stars in the sky

Tumblr_llza8dx8fy1qc7ieio1_500_large
hejsan jag fösökte ladda upp bilderna från emppus kalas ikväll men javet inte vad som är fel på min kamera de står bara error på skärmen. Men jag fösöker få upp dem tills imorgon, förlåt att de tar så länge, men nu ska jag hoppa i duschen och sedan o sova, gonatt!
/jojjo

The ring




jumpsuit från h&m


ring från kappahl, riktigt fin tycker jag!

//emppu

31 maj

Hej, idag fick jag ut mitt engelskaprov och jag fick jättebra vitsord, är så glad! På filosofi så fick vi några uppgifter och skulle lämna in dem samma lektion, jag hann just och just bli klar. Efter skoldagen hoppade jag på bussen in till stan. De var jättevarmt väder plötsligt! Jag gick runt i flera butiker men jag hittade ingen klänning till skolavslutningen så jag tror att jag tar någon klänning jag har redan, det får bli så. Ska se vad jag hittar i mitt klädesrum. Bilder på vad jag köpte kommer upp snart iallafall. Väl hemma så tog jag en powernap, eftersom jag hade huvudvärk och mådde illa. Nu efter att ha ätit Ben&Jerry's så mår jag lite bättre :)

//emppu

i can't sleep


Jag stannade hemma idag eftersom jag har feber o har hostat hela natten så bara att andas tar sjukt i lungorna, usch. Idag skulle jag ha varit tvungen att fara till stan o söka kläder till avlsutningen och till gymmet men jag hinner väl imorgon. Men nu ska jag fortsätta dricka mycket te och vatten så att jag blir frisk, yes later!
/jojjo


3

Jag tog bara ynka 3 bilder i lördags. Som tur så hade jojjo med kameran så mer bilder kommer senare!





haha! ♥

//emppu


I'm in love with the feeling

Img_3194_large
Efter skolan kom jag hem o chillade en stund och sedan for jag till gymmet på bodyattack. Alla les mills program byts idag så det nya bodyattackprogrammet var jättekul. Efter bodyattack tänkte jag ännu fara på spinning+core men jag började hosta och då jag ändå är smått förkyld ännu så skippade jag det. Och så har jag en massa skoluppgifter kvar som måste lämnas in imorgon. Nu har jag ätit broiler med ris, nam!
/jojjo

I can't wait to see you again

Hejsan svejsan! Jag hade en ganska lugn skoldag som avslutades med att kören övade till vårfesten, riktigt chill. Väl hemma så kollade jag ett par avsnitt av Harper's Island. Det är en jättespännande serie och jag vet inte alls vem som är mördaren så jag rekommenderar serien. Sedan körde jag iväg till gymmet. Jag hoppas jag inte har mycket läxor tills imorgon.



//emppu

Oh oh oh







Hej! Jag hade en jätterolig kväll igår och tack för alla presenter! Jag gick och lade mej väldigt sent igår men jag steg nog upp före kl. 12 idag. Sedan for jag på zumba och tbc. Kul att få dansa loss. Imorgon skriver jag sista provet före sommarlovet så jag hoppas att matematikprovet går bra.

kram
emppu

Bilder















Bilderna är ifrån tisdags från vårfesten.

//emppu


XXX

love summerbreeze
jag älskar klänningen, helt fab !

Nu far jag på mattetimme till stan. Jag brukar älska söndagar men inte denhär söndagen usch, bara stress och förkylning och skit, blä.
/jojjo

i hate math


Igår var de en skitkul kväll med tjejerna, inatt har jag hostat hela j*vla tiden så jag har knappt sovt nått alls + att jag gick o sova helt för sent igår också så nu hostar jag nonstop och snoret rinner o huvudet dunkar. Aja, no time to waste för jag har mycket att göra, en massa bildkonstuppgifter som jag måste lämna in imorgon, spanska inlämninguppgifter, provläsning och annat skit som jag måste hinna med. Men nu ska jag försöka förstå mej på hebreiska eller matematik som de också kallas, de e mitt svagaste, och det är det sämsta, äckligaste ämne i skolan, blä. Ha de bra för de kommer inte jag!
/jojjo

Can you give me a hug?



Yey, nu e jag färdigfixad och jag hoppas jag har kommit ihåg att förbereda allt annat. Till och med vädret är på min sida nu. Nu fattas bara mina flickor!

//emppu

Vähän jäissä, pienissä häissä


Häissä - Jare & VilleGalle

//emppu

sweet seventeen


om en timme ska jag dra iväg till emppu o fira hennes födelsedag med flickorna men jag har ju en timme på mej ännu så nu ska jag kolla khloe and lamar show och sedan ut med hundarna. Denhär kvällen kommer bli super, ciao!
/jojjo

Don't hold your breath

Varför ska det typ alltid regna då jag ska ha kalas?! Godmorgon på er förresten :)
Det var skönt att vara på bio igår och få sova ett par timmar längre idag än på vardagarna. Nu måste jag börja städa, fixa här hemma och självklart mej själv också. Stress! Och fast vädret inte är det bästa så gör det inte så mycket, det viktigaste är ju det underbara sällskapet som kommer hit på kvällen ♥

puss
emppu

GOOD MORNING !

Tumblr_lkw2a0xnhe1qfateqo1_500_large

4149107063_0e0cc8c4f0_z_large
godmorgon! Bion var bra igår men inte så jättebra som jag hade hoppats, men bra var den. Nu är jag så hungrig att jag snart går av på mitten så nu ska jag fixa en omelett, te och jordgubbar, ah va gott!
/jojjo

Biodags

Hej!



Idag efter skolan for jag och storhandlade med mamma och lillebror inför imorgon. Nu har jag bakat två kakor och jag hoppas de smakar bra för det är första gången jag lagade dehär recepten. Nu ska jag, jojjo och sarah fara på bio och se den nya pirates of caribbean filmen :)

//emppu

I can't step off the cloud

Tumblr_lirs1m9ayv1qzipvbo1_1280_large

1155868-9-1306251003654_large
spanskaprovet idag gick åt skogen men annars har denhär dagen varit super, hoppas att den fortsätter vara super ikväll också. Nu ska jag dricka en cappuchino och jobba lite på mina bildkonstuppgifter och andra läxor.
/jojjo

Life is great



Jag tänkte gå och sova väldigt tidigt ikväll men jag kommer inte att lyckas. Idag då jag steg upp satte jag på mej mycket kläder men efter tag fick jag sommarfeelis och bestämde mej att jag tar min svarta jumpsuit istället, det var ett bra val! Jag kommer väl att uggla mej en stund nu på datorn men jag önskar er andra redan godnatt!

//emppu

Heidi



Grattis Heidi på 17-årsdagen! :)

kram
emppu

I'm a wild child


Wild Child - W.A.S.P.

Denhär låten har fastnat i mitt huvud, och jag vet inte hur!!

//emppu

hurry up


efter skolan gick jag hem med emppu o pratade i över en timme och nu har jag ätit två smörgåsar och kollat på one and a half men (heter de så?) Nu ska jag ut o fota bilder till en bildkonst uppgift. Sedan till stan, köpa födelsedagspresent och sedan  gymmet på step and body, ciao!
update: de blev bodyattack på wsc istället för dom hade tagit bort step and body på lady idag , synd men bodyattack va askul som vanligt!
/jojjo


You don't always need words




//emppu

run the world

1002_large
tjenare, efter skolan for jag på mattetimme till stan och sedan brummade jag till gymmet på bodyattack och core. Efteråt for jag hem o fixade en smoothie och nu ska jag ta o göra lite läxor och dricka starbucks latte och sedan o sova, nighty nighty!

perfection


/jojjo

I can do it

Heeej, idag är jag på bra humör! Solen skiner o fåglarna kvittrar, haha.
Efter engelskaprovet så for jag på en "arbetsintervju" och fick sommarjobb, jag är så glad! Mest glad över är jag nog att jag nu vet att jag kan fixa själv och inte behöver ha mina föräldrar att göra allt åt mej. Sedan cyklade jag till skolan och var på mattetimmen och sedan var jag på vårens sista teoritimme, chill :)
Nu ska jag äta lite o sedan far jag till gymmet en stund.

puss
emppu

W

Untitled
/jojjo
Untitled by jojjojohanna featuring a leather clutch

what did you say?

Cozy-living-room-inspiration-with-modern-sofa-furniture-8_large

Tumblr_ljnzu2bdlr1qdee56o1_500_large
jag vill ha en sånhär nu, så snygga flaskor, amazing!

Efter skolan tog jag 1 timmes powernap och sedan for jag till gymmet på step&body och rpv och sedan hem o i duschen. Nu har jag läst på engelskaprovet en stund och nu ska jag dricka te och se på tv.
/jojjo

Can you see the real me?



Jag känner mej så seg just nu och ingen skolmotivation. Jag hoppas jag har mer ork imorgon, det skulle behövas. Nu ska jag börja läsa lite på engelska provet.

//emppu

Vattendroppar

Fan! Förlåt men jag skrev redan dehär inlägget en gång men allt försvann. I skolan skrev vi klart våra textkompetensprov i modersmål. Jag ska börja göra läxorna redan så hinner jag fara och se på musikinstitutets vårfest på kvällen sedan. Jag vill att de ska vara varmt därute så man kan ha tunna sommarkläder på sig men ute regnar det...



//emppu

Eldfågeln

Jag har haft en helt vanlig skoldag, förutom att jag sista timmen skrev musikprov som jag tror gick ganska bra. Sedan gick jag tillbaka till skolan och pratade med studiehandledaren eftersom jag bestämt mej att läsa biologi och troligtvis skriva det i studenten, jag hoppas jag valde rätt. Det ledde till att jag inte får mina musikkurser vilket jag är lite ledsen över men det är inget att göra åt. Plus så tryckte vi till lite mer kurser så jag inte har så mycket håltimmar. Sedan så for jag på mattestöd inför provet, vi repeterade bara lite vi gjort i början av kursen. Det blev en lång skoldag gick jag i regnet till fammo och var där hela kvällen och slappade. Väl hemma så blev de en promenad varvat med löpning eftersom de värker lite i mitt vänstra ben så jag ska inte överanstränga de. Men jag har ännu mycket att göra så jag säjer godnatt redan nu :)

kram
emppu

long day


Efter en lång skoldag och bodyattack+spinning+core på gymmet så är jag helt slut i hela kroppen. Nu ska jag hoppa i duschen och sedan gå o sova eller försöka iallafall men de borde väl inte vara nått problem på tanke på att jag e så död i hela kroppen, nighty nighty !
/jojjo

GOODNIGHT!


nu har ja gjort allt som ja hade skrivit på post it:en som e på datorn , ja har gjort spanska tarreas och alla andra läxor och tvättat sminkborstarna och dammsugat mitt rum så nu ska ja krypa under täcket o läsa lite the carrie diaries förän ja börjar sova.

Turn on the radio









Ikväll borde jag lyssna på klassiska musikexempel till musikprovet imorgon men jag vill höra på radio rock istället, yeah! Tror jag ska läsa ett varv i boken ännu o så förhoppningsvis så går det bra. Just det, höll nästan på att glömma att berätta att jag hade glömt bort att bodyattack är kul. Jag hade inte varit på det passet på väldigt länge o i sports club så fungerar ju luftkonditioneringen bättre så då behöver man inte vara rädd för att få syrebrist typ o salen är större. Om ni vill svettas mycket så rekommenderar jag passet :)

//emppu

this is bananas


efter 11 timmar sömn steg jag upp med ett leende på läpparna och åt två äggmackor och sedan tog jag en långpromenix med doggisarna. Så hoppade jag i gymkläderna och for till wasa sports club på bodyattack med emppu o svettades, ah jag älskar bodyattack helt underbart. Nåja, nu har jag ätit fitnessflingor + jordgubbar + banan + mjölk(bilden ovan) namnamnam, de smakar sommar. Nu ska jag ta en till promenix med hundarna i solskenet, ha de bra!
/jojjo

I don't know what to feel

Jag hade en jättetrevlig kväll igår och jag tyckte filmen var bra! :)
Idag står läxor, läsa på prov och fara på ett gympass med jojjo på schemat. Förhoppningvis hinner jag städa mitt rum också, det skulle behövas.
Jag känner mej lite stressad inför den kommande veckan med prov o allt det sista som måste göras i skolan, men jag hoppas att allt går bra.

kram
emppu

metropolitan mueseum of art costume institute gala


diana agron, alla klänningar som michael kors har designat är alltid lika enkla och snygga.

jessica szohr, skitsnygga skor dom kommer från topshop uniqe om inte ja kommer ihåg fel.

emma roberts,apsnygg klänning!

rihanna , jättesnyggt hår och klänningen var också snygg.

blake lively, hon e verkligen jättevacker i denhär klänningen , den sitter som ett smäck och är jättevacker!
 
zoe saldana,denhär färgen är ju helt perfekt åt henne , jättefin och enkel klänning.
källa: vouge
/jojjo

messy world


May3_large

Tumblr_llgc9y9gnq1qc06dko1_1280_large
härlig lördagsmorgon , ja steg upp kl 8 gick på en promenix med hundarna och sedan brummade ja till gymmet på spinning och body och sedan kom ja hem och sen dess ha ja bara chillat och relaxat och gjort broiler sallad med en massa frukter och grönsaker och ätit årets första jordgubbar , yummy!
/jojjo

Fast 5



Ikväll ska jag fara på bio och se Fast & Furious 5, jag hoppas den är bra! :)

//emppu

Set me on fire


Set Me On Fire - Pendulum

//emppu

seattle latte


se va ja hittade i butiken idag nu ska ja dricka den(hoppas den e god!) o se på gg.
/jojjo


Gold

Jag ska bara vara uppe en liten stund till och sedan ska jag faktiskt gå och sova. Min hals är irriterad och jag vill bara hosta men jag vill inte bli sjuk nu. Förhoppningsvis så får jag en lång nattsömn o att jag mår bättre imorgon!





//emppu

I'm not gonna stop before I die


efter skolan gick jag ut med doggisarna och sedan till gymmet på bodyattack. Efteråt till butiken och köpte ägg (i'm the äggmaster, i love ägg!) och sedan i duschen, that's my friday.

//jojjo

Good luck

Hej, det är så fint då solen skiner därute, man blir glad :)
Min dag började klockan halv nio då jag var hos tandläkaren, sedan hann jag nog till skolan ganska i tid faktiskt. På musiken sjöng vi igenom niornas avslutningsmedley och sedan blev det samling. På engelska hann heidi o jag skrika oss hesa av en insekt som låg på rygg o sprattlade och diskuterade ivrigt (det var faktiskt en uppgift.) Det var mindre människor i skolan idag eftersom de åkte iväg till stafettkarnevalen. Efter skolan gick jag hem med jojjo en bit  och mötte hennes lillebror och vet ni vad som har hänt? Jo, den rackaren har gått o växt till sej så pass mycket så nu är han längre än mej!
Jag ska snart köra iväg till gymmet. Lycka till Korsholms högstadium & gymnasium i stafettkarnevalen!

//emppu

nicole,lauren,jessica


love that maxi dress plus att nicole ser så fresh ut.

älskar tröjan och skorna.

jessica alba lyckas alltid med snygga , enkla , softa outfits helt amazing !
/jojjo

wake me up from this nightmare

301961244_large

Tumblr_lleso9ndjs1qc5asuo1_500_large
wääh jag har sån sömnbrist att jag håller på att somna på timmarna i skolan o de är ju inte direkt bra. Idag har nog varit vanlig as always, skolan och sedan hem, käka en banan och sedan till sportsclub på bodyattack. Sedan hem i duschen, äta o nu sitter jag här igen o klockan är över 23 o jag borde vara o sova nu eftersom jag är dödstrött, så nu ska jag tvätta tänderna o gå o sova, goodnight!
/jojjo


Shorts


2 bikiniöverdelar från gina tricot


2 par strumpbyxor från lindex + ett par svarta leggings från gina


2 shorts från h&m, jag gillar de grönbruna shortsen!




svart jumpsuit från h&m

//emppu

19 maj

Jag hade en jobbig dag i skolan idag, fast på gympan var det kul då vi hade aerobic! Idag är det min namnsdag, konstigt nog hade jag glömt bort det.
Ha en riktigt bra namnsdag alla som heter Emma där ute :)


//emppu


fab

Untitled

ja vill ha dendär lösa toppen i alla färger , underbar , alexander wang top.
/jojjo

always the hero


bild från helsingfors 2011, iih att jag längtar tillbaka till helsingfors, de var en så skön resa. I sommar måste vi verkligen göra om det igen!
Efter skolan for jag till stan på mattetimme, sedan till gymmet på bodyattack och core. Efteråt brummade jag hem, hoppade genast i duschen o nu ska jag äta broiler med ris, yum och se på desperate housewives.

//jojjo

This is what I'm made of

Åh, jag lider av sömnbrist redan, jag bara längtar till veckoslutet så jag ska få pusta ut lite. Förresten så kom jag på att det inte är så många dagar kvar till skolavslutningen, kanske dags att börja söka nå kläder till avslutningen? Idag började jag må lite illa på engelskan men efter maten mådde jag bättre igen, jag antar att mitt blodsocker sjönk alltför lågt. Efter skolan så hade jag musikteoriprov (igen!) och sedan jobb. Nu funderar jag på om jag orkar fara ut på en promenad eller en länk ikväll, men senare isåfall för nu är min mage full av gröt.

//emppu

after all this I still think that the world is a beatiful place

Door_large
idag vaknade jag helt vanlig tid som alltid halv åtta o fixade mej o så var jag färdig kl kvart över åtta så jag tänkte att jag har inget annat att göra så vaför inte vila på sängen en stund. Så jag gjorde de o gissa vad som hände? Jo jag sov tills klockan var kvart före tio för jag hade glömt att sätta på alarm, att man lyckas. Annars gick filosofiprovet åt skogen och moddetimmen gick så segt att man skulle ha hunnit till asien 15 ggr. Efter skolan så for jag hem, ut med doggisarna och hängde framför tv:n en stund. Sedan drog jag till gymmet på step and body och rpv. På rpv var de så varmt i salen så att speglarna immade, de var som i en bastu. Ah jag måste bara säja att jag älskar gymmet, helt fantastiskt men nu måste jag tvätta tänderna o sedan o sova, gonatt !
/jojjo


I feel good

Jag hittade faktiskt en hel del i stan som tur, är jätteglad! Dock hittade jag inte en byxdress som jag vill ha från h&m, så jag hoppas den dyker upp i vasa senare. På gymmet träffade jag jojjo ohc vi körde på step&body och rpv, det kändes bra. Nu har jag ätit min sallad så nu är det bara att plocka fram läxböckerna.



//emppu

Sokrates, Platon, Aristoteles

Heeej! Igår var en ganska tråkig dag och ett tag så kändes allt skit men till slut så blev nog kvällen bra. Jag ska försöka att inte deppa för småsaker, det är ju egentligen så onödigt. Som sagt nu börjar vår "provvecka" och idag skrev jag filosofi. Jag tror inte jag själv är en filosof men jag försökte mitt bästa idag så jag håller tummarna så jag inte behöver skriva om det på hösten. Nu ska jag snart packa gymväskan, fara till stan och förhoppningsvis bränna lite pengar före jag far på gym!







kram!
emppu

nada

Tumblr_ll99mhejlg1qhojwpo1_500_large

Tumblr_liswpr87it1qbejc5o1_500_large
jag har inget att berätta, jag har inte gjort nått annat än städat och läst till filosofiprovet som vi har imorgon. Jättetråkigt, skulle hellre ha farit till gymmet men men. Nu ska jag kolla ett avsnitt desperate housewives och dricka te fast jag borde läsa på filosofi, men jag fattar nada. Så godnatt!
/jojjo


Q

Untitled

/jojjo

Ikväll gäller det Finland!



Jag följde inte alls med i ESC (eurovision song contest) men jag antar att det inte gick så bra för Finland. Men däremot idag så håller jag tummarna då Finland möter Sverige i ishockey!

(update: tiden när detta inlägg blev publicerat visar helt fel!)

//emppu

whats the plan superman?

Tumblr_lkcfpxvtf51qdtbx8o1_500_large
skönt med en lång sovmorgon idag. Jag åt några äggmackor och lite senare drog jag till gymmet på bodyattack, så skönt de var. Efter de har jag sett på 90210 och läst lite på filiosofiprovet men heh, de går ju inte så bra men nu ska jag läsa lite till eller försöka iallafall.
/jojjo

leo

20110508-074635.jpg
källa:blondinbella
gu va snygga skor och the dreambag såklart , ja vill ha!
/jojjo

How are you today?

Godmorgon, jag har varit uppe länge redan idag!
Igår for vi som sagt till åminne eftersom det var säsongsöppning. Vädret var det sämsta, de skulle bara regna hela tiden, men även om kvällen var seg i början så blev det bättre. Förutom att vi träffade bekanta ansikten så träffade vi även ett par nya människor, kul :) Vi for därifrån rätt tidigt, vilket var jättebra för min egen skull.
Idag på morgonen ringde väckarklockan 07.30, det känndes nästan omöjligt att stiga upp men efter en snabb dusch så blev jag pigg. Jag var tvungen att stiga upp så tidigt eftersom jag hade sommar arbetsintervju, min första intervju dessutom så jag håller tummarna! Väl här hemma så erkänner jag att jag gick och tog en powernap på 1 ½ timme, haha.


bild från förra veckoslutet

//emppu


Bon Bon Bon Bon



Jag har på mej alldeles för lite kläder, men jag känner mej så glad och taggad!! Ha en riktigt bra lördag :)

puss
emppu

Lady line fashion show



















Ni får ursäkta att det är lite olika ljus på bilderna för vissa tog jag med blixt. Tack för fint program och god mat! :)

//emppu


14 maj

Hej! Igår var vi till lady line på kvällen i cirka två timmar. Vi blev bjudna på modeshow (vilken jag tyckte var ganska häftig) och mat från amarillo. Lite ishockey blev det också. Bilder kommer troligtvis lite senare. Det var en jättebra kväll igår! :)
Idag på morgonen for jag till gymmet på body och så hem i duschen. Jag har nyss lackat naglarna i en rosaröd nyans, fint!

//emppu

question


hej hörni nu behöver jag hjälp, jag har haft iphone i 2 år nu men jag vet fortfarande inte hur man bloggar med en iphone. Om nån vet hur man gör så berätta snälla, behöver man nån app för att iphoneblogga eller?
/jojjo


Don't kiss me





Jag tar med kameran och förhoppningsvis så kommer jag ihåg att knäppa några bilder!

//emppu

baby it's so cruel

Jag har ännu på mej min pyamaströja hehe! Förlåt för att de blir så många webcam bilder men jag orkar inte ladda kameran, men jag lovar stt de är slut på webcam bilder snart, heh kanske. Jag är klar och om ungefär en 45 minuter så hoppar jag på mopeden och brummar iväg till ladyline med emppu, yes dehär ska bli kul!
/jojjo

-

Untitled

/jojjo

Ska snart börja fixa mej inför ikväll

Det var länge som ni hörde ifrån mej känns det som! Nej men jag hade helt enkelt så mycket att göra igår så jag hade inte tid att blogga. Det var en chill dag i skolan igår och sista timmen sprang jag löptestet i värmen. Det var så varmt och fint väder igår, wow säjer jag bara. Jag är nöjd över mej själv eftersom jag förbättrade min tid med ca. 1 minut, yey. Sedan spelade vi lite badminton och satt på gräset. Efter skolan blev det jobb och efteråt cyklade jag hem och greppade basen. Jag kom hem halv 20-tiden och så hoppade jag i duschen och sminkade mej. Sedan for jag o jojjo på konvent eftersom vi missade konventen på hösten. Det var kul att dansa o släppa loss lite men jag var jättetrött då jag kom hem och somnade bums.
Idag på eftermiddagen for jag till gymmet men jag tog det väldigt lugnt. Nu ska jag börja fixa mej inför ett event Lady line ordnar :)

kram
emppu

it's too late

Tumblr_l67ptmoqxo1qbvmzdo1_500_large
Tumblr_lfhbmism2k1qbvk5ko1_500_large
in my head right now, boomboomboom!
Img_6183_large
idag då jag vaknade på morgonen kl. 7-tiden så huh vilken huvudvärk jag hade. Nåja, tänkte jag o tog en panadol o sovde en halvtimme till men nej huvudvärken blev migrän och ingen kul migrän, allt hoppade och jag mådde jättedåligt så jag lämnade hemma idag och sovde till kl 2. Sedan blev de bättre och jag for till gymmet och hämtade mitt gymkort som hade lämnat dit (jag var inte på gymmet idag eftersom jag har migrän, de var t.om. svårt att köra moppe idag då de snurrade i huvudet) Nu känner jag att huvudvärken kommer tillbaka så nu ska jag ta två panadol och dricka te och se på 90210.

//jojjo

everybody just have a good time




För en gångs skull är jag taggad för att dansa o ha kul yes! Fick just ett samtal av emppu som lät aningen stressad, hah hon låter så rolig då hon e stressad. Jag e redan färdig eller nja jag har inte valt kläder (HJÄLP!) men annars är jag klar. Nu ska jag ta en promenix med doggisarna, ciao!

/jojjo

Damn!

Denna morgon började med att min cykel hade punktering i framhjulet och ingen luft. Det var bara snabbt att söka reda på mammas cykel och trampa iväg till skolan. Första lektionen skulle vi skriva modersmåls essä, gick väldigt trögt för mej så jag är ännu inte klar, jag hoppas jag får det klart imorgon! Det var en ganska så lugn dag i skolan eftersom det är så många lärare som är på klassresa. Jag gick även och pratade med studiehandledaren om vilka ämnen jag ska läsa nästa höst, det är svårt att veta om jag vill/orkar skriva studenten i vissa ämnen. Sista timmen räknade vi en massa matematikuppgifter, som tur så fick jag hjälp av Emma :) Hade även "prov" i musikteori.


scotland

//emppu


yes


hah ja ser ju helt knäpp ut nåja den får duga , nu ska ja ut med hundarna och sedan dra till gymmet på bodyattack och sedan brummar ja till sportsclub på bodybalance med mamma , ciao!
/jojjo

dear mother

X_13948786_large

Tumblr_ljy4jjyvoi1qe49wpo1_500_large
utan min mamma skulle ja inte klara mej ja skulle inte vara nångting utan henne , ja har wärldens bästa mamma , i love you mamma!
hihi ja ville bara säja det eftersom ja inte kunde blogga på morsdag/söndag.
/jojjo

left to the right


sorry för dålig bloggning men ja har haft lite problemos med internet men ja har inte gjort så mycket annat än skola+gym+mat+sova , nu ska ja sova gonatt!
/jojjo

Ska plocka fram skolböckerna...

Nu ska jag börja laga mina läxor eftersom vi har helt vanlig skoldag imorgon. Ni får dregla över Matt Lanter från 90210, hahah.



Jag säjer godnatt redan nu!
emppu

Fika med kusinen

Hej! Idag har varit en ganska händelserik dag faktiskt. I skolan så talade vi om narkotika, så kom åttorna på besök och sedan så diskuterade vi klassresan vi ska fara på nästa år. Efter skolan for jag till stan och mötte upp min kusin Erika över en ice latte på wayne's. Vi satt bara där och pratade om allt möjligt, skönt, och plötsligt var klockan jättemycket. Men tack för fikan, de var kul ♥
Efter vi hade skiljts åt gick jag till lady line och prövade på något nytt, nämligen body balance. Det var ganska så annorlunda med än vad jag är van med men jag är glad över omväxlingen. Man kan ju välja precis vad man vill göra, så pröva något nytt för en gångs skull och fastna inte alltid i dina rutiner!


min snygga kusin :)

kram
emppu


miranda song


källa:vouge
/jojjo

Soligt



Eftersom tvåorna i vår skola åkte iväg på klassresa idag så kommer vi ettor att ha lite annorlunda program denhär veckan. Imorgon till exempel har vi temadag. Minuset är att jag slutar kl. 15 istället för halv 14 som jag brukar på tisdagar, plus för att man inte behöver ta med nå skolböcker imorgon!

godnatt!
emppu

Charlotte






















//emppu


Ny skolvecka

Hej! Vad hände igår med bloggen alltså!? Jag försökte blogga åtminstone 4 ggr igår men det gick inte att publicera dem helt enkelt, väldigt frustrerande. Nåja, inget jag kunnat göra någonting åt.
Jag hade en väldigt rolig lördagskväll i replot med god mat och ishockey bland annat. Som tur hade jag med kameran så bilder kommer att dyka upp. Igår firade vi mamma (det var ju morsdag), var ute lite och grillade korv. Sedan for vi till fammo på kaffe där jag även fick se mina kusiner jag inte sett på ett bra tag. Inledde också badminton säsongen igår, kul! Jag hade ett riktigt skönt veckoslut helt enkelt.





//emppu


rachel,kim,nicole,lindsay








/jojjo

Till replot och fira denna flicka




bilderna är tagna förra året då vi var och åt till strampen!

Ikväll bär det av till replot för min och jojjos del. Där ska vi fira lotti som fyllde 17 år på onsdag, grattis här också i bloggen :) Ha en bra lördag allihop!

kram
emppu


orange


källa:http://karnaah.devote.se/
apsnygg bikini, jag ska kika in i h&m här i vasa om jag hittar den, hoppas hoppas!
/jojjo

fly away


bild från förra sommaren.
På morgonen for jag på spinning och body till gymmet o så satt jag o emppu i massagestolarna en stund och snackade. Sedan brummade vi hem. Efteråt hoppade jag i duschen och mitt hår är ännu vått fast de är säkert två timmar sedan jag var i duschen, jag orkar bara inte föna håret. Men nu ska jag kolla på glamourama och dricka te, ciao!
/jojjo


Judas


Lady Gaga - Judas

Jag gillar verkligen lady gagas musikvideos!

//emppu

cutest ballerinas ever

Untitled

/jojjo

Ice cream





Snart ska jag se på film med lillebror och äta glass!

//emppu


she knew and she lied right to my face


hellou, jag kom just hem, min dag har varit lite seg men helt ok. Efter skolan gick jag en promenix med daisy&bimbo som alltid efter skolan, sedan brummade jag med emppu till stan, köpte morsdagspresent och sedan brummade jag vidare till sportsgym o for på bodyattack. Åh fy va skönt de var! Dendär känslan då svetten bara rinner o musklerna värker så hårt så de nästan ger upp o man bara vill falla ner på golvet o dö, de är den bästa känslan ever, de vinner allt. Nu ska jag plocka ihop mina grejs, brumma hem, gå tillbaka o hämta hundarna och gå hem, yes sedan i duschen och sedan faller jag nog död i sängen!
/jojjo 

Mystery

Hinner inte skriva så mycket för snart så kommer jojjo här förbi och så ska vi till stan. På musik övade vi till musikprovet vi har nästa fredag. Då man hör en stycke ska man veta namnet, kompositören och vilken epok det är ifrån. På engelska höll jag mitt föredrag om sima, alltså mjöd, det gick helt okej, bra att man fick feedback av läraren efteråt! Spanskaprovet behöver jag inte ens skriva om, det gick som det gick. En sak störde jag mej lite över. Efter maten så hittar jag inte min läderjacka och den hänger inte på sin vanliga plats. Jag hittar en som jag tror är min en bit ifrån, så jag kollar noggrant igenom ännu så jag inte ska ta någon annans jacka och jo, nog är det min jacka, men varför flytta på andras jackor? Fast det kanske iof var ett misstag. Jag är glad iallafall över att ingen tog min läderjacka fast någon hade tagit pennan jag hade i jackfickan, konstiga människor det finns därute, med mej själv inräknat såklart, haha :)

kram
emppu

PIIIP

205197_216682561681211_100000184076805_949336_4622844_n_large
Idag efter skolan tog jag en promenix med doggisarna. Sedan for jag till vikby med mamma o hämtade min mopo o yes nu går den som vanligt igen yeyeye(!!)  Efter det for jag o tankade och sedan började jag göra varma smörgåsar och resten av kvällen har jag jobbat på engelska föredraget som jag måste ha imorgon, inte så kul nej men de måste göras. Sedan ser jag att jag har tandläkartid kl 12.45 så då har jag stressat med det helt i onödan men okej sånt händer. Imorgon först på morgonen har jag bildkonstförhör (större förhör) och sedan engelska föredrag(som jag inte hinner ha pga tandläkaren o kolla upp infektionen i tanden så att de inte är nått allvarligt+ att jag måste ta ett blodprov också hyi!) och sedan spanskaprov, hyih stress. Jag ser verkligen inte fram emot morgondagen, skulle bara vilja spola framåt till lördagen men nu ska jag hoppa i duschen och sedan läsa läsa läsa!
/jojjo

Because you drive me crazy





Jag längtar efter att slippa bära de tjocka tightsen under shortsen, jag hoppas på varmare väder alltså!
Det svarta linnet är från monki.

//emppu


-

Idag känns det som jag har en massa saker att göra! Har varit i skolan, jobbat och varit på baslektion. Nu här hemma väntar en hög med läxor. Jag känner inte alls motivationen. Skönt att det är fredag imorgon och veckoslut, pust!

//emppu

run in pink shoes



ASICS GEL KAYANO 17 W WHITE  / PINKASICS GEL NIMBUS 12 W PINK / WHITE

BROOKS ADRENALINE 11 M WHITE  / RED
dessa har jag kikat på ett bra tag och jag behöver verkligen ett par nya löparskor/gymskor va man nu ska kalla det för mina asics löparskor börjar bli lite nötta o döda. Alla dessa ovan ligger lite över 100 lappen, dyra som attan men man köper ju inte sånahär varenda dag kanske jag slår till nån dag. Får se, men nu ska jag o sova, godnatt!

//jojjo

Dialekt

Visst är det charmigt med vissa dialekter!? Bättre sent än aldrig att komma på det nu, men jag måste faktiskt säja att vissa dialekter är otroligt jobbiga att lyssna på. Somliga förstår man ju nästan ingenting av medan andra låter finare än högsvenskan själv. Själv så har jag ju ingen speciell dialekt men jag har fått lite influenser från olika håll, t.ex. släkten och vännerna. Det är kul att försöka prata dialekt själv och hankmo-tjejerna försöker lära mej hur man ska uttala vissa ord, hahah, jag lyckas väl sådär...


heidis bild

godnatt!
emppu


Mitt hår luktar gott

Efter skolan så for jag till frissan och färgade utväxten och lade till några ljusa slingor så nu känner jag mej sommarfräsch, eller kanske rättare sagt vårfräsch. Håret börjar alltid lukta så gott efter man har varit till frissan ellr hur? For en sväng till H&M och hittade några godbitar, bland annat två byxdressar och ett par shorts. Jag vill ha, vill ha. Tror nästan jag ska beställa då jag har tid. Nu måste jag börja göra något annat än att sitta på datorn :)

//emppu

i would die for that prada bag

Untitled

/jojjo

let me just kick you in the face

Funny-protest-sign-angry_large
Äsch då, idag skulle jag o hämta min mopo som har varit på service i säkert 3 veckor nu men så ringer de typ 5 min före vi är påväg dit o säjer att den inte är färdig, åh jag blev så arg! Nu har jag absolut inget att göra idag. Ibland vill man gå o sparka någon i ansiktet (javet fult sagt men jag e så arg!!) så de blir väl bara att se på serier och göra nada, okej nu e jag hungrig jså jag ska gå o rota i kylskåpet o se va jag hittar.
/jojjo

pixie,miranda,kate,victoria,vanessa










/jojjo

Verkligheten på film

Nu är jag hemma igen efter filmen och har tagit en dusch. Filmen var faktiskt ganska hemsk men visade hur verkligheten kan se ut ibland. Den var tung och jag kände mej lite illa till mods men jag blev förvånad över slutet. Det var inte alls lika bra som jag hade förväntat mej. Kanske boken är bättre?
Tack till pappa som uppdaterade mitt virusprogram, har varit orolig hela dagen att jag skulle få något virus men nu är det löst!


bra skådespelare!

//emppu

Svinalängorna



Om jag minns rätt så är det denhär filmen vi ska fara och se med ett stort gäng från skolan. Jag hoppas den är bra. Vi ska fara till citymarket före så vi far redan nu :)

//emppu

movie


en trött och seg johanna just nu.
Efter skolan gick jag en bit med emppu och pratade en stund och sedan for jag till fammo och åt en smörgås och drack te med henne. Nu är jag hemma och snart kommer emppu och hämtar mej och sedan far vi o kollar bio med finskagrupperna från skolan, ha en trevlig kväll!
/jojjo

Spenatplättar



Idag slutade jag skolan halv 14, vilket är jätteskönt, jag hoppas jag kan ha något hål nästa höst också men jag valde nog ganska många kurser så kanske jag inte får någon håltimme alls. Ikväll ska vi fara och kolla på bio från finska, men mer om det senare.

//emppu


tell me how

Tumblr_lkhtktk2oi1qgqlqro1_500_large
på morgonen fick jag veta att jag har en infektion i en tand så de va ju inte direkt en bra start på dagen men jag for till skolan med tandvärk och trött humör. Sedan till gymmet på bodyattack och spinning+core95 och nu e jag hemma så nu ska jag hoppa i duschen, sov gott!
/jojjo


21.04

Hej, måndag idag. På morgonen for jag till hälsovårdscentralen och sedan hade jag en helt vanlig skoldag. På finska timmen tittade vi klart en film, skönt. Ikväll var jag på vårens sista violinlektion och sedan senare ute på en promenad. Det är jättefint väder, synd bara att det blåser så kallt. Jag är redan trött men jag måste ta itu med läxorna ännu ikväll.. och äta lite meterlakrits!

kram
emppu

You're giving me everything I need









Det var så roligt att se både emma och lotti eftersom vi inte sett varann på flera månader, förhoppningsvis så ses vi snart igen! Roligt att få se alla människor som man inte har sett på länge. Det enda negativa med kvällen var att det var så kallt, hade tagit på mej alldeles för lite kläder, men men, jag klarade mej. God mat, humor och superbra sällskap bestod min kväll av, tack!

//emppu


u s a







something to die for.
/jojjo

XXX

Untitled

/jojjo

you can pick up the phone


vilken kväll igår, de var kul och kallt som bara den! Mina tår är säkert inte ännu helt normala, okej de var ju ett skämt. Jag har just suttit på balkongen med mamma och ätit äggsmörgåsar och druckit te, skönt med lite sol.
/jojjo

Rosa sockervadd



Vad det bara jag som tyckte det var mindre folk på torget i år?

//emppu


1 maj

Kanske det är godmorgon för er flesta men jag har nog varit vaken ett bra tag. Ska berätta lite mer om kvällen senare men nu hinner jag inte. Snart ska vi in till stan igen och gå lite på torget. Syns där! :)

kram
emppu

RSS 2.0