jag måste bara sätta in dehär grymma gubben här, han e grym, pony-pony-pony tail!



/jojjo

Inte hemma över påsk

Måste bara skriva ifall om jag inte hinner imorgon. Jag o min familj ska vara i kalajoki över påsk så jag vet inte om jag kan blogga. Jag bloggar om jag hittar en dator! Vi far imorgon o kommer hem på söndag. Ska nog försöka blogga än imorgon!

//emppu

i like her very much , she's normal



/jojjo

Tycka och tänka och snacka lite skit

Måste bara vara lite finlandssvensk o säja: Vitsi vilken kiva dag!
Skolan gick ovanligt snabbt för att vara en onsdag. Efter skolan så for vi till jojjo o fick skjuts till stan. Först så åt vi på subway, nam, hade så längtat efter att äta där! Sedan kollade vi i butiker och såå. Skönt att chilla, se på snygga människor (haha!), snacka lite skit o helt kunna säja vad man tycker o tänker o inte bry sej så mycket. Sedan blev de fika på arnolds o sedan for vi till gina tricot o sen citymarket. Vi hade tänkt ta sista bussen men missade den! Som tur var kunde min pappa hämta oss. Sedan var jag hos jojjo på kvällen. Efteråt gick jag hem i regnet o blev våt men det gör mej faktiskt ingenting, det har varit en underbar dag!
Bilder, enjoy!


subway




inne i provrummet




fika!


mitt köp blev ett par tygskor från lindex, 19.95 e tror jag de kostade.


//emppu


Now when I got it I don't know what to do with it

Följde emppu hem för kanske en timme sedan, vi var till stan ingen storshopping för mej men något iallafall, jag visar de imorgon, men jag kan säja att jag har inte haft så kul på en lång tid, så tack för den dagen med dej emppu !
Nu sitter jag o äter chilinötter o dricker latte hah, underbart!



/jojjo


brake ya brake ya brain

oj herregud min ispiration till novellen som jag försöker skriva e så i botten så de inte sant, jag kommer aldrig att bli färdig,  jag e alltid så trög på morgonen, äh de blir bara ett hastigt slut på novellen and that's it, halleluja efter skolan med emppu till stan !

/jojjo

Morgoninlägg från skolan

Godmorgon!
Väldigt tungt att stiga upp ur sängen idag, tur så blir denhär första lektionen chill. Vi sitter bara på datorerna. Sitter fortfarande här halvdöd, så får hoppas att jag piggnar till snart. Idag efter skolan så ska jag & jojjo till stan. Hoppas man hittar någo fint!

pusskram
emppu

Snö, smälta bort!

Sitter här o försöker läsa på samhällsförhör som vi har imorgon. Men nu måste jag verkligen ta tag i det o läsa en halvtimme tills House börjar. Imorgon e de sista skoldagen före påsklovet!
Har inte alls någon påsk feeling då de e så mycket snö där ute, smält bort snö!

kram
emppu

I have this crappy feeling and it's not a good feeling

Jag vaknade just, jag var till skolan o skrev finska provet o sedan kom jag hem för min mage är helt uppochner o jag har migrän o konstig känsla i magen + feber yey just va jag behövde. Blir snart galen jag orkar inte jag orkar bara inte med allt men njah de ska väl bli bättre nu e de bara en dag kvar skola o imorgon till stan med emppu thanks god att jag slipper o ha lite kul för en gångs skull ! + att jag ska skriva matteprovet imorgon som kommer att gå åt rumpa men okej man lider då, o så har vi sammhälls förhör också och gissa vem som inte har läst?
Nu ska jag droga panadol o se på sex and the city, later!











njut av dessa underbara bilder !
/jojjo

Wherever you will go

Skrev finskaprovet idag då, hoppas de gick bra! Idag fick vi ut 4 prov, jag är nöjd med mina vitsord. Musik idag var chill o på matte så fick vi vara på skolans datorer. Kommit hem o sett på de 2 sista avsnitten av sex and the city, de var så bra! Älskar serien, synd bara att jag kollat alla avsnitt nu. Vilken serie skulle jag kunna börja se nu?

bye girls!

ha en fortsatt bra dag!
emppu


I like you even more when you smile

Pratat med jojjo nästan 1 timme i telefon. Kan inte koncentrera mej på att läsa till prov, har ingen studieteknik.


dagens

Fortfarande förkyld, funderar på om jag skulle måsta fara o kolla upp mej till hälsosystern eller något, vet inte om jag orkar men tänk om jag har någon infektion eller något lite allvarligare?

//emppu


29 mars

Hej, får en massa läxor till nästa vecka i skolan bara för att vi har påsklov, gaah! Efter skolan så gick jag hem med becca.
Imorgon så har vi finska prov så nu måste jag börja läsa på provet. En massa ord och grammatik. De är bäst att börja.

//emppu

Say did you come alone, or did you bring all your friends?



/jojjo

This is good stuff really good !



Jag vaknade just, nu ska jag äta morgonmål o se på sex and the city, later alligator!
/jojjo

Bubbelbad

Har varit ute på powerwalk o sedan så tog jag ett långt bubbelbad + hårinpackning. Jätteskönt! Nästa vecka så har vi bara 3 dagar skola, sedan e de påsklov.
Ska jag göra spanska läxan och om jag orkar läsa lite finska. Men nu blir de att äta kvällsmål.

//emppu

I like love it




Allt från H&M

Så himla snygg klänning!

//emppu

Rock that body


äntligen hittade jag videon till denna underbara låt!

//emppu

Det "poppar" i mitt huvud

Klockorna flyttades ju en timma framåt idag, känner mej förvirrad, haha! Ute är det +2 grader och det regnar, inte drömvädret men snön smälter och våren kommer jippie!

Ni som också bloggar kanske känner igen er eller så händer det kanske bara för mej. Ibland kan jag ha en känsla att jag har absolut inget jag kan blogga om, men oftast just då man ska gå o lägga sej eller är i skolan eller på någon plats där det inte finns datorer då plingar "poppar" det upp en massa ideér i mitt huvud. Då tänker jag, gud va bra, de ska jag blogga om då jag kommer hem! Vad har hänt då man kommer hem? Jo, jag har glömt bort precis allt. Borde jag ha ett block där jag skulle skriva upp mina ideér? Känns lite fånigt faktiskt men det skulle kanske vara bra för mej.

Vilket inlägg, ni får ursäkta mej, haha.
emppu

Nattbloggning

Nu ska jag sova! Hörs idag lite senare!

Gonatt♥
emppu

Do U miss me?

Nu har jag hunnit göra allt jag måste. Novellen tog verkligen lång tid så jag hoppas läraren tycker den e bra! Har också cyklat en stund på motionscykeln. Nu ska jag äta en mars, nam!


dagens bild, vilken min

//emppu


Armband

Se vilket fint armband jag fick av jojjo som present från gran canaria! Tycker de fint, sött och passar min stil. Tack så mycket.





kram
emppu

Frissa tid

Jag har beställt frissa tid till den 12 april. Ska färga åtminstone utväxten och klippa topparna tror jag. Så alla som klagar på min blonda utväxt, håll ut. Jag vill ha ännu längre hår än vad jag har nu. Skulle vilja ha ungefär så långt som på bilden. Lite ovanför brösten, så jag hoppas mitt hår växer!


Reese Witherspoon

//emppu

Måste-göra-lista

Skönt att få ta en sovmorgon och ladda batterierna! Ni som inte vet det än så var det ju Mattias som vann Let's dance igår, grattis.
Idag måste jag göra dethär:

städa

• skriva min novell klart

• fixa naglarna

Åtminstone dessa 3. Nu ska jag ta fram dammvippan!

//emppu


Ass up!

hejsan svejsan, förlåt för att jag inte har bloggat på två dagar men jag har inte fått nån internet connection så de har bara bråkat, men jag har haft en massa träningar o prov. Nu håller jag på att packa till tävlingarna som e i jyväskylä, idag hade jag helt brainless väcking klockan sex på morgonen herregud den människan som stiger upp klockan fem på morgonen frivilligt kan inte vara riktigt frisk i huvudet, ja men de är inget emot va jag ska upp imorgon. Men jag ska iväg om en timme till ishallen o sedan med buss till jyväskylä o kl åtta tiden så har vi mat vid rosso, sedan så ska vi väl o sova för vi ska upp klockan 3.30! Jag kommer att se ut som en död rotta de kan jag lova, sedan så flyttar man ju klockorna en timme framåt så väckning är alltså 2.30! huhu, men sedan så fixar vi håret o sminket vid hotellet o pga den tidiga väckningen så äter vi morgonmål vid ABC o sedan iväg till ishallen o värma upp o klockan 8 är de våran tur, jag kommer säkert hem först på natten så de blir bloggning först på måndag, seeya!



/ jojjo

Let's dance final!

Nu så börjar ju finalen av Let's dance. Så vem vill ni ska vinna?


cladia&tobias?


eller mattias&cecilia?

//emppu


har varit hos famor&farfar

Wow, ingen har har bloggat något idag, förlåt för min del iaf! Fredagens tema idag var att alla skulle på sej något rosa. Skolan var kul, fredagar är ju oftast de.. alla e så trötta så de kan lätt spåra ur.
Efter skolan så for jag till farmor&farfar, haft de mysigt där!

/7emppu

Är de bra så e de bra

Tagit en lång dusch med hårinpackning o sedan smörjade jag in mej med bodyshop mango bodybutter, nu känner jag mej normal igen.
Sedan så kollade jag på Rachel Zoe project. Jag vet att jag sa att jag aldrig skulle bli beroende av det men nu känns de lite som jag är det.. oops.


pusskram
emppu

80´s

Igår sent på kvällen så kreppade jag hela mitt hår, det tog ett tag! Sedan så sov jag o så kreppade jag lite på morgonen också. Kändes som att man fick jättemycket volym i håret men inte vill jag gå runt med kreppat hår annars. Roligt också att de var många som hade satsat på temat i skolan idag!


sådant tjockt hårband i håret. Smink: vanlig foundation, puder, ögonbrynspenna. Sedan mycket mascara på fransarna och inte glömma de viktigaste! Blå ögonskugga och sedan suddade jag ut och använde lila ögonkugga som highlighter. På läpparna hade jag rosa läppglans men sedan ett tag i skolan så målade lotti röda läppar åt mej. Men jag tog bort det vid lunchen och satte läppglans istället,hihi




outfit: blå jacka, gjord på något tyg som kändes som sammet, ser ni vilka axelvaddar? Rosa topp under, svarta shorts, svarta leggings, vita benvärmare och på fötterna stickasockor i regnbågens färger. Svartvittarmband och ljusblått långt halsband.


synd att jennifer har på sej utekläderna men här ser ni iallafall hennes snygga leggings. Naw!


emma & heidi väntar på bussen till simhallen.

Blev ett långt inlägg, men jag hoppas intressant :)
emppu

Break your heart


Taio Cruz - Break Your Heart

//emppu

Simning

Idag hade vi 80-tal i skolan, men jag bloggar mer om det senare + bilder kommer!
Idag hade vi matematik prov och redan 1:a lektionen. På engelska så hade vi hörförståelse, de gick nu inte heller kanske så bra... Men religionsprovet hade gått bra för mej, så någonting har jag ju att vara nöjd över. På gymnastik så for vi till simhallen. Vi var bara typ under 10 stycken som simmade. Fick bråttom att hinna till bussen då vi skulle byta om. Det skulle säkert vara roligare och simma då man inte är från skolan, då behöver man inte ha så bråttom.


google

Men nu ska jag snart fara o jobba.

//emppu

I won't let you go, no no no

hejsan svejsan, jag kom just hem från butiken, jag skippa hjälpledar idag för jag tänkte att jag skulle läsa på matteprov som e imorgon o jag känner ju på mej att de kommer gå åt röven men matte e inte riktigt min starka sida.
Har ni någonsin känslan att ni vill riva huvudet av er lillebror, de har jag nu.
Nu ska jag en sväng med hundarna o sedan läsa läsa läsa på prov.



/jojjo

24 mars

Hejsan, nu har jag kommit hem från hjälpledar o ätit. Jag glömde att fota mej själv men iallafall så hade jag blåa tights, 2 reflexband runt vristerna o lenkkare. Salmiakmönstrad skjorta och under en gulgrå randig topp. Ja, ni kan ju föreställa er! Tycker de e kul med temavecka i skolan och kul också att se vad andra har på sej. T.ex. Heidi hade verkligen hittat passande kläder, jag kände nästan inte igen henne då jag såg henne på morgonen!
Men nu ska jag söka kläder tills imorgon!



vad ska vi "klä ut" oss till imorgon?

//emppu


I skolan

Sitter just nu i skolan och vi har modersmål. Vi sitter och skriver våra noveller. För mej går de inte så bra, har inte skrivit slutet. Kom också just på att jag har hjälpledar efter skolan men jag bloggar sedan igen då jag är hemma. Bäst att fortsätta på min novell nu.

puss
emppu

You are my number one

Nu har jag cyklat på motionscykeln och verkligen ansträngt mej att söka efter kläder till morgondagens tema. Jag kan avslöja att temat är : Anti smink-mode dag.
Sökte igenom mina kläder och mammas o jag hittade två plagg (skjorta/jacka) jag kan ha, ett imorn och ett som passar till torsdag, yey. Sedan blir de väl ett par färggranna tights o "ubersnygga" skor till. Vet än inte riktigt säkert. Jag vet inte om jag kan vara helt utan smink imorgon så de kan hända att jag sminkar mej lite.

Men nu ska jag chilla tills House börjar.
emppu

Ibland säjer du bara för mycket du borde veta så många gånger som du sårat.

hejsan svejsan, kom hem från träningarna just, de börjar bli lite spänt då vi har tävling i helgen men de ska väl nog gå bra.  Vi hade engelska prov idag o jag kan ju inte säja att de gick bra heller men att helt okej.



/jojjo

Technohead





passande låt för dagen!

//emppu

Hippie tema

Hejsan, idag fick vi ut moddeprovet men vi fick inga vitsord, hade bara några poäng bort så jag är nöjd! På 2:a lektionen så skrev vi engelska provet, vet inte alls om de gick bra, men men...
Idag hade vi hippie tema. Några hade kört fullt ut, snyggt! Själv så hade jag inte tid att söka nå jättebra kläder men hade på mej fransskor o vit kofta med ett regnbågsfärgat skärp i midjan. Lockigt hår och ett "band" runt huvudet. Så lite hippie kanske. Har fortfarande märke av bandet i pannan, haha!

Har en perfekt låt jag ska lägga upp på bloggen, kika in snart!
emppu

Trust is like a mirror you can fix it if it's broken, but you can still see the crack in that madafucking reflexion

hejsan svejsan, jag färgade just mitt hår en gnutta mörkare haha nej men de blev riktigt bra fast jag tänkte att de blir säkert lila eller nått men de blev mörkbrunt just som jag ville, gillar. Va till stan me mamma efter skolan o köpte lite grejer till tävlingarna denhär veckan, hups dups jag kom inte ens ihåg att vi hade engelska prov så jag ha ju inte läst typ nått alls men de ska väl nog gå bra heh.











hårfärg, hörlurar från anttila, biotherm (världensbästa till vintern då man känner sej som en torrboll) från emotions, Kings&Queens body lotion från kicks, bepanten tjock kräm till mina ärr på magen (haha lät skumt men annars torkar min mage bort hehe) leopard ringen + hengittömiäpinnejä (öppna spännen) från glitter, de fanns en riktigt snygg döskalle ring också men de fanns bara stora storlekar kvar, bajs var de men jag har letat efter en djurring jättelänge så nu e jag superglad hah. Nagellack + håraccesoar + två svarta bastoppar från H&M+ aussie shampoo o conditioner oj oj tjejer om ni känner er som ett torrt troll haha nej men att ni har torrt hår så säjer jag bara buy it, den gör håret så mjukt o luktar gott, men gör endå inte håret så att man inte skulle kunna jobba med det.

/jojjo

English

Jag kom nyss hem o nu sitter jag här med min myshuppari. Har ännu inte läst på engelskaprovet som vi har imorgon så jag börjar få panik. Men nu måste jag verkligen plugga!



blä

//emppu

22 mars

Vaknade skittidigt på morgonen o tänkte att nu hinner jag till och med göra ett morgoninlägg men nej tiden flög iväg o så satt man i skolbänken igen! Morgonen var riktigt trög men sedan blev de kul! Idag var de trafikdagen i vår skola. Nivet, grön=singel gul=på G röd=upptagen. Jag bojkottade dagen och körde istället med vitt,grått o svart på kläderna. Ikväll ska jag på violinlektion, förra veckan kunde jag inte då jag var så himla förkyld.

/emppu

Söndag = spana & toalettbilder


toalettbilder



naaw


Så klockan 16 så for vi till stan, for till citymarket o köpte lite godis o så gick vi till gloria. Vi chillade o flamsade runt. Klockan 17 så började filmen och jag tyckte den var bra! Jag har aldrig förut sett någon Alice i underlandet film så dethär var helt nytt för mej. Efter bion så tog vi bilder här ovan. Har på mej klackskor så de e därför jag ser så lång ut. Kallt blev de också med min skinnpaj med puffärm men jag älskar den! Okej, men efter de så tänkte vi fara till subway men de var stängt, haha! Så de blev donken istället. Vi satt där o pratade om allt möjligt. Så ca. halv nio var vi hemma igen. Grym söndag!

//emppu&jojjo


Build it up don't break it down

hejsi svejsi, hemma igen efter en lång o rolig dag. Igår va de riktigt kul o dansa av sej allt men sedan på morgonen så steg jag upp tidigt o fixade knuten på huvvet o så  for jag på träningar o gissa om jag var trött? heh men de gick nog helt bra endå, sedan kom jag snabbt hem o i duschen o så laga jag mat o så hämta vi emppu o så stack vi till bio o efter de till mcdonalds, alice i underlandet var nog bra, bättre än va jag trodde.





/ jojjo

Alice in wonderland

Nu e jag klar och om ca. en halvtimme så kommer jojjo o hämtar mej o så far vi till stan. Klockan 17 så ska vi på bio. Vi ska se Alice i underlandet! Sedan får vi se om vi far o äter någonstans eller tar en fika.



hoppas ni också får en bra söndag!
emppu

DJ turn the music on I wanna feel it

Hejsan, vaknade faktiskt redan halv 11 idag, känner mej duktig! Vi for till solf ungefär till klockan 21. Mina förväntningar var inte stora och kvällen blev mycket roligare än vad jag trodde den skulle bli. Så kan jag ju också säja att de var skönt att skaka rumpan, haha. Bjuder på några bilder.


minuterna före utgång


jojjo




me&you ♥

/emppu

Baby blue

Ska snart fara o hämta jojjo o sedan ska vi fara o checka läget i solf.





puss
emppu

damn he's hot





jiiha nu e jag färdig med allt precis allt, men nu kan jag inte bestämma mej om jag ska ha converse eller nitskorna från zara, haha stort problem, näe men nu ska jag en sväng med hundarna o sedan kommer emppu o hämtar mej, pussiduss !

/jojjo

hey hey hey yea yea hey hey yea yea










Jag har  sparat pengar en bra stund nu till ett par ray ban wayfarer, men så den stora frågan vilken färg ?
Ett par svarta funkar ju till allt men men.

/jojjo

Nyduschad

Tog en riktig sovmorgon idag o sedan så har jag städat mitt rum o ordnat kläder o sånt. Efter de så har jag försökt göra lite läxor så jag inte behöver göra så mycket imorn. Måste skriva på novellen bland annat imorgon och den kan ta tid. Sedan har jag fixat naglarna, målade dem i en babyrosa färg,cute! Jag har till och med hunnit i duschen, känner mej riktigt duktig!


nyduschad emppu sitter här.

/emppu

busy


kom hem från träningarna just , nu ska ja dammsuga hela huset o tvätta kläder o testa nå kläder tills ikväll , so long!



/jojjo

Once you kill a cow, you gotta make a burger

hejsan svejsan, träningarna gick riktigt bra idag o de gjorde dom igår också. Annars idag så har de varit skola o så snabbt hem o till baletten som var grymt svår idag, jag brukar tycka att de e jättekul o ganska så lätt men nähe idag va de riktigt utmanande haha.
Sedan efter träningarna så blev de en sväng till butiken efter nått smått o sedan hoppa jag i duschen o nu sitter jag här o snart ska äta fruktkvarg, njam!
hey imorgon kommer de grancanaria last part med bilderna, håll ut!



/ jojjo

Big sister

Hej, denhär kvällen så ska jag sköta min lillebror så vi ska väl spela någo spel o sedan se på hauskat kotivideot. Men de var allt från oss.

/emppu & lillebror


Vilken "lyx" denhär veckan

Hejsan har kommit hem från skolan o sitter här o äter grekisk yoghurt. Jag måste ge riktigt stora applåder till skolans mat denhär veckan, man har ju till och med blivit så mätt att man inte behövt vara hungrig de 2 sista lektionerna. Nästa vecka kommer vi säkert inte att ha sånhär "lyxmat" o då hungrar man väl ihjäl sej. Nämen påriktit, god mat har de varit denhär veckan.
Dagens bild


/emppu

Feel








/emppu


I'm a superwoman

Hajjaa! (hälsning)
Kom hem för ca. en timme sedan o nu är jag hungrig. Snövädret fortsätter än så när man ute halvtvättar man ju nästan sitt hår, haha.
Tror jag ska kolla nåt avsnitt av sex and the city nu.

kram
emppu

Åh, så fint väder

Skrev religionsprovet idag och jag tror faktiskt de gick ganska bra, eller man får ju alltid hoppas. Hinner inte skriva så mycket mer nu, ska fara o jobba. Bloggar mer sedan då jag kommer hem igen. Ute snöstormar det, nice...

//emppu

min bibel e helt klart bättre än alla andras





/ jojjo

Jag tar paus(er)

Jag har läst lite på religionsprovet som vi har imorgon men nu passade jag på och ta en paus. Tycker de e svårt dedär med moral och etik. Vet absolut inte hur jag kommer att klara provet, men men.
Tror jag ska ta och äta lite kvällsmål och vara på datorn en stund, låter som en bra idé.

/emppu

Got2b

hejs svejs, vanlig skoldag + hjälpledar med massa skratt, ja de var typ min dag. Jag vet inte mitt knä bara bråkar de hoppar ur o spänner (hoppas inte jag har vatten i knä för ingen sticker med en megasticka i mitt knä never ever) De blir en massa träningar nu då vi har tävlingar nästa veckas veckoslut så jag har träning varje dag utom nu idag då, så bloggen blir lite lidande från mej då men men jag kan inget åt de nu.
Vi skulle få gäster idag men nehe de var på söndagskvällen istället men då ska jag o emppu kanske på bio (?)
Nåja men nu ska jag fortsätta med religionsläsandet, tråkigastepådenhärplanetenärattläsapåprov!
Denhär tjejen vet vad hon gör.



/ jojjo


hobba hubba bubba

Nu är jag hemma igen! Först skola, på modersmål ska vi skriva en novell, ganska svårt tycker jag men de ska nog gå. Skämde också ut mej lite i skolan, men de e ganska så normalt, misstag händer ju. Efter skolan så hade vi hjälpledarskolning. Vi skulle hobba (=hubba bubba?) nämen alltså pyssla så de var ganska chill.



/emppu

Jag är helt ute

Kommer House idag? Kommer de nå bra program på tv överhuvudtaget idag? Jag är helt ute eftersom jag nästan nuförtiden aldrig kollar på tv. Nåja, jag har haft en lugn kväll. Mitt huvud känns mycket "lättare" nu men halsont o snoran är fortfarande kvar, men optimisten emma hoppas igen att hon ska må bättre imorn!

kram
emppu


Speed it up!



/jojjo

Uh lala

Kom hem från träningarna för en stund sedan, javet inte va jag har för fel på låret o knät de värker så in åt helvete, äh just då man repat sej från operationen, jag har en känsla att jag kommer vara jättesjuk i musklerna imorgon.  Nåja men nu ska jag trycka i mej lite chicken sallad o fruktkvarg njom, later!
gammal bild, höstas kuartane



/jojjo


Eclipse

För alla twilight fans som inte har sett den nya trailern. 3:e filmen kommer i juni.

Hoppas den är bra!

/emppu

Great minds think alike

Jag hade hoppats få skriva moddeprovet första lektionen o sedan få fara hem, haha, nä men påriktigt mådde jag skit. Men de visade sej att vi skulle skriva de 5:e lektionen! Nåja, jag höll ut hela dagen o med värktablett går allt bra så hoppas bara att jag får bra i provet också.
Nåja, efter skolan så hämtade jag lillebror o så for vi hem.
På torsdag har vi religionsprov, funderar på om jag skulle måsta börja läsa redan idag eller om jag klarar mej att bara läsa imorn, hmm...

/emppu


Den svarta katten, aha?

Denhär kvällen har jag försökt ta de lugnt, hoppas jag blir snabbare frisk...
Försökt läsa på prov men heh, de har väl inte gått så bra, men jag hoppas de åtminstone fastnat litegrann i mitt snoriga huvud. Ska nog försöka läsa lite till o sedan blir de soovdags!

//emppu

Nu blir de en sväng till fammo o mer provläsning, yes, what a day !



/ jojjo

In my head in my head at the dancefloor

Nu har jag läst på modersmålsprov enda sen jag kom hem så nästan 2 timmar, duktiga jag haha, nej men nu ska jag nog dricka latte med mamma o se på sex and the city, pusshej ha de bra!



/ jojjo

Kan inte tänka på någon rubrik just nu

Hejsan, nu har jag kommit hem från skolan! De 2 första lektionerna segade sej fram. Denhär veckan har vi tema vecka så vi får helt annorlunda mat, nåja, de ska väl nog gå bra. Tur att jag tog en värktablett vid maten, annars skulle jag inte orkat dagen i skolan. Så nej, min flunssa blev inte bättre fast jag hoppades så mycket igår, tvärtom mår jag sämre. Nåja, ska försöka vara positiv så här är dagens bild.


/emppu

Please, make me feel good

Försökte läsa på moddeprov, men de gick verkligen inge vidare, orkade bara typ i en halvtimme haha, vilket tålamod jag har!
Sedan på kvällen så for jag ut på promenad, skönt med frisk luft. Sedan blev de dusch + hårinpackning.
Druckit äppelte o kollat på 2 avsnitt av sex and the city.
Snoret bara rinner men jag hoppas jag mår bättre imorn, hoppas, hoppas!

/emppu

Shopping in gran canaria, part one



















1. mango 2. converse - macy's 3.plånbok - stradivarious, nagellack - sally hansen, silvriga armbandet - random butik, andra armbandet - Thomas Sabo 4. pimkie 5,6,7. Zara 8. stradivarious 9.Zara.

/ jojjo

paradise / gran canaria, mas palomas part two










it's coming more, tomorrow.

/ jojjo

WOW!

 

wow, vilken video alltså! Diggar Lady Gaga & Beyoncé

/emppu


14 mars

Godmorgon! (eller rättare sagt så vaknade jag för 1 timme sen)

Nu förstår jag varför jag hade huvudvärk tidigare i veckan, nu e jag förkyld, suck. Nåja, de e väl inte så farligt men jobbigt värre e de. Skulle måsta få tag på jojjo o se om vi ska hitta på nått idag, annars så måste jag börja läsa på modersmålprov.

/emppu

This is my life


Låten som vann melodifestivalen, vad tycker ni? Hiss eller Diss?

/emppu

Seven favorites from topshop and nelly





/ jojjo

paradise / gran canaria, mas palomas part one











jag sätter in bilder i flera delar så blir de roligare, iaf enligt mej.
/ jojjo

pictures is coming, grattis papi!

Pappa fyller idag, grattis pappa !
Jag håller på att ladda upp bilderna nu så it's coming!



/ jojjo

Melodifestival

Vandrande snögubben emppu är hemma igen! Jiisses så de snöade där ute! For i allafall o postade ett brev o sedan lämnade jag in en bok som jag redan fått 2 kravbrev på, ojdå... Sedan for jag till farmor&farfar, på kvällen blev de kotipizza, nam! Har inte ätit pizza på skitlänge så de smakade verkligen gott.
Snart börjar sveriges melodifestival, de e väl finalen eller hur? Jag ska iallafall kolla på de. Har ni någon favorit?



/emppu


12-åring begravde babyn i snön

En tolvårig flicka tog barnet ur vagnen som stod utanför en villa. Flickan kände ingen av dem som bor i huset. Enligt flickan var hennes avsikt att inte skada barnet utan hon uppger att hela händelsen var ett infall. Hon hade gått omkring med babyn på gården men hon hade blivit uppskrämd av situationen och gömt barnet och farit därifrån. Några timmar senare hittade en polis barnet begravd under snön, han hade hört barnet gråta. Babyn var nedkyld men i övrigt oskadd. Eftersom flickan är under 15 år ärhon inte straffrättligt ansvarig för sina handlingar.

Om ni vill läsa mer, klicka här

När jag läste dethär blev jag chockad. Hur kan ett 12-årigt barn göra såhär? Jag tycker att Finland borde vara så passt tryggt land att man kan låta sina barn få sova ute i en barnvagn nära huset utan att barnet ska bli kidnappat. Sedan ännu att flickan begravt babyn under snön? Alltså, vah? Okej, jag förstår att hon ville gömma sina spår och bara fly, men ändå. Men vi ska komma ihåg att barnet mår bra och det är huvudsaken. Om sånthär börjar hända i Finland, som har bara några futtiga miljoner, vad händer i de länder som de bor miljontals människor i? Om något sånthär skulle hända där skulle de säkert tycka att dethär var något liten, småsak men i Finland är det en helt anna sak. Men gjorde mamman fel att lämna sitt barn i barnvagnen? Måste man börja tänka på att Finland o dess människor förändras? Att Finland har blivit ett "farligt ställe" Vad är egentligen rätt och fel?

/emppu

milo milo milo I liked you, you were so sweet



yey diarreen e tillbaka, min lillebror hade samma magsjuka i flyget igår plus halva flyget, de va en massa som var sjuka, jag vill verkligen inte ha de igen så roligt va de faktiskt inte. Jag ska ta ett såndär megapiller o andra mediciner så jag e frisk tills imorgon !

/ jojjo

I just can't leave that place it hurts, I want to get back to my paradise!

hejsan svejsan, jag e hemma nu för nån stund men sedan vill jag verkligen tillbaka, de va ju så varmt o skönt äh de går inte att beskriva de var bara så skönt o jag skulle gärna fara en stund till. Jag sätter bilder på shopping o allt annat imorgon om jag hinner för pappa fyller imorgon, jag orkar inte nu för nu e jag så trött så jag ska bara hoppa i duschen o sedan o sova. Har morgonträningar imorgon så huh, jag har inte varit på träningar på 5 veckor nu så de börjar nog kännas att de smakar med lite träning nu men jag e så långt efter o vi har tävling efter bara nån vecka o så har vi våruppvisning veckan efter så de kommer bli jävligt stressigt.


/ jojjo

Let's talk!

Jag har pratat med jojjo nu i telefon ca. 1.5 timme men hon måste få sova nu. Men har massor att prata än med varann.
Huvudvärken har släppt o nu ska jag fara o se på let's dance (jag vet att de redan har börjat)


google

/emppu


She is coming home

Hellou, sitter här o här med dunkande huvudvärk men jag har tagit en huvudvärkstablett så hoppas de blir bättre snart. Angående skolan så håller jag tummarna för att hälsoförhöret gick bra.
Jojjo skickade också, hon skrev att de sitter i bilen o är på väg hem från helsingfors nu!

kram
emppu


Projects

Har just kollat på rachel zoe project o nu måste jag verkligen börja läsa på de stora hälsoförhöret som vi har imorn. Jojjo skickade också, så kanske hon sitter i flygplanet tillbaka till finland nu.
Jag är trött o har huvudvärk, men ska läsa på förhöret, sova o imorn är de fredag o sedan är de veckoslut o förhoppningsvis kommer jag att få sova länge!


google

//emppu

Lyssnaren

Hejhej, hemma igen från en lång dag. Började dagen med dubbeltimme matte... De 2 sista lektionerna hade vi gymnastik. Var en snabb sväng i styrkesalen men sedan så for jag, lotti o martina ut o gå istället. Fick våta skor. Sedan så var jag o "arbetade" o så gick jag hem = genomvåta skor, inte så nice. Jag hoppas att jag inte blir förkyld!

/emppu

Torsdag


Hann med en litet morgoninlägg idag. Efter skolan ska jag fara o jobba så jag kommer hem senare. Hörs sen!

/emppu


Memories


David Guetta Feat. Kid Cudi - Memories

/emppu

Bildbomb

Vi hade ingen morgonsamling utan vi skulle genast fara till bussen. Cirka klockan 9 började vi fara iväg. Väl framme fick vi liftkort o så var de bara att börja åka eftersom jag hade egen utrustning o inte behövde hyra. Tur att jag hade linser idag eftersom de var ganska dåligt väder. Halv tolv till tolv hade vi matpaus. Sedan fick vi åka tills klockan var 13.15. Sedan började vi köra hemåt igen, eller ja rättare sagt mot skolan. Nåja, nu kommer de bilder, enjoy!


becca sätter på sej skidorna o posar :)


haha, kolla beccas min, peace


ups! misstag händer lotti :)


sarah


johanna, heidi, jennifer


ida, johanna, heidi, jennifer, emma o sara, glada flickor 


beccasötis


matpaus




de fanns en "restaurang" också uppe på backen.

ps. om ni vill ta nån bild, kommentera gärna om ni vill ta den så jag vet :)


/emppu

Update from paradise

hejsi svejsi, jag har inte bloggat natt alls da de har varit upptaget varenda javla gang men nu e jag har o bloggar. Idag e sista dagen har pa gran canaria synd nog for de e jatte varmt 30 grader o sol sa skont e de. Vi var o shoppa igar vid atlantico de e typ ett stort shopping center med zara mango o alla bra shopping butiker, idag sa ha vi nu varit till stranden o vid poolen o sadar men nu ska jag sticka ivag till poolen igen, ha de bra, snart back to booring normal.
ps. jag hade en magsjuka ocksa som gar runt har pa grannis som haller sej i tva dagar typ, min lillebror fick de forst sedan sa kom lakaren till rummet for man kunde inte ens stiga upp utan att spy naja men sedan da hon sticker ivag sa far jag ju saklart samma sak sa jag spydde o hade diarre pa samma gang, later sakert jattefrecht men va gor man men sedan sa kom hon o laga nan spruta fyfan att jag hatar sprutor men sedan sa sovd jag helt normalt o sa pa morgonen nangang kl 8 kanske sa spydd jag igen o svimmade for nan minut o lakaren kom igen o spruta natt o sa blev de nog battre med tiden, simma lungt!

/ jojjo

Yey, äntligen

Hejsan svejsan! eh.. vilken hälsning de blev. Nåja, nu har jag kommit hem från skiddagen. Skriver mer då jag också laddar upp bilderna. Bilderna kommer ikväll.
Mitt h&m paket har också kommit, nu ska jag fundera vilka jag vill behålla, de jag behåller kommer nog säkert också upp på bloggen. Nu ska jag äta något.

/emppu

Skiddag imorn

Imorgon ska vi ha skiddag istället för skola. 9:orna åker till Simpsiö, måste komma ihåg att starta tidigare hemifrån så jag inte missar bussen! Hoppas jag kommer ihåg att ta med kameran.
Nåja, nu ska jag vara på fejse (facebook) o sånt o sedan ska jag gå o sova.

p&k
emppu

This is it

Förlåt för att jag inte hunnit blogga men de är först nu jag kommit hem! I skolan på första lektionen så fyllde jag gemensamma ansökan, jag sökte till korsholms gymnasium. På finska så hade vi vikarie o i slutet av timmen hade vi "tävling". På musik så kollade vi bland annat på Michael Jackson: This is it. Men vi hann inte kolla filmen klart men hoppas vi fortsätter nästa vecka. Filmen är faktiskt bra. De andra lektionerna var väl som vanligt.
Sedan så for jag till becca. Hennes syster möter oss o säjer att hon inte slipper in o att de glömt att lägga tillbaka reservnyckeln. Nåja, vi går iallafall till dem o sedan kommer beccca på en idé o den funkade! Vi bryter oss helt enkelt in i huset. Vi släpade stegen till framsidan av gården, becca klättrar upp på balkongen o med skiftnyckel får hon upp dörren på övervåningen. Sedan öppnar hon dörren åt oss där nere, tadaa vi är inne :)
Vi åt mellanmål o jag stannade där så länge att jag åt middag där också. Sedan skulle vi spela guitar hero en stund o då vi spelat klart ser jag att klockan är över halv nio! Dags att börja gå hemåt.
Så jag har haft en rolig dag, hoppas ni också haft det!

 
förlåt för så gammal bild becca :)

/emppu


nami


Te är gott. Nu sex and the city.

hihi
emppu

Vibrato

Måndag idag och skola. De 2 första lektionerna visade vår spanska lärare bilder från hans resa o sedan fick vi lunch. 3:e lektionen finska sedan biologi. 2 sista lektionerna fysik, usch va det är svårt o invecklat! Efter skolan gick jag hem med becca. En helt bra första dag efter sportlovet. Nu på kvällen har jag varit på violinlektion o nu måste jag ta itu med läxor...

kram
emppu

About jojo

Hejsan tänkte berätta lite för er hur jojjo har det. Jag sms:ade med henne idag, så ungefär såhär skrev hon.
Nikke (jojjos bror) hade fått spysjuka o diarré så en spansk läkare kollade honom o genast efteråt fick jojjo samma symptom så läkaren hade gett jojjo en spruta o efteråt så spydd hon massvis o svimmade. Annars skriver hon att de ha varit bra.
Hon skriver också att datorerna varit upptagna hela tiden så därför har hon inte kunnat blogga.

Hoppas de mår bra nu! ♥

/emppu

Want to have

3 fina klänningar från H&M, jag vill ha! Jag har faktiskt beställt lite andra kläder från h&m men jag har inte fått dem än men jag hoppas snart.





/emppu


Söndag, redan?

Nu har jag kollat några avsnitt av sex and the city så nu ska jag börja städa mitt rum. Tänk att de redan är söndag, imorgon blir de skola igen. Hur ha denhär veckan kunnat gå så snabbt? Jag har inte hunnit göra allt som jag skulle ha velat, men tiden räckte inte till verkar de som. För min del skulle jag gärna ha en vecka till ledigt men men nog ska jag orka fara till skolan imorn. Nåja, bäst att börja städa så jag hinner göra nåt annat också idag.

/emppu

Music





/emppu

6 mars

Sitter här o chillar. Ska läsa nå bloggar eftersom jag inte hunnit göra de än idag. Här kommer dagens bilder.



Haha, blev helt olika ljus, men de är nog fortfarande emppu på båda bilderna :)

/emppu


Lakis

Nu är jag hemma igen efter en hel dag slalomåkning! Vi startade kl. 10 o resan tog ca. 2 timmar så klockan 12 var vi där. Vi åkte 4 timmar i Lakis som finns i Lakeaharju. Först hade jag jätteont i fötterna, vet inte om de var på grund av slalomskorna eller mina fötter men typ efter en timme så släppte smärtan som tur var. Sedan började vi köra hemåt igen o lite efter klockan 18 så kom vi hem. Hoppas ni också haft en rolig lördag!

här är backarna, bilden är så från google.

/emppu


I just wanna close my eyes

Imorgon så ska vi troligtvis fara o åka slalom, yey! Måste stiga upp ganska tidigt imorn så jag vet inte om jag hinner blogga något på morgonen, men tänkte skriva så ni vet att jag är o åker slalom imorn :)
Hoppas på riktit fint väder o bra backar!

Godnatt!♥
emppu

3 minute

Förlåt glömde helt bort att jag skulle lägga in bilder! Nåja, nu kommer de.


3 minute miracle hårmask, har aldrig prövat men hopppas den är bra! och phc hårmask, den har jag från förr men min gamla är snart slut. Från Kicks.


en söt t-shirt med spets från h&m.


kofta från h&m, blev inte riktigt den äkta färgen på bild men jag köpte iallafall en kofta.

Tror nog att de var nästan allt. Snart börjar let's dance så nu ska jag bänka mej vid soffan.

/emppu

Emppu på hal is

Hejsan, varit i stan några timmar, hittade också en del. Jag ska äta något o sedan så dyker de väl upp bilder på vad jag fyndat på stan. Men nu ska jag fixa nå mat!

//emppu

Rachel Zoe project

Kollade ikväll på Rachel Zoe project, har aldrig förr kollat på de men äntligen gjorde jag det. Tyckte nog att programmet var bra o för alla modeälskare är de ju perfekt! Men nu känner jag mej trött efter all slalomåkning så nu ska jag gå till sängs, sov gott!

P.S. sms:ade med jojjo ikväll o hon sa att hon skulle försöka blogga därifrån imorgon!

//emppu


Stereo Love



/emppu

Hemma efter slalomåkning




Vi for ca 12-tiden med bil o de tog lite mer än 1 timme att komma dit. Har inte åkt slalom på hela vintern, första gången dehär året, gick bättre än vad jag trodde. Tyckte att backarna var bra o liften stannade bara 2 korta stunder. Hoppas jag hinner fara o åka slalom ännu en gång på sportlovet!
Här e en karta hu de ser ut vid simpsiö.

/emppu


Slalom

Nu ska vi fara o åka slalom, men bloggar säkert igen på kvällen då jag kommer hem :)

/emppu

Checking

Spegeln på plats, check
Hyllan på plats, check
Bakning på gång, check


de ska bli kanel kokos rutor tror jag, hoppas de blir bra!

/emppu

gran canaria / mas palomas here I come!






17.00 kör till helsinki
3.32 gran canaria
10.00 framme!
12.3 hemma !
jag överlever nog flyget!

/ jojjo

Packar !

hejsan, jag packar de sista just nu men jag ska försöka blogga från mas palomas sedan!





/ jojjo

stan + amarillo this monday















/ emppu&jojjo

Ändrade planer

Jag o min familj hade tänkt fara o åka slalom idag men vi sköt upp de eftersom de är så dåligt väder! Försöker städa o organisera i mitt rum men jag märker ingen skillnad. Hoppas jag skulle få upp spegeln o hyllan idag. Usch vilket väder de är ute, man vill bara stanna inomhus o spela spel, hahah.

fått mycket bättre hud nu när jag inte behöver stressa. På bilden så har jag bara mascara inget annat smink. Men genast då skolan börjar igen blir min hy säkert mycket sämre.. *suck*

/emppu


I should had bang bang

hejsan svejsan, min dator har varit död i typ tre dagar nu så jag ha inte kunnat blogga men nu e jag tibax o borta soon för vi far imorgon till helsinki o sedan gran canaria. Igår så va jag med emppu till stan o amarillo, jag köpt nu inte så mycket typ bara babybalsam + grå fleecehuppari till flyget imorgon. Idag har jag bakat bröd o packat tvättat kläder o sånt, imorgon ska jag till stan o köpa nytt shampoo o balsam o en subway sallad som jag kan äta sedan då resten av familjen äter nått annat typ på hesburger, jag hatar hesburger eller hamburgare över huvudtaget, ick.
Jag ska nog försöka blogga imorgon före jag far iväg.



/ jojjo

Dagens fundering

Hejsan, efter tandläkaren så for jag till farmor&farfar. Fick plättar där, nam. Var hos dem hela kvällen men nu är jag hemma igen. Funderar på vilket sängöverkast jag vill ha. De som är mörkbrunt på ena sidan o beige på andra = jag kan variera vilken sida jag vill använda. Eller ett mörkgrått sängöverkast, men då blir de så grått i mitt rum, kan ett rum bli för grått?
Så det var dagens fundering: Vilket sängöverkast. Har fortfarande inte bestämt mej. Hjälp?

/emppu


Godmorgon!

Godmorgon på er, hoppas ni sovit gott. Nu har jag kollat på 3 avsnitt av sex and the city o nu ska jag slänga på mej nå kläder o sedan ska jag ju till tandläkaren.

/emppu

Vad som har hänt idag

Förlåt för så dålig uppdatering idag, men jag har inte haft en enda lugn stund förrän nu, pust!
Som sagt for vi till stan halv 14. Kollade runt i butiker o så.. jag köpte en mascara o jojjo köpte en grå huppari från h&m. Sedan for vi till Amarillo o åt. Nam så gott de var! Jojjo hade med kameran så hon kanske lägger upp bilder imorn. Jojjo har inte kunnat blogga eftersom hennes dator har krånglat men jag tror att de ska fixa de imorn!
Kom hem där 19-tiden o genast hemma så började jag ta bort saker från min fula gamla träbyrå med hylla. Sedan byggde vi ihop den nya byrån men jag har inte hunnit sätta in nå saker än. Hoppas jag hinner imorn städa/organisera lite i mitt rum, för nu är alla saker på golvet i en enda röra!
Hänt mycket idag så jag är jättetrött så nu ska jag bara ta de lugnt en stund.



/emppu


Granskning

Hejsan, pratat så mycket i telefon idag så de finns en telefon bild på min vänstra kind haha! De ringde också från tandläkaren o frågade om jag skulle kunna komma imorgon på granskning, o eftersom jag kan så ska jag till tandläkaren imorn kl. 14.
Om en kvart så kommer jojjo o hämtar upp mej o så far vi till stan, bloggar senare ♥

/emppu

RSS 2.0