The Dirt

Tänkte tipsa om en bok som jag läste ut för ett tag sedan. Jag hade hört att flera tyckt om boken och även om jag var skeptisk for jag till biblioteket och lånade boken The Dirt. Den är skriven av alla bändmedlemmar i Mötley Crue och Neil Strauss. Den visar fullständigt hur det är att leva som en rock'n'roll stjärna. Boken handlar om precis allt: deras barndom, turnéerna, sprit, droger, relationer, olyckor och död. Jag kunde inte släppa ifrån mej boken eftersom man ville veta vad galet som skulle hända sedan. Jag blev överraskad över hur bra den var! :)



puss
emppu

happyface




på gympan var vi o spelade beachwolley, heh alltså jag e verkligen urusel på det men de va helt kul. Sedan kom jag hem , tog en promenix med mina söta doggisar bimbo o daisy och powernappade i en timme. Efteråt for jag till gymmet på bodystep och bodypump och jag träffade min boss på gymmet, så nu har jag jobb igen. Imorgon jobbar jag 15.30-18.00 och på torsdag samma rulle, wiiihuu happyface! (denhär dagen var grå o tråkig men så mittiallt blev den bra yeyey!) Nu har jag ätit gröt och kollat på 40 year old wirgin som kommer på svenne tv3 men nu e jag så trött så jag somnar framför tvn och jag ska befinna mej på sjukhuset kl 9 imorgon på blodprov, yes mysigt uff nee-e, gonatt!
/jojjo

Mötley Crue


Dr. Feelgood


Kickstart My Heart

//emppu

push it


På hissatimmen höll jag på att somna, kanske inte så bra då man sitter längst fram.. Efter skolan åt jag mysli med yoghurt. Jag var så hungrig efter skolan så jag trodde jag skulle gå av på mitten för vi hade nån äcklig korvsås i skolan och jag hatar korv, de e de värsta som finns nej usch! Sedan tog jag en 2 timmars powernap och drog iväg till gymmet på bodyattack, hur skönt som helst. Nu har jag varit i duschen och ska hoppa i sängs nu snart, gonatt!
/jojjo

I really tried

Idag så var det nog en helt vanlig skoldag. På håltimmen for jag hem och åt. De ösregnade då jag skulle cykla tillbaka till skolan men som tur så regnade de inte så länge hårt, så jag blev bara lite våt. Efter skolan for jag en snabb sväng till fammo. Då jag kom hem började jag genast med läxorna, vilket är jättetidigt för mej att göra läxor, gör mina läxor typ annars alltid på natten... Nåja, jag försökte mitt bästa men resultatet blev sådär. Sedan for jag ut på en löplänk.



//emppu


monday


NU: svenska hollywoodfruar , mammas pasta underbaart!
/jojjo

XXX

Untitled #152

/jojjo

sweet dreams


Idag på morgonen gick vi ut me hundarna , åt morgonmål och kollade på tv en stund. Sedan drog jag iväg till gymmet på bodypump och bodystep o huhhej om de inte va svettigt, skönt skönt !! Nu har jag varit i duschen, tvättat kläder, tvättat mina sminkborstar och bytt sängkläder och sånt. Men nu ska jag kolla på nån film som kommer på sveriges tv3 get smart eller va den nu hette, gonatt!
/jojjo

Yeah yeah

Hejsan svejsan, skön söndag har det varit! Jag o jojjo sov jättelänge idag och sedan åt vi god frukost. Jag kom hem ca. 15.30 och bytte om till gymkläder och städade mitt rum lite. Sedan for jag in till stan och lämnade in filmen som vi hyrt och sedan till wsc. Jag var på bodystep o bodycombat. Nu ska jag gå och lägga ansiktsmask, borsta tänderna m.m. Sedan ska jag gå o sova. Tack för ett roligt veckoslut!



//emppu

The roommate



Nu har vi ätit gott och kollat på filmen The roommate, den var jättebra! Lite raketer har vi också hunnit se. Bloggar mer imorgon!

kramar
emppu&jojjo

Heeey

Hej hej!
Igår sjöng vi modersmålets sång på samlingen, gick nog bra. På psykologi kollade vi klart filmen Beautiful Mind, en ganska så annorlunda film än vad jag brukar se på, men den var faktiskt bra. Skoldveckan slutade med matematik timme som jag faktiskt förstod hur man skulle räkna. Sedan på kvällen så träffade jag S och hans vänner i åminne, helt kul kväll.
Idag har jag fått sova ut och nu ska jag snart till jojjo. Vi ska fara och hyra någon film och köpa gott från butiken, sover över där ikväll :) Nu måste jag sticka!



kram
emppu

AUSSIE




Shopping från de två senaste veckorna: shampoo, conditioner, Aussie take the heat rekomenderar jag åt alla som plattar/lockar sitt hår dagligen, de gör jag och dehär produkterna gör undervärk åt mitt hår. Iallafall mycket lättare att jobba med då man har tvättat håret med dehär masterprodukterna! De blir lent, mjukt och lätt att borsta igenom, cleansingwipes, mascara, torrshampoo och lipbalm från kicks, nya springbyxor från intersport (likadana som mina förra, älskar dem!) och örhängen från kicks och tidningar och yoghurt russin.
/jojjo

pain


I wish I could smile like that right now, ouh this pain.

Idag då jag kom hem efter skolan så åt jag två smörgåsar och var påväg till gymmet men då ringde mamma o så ändrade jag mina planer o stack till stan med mami. Var till waynes på en latte och köpte lite nödvändigheter(bild kommer!) och for till butiken. Jag började må så dåligt ikväll så de e inte klokt, jag har en sån pain i min mage och huvudet värker och hela kroppen e helt död, jag vill inte bli sjuk nej !! Så ikväll har jag drogat panadol och burana så hoppas de hjälper! Nu ska jag ta en panadol och dricka en stor kopp te och kolla på nån film, ha en trevlig fredagskväll!
/jojjo

leighton meester


så snyggt!
/jojjo

zombie




huuhej vilka bilder men dom får duga!

Hellou, efter skolan gick jag en promenix med doggisarna och försökte hitta en fin skinnjacka på nätet i säkert två timmar men hittar fortfarande ingen, bara den skitsnygga jofama kenza jackan. Sedan tog jag en timmes powernap och var skittrött men drog ändå iväg till gymmet på bodystep och attack o de blev hu bra som helst !
Nu ska jag o sova, nighty night!
/jojjo


Så fin låt!





Alright, everything is alright
Since you came along
And before you
I had nowhere to run to
Nothing to hold on to
I came so close to giving it up.
And I wonder if you know
How it feels to let you go?

You say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away.
Stay, stay.
'Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
Stay, stay.

Stay - Hurts

//emppu


25 augusti

Jag hoppas verkligen att mina bilder blev någolunda lyckade, fast man vet aldrig... Efter skolan igår stod jag o jojjo bara o pratade, plötsligt kom en gammal tant o hade andningssvårigheter och yrsel, så efter mycket om och men kom abulansen sedan som tur var och tog hand om henne. Läskig upplevelse, allt verkar hända för mej denhär veckan!
S kom till mej igår så därför hann jag inte blogga något. Idag hade jag en ganska chill dag i skolan eftersom jag hade en håltimme. Jag ska väl fara till gymmet ikväll fast jag har lite träningsvärk, de ska nog lyckas :)

//emppu

shitty day

Tumblr_lffoepyaj21qdpsx9o1_500_large
Heyhey Kim har gift sej ! Nu väntar jag bara tills the kardashians kim and kris wedding special kommer ut !
Idag har jag haft en bad day för jag har haft jävlig tandvärk hela natten och har inte sovit en endaste blund så jag var till hvc för att kolla upp de på morgonen och de var en inflammation i en tand så jag fick medicin och de ska väl nog bli bättre men de värker ännu. Skolfotograferingen gick inte heller bra och efter skolan fick jag ringa en ambulans åt en gammal kvinna eller tant eller va man ska kalla henne. Min lillebror har varit extra jobbig idag och vad annat har gått åt rumpan idag? Nåja jag var till gymmet på bodycombat som var helt full och Pia körde de nya programmet. Huh de känns svårt men man lär väl sej. Nu ska jag i duschen och sedan laga en smoothie och kolla på keeping up with the kardashians, ciao!
/jojjo


no time

4_large._large
orkar inte skriva nu ja e för trött o har en miljon saker att göra förrän ja går o sover blä , gonatt !
/jojjo

Kapten Röd


Saknade Vänner - Kapten Röd

Lyssna även på "stjärnorna finns här" och "ju mer dom spottar" till exempel!

//emppu

If I were you

Började denna skoldag med att titta på film på psykologi och sedan hade jag håltimme, så skönt! På gympan spelade vi typ brännboll. Efter skolan for jag på terminens första teori och baslektion. Sedan for jag på Bodyattack. Nu har jag ätit en massa plättar och borde börja göra läxorna nu!!!

kram
emppu

I'm in love with the feeling


Efter en väldigt lång och jobbig skoldag for jag till stan med emppu o kollade efter kläder till skolfoto men hittade inget så jag får väl ta nå gammalt då men skitsamma. Sedan brummade jag hem och var hemma i 15 min och for till gymmet på bodypump, skön måndag once again.
/jojjo


We take it day by day



//emppu

Casio


stickad tröja från gina tricot


en ny miniräknare
Älskar min pappas gamla räknare men jag tror den inte kommer att räcka till fast jag har kort matematik. Så jag var tvungen att köpa en ny, jag hoppas denhär är mins lika bra som min gamla!

//emppu

Krasch!

Idag då jag cyklade till skolan efter håltimmen hände det. Jag blev överkörd av en bil. Såhär gick de till: Jag cyklade över skyddsvägen och skulle ha hunnit över vägen om inte bilisten skulle ha tryckt i gasen. Sekunden då det hände känns väldigt lång, jag hann tänka på allt möjligt känns det som. Som tur landade jag typ på motorhuven och tog sedan tag med fötterna i marken så jag föll inte på asfalten. En kvinna kom o kollade om jag var okej, hon var jättetrevlig, bilisten sa att oj, han hängde inte med, allting gick så snabbt. Han var helt i sina egna tankar.. Jag fick inga skador och jag mår bra, men för stunden kände jag hur adrenalinet flödade, chocken och rädsla. Jag cyklade till skolan och det gick fint. Händerna bara skakade men nu känns det som att händelsen ägde rum för väldigt länge sedan. Efter skolan for jag med jojjo till stan, men hittade ingen fin tröja till skolfoto. Äsch! Sedan for vi på fika till wayne's, så kom jag hem, pratade lite i telefon med S och for till gymmet. Kände inte av krocken nu på kvällen, så de enda jag kanske får är blåmärken :)

//emppu

Håltimme







Finska, engelska och håltimme har min dag hittills bestått av. Skönt att få vara en stund hemma. Nu ska jag snart fara igen till skolan på biologi!

//emppu

what are you waiting for?


Denhär dagen har bestått av: gym bodypump och bodystep och hundwalkies o läxläsning och x antal tekoppar för min hals, jag tror att jag håller på att bli sjuk blö. Nu blir de en kopp te och sedan ska jag o sova , gonatt!
/jojjo

no no no no

Ska försöka skriva så positivt som möjligt, men jag är trött. Datorn har krånglat idag. Jag har försökt fixa problemet hela dagen men nej. De är inget fel på datorn men jag har ingen internetconnection. För ett litet tag sen så fungerade de en stund och jag blev glad så jag skrev ett inlägg. Då jag tryckte på publicera fungerade inte nätet och allt jag skrivit försvann...Min annars lyckade söndag känns väligt jobbig just nu (jag är väl datorberoende).
Nåjah! Jag kan hålla med jojjo, jag rekommenderar att se filmen Bridesmaids, en ganska humorfilm som passar bra att kolla någon regnig höstkväll. Idag fick jag sova ut, äta frukost och läsa. Sedan for jag på bodystep o combat, svettigt! Sedan dess har jag försökt fixa internet, men nä blää. Jag bloggar från familjens dator nu, så de blir ett bildlöst inlägg. Ska snart laga peeling o mask för ansiktet och gå och sova. Hoppas på bättre dag imorgon :)

kram
emppu

GOOD MORNING !


söndagsmornar är bäst! Nu: smoothie och gamla gossip girl avsnitt.
/jojjo

Q




peak perfomance huppare från aukia och klocka från salkari .
/jojjo

Bridesmaids



Ikväll ska jag o jojjo fara och kolla denhär filmen, hoppas den är bra! Har någon av er sett den, tyckte ni den var bra? :)

//emppu

a good day




Idag steg jag upp kl 8, åt morgonmål och for till gymmet med mami på bodypump.  I stan hittade jag lite fint och jag hittade en så fin tommy H kofta men jag köpte inte den kanske nån dag nästa vecka. Sedan for jag till pappa en stund och sedan hem igen och fixade mej och drog iväg till stan för att äta och kolla på bio med emp. De var den bästa filmen jag har sett på länge helt amazing, jätterolig, rekommenderar!!
Nu ska jag dricka en kopp te och sedan gå o sova, imorgon får man sova hur länge som helst, halleluja!
/jojjo

Känner du vinden som blåser i stan?





Idag så for jag till stan på jakt efter skolfotograferingskläder, men nej nej nej, jag hittade inget. Måste försöka fara o kolla nästa vecka. Något smått hittade jag iallafall. Bilder kommer senare. Sedan for jag till gymmet och här hemma så färgade jag min utväxt. Behövdes eftersom min egen hårfärg hade börjat synas. Planerna inför kvällen är klara, kul!

//emppu

Little bad girl


Little Bad Girl - David Guetta ft. Taio Cruz & Ludacris

//emppu

***

Untitled

/jojjo

helllo there


Efter skolan såg jag på tv en stund, promenixade med hundarna och for till gymmet på bodypump. Sedan då jag kom hem så fixade jag sallad och pannkaka, yummyy. Nu väntar jag att mina naglar ska torka o så ska jag o sova för imorgon ska jag på bodypump kl 10.30 med mami och sedan en sväng ti stan o köpa en klocka och sedan hem o flytta lådor o grejer så jag bloggar imorgon när jag hinner, sov sött!
/jojjo

Walk the line

It's Friday! Hinner inte blogga nu och troligtvis inte ikväll heller, hörs imorn! :)

puss
emppu

what goes up must come down


idag har ja varit på sjukhuset 7.30-14.45 och till gymmet på bodystep och attack , nu orkar ja inte hålla upp ögonen längre och bara tanken att ja har hissa första timmen imorgon ger mej huvudvärk , gonatt!
/jojjo

Tu-du

Jag hade en bra dag som bestod av matematik, håltimme, engelska och musik. Jag har bara en kurs musik nu på tvåan eftersom mitt schema är helt enkelt fullt, lite synd men kanske nästa år kan jag fler kurser i musik. Eftersom vi har väldigt lite pojkar i vår grupp och det är en sångkurs med olika stämmor blev de att några flickor sjunger tenorstämman, gissa vem som hamnade dit? Jo, jag såklart. Hahah, men de passar nog för mej, jag anpassar mej vart jag behövs, tex. i kurs 2 så var jag ju sopran. Nog om de, efter skolan blev de jobb och sedan bodyattack. Tänk, imorgon är de fredag!



kram
emppu


onsdags vill ha

2011-05-29-bsta-helgen_150197713_large
jag vill ha en onepiece att mysa i på hösten och på vintern, hur mysig ser inte en onepiece ut ?
Logitech-webcam37_large
en jofama by kenza skinnjacka, jag har sökt hur länge som helst efter en ny snygg skinnjacka men jag hittar ingen o nu e jag riktigt sugen på en såndär ovan, så snygg!!
Tumblr_llodpebzda1qaqckro1_500_large
och en vit klocka!
Tumblr_lpxjl1m2dp1qbbz6io1_500_large
iphone 4, min iphone som jag har nu e ganska loppu slut så jag borde nog köpa en ny snart, eller nåja den gamla funkar ju ännu så kanske jag inte behöver den ännu, men snart ! : )
Tumblr_lpfujpulzw1qgruhmo1_500_large

Tumblr_lq1menwg6x1qdboqao1_500_large

Tumblr_kqmkypt1k21qzcdx6o1_500_large

Tumblr_lpzv1mgxsf1qhkchgo1_500_large
och en resa till nått varmt ställe , eller en shoppingresa till paris/london/newyork. Vart som helst så man skulle slippa allt jobbigt för en stund o bara få vara o chilla !!
/jojjo

17 augusti

Hejhej!
Har svårigheter att skaffa fram en psykologibok 5 som jag behöver, om inget annat hjälper så köper jag den, känns lite onödigt men nåjaa... På finskan gick vi till bibban för att låna min bok, jag hoppas den är bra för annars orkar jag inte läsa den, haha. Genast efter skolan for jag på jobb, sedan hem och äta. Runt kl. 18-tiden for jag till musikinstitutet på inskription, lektionerna börjar nästa vecka! Sedan hann jag ännu till gymmet, yes på bodyattack. Nu blir de lite läxläsning och godnatt för min del.



//emppu

and I'm off




Jag har just ätit turkisk yoghurt med jordgubbar och fitness flingor. Nu ska jag dra iväg till stan, söka ett par nya springbyxor, sedan hem o powernappa en timme och sedan på bodycombat och pump på kvällen, skön onsdag !
/jojjo


so fab

Ä

/jojjo

tisdag

Tumblr_lpxwoa2iza1qjritwo1_500_large

Tumblr_lkp16zjuwr1qehxhio1_400_large
Skolan var helt ok idag, men mitt schema för iår ser ut som ett helvete. Har inte en endaste håltimme  på hela året, jag kommer att dö helt enkelt buäh. Efter skolan tog jag en 45 min powernap och gick en promenix med doggisarna. Sedan hoppade jag i mina gymkläder och for till gymmet o såklart gick mina springbyxor sönder just då jag kör in på gården, eller dendär lilla dragkedjan nere vid benet den for sönder så jag får väl fara in till stan o köpa ett par nya imorgon då. Men jag for  på bodystep och bodypump (Pia gjorde den nya koreografin för bodypump som kommer ut först i mitten av september men de va skitkul program med lady gaga och sean kingston som musik, yey mina favoriter !!) Nu har jag varit i duschen och ätit och nu ska jag dricka en kopp te och se på the kardashians, gonatt!
jojjo

Come as you are

Åh, idag ringde väckarklockan väldigt tidigt! Jag klev upp, i duschen, på med kläderna, sminkade mej o åt frukost. Nu kommer rutinerna tillbaka igen. Känns bra. Hade en väldigt chill dag i skolan. Först fick vi info så jag hann bara ha lite finska och gymnastik men trött var man nog för de. Efter att jag kollat hur hela mitt schema för detta år ser ut så säjer jag bara: jobbigt. Kan hända att jag inte kan byta plats på vissa kurser, så då är det nog bara bita ihop och köra iallafall. Sedan på kvällen var jag på bodyattack. Ska försöka gå o lägga mej mycket tidigare idag!

kram
emppu

Pics from Replot








man måste ju ta bilder på den fina naturen, sa lotti!


hihi!




vi fixade lottis hår




jag prövade bli blond igen, haha




glass på arken



//emppu

All the other kids

Började min morgon med lite läsning och sen åkte jag in till stan o köpte hårband, nagellacksborttagningsmedel och ett par skolböcker. Sedan blev de gym. Sedan på kvällen kom S hit :)
Mitt sommarlov har varit väldigt bra o lite crazy! Jag hade mitt första "riktiga" sommarjobb, som jag verkligen trivdes i, fester, sena nätter, vänner, S och jag träffade nytt folk. Jag tror att jag också lärde mej nya saker om mej själv och jag har varit så lycklig. Jag ångrar absolut inget jag gjort över sommaren o jag har väldigt många finfina minnen som jag är tacksam över. Det känns som jag har lite saker som blev ogjorda men så är de alltid. Imorgon börjar skolan o jag ska försöka mitt bästa nu på hösten.





puss
emppu

it will all be worth it in the end


1006258542828206e0_large

X_6ea9ff14_large
230559_10150181800548720_214313598719_6912591_3177633_n_large

Tumblr_lkq3swyfp01qb4hv5o1_500_large
Sommaren har gått alldeles för snabbt. De känns som jag inte har hunnit göra nått alls, bara jobbat en massa. Men jag har haft en helt bra sommar fast den känns så kort o nu back to school yey? Nej men de ska bli helt okej faktiskt. Kommer väl att tröttna efter en vecka eller en dag. Nåja men kul att se nya ettorna iallafall. Nu ska jag hoppa i duschen, laga ansiktsmask, lacka naglarna(heh jag kommer inte ens att göra hälften av dedär just nämda sakerna, bra om jag ens orkar gå i duschen, är så trött!!!) och gå o sova o samla krafter tills imorgon, goodnight!
//jojjo

a good monday


tjena tjena! For till jobbet kl 9 på morgonen och lunchade med mamma vid waynes as usual och så jobbade jag ett par timmar till. Sedan for jag in till stan och fikade med mimmi som jag inte har sett på jättelänge. Vi bara hängde på stan och gick i lite butiker o pratade skönt skönt. Nu har jag just kommit hem och ska snart hoppa på mopeden igen och brumma till gymmet på bodypump. Är så jäkla trött men de har varit en bra måndag och dessutom e de lönedag idag, så de gjorde ju denhär måndagen extra bra! CIAO
/jojjo

Kickstart my heart











Några bilder av Sarah, gå o kolla här om ni vill se fler :)

//emppu

Pics from friday

























//emppu

Ay ay ay


Rain Over Me - Pitbull ft. Marc Anthony

//emppu

Underbar helg





Hej, det är söndag redan!
Nåja, på fredag for jag, jojjo, sarah o mirjam till Tobbi. Trevligt folk, grillad mat, filosofering i skogen, konversationer i bastun, jättekul kväll helt enkelt. Satt för första gången i en traktor och fick se grisar. Bilder kommer så fort jag hinner! Igår så körde jag o jojjo till replot och umgicks med lotti och emma. Vi åt tortillas, cyklade till arken o åt glass och chillade. Då vi skulle köra hem fanns ingen gatubelysning på vissa ställen o de var kallt som f*n, men jag kom överlevandes hem. Denhär helgen har varit helt perfekt avslut på sommarlovet :)
Idag har jag städat i ett par timmar eftersom släkten kommer hit o vi ska fira pappa som fyllde i torsdags.

kram
emppu

XOXO


shopping från de senaste dagarna , tidningar , aussie shampoo och leave in conditoner från kicks och en dr.denim topp från carlings.
/jojjo

good morning sunshines!


10.30 var ja på bodypump60 och så har ja varit i duschen och städat och varit ute med hundarna två ggr idag redan så ja har hunnit med ganska mycket idag yey men nu: breakfast and old gossipgirl episodes.
/jojjo

Fråga

heidi om And I know an angel was sent just for me:
ha du testa torrschampo nåå? funkkar de? :)

Svar. Jag har bara hunnit testa den bara 2 gånger ännu men de har fungerat jättebra. Det luktar gott och man känner sej väldigt mycket fräschare efteråt.






//emppu


catch a star




sådär glad va jag igår förrän jag for in till stan : ) !

Tjolahoo jag har inte hunnit blogga riktigt under de senaste dagarna men jag har inte gjort så mycket annat än jobbat och powernappat 45 min varje dag efter jobbet och gymmat. Igår for jag via stan och köpte lite nödvändiga grejer och sedan kom jag hem och powernappade i en timme och började fixa mej inför konstensnatt. Sedan cycklade jag med emp till stan och träffade kompisar och hade en helt kul kväll. Idag vaknade jag kl 12, åt frukost och for o jobbade ett par timmar och sedan for jag via stan och ''lunchade'' med mami och lillebror på waynes. De blev icelatte och croissant, yummyyy. Sedan for vi till butiken och nu e jag hemma igen och ska kolla nån film före jag drar iväg igen, ha de bra!
/jojjo

Thank you guys!

Jag har helt glömt att skriva detta men vår blogg fyllde ju 2 år den 1 augusti! Ni har fått följa med oss i 2800 unika inlägg hittills o fler borde de bli. Jag vill tacka för alla besökare, ert stöd och era kommentarer. Tack! ♥

kram
emppu


Yes means yes and no means no

Igår cyklade jag o jojjo iväg till stan och låste cyklarna på ett säkert ställe. Kvällen bestod av spring, promenader, äventyr, Dognai grillen, sockervadd, vänner och folk, typ hahah. Vi kom hem rätt tidigt men de gjorde inte så mycket. Cykelvägen hem kändes kort med sällskap men hui vad det har blivit kallt, händerna var alldeles rosa när jag kom in i värmen igen. Tack för kvällen!!


provpapper, hårprodukter, primer, tuggummi m.m har jag inhandlat inför skolstarten. Har ännu några saker jag skulle måsta köpa + skolböckerna.

//emppu

Night of arts



Idag for jag med mamma till butiken och till gymmet. Så inget speciellt egentligen... Vill bara säja: Grattis pappa på födelsedagen!
Snart kommer jojjo hit och så cyklar vi in till stan. Ikväll är det ju Konstens natt. Jag hoppas på en rolig natt, syns i stan vetja! :)

kram
emppu


Where do bad folks go when they die, They don't go to heaven where the angels fly



//emppu

Can you feel it?

Hej! Idag for jag o jobbade kl. 13 och efteråt så körde jag in till stan och träffade min kusin Erika, de var länge sen! Kom hem och hann i tid på bodycombaten, kul. Då jag kom hem så blev jag jättesugen på tonfisk så jag var tvungen att öppna en burk, hahah. Känns som jag hunnit med ganska mycket idag och jag är ännu inte trött. Nu ska jag se om de finns kvar nå hallonpaj...



//emppu

high heels gives you a better view

Tumblr_ljm15g7glq1qa0iuno1_500_large

Tumblr_ljnzzqpdtl1qcdfggo1_500_large
då ja blir stor så ska ja ha lika mycket skor som på bilderna ovan !
/jojjo

watch out

watch it
Jag hittade en riktigt fin vit  tommy hilfiger klocka i åbo då jag var dit för några veckor sedan o jag ångrar verkligen att jag inte köpte den där eftersom nu hittar jag ingen som e lika fin i vasa, blä. Men dehär på bilden ovan skulle nog duga, den i högra hörnet högst upp (michael kors) e jättefin, får se om jag hittar nån fin då jag far till stan imorgon.
/jojjo

hey soulsister

Tumblr_lna63nmzwt1qkirzyo1_1280_large

Tumblr_lp506tska21qf4ywho1_500_large

Tumblr_lp2mak4pec1qc5qk9o1_500_large
Idag försov jag mej en timme så jag fick lite bråttom till jobbet men jag hann just och just. Efter jobbet kom jag hem, dammsugade hela huset, tog en 45 min powernap och drog iväg till gymmet på boystep och bodypump. Nu på kvällen har jag bara varit i duschen och fixat en jordgubb-mango-blåbärs smoothie så nu blir de att kolla keeping up with the kardashians o dricka te och sedan o sova, nighty night!
/jojjo


Can I play with madness

På morgonen läste jag ut boken Hannibal, jag rekommenderar den! Tyckte slutet var jättebra. Boken är ganska tjock men man vill helt enkelt inte lägga ifrån sej boken. Sedan for jag till gymmet och var i salen en stund. Här hemma blev jag bjuden grillat kött och hallonpaj till efterrätt, gott gott. Jag har till och med gjort fransk manikyr på mina naglar. Nu ska jag snart fara till S.


världens bästa!

//emppu


wait for it

love höst!

/jojjo

what doesn't kill you only makes you stronger


jobb + 45 min powernap + bodycombat och bodypump = min måndag , nu : gonatt!
/jojjo

The road

Idag vaknade jag, läste lite, åt frukost och gick o sov en timme till. Hahaha, men jag är ju faktiskt ledig. Sedan for jag till bibban och hälsade snabbt inne hos fammo. Kom hem, bytte om och for på bodyattack. Vågar jag skriva ut att jag sov en halvtimme till här på kvällen? :) Jag förstår inte hur jag kan vara så trött, men denhär veckan ska jag ladda batterierna så jag orkar med hela hösten. Nu ska jag äta lite glass!

kram
emppu

whitney , miranda , rosie , ashley , alessandra










källa:vouge
/jojjo

1960's





//emppu

right right turn off the lights


Idag har jag inte gjort nånting alls, bara varit till gymmet och tvättat kläder, skön söndag. Nu ska jag kolla en film och dricka te sedan o sova, goodnight sweetiepies!

//jojjo


Cry, cry, cry

Godmorgon! .... Nej jag skämtar!
Vaknade ganska tidigt idag faktiskt och kl. 12.30 for vår familj och åt till Söderfjärden. För min del blev det lövbiff med potatisgratäng, såå gott! Sedan körde vi in till stan och åt bollglass på torget. Nu har jag just kollat klart filmen Cry Baby. Så därför har ni inte hört något av mej idag. Jag tror att jag ska ta en riktigt lugn söndag och samla krafter till nästa vecka :)

//emppu

everyday is a trainingday

Tumblr_lkcmhi7zc71qafudeo1_500_large

Tumblr_lkcn4dzwa91qafudeo1_500_large

Every-single-time-spend-20_large
what's next? yes bodypump och bodystep , underbart , see ya later!
/jojjo

Blue eyes



Idag har det varit en riktigt lugn dag, hoppas de blir ändring på det nu. Ha en riktigt bra lördagskväll!

puss
emppu

Don't stop the party


Don't Stop The Party - Black Eyed Peas

//emppu


And I know an angel was sent just for me



Idag vaknade jag upp utvilad, åt frukos, fixade mej och for in till stan. Hittade 2 basic toppar och svarta tygskor från H&M och torrshampo inne på Kicks, luktar gott och jag hoppas de funkar! Fikade som sagt med jojjo, kom hem, bytte om fort som attan och in till stan igen, denhär gången till gymmet. Nu har jag hela kvällen försökt kommunicera med mina vänner och försökt bestämma oss var vi ska vara imorgon, efter mycket om och men så tror jag vi har de på klart.. någolunda åtminstone ;)

kram
emppu

it burns


Idag har varit en riktigt bra dag. Efter jobbet idag så for jag in till stan o fikade med emp vi waynes i kanske 2 timmar och sedan brummade jag hem och sedan till gymmet på bodypump. Nu har jag just lackat naglarna och väntar att de ska torka så jag slipper o sova snart för jag ska på bodypump kl 10.30 imorgon. Jag börjar bli ett bodypumpfreak men de e ju bara så kul o då de bränner, de e ju den bästa känslan i världen! Men goodnight everybody!

//jojjo

monday monday














bilder från måndagskvällen/natten.
/jojjo

-

Jag känner mej så lycklig, livet leker och jag kan inte tro att det är sant.

//emppu


teatime


Oj oj va klockan e mycket igen! Idag jobbade jag till halv fyra, kom hem, tog en 30 minuters powernap och drog sedan iväg till gymmet på bodystep och bodyattack, skönt skönt. Nu är jag helt slut. Är så trött att jag håller på att dö, nä nu överdrev jag, men nu ska jag kolla lite av en film och dricka te, gonatt!

//jojjo

Hey ruby

Jag hade ställt väckarklockan på kl. 10 men den hade tydligen inte ringt eftersom lillebror kom och väckte mej kl. 12.45. Inte bra, inte braa... Åt frukost med honom och sedan for jag ut på länk, de var lite för varmt där ute men de gick nog. Nu har jag duschat och sminkat mej och är redo för kvällen. Ha de bra! :)

//emppu

AWA

love

älskar oneshoulder toppar , ja hitta en fin i H&M idag ja måste gå o kolla om den finns kvar imorgon !
/jojjo

hit me with your best shot


looking sillydilly.
Idag jobbade jag till halv 4, brummade hem och tog en timmes powernap o den behövdes verkligen. Sedan for jag till stan med mami o köpte ansiktscreme och rengöringsmjölk och så drack vi en icelatte på waynes (heaven!) Så skjutsade mamma hem mej o så hoppade jag i gymkläderna och for till gymmet på bodycombat och bodypump. Nu har jag varit i duschen och fixat en smoothie som jag ska dricka och sedan gå o sova, de kommer bilder imorgon från i förrgår för nu e jag astrött, goodnight!
/jojjo

3 augusti

Denna morgon sov jag väldit länge o sedan for jag och jobbade. Sedan blev det bodyattack i lady line. Nu har jag städat lite i mitt rum men jag fortsätter imorgon. Igår körde jag hemma-spa: hårmask, bodyscrub, bodycreme, ansiktsmask, ah så skönt, känner som som ny igen! Måste komma ihåg att lacka naglarna ikväll också.



//emppu


sleepyhead


my booboo.
Jag fick ca 3 timmar sömn inatt om ens det, steg upp halv 7, jobbade 8 timmar och varit till gymmet på bodystep och bodypump. Dehär allt blir likamed jag e helt loppuslut. Skriver mera imorgon, gonatt!
/jojjo

Lake of fire


Lake Of Fire - Nirvana

//emppu

I'm alive

Hejsan, har inte bloggat på de 2 senaste dagarna.... jag är chockad! Nåja, igår så träffade jag en vän i stan och vi pratade en lång stund. Sedan körde jag hem och tog en powernap, behövde verkligen ta igen lite av sömnbristen. Sedan på kvällen for jag o jojjo till stan och myste på bryggan, med ben&jerry's glass och en marabou polkachokladpaltta. Vi träffade nya människor och talade om allt möjligt. De var verkligen en vacker sommarnatt som slutade helt otippat! Jag förstår inte hur jag hamnade själv i en sådan situation men nu vet jag att jag kan ta hand om mej själv. Jag ska inte gå in på alla detaljer men jag kan bara säjja att det var en galen natt! Jag kom hem kl. 17 idag så det kanske säjer något. Jag känner mej så lättad, glad o lycklig. Nu ska jag fara ut och tvätta moppen, det behövs.



//emppu


RSS 2.0