X

Alla dagar denhär o nästa vecka går ut på att vara i skolan, läsa på prov, gym, äta o sova. Jag har inget intressant att berätta o jag har ingen tid heller för bloggen nujust men jag återkommer mot slutet av veckan då jag hinner andas ut. Nu ska jag dyka i engelskaboken en stund till före jag går o sover, nighty night ! /jojjo


Sista januari

Halåh, idag var en ganska chill dag i skolan. Efter skolan skrev jag musikteoriprov som säkert gick bra. Sedan for jag o åt pizza. Imorgon har jag engelskaprov, äh vi får se hur det går... Började just tänka efter o jag tror jag börjar sakna våren lite, är det bara  jag som har sådana känslor?

Jag har sökt efter denna hårfärg men kanske de inte längre säljer denhär:
måste försöka hitta någon annan som är ungefär denhär färgen!
//emppu


Here we go

Matematikprovet närmar sig och vi har ännu mycket att gå igenom. Andra timmen skrev jag hissaprov, vet inte alls hur det gick faktiskt. Efter skolan stannade jag på mattestöd som många andra. Inte nice att gå hem i -18 grader! Just nu verkar allt kretsa omkring prov, blä. Nåja, (bara) 2 prov kvar i skolan. Åt just mysli, banan, yoghurt o jordgubbar, nomnomnom så gott!
//emppu

I'm in hell

Biologiprovläsningen går åt helvete, gymmet var kul o jag var på bra humör tills jag kom hem o började läsa på pissbiologi som jag inte fattar nått av nåja kämpa Johanna !!/jojjo


21:56

Idag for vi (jag, jojjo o heidi) till cityförsamlingen där vid 11-tiden. Vi ska ha föredrag om det sedan på religionstimmen. Det var ganska olikt med vad jag är van vid och det var inte direkt som en vanlig gudstjänst men det var roligt att få uppleva något nytt! Det var faktiskt intressant och efteråt lämnade vi och talade en stund. Hemma så började jag läsa på hissaprovet och sedan for jag på bodystep bara. Nu har jag fortsatt att läsa på provet som är imorgon. Ska ha en liten paus nu, haha :)
kram
emppu

Hello

Igår var jag till gymmet på morningbodypump och for sedan till stan o fyndade lite underkläder, aussie hårprodukter, lite smink o ett bälte. Då jag kom hem läste jag på biologiprov och bakade cupcakes. Idag steg jag upp tidigt o for till kyrkan, vi måste besöka olika kyrkor i vasa från relgionkursen. Nu e jag hemma o läser på prov yay./jojjo


Snövit

gammal webcambild
Hello! Igår var en lite annorlundare dag i skolan och sedan gick jag hem och åt mat. Kl. 17 for jag o sussi till korsholms högstadium och tillsammans med vår klass gjorde vi iordning för lågstadie discot. Jag o sarah sålde limsa hela kvällen. Det var tur då vi var så många som städade efteråt så gick det fort. Idag vaknade jag kl. 11 och for till lady line o gymmade i salen. Efteråt tog jag bussen hem. Nu har jag ätit mat o ska börja fixa mej!
//emppu

TGIF

Hello, idag var vi på utbildningsmässa till ÅA från skolan. Då jag kom hem åt jag snabbt o stack till gymmet på bodycombat och attack. Resten av kvällen har jag chillat på soffan o kollat på greys anatomy med x antal koppar te men nu är de sleepytime, goodnight!/jojjo


Thursday

Haajj, idag har varit en bra dag! Sovmorgon och sedan till skolan och skriva samhällsprov. Det känns faktiskt som att det gick bra. Potatismos och köttbullar till lunch o så en kort timme historia. Efteråt blev det jobb o gym, hihi!
//emppu

You know I'm a dreamer but my heart's of gold

Home Sweet Home - Mötley Crue
//emppu

Busy

Skola , jobb och gym bodyattack och spinning stod på shemat idag , riktigt bra dag nu ska ja hoppa i duschen !/jojjo


Come as you are

Förlåt för att jag inte har bloggat men det har faktiskt inte hänt något speciellt i mitt liv. Hade inte alls lust att fara till skolan idag, ute var det närmare -20 grader men ändå drog jag mej upp o for till skolan. Nu ska jag se på ett par avsnitt av How I Met Your Mother och sedan ska jag fortsätta läsa på samhällslära, adios!
//emppu

xoxo

dreambag

/jojjo

jäkla mage

ja har haft så jäkla sjuk mage idag de är inte klokt hur ont de tog sista timmen i skolan blä. då ja kom hem låg ja på sängen en stund o åt äppeljugurtmysli o kollade på vampire diaries men fasiken de ville inte släppa så ja värmde en vetekudde o satte den på magen o sovde i 2 h , så inget gym idag inget roligt idag utan en dag rakt ner i toaletten yes så känns de nu. men nu ska ja äta mamis thaisoppa och kolla på greys anatomy o kanske de blir bättre då.
/jojjo

I need sleep

Skola , powernap , bodystep och nya bodypump de va min dag i ett nötdkal.nu ska ja sova , gonatt ! /jojjo


Lunes

brr... jag tycker det har varit ganska kallt idag!
Denna måndag började med oförberett matteförhör, det gick ehm.. inte så bra...
Annars så har det varit som vanligt. Har just valt färdigt mina kurser tills nästa år och som tur var så fick jag över 75 kurser (som är minimi) Nu ska jag ta en titt i samhällsboken.
//emppu

Crappy monday

Skolan var seg som vanligt på måndagar. Då jag kom hem powernappade jag i 1h och for sen till gymmet på tbc o var en timme i salen. Kom just ur duschen o ska äta nåt och kolla på vampirediaries //jojjo

 


hey now, hey now

Idag har varit en helt vanlig och chill söndag. Jag sov länge, åt morgonmål, städade lite, gjorde läxorna och så iväg till gymmet på bodystep and combat!! Nästa vecka kommer det att vara ganska mycket + att proven börjar på torsdag, men nåjah det kommer nog att gå :)
//emppu

&

Tumblr_lxso86oab11qzpsuoo1_500_large
/jojjo

XXX

hejsan, jag har inte orkat blogga ordentligt dehär senaste dagarna men de har nog gått ut på samma sak som vanligt, skola, jobb, gym, äta, sova osv. Idag steg jag upp kl. 8 o for till hvc med mami o sedan till gymmet på spinning och body, sjukt skönt. Efter de skötte jag om lite ärenden och fick skjuts hem av min fina gudmor och började dammsuga, torka damm och promenixade med hundarna. Nu kollar jag på DHW och äter mammas supergoda pasta, ciao!
/jojjo

Honeys


We could have a good time

Haloj, igår så hade jag o jennifer engelskapresentation om Agatha Christie, de gick bra. Sedan gick jag hem och på kvällen kom S till mej. Idag sov jag till kl. 12 o så for jag till gymmet. Efteråt började jag läsa en bok och så har jag suttit o talat i telefon några timmar. Fick många nya filmer på min dator igår så jag ska nog ta en filmkväll ikväll tror jag!
//emppu

One does not simply say NO to 9gag

That awesome moment...
Ungerfär jag vid maten, nästan varenda dag.. det har faktiskt hänt påriktigt en gång!
Först visste jag inte ens vad det var, sedan visade en vän det åt mej o förklarade hur de fungerade. Så om du har tråkigt och inget vettigt att göra: sitt framför datorn på 9GAG! OBS! Väldigt beroendeframkallande... men så kul! Frågan är: vad gjorde jag på datorn före jag hittade denhär sidan?
//emppu

Red lips

Girls, girls, girls - Mötley Crue
//emppu

Bildkonsttimme


You came to me within a dream

Idag kollade vi på film på hissa och på engelska skulle vi skriva en bokrecension. Det var ganska svårt att skriva men jag tror nog jag fick ihop det. Sedan hade jag håltimme, de var jätteskönt. Sista timmen matematik och sedan iväg på jobb. Fick jättebråttom men jag hann på bodyattack som tur. Nu när man gjort dehär programmet ett tag så kan man ju de ganska bra o man märker att man börjar orka mera och kan köra på ännu hårdare, sånt är alltid kul! Har sovmorgon imorgon, helt okej för mej :)
puss
emppu

Yes ,im a zombie

Dötrött once again , skola ,gym bodystep och bodypump , gonatt. /jojjo


ZZ

hejhej!
Idag på studiehandledning fick vi valblanketter, tänk att det redan är dags att börja välja vilka kurser man vill gå nästa höst...Annars så har jag varit på teori, bas o på gymmet. När jag kom hem så har jag gjort läxor. Nu ska jag snart tvätta av sminket o borsta tänderna o sedan ska jag sova!
//emppu

16 januari

Måndag idag och klockan var just 22.22, då får man ju önska sig något! Men de får bli min hemlighet. Update: fick lite krångel med datorn så nu har klockan hunnit bli några minuter extra.
Helt vanlig dag i skolan, denhär perioden är måndagar verkligen min sämsta dag i veckan... Känt mej lite underlig idag, jag var inte trött o hade inte huvudvärk men någonting mittemellan, konstigt.
//emppu

HAHA

ja kan inte sluta skratta åt dehär , så jävla roligt!
/jojjo

dötrött

tjena mittbena, vanlig trög trött och seg måndag once again. Skola, en timmes powernap och tbc på gymmet. Försöker ta de lite lugnare på gymmet tills jag e 100 % frisk. Nu ska jag kolla private practice o dricka te, ciao!
/jojjo

Where the magic happens

Idag har ja sovit länge o gymmat med emp o nu går ja o sova ,gonatt /jojjo


This world is spinning around me

bild från förra året

Idag sov jag till kl. 12 o så kollade jag på ett par avsnitt av Kourtney and Kim take New York. Talade med jojjo i telefon och gjorde läxor. Sedan hämtade jojjo upp mej o så for vi till gymmet på vårt vanliga program. Nu ska jag ta de lugnt o lyssna på musik en stund innan jag fortsätter med läxorna. Ny vecka börjar imorgon!
//emppu

question

Anonym om HAPPYKID!!!:
hade du inte en från tidigare?

SV. jo de hade jag, en med halva skärmen sönder så jag såg inte vilka bokstäver jag tryckte på då jag skrev meddelanden o.s.v. (+ att ljudknapparna hade lossnat och simkortshållaren var sönder. Obs! Jag använde den telefonen i 2år utan att se halva skärmen så jag tyckte de var på tiden att skaffa en ny +att jag betalade allt själv) Jag har sparat pengar till en ny telefon nu ett bra tag så jag tyckte att jag behövde en ny telefon som man kan se hela skärmen : )
/jojjo

The end

Den här dagen har innehållit en hel del, både sorg och glädje. Steg upp tidigt denna morgon o for till gamla vasa kyrka på begravning eftersom vår mattelärare gick bort på jullovet. Vi var en frivillig damkör som sjöng trestämmigt "En ton från himlen". Kom hem och tog det lugnt en stund innan jag for till gymmet. Ikväll läste jag ut min engelska bok, yes nu har jag de över åtminstone!
//emppu

Saturday

Idag har jag sovit länge, varit på sallas bodystep, varit till stan med mami och gjort misslyckade cupcakes men de var ändå min första gång men goda blev de iaf. /jojjo

 

 


Morning sunshines !

 

//jojjo

 


HAPPYKID!!!

FINALLY!
min nya kärlek , en vit iphone4s den e grym!!
/jojjo

Fredagen den 13e

Hola!
Fy, vilket väder det är där ute! Nåja, nu sitter jag på familjens dator, den verkar fungera just nu iallafall. Dagen har hittills bestått av religion, morgonsamling, "rösta" i presidentval, ärtsoppa o plättar, engelska och håltimme. När jag kom hem fick jag börja skotta snö för att komma fram till dörren, *pust* Idag är det fredagen den 13e, men jag har inte haft otur ännu. Så småningom så far jag till vörå, ha en bra fredag ♥
//emppu

If it feels alright

She Doesn't Mind - Sean Paul
Åh, vad jag gillar hans röst, man hör genast att det är han!
//emppu

this sucks

Post_6_by_darkittenz-d4jzpyp_large
edit: spending sick days.
Ännu sjuk så de enda jag gör är: kollar på x antal greys anatomy avsnitt, äter värkmedicin, dricker te nonstop och powernappar yes over and out.
/jojjo

12 januari

Godmorgon!
Har håltimme första timmen idag, så jag passar på att blogga nu när jag har dator.
Skolan har börjat o allt är som vanligt. Violin, bas o musikteori har också börjat igen denhär veckan. Så skola, musik o gym har mina dagar bestått av nu när jag inte har kunnat blogga. Denna morgon började bra, fick sova 1 timme extra o gröt till frukost. Nu blir de samhällslära o historia, sedan musikövningar o jobb!
Ha en bra dag!

emppu

XOXO

yeyeyeea

jag sov 2 timmar efter skolan o kände mej en aning bättre så jag for till mysports o hämtade min haglöfs jacka som vi beställde förra veckan från sverige o den sitter som ett smäck yeye (!) Den va dyr men helt klart värt de. Så var vi till expertti o kollade på en ny telefon som jag kommer få imorgon. Sen for jag till butiken o köpte en massa mandariner och vitaminjuicer så nu har mission jag ska bli frisk börjat! Nu ska jag ta en finrexin till och krypa under täcket med ett GG avsnitt, goodnight!
/jojjo

sadface

Tumblr_lxjoeftyhc1qd9lrdo1_500_large
great, nu har jag gått o blivit sjuk (så de blir inget gym idag buhu, de svider *sadface* ) men jag drog mej till skolan anyways för vi hade matte idag o jag måste måste vara på alla timmar nu eller så skiter de sej helt (de kommer de göra anyways men då kan jag ju ändå säga att jag har försökt mitt bästa). Jag har drukit 2 finrexin och tagit 3 panadol redan idag o min huvudvärk vill inte försvinna men nu ska jag trycka mera piller i mej o gå o sova, ta hand om er nu o bli inte sjuka de e inte roligt alls!
PS. emppus internet funkar inte just nu så därför har hon inte bloggat men de blir nog fixat snart så hon e snart tillbaka!
/jojjo

better, faster, stronger

första skoldagen avklarad, oh yea jag är skoltrött redan. Efter skolan gick jag ut med doggisarna, åt mellis, kollade ett avsnitt revenge, tog bussen till stan o for till lady på bodyattack och tbc, helt fantastic. Nu sitter jag o kollar på serer (som äntligen har börjat komma igen yee!!) och äter vindruvor, ciao!
/jojjo

OH CRAP

Tumblr_luyxl1hsnx1qbjt25o1_500_large
vaknade kl 13 idag heh men what the hell de är sista dagen man får sova ut så. Lagade frulle och kollade ett avsnitt GA (greys anatomy) och böt lakan och dynorpå sängen till ett par vita rosdynor och fixade bort alla julsaker. Sen for jag till gymmet på bodystep o combat, alltid så jäkla roligt. Efteråt kom jag hem, duschade och kollade ett par avsnitt GA igen och drack te. Jag orkar verkligen inte tänka på att jag måste lyfta min röv från sängen om ca 6 timmar bläö, gonatt!
/jojjo

What´s going on?

Idag har jag bara chillat hemma ända tills jag for på bodystep o combat tillsammans med jojjo!
Hur jag kommer att lyckas stiga upp imorgon i tid är ett problem... Nåjah, nu är jullovet över och skolan börjar som vanligt igen imorgon. Jag ser inte fram emot mina måndagar eftersom de ser ut såhär: matematik, historia, samhällslära o religion. Men jag har håltimmar i denna period så de är skönt.
Nu ska jag lägga ansiktsmask och gå o lägga mej.
Godnatt!
emppu

Årsresumé 2011 del 2

Juli


klassfest i petsmo
• for på maxmodansen
• jag o jojjo var på upptäcktsfärd
sov över hos lotti, minnen!
kusin ethan var på besök
jag o jojjo var ute och åt, nom

Augusti

upplevde varma, sena, galna sommarnätter
• konstens natt
• bloggen fyllde 2 år!
fest hos tobbi
• skolan började
• då jag cyklade över övergångsstället körde en bil rakt i mej, som tur skadade jag mej inte
• såg en massa filmer, både hemma o på bio
• läste The Dirt, en bok som jag verkligen rekommenderar!
September


vi firade emma
• prövade på golf första gången i mitt liv
ut med emma, heidi o jeanette
• fick reda på att jag är över 170, närmare 171 cm
• klassmiddag vid Kantarellis
• regnet öste ner, fikade mycket

Oktober


skötte om kiosken med jojjo o sarah
• sprang 10 km på gymppa
• dagsverk
• blev sjuk o fick feber just före vi skulle åka till helsingfors
helsingfors
åkte till spanien med spanska gruppen!
November

aktivitetsvecka i musikinstitutet
• mycket skolarbete o gym
middag med lotti o emma, bio efteråt!
• basexamen
såhär såg det ut i november, ingen snö
• jojjo fyllde 17
December

sjöng julsånger, öppnade luckor i julkalendern, firade finlands självständighetsdag, föreläsning om knark i vår skola
jennifer fyllde 18!
• lucia
hittade äntligen perfekt kavaj!
• vår körgrupp ordnade koncert åt föräldrar o åt skolan
lyckad klassfest i jungsund
julfest!
julafton
• gick på mellandagsrean o skötte min lillebror
firade nyår med bästa personer!!
//emppu

Disappointed, going crazy

Sky Is Over - Serj Tankian
//emppu

Saturday

Försökte stiga upp kl. 8 idag men det var omöjligt, undrar hur jag kommer att lyckas på måndag?
For till gymmet o var i salen och sedan hem. Lagade ischoklad och det blev jättegott!! Fixade mej och cyklade till jojjo. FINALLY har vi ny header! Tryck f5 om ni inte ser den, men vad tycker ni? Vill ni vi ska ändra något annat på vår design?
//emppu

Fredag

Hejhej!
Idag så har jag städat, bytt sängkläder m.m. Sedan gjorde jag ischoklad, jag hoppas de smakar bra. Superenkelt att göra, man behöver bara kokosfett och choklad. Jag gjorde mörk ischoklad och några med pepparkakssmak. Ska imorgon till butiken och köpta lite ingredienser så jag kan laga vit ischoklad med limesmak. Synd då inte butikerna var öppna idag. Sedan for jag på bodyattack, kom hem och jag kollade just filmen Inception, den e häftig.
Ska snart gå och lägga mej, mycket att göra imorgon, men först ska jag se ett avsnitt av big bang theory :)
//emppu

move

nu ska ja ut med doggisarna och sedan drar ja till gymmet på combat , attack (o kanske pump om ja orkar) , wsc o ladyline i centrum har öppethus idag , komsikomsi!
/jojjo

Good morning


busy,sleepy

393252_237570839645112_114982095237321_587878_1872291837_n_large
igår jobbade ja 9-18 , for till gymmet på bodycombat och bodypump kom hem duschade , åt , såg på ett avsnitt greyn anatomy och gick o sova.
idag jobbade ja 9-15 , gick till gymmet från jobbet de e en bra bit därifrån o for på sallas bodypump (bästbäst , energyboost!!) och på ainos bodystep sen va ja död. efter att ha sovit 4 h inatt och stirrat på en datorskärm i 6 h o skrivit som en maniac på alla papper idag på jobbet så är ja helt död+ att ja ökade vikter på bodypump gjorde inte heller saken bättre men huu va skönt(!). ikväll har ja haft greyn anatomy maraton med mama och druckit massor av te o nu ska ja o sova borde inte vara nått problem att somna , gonatt!
/jojjo

Årsresumé 2011 del 1

Januari





Läste böcker, for på bio o myste
Februari


hattdagen i skolan
ute o åt med girlsen
mina ögon öppnades för musik, woodstock
jag fotograferade ganska mycket
• fick ett eget gymkort
penkkis
• min kusin Ethan var på besök i finland
Mars


åkte slalom

åt fastlagsbullar
skolans friluftsdag
• myskväll med tjejerna, lagade mat och kollade skräckfilm
• var sjuk, tog hand om mina naglar och åt mörkchoklad
• fastnade för chai latte
åt mycket broilersallad
April

lyckades inte med mina aprilskämt men satt istället framklistrad vi datorn o kollad på jersey shore. Skrev också lite om riksdagsvalet
tipsade hur man håller sina converse rena...
gjorde egen kosmetika
jag o jojjo for till helsingfors. Åt sushi för första gången, hittade en massa fint o resan var väldigt lyckad!
• firade valborgsmässoafton
Maj



kom fram till att dialketer är charmiga
firade denna tjej
• fikade
for på lady line event
• hade namnsdag
• mycket stress de sista veckorna före sommarlovet
firade min 17-årsdag
Juni




Skolavslutning, så jäkla bra!
• Lyssnade på sommarlåtar, fyllde 17 år o hade släktkalas, var på bio
njöt av sommarlovet
• började sommarjobba
• åt årets första bollglass
//emppu

Snow

Jag steg upp tidigt idag. Det tidigaste jag någonsin gjort under detta jullov. For med mamma till stan, hittade lite smink och sånt. Sedan for vi till rosso och åt, jag tog pasta och till efterrätt panna cotta, nom. Efter maten gick jag till frissan. Färgade utväxten, lade till ljusa slingor och klippte 1 cm, fräscht! Då jag kom hem så tvättade jag min moppe i garaget och sedan for jag o min lillebror till fammo. Det har varit en bra dag idag!
//emppu

it's ok

jobbade 10-18 idag, var till gymmet på bodystep och bodypump, lovelove. Kom hem halv tio duschade och åt. Nu dricker jag te o ser på greyn anatomy med mami, snart o sova, gonatt!
/jojjo

Choklad i stora lass!

Under julen brukar man äta massa choklad (iallafall jag) och det blir ju inte bättre med att man får massvis till juklapp också. Jag har jättemycket choklad kvar ännu och det verkar minska otroligt långsamt... Trodde aldrig jag skulle säja dethär men jag skulle inte vilja ha såhär mycket choklad hemma just nu. Alla försöker till och med bjuda ut mer choklad till mej eftersom ingen vill ha konfektaskar längre. Känner ni igen er, eller är de bara jag? Nåja, jag har inte tröttnat på choklad ännu, de är ju så gott!
google

//emppu

3 januari

Hej, internet på min dator ville inte riktigt samarbeta igår och idag, så nu bloggar jag från en annan dator. Det hände inget speciellt igår för min del, bara så otroligt skönt att fara på bodycombat igår och "slå ut" sina aggressioner. Idag så har jag kollat på Pearl Harbor och varit i duschen. Nu ska jag fixa mej o sedan fara på jobb!
kram
emppu

SHM

Antidote - Swedish House Mafia vs. Knife party
//emppu

monday

nyår var riktigt lyckat o jag hade sjukt kul o en bra början på 2012, dehär året kommer kicka ass de lovar ja er !
Igår gjorde jag absolut nada eftersom gymmet var stängt o de var tråkigt helt enkelt. Idag har jag jobbat 9-16, lunchat på amarillo med mamma, varit o satt undan en haglöfs vinterjacka till mysports och varit till gymmet på maris bodypump. Hon får alltid en på så bra humör underbart (!) och städat mitt rum, duschat, bara chillat o druckit en massa te o kollat love wedding marriage, ganska bra film.
Nu ska jag fortsätta kolla en ny film o dricka mera te (så jävla beroende) o sen o sova, sweet dreams!
PS. var just ute med hundarna o va mycke snö de är därute och de kommer bara mera wiiee!
/jojjo

hello 2012

hey 2012

/jojjo

dream

Skydiving-over-los-angeles_large
Tumblr_lvan05pitz1qf7di6o1_500_large
Sunsettandem_large
hoppa fallskärm de sku vara grymmt roligt !
/jojjo

2012

Jag hade en awesome kväll igår!! Kul då alla var samlade på ett enda ställe och firade det nya året! Kom hem tidigt denna morgon med ett leende på läpparna.


Jag tror jag lärt mej ett och annat under året 2011. Sommaren var en alldeles för kort men så härlig period i mitt liv, så många fina minnen. Jag har träffat många nya människor och fått nya kompisar. Jag är lycklig över att ha så underbara vänner och en viss person i mitt liv. Hösten har varit lång med mycket skolarbete men så kom det efterlängtade jullovet. 2011 har gett mej så mycket och jag ångrar ingenting.


Nu har det nya året börjat och wow vad mycket man har framför sig! Let's enjoy this year!
puss
emppu

christmas

¨
orkade inte öppna alla presenter(jag orkade inte heller ta bild på alla preseneter+ fick alla greyn anatomy boxar också!) igen men i de stora bruna låg de en jättemysig boomerang tröja som jag e helt dökär i, jag älskar den, ny favorit-tröja ! Jag fick jättefina presenter i år o min jul var också riktigt bra.
Lite bilder från julen, lite sena men bättre sent än aldrig.
/jojjo

Happy New Year 2012!!

Gott Nytt År allesammans! :)
Update: dethär inlägget skulle ha borda komma upp vid midnatt idag, men jag ser de inte gjort de... nåväl!
//emppu&jojjo

RSS 2.0