Klassresa

Nu är det dags att fara på klassresa, jag hoppas att resan kommer att bli super! Vi är borta 1 vecka så de kommer att vara tyst här på bloggen ett tag, men när vi kommer tillbaka har vi troligtvis en massa nytt att berätta o visa er. Under tiden kan ni ju passa på att fråga eller skicka mail om ni vill. Hoppas ni får en riktigt bra vecka!
kram
emppu

rai rai rai

Märkää - Petri Nygård
//emppu

Ethan

På morgonen for jag till gymmet o sedan fixade jag mej o började skriva en lista på saker som jag behöver ha med. På kvällen for vi o hälsade på hos fammo o faffa eftersom min faster o Ethan kommit hem på besök. Min kusin hade vuxit så mycket från då jag senast såg honom, en liten grabb med en massa energi!! Söt var han med maten runt hela ansiktet, hah :)
Känns lite stressigt dehär med att packa + jag är dålig på det. Tar alltid med för mycket kläder o grejjer, men man kan väl säja att jag är på den säkra sidan, inget tar slut åtminstone....
//emppu

Sima

Hejsan!
skönt med fredag, fastän skolveckan gått supesnabbt denhär veckan. Nu börjar det svåra att börja packa inför klassresan, känner på mej att det kommer att vara jobbigt så jag sparar det tills imorgon, haha. Ikväll var jag på bodycombat o attack, känner mej stolt över att jag äntligen kan börja träna fullt ut o inte behöver vara försiktig. Annars så började jag tänka att jag är ju inte hemma på 1:a maj... så jag tänkte fira första maj ikväll istället. Jag har en stor kopp mjöd framför mej o en tippaleipä (struva) nom nom!
förra årets bild men den duger utmärkt

//emppu

Usual

Hello, idag har de varit en helt vanlig torsdag. Skola, dogwalkies, till stan på ärenden o bodyattack + spinningbodypump en helt okey dag o nu ska ja hoppa i sängs, gonatt!/jojjo


STOP

Det var väldigt skönt med sovmorgon idag! Sedan cyklade jag till skolan i regnet och hade matematik o fortsatte på vår hälso undersökning. Efter min skoldag stannade jag i skolan och åt mellanmål och sedan hade jag körlektion. Efteråt hann jag hem o ta en powernap (man blir så trött nu när man spänner sej mycket då man kör)  innan jag for igen på teorilektion. Har ingen vidare lust att fara ut o springa i regnet så jag tror jag stannar inne ikväll. Jag hoppas få se min faster o lilla kusin Ethan före jag far på söndag!
//emppu

Are You Gonna Go My Way

Heloj!
Idag hade vi sista gången resekurs före klassresan, så vi fick lite info o så kopierade vi pass. Slutade tidigt så jag var en stund i skolan o sedan for jag till biblioteket o lånade en bok och så for jag på min första körlektion! Jag var nervös före lektion men sedan gick det faktiskt helt bra, ska bli kul att köra nästa gång och få lära sej mer, jag kan ju inget om bilar från förr såå...
På kvällen for jag på en kort länk så denhär dagen har varit riktigt bra.
//emppu

Tisdag

Jag har just varit ute med hundarna o lagat mellanmål. Nu ska jag kolla på secret circle o njuta av min favoritmellis o sen ta en snabb powernap före gymmet./jojjo

 


Greyhound

Greyhound - Swedish House Mafia
//emppu

Y

De enda jag gjort idag är att fara till gymmet på bodystep och combat plus några promenixar med doggisarna o nu gör jag läxor o kollar på gossipgirl, jättebra kombo!/jojjo

 


Spillror ur ett rockstjärneliv

//emppu

Breakfast

Idag ska ja bara gå till gymmet och göra läxor./jojjo


Today look

Stickad kofta och leggings, myys! På kvällen färgade jag min utväxt, var rädd att mitt hår skulle bli rött men som tur så blev resultatet riktigt bra! Jag har färgat så länge jag minns med schwarzkopf hårfärg, hittills har jag alltid fått jättebra resultat med deras hårfärger + att man får med balsam, vilket är super. Stod vid butikshyllan o funderade vilken hårfärg jag skulle välja eftersom den jag alltid brukar ha finns inte längre men hittade ganska snabbt en liknande nyans. Så nu är mitt hår fräsht once again :)
//emppu

Titanic

Idag vaknade jag kl. 9 och for till gymmet. Sedan kom jag hem, fixade mej o for in till stan o träffade Heidi o Emma o kollade Titanic 3D.
Jag minns då jag var liten så kollade jag och min kusin Titanic varenda dag under ett sommarlov, vi tyckte den var så bra! Så nu var det dags att kolla den igen efter många år, men Titanic kan man kolla hur många gånger som helst. Jag tröttnar aldrig på den, den är en riktig klassiker o Leonardo Dicaprio e ju så jäkla het! Så idag bänkade vi oss i biostolarna o satt där i över 3h men det kändes verkligen inte att den höll på så länge. Förr har jag bara lite snyftat till den men nu kunde jag absolut inte hålla mej och tårarna brände bakom ögonlocken och sedan flödade de och rann ner på tröjan ända tills filmen var slut. Hela biosalongen satt där o snyftade. När filmen var slut hade mascaran runnit o de flesta hade lite röda ögon. Åh, de va så känslosamt!
Huhh, sedan for vi till gina tricot o h&M och efteråt till subway på en subi, nom nom!
//emppu

Sisu

kings & queens sugar showergel o aussie serum från kicks, garnier nutri-repair från citymarket
allt från citymarket

Idag efter skolan jobbade jag och sedan cyklade jag hem i snöoväder. Mamma skjutsade mej till stan o jag hittade lite smått o gott som jag behöver o lite inför klassresan. Planerna inför morgondagen är klara, känns bra!
P.S! R.I.P picnik sidan som jag använt i flera år, igår stängdes hela sidan, tack för våra "redigeringsstunder" ihop.
//emppu

Weekend

Äntligen fredag, denhär veckan har varit så otroligt seg! Nu sitter jag o kollar på ringer o dricker te o äter kiwi-grekiskyogurt, russin och mysli namnnam så gott! Snart ska jag krypa under täcket, gonatt!/jojjo

 


x

Denhär dagen har bestått av: skola , magont, jobb ,bodyattack o spinnbodypump , en kall mopotur hem o en lång varm dush. Nu e de sleepytime, gonatt!/jojjo


Guess we'll have to wait and see

Estranged - Guns N' Roses
//emppu

Polka

tyvärr en gammal webcambild, men sitter också nu i nattlinne!

Mera snö vräker ner...helt vanliga timmar, men skönt med denhär periodens första håltimme mitt på dagen för mej. Efter skolan for jag och jobbade. Väl hemma bytte jag om och for till lady line o gymmade i salen, fick testa mina gymshorts! Nu blir det att fundera på läxan: hälsokunskap och matematik.
kram
emppu

snö??

april 2011

Skolveckan har börjat som vanligt. Måste bara säja att jag blir förvånad o "deprimerad" då jag ser att det snöar därute, jag vill börja plocka fram sommarkläderna! Annars så lämnade jag in min ansökan hösten 2012 till musikinstitutet idag, men mer om det senare. Höjdpunkten idag var att vi fick kaffe & bulle på teoritimmen, hehe!
//emppu

W

Nu powernap o sen bodystep o pump!/jojjo


13 days left

/jojjo

15 april

Åj, så skönt det har varit med veckoslut! Har sovit som bara den, läst, kollat på serier och tagit hand om mej själv. Idag har jag varit på långpromenad och ätit vårrullar till kvällsmat. Läste i min dagbok det jag skrivit för 1-2 år sedan. Det var kul att läsa om sina tankar, vilka man tyckte var snygga på den tiden och minnen från de tiderna, haha. Minuset med veckoslutet har varit att jag har haft ont i nacken, får hoppas det försvinner!
godnatt!
emppu

Saturday

Idag vaknade jag kl 12, åt äggsmörgåsar o kollade på vampirediaries. Sen for jag till gymmet på bodypump och bodyattack o attan om de inte var roligt, fast de sved mer än vanligt. Efter gymmet for jag till butiken med mamma o sen började jag städa. Nu håller mamma på att göra blåbärspaj som jag bara längtar att få hugga i namnam, men först ska jag ut med doggisarna för sista gången idag i äckelvädret/jojjo


American pie - reunion

Var just på bio med jojjo och kollade denhär filmen, så rolig och jag skrattade mej igenom filmen!
//emppu

Adios

Tog bort min spanska kurs denna morgon, så nu har jag 4 håltimmar denna period. Känns bra då man nästan inte har haft hål överhuvudtaget. Så idag hade jag matematik och hälsokunskap och så cyklade jag hem. Kl. 16.30 hade jag bilskola och på kvällen for jag o lillebror till piffi o köpte lite godis. Började läsa på en ny bok också! Är väldigt sugen på att fara på bio just nu, de kommer faktiskt några som jag vill se, hoppas jag kan fara imorgon eller på lördag.
kramar
emppu

just do it

NIKE W NEW PRO BRA SPARK PINK
NIKE W NEW PRO BRA COAST TURQUISE
nike har världens snyggaste sportbhar, jag vill ha en i varje färg!
/jojjo

just my luck

hello , idag har varit en väldigt dålig/bra dag. efter skolan tog ja fel jacka o lagade min telefon i den o så ja märkte att de va fel jacka tog ja av den o tog min egen jacka o glömmde telefonen i jacka fatta hur slarvig man kan vara! helt sjukt nåja anyways ja fick ganska snabbt ett meddelande på fb av en tjej o den e i tryggt förvar wiee happy me again. sedan for ja till gymmet på bodyattack (yee ja fick vara uppe på lavan/där var ledarna står o drar jumpporna o stå o hoppa med jenni o 2 andra tjejer de va så kul!!) o sen ett spinnpump pass var ja på också. nu e de sleepytime , gonatt!
/jojjo

So let's set the world on fire

We Are Young - Fun ft. Janelle Monáe
//emppu

Happydays

Yes nu fick ja äntligen mina älskade nike shorts från stadium happykid x 1000!/jojjo


Slash

Jag har läst boken Slah under påsklovet o ville tipsa om den!
Den handlar om gitarristen Slah i Guns N' Roses och man får följa med från hans barndom till hur han lever nu. Han berättar om hur bandet bildades, vägen hur de blev så framgångsrika, drog- och alkoholmissbruk och turnéerna. Jag tyckte den faktiskt var jättebra, dock fanns det en hel del jag störde mej på såsom grammatikfel och dålig översättning (så läs den på engelska!)  + att tiden följde inte alltid i kronologisk ordning så ibland blev det lite råddigt. Boken har ca. 458 sidor så det krävs att du är intresserad av ämnet. Så om du vill lära dej lite mer om guns n' roses, läs den!
//emppu

22:17

Hej! Idag har det lite känts som att det är måndag fast jag vet att det är tisdag. Det var gröt till lunch o de gjorde skoldagen till det bättre. På resekursen gick vi igenom en massa vettigt faktiskt, t.ex vilka mediciner o sånt man borde ha med. Efter skolan gick jag till Puttes och beställde övningskörningstider, pirrigt! Sedan blev det musikteori och bas. Jag gillar musikteori även om jag inte är så bra på det, haha :) Nu har jag äntligen skrivit klart min historiauppsats, bra blev den väl inte men nu är den gjord!
//emppu

Z

Next up: powernap och sedan bodystep + bodypump yey!/jojjo


9 april

Det har varit en skön måndag, men nu är påsklovet tyvärr slut. Men det ska bli "skönt" att fara till skolan igen, iallafall till en början nu när vi har bytt till ny period. Denna period har jag bl.a. matematik, engelska, hälsokunskap, finska och några till.
Förresten! Såg just att det bara är 2 månader tills jag fyller 18, wow...
Kan inte gå o sova ännu för jag är inte alls trött, kommer att bli jobbigt att hitta morgonrytmen igen :)
//emppu

I love you monday

Denhär måndagen har varit underbar. Jag sov till kl 12, åt megafrukost, kollade på greys anatomy, promenixade med hundarna o bara slappade ett par timmar. Sedan for jag till gymmet på bodypump, de var dagens högpunkt. Nu ska jag äta nått för jag håller på att dö av hunger /jojjo


Träningsshorts

träningsshorts från h&m
Shortsen köpte jag igår då jag var med jojjo till GW galleria!
//emppu

If I scream, if I cry It's only cause I feel alive

Turn Me On - David Guetta ft. Nicki Minaj
//emppu

Glad Påsk!

//emppu

@GW GALLERIA


Mini marshmallows

Ett hett tips jag har att komma med att lägga mini marshmallows i t.ex. latte, kakao eller i bakverk, nomnom!
//emppu

Subwaay

Bloggningen har verkligen inte varit min starka sida just nu under denhär perioden, förlåt. Skoldagen för mej på torsdag var egentligen helt onödig. Var på en halv finskatimme, skrev mitt namn på närvarolistan och for därifrån, japp. Gick till fammo o faffa och var där ett par timmar tills jag for och jobbade. Idag träffade jag jojjo kl. 14 o vi gick in till stan på en subway + latte vid wayne's och pratade en massa, kul! Här är några bilder från idag:
kram
emppu

wanna haves

finns inget snyggare än ett par jeansshorts, en tshirt/topp och ett par låga/höga converse på sommaren, så snyggt!
/jojjo

Goodmorning

Megafrulle med familjen o nu lite jobb före jag ska o träffa emp/jojjo

 


Zz

Tjolahopp, jag har blivit otroligt lat på att blogga från datorn så därför blir de korta bloggningar via iphonen istället men de e så mycket snabbare och enklare så om ni undrar varför de e så korta så där har ni svaret. Idag fick jag ut två prov som hade gått way better än vad jag trodde. Slapp hem lite tidigare, gick ut med doggisarna o powernappade en timme förrän jag stack till gymmet på jennis bodyattack och maris spinnbodypump, jäklar va träning kan få en på bra humör lovelove, nu ska jag gå o sova, nighty /jojjo

 


Merp

Jepp idag har vi inte gjort något vettigt i skolan. Fick ut ett par prov och jag är glad över att de gick så bra! Vi fick sluta redan kl. 14 men jag hade med mellanmål så jag lämnade i skolan med emma o jennifer o0ch så for vi till bilskolan och övade lite på datorerna innan vi hade lektion. Ikväll har jag bara jäsat o kollat på en massa Desperate Housewives avsnitt :)
godnatt, kram
emppu

Tja

Skola, bodystep o bodypump, mat, dogwalkies, greys anatomy likamed skön tisdag. Nu o sova gonatt!/jojjo

 


What to choose?

Jag kan inte fatta att det fortfarande är snö på marken, det är ju april!! Idag har varit en ganska chill dag i skolan och tur det för jag har varit trött, kunde inte sova förra natten..bläh. Mina funderingar idag har varit: ska jag fortsätta spela violin/bas? Ska jag börja med något annat instrument eller kanske börja ta sånglektioner? Hmm...
Nu håller jag på att skriva min modersmålsessä, har en liten paus just nu bara, ska nog få den klar ikväll. Kollade i arkivet april 2011 och såg att vi besökte huvudstaden då, skulle vara så kul om jag o jojjo skulle hinna fara dit i vår också!
april 2011, hoppas man snart kan börja använda skinnjackan

//emppu

Weekend

Hello, helgen var underbar. På lördag var jag till ishallen o kollade på syncronized skating tävlingar och tjejerna vann silver, jag blev så glad!! Bara att vara o kolla på tävlingarna fick mej att sakna skrinningen som fan, skulle ha lust att börja igen, får se. Annors denhär helgen har jag läst på prov, gymmat med Sarah och ätit god mat. Nu ska jag hoppa i sängs, gonatt!/jojjo

 


ett skämt

Hej! Gårdagen var som en dimma för mej, den bara flöt förbi mej. Jag var så jäkla trött igår, sov länge, var uppe ett par timmar, sov på eftermiddagen, sov på kvällen o sov faktiskt en hel natt, liksom vad är dethär!? Förutom att jag är trött så är jag otrevlig o grinig som ett litet barn. Som tur så for jag på zumba, det muntrade upp mej lite. Nu på kvällen har jag skrivit klart finska essän och nu måste jag snart börja läsa på hissaprovet som är imorgon, håller tummarna för att de ska gå bättre än förra gången haha! :)
Btw, det är ju 1 april idag, har ni blivit lurade? Kom själv inte på något bra aprilskämt, är inte så bra på sånt..hehe
//emppu

RSS 2.0