Mr. sleepy

Nu är jag så trött så ögonen hålls inte uppe längre. Dags att gå o sova.

Godnatt!
emppu

Detta händer inte mej...

Åh, jag trodde de aldrig skulle hända mej. För första gången så har jag fått bloggtorka. Men de löste jag snabbt ut med att nu är de rätta tillfället att bjuda på sej själv. Dehär bilderna är tagna ca. 1 månad sedan eller något.





Så om ni har tråkit, lek med webcammen!
//emppu


I'm your light

Skolan idag var inte alls någo jobbig. Först hade jag 4 lektioner musik o efteråt på fysik så fick vi vara i datasalen o sista lektionen hade vi frågesport. Känner mej lite trött o "snuvig", kanske jag har fått hösnuva eller något.

//emppu

i wanna put you in my closet and take you out when i feel for it


/jojjo

Please dont let me down again



paketet från nelly kom på fredag o jag tog inget eftersom ett par av skorna var helt fel alltså nån annans beställning plus ett annat par som jag inte ens hade beställt o de sista var alldeles för stora, synd.
Jag tog bort gipset idag, skönt men de känns konstigt. Jag måste ännu ha ett elastisktförband i några dagar o sedan så borde de vara bra. Nu ska jag ta en värktablett för de värker i magen, huvudet och i armen. Jag har stegring, vill verkligen inte bli sjuk till skolavslutningen.
/jojjo

städa, städa

Nu har jag kommit hem från jojjo. Nu ska jag ta fram dammvippan o börja städa mitt rum!


google

//emppu


Eurovision 2010 winner

Själv kollade jag inte på eurovision song contest men jag säjer grattis till Tyskland, de har ju inte vunnit på länge. Låten är ju lite speciell inte så mycket eurovision...men jag tycker ändå att hon har en bra röst o låten är de ju inget fel på, men passade den till eurovision?


Vann rätt låt? Vad tycker ni?

//emppu


Godmorgon

Vi lever nog fortfarande! På morgonen så lagade vi pannkaka så vi åt pannkaka till frukost, nam! Får se vad vi hittar på, just nu sitter vi bara här o degar, hehe.

kram
emppu&jojjo


Påväg

Jag har kollat på bella&tyra show och packat klart så nu ska jag köra iväg till jojjo!


igår

//emppu

let's mysa

Jag har varit på studentfest o till butiken och städat här hemma för ikväll ska jag o emppu ha filmkväll, låter asbra !
Internet har bråkat så därför har jag inte bloggat, yes.



/jojjo


Planer

Nu ska jag börja packa eftersom jag ska på kvällen fara till jojjo o sedan ska jag sova över där :) Ska bara packa med myskläder, inga festklänningar här inte. Får se vad vi hittar på, säkert något kul! Ska bli roligt, har inte sovit över hos någon på ett tag. Minns att vi brukade titta på film o på natten så pratade vi om allt möjligt. Bloggar före jag sticker iväg!

kram
emppu

shalalalalaa

Igår blev de inte så mycket bloggning eftersom vi for till hankmo o firade Heidi! Hon fyllde redan 16 på onsdag så de passade ju bra att fira henne igår, grattis än en gång och här kommer lite bilder!


födelsedagsbarnet!




emma

sarah o jojjo



jennifer

jojjo, sara, emppu

//
emppu

Korsholm

Hinner inte skriva så mycket nu, har lite bråttom så de blir ett kort inlägg.

Vi har fått fotot på alla 9: or i vårt högstadium. 3 år har vi gått i samma skola och om en vecka så ska vi skiljas, det är faktiskt lite sorgligt. Vi har haft roligt tillsammans men de e dags att gå skilda vägar. Tack alla, VI E BÄST! ♥


Har ringat in mej&jojjo, där står vi!

kram
emppu


Det ösregnar

Idag så övade vi de 2 sista lektionerna på medleyt o då jag skulle gå hem ösregnade det, trevligt! Som tur var hade jag ett paraply med mej. Måste också snart börja fixa mej, mitt hår är ju nästan krulligt... men nu ska jag se ett avsnitt av desperate housewives.

I'm stronger than ever


godnatt alla apor !
/jojjo

I can make it

Nu ska jag gå o fixa kvällsbit o sedan ska jag kolla på Rachel Zoe project, har inte haft tid att kolla på det på ett tag. Efteråt ska jag rensa väskan, den är full av en massa papper som jag tagit hem från skolan. Jag kommer att få problem för att vi ska ju tömma skåpet i skolan för jag förvarar alla mina böcker i mitt skåp, jag har också mina böcker då jag gick i sjuan o åttan så de e en hel del böcker o papper!

//emppu

+


/jojjo

Diss

2 sista lektionerna var chill idag sedan gick jag hem. Hemma så hann jag bara äta mellanmål o sedan for jag o jobba så nu är jag hemma igen.

Nu över till något helt annat.
Som ni kanske vet så är eurovision song contest semifinalerna på gång. Finland slapp ju inte till final, jag tycker att de är lika bra det. Jag dissar verkligen låten, kan inte ens lägga upp den på bloggen eftersom den är så dålig. Det har ju också gjorts en parodi på "kuunkuiskaajat" och t.o.m Parodin är bättre än orginalet. Finland borde verkligen skärpa sej!

usch, *suck*

//emppu


cutcutitoff

Jag kom hem från frissan fö nån minut sedan. Färgade bara och klippte lite grann o fan va de känns kort, men nu ska jag äta subway me mamma, later alligator!


/jojjo

Power



Videon e kanske lite för mycket "rymd, ET-varning"? Men låten har ju power, den är som peppande. Tjejig låt så kort sagt: Girlpower!

//emppu

I want to leave planet earth just for a minute


min mage värker o jag vet exakt pågrund av vad, nu blir de film o latte kanske
/jojjo

Film, film

Vi kollade på film på modde, samhällslära o studiehandledning. Efteråt hade jag textilslöjd o de var min sista slöjdtimme i högstadiet, nu börjar jag känna att de inte är så länge kvar i skolan men ännu måste man nog försöka satsa på skolan lite. Tills imorgon måste jag skriva färdigt i engelska o så ska jag ha mitt föredrag i religion.
Men nu ska jag äta de sista av min ben&jerry cookie dough glass :)

//emppu

let me explain

Jag kollar på mentalist o dricker te, skönt!
Vi var ju till stan idag och jag hittade inte ett skit eller ja lite skit men jag visar de sedan imorgon eller nått, godnatt!
grymma Alexa Chung.

/jojjo


Cip Cap

I skolan övade vi också idag 4 lektioner på medleyt, sedan en lektion matte o sista lektionen planerade vår klass en grej. Sedan så for jag o jojjo med bussen till stan. Tillsammans sökte vi efter avslutningsskor till mej. Hittade nog många fina par skor men grejen e den att jag har oftast för smal fot till skorna så då hålls inte skon på då man går...men efter lite letande så hittade jag de perfekta skorna! Sedan for vi en sväng till H&M o där kom några saker också med. Efter att vi gått runt på stan så for jag till jojjo för att mysa.
Här kommer dagens köp:


svart tubtopp från h&m, ca. 7e


grå klänning, h&m, ca. 7e


solbrillor, h&m, 5e


mina avslutningsskor från Cip Cap, 60e

//emppu


Get up everybody and sing

Huh, vilken rolig dag alltså! De är först nu jag har kommit hem. Ska fota de jag köpte idag så de dyker upp snart, hittade bland annat avslutningsskor!

kram
emppu

Conversation

Sitter här och kommer ingen vart med min text som jag skulle borda skriva. Huvudet är slut på idéer. Måste försöka göra de här hemma eftersom alla andra har skrivit den i skolan då jag var sjuk. Men mest av allt skulle jag vilja gå o lägga mej just nu, är så trött. Ska försöka skriva lite till sedan ger jag upp.

Godnatt!
emppu

I feel awesome



Jag kom just hem från gymmet, de var skitkul o skönt, jag bara älskar att vara på gym de e så himla kul.
Nu ska jag se på gossip girl eller nånting, later alligator!
/jojjo

Vilken färg?

Skoldagen idag var helt annorlunda, 4 lektioner musik, en vanlig lektion och så sista timmen lästimme. Det var alltså inte så jobbig dag!

Imorgon ska jag till stan och försöka hitta avslutningsskor. Men hurudana skulle passa till min avslutningsklänning?


Svarta/vita/färgade? Hjälp mej!

//emppu

back off

Jag beställde 2 par skor från nelly igår så får se när dom kommer, hoppas snart för annars har jag inget att ha på mej på skolavslutningen. Nu ska jag ta en bit tacopaj o sätta mej bredvid mamma och se på tv. Jag kanske far till gymmet imorgon efter skolan, later!


/jojjo

Hemma igen

Nu har jag kommit hem igen mätt i magen, men man kan ju inte vara annat än mätt då man kommer från farmors, god mat var de! Åsas mage var nog en liten bula där min kusin väntar på att komma ut. Kanske inte så stor grej men jag har väldigt liten släkt o de ska bli kul att få en kusin!

//emppu

you better work


/jojjo

turn it up turn it up up






Jag kom just hem från kartingbanan, min lillebror har haft tävlingar där i helgen, han blev tredje.
ja annars så vaknade jag först klockan 2 då mamma ringde o väckte mej, sedan så har jag bara luggit på soffan o luktat apa, haha !
/jojjo

BBQ

Vad jag har segat idag! Luggit o läst SOLO. Nåja, jag har ju varit i duschen, valt kläder o sminkat mej, de är alltid något.
Nu ska vi snart fara till farmor&farfar på BBQ. Ska bli roligt att träffa Åsa igen!


Snyggaste bilden till sist, min mun ser ut som en trumpet!

//emppu


obsession




kickass snygg väska från alexander wang (första bilden) och den andra så älskar jag den guldiga ringen med blåa stenar och den snygga neccesären.
Idag har jag gått upp och ner i trappor i 3 timmar minst, dammsugat huset, bakat 2 tacopajer, grillat en massa biffar, tvättat kläder o en massa annat sedan klockan åtta på morgonen så nu smakar lite sömn rikigt bra!

/jojjo

yesterday was emppus day


























/jojjo

I belive in you, I want to blow your mind


de kommer bilder , soon.
/jojjo

Suck, pust, stöön

Har inte orkat blogga för internet har "hackat" så de är inte så kul. De som stannar helt plötsligt men plötsligt funkar de igen.
En rolig nyhet är att min faster är hemma i Finland o imorgon så ska vi på grillning till farmor&farfar :)

//emppu

It was my night

Tänkte berätta lite mer om igår. Jag firade min födelsedag igår eftersom de kan hända att jag jobbar då jag fyller i juni om jag får sommarjobbet alltså.

De kom igår ca. 19- tiden med sina vespor/mopon. När alla hade kommit så öppnade jag presenterna. Fick bl.a. smycken, presentkort, hårspray o dominokex. De är ett interntskämt just dedär med dominokexen.
Efter vi ätit jordgubbstårta så for alla ut o körde en stund. Grannarna hade nog något att titta på när klänningar flög upp, långa hår fladdrade i vinden på en massa snygga flickor!
Väl inne igen så sjöng vi singstar o sedan blev de tjejsnack som också spårade ut lite ibland (ganska så ofta), men de var kul.
Tack för att ni kom, hade en underbar kväll! ♥





Jojjo var fotograf, så bilder kommer!
emppu

22 maj

Godmorgon, vaknade ganska just. De blev dålig bloggning igår men jag hoppas ni förstår, annars kan ni ju alltid kolla genom arkivet eller något. Men nu ska jag äta morgonmål o kolla på desperate housewives.

kram
emppu

Att förbereda

Skoldagen idag var chill, precis de jag behövde. Lycka till på stafettkarnevalen nu Korsholm! Nu har vi gjort de mesta klart till mitt kalas, jag hoppas jag har tillräckligt mycket mat och så men de borde jag nog ha (!) Tillochmed min lillebror har hjälpt mej. Snart så får jag börja fixa mej själv klar.

puss
emppu

Alors on Danse


Stromae - Alors on danse

Gillar låten grymt mycket! Han har så vacker röst då han sjunger på franska.

//emppu

newnewnew






Ögonfransböjare och hårdekorationerna är från HM, resten från kicks.
PS. Jag skriver lite mera om dr.hauschka sedan, later!
/jojjo

Why is this happening to me?

Vaknade just efter att ha sovit en timme. Jag var hemma idag för jag har feber. Denhär natten sov jag 12 timmar. Eller sov och sov, försökte så gott jag kunde. Min dag har bestått typ av vatten o desperate housewives. Har inte orkat städa ännu men de måste jag nog ta itu med snart.
Jag förstår nog varför jag blev sjuk just nu fast jag inte vill inse det. Mycket har säkert med skolan/skolarbetet att göra. På den senaste tiden har jag också blivit ett kontrollfreak. Jag måste kontrollera vissa saker flera gånger. Men som tur är har vi inga fler prov i skolan o sommarlovet närmar sej.


google

//emppu

 


I love matematik timmar som denhär

Vi har matte timme o sitter i datasalen skönt !
Efter skolan ska jag till stan och köpa emppus födelsedagspresent och så ska jag kolla om jag sku hitta nån fin klänning, later!
/jojjo

I'm going to bed right now

Jag vet att klockan bara är halv tio men jag tänker gå o lägga mej. Jag har tagit huvudvärkstablett men de hjälper inte, huvudet känns som en sten. Har inte gjort läxorna tills imorgon på grund av att jag inte orkat, de känns inte bra men ärligt sagt orkar jag inte bry mej om det just nu...(eller jo, de gör jag ju)

Godnatt
emppu


let the words come to me



/jojjo

Am I gonna fit in ?

Knapparna på tangentbordet fastanar bara o kommer inte upp, jag blir snart galen. Jag tvättade bort sminket just för jag har så himla torr hud, javet inte varför men jag bara har det nu just så jag ska smätta ett tjockt lager kräm i ansiktet o gå med hundarna om en timme eller två.
Nu ska jag ta o si på nån film eller nått annat mysigt!


/jojjo

Kotipizza

Hej! Tack för alla gratulationer! Efter skolan så for vi till kotipizza med hjälpledaregänget så jag firade min namnsdag med pizza, de var riktigt bra :)
En sämre sak är att jag mätte temperaturen o jag har feber, hoppas den går snabbt om eftersom jag ska ha kalas på fredag o jag vill inte vara sjuk!

//emppu


19 maj

Godmorgon! Eller inte godmorgon för min del...
Kunde inte sova ordentligt på natten o jag är ganska trött nu. Jag kände också på morgonen att de tar lite sjukt i halsen o jag har huvudvärk men jag ska till skolan, har så mycket att göra idag som jag inte kan missa.
Bloggar då jag är hemma igen!

kram
emppu

Planer

De åskade o regnade jättehårt på kvällen så de kan ha någonting att göra varför inte internet inte funkade, men äntligen! Såhär ser min dag ut imorgon.

'

• Min namnsdag imorgon! Emma 19.5

• Moddeförhör

• Matematikprov

• Efter skolan är det hjälpledare-avslutning (kl. 15-17?)

• Inträdesprov till musikskolan kl. 17.20

//emppu


oh crap

Jag pluggar samhällslära och de ösregnar där ute, mysigt!
De va så varmt idag så jag höll på att dö, nu ska jag fortsätta med dehär underbara samhällsläran , later !



/jojjo

Desperate

Dagens outfit bestod bara av en klänning o skor och ändå så var de jättevarmt att sitta inne i skolan idag. Efter maten så tog också alla 9: or ett gemensamt foto. På musik så övar vi på avslutningsmedleyt. Efter skolan så gick jag hem med jojjo. Har också hunnit kolla på ett avsnitt av Desperate housewives.

//emppu

korta, långa, du väljer

Naglar. Naglarna kan se ut på många olika sätt på olika människor. Väldigt lätt är de också att variera om man skulle tröttna. Klippa kortare, spara till längre, lacka till en ny färg...

Viktigt är att ta bort gammalt nagellack med nagellacksborttagningsmedel (långt ord?) sedan klippa med nagelsax om man vill. Själv så filar jag naglarna med en glasfil, den är skonsam mot naglarna. Grunda sedan med ett genomskinligt nagellack. Lacka sedan naglarna i den färg du vill ha i 2 omgångar, låt torka mellan varven. Sedan topplack på, då håller naglarna superbra!

Jag är en person som tar hand om naglarna typ 1 per vecka/varannan vecka. Tänker inte spendera hela mitt liv bara på mina naglar. Men jag gillar verkligen att ha nagellack. Känner mej nästan "naken" om jag är utan. De är inte liksom hela emppu annars :) Svårare är de ju att ha riktigt långa naglar då man spelar instrument men jag försöker.


min samling av nagellack, ibland stjäl jag från mamma också


Tänkte också tipsa er om dessa ögonskuggor! Jag beställde dem från nelly o man får hem 5 par. De finns i olika färger. Lätt om man inte är så händig med ögonskuggor, jag tror jag ska använda på skolavslutningen!

/emppu

Överraskning!

Då jag kom hem idag från skolan var de ett stort paket inne i mitt rum. Konstigt tänkte jag o funderade på att kicka ut de ur mitt rum men som tur var gjorde jag inte det. Inne i paketet fanns en stor förstärkare som pappa köpt åt mej, jag blev så glad! Sedan for vi också o köpte elbasen av sixten så nu fattas bara axelbandet o I'm ready to rock så grannarna skiter på sej!







//emppu

stuck on replay



/jojjo

Wishlist

Jag vill ha dehär, tack!


cool t-shirt med tryck



en snygg hatt och ljus lösare topp



en blommig söt klänning



en söt vacker puderrosa klänning



snygga lösa jeans + en snygg jacka


en galet snygg klänning.
/jojjo

I want this so bad

pruppbajspiss jag e sjuk, 38 graders feber o magen värker o är upponer. Jag måste slippa till en läkare nu verkligen jag har haft problem med magen nu en lägre period så nu vill jag bli frisk. Nu ska jag äta av fammos goda köttbullar, later!
assnyggt hår på nicole här, riktigt snyggt!



/jojjo

Ice tea

Igårkväll blev de inte så bra uppdatering från min sida men internet funkade helt enkelt inte. Idag hade jag spanska prov första lektion, håller tummarna! Istället för fysik hade vi dubbeltimme matte istället eftersom vi har matteprov på onsdag. Och vilken värme vi har här idag! Skolan måste skaffa ordentligare fläktar eller något... nåja, om de e lika vamrt imorgon så blir de nog klänning/shorts imorn!
Nu ska jag dricka iste.
//emppu

cool guy


/jojjo

let me love ya





källa: http://wheredidugetthat.com/
/jojjo

Grillning

Oj vad tiden gått fort idag! Vi har grillat kött o till efterrätt grillade jag & min bror marshmallows, gott!
Jag har också slagit foten i dörrkarmen o de tog sjukt...
Nu måste jag verkligen börja ta itu med läxorna vi har tills imorn, har inte börjat läsa på spanska provet än!

//emppu


how do you do that, make a grow man cry?



javet kenza har satt upp den redan men den e ju bara grym!
/jojjo

Vit klänning + snygga naglar


de e skolböckerna som ligger på golvet!


Kvällens outfit:
Vit klänning, ny!
rött skärp runt midjan
svarta leggings
ballerinas
ja just de och solbrillorna, hoppas jag inte glömt bort något.

//emppu

Åminne

Har hört på musik hela kvällen så jag är på jättebra humör! Snart så kommer jojjo o hämtar mej o så brummar vi iväg till åminne, syns där vetja :)

Hoppas ni får en bra lördagskväll!
emppu

well i don't know what to say






/jojjo

simply perfektion




källa : http://nyheter24.se/modette/myblomquist/
/jojjo

duudududliduu

Nu har jag lagat biffarna i marinad o nu ska jag hoppa i duchen o fixa maten o sedan mej själv, brottom !
Men ikväll blir de åminne så jag måste gräva i garderoben en stund nu, later!



/jojjo

Communicare

Idag har jag redan hunnit: Vakna o äta frukost. Klä på mej. Fara o tanka skootern o lämna in låneböcker jag aldrig hann läsa. Gjort mitt etikprojekt klart om kommunikation och klockan är bara halv 14, ganska så duktigt!
Huuhh, så varmt det är därute, men än så klagar jag inte på värmen!

//emppu

you make me wanna say all thoose things that I keep deep inside



nu har jag kollat bella tyra show o skrattat igenom nästan hela men nu ska jag lacka naglarna svarta o sedan blir de nog att vila huvudet på dynan.
/jojjo

watcha doing?



bella tyra show och fruktkvarg står på shemat.
skitsnygg bild på penelope, just sådär vill jag gå runt denhär sommaren, hörs senare!

/jojjo

Bollglass

Dagen började med att vara fantastisk, de var varmt o solen sken men sedan började de regna....
Nåja, jag o jojjo gick runt på stan o sedan åt vi på waynes coffee. Man orkade inte pröva så mycket kläder idag i provhytten eftersom de var så varmt o så långa köer. Sedan på kvällen så åt vi bollglass o just då började de regna så vi sprang under skydd vid busshållsplatsen. Var också hos jojjo en stund o vi gick ut med hundarna o myste med russin (jojjos katt)
Här är mina fynd:




säkert menat som en tunika men jag tog så stor storlek så jag kan använda den som klänning. Vit spetsklänning, kappahl, priset var ca något under 30 e.


söta skor från seppälä, 14,95e



naw!

//emppu

don't think too much










skrattattacker, fjantbilder, ja här har ni igår i bilder.
/jojjo


Bad hairday

Dålig hårdag o jag orkade inte sminka mej med en massa lager av smink. Nåja, kanske man får se lite naturligare ut idag då, så ni som ser mej på stan behöver inte springa iväg, de e bara jag o jag bits inte, hehe!
Nu ska vi nog fara o hämta jojjo, bloggar då jag kommit hem igen.

//emppu

This is where I want to stay but I can't

Jag sitter med en iskaffe framför mej o ska snart kolla på bella tyra show och redigera lite bilder o sedan o sova. Jag ska med emppu till stan imorgon, hoppas jag hittar något, later alligator!



/jojjo

I will be there for U

Hejsan klockan 16 var jag tvungen att fara hem från jojjo eftersom jag skulle o jobba men de blev inställt så jag for till farmor&farfar en stund. Här hemma städade jag lite mitt rum o så har jag kollat på Rache Zoe project.

Har inte ändrat så mycket annat än headern för både jag & jojjo är rätt nöjda med designen på vår blogg, men jag har gjort så vi kan skriva smileysar i inläggen nu :)

//emppu


New header!

Idag har vi fotat vår nya header, hoppas ni gillar den!

Före:


Efter:


kramar
emppu&jojjo

You could be pretty

Torsdag o vi är lediga, skönt! Har ni sett så fint väder de är därute? Här är de soligt, varmt, hoppas ni också får njuta av fint väder. Nu ska jag börja fara till jojjo!

//emppu

turn up the radio blast

sitter o kollar på sex and the city med mamma, internet bråkar så därför blir de lite dålig bloggning, men imorgon blir de suprise. Jag tror jag går o sova snart, godnatt!
Denhär bilden nedan är absolut 100% perfekt, enkelt och snyggt!



/jojjo


Nr 09

Imorgon o på fredag så e vi lediga från skolan så de blir ett långt veckoslut! Var nyss i duschen o nu ska jag lacka naglarna i en ny färg. Har lite planer imorgon också men kan inte berätta vad de är, jag hoppas iallafall att de blir lyckat!

//emppu

Not myself tonight

Wow, vilken video! Dehär trodde jag inte om Christina Aguilera men okej... Liknar väldigt mycket Lady Gaga/Madonna. Lite vibbar av Gwen Stefani också. Jag tycker om själva låten o jag gillar verkligen hennes röst, den e ju grym men själva videon kanske handlar lite för mycket om just en viss sak men de säljer ju. Kanske inte så bra om mindre barn ser denna video, äh kolla den själva.



//emppu

12 maj

Jag ska snart till skolan o efteråt så ska jag fara o jobba.


dagens bild

puss
emppu


Iskaffe

Hejsan, ni undrar säkert vart bloggningen försvunnit. Jag hann inte med nåt morgoninlägg o sedan efter skolan så for jag&jojjo till stan. Hittade nästan ingeting, bara ansiktsmask + ett fint korallfärgat nagellack från Depend. Vi tog bussen hem o sedan chillade vi hos jojjo o drack iskaffe o pratade, skrattade! Haft en rolig dag idag, hoppas ni också haft en lyckad dag!

//emppu

Sista delen från åland: 8 maj

Dehär är troligtvis de sista detaljerade inlägget som jag skriver om ålandsresan, hoppas ni tyckt att det har varit intressant läsning.
Den 8 maj
Vi gick o lade oss ganska sent, men så blev de ju varenda kväll på denhär resan o steg upp tidigt. Vi gick till frukostbuffén lite efter klockan 8, nam så gott de var! Älskar att äta frukost på hotell o liknande. Efteråt så for vi till tax free. Ca 10 kom vi till helsingfors. Så började bussresan genom Björneborg. De flesta var nog trötta o vissa stunder var de riktigt tyst då vi vilade/sov en stund. Vi kom till skolan lite efter klockan 17.




hihi, godis

Jag lärde/upplevde mycket
• jag åkte färja för första gången i mitt liv. Också mitt första besök i Åland.
• Åland är vackert o människorna är jättetrevliga. Minuset skulle vara att de inte finns så mycket att shoppa där.
• Överlag så var allt så himla kul o fina minnen har jag fått.
• All musik! Vi sjöng, fick uppträda, höra på live band. Jag älskar musik.

//emppu

sing me to sleep


grymm tjej måste jag bara säja, helt underbar röst!
/jojjo

my eyeballs stuck on replay

Jag var med mamma till stan idag men jag hittade inget annat än ett par vanliga svarta ballerina skor för 12 euro. Imorgon så ska jag på inträdesprov till YA frisör (nej jag ska inte dit utan jag ska bara gå o kolla hur de är på ett inträdesprov, så nu är de uppklarat också) jag hade helt glömt bort de så nu får jag bara hoppa i duchen o fara o sova nästa genast eftersom jag ska vara där redan kl 8.00 o så har jag individuell intervju 10.30 så jag kommer nog att hinna till skolan. Sedan efteråt ska jag o emppu till stan, nu måste jag verkligen i duchen o fixa naglarna o goodnight!



/jojjo

Avslutningsfest i Mariepark

Efter middagen så åkte vi till vikingahallen o packade våra saker. Sedan åkte vi med buss till avslutningsfesten som hölls utomhus, kallt som f*n va de! Bra musik o en åländsk varmkorv (som var ljummen), låter väl bra? Nä men de var verkligen jätteskön stämmning då man lyssnade på banden. Sådär 23-tiden så fick vi våra biljetter o saker o sedan åkte fartyget "Mariella" kl. 23.45. Vi slängde in vår packning i hytten o sedan for vi på upptäcktsfärd i båten.


emppu, emma, simone i mariepark






vet tyvärr inte vad bandet heter men den som vet skriv gärna en kommentar!




ett annat band


emppu&heidi


fyrverkeri!

//emppu

Fredagen 7 maj

Tänkte berätta lite mer vad som hände i Åland då på fredag.
Vi vaknade ganska tidigt för att hinna äta frukost o klockan 10 hade vi workshop Modern dans. Hade ingen energi o jag tror de flesta inte heller var så sugna på att dansa men ledaren vi hade var så glad, positiv med massor av energi! Så allt blev mycket roligare än vad jag föreställt mej. Lunch ca 11.30. Klockan tolv hade vi övning inför festkonserten i islandia, de höll på i 2 timmar. Sedan hade vi en paus så jag, sara o simone for o köpte glass. Festkonserten började klockan 15 o höll på en timme. Middag klockan 17 på strandnäs skola.


becca sminkar sej


bilder från festkonserten


inte bra bild, men se vad coola lippisar (kepsar) de hade, haha



//emppu

Måndagmorgon

Godmorgon, hoppas ni sovit gott!
Ska snart fara till skolan 2 lektioner sedan ska jag till tandläkaren. Hinner nog tillbaka till skolan efteråt. Men nu ska jag packa väskan.

//emppu

Tusen och en natt

Konserten Tusen och en natt började klockan 19.00 i Islandia på torsdag. Där uppträdde vi då med "Adiemus". Lukas från vår skola uppträdde med "Hallelujah". Andra skolorna uppträdde också o de var en massa uppträdanden, mot slutet var de ganska långtråkigt o jag tog en massa bilder, fast de flesta blev nog inte så bra.. Konserten slutade väl ca 21.30. Vi åkte med buss tillbaka till Vikingahallen o sov över där 2:a natten.











//emppu

Torsdagen 6 maj

Nu kommer lite vad som hände på torsdagen! Vi kom ca klockan 01 till Långnäs om jag minns rätt. Vi åkte med buss till Vikingahallen där vi sov över 2 nätter. Innan alla hade packat upp o de hade blivit någolunda tyst så var klockan ca. 3 på natten. Vi skippade frukosten o sov lite längre istället. Klockan 11 hade vi lunch. Sedan hade vi soundcheck för låten Adiemus. Vi var också i stan en stund. Middag ca 16.30 på Ytternäs skola.


becca var hungrig på morgonen, snäll som jag är fick hon min smörgås.


oj oj, här har vi då min butik i åland! Nej, de är inte min, men jag har samma efternamn :)


glada tjejer




mjukglass i åland. Min är den gröna som är äppel. De gula är mangomjukglass o röd jordgubbe, nam!


simone&sara



//emppu


out with my dogs



/jojjo

I might tell you goodbye




/jojjo

jag har väldens bästa mamma !

Jag kom just från fransmanni med mamma o fammo (eftersom pappa och min lillebror är på resa) de var jättegott verkligen. Nu ska jag se lite sex and the city med världens bästa mamma, grattis på morsdagen mamma jag älskar dej !



/jojjo


Till fammo

Nu ska vi börja fara till farmor, hinner inte blogga så mycket mer just nu!

//emppu

Morsdag

Godmorgon! Idag har jag tagit igen min missade skönhetssömn o spanska läxan har blivit gjord. Nu måste jag slänga på mej kläder, kan ju inte sitta här med pyjamas hela dagen. Idag är det fammornas/mommornas/ mammornas dag.

//emppu

Upp på däck

De var så jättefint uppe på däck. Solnedgången o allt. Här får ni hur fint det var!






kolla va fint!







wow säjer jag bara, hihi!

Ni får njuta av dessa bilder idag, får se om jag hinner ladda upp mer imorgon...

/emppu

Onsdagen 5 maj

Jag har tagit över 200 bilder på resan så därför kommer de in mycket bilder, men jag börjar med att berätta om onsdagen. Mycket bilder i detta inlägg, enjoy!


en förväntansfull emppu

Klockan 13 så for vi med buss från skolan. Alla var på gott humör o lite galna. På väg till Åbo gick 7:ornas & 8:ornas buss sönder, polisen o brandkåren kom dit o vi fick fortsätta vår väg. Vi väntade en stund vid terminalen innan vi fick stiga ombord på båten. Alla i vår grupp hann till terminalen. Fina minnen har jag med emma från terminalen, haha! Från Åbo åkte vi med "Isabella" klockan 21. Var med mina vänner o fjantade oss bl. a. på pensionärdansen.


becca


HAHAH! snyggaste bilden från resan!


vi tog en paus vid ABC. Jag o sara åt kycklingpanini


vi märkte att bränslet läckt ut ur bussen


becca&sussi


heidi, sara o simone


glad lotti!


jättegod räksmörgås, nam!


alkoholfria drinks

//emppu


So many ups and downs, I don't know what to do and who to tell

Nu känner jag för lite kycklingsallad så nu ska jag fixa de o se på film, later alligator!


/jojjo

Jag är hemmaa!

Hejsan! Jag har kommit hem! Kommer att berätta mycket mer senare, men nu har jag överlevt ålandsresan! Ska kolla min email o facebook o bloggar... mycket att ta igen. Ska också packa upp mina saker från resväskorna om jag orkar. Men text o bilder från åland kommer!

kramar
emppu

denim on denim


källa : http://caroline.feber.se/
/jojjo

My favorite oscardresses









pudriga färger, ljust, draperat, härligt!
/jojjo

I want to tell you something, I feel fresh again!

Jag var just i duchen o hade hårinpakning o de kändes bara så skönt, heh.
emppu skickade för nån timme sedan att de har stigit av båten o är påväg från helsingfors till vasa igen, yey!
Nu ska jag smörja in mej i nån riktigt skön bodylotion.
hey min söta fammo fyller idag också så grattis världens bästa fammo! Vi ska senare till henne på middag, njom.



/jojjo

oh crap the shoes are too big.













Jag beställde klänningar o skor från nelly för en vecka sedan o idag kom de men skorna var för stora men jag har 3 stycken klänningar som jag funderar på, jag ska åtminstone ha domdär två med de finns 5 andra klänningar i nellypåsen, äh jag får se hur de blir.
Alltså den rosa med rosor är till avslutningen tror jag och den andra till stramppen dagen före.
ps. john frieda leave in conditioner slår alla andra leave in conditioner, asbra!
/jojjo

now I can relax, finally!

Nu ska jag ta the hills maraton med lite cappuccino glass, emppu skickade just att de är på utekonsert o att de är varmt, låter asbra.
Nu ska jag gräva ner mej i soffan, later!



/jojjo

nuudlar nästa









/jojjo

shoes are my passion



http://chicy.se/shop/
/jojjo

I really need a shower, I feel sick

Jag ser på Rachel Zoe o dricker en massa te för jag känner mej lite sjuk. Jag vll verkligen inte bli sjuk, nu ska jag kolla färdigt på rachel o sedan i duschen !



/jojjo

new new new, take care of yourself




apbra shampoo och conditioner + andra saker som jag behöver för att överleva + mammas och fammos morsdagspresent, yes!
/jojjo

write it down

De har varit en rikitgt skön dag idag, de e varmt o solen skiner, toppen !
Nu ska jag äta broiler med ris älskar de!



/jojjo


Nothing left to say, you look gorgeous!



/jojjo

help me out



/jojjo

build it up and break it down

halojsan jag har haft problem med internet så ingen uppdatering därför. Jag var till stan idag jag köpte bara nödvändigheter, jag visar de imorgon. Nu blir de teatime och anna anka söker assistent, later!



/jojjo

Imorgon bär det av

Har varit en sväng till singsby o packat de mesta nu. Imorgon tänker jag stiga upp extra tidigt så jag hinner packa klart! Far till skolan helt vanligt o där ska vi väl öva lite o säkert har vi också vanliga lektioner. Klockan 13.00 så far vi med bussen då till Åbo så då börjar resan!
På konserten ska vi uppträda med Adiemus - Karl Jenkins.



Borde komma hem på lördagskvällen!
pusskram
emppu

grattis, grattis

Grattis lotti på 16-årsdagen! Hoppas du har haft en bra dag! ♥


bilden tagen i simpsiö

//emppu


4 maj

I skolan hade vi landsomfattande prov idag. Det var läsförståelse + uppsats. Sista lektionen fick vi se på film, chill avslutning på skoldagen.
Imorgon som sagt så åker jag ju iväg till Åland så ikväll så måste jag börja packa. Skriver säkert mer om de senare.



//emppu


I Will Love U....


Aura Dione - I Will Love You Monday (365)

Hon har cool röst o videon är supersöt!

//emppu

Nannannanaaa

Puh, hemma igen! Kollat igenom lite bloggar men nu ska jag fara o kolla på suomen huippumalli, här är en bild på domarna.

//emppu

teatime



/jojjo

Koppla hit o dit

Hejsan! Idag så övade vi lite till skolmusik, hoppas vi snart kan öva hela gruppen så man får höra hur vi låter! På fysik så hade vi kopplingsprov. Att koppla lampor o spänningsmätare o sånt. Jag var liksom: oj neej! Men de gick superbra faktiskt. Idag har jag violinlektion tidigare, så jag måste sticka nu!

//emppu

Suck, då det blev såhär!

 Åh, suck också! Hade arbetat hårt med en sånhär text som jag ibland sätter före en musikvideo (...ni vet?) Nå då jag var klar så kunde man inte ta den låten från youtube, så dit sket de sej! Klicka här om ni vill lyssna :)
Har hunnit med allt som jag borde ha hunnit med idag, toppen! Målade naglarna i en röd, somrig färg. Har också bestämt mej vilka klänningar jag tar från nelly. Jag tar de 2 klänningarna längst nere, tack för alla kommentarer♥

//emppu


when I hear this song I feel so happy



/jojjo

yes thank you



nu då ja rensat mina skåp så får de gärna fyllas på igen!
/jojjo

baby that means nothing

snart ska jag på ett lagmöte så jag skriver bara snabbt. Jag har städat mitt rum och mina klädskåp, huh de var jobbigt men nu är de så skönt att man kan stänga skåpdörren igen. Nu måste jag verkligen fara, later!



/jojjo

Kaktus

Hejsan, idag så har jag kollat på kyle xy men jag har också varit effektiv o städat mitt rum o vattnat blommorna. Med blommor menar jag mina 2 grönväxter, varav en av dem är en kaktus. Mina blomkunskaper räcker inte långt o oftast dör mina blommor så nu hoppas jag att kaktusen ska överleva, ett tag åtminstone!
Nu ska jag fixa naglarna o spanska inlämningsuppgiften.

//emppu

1:a maj idag

I inlägget nedanför så kan ni läsa lite vad som har hänt idag. På torget köpte vi iallafall sockervadd! De hör ju liksom till 1:a maj att man köper sockervadd. De var jättekallt där ute också.
Den ena skräckfilmen vi kollade hos jojjo var faktiskt hemsk, usch då!

//emppu


I just want to be me

Emppu for hem för en stund sedan. Jag var till stan med sarah och emppu men de var de jättetråkigt o jättelite människor om man tänker på hur mycket de brukar vara, sedan kom emppu till mej o vi såg på 2 skräckfilmer. Vi var ut med hundarna så fällde jag hundbandet så jag skulle ta upp de från marken o så krätz så steg jag fel o min vrist vreds, jag låg bara där på marken o emppu fösökte hjälpa men jag steg nog upp själv efter nån minut o gick hem så jag satte en ärtpåse på vristen o sedan tejpade jag den, så nu känns det nog men de ska väl nog bli bra, nu ska jag kolla nån film.



/jojjo

Till torget

Godmorgon! Vaknade ganska tidigt för att vara en lördag, men jag måsta hinna i duschen. Snart så kommer jojjo o hämtar mej och sedan ska vi fara till torget, får nu se hur länge vi är där eftersom de är så fult väder. Men nu så kommer de nog snart!



//emppu

RSS 2.0