cute bag

cute
8 days left!
/jojjo

Du & Jag, Alfred



//emppu

Om du vill, så kan du

Hejsan, idag har varit en riktigt vacker dag om man ser på vädret så jag använde converse för första gången i år. (Kanske inte första gången, minns påriktigt inte) Faktiskt ganska lugn skoldag och sedan gick vi till botniahallen och hade gympa där. Efteråt blev det jobb plus baslektion. Nu ska jag äta en banan och sedan så småningom öppna spanskaboken, har prov imorgon...

kram!
emppu


favoriter




Lite nödvändighets-shopping från de senaste veckorna och några av mina absoluta skönhetsfavortiter(+ ett doftljus som finns på kicks, de luktar japanskt körsbärsträd tror jag, iaf luktar de gott!) Nivea cleansing wipes anväder jag för att ta bort ögonsmink och sedan tvättar jag ansiktet med dr.H. Jag bara älskar aussies take the heat de gör håret så mjukt o de e så lätt att jobba med, de blir inte klibbigt eller så. Handkrämen är absolut den bästa jag nånsin har testat och den e jättebillig. Phc mousse e underbar, man får inte krispigt hår av de utan de ger håret bara lite stadga. Min ultimata favorit är eos lipbalm, den är u-n-d-e-r-b-a-r. Den smakar underbart o den luktar ännu bättre och gör dina läppar mjuka!
Nu: ut med hundarna och sedan till gymmet på bodyattack !
/jojjo

Chillmusik!


Liquor Store Blues - brunos Mars ft. Damian Marley

Jag gillade reggae känslan och låten men musikvideon var tyvärr en besvikelse.

//emppu

I really don't know what to say

Åh, det har redan hunnit bli kväll, vart har denhär dagen tagit vägen!?
Vanlig skoldag plus kemiprov. Jag har ingen aning om vad jag får i det, konstigt nog kan jag inte säja om de gick bra eller dåligt... Nåja, är väldigt nöjd över mitt biologiprov. Kanske jag skulle kunna skriva biologi i studentskrivningarna? Måste fundera på saken :) Sedan blev det musikteori, lite saknat(!) eftersom vi inte hade någon förra veckan. Kom hem och såg mamma hade köpt hem underbar grön sallad så jag gjorde mycket broilersallad. For också till gymmet ikväll, vilket jag annars inte brukar/ hinner göra, väldigt skönt. Jag har just varit i duschen och nu ska jag dricka massor.



//emppu

perfect , love them







domhär fick ja av mamma för några veckor sedan eller kanske de var en månad sedan äh ja minns inte men de är mitt tredje par av dessa underbara sköna skorna , nu ska ja äta omelett , namnam!
/jojjo

Sidor, sivuja, pages, páginas

Hejhå!



Hade en annorlunda frisyr idag. Brukar nästan alltid ha lössläppt men idag körde jag på knut. Ikväll ska jag läsa på kemi prov och hoppas på varmare väder :)

//emppu

hårboll


här sitter ja o gosar med min lilla hårboll , genast då ja kom från skolan så gick ja ut med doggisarna på en liten promenad och sedan började jag dammsuga hela huset och nu ska ja äta nått o sedan dra till gymmet , ciao!
/jojjo

I like it la la la la


chilldag i skolan och på gymmet var de kul också men både bodyattack och spinning var helt fulla så de var ju lite trångt men så e de ibland.Har just ätit ägg, gurka, tomat och ananas, allt tillsammans. Kan ju inte riktigt säja att de är sallad eftersom vi hade ingen sallad hemma hehe men gott var de iallafall! Nu ska jag ta o kolla på sista avsnittet av stylisterna, jag tror nog niklas vinner men jag skulle vilja att carro vinner. Nu blir de stylisterna och en stor tekopp!
/jojjo

nelly







iik, de kliar i fingrarna! Jag är så sko-shopping sugen så de e inte sant!
/jojjo

Pink panther





kram
emppu

28 mars

Hej! Hade ingen spanska idag på morgonen så vi fick lite mer tid att läsa till provet. Biologiprovet gick nog helt bra tror jag, det känns iallafall bra. Efteråt blev de en kortare timme samhällslära. Sedan kommer studiehandledaren och säjer att vi har ingen finska idag. Blev lite förvånad eftersom ingen av oss hade fått veta något tidigare, men de var skönt att få komma hem lite tidigare :) Konstig skoldag har jag haft, känns som jag inte gjorde så mycket, fast jag skrev prov.

//emppu

WWW

Untitled

/jojjo

Lost by watching you


Oblivion - M. Pokora

//emppu

study


Jag har läst 4 timmar isträck på biologi och antecknat 23 sidor i häftet o nu har jag en timmes paus och sedan ska jag plugga lite till. Jag ska bli godkänd i kursen, jag ska !
/jojjo

Påminnelse

Godmorgon och kom ihåg att ställa klockan en timme framåt!


//emppu


MORNING!

Tumblr_lifnhfu93e1qhb2xvo1_500_large

Tumblr_lidor0zr2e1qaa3by_large
jag åt just morgonmål , ja har blivit helt galen i ägg så himla gott aja nu ska ja kolla några avsnitt glamourama och sedan ta o läsa 3 timmar i sträck på biologi !
/jojjo

Linnen


ett par svarta mjukisbyxor, tror jag tappade bort mina förra...




två sportlinnen, adidas och reebok




Inne på kappahl kunde jag inte motstå denna blommig söta sak!

kram
emppu

l ö r d a g






hejsan svejsan, efter gymmet tog jag o gjorde engod smoothie den bestod av: mango, jordgubbar, blåbär, persika, kivi + en halv kvarkburk och lite flytande honung, så gott men de blev lite mycket så jag satte hälften i ett glas och i frysen så nu ikväll har jag lite mums-sorbet att mumsa på. Annars har jag bara chillat hela dagen o läst på biologi och varit på några promenixar med doggisarna.
/jojjo

kristen,alba,jennifer,rachel








/jojjo


Whistle

Hejsan! Hade lite krångel med datorn men nu fungerar det.
For på morgonen till gymmet med jojjo. Kom hem, for i duschen och åt mat. Sedan for jag och mamma och köpte lite träningskläder åt mej. Hittade tyvärr dock inte byxor. Jag söker efter ett par löparbyxor. Nåja, bilder kommer senare. Sedan for vi till wayne's coffee, nam. När jag kom hem så tog jag en powernap, det behövdes! :)

//emppu

soft


ja vill kopiera siennas outfit rakt av den ser jättemysig och skön ut.
/jojjo

Skräckfilm!



Har sett en liten del av denhär filmen och usch vad äcklig den är, blodet och inälvorna flyger! Nu ska jag nog fortsätta se den, hade bara en liten paus från denhär råa filmen.

//emppu

Vad hände?



Jag önskar att våren skulle komma snart! Det finns fortfarande en massa snö här på marken och väldigt halt är det då man går hem. Idag har jag haft väldigt blandade känslor, varit både glad och besviken. Åt just köttbullar fyllda med mjukost, gottgott. Nu ska jag byta kläder.

//emppu


happykid


mamma bokade just ett hotellrum i helsingfors åt mej och emppu, YES YES YES!
Senare ska jag med emppu till gymmet på rpv, nu ska jag bara chilla.


Little secrets

Nu tror jag att min finska uppsats är klar. Ska bara läsa igenom den först, pust! Hade tänkt göra en labbraport i kemi men klockan är så mycket så jag orkar helt enkelt inte. Borde nog bli godkänd i kursen (har ännu provet kvar!) Fick reda på smaskiga hemligheter från höger och vänster, but I don't tell! Man ska hålla de man har lovat. Nu ska jag gå och tvätta ansiktet. Imorgon är en ny dag som innehåller nya leenden och många skratt!

puss
emppu

I can't step off the cloud


Jag har haft en underbar dag. På jumppan gick emppu och jag från simhallen till waynes o köpa en take-away latte och sedan började promenaden hem. De e en bra bit hem därifrån men de gick supersnabbt och de var så skönt att få prata en stund o njuta av vårvädret. (jag vet att de var en liten snöstorm ikväll men på dagen var de jättefint väder) Men de blåste ju lite hårt men skönt var de ändå och så for jag till emppu o värmde mina fingrar i en kvart o fortsatte sedan min resa hemåt. Så bytte ja om o for till min söta fammo som hade lagat köttbullar åt mej, nam!
/jojjo

Don't act surprised

Hej!
Idag i skolan på biologitimmen så hade vi en liten frågesport och för vårt lag gick det jättebra, tror nästan att vi vann om jag kommer ihåg rätt! Provet är ju nästa vecka så jag får nog lov att läsa nu under veckoslutet.
Har verkligen fastnat för dethär med chailatte.. finns det att köpa pulver så man kan göra det hemma? Finns det att köpa här i vasa? Tacksam för svar.



//emppu

fab day !






ja hinner inte skriva nått nu för nu ska ja gå till fammo , ciao!
/jojjo

black and white


En av världens vackraste kvinnor!

Dethär med finskaläxan vill sej inte alls ikväll, hoppas på inspiration och motivation imorgon istället. Har inte så mycket att skriva om, ska börja med mina andra läxor nu och sedan gå och sova några timmar. Imorgon börjar skoldagen med samhällslära.

Nati nati
emppu

say boom boom


bild från helsingforsresan i oktober förra året.
Imorgon ska jag ringa hotell och fixa lite grejer, kul!
Efter skolan till gymmet på bodyattack som var asbra och sedan hem. Nu e jag helt slut o hungrig som en björn så nu ska jag äta omelett och tomatgurkapepparblandning och kolla på de nyaste avsnittet av kardashians take nyc, yumyum !
/jojjo


When you think you're not enough

Hej! På kemi idag utförde vi experiment, som tur är så har jag två duktiga medhjälpare heidi och emma som förstår sej på sånahär saker då jag själv hänger knappt med, men som tur är så fick jag väldigt bra i förhöret! Sedan kom jag hem en halvtimme och for sedan på jobb. Nu har jag lite ont magen, hoppas de går om.

Frågade i skolan häromdagen av mina vänner om jag skulle måsta börja bete mej lite bättre i skolan, alltså "dämpa" mitt riktiga jag. Jag kan vara väldigt blyg i vissa situationer men också väldigt pratglad och högljudd om jag vill. Jag gillar att prata med mina händer och demonstrera vilket kan se väldigt konstigt ut om någon ser på, hah! De svarade att då skulle de genast bli mycket tråkigare och det skulle inte hända lika mycket då. Lärde mej att jag inte ska behöva dämpa mej inför andra människor, tvärtom kanske börja visa mer av min personlighet. Varför låtsas om att vara någonting du inte är?



//emppu

I follow, I follow you deep sea baby

Tumblr_le6rh8zksr1qd9753o1_500_large

Tumblr_lgb3t6hnr41qak673o1_500_large
Tjena tjena, förlåt för superseg bloggning men igår efter gymmet så hoppade jag bara i duschen och började kolla filmen eat pray love och den tog ju 2 och en halvtimme, så jag gick o sova först kl 1. Nu lider jag av sömnbrist och min hy och håret är åt rumpan. Igår var de en bajsdag o idag e de lite bättre, men ni fattar att jag har bara inte helt enkelt hunnit. Idag samma sak som alltid: från skolan hem o dammsuga , sedan till gymmet på step and body och RPV och sedan hem o så har jag hunnit äta och göra filmrescension på eat pray love som var apbra, jag rekomenderar den verkligen !
Äh va allt e stressigt just nu, jag känner att jag behöver en paus från allt precis allt. Vill bara hoppa på ett flyg o åka långt långt bort, jag behöver en pause knapp!
Nu: tvätta bort ansiktsmasken och sedan SOVA!
/jojjo


What is happening?


en bild från mars 2010, söta vi är!

Jag och jojjo har funderat på om vi skulle fara till helsingfors. Det skulle vara jättekul men jag vet inte riktigt när för nästa vecka börjar provperioden men kanske sedan då sista perioden börjar? Kollade just på bl.a. h&ms och gina tricots sidor och blev så sugen på att shoppa. I helsingfors finns mycket mer än i vasa också!

//emppu

I can't take my eyes of you when you smile

Hej på er!
Försovde mej en halvtimme idag, glömde att trycka på "snooz" knappen, men som tur så hann jag nog i tid till skolan. Kemiförhöret gick bättre än vad jag hade trott så det är ju bra. Jag slutade halv 14 och hem med jojjo. Mina skor var genomblöta när jag kom hem men det är okej så länge våren är påväg. Sedan for jag till gymmet en sväng och nu har jag fixat broilersallad, det kan jag faktiskt laga.
Tog en snabb bild så resultat blev som det blev för nu ska jag äta!


mums!

kram
emppu

Tomater är röda, mitt ansikte likaså...


Verkligen inte jag som skärt tomaterna, då skulle de inte ha sett så fint ut! Kniven ligger ju också på fel sida....

Är redan jättetrött men de kan inte hjälpas för imorgon så har vi kemiförhör på organiska föreningar. Det är nog dags för mej att se på olika molekyler och sånt. Jag hade faktiskt tänkt läsa lång kemi eftersom det i högstadiet verkade så intressant men nu har jag kommit på andra tankar och efter den här kursen så är jag färdig med kemi!

//emppu

Taggad








bilderna från google lite här och där.

Nu har jag verkligen bestämt mej! Inga stora saker, men nog för min egen skull. Jag har bestämt mej för att börja äta nyttigare. Med det menar jag inga konstiga dieter, utan jag kommer nog att äta helt vanlig mat. Jag ska bara försöka äta mer regelbundet och skippa att äta onyttigheter varenda dag. Klart jag kommer att unna mej sötsaker någongång men det har gått för långt för min egen del tycker jag. Så nu ska jag försöka och kanske en vacker dag är jag ett steg närmare som på bilderna. Bilderna är mer som motivation, inte inspiration, jag skulle aldrig lyckas bli så smal eftersom jag har höfter och former. Sommaren 2011 får komma, även fast jag inte har den perfekta beach kroppen!

kram :)
emppu

Vampyrer och varulvar



Nu har jag gjort läxor och ätit mat. Ska hålla filmrecenssion troligtvis nästa vecka så nu tänker jag se filmen "Underworld". Om jag minns rätt så är den bra (jag har sett den förr, men minnet sviktar) och i huvudrollen är det Kate Beckinsale.
Imorgon börjar en ny skolvecka igen!

//emppu

leo

Untitled

/jojjo

Move your body

Har lyssnat på radio rock hela söndagsmorgonen! Tror jag ska fara på zumba idag så man får skaka på fläsket lite :)


Tänk om alla skulle ha på sej sånahära kläder!

//emppu

rachel x 2 and ashley






/jojjo

-

Tumblr_l1702ykioq1qarv68o1_500_large

Tumblr_lfuyyfzriw1qgekuzo1_500_large
/jojjo

come closer


heh lite seg bloggning idag men skitsamma, jag steg upp kl 8 o drog till gymmet lite före 10. ´Kom hem kl 13 tiden sedan åt jag tortilla, for till butiken med pappa, sedan gjorde jag lite läxor och såna tråkigheter och tog en lå-ång promenad med doggisarna daisy och bimbogullet. Nu ska jag kolla på oth och mysa med mina gulliga hundar, pusskram ha en bra lördagskväll !
/jojjo

Got me high and I ain't comin down yo


Just can't get enough - The Black Eyed Peas

//emppu

Idag har jag:







Vaknade klockan 9 och for sedan på spinning och body med jojjo. Kom hem och drack en stor kopp latte, sedan färgade jag min utväxt. Det fungerade jättebra att färga håret med hårfärgen  ( se bilden ) Eftersom jag inte längre hittar utväxtkiten jag använt tidigare så visste jag inte vilken hårfärg jag skulle välja eftersom min naturliga hårfärg är blond. Ville inte riskera att mitt hår skulle bli rött/lila! Men som sagt så rekommenderar jag denhär hårfärgen om du är blond, fungerade bra på mej iaf. Färgade bara utväxten så jag har kvar mina ljusa slingor sedan tidigare :) Kommer nog att vara brunett ännu ett tag!
Sedan bakade jag en kladdkaka med vit-chokladbitar i. 

//emppu 

moonheads

Untitled

Jag var så trött igår efter gymmet så jag sket i bloggningen o kollade lite tv och gick o sova. Idag = skola, gym + 2 promenixar med doggisarna. Efter gymmet gjorde jag en smoothie som bestod av: vanilj-jugu, kvark, jorgubba, blåbär, mango och kiwi, gissa om de var gott? JO! Är dödstrött, jag orkar inte hålla upp ögonen så nu ska jag ta o tvätta tänderna och gå o sova, javet tidigt men jag e trött o man ska sova då man en gång har möjlighet, godnatt!
/jojjo

Min kväll är räddad!


Köpte en SOLO, länge sedan jag faktiskt köpt någon tidning! Ska börja läsa och äta Lindts mörkchoklad med jordgubbsfyllning, gott!

//emppu

Friday

Hej, denhär skoldagen gick faktiskt jättefort! Nu ska jag till stan och se om jag hittar foundation och kanske något annat. Sedan blir det gymmet och jaa... sedan så vet jag inte. Blir en lugn fredagskväll tror jag :)

//emppu

See the light that's shining on you



Är så tacksam över min kamera som jag fick till julklapp,  jag är så glad över att den är liten men ändå tar bra bilder! Imorgon är det fredag och morgonen börjar med musiklektion.

kram
emppu

It's not about the money


Price Tag - Jessie J ft. B.o.B

Checka också hennes video "Do it like a dude"

//emppu

everybody just have a good time


Jag kan inte visa mitt face eftersom jag har en dålig face&hårdag. Mitt hår vill bara locka sej överallt o flyga runt så jag har sett ut som en babianrumpa idag!
Efter skolan tog jag bussen till stan och köpte en ny gymväska (äntligen!) Jag kan knäppa en bild eller två o  ladda upp dem här senare imorgon. Sedan gick jag på bodyattack och så var jag en timme i salen efteråt, helt ok dag. Nu ska jag trycka i mej en tortilla, dör av hunger. Seda o sova, sov gott !
/jojjo


Hands




Lackade naglarna med ett fint nagellack som jag märkt jag hade fått till julklapp men inte hunnit använda det än. Nu på bilderna ser jag ju att lacket ser korallrosa ut, nästan orange men det är bara ljuset för mina naglar är nog rosa. Roligt med färgklick på fingrarna iallafall!

//emppu

backstage dior beauty fall/winter








http://jakandjil.com/blog/ 
/jojjo

Welcome to the freakshow

Hej! Idag skrev jag klart min essä i modersmål, gjorde rätt bra ifrån mej med tanke på hur lite tid vi hade på oss. Jag har väldigt svårt att komma igång att skriva en text men sedan när jag väl har fått "flyt" på det så går det!
Efter skolan så for jag på musikteori som vanligt. Äntligen så börjar vi gå igenom A-dur, D-dur såna saker som jag måste kunna om jag ska börja ta nå examen på violin/bas. Har faktiskt inte något annat som jag varit tvungen att göra, vilket känns jätteskönt.

//emppu

Dark chocolate



//emppu


Bring out the fire

Har hållit på med lite läxor och funderat på vilken film jag ska se på. I modersmål så ska man hålla en filmrecension men jag vet inte vilken film skulle vara passande. Tips? :)
Ska snart fara till gymmet och rocka loss i salen, haha!

kram
emppu


what's up?

280709943_5756497153_z_large

Spinach-salad-with-blueberries-and-feta_large
tjena tjena, skönt att ha sovmorgon den behövdes verkligen nu. Efter skolan har jag gjort en massa, varit på promenix med hundarna, tvättat kläder, kastat ut mina sängkläder så att dom e sköna o kalla då jag tar in dom ikväll alltså jag ska byta sängkläder och så har jag tömt kattlådorna och lagat broiler med uncle ben's coconut and hot chili och sånt kul, yes nu ska jag börja byta om o så ska jag till gymmet på step&body och rpv, CYA!
/jojjo


I'm a real softie

5498284478_2b2c92c109_z_large

Tumblr_lf2bs9b4zu1qayzyuo1_500_large
min dag har sett ut såhär: tandläkare på morgonen o sedan till skolan. Sedan hem o fira pappa som fyllde igår med kaka och annat gott. Sedan så for jag till sportsgym o hämtade ett nytt gymkort eftersom mitt gamla gick av på mitten. Sedan till butiken och hem. Ikväll har jag faktiskt gjort läxor, tvättat kläder, haft ansiktsmask och bytt sänkläder och sånt mysigt, imorgon får jag sova till kl 9 för jag har sovmorgon men jag tror jag går o sover redan, godnatt!
/jojjo


And you are back again

Har kämpat med kemi labbraporten, jobbigt då hjärnan är trögare än vanligt dessutom! Imorgon ska vi ha en anti-mode dag i skolan. Jag hade faktiskt tänkt att jag verkligen skulle ge järnet och klä mej galet men nu så orkar jag helt enkelt inte. Vad ska jag riktigt ta på mej? Kanske jag kör med en mjukisdress, det har jag aldrig på mej i skolan, plus det skulle vara jätteskönt. Får se!

godnatt :)
emppu

14 mars

Hej!
Stannade hemma från skolan idag eftersom jag inte mår så bra. Kunde inte sova alls bra på natten och nu låter jag som en kille som kommit i målbrottet. Har jättevarmt också, svettas bara av typ sitta på datorn, de e nog något konstigt med mej nu. Har inte gjort någonting idag eftersom jag måste bli frisk fort, imorgon ska jag till skolan.



//emppu

sundays are happydays

520351-9-1299199066431_large
Vilket underbart väder de har varit idag. Jag vaknade kl. halv ett o så for jag på en lång promenix med hundarna och sedan satt jag mej framför datorn och kollade på lite cougar town och drack en supersmoothie. Sedan tog jag de lugnt tills jag drog till gymmet med emppu på zumba + tbc, skönt som bara den. Nu har jag mitt finskaföredrag färdigt. Usch man ska ha de muntligt, jag hatar att stå framför klassen o förklara om en superointressant elektrisk sak, aja men nu ska jag slänga kläder i tvättmaskin o gå o sova, nighty nighty!
/jojjo


That's stuff










enkelt och gott!






jojjo hugger i kladdkakan!




skräckfilm!

//emppu

When you can talk about everything

Godmorgon, eller det är nog försent för det....
Hade iallafall en jätterolig kväll med mina vänner igår. Vi lagade mat tillsammans och åt. Sedan kollade vi på en skräckfilm, lite på melodifestivalen och pratade. Jojjo och sarah lämnade ännu 3 timmar kvar när resten hade åkt hem, skönt så behövde jag inte vara ensam. Tack för en kul kväll! Bilder kommer senare ikväll tror jag :)

//emppu

83rd academy awards in hollywood


mila kunis

natalie portman

camila franco , kaufman franco dress, wow!


mandy moore , min absoluta favorit hon ser så vacker ut denhär klänningen är verkigen perfekt åt henne , klänningen hon har på sej är från Monique Lhihullier spring 2011.
/jojjo

What I deserve

Hej!
Jag vaknade kl. 9 och for sedan med jojjo & sarah till gymmet. Efteråt så for jag till piffi och köpte grejer för ikväll. Sedan var jag tvungen att skotta snö. Inget jag vanligtvis brukar göra, det är "männens jobb", hahah! Har städat lite här hemma och nu håller jag på och fixa mej själv. Finns nog massvis att göra än här hemma...



//emppu

hold your head high and you will go far

Tumblr_lhoho2f7gx1qzgxeho1_500_large

Tumblr_l3xjqxmklf1qb2txi_large
jag vaknade kl 8 drog på mej kläderna o for på en promenix med daisy och bimbo sedan drog jag till gymmet med sarah och emppu på spinning och body. Mitt gymkort har gått av, alltså helt av på mitten så jag får väl fara till sports gym nån dag o hämta ett nytt, men jag fattar inte hur de har kunnat gå av för de har varit i gymväskan och då jag skulle checka om gymkortet är med på morgonen så hittade jag bara en bit men sedan andra biten också. Blev lite förbannad men okej nu drog jag ut på dehär hur långt som helst. Men nu har jag varit i duschen, ätit omelett och kollat på private practice, mitt hår verkar inte vilja sammarbeta idag så får se hur jag får nerplattat denhär hönsrumpan, ikväll ska de bli kul wiihi!
/jojjo

so anything that reminds me of them is a good thing

Il_570xn.188751194_large

4547280307_7983006234_z_large
på bildkonst funkade inte hjärnan riktigt, jag bara satt där o flummade sedan hade jag hål efter samling så då for jag hem o åt en tortilla och kollade på desperate housewifes och tog en 30 min powernap. Sedan till skolan igen o skriva spanska prov som gick ganska åt skogen men men. Eter skolan så tog jag bussen till stan och sedan till gymmet på rpv som jenni hade idag, riktigt kul ! Nu ikväll har jag städat efter vår ena hund, hon e sjuk så de e lite äckligheter i varje hörn men nu har jag gett medicin så de blir nog bra, nu ska jag o sova godnatt!
/jojjo


You are the reason why

Hej och ursäkta för urdålig bloggning!
Har känt mej stressad hela veckan och jag som person mår inte bra av för mycket stress, det leder alltid att jag blir sjuk...
Efter skoldagen så for jag till farmor&farfar och kopplade bort skolan för en stund. Vi lagade våfflor som blev supergoda, åt alldeles för många, haha nam! Fick även med mej hem våfflor + jordgubbssylt.
Imorgon kommer det att bli en lång (och jag har massa att göra) men en rolig dag som jag ser fram emot :)

kramar
emppu

vanity fair oscar party in west hollywood and 19th annual elton john aids fundarion's oscar viewing party in west hollywood.


selena gomez , dolce&gabbana dress.

vanessa hudgens,marchesa fall 2010 dress.



hayden paniettre, luca luca spring 2011 dress.
/jojjo


it is what it is


hey people de snöar där ute ja som trodde de var slut med snö men de smälter nog bort endå snart , imorgon blir de nog skola endå för de e en helt chilldag imorgon i skolan så men nu ska ja nog ta 2 panadol o gå o sova , goodnight!
/jojjo

I support you

Hej, hallå, pust! Vilken dag alltså! Tänkte nästan skippa första lektionen bara för jag var så trött men jag fick skjuts till skolan så jag gick på lektionen iallafall. Efter skolan blev det jobb och så promenerade jag snabbt hem igen. Tog tag i basen och for på baslektion. Nu har jag kommit hem, tagit bort linserna, ätit mat och pratat lite i telefon med becca. Imorgon har vi spanskaprov, ska snart fara och läsa lite.
Känner på mej att jag håller på att bli förkyld, har en massa slem i halsen. Men det kommer inte att stoppa mej, inte än åtminstone :)

kram
emppu

dom ser så mysiga ut


Womens Elin Zip

Womens Elin Zip
De där skulle sitta bra i min peak samling. Febern har sjunkit lite o jag kollade just igenom spanskaboken men jag orkar inte läsa på prov, jag har huvudvärk så nu ska jag ta en panadol o gå o vila en stund.
/jojjo

There's a fire starting in my heart


Adele - Rolling In The Deep

Tänker inte skriva så mycket över hur bra sångröst hon har, för det har hon verkligen. Det jag gillar extra mycket är ju att hon ser ut som en riktig kvinna, hon har kurvor!

//emppu

I want you to take over control

Tumblr_lhs2t7ifj71qcvbh9o1_500_large
38.4 stod de på febertermometern just då jag mätte, för mej blir de nog ingen skola imorgon. De värker i hela kroppen o de är inte träningsvärk utan de e helt annorlundare såndär febervärk som man brukar ha, de tar så himmelens ont överallt, hoppas ja kan sova inatt, godnatt!
/jojjo


BILDBOOMB


heidi & emma


bus!




fika!






dags att åka!






de sprättade en massa snö i ansiktet!




jennifer & sarah

Alla bilder är från tisdagen, från friluftdagen :)

kram
emppu


nicole,kim x 2,sarah,sienna,ashley












/jojjo

9 mars

Dagens glädje har varit:

- Vi fick fastlagsbulle i skolan idag. Man fick även ta en till om man ville. Efter den andra bullen kände jag mej lite smått illamående men gott var det!

- Fick väldigt bra i modersmåltextkompetensprov. Kanske kan jag skriva trots allt?

- Då någon faktiskt lyssnar på det vad man säjer och uppmuntrar en.

- Mina vänner i skolan såklart!

Började mitt inlägg lite olikt idag som ni ser. Omväxling. Bilderna från simpsiö kommer upp ikväll, det lovar jag. Har mycket att göra alltid på onsdagar och torsdagar, inget undantag denhär veckan heller. Ska fara och försöka göra läxor nu...

//emppu

sjukisdag


idag har jag legat hemma i feber o vilat o kollat på love and other drugs. Visste att jag skulle bli sjuk o nu missar jag igen en massa i skolan, helsike då man ska bli sjuk just då man har så mycket man skulle måsta få gjort. Men nu ska jag ut med doggisarna, hörs senare!
/jojjo

-

30cbtdj_large
så sant som de bara kan bli , tänk på dehär!
/jojjo

dream a little dream

Tumblr_lhptqgz0ge1qblcoyo1_400_large

Tumblr_l6wrny08zk1qa9o8bo1_500_large
so dash!
hui uppalele vilken dag, vid simpsiö var de kul, vi åkte stjärtlapp i slalombackarna o i hoppor o jag känner redan att min rumpa kommer ha en massa blåmärken men äh jag bryr int mej de va så jäkla kul!
Efter att jag kommit hem så bytte jag bara om för jag var helt genomblöt o så for jag till fammo o åt plättar, njom. Sedan hem o hoppade snabbt i gymkläderna, kom till gymmet 18.35 o step and body börjar kl 18.40 så huh va jag fick bråttom men jag hann! Så var jag på rpv också men nu känns de som att kroppen säjer nej för jag har så sjukt huvud o min mage e sjuk o så har jag lite stegring, blä !
Har haft en superduper dag o de e just de man ska då det är naisten päivä, hoppas ni kvinnor/tjejer har haft en bra dag!
NU: keeping up with the kardashians och stor kopp houngste + en smörgås.
/jojjo


Vår dag, tjejer

Hejsan!
Varit hemma en stund och inte gjort så mycket faktiskt. Hade med kameran idag på friluftdagen så det kommer att komma bilder senare, jag lovar!
Hoppas ni kommer ihåg att det är internationella kvinnodagen idag :)

kram
emppu

babysteps

Tumblr_lhpfnyhkaq1qaxprf_large

Tumblr_lhodkqelti1qcvbh9o1_500_large
Tjena nu e jag tillbaka o imorgon är de friluftsdag o mina utebyxor e sönder. Hela ena benet e helt söndrigt på helt fel ställe just vid baken är de ett stort hål javet inte hur de är ens möjligt men jag tar mina leggings+tjockare mjukisbyxor+mina ugg australias så de ska väl nog funka. Nu ska jag nog gå o sova småningom så att jag inte ser ut som en zombie imorgon, buenas noches!
/jojjo

Första fastlagsbullen

Tänkte faktiskt tjuvstarta och äta redan första fastlagsbullen "semlan" redan ikväll!
Har inte gjort egna ännu så det blev en köpis.



Tycker ni om fastlagsbullar? :)

//emppu

powernap

Jag kände mej pigg och vaken på morgonen men nu när jag kom så tog jag en halvtimmes powernap!
Fick en ganska lätt start på skolveckan eftersom vi hade hål där runtomkring mat-timmen. Vi satt mest på datorerna och spelade nå spel. Men jag hade nog vanliga lektioner på morgonen och sista lektionen. Fast sportlovet gick alldeles för fort så gör de inte så mycket att skolan börjar igen. Våren är påväg (jag försöker intala mej själv) och då går de sista månaderna vanligtvis jättesnabbt!

//emppu

oh shit it's monday tomorrow

uhalal

/jojjo

Imorgon börjar skolan

For till gymmet ikväll och sedan här hemma tog jag en snabb dusch och tog bort gammalt nagellack. Var jättehungrig så jag lagade tonfisksallad som faktiskt blev helt lyckad. Nu har jag suttit och kämpat med finska läxan. Har ju haft en vecka på mej att göra den men lämnade läxorna till sista kvällen...typiskt! Nu ska jag lägga ansiktsmask, borsta tänderna och gå och sova så jag orkar stiga upp tidigt imorgon.



//emppu

Växtdödare













Bilder från igår.

Idag har jag kollat på en film och sedan tog jag och städade mitt rum. Såg att min kaktus inte mår så bra... kanske jag har vattnat för mycket? Är inte bra på att hålla växter vid liv men jag trodde att en kaktus skulle jag klara av men nej, haha!

//emppu


dreamshoes

ah the bag and the shoes ! fab!

/jojjo

Hon har blivit brunett senast ni såg henne här på bloggen...

Blir ganska sen bloggning nu ikväll men jag kom just hem från becca. Åh, det är spännande saker på gång, så kul med tjejsnack alltså! Kvällen bestod också av glass och roliga youtube-klipp.




ser ni att hon äntligen vågat färga håret brunt? jag tycker hon verkligen passar i det!



kram
emppu


Påväg igen

Somnade påvägen hem från simpsiö i bilen, tydligen så tar slalomåkning på krafterna! Nu har jag bytt om och ska snart fara till becca, ska bli kul och umgås igen!


en bild på Gene Simmons bara för att Kiss är så grym!

//emppu

Slalom

Godmorgon! Tänk att det redan är lördagsmorgon!
Idag ska jag fara och åka slalom med familjen, vet inte riktigt vart ännu, får se. Men vi är påväg snart så jag hinner inte skriva så mycket.

Ha en bra dag:)
emppu

olala!

coolness , prettyness , cuteness

/jojjo

On the floor


Jennifer Lopez ft. Pitbull - On The Floor

Yes, yes and yes! Äntligen har musikvideon kommit ut till låten! J. Lo är så vacker plus Pitbull, ja hans låtar e grymma. Tillsammans så visste jag att låten och musikvideon skulle bli jättebra! Man vill bara dansa då man hör låten. Happy times :)

//emppu


Lugn kväll

Förlåt, förlåt för jag inte bloggat mer idag, men det är inte mitt fel, blogg.se har helt enkelt inte fungerat för mej!
Gick till fammo&faffa ikväll, orkade helt enkelt inte ta itu med skolan än, har en stressig vecka framför mej känner jag på mej.
Såg just en rolig sak jag väntat på i veckor, ska snart dela med mej av den.

//emppu

black

black

FAB!
/jojjo

4 mars



Jag har orkat fixat mej idag, annars har jag gått runt mest osminkad. Håller på med ett litet film-maraton, men snart så måste jag väl börja ta tag i läxorna igen...

kram
emppu

seek and who knows what you will find

180705_190497854316853_100000699206082_517171_4942843_n_large

Tumblr_lguoxo7r1b1qflf0uo1_500_large

Tumblr_lh7cosemgd1qaodr1o1_500_large
jag kommer att vara borta från idag till måndag, vår familj ska bort en stund. Tror inte att jag tar med nån dator så vi hörs på måndag, ciao!
/jojjo


Filmkväll ikväll

Ni vet inte hur länge jag sov idag på morgonen. Så länge så att det är pinsamt att skriva ut det, haha! Men man måste ju ta chansen nu när man har lov.
Ikväll så var jag till gymmet och fick ett eget träningsprogram, får se om det fungerar för mej. Jag skulle vilja ha lov en vecka till eftersom denhär veckan har hittills gått alldeles för fort. Funderar på att gå och lägga mej tidigare ikväll och inte vara uppe halva natten, måste orka upp imorgon.

Godnatt!
emppu

run baby run

2212219500_f93f6fbd7a_z_large

Img_6303_large
Idag har jag städat en massa, dammsugat hela huset, torkat golv, tvättat kläder, tömt diskmaskin x antal gånger, fixat kattlådorna, tvättat vessan & badrummet, torkat damm och varit på promenixar med doggisarna, ja en massa. Sedan efter allt dedär så for jag till stan och köpte en tidning och chilinötter tills imorgon då jag ska sitta i bilen en stund sedan så for jag till gymmet med emp på step and body o damn va de e roligt ! Åt just broilersallad med nötter i, yumyum va gott de var men nu e jag så trött så jag somnar hit snart så godnatt allihopa!
/jojjo

Taj Sunset


kostar 60 euro

kram
emppu


soft

Äh va jobbigt att slippa in på blogg.se idag, man kan ju inte kolla nå bloggar heller de kommer bara upp nån sida var de står bad gateway 506 eller nått annat skumt. Nu får inte jag upp mina bilder heller så de får bli bildlöst inlägg nudå bläö, nu ska jag kolla på pretty little liars och äta en smörgås, hoppas dehär inlägget kommer upp nudå !
/jojjo


Varit till Simpsiö

For iväg med familjen till Simpsiö idag och åkte slalom för första gången iår. Det var riktigt kul så jag hoppas vi hinner fara en gång till!
Nu ska jag äta en banan och en mango&joghurt barnmatsburk. Jag följer inte barnmatsdieten men jag tycker om vissa burkar t.ex. päron, de är ett snabbt mellanmål helt enkelt :) Fryser ibland ner burkarna så smakar det nästan som glass.



//emppu


gucci, lanvin, miumiu, alexander wang






T by Alexander Wang 

/jojjo

I'm on the right track, baby


Born This Way - Lady Gaga

Jag började gilla låten mycket mer nu när jag sett videon som är unik och häftig!

//emppu

hunnybunny




om en timme hoppar jag på bussen och far till frissan o köpa hårfärg och sedan till gymmet på step and body och RPV, hörs senare !
Update: Jag glömde att bussarna inte går normalt på skolornas lovdagar så jag far med mamma till musti o mirri o köper kattmat o sedan för mamma mej till stan.
/jojjo

goodmorning sunshines!






Vilken skön känsla då man vaknar på morgonen o inte behöver stressa iväg till skolan eller nånstans alls, bara få ligga i sängen o göra nada, SKÖNT!
Har ätit morgonmål och kollat på några avsnitt desperate housewives och gossip girl, nu blir de en till stor kopp te till min sjuka hals!
/jojjo

Fina kusiner


bilden lånad från Erika

kram
emppu

basics

fab ring

cool ring huh?
/jojjo

RSS 2.0