönt att få sova ut idag! Nu tänkte jag slänga på mej kläder o fortsätta riva bort en halv vägg tapeter, bloggar efteråt.

//emppu

Is there somebody who still belives in love ?


De går långsamt men de går...

Håller på att dra bort nå tapeter från mitt rum, sakta men säkert försvinner tapetbitarna. Tog en paus o var på datorn en stund men nu ska jag fortsätta o sedan ska jag se på Let's dance. Jag har ingen favorit än men vad tycker ni om programmet?


/emppu

Huvudvärk

*Ggääässspp* Är väldigt trött efter skolveckan o jag har lite huvudvärk nu.. Ska läsa cosmopolitan o sedan tror jag att jag måste ta en powernap!

//emppu

Jag missade baletten

hejsu svejsu, jag orka faktiskt inte blogga igår för då jag kom hem så åt jag bara o så hade vi spegelsals träning så jag for dit. Vi har väldigt hårda träningar, massor med muskelövningar(nu e jag så sjuk i alla muskler så jag kan knappt le, nånä men sjukt tar de !) o sådär. Sedan efter de så hade jag träningar i ishallen o så kom jag hem 9 tiden o orka inte blogga sorey. Ja, o så trodde jag att jag skulle hinna till baletten idag men nehe den börja en halvtimme tidigare än förr o så hade jag ingen skjuts så, men snart ska jag på träningar till ishallen o så tänkt jag laga en sminkgrej här på bloggen sedan senare om jag orkar.
Fyfän jag ha fundera på att spara ut pannluggen nu då den e så jobbig eller jag orkar inet me den så.
De e ju jäkla snyggt med pannlugg bara man passar i det men allvarligt, de tar dubbelt så länge tid på morgonen än med långpannis !
Vanessa Hudgens har sjukt fint hår + stil !





/ jojjo

150110

Hejsan! Steg upp lite tidigare idag så jag skulle kunna sätta lite mer tid på håret. Men nu ska jag till skolan!

dagens

//emppu

Ändrade mina planer

Hejsan! Oops, ingen bloggning idag. Berättar lite om min dag. Skoldag= lektioner: matte o bla bla blaa..orkar verkligen inte berätta om lektionerna hah! Var också köksdejour idag med viktor, fick en glass efteråt. 2 sista lektionerna hade vi gympa, vi spelade handboll.
Efter skolan så hade jag tänkt fara hem men de slutade med att jag for till becca. Lång väg att gå med skolväska o gympasaker men med sällskap går de snabbt. Hos becca så bakade vi blåbärskaka, gott! Nu är jag hemma men en rolig kväll har jag haft! :)

Känner mej såå sliten just nu så de blir ingen bild på mej tyvärr, haha

Är jättetörstig så ska dricka något, sen ska jag kolla bloggar, kanske hinna med läxor, sedan ska jag se på Glee!


bild från google

//emppu


Bejeweled

Tagit en dusch o tittat på ett avsnitt av gossip girl, haha, jag är så beroende av serien just nu! Ska spela nåt bejeweled spel o sen blir de nog att börja göra nå läxor!



/emppu

I can feel it, can you ?

hejsu svejsu, idag har varit en helt vanligt skoltrött dag o såhär, sedan då jag kom från skolan så hann jag äta o så for vi till veterinären, bimbo har båda ögonen inflamerade o blodiga men de ska nog bli bra ! Sedan for vi till butiken o såklart så halka jag på nått så jag landa på mitt knä sådär snett. De e lite uppsvällt nu men de ska väl nog bli bättre med en ärtpåse på de en stund ! Nu ska jag göra läxorna o så ska jag laga en smoothie.



/ jojjo

We are still looking, but we don't need help, not yet

Hejsan, emppu här igen!
Efter skolan så for jag nog till gymmet i allafall, får hoppas att jag inte har så mycket träningsvärk imorn för imorgon har vi innegympa i skolan. Nu e jag jättehungrig, har inte ätit så mycket på hela dagen för skolmaten smakade blä! Så nu blir de att fixa något att äta.

//emppu


Till skolan snart



Snart e de dags för skoldag, måste komma ihåg o ta med bibliotekskortet eftersom jag tror att på modersmåls lektionen ska vi fara till biblioteket o låna böcker. Efter skolan så tror jag att jag far till gymmet, får se vad som händer.

//empppu

Vi bryr oss

Tänkte att jag skulle riva bort nå tapeter från mitt rum men de var så mycket annat som måste göras o tiden bara rann iväg! Nåja, hann ju riva bort en tapetbit men hade nog tänkt göra mer, måste spara det till någon annan dag. Har gjort religions läxan o så har jag pratat med jojjo bland annat.

Nu över till något helt annat! Det är bra att någon vågar uttrycka sina åsikter om vår blogg! Vi tar till oss kritik bara så ni vet. Så fråga på bara om de är nåt ni undrar över! Såhär löd iallafall kommentaren:

Anonym om Curls + make up:
Kan du inte ta några bilder i färg, alla dina bilder är svartvita!

12 Januari, 16:26

Jag tänker såhär, jag har faktiskt inte tänkt på att jag har ganska mycket svartvita bilder på mej i bloggen. Det är först nu jag kommer att tänka på det, o ja, kanske du har rätt. Kanske har jag en sånhär svartvit- fas eller vad man ska kalla det. Men jag ska försöka ha de i minnet att jag ska ha mera vanliga bilder så tack för kritiken! Hoppas du lägger till ditt namn nästa gång :)

Nu ska jag fara o äta gröt!
emppu

inspiration



/ jojjo

Dagens..

Hemma igen nu efter skolan. Dagens hetaste ämne: Vasabladet som hade skrivit att elever bildade hatgrupp mot lärare på Facebook. Eftersom det här har hänt i trakten så har de blivit en så stor sak av det. Får hoppas att allt löser sej! Om ni vill läsa artikeln klicka HÄR
Frågan: Vad är tillåtet på internet? Egentligen finns de inte så många regler...



//emppu

This feels so damn good !

hejsi svejsi, ja de e måndag o uff blä urk, vi hade bananska (bananska = spanska) de två första timmarna o de e världenstråkigste men de gick väl helt okej sådär. Sedan efter skolan så for jag o frågade efter sommarjobb känns lite skumt att söka sommarjobb nu redan men sedan så for jag o mamma till stan o jag hitta nog en helt del o en massa grejor men jag hade inte tillräckligt med tid att testa allt. Då jag kom hem så såg jag min älskling på bordet o de va ju min kära klocka ! Wooho, love it !









randig tröja - indiska (de enda fina på indiska ja nånsin hittat !)
jeggings - H&M + en svart topp under den randiga.
converse , nyaknokkelidockkeln.

 +  vad jag köpte.

2 tidningar typ anttila eller nått, svarta jeggings + trosor + en orange tröja från gina tricot, kam + mascara + nagellack + nagelstickers + leave in conditioner från kicks + anttila, o min knokk klocka.

/ jojjo

Curls + make up

Igår så lockade jag håret med min nya plattång, de gick faktiskt ganska bra! Kom i håg att använda något skydd först! Sedan är bara att locka slinga för slinga. Jag hade på den lägsta värmen eftersom jag inte ville ha jättetydliga lockar. Efter att jag lockat halva håret så sprayade jag hårspray. Sedan lockade jag resten o sprayade lite som slutfinish. Kramade också in en glansdropppe!
PS! Dagen efter var lockarna fortfarande fina, lite förbättring kan kanske behövas.







Nu har jag berättat klart om håret. Nu till sminket. Lägg en tunn o fin bas. Täck finnar o sånt med concealer om det behövs. Svep matt puder på ansiktet. Lägg på ögonen först en vit ögonskugga ända upp till ögonbrynet, sedan en guldbrun ögonskugga på ögonlocket. 2 lager mascara. På läpparna rosa läppbalsam.
Har på mej en rosa sidenblus o så har jag ju lockat håret + rosa läppar, de kan kännas lite för flickigt så jag matchade med svarta naglar o ett svart armband.

//emppu


This monday

Hejsan! Hann inte blogga nåt imorse men får se om jag hinner imorn! Förbättrade lockarna lite på morgonen men annars hade lockarna hållits bra. Jag har tagit bilder med kameran också igår så jag lägger väl upp någon bild så de inte blir bara webcam bilder. Men de blir isåfall på kvällen för nu hinner jag inte. Ikväll så har jag violinlektion men efter det dyker de upp!
Kunde inte sova inatt så var trött i skolan, skrattade åt nästan allt haha :) Så kan de gå då man är uppe för länge på veckosluten.
Jag & jojjo har funderat på att fara till sports club på prao, ska ringa imorn o se vad som händer!

Good to know things

Nu har gästerna farit o snart är söndagen slut. Buhuu jag vill inte till skolan imorn, orkar inte stiga upp tidigt!
Nåja, släkten var här o erika hade en massa intressant att berätta. Tur så fick jag också lite tips på vart jag skulle kunna fara på prao. Funderar på om jag ska göra läxorna eller äh, hinner säkert göra dem på morgonen (hoppas jag) Men om 1 timme eller 2 måste jag nog gå o sova om jag ska orka till skolan imorn.

Så gonatt för min del !
emppu

Knokkelidockeliplopp

Nämen haloj, ja de va länge sen jag skrev här på bloggen men jag har haft en helt fullpackad vecka o nu e den snart slut, hah. Vi for till Helsingfors på fredag men före de så for vi till hälsocentralen för en i mitt lag fick hjärnskakning men de blev nog bra sedan o så kom vi till helsingfors 12 tiden på natten o så på morgonen hade vi väckning kl 6 tiden o så lagade vi håret o så hotellfrukost o så till ishallen på ''kisaharkat'' alltså de är 8 sista minuterna före tävlingen man får träna sista gången programmet o sedan e de finito före den riktiga tävlingen o den gick sjukt dåligt. 7 pers föll så inte så bra men sedan då vi had tävla så gick de sjukt bra ! De sluta me de att vi kom 4/10 o de e jättebra ! Så de va mitt veckoslut o nu ska vi bara träna hårt före den sista tävlingen som e om 2 månader tror jag. Jag har helt glömt bort att berätta att mamma beställde en knokk klocka nu i veckan äntligen, jag tog en turkos, den e bara så underbar färg, piffar upp vilken outfit som helst så den kommer väl snart hoppas jag men jag fundera på den vita eller en rosa eller en lila... äh jag vet inte men alla e jättefina, kika in vetja !

http://knokk.se/



/ jojjo

Grattis mamma!



Önskar din dotter emma :)

Fucking fjärde !



/ jojjo

Tapetbortrivning dag 2

Förlåt för att jag inte har bloggat något idag men jag har verkligen haft fullt upp! Berättar lite om min dag: Vaknade ca. 11 tiden. Började riva bort tapeter klockan 12 o slutade kl 15. Alltså 3 timmar. Har lite mindre än hälften kvar nu av tapeterna! Puh! Sen så åt jag mat o nu har jag varit i duschen. Ska börja göra mej klar till min mammas födelsedagskalas :)

Men nu måste jag börja göra mej klar!
emppu

Robinson

Såg på Robinson Karibien idag, eftersom det inte kom nå annat på tv. Är inte öveförtjust i programmet men de går väl att se på, haha ta inte illa upp alla robinson fans :)

Förlåt för att jag inte har något intressant att berätta!

//emppu


Chace

Har tagit bort tapeter hela dagen typ, tur att pappa hjälpte mej. Men de är nog ca. 2/3 kvar av de gamla tapeterna än. Troligtvis så fortsätter vi imorn.
Har haft på mej chillkläder o varit osminkad, så de blir ingen bild för idag.
Lägger in dagens hunk bild istället, hahah! :)
Här får ni Chace Crawford, enjoy!


//emppu


Saturday

Vaknade klockan 12 idag, skönt att få sova ut haha! Ätit morgonmål o sett ett avsnitt gossip girl. Ska väl slänga på mej kläderna o försöka få ut nå saker från mitt rum så jag skulle hinna börja med att ta bort de gamla tapeterna idag. Jag får se hur mycket jag hinner med.

//emppu

Glass i stora lass!


Blev sugen på glass, så passade på att göra ett kollage :)

//emppu

Let's dance!

Jag vet att de e några timmar kvar men...Let's dance börjar ju idag klockan 21.00 i finländsk tid. Missa inte!



//emppu

Helsinki here we come, you better watch out

hejsi svejsi, jag vet att jag inte bloggade igår men jag hade skitbråttom. Efter skolan så kom jag hem o lagade en knut (ihåret då såklart!) o sedan så tog jag bara mina grejjor o stack iväg till ishallen o sedan kom jag hem efter 4 timmars träningar o efter de va jag så slut så jag orkade inte blogga, men nu ska jag börja packa o sedan far jag till ishallen o sedan blir de träningar i 2 timmar sedan far vi till Helsingfors o på lördag(imorgon) har vi tävlingar o jag kommer hem på söndag, höres då !



/ jojjo

080110

2:a skoldagen o sen är skolveckan slut!
Bjuder på dagens bild :)

//emppu


Morning after Dark



//emppu

Update

Ikväll har jag kollat 2 GG avsnitt. Har jag blivit beroende? Mamma har också köpt tapeter till mitt rum! Är så glad! Först måste jag ta bort mina gamla tapeter, men det ska jag nog klara av. Får se när jag hinner börja på det. 
Snart måste man också välja vart man vill till prao. Funderar på att hitta en egen praoplats, men jag vet inte alls vart jag skulle vilja fara! Om någon har förslag på någon bra praoplats kommentera gärna! :)



//emppu


Vrålhungrig!

Steg upp efter att bara 1 gång tryckt på "snooz" knappen, duktigt emma!! Då jag skulle se hur kallt de var fick jag nästan en chock: -25 grader!! Som tur var fick jag skjuts till skolan. Första skoldan gick helt okej tycker jag. Mindes inte att vi äter så himla tidigt så i slutet av skoldan hinner man redan bli hungrig, så nu är jag vrålhungrig, måste fixa något att äta!

//emppu

One of my make up favorits !




Allvarligt dehär är väldens bästa mineralfoundation, jag gillar den verkligen, den täcker passligt, ser inte kakigt ut eller såhär ''fjortisfejsigt'' ut, verkligen en av mina sminkfavoriter !

//jojjo

Kvällen

Har kollat 3 avsnitt Gossip Girl o tagit en lååång dusch! Åh, så skönt! Imorgon blir de skola igen då. Vet inte hur jag ska klara av att stiga upp så tidigt imorgon, måste helt enkelt tvinga mej själv haha!
De här inlägget blir nog mitt sista inlägg för idag, men imorgon får ni höra av mej igen :)



kram
emppu

He ate my brain



I'm sry, jag vet jag har bloggat helt sujkt dåligt under julen o såhär men jag har inte hunnit. Jag bloggar lite senare, för nu ska jag laga mat !

/ jojjo

Äppelstrudel med glass, nam!

Fick till becca, de var kallt men de gick! Hennes hund Fidel hade växt mycket men är fortfarande söt. Jag fick också ett nytt smeknamn - puppi, haha! Vet inte hur jag fick det men de e ganska humor.
Kom hem ca. halv fyra o nur har jag ätit mat o kollat på tv, inte för att de kom nåt bra program, men men.


Gammal bild, tagen i somras, men han e fortfarande lika söt!

//emppu

Det är kallt

Ska snart fara till becca o ute är det -15, brr!! Vet inte hur jag ska fara till henne, men nu måste jag fara!

//emppu

Manikyr

Testade måla fransk manikyr idag, haha. Började med att måla nageltipparna vita men insåg att de e skitsvårt ju!! Som tur var märkte jag att det hade kommit med "nagelmallar" vilket gör det betydligt enklare! Tyvärr tänker jag inte bjuda någon bild för naglarna blev långt ifrån perfekta!
Dygnsrytmen är helt uppochner vänd. Det kommer att bli en hård start på torsdag!
inte dagens bild, men den ser lite "gangsta" ut, hahah så de passar bra.

//emppu

Fake

Hejsan! Gick runt på stan tills klockan var 15 o sedan for vi till butiken. Kom hem ca. för 1 timme sedan. Har ätit mat o tagit foton på de jag köpt, de blev lite men iallafall något!


mina första uggs, känner mej så stolt! De är fake o billiga, men nu ska jag se om jag gillar uggs eller inte.


haha, cosmopolitan, tandkräm o godis.

Andra saker som inte fastnade på bild var:

• hudrengöring från lumene
• oversizad grå kofta från H&M

Kommer inte på om jag köpt något mer, men de var typ allt :)

//emppu

Stuck like glue

hejs, jag har limmat strasser (swarovski) nu i 2 timmar typ o mina fingrar e helt limmiga eller hur man nu säjer det o uff, fast jag har limmat så länge så har jag mer än hälften kvar blä, snart ska jag börja laga mej färdig till träningarna o sådär, men nu ska jag fortsätta limma !
Btw nu har jag ätit upp mina antibiotikamegastorapiller o jag känner mej ändå sjuk o bläh, fan !



/ jojjo

U R 2 Sweet

Tänkte bara skriva snabbt här att snart så sticker jag till stan. Ska fixa några saker o så ska jag se om jag hittar något fint! Okej, hörs senare!

puss puss
emppu

2 dagar kvar

2 ynka hela dagar kvar tills jullovet är slut o sen är verkligheten tillbaka. Där sitter man i skolbänken då. Nu gäller det verkligen att njuta av sena nätter o långa sovmornar.
Nu på kvällen har jag kollat 4 avsnitt av SATC, har jag blivit beroende av serien? haha.
Nu ska jag kolla bloggar medans jag lyssnar på spotify.

//emppu

funderingar kring tapeter

Ojdå har inte hunnit blogga något förrän nu! På morgonen skötte jag min lillebror o sedan klockan 14-tiden så for jag o mamma o kollade på tapeter. Har haft mina gamla lila tapeter ca. 7 år o nu vill jag ha något nytt! Tog med provbitar iallafall hem o ska fundera på hur jag skulle vilja ha det. Sedan for jag o mamma o åt lunch, hahha, mat iallafall o nu är jag hemma igen!
Såhär ser jag ut idag:


//emppu

My garderob looks like hell

hejsan, jag städar min garderob för fullt, de ser ut som ett helvete nu, allt ligger på golvet men jag kände att jag måste ta en paus så nu ska jag se på sex and the city några avsnitt o sedan ska jag fortsätta reda upp helvetet.
Btw, jag hitta en vinterjacka + en vit mysdress igår då jag var en sväng in till stan med mamma.
Jag vet jätteliten bild men jag hitta ingen större o dendär bilden gör ingen rättvisa för färgen den e mycki rödare i verkligheten, varm som bara den !
 

/ jojjo

jävla bihålor

hejsi svejsi, de blev ingen bloggning igår för jag hade nästan inget att blogga om, men jag steg just upp o nu ska jag börja sy paljetter till min tävlingsklänning eller hur man säjer det o sedan lite senare ska jag till ishallen o limma lite strasser med laget o så har vi träningar men jag tror inte jag e med idag då jag har bihålorna men de skulle vara kul för en gångs skull att vara frisk så man kan vara med på tävlingarna nu på lördag !



/ jojjo

Skor utan klack

Skor som man skulle kunna prata om i en evighet = skor utan klack, ni vet sådana som Victoria Beckham hade.

Det finns många åsikter om dem. Vissa äcklas, beundras o några tycker det är skrattretande! Jag o mina vänner har faktiskt pratat om dehär skorna o åsikterna var väldigt blandade. Själv tror jag nog att jag föredrar högklackat med klack, men om jag skulle få ett par skor utan klack gratis så skulle jag inte säja nej, för hur många tjejer skulle ha likadana? Ja, just det! Undrar hur det känns att gå med sådana skor? Nåja, men vad tycker ni:

//emppu

Klart

Nåja, nu kanske det ser någorlunda ut i mitt rum.

Hörs senare!
emppu

030110

Jaha, då var de dags för mej att städa igen! Vad brukar ni göra på söndagar? Bloggar senare!

//emppu


Beat the best















/ jojjo

Knut

Jag lockade jojjos hår med min nya plattång, de blev fint! Hon fixade en knut åt mej, kolla på bilden nedan.
Hon måsta fara för en halvtimme sedan. Har ätit mat o nu ska jag hitta på nåt med min lillebror.


//emppu

Jojjo & Emppu

Hej! Nu har jojjo kommit till mej, vi bjuder på en bild!


//emppu&jojjo


Nattbloggning

Klockan är snart halv 4. Jag undrar vad jag ska hitta på nu! Läsa? Städa?

//emppu


Movie: Alexander

Klockan 21 ska jag börja se på en film som heter Alexander. Filmen kommer på nelonen. Bl.a. Angelina Jolie o Colin Farrell är med. 


//emppu

Frisk luft

Har varit inne hela dagen, nu är de dags att fara ut röra på sej!

//emppu


Nyårsdagen

Idag blir de verkligen en chilldag. Vet inte om jag orkar sätta på mej nå kläder idag, tror jag ska glida omkring i pyjamas, åtminstone en stund till. Gjorde ni några nyårslöften? Jag gjorde inga löften eftersom jag vet inte om jag skulle kunna hålla mina, men jag hoppas år 2010 är full av möjligheter!

//emppu

RSS 2.0