Busy

Hello, har inte hunnit blogga på ett tag ordentligt men igår jobbade jag o gick sedan till gymmet på bodyattack o tbc. Idag jobbade jag o  sen for jag till gymmet på bodypump o bodystep (älska gymmet förlåt att jag gnäller om saken men de är så himla härligt ställe lovelove!!) sen hem snabbt i duschen o sen kollade jag på greys anatomy o nu ska jag krypa under täcket, goodnight!/jojjo

 


Chocolate

ansiktskräm från lumene, tandkräm, deodorant, bodyscrub från bodyshop (doftade så himmelskt!) och lite mörk choklad, nom!
Städade mina badrumskåp igår och wow va fint det blev! Jag behövde verkligen städa ur skåpen o torka bort dammet.
//emppu

-

Idag tog det slut mellan mej och S. Vi var ihop över 8 månader men det var dags för oss att gå skilda vägar. Jag vill inte skriva så mycket mer, jag hoppas ni förstår. Nu är det dags för mej att få en ny start, hitta mej själv och vara lycklig.

//emppu

W

Efter 11 timmars nattsömn steg jag upp o fixade äggsmörgåsar till frukost och började sedan städa mina klädskåp och klädstång (heter de så?) sen for jag till gymmet på bodystep o combat. Nu ska jag kolla på greys anatomy o äta pannkaka yummy!/jojjo


Inspo

Jäklar va snyggt!/jojjo

 


Everybody needs some time on their own

November Rain - Guns N' Roses
//emppu

Myser med daisy


Saturday

Hello, steg upp kl 8 idag o promenixade med doggisarna. Sen for jag till gymmet på bodypump o efter de till stan o kollade på nya springskor/lenkkare/gymskor men såklart var alla i min storlek slut. Då jag kom hem började jag dammsuga, byta sängkläder, tvätta kläder o tvätta alla sminkborstar o sånt o nu äter jag lax med mos o kollar på greys anatomy, ciao!/jojjo


Queen

Skön lördag! Idag sov jag länge och sedan for jag till gymmet. Efteråt då jag tänkte fara i duschen kom det inget vatten ur kranarna, det blev lite panik men efter en halvtimme fungerade kranarna igen som tur. Nu ska jag sticka, ha en bra lördag!
puss
emppu

Bilder från Simpisödagen

Nu kommer en bildbomb, enjoy!
sarah o jojjo
jihaa!
vi 3!
glada flickor

matpaus
underhållning

robin
gänget!

//emppu

Friluftsdag

Hejsan!
Idag for hela skolan till Simpsiö på friluftsdag, skönt att göra något annat än att bara sitta i skolbänken. Vi åkte pulka, promenerade, fikade, gick nerför slalombacken, grillade korv och sånt. Man blev faktiskt lite trött. Hade med kameran så det kommer att komma bilder!
kram
emppu

Hello

Vanlig skoldag, då jag kom hem gick jag ut me hundarna o åt äppeljugurt favoritmellisen och tog en timmes powernap o for sedan till gymmet med emp på combat, sjukt kul ikväll man fick en riktig kick. Nu e de sleepytime, gonatt!/jojjo


Happy bulledag to everybody!

Tisdag = skola, fastlagsbullar, bodystep o bodypump, greys anatomy , gonatt!/jojjo


Tuesday

Haloj!
Idag fick vi fastlagsbulle i skolan, yee. På resekursen började vi laga vårt projekt. Efter skolan gick jag hem med ett gäng och kl. 16 hade jag baslektion. Hade ingen vanlig musikteori idag utan istället var vi många och kollade på Live Aid 1½ timme. När jag kom hem bytte jag om och for till gymmet. Det är så skönt att pappa äntligen har fixat tillbaka mitt trådlösa internet!
//emppu

Monday

Sjukt trög o seg dag i skolan, idag har jag bara promenixat med doggisarna och varit till gymmet på bodyattack. Mamma kom hem ikväll så jag har fått en massa gulliga presenter från usa (bild kommer!) men nu ska jag se på greys anatomy med mami o dricka te, gonatt!/jojjo


Chameleon

Hej!
Seg måndag idag, haha! Efter skolan gick jag hem med jojjo o så tog jag en halvtimmes powernap hemma. Efter jag ätit for jag till musikinstitutet och spelade "Chameleon" - Herbie Hancock med ett gäng andra. Sedan var det bara att slänga in basen o greppa tag i violinen. Jag försöker kämpa här med en diktanalys i modersmål men det blir inte till nånting.. äääh, kämpa emma kämpa!
//emppu

Saturday

Igår var ja till amarillo med emp och lotti , kul att se henne igen !/jojjo


Bulle

När jag kommer hem från gymmet ska jag hugga i denhär! :)
//emppu

up and go

GYMGEAR


hello , idag steg ja upp kl 12 o gick ut med hundarna sen åt ja morgonmål o kollade på desperate housewives. Sen började ja dammsuga och torka golv o städa vessan o köket och tvätta kläder o sen ut me hundarna igen(mamma kommer hem imorgon så ja måste storstäda så hon inte för då hon kommer hem imorgon,hah) nu ska ja hoppa i gymkläderna o dra iväg till gymmet med emp , ha en bra söndag!
/jojjo

Curls & curves

Såhär såg jag ut på fredag. Svart klänning, strumpbyxor, lockat hår, mörkbrun ögonskugga o lite läppstift, festfint!
//emppu

ÄD

 

//jojjo

 


Weekend - Party!

Paso - Sak Noel
//emppu

Vitt

Igår var det ju som sagt äldstes dag och då hade alla tvåor på sig vit skjorta och svarta byxor. Det såg lite roligt ut då halva skolan var klädd så, jag tycker vi såg ut som pingviner, haha!
//emppu

Äldstes dag

Det är fredag och nu ska jag fixa mej klart. Sedan far vi till Backan och firar att vi är äldst, är taggad som bara den!! Ha en riktigt bra fredag!

puss
emppu

Xxx

Igår var en superdag  skola, gym och mat vid amarillo med de bästa sällskapet emp godaste maten i stan helt klart! Idag har jag promenixat med doggisarna x4 och varit till gymmet på morningspinning kl 6.30 på morgonen med sarah. Trodde inte jag skulle klara av att vakna kl 5 men visst gick de bra (!!) sedan gick vi till skolan o blev plågade av abina, nu hoppar jag i sängs./jojjo

 


Penkkis!

Så nu har man upplevt penkkis 2012!
Jag, jojjo o sarah gick tillsammans till skolan. På skolgården fick vi fara till mull-hagan o hoppa en stund o sedan fick man krypa hela skolgården o igenom en tunnel gjord av pulpeter. Efter de blev jag fasttejpad med robin o så sminkade treorna oss, fint fint. Så fick vi vara med på en massa annat program + mockaruta efteråt. Nu har jag fina knän med en massa blåmärken, passligt tills imorgon men äh vem bryr sej! Efter allt så hade jag hissatimme o så for jag hem, kul dag.
//emppu

Food

Lite bilder från igårkväll!!
//emppu

Mirror on the wall, here we are again

Mirror - Lil Wayne ft. Bruno Mars
//emppu

Yeye!

HUH vilken dag! Vanlig skoldag, sista timmen på modde fick vi debattera, lite annorlunda iallafall! Sedan på jobb, snabbt hem och så in till stan. Gick runt på stan o sökte efter en klänning i en evighet kändes det som men till slut, hittade jag otroligt billig en från h&m, så jag köpte den, man kan ju alltid få användning för den senare isåfall. Men jag tror nog jag ska ha den på fredag (mer om det sedan) Efter klänningsjakten mötte jag jojjo o så for vi till Amarillo för att fira vändagen/äldstes dag och åt en riktig festmåltid! Nu är jag jättetrött så jag ska fara o sova, ska försöka hinna ladda upp bilder imorgon :)
kram
emppu

<3

//emppu

Happy valentine's day!

/jojjo

Dikt

Denhär måndagen har varit så seg o trög, varit lite trött också så det kan ju bero på det. Efter skolan kollade jag på How I met your mother o sedan for jag på violinlektion. Sedan har jag jobbat jättehårt att skriva en dikt klart i modde tills imorgon. Jag skrev om årstiderna och fick ihop knåpat några rader om varje årstid, huh så duktigt!! Åt just hemlagade köttbullar, namnam så gott. Nu ska jag sitta på datorn en stund o sedan ska jag fortsätta med läxorna.
puss
emppu

monday

nike , love

har sökt efter en snygg gymtopp i en evighet nu de e helt sjukt hur dåligt de finns med sporttoppar i vasa!
Efter skolan promenixade jag med doggisarna och åt mellis sen hoppade jga på bussen in till stan och for till gymmet på bodyattack+ salen. Sen for jag till butiken o hoppade på bussen hem igen o gick ut me hundarna igen (mamma är på jobbresa i usa o min bror hoppar på kryckor så de blir jag som sköter om hundarna o allt annat!) Nu är jag sjukt trött o ska se på 90210 och dricka te , ciao!
/jojjo

sundays are the best

trött-tjej.
hello , idag har ja promenixat med doggisarna x antal ggr och varit till gymmet på bodystep o bodycombat o gjort matteuppgifter som sket sej helt men som tur kan heidi hjälpa mej imorgon så får ja dem gjorda. nu ska ja kolla på ett avsnitt av gg och dricka en stor kopp goodnight tea och sedan hoppa i sängs ja siktar på att gå o sova 23 ikväll , kommer inte lyckas men anyways gonatt!
/jojjo

Pink

Hajj, sitter redan med pyjamasen på men det gör gör väl inget hoppas jag. Idag så sov jag länge, åt frukost, for ut på länk o talade i telefon. Sedan fixade jag mej o for till sundom o firade mina kusiner som fyllt år! Nu ska jag kolla på ett par avsnitt av någon serie o sedan fara o sova. Imorgon börjar en ny vecka som troligtvis kommer bli rolig!!
kram
emppu

Breakfast

Gomorron ! jag äter morgonmål och ser på secretcircle , söndagsmornar är bäst!/jojjo


Shopping från igår och idag

söta låga "uggs"
vinterskor!
hoppas denhär hårfärgen passar mitt hår (ska färga utväxten) + skitbilligt läppomada som smakar gott
vit skjorta från h&m, 15e till äldstes dag nästa fredag, jag ser att jag behöver stryka den!
//emppu

Aaahh

sarahs bild från igår, haha!

Igår var en riktigt bra o händelserik dag! Religionsföredraget gick jättebra, fiskpinnar till lunch o sista timmen då jag o jojjo satt i blåa sofforna o gjorde hälsouppgifter kom kanslisten och bjöd på kex. Sedan gick jag till sko extra och som tur var hittade jag 2 par vinterskor. Mina vinterskor gick sönder denhär veckan så jag var verkligen tvungen att köpa nya. På kvällen for vi ut o cruisade me gänget, kul kväll!
//emppu

Saturday

Steg upp kl 8 på morgonen o gick ut med hundarna sen hoppade jag på bussen till stan o gick till ladyline o då vi hade tränat klart for vi till chili&lime yummy!! Efter att vi ätit oss övermätta gick vi runt på stan men hittade inget annat än en vit skjorta tills nästa fredag och en primer från clarins /jojjo


airport

Tumblr_lru8ggqm121qahdndo1_500_large
Tumblr_lxoy41ddbl1qlwsfio1_500_large
223978652b75f9491e5405579fd8da9a_large
Tumblr_luog7zcwuv1r0l6q9o1_500_large
ja har alltid älskat att vara på flygplatser javet inte men de är så himla mysiga o ja älskar alla små cafen och att se på då flygen lyfter , så härligt ställe !
/jojjo

Strong is beautiful

Efter skolan gick jag ut me doggisarna o tänkte sedan ta bussen till stan men den kom aldrig men som tur fick jag skjuts av min gudmor (heter det så?) till gymmet. Det blev attack och pump. Sen då jag kom hem gick jag ut me doggisarna igen. Nu kollar jag på secret circle o dricker te, mys!/jojjo


Trött

Efter skolan for ja till jobbet o där har ja varit heladagen nu e ja dötrött , goodnight!/jojjo


Fist pumping

Wild Ones - Flo Rida ft. Sia 
//emppu

Okey

Hello , skola +powernap+ varit till gymmet med sarah på combat + pump , jobbigt men kul var det. gonatt !/jojjo


What should I do?

en bild från januari I think...

Ny period, nya tag (?) ska försöka iallfall! I hälso är vi en väldigt liten grupp, konstit. Har också 2 olika modersmålskurser och jag säjer bara: Oj, vilken skillnad det är beroende på läraren (har olika lärare i kurserna) ! Efter skolan skjutsade mamma mej till stan och jag köpte alla hälsokunskapsböckerna, jag ska nog skriva det på hösten tror jag. På kvällen for jag till gymmet o sedan åt jag tonfisk, namnam. Åh, nu senare på kvällen har det börjat kittla i halsen och ta ont, hoppas jag inte blir förkyld...
//emppu

moonheads

Tumblr_luy20lhj6m1qd2spzo1_500_large
hello ja är tröttaste tjejen alive idag. igår var en helt normal måndag , skola ,gym bodyattack och bodystep+ salen. idag var sista mattetimmen på denhär perioden o ja kan säja halleluja från hela hjärtat ja hatar matte verkligen ja hittar ingen glädje i numror o konstiga klumelurer ,nej. efter skolan åt ja mellis o kollade på gossipgirl sedan powernappade ja en timme o for till gymmet på bodystep och bodypump o då ja kom hem gick ja en promenix med doggisarna. nu väntar ja bara att tvättmaskinen ska stanna o så ska ja hoppa i sängs , gonatt!
/jojjo

Tea

Mamma köpte hem nytt te och jag märkte att på varje tepåse så finns det ett "budskap" på dendär lappen var man håller i påsen. Det är olika budskap på varje tepåse, det är en rolig idé och piggar upp en lite!

Sista dagen av denhär perioden, ska bli skönt att få byta ämnen och få lite omväxling! Samhällsläraprovet gick bra, jag är jättenöjd men resten av proven var helt okej, inget mer än det. Idag var det musikteori o bas på schemat och sedan for jag på bodyattack. Har inte varit på den timmen på ett tag så det var kul.
kram
emppu

I wish you were here

Skrev matematikprov första timmen idag, håller verkligen tummarna!
Historiaprovet gick inte så alls så bra, hehe men jag får se vad jag får  för vitsord i kursen. På religion kollade vi klart filmen och sedan fick jag, jojjo o heidi äntligen klart vårt föredrag. Ikväll har jag kollat på flera avsnitt av How I Met Your Mother och ätit morotskaka, nom nom!
//emppu

5 februari

Godmorgon, hoppas ni sovit länge o vilat er idag då det är söndag!
Igår var jag till gymmet, snabbt i duschen och sedan for vi till fammo o faffa för att fira fammo. Hon fyller idag grattis grattis!!
Idag ska jag chilla, läsa på matematikprov och fara till gymmet. Ha en bra söndag :)
//emppu

Goodmorning !

/jojjo

drop dead gorgeous

Diamond Light Silver
jag har kommit till himmlen av iphoneskal(!!) gå in på mirabling.se, men då uppstår frågan silver, rosa, röd, lila, svart eller vit? Anyhow jag ska klicka hem ett eller två nästa vecka.
/jojjo

Saturday

Idag har jag jobbat, varit till gymmet och varit en sväng till stan o lagat chickensallad yummy. Nu ska jag kolla på greys anatomy, ciao!/jojjo


TGIF

ja har skrivit dehär inlägget mins 5 ggr nu på iphonen men appen har tydligen nåt fel så nu skriver ja de på datorn istället då!
hello , de senaste dagarna har gått ut på att plugga till prov, vara i skolan ,gym , äta ,sova några timmar efter att man läst till prov halva natten jättehälsosamt! de var så otroligt kallt idag på morgonen då ja skulle ut med doggisarna på en morgonrunada huuh lungorna fryser ju man kan ju inte andas(!) nu e vintern verkligen här de e mysigt o sådär men de sku vara trevligt att kunna andas ordentligt ens. provet gick åt skogen idag men som tur finns de en omtagning så ja läser ordentligt tills då istället. efter skolan tog ja en powernap och for sedan till butiken o till gymmet , nu ska ja kolla på greys anatomy och dricka te.
/jojjo

just do it

motivation

jag måste fixa nya träningskläder och gymskor/springskor/lenkkare asap.
/jojjo

When I'm breathin'


Breathing - Jason Derulo
Denhär videon är tyvärr felsvängd som ni ser men jag fick inte den riktiga versionen att synas på vår blogg!
//emppu

It's too cold!

Nä nu vill jag att de ska bli varmare där ute! Åtminstone lite varmare iallafall -20 grader är inte roligt. Idag var jag tvungen att ta med utebyxor till skolan för jag tror inte jag skulle ha klarat mej bara med leggings då jag gick hem. Vi kollade på film på religionstimmen, sedan blev det morgonsamling, lunch och engelska strukturtest. Skönt att inte behöva skriva nåt prov idag. Ikväll kommer S till mej :)
//emppu

I don't mind

Tittade på film på historia första timmen, tänkte nästan somna om igen, haha. Jag klåpade mej i engelskaprovet på några ställen, blääh. Matematik sista timmen och så iväg på jobb. Efter det körde jag styrka i salen. Nu ska jag laga något att äta, tända ljus och kolla en film eller två, myysigt!
//emppu

RSS 2.0