Snabba cash

Hejsan! Gick till jojjo, blev jättesnöig o våt! Var där en stund o åt bilar som jag hade köpt från ikea. Halv 19 så förde mamma oss till stan. Så gick vi till gloria o kollade filmen snabba cash. I biosalongen var de mest 20+ o uppåt vi kände oss så små, haha. Filmen var lite långtråkig i början o man förstod inte allt, säkert bra om man läser boken först, de kan vara en bra idé. Nåja jag tyckte ändå filmen var helt okej, ganska mycket våld o sådär men, men. Här kommer 2 underbara bilder på jojjo!




supersötbilden!



/emppu

jos sä tahdot niin.. whatever makes you happy

Nu ska jag fara till jojjo!

/emppu

Från i fredags

Var ju hos jeanette i fredags, vi var inte nå många o jag minns inte hur många filmer vi såg, men de var en skön chill fredag, lite ishockey blev de också den kvällen! Tog bara några bilder men här kommer de, enjoy.


jag hemma före jag for till jeanette


vi skulle välja film o nicolina blev begravd under en massa filmer!


en underbar bild på heidi, johanna i bakgrunden.


emma&heidi


jeanette


bästa bilden, så chill med justerbara stolar liksom!

/emppu

28 februari

Godmorgon! Vilken sovmorgon jag tog idag! Igår steg jag upp ca. 5- tiden, de var verkligen jobbit. Sedan for vi till stan o halv 7 for bussen. Sov ganska mycket så vägen dit kändes inte så lång. 12- tiden var vi framme vid Ikea i Raisio (stavning?) alltså nära Åbo. Där så shoppade vi hela dagen o så åt jag köttbullar o franskisar. Hann inte ta någo bilder eftersom vi shoppade så mycket, hahah. Klockan 17 började vi fara hemåt igen. De tog mycket längre att åka hem men klockan 23 kom vi hem. Som sagt blev de en hel del saker till mitt rum, men eftersom de fortfarande är lådor så orkar jag inte ta bild på dem än. Ska försöka att komma ihåg att fota allt nångång.

/emppu

Hey hey bebey



/jojjo

heffaklumppen e på väg hit

hejsan svejsan, nu har jag gjort en pizzabotten o gjort kokosbollar, hah nyttigt värre. Annars så har jag varit på träningar o så har jag varit till waynes med mamma o drukit latte, oh va god den är, o sökt/testat lite kläder va jag ska ha med till gran canaria, oh my jag läst just att de är storm på kanarieöarna great!
Nåja men nu ska jag städa mitt rum lite före sarahklumppen kommer hit, ha en skön lördag nu alla !
Imorgon ska jag vara me emppu, hon e vid ikea vid hesa tror jag så hoppas hon hittar nått fint !
haha jag har sjuk humor, en riktigt stor o kladdig puss till alla!

 

/jojjo

have to get some sleep

Nu är jag hemma igen, men jag hinner faktiskt inte skriva något eftersom jag måste stiga upp halv 5-tiden imorgon eftersom vi ska till Ikea, synd så finns de än så länge inget Ikea i vasa.
Vet inte riktigt då jag kommer hem imorgon men får se om jag hinner med något inlägg!

Godnatt!
emppu

let me take you there.



/jojjo

En liten kvällshälsning, nu ska jag äta ben&jerry half baked, känn er avunsjuka !



/jojjo

Fredagsmys

Hejsan, nu ska jag så småningom börja fara på filmkväll till jeanette, tror att vi inte blir så många, men hoppas de blir mysigt iallafall. Ska försöka komma hem ganska så tidigt ikväll för imorgon ska jag stiga upp jättetidigt för jag & mamma ska till Ikea.
Men jag ska försöka blogga än ikväll!


haha

pusskram
emppu


I wanna make you understand how

hejsan, tänkte visa lite av mitt smink som jag använder sådär vardags.







Då börjar vi med mina leave-in-conditioner, första är från Garnier o e jättebra o billigt, andra är phc o helt klart världsbästa ! Mitt babybalsam som e busbra på vintern då man har elektriskt hår rekomenderar åt alla, luktar skitgott, ja o min parfym där på vänstra sidan som e helt gudomlig, fruktigt värre!
Då fortsätter vi, mina mascaror, Max factor false lash effect, Max factor lash extension effect som jag just ha köpt men den e jättebra, loreal mineralfoundation de e guld, bättre hittar man inte, Maybeline concealer, riktigt bra, ögonskugga o rouge från bodyshop, mineralpuder från Isadora, concealer från wet' n wild, ögonskugga från hm, den e urbra, ögonskugga/rouge borstarna från body shop också, ögonfransböjare från HM, måste köpa en ny snart, ja de va en liten del av mitt smink men de är nog dehär jag använder till vardags.

/ jojjo

J A V I S S T !

Postat av: amanda

kan du ladda upp en bild endast på dina ögon? , finfint!

2010-02-26 

oh yes, här har ni ett par, haha!







/ jojjo

So do u love me, love me?

Sitter här o myser med min klasshuppare, vad de är ljust där ute o lite varmare har de blivit också.  Jag ska läsa lite på ett förhör vi har nu första timmen o sedan far jag till skolan.


dagens bilder, enjoy

/emppu


We are gonna rock u out

Nu har jag kollat på Glee o druckit latte o ätit prickigkorvsmörgås, nu är de bara läxorna kvar då!
Imorgon e de fredag, har lite planer inför imorn men jag vet inte... måste se helt enkelt vad som händer.

vissa människor är helt enkelt för söta, jag förstår inte hur ni orkar med mej, hoppas ni vet vem ni e! ♥

/emppu


ou the earth is calling out

hejsan, jag kolla fel tid på mina träningar så jag hade ingen skjuts men nu sitter jag här o gör nästan ingenting men jag testade den nya Max factor lash extension effect som jag köpte i måndags, den var verkligen bättre än va jag trodde, inga klumpar o tro eller ej men jag har bara ett lager på bilden !
Jag tog en bild just från mitt rum o tänkte bara visa hur jävligt väder de e, usch jag längtar bara mera o mera 6 dagar kvar!
Tiden går så trögt i skolan så jag somnar snart men nu e de bara en dag kvar o så e de 2 veckor skolfritt, skönt!







/ jojjo

Jag kolla fel tid på träningarna o nu har jag ingen skjuts, yey!


/jojjo


Mäkti låt

Idag de 2 sista lektionerna så var alla som ska till Åland på skolmusik o bandade in demon som vi ska skicka dit. Hoppas,hoppas den blev superbra! Låten vi sjöng heter Adiemus - Karl Jenkins, den har ett påhittat språk, alltså orden betyder inget. Tycker nog de lät ganska så mäktigt. Här e låten för e som inte hört den :)



/emppu

Läxor

Har gjort matteläxan nu, än ska jag göra engelska o sedan blir de väl att läsa på religionsförhöre vi har imorgon, inte så kul...

blää..

/emppu

freeze froze frozen

Skolan: 2 timmar långtråkig modersmål, sedan ble de lunch o så gick vi till ämbetshuset o var på lektion där typ seda gick vi tillbaka till skola o fy så kallt de är ute! Studiehandling hade vi efteråt, man fick berätta vad man gjort på praon. 2 sista lektionerna hade vi tillval, jag hade textilslöjd o jag ska börja sticka baby sockor eftersom de är obligatoriskt att göra baby kläder i 9:an. Passar ju bra nu när jag har någon att sticka till också. Stickade senast typ i lågstadiet, men jag hoppas sockorna blir bra iallafall. Efter skolan for vi till piffi o sedan på hjälpledarskolning. Nu ska jag dricka choco cappuccino.

kram
emppu

Spinnin' it up!



/ jojjo

Think I'm gonna let her burn, champaingne in the glasses, flip the bottle!

hello, jag kom hem från stan för kanske en timme sedan, jag köpt no bara såndär saker som jag behöver men jag kan visa imorgon för nu e jag så lat att jag inte orkar visa just nu. Men nu ska jag äta en tomatsmörgås o latte. skulle måsta läsa på moddeförhöret men problemet e ju att jag inte hittar boken, heh.



/ jojjo

Finally

Äntligen så mår jag bättre, tur det för jag vill inte bli sjuk och absolut inte få spy sjukan. Nåja, nu ska jag sluta kolla på sex and the city för idag, har ändå kollat 4 avsnitt så.. kanske dags att göra något vettigt.


kram
emppu

Appletea

Hejsan, de känns som man har en massa läxor nu före sportlovet! Har börjat se på sex and the city de första avsnitten från säsong 1 för dem har jag än inte hunnit se. Är jättetrött o har lite huvudvärk, men jag hoppas de blir bättre snart.

dagens fjantbild

//emppu


knokk.se har nya klockor / limited edition!






knokk har fått nya klockor, limited edition , njah jag gillar nog domdär ''vanliga'' mera men inte skulle de skada att ha en såndär ny heller !

/ jojjo

it makes me wonder




/ jojjo

My eyeballs stuck on replay

hejsan, kom just hem från stan. Jag satt en del åt sidan som jag hämtar imorgon med mamma eller så på onsdag får se, jag köpt bara maxfactors nya mascara o hämta sallad från subway som jag ska äta snart.
Klåp som jag e så halkade jag ner på ryggen då vi skulle till butiken men som tur repa inte såren upp eller nått värre men de värker så jag tog en värktablett just så de blir väl bättre (?), haha.





/ jojjo

PRESS IT UP!



/emppu

Vilken film?

Hejsan, idag blev de en vanlig skoldag igen, jag skulle nog ha kunnat vara på prao 1 vecka till! Nåja bara 1 vecka skola o sedan är de sportlov. Jag o jojjo hade tänkt fara på bio imorn eller på onsdag, ge tips vilken film ni tycker e bra som kommer på bio, kanske Snabba cash?

/emppu


Mysdress

Hejsan nu har jag fotat lite. Fick med alla kläder som jag fick idag åtminstone, men säkert har jag glömt bort något (som vanligt)

svart mysdress, jag vet, inte den bästa bilden, men den får duga.


ansiktkräm från lumene, cosmopolitan, svart bh, mascara: Maxfactor false lash effect, concealer från lumene.


svart långärmad, spets där bak på ryggen, emppu♥


lite bättre bild hur spetsen ser ut :)


visst söt? Den är lång så den ser lite pyjamasaktig ut, men den är jättemysig!


de längst till vänster behöver ni inte bry er i haha för de e godis! men jag ska försöka ha med en såndär fitness till skolan så jag inte behöver gå hungrig hela dan.

/emppu

Go faster go faster go faster/Gran canaria, mas palomas



Kissie är ju på gran canaria nu men hon åker hem just då jag flyger dit, haha !

/jojjo


everybody is looking for love but why ?







/jojjo

Turkisk yoghurt

Var som sagt till butiken, fick en massa grejer. Tar bild på de senare, så på kvällen kommer bilderna upp! Ätit lite mat snabbt o nu ska jag byta kläder o så ska jag på city jam. Vet inte ens om de är nåt idag, hahah.

bloggar senare idag.
/emppu

dammsugat hela huset + tvättat kläder + varit ut med hundarna + JAG HATAR SNÖ!



/ jojjo

21 februari

Hejsaan! Ute snöar de en massa, usch då, jag vill att de ska bli vår snart! Tror att jag snart ska fara till butiken, behöver verkligen köpa en ny mascara. Dagens bild, fuktigt hår o bara lite sminkad, men men... :)


/emppu

Sweet home

Före vi for till farmor så slog jag till högra foten i dörrkarmen riktigt rejält, tar fortfarande lite sjukt o de lite blått, ajdå! Hos farmor fikade vi o kollade på Melodifestivalen. Farmor lärde mej också att virka igen eftersom jag glömt bort det,haha. Vi kom hem för lite mer än 1 timme sedan o sen dess har jag kollat klart filmen sweet home alabama som kom på sveriges 4. Det känns nästan som jag nattbloggar nu, men det är ju inte egentligen så sent. Nu ska jag tvätta tänderna o gå sova jag med, sov gott läsare!

/emppu


Who I know



Knipetiknåp, nu går jag o sova gonatt !
/jojjo

Var är du panadol burk ?









Jag hittar inte panadol burken typiskt, de gör verkligen ont nu. Jag ska ta tempen nu för jag har känt mej såhär borta i huvvet haha nej men påriktigt, jag har mått dåligt nu en vecka snart, nå på måndag så ska jag till hälsosystern ändå så vi ska se va de är, hoppas jag inte har feber för jag vill verkligen inte ha en inflamation till i magen, no thanks!

tröja , H&M
svarta jeggings , gina tricot (inte med på bilderna)
nitarmband , no idea
ring , H&M (inte med på bilderna)

/ jojjo

hungala bugala + amarillo

hejsi svejsi, nu e jag äntligen hemma från en dag med coastline conquest, först halv 11 så for jag o kolla på mina träningar eftersom jag inte får träna på två veckor o så efter de så for hela laget o skjuta pilbåge men jag gjorde inte de heller eftersom jag inte klarade av de heller men sedan for jag o mamma till GV galleria o drack en latte o åt en jättegod sallad. Efteråt så for vi till butiken o så kom jag hem o så börja jag laga mej färdig för en kväll med CC på amarillo, jag e så mätt så jag spricker men oj oj va de var gott o roligt.
Dehär e bara lite bilder från kvällen men jag kanske visar mera senare i veckan.



 












/jojjo

Lika som bär?


Menat som ett skämt, men visst söt slickepinne? Gjord av vit och mjölkchoklad.
Har bråttom nu, tror att vi ska fara till farmor o farfar.

/emppu

Update

Efter städning så spelade jag guitar hero o sedan så cyklade jag på motionscykeln efteråt så tog jag en snabb dusch. Maten är snart också klar.

google

/emppu


Say it

Godmorgon! Har ätit frukost och har nu sett klart skins säsong 3. Ska slänga på mej nå kläder o börja städa lite i mitt rum, jag tror att de verkligen skulle behövas!

/emppu

In jojjo´s place

Som sagt så for jag o jojjo till filmtown, kul att de kom hit! Vi köpte en massa godis o tidigare så hade jojjos pappa köpt en massa dvd filmer för 9.90. Vi såg på en "skräckfilm" den var inte så hemsk, handlade om typ en nunna som vakna till liv o så kollade vi på ett par sex and the city avsnitt.  De var fredagsmys på hög nivå!

//emppu

5:e praodagen

Började vanlig tid, (9-15) vi for inte alls ut idag eftersom de var så kallt, över -20 grader. Vi stannade inne hela dagen o man märkte att barnen blev vilda. På samlingen så gav alla mej en present - en bok där alla barn fått rita varsin teckning. Har också fått åtminstone 3 medaljer, roligt att få små presenter, nä men verkligen, de var roligt att de gillade mej, kanske jag är bra trots allt att handskas med barn? Sedan efter samlingen åt vi mat o sedan var jag i mellangruppen som har sin sagostund. Läste också själv ett par böcker idag o igen som alla andra dagar spelade jag en massa Uno, haha. Minns ni pojken från 2:a praoan som sa att han var kär i mej? Före mellanmålet gav han mej en bamsekram och nöp mej i kinderna, roligt hade han. Efteråt gav han mej massage också! Efter mellanmålet fick de se på video och första gången på hela dagen satt alla tysta o stilla. Då jag skulle fara vinkade alla hejdå till mej o en annan pojke sade också att han var kär i mej, haha, småbarn är så söta ibland.
På blanketten fick jag allting utmärkt, var faktiskt lite förvånad men jätteglad.
Kan säja att denhär praon blev mycket bättre än vad jag hoppades. Visst var man trött då man slutat efter dagen men de var också mycket skratt o lek på dagarna.

Kan ju tyvärr inte säja några namn eller lägga ut några foton eftersom jag hade tystnadsplikt.


de flesta sakerna jag fått.

Tack för praoveckan, jag hade kul!
emppu

Filmtown

Hejs, nu ha sista praodagen tagi slut o nu sitter jag hos jojjo. Ska ha fredagsmyys hos jojjo ikväll. Vi hade också tänkt fara till Filmtown som har öppnats i piffi idag. Men nu ska vi fara!

/emppu&jojjo


19 februari

Hinner inte skriva så mycket men snart så ska jag fara till min sista praodag, snyft! Bjuder på 2 bilder.





/emppu

OneRepublic


OneRepublic - All The Right Moves

//emppu

4:e praodagen

Min dag var som vanligt 9-15. På morgonen så gick vi till tennishallen. Där hade vi gympa o hinderbana o en massa sånt, haha mitt barnasinne e fortfarande kvar så de va kul där! Sedan gick vi tillbaka till dagiset o där fick vi mat. Vi fick gröt och jag har aldrig vetat att småbarn äter som nå hästar, haha. Spelade spel o läste böcker för dem, ritade m.m. En pojke försökte också lära mej hur man fingervirkar. Jättekallt där ute, tur att jag lånade mammas vinterskor!

Efter prao så for jag o arbeta o sedan gick jag hem så de är först nu jag är hemma.
Sista praodagen imorgon, denhär veckan har gått supersnabbt!

/emppu

I forgot my pants

Welcome to Polyvore!

/ jojjo

Damn stairs

hey, jag kom hem för ungefär en timme sedan. Var med emppu till stan idag, jag hitta nog inte nå annat än ett par vanliga svarta tights men så ha jag kollat på ett halsband o en tröja ganska länge men jag försöker spara lite till resan. Sedan så var emp o jag till rax o haha jag vet inte va som gjorde att vi bara börja skratta mittiallt haha, kul var de !
Jag ha inte skrivit något om praon i know, men va ska man säja de e mysigt o de vill sitta i famnen men de tar verkligen sjukt i magen ännu så jag äter ännu en massa värktabletter.
Idag e de bara två veckor kvar tills jag fly away till gran canaria!



/ jojjo

På kvällen har vi gjort dehär

Efter praon så for vi till stan. De var kul att kolla i butiker o chilla. Köpte bara 2 ansiktsmasker. Vi träffade också heidi i vero moda o hann prata en stund. Efter vi gått färdigt i alla butiker for vi till Rax o äta.

Gammal bild från jojjos kalas som var i rax :)

/emppu


3:e praodagen

Hejsan nu är jag hemma! Ska berätta lite om min dag.
Började på dagiset klockan 9. Vi stannade lite längre inne eftersom de var så kallt ute, men vi for nog också ut en stund. Sedan morgonsamling o mat. Jag börjar kunna rutinerna nu och vem som behöver hjälp och såna saker. Efter maten så var jag o såg på vad förskolebarnen höll på med. Jag spelar en massa olika spel varenda dag, idag gjorde vi pussel också. 13.30 är det "kaffepaus". En timme efteråt blir de mellanmålsdags. Sedan lekte vi hela havet stormar o sedan klädde barnen på sej o sprang ut. Då var klockan 15, så då fick jag fara hem :)

/emppu

17 februari

Brrrr... Ute är de -18 grader, kommer att frysa till döds då vi ska vara ute med dagisbarnen, och jag som inte har ordentliga vinterskor! Men nu måste jag börja fara, när får ni dagens bild.

Puss
emppu


Fastlagstisdag

Nu på kvällen så har jag varit ensam hemma, skönt. Håller på med 3:e säsongen av Skins nu. Skönt att man slipper alla läxor då man har praovecka. Pratat med jojjo i telefon några gånger ikväll också, vi tänkte att vi skulle fara till stan efter att vi slutat på dagiset, får se vilken tid de blir.
Men nu ska jag bara vara på datorn en stund o sedan så småningom så går jag o lägger mej.

Hoppas ni haft en bra fastlagstisdag! (faxlaxtisdag som barnen sade, haha)
emppu

We are the world for Haiti


spola fram till 1.05 :), underbar låt!

//emppu

2:a praodan

Jag var i dagiset redan 8.15 så de blev  en tidig morgon för mej. Halv 10 så hade barnen vinter os i skidning. Efteråt fick de korv o varm saft. På morgonsamlingen så fick de varsin guldmedalj eftersom alla varit så duktiga på att skida.. Sedan blev de mat. Fastlagsbulle till efterrrätt, nam! Av en pojke på dagiset så fick jag ett halsband med finlands flagga o ett rött hjärta på. En flicka frågade honom om han var kär i mej, han svarade: jaaa, kanske lite käär, haha småbarn är för gulliga! Spelade mycket uno idag. For hem sedan klockan 15.

Någon frågade i vilken grupp jag har prao i, det är i ekorrarna.

//emppu

I want my self to belive that planet earth moves slowly



/ jojjo

Grattis Sara, U make our days

Nu har jojjo laddat upp bilderna från lördagen. Vi var då hos sara o firade henne. Men det är idag hon påriktigt fyller super sweet 16! Grattis! ♥ Mycket o god mat fanns de, hann ju inte ens smaka på allt, haha. På kvällen såg vi också på en film, den hade något med valentine's day att göra. Vi åt också ben & jerry glass, nam! Vi sjöng singstar o jag busade runt med deras hund nessi tror jag den hette, så himla sööt! Jättekul kväll :)
Tack alla!


födelsedagsbarnet Sara!


jennifer o heidi. Heidi håller på o imiterar någon, därför ansiktsuttrycket.




haha, helt oförberedd, ser helt rädd ut ju.


emma, jennifer, heidi + simones hand






ser kanske lite skrämmande ut, eller jag tyckte iallafall det, men supergott!




eh jaaa... no comments








naaw, va söt bild!


sötboll!




chokladfastlagsbullar!


Jojjo & Emppu

Inlägget från jojjo&emppu, enjoy the pics :)


Just wait for it

heey , jag håller på att ladda upp bilder från lördag, up soon !



/ jojjo

1:a praodan

9-tiden så började min första praodag. Hade många ivriga barn runt mej som ville visa mej runt. Sedan blev de morgonsamling. Och sedan så for alla kullarna (björnarna, kaninerna o ekorrarna) ut o leka. Fick göra snökakor o dra pulka, haha kul! Då vi var inne igen åt vi mat o sedan blev de en massa spel o pyssel. For därifrån ca. 14.15. Sedan for jag till läkaren. Sedan åt jag en panini. Har pratat med jojjo i telefon här på kvällen.
Gäääsp, är trött efter första praodagen.

//emppu


Godis,godis,godis, jag kan inte ens tänka på godis just nu

Jojjo kom till mej då ca. 14 tiden. Vi kollade bland annat filmen Scary movie 2, tack för lånet, erika! Åt en massa choklad o helt enkelt chillade. Båda hade vi mjukisbyxor o var osminkade. Jojjo var tvungen att fara hem ca. klockan 20 men jag hade en rolig dag. Hoppas ni också haft en bra vändag!
Nu på kvällen så har jag tagit en lång dusch, ser redan att pyttelite har min hårfärg blekts, men de e bara bra, för såhär mörk vill jag inte vara. Än ikväll måste jag skriva vad jag har för förväntningar inför praoveckan. Japp, imorgon så ska jag fara till ett dagis på prao. Trodde att vi inte skulle få läxor över veckan men jag hade fel. Vi ska efter prao ha ett föredrag om vad vi gjort och så... Jag kommer säkert att berätta lite vad jag håller på med i dagiset nu på veckan också.

Men nu måste jag börja göra mej redo inför natten o sedan ska jag gå o sova, gonatt!
emppu

Happy Valentine's day!




Hoppas ni har en bra dag!
Önskar
emppu&jojjo

Ledig



sluta vara *copycat*

/emppu&jojjo

Pretty chic

Jojjo är påväg till mej nu. Tog bilder på mej före kalaset, men lämnade kameran hemma eftersom jojjo tog med sin kamera, hon sa att bilderna kommer på bloggen ikväll. Men nu kommer de bilder på mej, hihi.




Lockade håret :)



/emppu

Ordinary people

Godmorgon! Nu har jag ätit morgonmål o kollat på tv o pratat med jojjo. Hon ska senare komma hit till mej idag så får vi se vad vi hittar på. Nu är de dags att slänga på sej nå kläder.

//emppu

Lips can lie

Ska snart hämta upp jojjo o sedan ska vi till österhankmo. Vi ska fara dit o fira Sara! Jojjo tar med kameran, så de kanske blir lite bilder. Hoppas vi hittar dit, har aldrig varit där förr.



//emppu

Kalappadingeldongel

hejs, jag var just till GW galleria med mamma på waynes o drack en latte, njom. Och till lindex sådär snabbt bara för att de gör ännu ont o de e inte så trevligt att gå med mjukisbyxor på stan då alla stirrar men jag hitta en väska som jag ha funderat på skitlänge o en vanlig basic vit tröja o de var allt men jag visar de senare.
Nu ska jag lacka naglarna i silverglitter typ o nått sånt, later!
heyheyhey, Alexander Mcqueen har dött för nån dag sedan, synd, hans kläder var så skumma o sagolika, jag tror inte nån annan kan de lika bra som han.



/ jojjo


Mitt rum

Tänkte att jag skulle lägga upp nå bilder hur mitt rum börja se ut. Färgerna är ju inte exakt som i verkligheten, men jag försökte ta några bilder iallafall. På sportlovet önskar jag fara till ikea eller fara någon annanstans o köpa nå nya saker till mitt rum. Eftersom pappa är borta hela veckoslutet så har jag inga lister uppe, men han ska laga dem sedan senare, för jag vet inte hur man gör, hahah! 





Lila tapeter på alla 4 väggar, orkade inte längre med dem...






Här ser ni tapetbortagningen. Jag sprayade bara på tapeten vatten blandat med nåt medel i en flaska, det tog ganska länge eftersom jag gjorde ganska mycket själv o jag hann inte ta bort tapeter varje dag.








En vägg är då mönstrad. Den är mycket mörkare än de andra 3 väggarna. Mönstret är typ blommor.
De 3 andra väggarna är ljusgråa. Jag är nöjd :)

//emppu

morningkiss + nu ska jag laga gröt , mums.



/ jojjo

sweet dreams

Ska snart o gå o lägga mej, men jag ska läsa cosmopolitan först. Men bloggar imorgon igen, eller egentligen idag, hahah!



Önskar
emppu

Hey guys, I'm back on track !

hejsan svejsan, nu har jag inte bloggat på ett tag o ni vet nog varför, emppu har varit en superduperbloggare på denhär senaste veckan o bloggat om hur jag mår o vad jag gör o sådär, tack emppukära !
Kanske ni vill veta lite om min sjukhusvistelse, förra torsdagen vaknade jag med hemsk magont men jag for till skolan endå o efter en timme kunde jag inte ta smärtan nå mera så jag for till hälsosystern o därifrån till hälsocentralen på blodprov som jag hatar ! Därifrån till sjukhusakuten på mera blodprov o kl 7 tiden på kvällen så opererades blindtarmen bort. Jag kan säjja att jag önskar inte inflamerad blindtarm till någon i uniwersum för de var allt annat en trevligt, så jag var på sjukhuset 2 nätter o grät nästan hela nätterna, usch de var så hemskt,jag skakade, o usch allt var så jag visste ju inte ett piss de bara kom sådär poff! Well nu har jag levt på panadol i en vecka o gör de ännu för de värker verkligen men vad gör man, så har jag inte varit i skolan på hela veckan men idag så var min första dag i skolan på denhär veckan, men idag var jag o tog bort stygnen o de var inte så mysigt heller de sved nog tillräckligt, så nu får jag leva med 3 ärr på magen, men jag ska se de som sara sa : men hey nu kommer du att ha 3 coola ärr på din mage ! , haha ja men nu ska jag o ta en till panadol för om jag sitter en sekund till så dör jag, nånej men huff, bloggar mera imorgon.
ja o så måste jag bara skriva tack emppu för att du kom till sjukhuset då jag var så sjuk för de hjälpte verkligen för man visste ju att man inte är ensam, såklart sovde mamma/pappa med mej på sjukhuset men endå.



seeya !
/jojjo

Let's dance right now

Hejsan, kom gående hem, mötte nästan ingen, inte undra på de e ju -17 grader där ute, skitkallt ju! Bloggar senare, nu ska jag se på let's dance!

//emppu


Kokosbollar

Shamoon! Efter skolan så for jag till jojjo. Vi har bakat kokosbollar, nam! Sedan såg vi också en film på tv. Vi
funderade lite på att fara på skolans filmkväll men vi har redan sett 2/3 filmer, så vi skippar, hehe. Vi har en chillkväll här istället.



//emppu&jojjo


Mikä boogie



//emppu

Kvälls update

Efter Glee så pratade jag med jojjo i telefon o hon sa att hon mådde så pass bra nu att hon ska komma till skolan imorgon, yey! Imorgon ska hon också få ta bort stygnen. Men nu ska jag så småningom börja gå o lägga mej.

Sov gott!
emppu

Hårfärg

Såhär blev det, lite för mörkt nog men de bleks.
 
Jättedåligt ljus o så men den får duga!

//emppu


Ögonbryn

Typ helt vanlig skoldag idag, efter skolan så for jag genast till stan. Hade frissa tid klockan 15.15. De blev nog mycket mörkare än vad jag tänkt mej men jag vet att de kommer att blekas. Jag hoppas färgen håller bättre denhär gången. Klippte bara pyttelite vid topparna, försöker få längre hår till skolavslutningen! Var hos frissan i 2 timmar sedan så köpte jag födelsedagspresent åt Sara o så köpte jag ögonbrynspenna. Har aldrig behövt använda någon färg på ögonbrynen eftersom jag förr varit blond o jag har naturlig fin färg på ögonbrynen. Men jag tänkte att nu när mitt hår är mycket mörkare så kanske de var dags att köpa.


chocklad, ögonbrynspenna från lumene, hoppas den är bra! födelsedagspresent :)

//emppu

Hungrig

Hejsan, nu är jag hemma igen! Varit en lång dag men brerättar mer om den snart, måste få i mej nå
mat nu!

/emppu

11 februari

Godmorgon på er! Gick o lade mej med fuktigt hår igår men då jag vaknade hade jag inte ett fågelbo på huvudet som jag vanligtvis brukar ha om jag går o lägger mej med fuktigt hår, nåja jag hoppas mitt hår ser någolunda ut, jag har inte orkat fixa de idag :)
Tog just en webcam bild, där kan ni också se lite hur min nya vägg börja se ut.

puss
emppu


Till frissan imorn

Imorgon genast efter skolan så ska jag till frissan, ska inte klippa, men färga ska jag. Funderar på att färga de mörkare (igen) men jag vet inte riktigt. Nåja, får se hur de börjar se ut imorn!

Gammal bild men jag hade så fint hår då!
emppu


Yes!

Har vetat det redan 1 dag men... Jag ska få en 4:e kusin!! Nu får jag börja sticka baby vantar o sockor, hihhi :)

bild från google

/emppu


An hour

Har pratat med jojjo nu mer än 1 timme. Hon sade att hon hade jättesjukt i magen på morgonen, men de blev lite bättre sedan. Hon ha tittat på sex and the city o ätit glass, jag vill också! Det tar sjukt att sitta så därför ligger hon mest. Vi pratade om allt möjligt men jojjo sa att hon skulle försöka komma till skolan på fredag, hoppas hon mår bra tills dess.

//emppu

3 dresses





 

allt från asos

//emppu


I'm like... happy

Förlåt för jag inte har bloggat något alls idag, men de är först nu jag är hemma! På morgonen hade jag inte tid att blogga. Läste på moddeförhör vi hade idag, hoppas att de gick bra! Sedan på dagen kom de en tapetserare hit o tapetserade om mitt rum! Nu sitter jag i mitt rum o ser runt mej, de blev finare än vad jag trodde! Lovar att bilder kommer sedan då pappa satt fast alla listor o sånt på plats. Nu drömmer jag om en ny säng, byrå m.m. Kanske bär de av till Ikea också här så småningom. Efter skolan så var de hjälpledarskolning, höll på ungefär till 17 o sedan så pratade jag med sussi medan vi gick hemåt.

Nu ska jag beundra mina väggar, haha!
emppu

Ögonbrynspenna

Har naturliga ögonbryn men jag tänkte köpa mej en ögonbrynspenna, tänkte de skulle vara kul att testa. Men nu är de så att jag absolut inte vet vilken som är bäst så om ni kan något om ögonbrynspennor, så berätta gärna åt mej! Ni som använder ögonbrynspenna, berätta vilket märke ni använder. Tacksam för svar! ♥


kram
emppu

I'm freaking out

Varit hos jojjo ikväll. Hon kan sitta på en stol nu i korta stunder men hon har nog fortfarande ont. Gick sedan hem. Har en massa saker som jag måste/vill göra idag men jag vet att jag inte hinner göra allt idag, tiden räcker inte till! Får stress! Imorgon så ska de komma någon hit o tapetsera om mitt rum på morgonen, jippie, håller tummarna för att de ska bli fint :)

/emppu

I skolan

Hann som sagt inte med något morgoninlägg idag, jag gick till skolan så därför. Men nu på mattelektion så sitter vi i datasalen så jag tänkte passa på att blogga! 1 lektion efter denhär, sedan ska jag till jojjo o föra någo läxor till henne. Bloggar mer sedan när jag är hemma.

kram
emppu

Maniac

Nu passar jag på att dela med mej av bilder som annars är ganska pinsamma av sej, men ibland kan man vara lite galen framför webcammen. Ska äta äppelpaj o se på lite tv, sedan ska jag försöka göra läxor o sedan tar jag natten, så enjoy o få ett gott skratt!


Vackert värre.... jag ser ut som en insekt.. eller en grönsak, avgör själva!


Försöker vara ledsen, ni ser ju hur bra jag är att fejka.


Har ser de ut som jag varit på platik kirurgi, markerade kindben o höjt ögonbrynen, haha!


eh jaa... no comments....




Hahah, denhär bilden tar nog priset! :)

Gå o sov tidigt idag så ni orkar, imorgon är en ny dag!
emppu


Na-na-na

Ojdå, måste börja fara till min violinlektion nu, hörs senare!

/emppu

8e februari

Fick lite bråttom iväg till skolan, de e ju måndag, men jag hann i tid! Helt vanlig skoldag men efter skolan så for jag o besökte jojjo. Hon såg piggare ut men har nog fortfarande lika ont.... Förde iallafall läxor åt henne o stannade där till ca. halv 17. Vi kollade lite på sex and the city. Jojjo hade tittat åtminstone 10 avsnitt idag av serien, haha! :)

//emppu

Trolla bort svullna ögon



Det händer inte så ofta men när de väl händer att man vaknar med uppsvullna ögon så har jag panik! Man vill ju inte gå omkring med grisögon hela dagen. Men då testade jag att göra såhär, o då såg man inte att ögonen var så uppsvullna.

• börja med concealer på ögonlocket o under ögat

• sedan lite foundation, gör likadant som med concealern, nu syns inte blodådrorna lika bra.

• lägg en vit ögonskugga över hela ögonlockat ända upp till ögonbrynet

• dra med vit kajalpenna vid nedre fransraden, de ger ett piggare intryck o de röda försvinner

• böj ögonfransarna ordentligt med fransbörjare, lägg ett eller två lager mascara, klart!

Dethär funkade iallafall för mej :)

//emppu


Duo

Jojjo ringde till mej, vi pratade ca. 1 timme eller nå sånt. Hon har fortfarande lika sjukt i magen, så hon e väldigt uttråkad när hon bara kan ligga o se på tv o äta glass. Som tur är så har hon ju sex and the city boxen! Nåja, imorgon ska jag iallfall fara till henne efter skolan.
Ikväll var jag på city jam, kändes lite ensamt då jojjo inte var med... men nog va de ganska kul. Vi skulle vara i par o hitta på en liten dans,haha. Sedan har jag tagit en lång dusch, skönt med hårinpackning. De blir nog att försöka göra spanska läxan nu.

//emppu


In my head

Shawtys Like A Melody In My Head

/emppu


Is everything good now?

Har just tagit bort all reklam från bloggen, hoppas ni slipper in ordentligt nu! Fått höra att vår blogg funkat dåligt efter att jag satt in reklam men nu e allt borta så nu skulle att borda vara bra.
Funderar på att beställa hem nå kläder från h&m, ska bläddra lite i katalogen spring season 2010 o se om jag hittar något.

//emppu

Yesterday

Igår så var vi ju som sagt i sundom. Också jennie o sannah va där, vi snackade, kollade på melodifestivalen o var på datorn. En massa skvaller blev de iaf. God mat va de också, som alltid :)
Sedan så visade min kusin nya redigeringsprogram o lite sånt där, måste försöka komma ihåg nu att använda dem! Filmade också in en video där min kusin äntligen får sin kamera att funka, hahah vilken glädje!
Kom hem ca. 1-tiden o gick o sova där vid 4. Kommer att bli problem att gå o sova tidigt ikväll,oops.



outfit:
jacka från h&m, ny!
grå topp
mörka jeggings
smycken
naturliga naglar


hard rock halleluja!


födelsedagsbarnet :)

//emppu

Till sundom

Ikväll ska vi fara till sundom för att fira mina kusiner som fyller år! Ska bli roligt att träffa släktingarna igen.

Bättre outfit bild lägger jag upp imorgon!

Ha en bra lördagkväll!
emppu


About jojjo

Ringde just o pratade med jojjo i telefon. Hon säjer att hon har sjukt i magen o att hon kan nästan bara ligga så därför kan hon inte blogga. De tar för ont att sitta. Så hon ligger mest o kollar på tv. Lite mer sömn hade hon fått denhär natten än förra. Ska på måndag börja föra läxor åt jojjo så hon inte lämnar så långt efter oss andra.

//emppu

060210

Godmorgon! Vaknade nog klockan 11, men har ätit morgonmål o kollat på tv. De e väl nog dags att börja göra något nu. Igår så for jag till konvent där ca. 21-tiden. De var nog en helt bra konvent, kunde bara inte släppa allting annat när de hänt så mycket o så denhär veckan. For hem sedan då de tog slut.
Jojjo skickade på morgonen att hon tror att hon slipper hem igen mellan 11 o 12 så hon är säkert hemma nu. Tur att hon inte behövde vara så länge i sjukhuset.

//emppu


Konvent

Nu e jag klar inför konvent, hoppas de blir kul!


Ha de bra!
emppu

Sång om ingenting


/emppu

Update Jojjo

Klockan 14 så for jag från skolan. Missade sista timmen men de är någonting jag inte ångrar. Mamma förde mej först till piffi där köpte jag godis o ett litet mjukisdjur till jojjo. Sedan for vi till sjukhuset. Jojjo såg trött ut, men jag såg att hon började må bättre nu. Hon hade opererats ca. 19 tiden. Allting hade gått bra o de var tur att de opererade före blindtarmen sprack. Hon hade inte kunnat sova så mycket på natten, men hon har ju fått vila mycket nu. Tur så har hon ett eget rum o behöver inte dela. Då jag kom in låg hon där o åt isglass, glass e typ de enda hon ätit idag, men tur att något iallafall slinker ner! Vi satt där o pratade om allt möjligt o johanna o hennes mamma kom också o hälsade på. Jojjo ska stanna över natten på sjukhuset men troligtvis slipper hon hem imorgon. Sjukt hade hon i magen, stackarn kunde inte skratta för då tog de så sjukt! Började fara hem 15.45. Men nu vet jag åtminstone att min vän lever! Önska henne att hon ska krya på sej! :)

//emppu

Runebergstårta

Då jag kom till skolan så hade jag så mycket känslor inom mej. De händer liksom så mycket nu. Skolan, stress, fritid, bloggen, jaa....fick ju ett litet utbrott i skolan men allt känns mycket bättre nu. Fick ju runebergstårta också idag,nam!
Så idag kanske inte kändes som den bästa dagen på morgonen, men de små saker mina vänner gjorde för mej idag betydde otroligt mycket för mej. Ska inte glömma bort vår klass 9A, hur konstig, stojig och omogen klass vi är så e de alltid så mycket skratt o humor, man kan helt enkelt inte vara ledsen i vår klass, ni fick mej också att må bättre! :) Tack allihop!
Nu har jag just kommit hem. Efter dethär inlägget så ska jag skriva uppdate om jojjo. Så håll ut. Köpte också en konvent biljett, tror nog jag ska fara dit. Iallafall en stund. Så jag måste nog börja fixa mej o så, de kommer att bli bråttom!

//emppu

050210

Vet inte om jag fick så mycket sömn. Hade så mycket saker i huvudet så jag kunde aldrig riktigt slappna av. Mådde illa på morgonen, huvudvärk o ont i magen men har tagit en panadol så nu känns de bättre. Mina händer skakar dock mer än va de brukar. Vet inte heller hur jag ska göra med konventen. Äh, måste helt enkelt se hur min dag går.
 
såhär ser jag ut idag, förlåt för mitt ansiktsuttryck

//emppu


Glee

Kollade äntligen på ett avsnitt Glee, har missat några avsnitt tror jag, men nu så hänger jag ju med i handlingen igen. Kollade snabbt upp finska läxan o ska nog snart börja fara till sängs, hoppas jag kan få lite sömn, jag vet absolut inte vad som kommer att hända imorn!

//emppu

Mangos

Har aldrig riktigt gillat frukten mango men nu när jag smakade en liten bit kunde jag inte få nog, nam så gott! Så nu vet jag att jag absolut kan smaka på mango glass. Förr har jag aldrig vågat,haha! Suttit o kollat på ett avsnitt skins o mumsat på mango.

//emppu


Please, read this!

Hejsan, kommit hem först nu. Min dag har varit så upp och ner, massor av blandade känslor. Jag ska berätta.
I skolan så träffade jag jojjo&sara vid skåpet. Jojjo sade att hon hade skitont i magen, men hon ville ändå vara i skolan eftersom hon tyckte att hon missat så mycket på siståne. På rasten så gick vi runt i skolan lite o först då förstod jag att jojjo inte bluffade, hon hade verkligen jätteont i magen. Då 2:a lektionen skulle börja så for jojjo till hälsosystern. Hon kom aldrig tillbaka så jag packade ner hennes saker i hennes väska o hängde den på en krok utanför klassrummet. Då vi sitter o äter i matsalen så kommer hon o säjer att hon ska fara till HVC.
Klockan 13 har jag tandläkartid. Lite försenat som vanligt. Allt gick bra, behöver bara ha tandställningen varannan natt nu. Jag ser att jag fått ett sms från jojjo, det står: Far till sjukhuset nu o ska kanske opereras. Jag blir verkligen jätteorolig då jag går tillbaka till skolan. Funderar på att hoppas de inte är cancer eller något allvarligt, jag vill ju inte mista henne! Klockan 14 får jag veta att jojjo har inflamerad blindtarm, hon e rädd. Jag blir rädd. Vad kommer att hända nu? En halvtimme senare så skickar hon att läkaren tar en massa blodprover o sånt. Jojjo som hatar sprutor! Stackarin! Efter skolan far jag o jobbar. Försöker vara mitt glada jag. Då jag går hem ca klockan 17 så ringer jag jojjo. Ingen svarar. Jag hoppas att inget dåligt har hänt. Hon ringer upp mej efter 20 min. Är så glad, så lättad. Jojjo ligger nu o får dropp o hon ska opereras nu mellan 18 och 19. Ingreppet tar ca. en halvtimme. Hoppas att de är inflamerad blindtarm o inget allvarligare. Vi hann bara prata i 10 min, så dehär är typ allt jag vet. Ska försöka håller er uppdaterade vad som händer. Tror att jojjo ska ringa imorgon, får se vad som händer då. Hon missar konvent o de kanske jag gör med, huvudsaken är att hon blir bra. Förlåt för mitt långa inlägg, men försökte verkligen förkorta det. Alla hoppas o sänder er kärlek♥ till jojjo att operationen går bra o att hon ska äntligen slippa smärtan!

 
Du & jag 4ever!

//emppu


I'm back

Godmorgon! Saknat mej? haha. Idag är de torsdag då. Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag kände att jag behövde ta en bloggfri dag. Men idag bloggar jag som vanligt igen! Jag har tandläkare idag så jag vet inte riktigt hur jag ska göra med gympan för att jag har tandläkare på samma gång men de ordnar väl sej!


//emppu

I wish I knew how to do, I want it but still not



/jojjo

A bit suprised

hejsan svejsan, jag bloggade inte igår men jag var sjuk o orkade inte sitta på datorn men nu känner jag att de blev bara värre i skolan så jag vet inte om jag far till skolan imorgon eller inte men kanske. Mätte febern just så jag har stegring. Vi har jumppa så de ska jag iallafall inte vara med på, ja men sedan idag efter skolan så kom sarah hit en stund o fjanta sej haha, hon ska iväg på tävlingar imorgon kl 5 på morgonen, hui, så lycka till !
Jag lovade ju en bild på mina köp från måndagen så here they are.
Tygskor till resan från H&M, ögonfrans/bryn färg nog för att jag bara ska färga ögonfransarna sedan till resan från stockmann beauty, två nagellack o concealer från kicks.
+ trosor, haha !



/ jojjo

Skins

Varit lite borta kanske de verkar, men jag har pratat med jojjo i telefon o så har jag börjat se på första säsongen av Skins o druckit choco cappuccino.

//emppu


Inget går som jag vill

Hejsan. Som sagt så skulle jag ju cykla till skolan. (Tisdagar e typ den enda dagen i veckan då jag inte kan få skjuts.) Så 8.40 går jag ut o ser att jag inte kan cykla eftersom de snöat massor o vägarna är inte plogade, gaaah! De bara att börja promenera o från himlen så snöar de regnsnö, trevligt värre! De e jobbigt värre att gå i snö. Kom nog i tid till första lektionen underligt nog, missade bara morgonsamlingen. Så min dag började inte så bra. På modersmål fick jag ut mitt förhör, de gick inte heller bra. På matten förstod jag ingenting fast jag brukar vara ganska bra på matematik men idag så ville inget gå bra känns de som.
Men nu ska jag fara på Facebook o spela Bejeweled blitz, haha

//emppu

Second

Godmorgon! Har i flera minuter försökt logga in o nu äntligen gick de. Min skoldag börjar med en lektion modersmål, inte så trevligt... Men nu ska jag börja packa väskan o sånt.

Naturligt hår, orkar inte fixa de alls idag, haha!

/emppu


You need to know what to do with your life even if it's impossible

helou, jag var just på en långpromenix o nu e jag hemma. Oj va de e kallt. Jag längtar såå till v.10 då vi far till grancanaria, tiden går så trögt så man hinner dö, haha nej men nu e de 2 vanligajävligtjobbiga veckor sedan e de prao e sedan så en jävlig vecka igen o så sportlov ! Wooho! (länge tills!) Jag va till stan idag jag hittade nog en hel del som tygskor till resan o lite annat men jag tar bild på allt imorgon/onsdag o lägger upp de då, jag har tidig träning imorgon så de blir säkert kvällsuppdatering.



/ jojjo

Sexton

Måste också gratta min kusin här på bloggen, hon fyller ju 16! Grattis Erika! ♥


Gammal webcam bild

Ha en bra dag Erika o alla ni andra också!
emppu


1 februari

Kommit hem från min violinlektion nu. Förlåt att de blivit lite dålig uppdatering idag men de blev ju i alla fall ett morgon inlägg! Försöker hinna med ett inlägg före skolan men ibland räcker tiden inte till.
Biologi förhöret gick superbra, full pott och annars var nog skoldagen okej.
Hahah, nu ska jag kolla igenom mina webcam bilder o radera de onödiga.

//emppu

Facelook

Såhär ser jag ut idag, nu måste jag till skolan!


//emppu

RSS 2.0