Expectations

Kollat på film och fixat naglarna ikväll. Har ni varit och kollat Eclipse, 3e filmen av twilight sagan? Jag har inte än men jag ska nog fara och kolla den, har sett de 2 andra filmerna. Jag har ganska så höga förväntningar så hoppas den är bra! Ska väl fara och se den på fredag eller veckoslutet.



//emppu

Dethär med mat

Jag har varit en riktigt housewife idag, har lagat mat och vattnat lite blommor.
Menyn bestod av: solskenstebröd (bröd som innehåller riven morot och ost), soppa på potatis och broccoli (man kör allt igenom en stavmixer så de blir en fin ljusgrön färg) och efterrätt: mockafromage


jag skrev initialerna med vitchokladglasyr som är i en tub. Prickarna är med med mörkchoklad. De finns en förpackning att köpa som innehåller 3 små tuber med vit-mjölk-mörkchokladglasyr.

//emppu

Soliga dagar och rim

Hej hoj jag har druckit oboy! Okej, det där var inte världens bästa rim men jag började faktiskt dagen med ett glas oboy. Snart så ska jag till kosmetologen. Funderar på att idag så skulle jag kunna göra något häftigt: att koka mat, då menar jag riktig mat för de har jag inte gjort på länge. Måste söka fram kokböckerna och se!

//emppu

Lika som körsbär

Varit till stan och nu på kvällen så testade jag att vaxa benen, förr har jag alltid bara rakat benen eftersom jag trodde de skulle ta jättesjukt att vaxa. Men inte tog de sådär supersjukt men inte blev de bra heller, haha. Kanske var det jag som gjorde något fel?
Nåja, nu var allt dedär överstökat och nu ska jag kolla lite Desperate housewives och äta körsbär!


Lynettes tvillingar, supersöta också nu som äldre!

//emppu

favoriter







asbra nagelbands creme får du från kicks för 2.90 och favorit färgern just nu.
fjäderörhängen från H&M, 2,90e om jag minns rätt.
/jojjo

29 juni

Idag så har jag luggit ute i solen på terassen en stund, jätteskönt! Tror inte jag fick så mycket färg, ni vet ju att jag är likblek så kanske jag är gräddvit på somrarna? Skulle vara ett stort framsteg isåfall tycker jag! Jag har tillochmed ätit frukost och klätt på mej nu. Idag händer troligtvis inte så mycket speciellt, kanske lite städning... får se.

puss
emppu

Read the fire









Alla kläder från HM, funderar på att lämna tillbaka den gröna men faen vad snygg den är, äh får se. Världens bästa shampoo och annat smått o gott.
/jojjo

Shorts

Detta köpte jag idag på stan:


svarta söta shorts, 10e och bh 7e från H&M


t-shirt (klänning?) 6,95e, H&M


axelbandslösvolangklänning  (axelband kom med i en påse) 7e, H&M


shorts "hotpants" 9,90e, gina tricot


jeansshorts, 15e, Vero moda

//emppu


Matbilder

Oj, vad denhär dagen gick snabbt o kul hade vi! Hittade faktiskt ganska mycket idag, laddar upp om en stund så kika in! Nu kommer andra bilder från idag.




på subway på lunch. Shakiras "waka waka" i bakgrunden




i gina tricot




på kvällen



//emppu

Godmorgon!

28 juni, snart är denhär månaden slut, fort har de gått! Jag har varit vaken i mer än 1 timme o hunnit bl.a. tanka mopeden lite. Snart så far vi till stan, jag hoppas jag fyndar! :)

kram
emppu

See how he keeps me safe?

Jag försökte sova men jagkan inte så jag sitter här och läser bloggar. Vi var på afro power dance o de var helt chill men zumba är nog roligare. Imorgon så kör jag till emppu kl 11 och sedan far vi till stan och efter det till gym, goodnight!


/jojjo

7eventy 5ive

Jag kollade just på filmen 7eventy 5ive, det är en skräck/horror film eller vad man ska kalla det. Man fick nog spänna sig ganska mycket och blodet sprutade, hui!



Hoppas jag kan sova inatt...

//emppu

Riktiga kvinnor

Har just kommit hem, pust, nu har vi verkligen rört på fläsket! Tog faktiskt med kameran, här är bilder.


de var härligt väder, solen lyste.


jojjo tyckte de var kallt...


jag tyckte de blåste för mycket, (gud vad vi klagar)


i Lady Line





//emppu

Morgonsnack


9.90 euro från H&M
Nu ska jag snart dra till piffi och träffa emppu och cykla iväg till gymmet, cya!
/jojjo

I can't go down

Nu har jag ätit grillat kött och nypotatis med familjen och snart kommer jojjo till mej!



//emppu


Glow


Madcon - Glow

//emppu

Some like it hot

Hejsan och förlåt, jag ser att det är 1 dag sedan vi bloggade! Mycket har hänt och midsommaren var chill. Jag tog tyvärr inga bilder fast jag hade med kameran... oj, så glömsk man kan vara. Var hos jojjo också igår, kanske lite alltför länge men det är ju midsommar!

//emppu

Midsommar!

Jag hoppas de blir fint väder, god mat & sällskap, då e de prima!
Det kommer troligtvis bli lite mindre bloggning detta veckoslut men helt dött blir de inte.



Ha en bra midsommar! :)

//emppu

first it was love now it's a battlefield

Ah jag skulle sova riktigt länge idag eller så hade jag planerat, så kommer min lillebror o ropar kl halv nio :JAg HA STEKT ÄGG VAAKNAA! då var de nog nära att jag skulle ha huggit en kniv i hans huvud men jag sov nog en stund till men anyway nu ska jag dra mitt äckliga hår i duschen !



/jojjo

Misshandlad...

Jag har blivit misshandlad av myggor! Jag skulle säkert bara gå en sträcka på lite mer än 100m nära en skog. Efteråt då jag kommer hem så ser jag detta:





De stora röda fläckarna är myggbett, vackert va? Myggor älskar mej som ni ser och jag erkänner, jag känner obehag då de finns myggor omkring mej, de är inga snälla varelser (inte mot mej iallafall)

//emppu

Beautiful day(s)?

Vilket härligt väder därute, hoppas vi kommer att få flera likadana dagar i sommar så jag också hinner njuta av solen, vädret! Har fått i mej lite mat och snart ska jag och jobba, hörs senare!

kram
empu

hope nobody looks

Rikitgt sommarväder idag, härligt. Jag ska dra mej till butiken snart o köpa all god mat tills imorgon och sedan så ska jag städa o laga mat. hey en grej till, alltså ingen kommer att tro på mej men jag chatroulettade igår då jag inte kunde sova,  över 90% e konstiga där men så kom justin bieber up haha, alltså de var han tro eller ej. Jag gillar inte hans musik men dedär var ganska kul vet ni, cya!


/jojjo


Dethär med teknik är inte min grej...

Idag så sov jag tills klockan var halv 11, skönt! Nu har jag packat mina grejer och jag ska snart fara till stan. Behöver köpa ansiktsvatten och ansiktskräm åtminstone...
Funderat att snart ska jag nog köpa en ny telefon men jag vet inte alls vilket märke eller med "touch"/ knappar osv.

Hurudan vill jag ha? Om ni har tips på bra mobiltelefon, kommentera gärna!

//emppu


screaming like never before , baby i like it




vilka godingar , allt från nelly !
/jojjo

Solen lockar till sej leenden

Jag tänkte blogga då jag kommit hem från stan men jag bestämde mej att blogga efter jobbet. Så nu har jag varit och arbetat. Jag har cyklat en massa idag eller iallafall känns de så! Imorgon har jag också jobb men sedan är jag ledig över veckoslutet, jippie!

//emppu

looking from left to right

emppu o jag cyklade till gymmet idag o var på tbc - total body control o fan va jobbigt de var men skönt endå. Sedan cyklade vi tillbaka och nu sitter jag här hemma o borde börja dammsuga hela huset men jag har ingen lust o vill verkligen inte så jag tar o kollar på lite gossip girl o dricker en smoothie, later alligator!



/jojjo


Cykeltur

Godmorgon!
Nu ska jag snart cykla till piffi och möta upp jojjo, därifrån så cyklar vi vidare, tur att det är fint väder därute!

puss
emppu

scorett-höst


älskar den !
/jojjo

my darling









min lilla söta vita dator som ja absolut älskar och lilla grisen som sover bredvid sin bästa vän.
/jojjo

my first kiss was little like this


älskar halsbandet och den stickade tröjan , skulle passa perfekt ihop !
/jojjo

let's workout!

nu har ja städat mitt rum o städat här hemma lite så nu drar ja till gymmet , hörs!

/jojjo


Quiet, I'm thinking!

Hejsan, hejsan! Kommit hem och ätit musli och kollat på ett avsnitt av desperate housewives. Snart blir de nog att fara till stan och bygga upp nå muskler!

//emppu

22 juni

Jag vet inte vad jag har för fel men jag är fortfarande lite trött efter 8½ timmars skönhetssömn...
Sitter här och lyssnar på NRJ, klockan 13 så blir det jobb. Jag tog på mej lite för mycket jobb denhär veckan men man tjänar ju.. pengar = shopping :)

//emppu


If I had it my way you would say uu-uu-uu

Nu funkar internet som de ska. Oj va mycket jag har hunnit med på dehär senaste veckorna. Jag har jobbat på wärtsilä i 2 veckor o nu e de slut o så har jag gymmat o sånt. Idag så for jag med pappa och köpte en vit VAIO minidator med mina lönpengar men nu får jag inte internet connected men nån snubbe kommer o fixar det imorgon sedan for jag till gymmet o mamma hämtade mej därifrån efter 3 timmar typ. Sedan var vi o köpte jordgubbar o kattmat, underbar kombination, nu ska jag ta en lång dusch och dricka en liter te.
 
/jojjo

Film, film

Jag kollade just på en film på datorn o nu såg jag att de börjar en film på tv, tror jag ska se på den. De blev nog en riktig filmkväll dethär. Ska väl ta lite glass medan jag kollar på film, kan ju inte låta något annat land ta ifrån vår "glass seger"!

kramar
emppu

Vi är glassmonster

Klockan 14 så for jag till stan och för cirka en timme sedan kom jag hem. Har ätit mat och nu ska jag kopiera mitt betyg och skicka det till gymnasiet!
Visste ni att finländare äter mest glass av alla länder i Europa?!

//emppu

Katy x2



3OH!3 ft. Katy Perry - Starstrukk

Katy Perry ft. Snoop Dogg - California Gurls, fick inte uppladdat videon så klicka HÄR!

//emppu

Telefon..

Pratat lite med jojjo ikväll eftersom vi inte hann träffa varann idag. Hon hälsar att internet funkar inte så de är därför hon inte bloggat, men hon hoppas hon kan blogga snart igen!
Nu ska jag läsa Glamour före jag går och lägger mej.

//emppu


Det kungliga bröllopet

Jag har helt glömt bort att skriva om Victorias och Daniels bröllop!  Först så var jag helt emot det, tyckte inte att de var så stor sak. Men jag kollade ett tag på kvällen och man såg att Daniel var nervös före vigseln och ceremonin och allt var jättefint verkligen. Men jag gillade nog klänningen bättre under texten än själva brudklänningen.


så underbar klänning! bilden från bröllopsbloggen

//emppu

Nu är hon också konfirmerad!

Hejsan! Vi har just kommit hem. Efter konfirmationen i kyrkan så körde vi till sundom. Där fick vi smörgåstårta och gräddtårta, nam, nam!




min kusin Erika!

Dagens outfit




svart kofta
klänning från nelly (avslutningsklänning)
hudfärgade strumpbyxor
svarta ballerinas
smycken + nagellack, nytt!

//emppu

Till kyrkan

Vaknade tidigt också idag, när ska jag få ta sovmorgon? :) Snart så ska vi fara till kyrkan eftersom min kusin ska bli konfirmerad idag. Kallt är det där ute och jag kommer att frysa men det är bara att bita ihop. Tänk att det redan är 1 år sedan jag blev konfirmerad, tiden går så fort!

//emppu

Converse

Mina fynd från idag!


converse, aleksi 13, 65e


äkta ska de vara! Kan ju säja att jag köpte skorna för stipendiepengarna.


jättesöt kofta från H&M, den var på rea så den kostade 15e


Glamour + mörk choklad!

köpte också en burk babymat, de e gott!

//emppu

Bilder från stan

Som sagt så skippade vi wasalandia p.g.a. vädret.. Men roligt hade vi iallafall i stan! Köpte lite nytt. Mina converseskor bland annat, som passade utmärkt! Vi åt lunch på Chili&Lime och sedan blev de en glass på donkken.


körde på en slarvig knut idag.


gissa vem? :)




jag och min man, haha! Dock var han lite kort...




sötis!

//emppu

Ha en bra födelsedag farfar

Kommit just hem från stan. Nu ska vi till farmor&farfar en sväng eftersom farfar fyller idag. Grattis, hoppas du har en bra dag! Förhoppningsvis hinner jag lägga upp bilder senare då vi kommit hem igen!

//emppu

Det regnar...!

Det var meningen att jag&jojjo skulle till Wasalandia idag, men hui vilket väder vi har de där ute! Vi bestämde att vi istället far till stan.




//emppu

I can do it, I can fix it

Förlåt, detta inlägg blir ett bildlöst inlägg. Nu har jag fixat en ny kategori: frågestund. Har plockat in dit lite grejer, men de mesta är ju gammalt, hoppas de fylls på med nyare grejer!

Nu har jag gjort mej förtjänt av film + något att äta!

//emppu


svar!

Anonym:
hejhej :) fin blogg! vad jobbar du och jojjo med i sommar? om di båda har jobb dock. kanske har frågat förr men tack ;D

Tack så mycket! Nu svar på din fråga. Jojjo har nu jobbat 2 veckor på wärtsilä. Det tar dock slut nu så nu får hon ha sommarlov. Sedan i slutet av augusti så jobbar hon på piffi. Jag (=emppu) så fick inget sommarjobb men jag har 2 permanenta städjobb. Ibland kan de ju dyka upp andra uppdrag. Jag far o städar eller något annat ca. varannan vecka åt en kund och så får jag pengar rakt i handen. Så jag har sommarlov o vissa dagar jobbar jag.

Anonym:
öh bantar ni eller ?
du går ju på gym typ varje dag , bli inte smala

Jag pratade idag med jojjo och hon bara skrattade. Nej, vi bantar inte! Vi äter fortfarande precis vad vi vill. Jo, sant, vi går på gym typ varenda dag nu. Får se hur det går sedan då vi börjar i gymnasiet, då kanske vi inte har lika mycket tid. Men oroa er inte, vi går på gym eftersom de är roligt!

Tack för att ni bryr er och kommenterar. Kanske dags för en frågestund snart? :)

//emppu&jojjo


Håll utkik

Kom just hem igen. Roligt att träffa becca igen också! Idag så fick jag hem ett brev så jag slapp in till musikinstitutet (inte så stor sak, men men) Funderar på att fara till stan men isåfall måste jag verkligen gå och tanka före annars kommer nog vespan att få motorstopp, bensinstopp?

Tack för era frågor ♥, jag hoppas att ikväll så har jag tid att svara på dem. Jag har självklart noterat era frågor de är bara att tiden har varit lite tight. Men håll utkik, de kommer nog!

//emppu

18 juni

Sovit gott? Det har jag :)
Snart så ska jag och jobba, så de blir ett kort inlägg.
Förresten så ringde de just till mej och sa att mina converse hade kommit, jag är överraskad att de kom så snabbt. Ska hämta dem när jag hinner. Hoppas de passar nudå!


kram
emppu

Hyvää yötä

Nu har jag kollat på film, dålig var den också... Tror jag ska lägga en ansiktsmask o sedan gå och lägga mej. Är jättetrött!

Godnatt för min del, sov gott!
emppu

Shower

Nu hoppar jag i duchen sedan bilder ifall internet vill sammarbeta !


från songofstyle
/jojjo

Bright side

Förlåt för jag inte hunnit uppdatera mer idag! Efter att jag arbetat for jag och gjorde en grej (hemligt) o sedan körde jag till fammo men hon var inte hemma så jag for hem. Tänkte att jag skulle blogga men jag hann inte. Jag hann inte ens äta ordentligt(!), de blev bara en banan före jag körde till stan. Det är helt onödigt att säja var jag var för ni vet säkert: på gymmet ett tag.
Kom just hem, är törstig, nu ska jag dricka vatten!


//emppu

Torsdag

Idag så blev jag väckt redan halv 8 av min bror *suck*... men jag somnade om och vaknade halv 10. Ätit frukost och gjort mej klar. Nu ska jag snart iväg och jobba.

puss
emppu


who's that?

Internet bråkar men jag lovar jag fixar ett ordentligt inlägg då internet funkar igen. Idag har jag jobbat och varit till stan en sväng fotat en grej och varit på gym och zumba , lovely!


just like that!
/jojjo


Voddler

Jag sökte efter en inbjudan till voddler o fick vänta i några dagar innan en inbjudan kom. Men jag vågade först ladda ner det nu. Inte alls svårt att ladda ner, tillochmed jag klarade av det! Har inte kollat så noggrant än om de finns någo bra filmer men de här är ju perfekt för alla filmälskare + att de är gratis, så vad väntar ni på? :)


//emppu

Studieplats

Ja, nu är det officiellt. Jag har blivit antagen till Korsholms gymnasium!

Men nu har jag börjat tänka. Är de faktiskt dit jag vill? Kanske så skulle jag ha börjat med något i yrkesbranschen men vad skulle de vara då? Jag vet inte vad jag vill bli när jag blir stor så jag tror gymnasiet är ett bra val för mej. Hoppas att jag valt rätt för från och med augusti så är det gymnasiet som gäller!



//emppu

I'm a lady, not a .....

Godmorgon på er! ♥ Fast jag har nog varit vaken ca. 1 timme.

Snart ska jag cykla iväg till gymmet. Får se om jag hinner hem efteråt före jag ska hämta min lillebror, får helt enkelt se de sedan. :)

Kunde inte köpa converse igår eftersom de inte hade i min storlek, men jag har beställt så jag hoppas de kommer snart! Ett par svarta beställde jag, hoppas de passar.


dagens

//emppu


Riddick

Ikväll så for jag ut på en jogging/promenad tur o sedan en snabb dusch. Efteråt laddade jag upp med kvällsbit (läs mat) och tittade på en film. Nu ska jag gå och tvätta ansiktet och tänderna och sedan till sängs eftersom jag har "tidig" väckning imorgon!

p.s. jojjos internet har inte funkat idag så därför har hon inte bloggat något, hoppas de fungerar snart igen.

kram!
emppu

We No Speak Americano


Yolanda Be Cool & DCUP - We No Speak Americano

Jag & jojjo har en grymt fin dans till denhär låten, haha!

//emppu

Långklänning





Dagens köp:
Jag tog äntligen modet till mej o köpte en långklänning, men om de visar sej att de går ur mode snart så kan jag ju använda den som nattlinne!

långklänning med ficka, gina tricot, 19, 90e

zebra randig topp (klänning) 12,90e, gina tricot

mallar för fransk manikyr, nagellack o nagelserum. Man ser inte så bra vilken färg nagellacket är men de är nummer 186, allt från kicks

+ lite annat smått&gott

//emppu

15 juni

Idag så har jag städat igenom alla mina lådor i mitt rum. Snart så är jag påväg till stan på shopping! :)

UPDATE: Jag publicerade inlägget före jag for till stan men de verkar som någonting gick snett eftersom inlägget inte hade dykt upp i bloggen...

//emppu

it's a problem if there is a solution


Jag är lite shopping sugen, kanske de blir stan en stund imorgon !
/jojjo

TIPS!


http:/colorelle.blogg.se/
H&M har fyra nagellacks kit nu just, billigt skit!
/jojjo

shoot me


idag var det jobb och gym som vanligt imorgon blir de samma sak , pussogodnatt!
/jojjo


Sommarens reor

Sommarens reor blir på flera ställen mindre än förra året. Vissa butiker har redan börjat med sommar reorna men de flesta butiker börjar efter midsommar - i slutet av månaden. Läs hela artikeln här.

Förra året så orkade jag inte trängas med folk då rean började o därför så fanns de ju inte så mycket kvar när jag äntligen for till stan för att fynda. Frågan jag ställer åt mej själv nu är: Hur ska jag göra detta år? Jag har som sagt en inköpslista som bara blir längre o längre o jag tänkte: Ska jag köpa grejer lite i taget, se till att de är i rätt storlek o inte göra en massa impulsköp? Eller, spara hela listan tills sommar rean börjar, rusa som en galning på stan, armbåga mej fram o misstaget jag garanterat kommer att göra: impulsköpa.
Okej, ni ser ju säkert redan nu vilken sida jag står på. Jag tycker verkligen inte de är något fel med sommar rean, inte alls. Men snälla människor (kanske de bara gäller finländare?) försök uppföra er, sommar rean är ingen ursäkt för att vara oartig o visa att ni har lite vett o etikett inanför skallen! :)



//emppu


Hungrig...

Skötte min lillebror som sagt o sedan skjutsade mamma mej till gymmet. Som tur var så kom jojjo dit också så de blev roligt där. Var där till klockan 19. En STOR miss gjorde jag dock, gav mat åt lillebror men jag åt inte själv någonting så jag har bara levt på frukosten idag, inte bra, inte bra. Man måste ju försöka äta regelbundet men jag är väldigt dålig på att göra det när jag har sommarlov, de går mycket lättare när man går i skolan. Men nu ska jag fixa mat!


google
Förhoppningsvis jag någon dag, haha! :P

//emppu


Isglass

Idag så cyklade jag iväg till botniahallen. Där så väntade jag en stund på att min lillebror slutat friidrott. Sedan cyklade vi hem o påvägen hem så hoppade hans cykelkedja av, så fick gå en liten bit då de regnade. Gett honom mat o nu ska vi väl hitta på något efter att han ätit sin isglass.

//emppu

WORK WORK WORK


nu har jag kollat på the hills o jag tror att jag ska dra mej till sängen snart. Imorgon blir det jobb 9-15 och sedan så blir det gym, awesome!
/jojjo


Zumba

Idag var ingen vanlig söndag för jag städade inte mitt rum som jag brukar. Imorgon börjar en ny vecka o då ska jag också städa igenom mitt rum. Städa varenda låda o slänga allt jag inte behöver. Jag slipper inte in på vår blogg, jag vet inte vad som är felet men jag hoppas de fungerar snart igen. Jag ska i duschen, fixa naglarna o lägga ansiktsmask, fräscht! :)

//emppu

OA!

Jag kollar på hills och äter mandariner. Vi var på gymmet idag på zumba o svettades som grisar men fan va kul de var o sedan så tränade vi en stund till o sedan kom mamma och hämtade oss, nu ska jag i duschen.



/jojjo

Söndag

Vi hade tänkt cykla till gymmet idag men jojjos cykel hade punktering så dit for våra planer. Nåja vi ska nog till gymmet iallafall o säkert hittar vi på nå kul där!




scary pic...

kram
emppu


baby mä tuun aina muistamaan sut

Hade ställt väckarklockan på kl. 10, helt utan anledning faktiskt. Vaknade dock halv 12, hehe. Har kollat på desperate housewives o på galna youtube klipp. Har lite att fixa här hemma nu, bloggar snart igen!

puss
emppu

weo weo


jag fastnade på datorn näe nu ska jag o sova !
/jojjo

good night sleep tight

Jag somnar vilken sekund som helst o jag har så himmelens sjukt i sidan jag har säkert sträkt nån muskel men nu ska jag nog o sova, godnatt!


/jojjo

right now



/jojjo

Nej nu!

Nä nu får de vara nog av att sitta inomhus, jag ska ut o gå! Regnet öser ner så jag får väl ta ett paraply med mej. Ska sätta på mej mjukisbyxorna o jogging skorna o sedan ut en stund.

google. Orkade inte ta en bild av mina "fina" jogging skor, kanske ni inte är så intresserade av att se dem heller(?) så de fick bli denna bild istället!

kram
emppu


Bilder ni inte sett

Tänkte lägga upp några bilder som väcker minnen o inte har varit på bloggen än.


fina tjejer på åland, pickis bild


9A: s killar, skolavslutning


9A: s tjejer


9A. Bilderna tagna från Sandra

//emppu

12 juni

Jag vaknade halv 12 idag. Började städa min garderob nu igen, har lite kvar ännu! :)

//emppu

Körsbär

Jag kom hem från jojjo för en stund sedan. Gick hem, så de fick bli dagens motion. Tror jag har fått myggbett, de kliar. Nu ska jag äta lite körsbär! Jag gillar bara "fräscha" körsbär, med de menar jag bara naturella. Jag tycker t.e.x inte om körsbärsmarmelad/sylt o andra grejer, usch!

Google

//emppu


Fransmanni

Idag så har jag bara chillat där hemma till kl.15 då for jag till stan. Halv fyra så träffade jag jojjo o så for vi till Fransmanni o åt, de var jättegott där! Sedan gick vi lite runt på stan o nu är jag hos jojjo. Hon sa jag får sköta skrivandet, haha.
Trodde faktiskt att jag hade bloggat före jag for till stan men nu ser jag ju att jag inte har gjort det, börjar jag bli galen? Äh, kanske lite glömsk kanske.

Hälsningar
emppu&jojjo

Peppa pepp!

Ah så skönt med träningvärk okej nä inte igentligen men nu då man har så sjuka musker att man just och just slipper ur sängen så känner jag mej jävligt stolt. Jag har varit varje dag på gym denhär veckan i 2 ½ timme o så ska de fortsätta för de e så himla kul, asbra!
sPå söndag blir de att testa zumba eller nått annat kul, nu ska jag hoppa i duschen o gå o sova snart för jag ska med den tidiga bussen imorgon och efter jobbet blir det stan med emppu o så firar vi henne, de låter kalasbra!
Snyggt gjort alba balba!

/jojjo


Move that body

Hejsan, nu är jag hemma från gymmet. Jojjo tvingade mej på 2½ timmes pass, puh! Hoppas jag har träningsvärk (ja faktiskt) imorgon så jag känner att jag gjort något idag. Nu har jag gjort en musli som består av fiberrik musli med russin o frukt i, cashewnötter, solrosfrön o naturell yoghurt + ett glas saft, låter gott!

//emppu


Baby tell me what's the story

Idag har jag städat hälften av min garderob, den lättare sidan där jag inte har så mycket grejer. Men snart så ska jag fara till stan o därifrån till lady line där jag möter upp jojjo. Förlåt för detta tråkiga inlägg! :)

//emppu

10 juni

Jag vaknade kl. 10 o så har jag kollat på desperate housewives, de finns ju jättemånga avsnitt ju! Nu ska jag nog börja ta itu o börja städa min garderob, ganska så tråkigt men jag måste få de gjort.

kram
emppu

everybody needs a place to call home

kanske o sova eller kolla ett avsnitt gossip girl till?
ja tar 7.25 bussen till jobbet imorgon tror ja och går till jobbet eftersom de är vid sotka huset lite utanför centrum så imorgon blir det jobb + gym med emppu imorgon , later!

/jojjo

stuck on replay!



Jag e helt stuck på denhär låten, älskar den !
/jojjo

super sweet sixteen , grattis emppu!















idag är ingen vanlig dag utan emppus födelsedag !
vi har känt varandra sen små små barn , vi träffades första gången på gympa för 4 åringar (tror ja de var?) och sedan dess så har vi varit tillsammans , kanske inte så mycket i början av lågstadiet men i fyran/femman så började vi vara tillsammans väldigt mycket o nu har vi varit tillsammans sedan dess , vi har upplevt så mycket tillsammans , du är min axel att gråta emot då ja känner för det , du lyssnar på mej , du är underbar emppu ,oj oj emppu vi kommer att hitta på så många roliga grejer ännu och de kommer aldrig att ta slut , först sedan då nån av oss dör som typ om 100 år.
jag älskar dej!
/jojjo

let me show what you're missing

Oj oj vilken lucka de har varit på min bloggning men vi har inte haft något internet här hemma men nu funkar de fint fint. Jag har hunnit med 2 och en halv timme gym i tre dagar i rad och 6 timmar jobb på wärtsilä varje dag, de e ganska jobbigt faktiskt, man måst kolla koder och flytta till mappar o kolla på koder o flytta o skriva komentar på typ 3000 personer, ja de har jag gjort nu i 3 dagar. Vi fick en egen dator och eget bord (YEY) och en nyckel som vi slipper in med eller nyckel o nyckel de e en liten röd läderlapp som man drar framför dörren o vipps e den uppe och imorgon blir det gym med emppu ige, de e så himla kul, älskar gym !


/jojjo

jag är klar!

Jag har hämtat lillebror, fixat tårtan o gjort mej färdig. Snart kommer nog lilla släkten!

//emppu


Alejandro

Jag har väntat nu typ i en vecka att musikvideon skulle komma ut till låten o äntligen! Lady Gagas musikvideo håller på nästan i 9 minuter.  Jag diggar låten speciellt mycket.



//emppu

9e juni - grattis till mej!

Jag vaknade i tid o kom mej till gymmet iallafall. Nu är jag hemma, måste nog säkert börja städa/baka snart men först ska jag i duschen.

Men nu övet till något helt annat. Jag har alltid känt mej att jag föddes en dag för sent. Jag känner jättemånga som fyller den 8e juni o på BB skrev de först att jag föddes 8e fast de inte var sant. Men så e de, emppu bestämde sej att vara unik o trycka ut sej en dag efter de andra, haha! :)

Idag firar vi:
•Ålands självstyrelsedag
•Kalle Ankas födelsedag
• Johnny Depp!
♥ Emma!


I'm supersweet

//emppu


Those memories

Druckit en massa vatten, måste kila på toaletten snart haha. Kommer säkert inget bra på tv så jag ska läsa cosmopolitan istället. Nu kommer några bilder från strampen/lördagskvällen.


somrig va?


fotograf på båda bilderna: lotti



fotograf: Nora

//emppu


Tårta

Efter att vi gått på alla ärenden så åkte vi ännu till fammo för att hämta ett kakrecept. Sedan for vi hem o nu är marängbottnen i ugnen. Jag funderar på om jag skulle hinna till gymmet imorgon men de kan bli lite tight schema, får se om jag hinner imorgon, nu ska jag gå o kolla ugnen!

//emppu

Te amo - Think it means I love you


Älskar låten, så underbar!

//emppu

-

Har inte orkat städa nå mer nu, jag fortsätter kanske ikväll eller någon annan dag. Ikväll så ska jag o mamma först hämta mina färdigsydda vita gardiner, sedan gymkortet o efteråt till butiken. Måste ju handla för att jag fyller imorgon o jag ska ha släktkalas. Idag har jag gått runt osminkad i myskläder, men jag fixade upp mej lite då jag ska vistas bland människor.



Jag hoppas de snart blir varmare o soligare där ute!
//emppu


I'm looking for U

Har städat klart där jag förvarar mina utekläder, vinterkläder osv. Hittade en massa gamla kläder som jag inte längre använder. Nu ska jag städa badrumshyllorna. Jag o min lillebror delar wc men jag använder alla hyllor, som tur är så behöver han inte rum för sina grejer än, så jag får varenda hylla, haha!
1 dag kvar tills jag är sexton!


Edward Maya - This Is My Life

Jag gillar att lyssna på musik då jag städar! :)

kram
emppu


U match me

Sitter ännu uppe på datan, kanske dags att söka vägen till sängen snart, äh vad vet jag. Måste ju orka upp imorgon också. Orkar inte skriva något mer nu, så de får bli kort.

//emppu

Fynd

Idag köpte jag:


långärmad stickad tröja, gina tricot, 19.90e


bikiniöverdel från gina tricot, 9,90e. bikiniunderdel från seppälä 9.95e


cosmopolitan!

//emppu


Amarillo = gul

Nu är jag hemma från stan. Först så for jag o mamma till Lady Line för att fixa gymkort åt mej. Hoppas allt går som de ska så får jag kortet imorgon. Sedan gick jag runt på ensam, hittade en massa fint, men kunde inte köpa allt, men jag lägger snart upp bilder vad jag köpte. Sedan så mötte jag upp mamma o så åt vi mat vid Amarillo, gott var de. Hämtade lillebror också.


dagens puttenuttig

//emppu

Besökarrekord!

Jag kollade just på bloggtoppen o jag såg att vi hade haft besökarrekord igår på vår blogg! 220 unika besökare igår, de trodde jag faktiskt inte, men jag är glatt överraskad! Tack alla ni, tack för att ni kommenterar både ris & ros. Vi tar åt oss av kritiken för att göra bloggen så bra som möjligt, så de är bara att ge förslag vad ni vill se mer av, kanske en videoblogg? :)



puss
emppu


If we ever meet again

Godmorgon! Jag är väldigt stolt över att jag vaknade redan kl. 9 fast de nu är första dagen på sommarlovet. Ska slänga på mej nå kläder, tror jag ska fara till stan senare idag.
2 dagar kvar tills jag är 16.

kram
emppu

iniminimanimoulover

Jag sitter o lyssnar på Sean Kingston, lyssna här !
Imorgon är de första dagen på sommarjobbet, jag jobbar på wärtsilä i 2 veckor nu framåt o jag e skitnervös eftersom jag inte har den största hjärnan på jorden men vi hoppas nu att de ska gå bra.
De kommer att bli en tidig väcking igen eftersom jag börjar redan kl åtta imorgon, see ya!



/jojjo

Yesterday was a good day, avslutning 2010

hejsan om ni kopierar bilder så skriv mitt namn i nått hörn eller länka, tack!







































































/jojjo

stuck on replay

Jag tvättade katten just o så har jag grillat och städat idag de är ju söndag städdag. Nu ska jag fortsätta söka min telefon, jag hittar inte den nånstans fast jag hade den på morgonen, later!



/jojjo

Nedräkningen

Städat idag sådär snabbt mitt rum, men jag tror att i sommar så ska jag städa noga igenom alla lådor o sedan ska jag ta itu med garderoben! Slänga bort kläder som jag inte längre använder o köpa sådant som jag behöver till min garderob. Ätit grillat kött idag, mums. Får inte tag i jojjo på något sätt, hoppas hon ringer snart.
Nedräkningen har också börjat. 3 dagar kvar innan jag officiellt fyller 16 :) Själv räknar jag mej själv redan som sexton, haha.

//emppu

fall 2010










www.style.com
/jojjo


6 juni

Godmorgon! Eller de kan jag egentligenn inte säja, har nog varit vaken i ett par timmar redan. Hade jättetrevligt igår så tack alla! Avgångsbetyget som jag fick igår är jag väldigt nöjd med, orkar inte räkna ut medeltalet eftersom de inte stod på betyget men jag tror (hoppas) att jag ska klara mej i gymnasiet. Jag har hittills bara ätit frukost o kollat på desperate housewives så nu e de dags att göra något vettigt, städa kanske?

/emppu

on the frontline


/jojjo

i went with two and came home with zero



brain missing? 
nu ska ja ta en stor kopp kaffe och si på GG.
godnatt!

Roses

Jag har fått 100 euro idag, inte illa. 5 rosor har jag också fått. Vilat upp mej lite, plattat håret o satt på mej "den lilla svarta". Om mindre än en timme så ska vi iväg till stan! Hoppas på en lyckad kväll.

Önskar er alla ett riktigt härligt Sommarlov! :)

puss!
emppu


hang in there




Jag vaknade kl 5 idag så jag skulle hinna laga mej klar tills kl 7 då jag hade frissa tid men de blev nu inte riktigt som jag tänkt mej med frisyren o värmeskyddet som hon använde så började bränna och klia i hårbotten så jag var i duschen. På avslutningen knäppte jag en massa bilder men eftersom jag inte hinner idag så kommer dom imorgon.
Nu ska jag börja laga mej klar för kvällen, de kommer att bli awsome ikväll känner jag !
assnygg outfit, later!
/jojjo

I close one more door

Vaknade klockan 6 idag så jag skulle hinna gå i duschen o fixa mej klar. Lite före halv nio kom vi till botniahallen. Först så sjöng vi, alltså skolkören, 2 sånger: För kärlekens skull & Adiemus. Sedan hölls tal o diktläsning. Sedan sjöng vi äntligen vårt medley, vårt tema var Legender. Sedan blev de en kort paus, kaffe för vuxna o glass till barnen. Efteråt pratade rektorn o sedan delades de ut stipendier. Jag hoppades verkligen att jag skulle få ett stipendium, de har varit mitt "mål". Väntade o plötsligt så hörde jag: I spanska, Emma Backman 9A. Jag är jättelycklig över att jag fick stipendium! Sedan blev de dimission o så höll vår biträdande rektor ett kort tal till oss nior. Sedan talade Sara Lövroth om elevkåren. Till slut sjöng vi Den blomstertid nu kommer. Vår klass samlades i ett hörn o tog bilder o kramade om varann. Jag började inte gråta men jag kände nog att mina ögon blev lite glansiga, grundskolan har tagit slut nu.


Tillsammans har vi varit i 3 år o nu tar de plötsligt slut. Nu i efterhand så skulle jag inte kunna önska mej en bättre klass, vi har delat så mycket med varann. Roligt har vi haft o humor. Tack vare er så har lektionerna inte kändes så långa. Jag hoppas vi träffas snart o sedan om några år är de klassträff! Tack alla, vi e underbara! ♥ :)

kram
emppu


one two kaboom












Jag blir galen om 2 sekunder, jag kollar på frisyrer tills imorgon för jag har frissa kl 7 så de blir väldigt tidig väckning imorgon men då jag har så himla mycket att göra ännu som att sätta ansiktsmask, lacka naglarna vita sådär som kenza hade för nån dag sedan och strycka klänningen, gå i duchen fixa allt möjligt japps jag tror jag blir galen.
Men jag e helt säker på att jag ska ha de upp i en knut.
/jojjo

9:orna 2010


































blandade bilder från idag, bussen, stramppen, stan .
/jojjo

Now they are done

Fixade just mina naglar, de blev fransk manikyr med en twist. Vita tippar men jag målade basen med rosaglittrande nagellack. Jättesött blev de.


All natural

//emppu


call nineonone it's a fire

Jag får snart fel i nerverna, får inte uppladdat bilderna från strampen för de finns inge rum kvar till bilderna men nu måste ni vänta en stund till så dycker dom nog upp, later!


/jojjo

Strampen

Idag då jag kom till skolan var de nästan tomt i skolan, de var bara 9: or eftersom andra hade cykeldag, skönt att man inte behövde ha cykeldag! Alla var uppklädda o fina. Vi var en lektion i skolan sedan åkte vi buss till botniahallen. Där övade vi lite på dimensionsdelen o sedan åkte vi med buss till strampen. Började med förrätt - sallad. Till mat fick vi klyftpotatis och broiler. Till efterrätt fick man kaffe om man ville. Jättegod mat verkligen ;)Vår klass gav present åt vår klassföreståndare o sedan så gick vi in till stan. Vi köpte bollglass o sedan gick vi runt i butiker.
Dehär var min sista dag i högstadiet, de känns faktiskt lite sorligt men jag kan fortfarande inte riktigt förstå att imorgon är får vi betygen o sedan är de slut...

PS! jojjo hade med kameran så bilder kommer senare!

//emppu

Got2be

Nu ska jag fara i duschen o sedan ska jag se på rachel zoe project. Dagens look:



Håret allt flätat på en sida, örhängena fick jag till födelsedagspresent också silverarmbandet. Svart kofta, grå klänning o svarta leggings + converse.

//emppu

3 juni

Jag trodde att dagens planer var först film o sedan brännboll, fast vi som skulle ha övat till musik skulle ha missat brännboll, men nej jag hade fel. Började morgonen med brännboll, vi spelade mot olika klasser, de gick inte så bra för oss o vädret ar inte på topp men de var ganska kul iallafall! Efteråt fick alla fara o se på film men inte vi som skulle öva på medleyt...jag sku ha vila se på film. Nåja, sista lektion hade alla i skolan frågesport o vår klass var jätteduktiga.... men vi vann inte, som vanligt, hihi.
Efter skolan så for jag en stund till farmor&farfar o nu är jag hemma.

//emppu

If you don't have a hot flash then you are dead



Jag älskar sex and the city verkligen, den va så bra !
Jag tror inte de finns en endaste tjej på hela jorden som inte skulle vilja leva som carrie i satc, awsome!
Nu ska jag äta mandarin o söka mej till sängs snart.
Imorgon blir de stan med mimmi o till waynes, ah jag längtar till chickenbageln!
godnatt hattifnatt!
/jojjo

What a feeling

Idag så kollade vi 2 lektioner på film på modersmål. Sedan blev de lunch o efteråt så for vi till botniahallen för att öva på medleyt. Allt gick inte så bra så vi kommer att missa en del av temadagen imorgon eftersom vi måste öva. Vi fick sluta lite tidigare o genast efter skolan så for jag o jobbade.
När jag kom hem hann jag äta lite mat o sedan hämtade vi upp jojjo o så for vi till stan. Vi for till citymarket o köpte lite smått o sedan till Gloria. Jag hade höga förväntningar på filmen Sex and the city 2 o de överträffades! Jag tycker själv filmen var jättebra! :) Jag kände igen mej själv i vissa situationer o jojjo sa: dedär är bara så du, haha! Efter bion så satt vi o chillade en liten stund på stan. Här kommer bilder.


tummen upp! på bilden ser ni också mitt nya halsband som jag fick till födelsedagspresent, tack!






j*vla ankfötter sa jojjo då jag spärrade med tårna i vädret i citymarket, många vände huvudet o tittade på mina fötter. Efteråt då vi satt var jag bara tvungen att göra de, bara för jojjo tyckte de var irriterande, heh.




kram
emppu

Bio: Sex and the city 2

Hinner inte skriva om min dag just nu, får ta de sedan då jag kommit hem igen. Nu ska jag&jojjo först till stan sedan ska vi på Sex and the city premiär!



//emppu

The day has come !

Nu är den dagen här som jag har längtat på i hundramiljoner år, de är sex and the city 2 premiär o va härligt!
Vet ni jag tömde diskmaskin o så plockade jag upp en kniv o så föll den på min fot o jag har ett stort sår där o de blöder som bara den, jag sätter väl ett plåster och hoppas på de bästa äh nu for de på golvet också, fint fint klåp!


/jojjo

please don't hit me anymore

Alltså jag måste nog vara superdum som ännu är uppe o jag skulle måste i duschen ännu men de orkar jag nog inte men nu ska jag o sova, godnatt !



/jojjo

I think that he lies, no I know that he does




Jag har ätit kycklingsallad idag med chilinötter ah va gott de är, himmelskt!
t-shirt - gina tricot - jeggings - gina tricot - converse, skinnjackan.
/jojjo

new new new











Jag fastnade verkligen för dendär militärjackan ah så härlig alltså den är mörkgrå och inte grön som den ser ut på bilderna, jag vill verkligen ha den men får se hur de blir med det, ser ni den andra jackan också ? Den var skitskön och jättesnygg.
miracle moist aussie-asbra, bäst kicks  - fenix  alltså nu ska jag säja en grej, javet att de står painonhallintaan men nej jag dricker inte de för att jag skulle tro att man går ner i vikt för att man dricker de utan de e så himmelens gott så nu var de klart -garnier ansiktsvatten - anttila - mjukisbyxor och bh:ar (skitsköna!) - H&M - mascara och concealer pensel från kicks.
/jojjo

Skaka rumpa



Jag gillar Sean Banan. Han var med i cirkus möller. I avsnittet "Sean Banan besöker slottet" så hittade jag ju dendär grymma låten som jag publicerat säkert här på bloggen också nångång. Klicka här om ni vill lyssna på låten.

Men kan dehär vara sommarplågan, eller e de någon helt annan låt? Ge förslag!

//emppu


Premiär imorgon

Nu är jag hemma igen. Efter kosmetologbesöket så gick jag lite runt på stan o sedan mötte jag jojjo o vi for till Gloria för att köpa biobiljetter till Sex And The City 2. De hade biljetter kvar till imorgon på premiären, jippie! Är jätteglad! Någon annan som ska dit?

//emppu


Vita gardiner

Nu har jag varit med mamma o beställt nya gardiner till mitt rum, vitt och fräscht. Somrigt! :) Var också och åt glass. Har varit hemma en stund men nu ska jag snart till stan, ska till min kosmetolog.

//emppu


Tudududu

Kort skoldag idag. Vi slutade klockan 12 idag eftersom de blivande sjuorna ska besöka vår skola. Musikövning hela dagen idag, de känns som sångerna börjar gå bättre o bättre. Idag tog jag också med en plastpåse till skolan så nu har jag tömt de mesta från mitt skåp, några böcker kvar bara, men de kan jag ta någon annan dag. På fredag är det nämligen skåpgranskning!


dagens

kram
emppu


RSS 2.0