Grattis på födelsedagen jojjo!


Happy birthday once again, äntligen har du fyllt 17! ♥
//emppu

B-day!

på morgonen var jag till sjukhuset och sedan for mamma och jag till Café de paris o åt toast, macaron och cappuchino. Jag vet de e mycket men man fyller bara en gång om året. Sedan for jag till skolan o efter skolan till fammo o pappa o efteråt till gymmet på sallas bodypump, kickass bra dag !!


higher higher higher

Turbulence - Steve Aoki & Laidback Luke ft. Lil John
//emppu

Black Beauty

denhär söta paljett toppen hittade jag idag från Vila. Tror jag ska ha den på julfesten, ska bara fundera vad jag ska matcha med den!
Idag var det den sista dagen på period 2. På psykologi kollade vi en intressant film som handlade om överlevnad. Efteråt på modersmål såg vi på en kortfilm som hette "Perkele", hahah det var verkligen en finländsk film! Fick även ut 2 prov idag. Jag tror nog det blir omtagning på den ena, får se vad jag får för kursvitsord. Efter skolan så for jag till stan, köpte skolböcker och gick runt på stan. Hann äntligen till gymmet också, har inte där på cirka 1 vecka så det kändes skönt och jobbigt! Idag har varit en riktigt bra dag som innehållit mycket skratt!
kram
emppu

seventeen


Idag fyller jag 17, idag e de en bra dag !
/jojjo

easy

310908_2656746299662_1285991782_32930399_1143657731_n_large
hello, efter skolan var jag med tjejerna o handlade till filmkvällen och for sedan till jobbet och därifrån till gymmet på bodystep och bodypump, helt ok tisdag. Nu ska jag dricka en kopp te o gå o sova för imorgon ska jag till neurologen kl halv nio och ta blodprov kl 8, buhu inte riktigt de man vill göra på sin födelsedag men what can you do .. , gonatt sötnosar!
/jojjo

Electric

Fan, hade just skrivit ett långt inlägg och så försvann alltihop. Nåja, idag har varit en betydligt bättre och gladare dag. På gympan så hade vi afrikansk dans, först verkade det jättelöjligt men så småningom så började de gå bra för alla. Sedan for jag på musikteori och bas. Hemma så åt jag mat medan jag kollade på filmen Beastly som är typ en modern version av skönheten & odjuret. Mamma färgade håret idag också, känns fräscht! Nu ska jag skriva på min moddeuppsats och hoppas att jag får den färdig ikväll.
google
//emppu

Call 911 now!

Ååååh! Inte min dag idag. Skola och sedan en sväng via hvc. Min telefon är på service nu i 1-2 veckor så nu dras jag med nån nokia mobil, bläh. Men det värsta av allt är ju att telefonen är helt tom, alla telefonnummer och meddelanden är i sim.kortet men nej, de kommer inte fram så just nu har jag inga telefonnummror, känns lagom kul. Sedan fick jag också veta något som gjorde mej lite ledsen, men det kommer nog att ordna sig. Inte min dag helt enkelt. Känner mej ledsen och arg att inget vill som jag vill. Hoppas på en solig morgondag istället! :)
random bild från sommaren, såhär känns det ungefär

//emppu

X

NIKE ZOOM ATLAS W WHITE  / RED
snygga nike springskor!
Tjoo, skitsvårt geofrafiprov har jag skrivit idag och halkat med cyckeln så jag e några blåmärken rikare igen. Jag tror jag har ungefär 22 blåmärken nu just mysigt. Efter skolan hade vi ett kort möte o sen for jag till fammo o sen hem. Jag har absolut inte gjort nånting alls bara slöat men nu e de slut på de för nu hoppar jag i gymkläderna o far på bodyattack yes ciao!
/jojjo

Första advent

Igår for vi iväg till sundom för att fira lilla jul. Kvällen spenderades med Erika och Tilde och vi spelade sällskapsspel och lyssnade på musik. Vaknade tidigt idag efter lite sömn, åt frukost och skrev en engelska uppsats. Sedan kom S och hämtade upp mej och så for vi till hans syster på lilla juls lunch. Nam, väldigt gott! Efter maten for vi in till stan. Väl hemma så har jag läst lite på geografiprov och vet ni vad, min mobil har fått nå fel, jag blir så stressad! Det går inte att trycka in PIN-koden för knapparna på touch screenen fungerar inte, åååååh. Varför!? Hmm.. får se va jag ska göra åt saken. Nu på juletider får man en massa choklad, alla bjuder på choklad och såklart vräker man i sej allt. Efter nyåret så ställer man sej frågan, varför åt jag så mycket, men man kan helt enkelt inte låta bli, någon som känner igen sej? :)
kram
emppu

sunday

Söndag:bodyattack , besök hos fammo , provläsning och snö yee !


favorite

Ingen jul utan denhär filmen(den kom igår på sveriges Tv3, happyjohanna!) bästbästbäst. Världens bästa julfilm, slår kalleanka lätt!
/jojjo

saturday I'm in love

hejsan, på morgonen for jag på morningbodypump som vanligt och sedan o byta en resväska till en helt ny eftersom den som jag hade med till spanien var helt sönder med hål i botten o då man lyfte den så föll den i bitar, mysigt men nu fick jag en ny samsonite resväska som väntar att bli använd (hoppas snart!) Sedan for vi till waynes o drack en stor caramel-latte, sedan for jag till jobbet o mamma hämtade mej kl 21 o nu har jag bara chillat o kom just på att jag har geografiprov på måndag heh så nu ska jag kolla lite hart of dixie, dricka te, äta pepparkakaor o sedan läsa lite på geografi om jag orkar, gonatt !
/jojjo

Strange

Godmorgon! Dessa bilder tog jag alldeles nyss. Tänk att det är lilla jul och det finns inte det minsta snö där ute. Känns väldigt konstigt! Skulle måsta hinna med en massa idag, men får se vad jag hinner med. Läsa på prov också eftersom jag har geografiprov på måndag. Tur att en ny period börjar snart.
//emppu

sleep well

Tumblr_lv4u5xv0q21qeg4awo1_500_large
Tumblr_logodq7ony1qlme4do1_500_large
Tumblr_lv4pxqkvm01qi23vmo1_500_large
så jäkla söta!
Idag skrev jag hissaprov som ärligt sagt gick åt helvete eftersom de kom inga frågor som jag läst på äh man blir så arg o min iphone dog idag också (buhu!!)men nåja mamma har varit på bakhumör så hon bar bakat en massa o vi fick gäster ikväll bland annat sanna. Vi var på promenix med doggisarna o snackade, chill. Nu ska jag dricka te o hoppa i sängs, gonatt!
/jojjo

coco , miranda , sandra , rosie , jennifer

vacker klänning!
/jojjo

Candy

Idag for jag kl. 7.30 till hvc för att ta blodprov, den enda dagen jag skulle ha haft sovmorgon!!
Skrev som sagt biologiprovet sista timmen idag, det känns... som att jag fick helt fel frågor.. Äh, dagen har ändå varit superbra eftersom S kom till mej på kvällen :)
Nu ska jag spela lite Heroes of Hellas 3, haha.
//emppu

happyday!

hejs , idag steg ja upp lite tidigare än vanligt o fixade mej sedan skjutsade mamma mej o sarah till botniahallen på know how mässan , vi gick runt där i ett par timmar o fick skjuts tillbaka till skolan ,då va skolan slut för min del för geografiläraren var inte på plats så ja gick hem o drack en tekopp o kollade på gossipgirl o for sedan till jobbet o därifrån till gymmet på bodystep o gud om de inte var kul ! , de var skolning för alla lesmills bodystep ledarna idag o alla fick komma med som ville på susanna dahlgrens skolning av nya programmet som börjar 5.12 , påriktigt de va så jäkla kul o svetten rann o mungiporna var upp till öronen varenda sekund i 60 min ja älskar bodystep ja älskar allt dedär , dedär vill ja göra nuvet ja va jag vill göra ja var så lycklig okej dehär låter supersmörigt iknow men ja var så lycklig o sådär vill ja känna mej varenda sekund resten av mitt liv , försöka iallafall , nu ikväll har ja pluggat till historiaprovet som e imorgon de enda ja kan e att dom odlar ris i japan typ o att nån dude brännde alla kinesiska historiaböcker ganska klok snubbe de , o ätit broileromelett och druckit te , ganska jäkla bra dag !
/jojjo

Miss you

Idag var vi på Know-How mässan i ca 1½ timme och sedan vanlig skoldag som var chill. Nu har jag läst på biologiprovet jag har tills imorgon, kan faktiskt säja att det inte går så bra. Nu ska jag se på desperate housewives och dricka te istället. Fortsätter med provläsning efteråt!
mina grodvänner, hihi
//emppu

WIW

love it

love killerheels.
/jojjo

take me higher

hejsan, jag gick hem med emp från skolan och åt yoghurt med äppel o så slapp jag med mammas skjuts till jobbet för de kom ingen buss, så typiskt men jag slapp till jobbet iallafall så de var ju huvudsaken. Efter jobbet for jag till gymmet på bodypump o sedan hem i en skön dusch o nu kollar jag på 90210 och dricker te , gotigottgott !
/jojjo

I can't escape

Narcissistic Cannibal - Korn ft Skrillex
//emppu

I wanna keep going

Hej, internet fungerade överhuvudtaget inte igår!
Igår hade jag basexamen kl. 10.30, det gick bättre än jag trodde som tur. Sedan gick jag hem och tog skolväskan och for på en timme geografi. På gympan hade vi ledigt så jag gick istället till Fyndis som är en loppmarknad här i smedsby. Jag har inte hunnit fara dit nå tidigare så jag passade på. På samma gång for jag en sväng in i Piffi. Sedan var det ju musikteori som vanligt.
Idag har varit en helt vanlig skoldag men nu har jag massvis med läxor, vet inte i vilken ända jag ska börja...
random bild

//emppu

goodnight sweethearts

jag sitter på sängen i läser till matteprovet som e imorgon men som tur har jag sovmorgon så jag hinner läsa lite då, nu kallar drömmarnas wärld gonatt !


monkey

tjolahopp, slutade kl 13.30 redan idag så skönt. Efter skolan har jga bara pluggat matte och historia och kollat på heroes. Nu ska jag plugga nån timme till o sedan fara till gymmet på bodystep och bodypump, yes taggad! Ciao.
/jojjo

21

Ursäkta att jag bloggar så lite men min dator har något fel med internet, de vill inte fungera så jag bloggar från familjens dator nu. Ska försöka fixa problemet snart. Jag tror nog att psykologiprovet gick helt okej. Fick förresten ut mitt engelskaprov idag och jag är nöjd :)
//emppu

f r e d a g

hill billys chicken, min favorit helt gudomlig!
emp åt lövbiff om jag minns rätt.
happykid lotti och emma
gud så gott!
Bilder från förra fredagen då vi var med lotti och emma till amarillo o åt och på bio, twilight gosh va den va bra o huhhej vad jacob var het (förlåt men han e bara så jävla goodlooking så de e inte sant, jag fattar inte att de finns sådär snygga människor i verkligheten de kan inte finnas!!) Idag har jag läst på hissaprov och kollat på en massa heroes avsnitt (new addiction) och promenixat med hundarna 2 ggr och städat lite, mamma kommer hem från helsingfors snart så jag ska fixa lite kvällskäk åt oss.
/jojjo

MYS


sweet dreams

Tumblr_lscfvxzbuk1qdnenko1_500_large
4154842279_c7311b0fc7_z_large
L_large
Idag steg jag upp kl 11 o åt storfrukost och jobbade i ett par timmar o sen for jag till gymmet på bodystep och bodycombat. Sedan läste jag lite på hissaprov, eh jag kollade på heroes på samma gång så de blev inte så mycket provläsning. Jag har bara chillat hela kvällen ah så skönt men nu ska jag hoppa i sängs , gonatt!
/jojjo

Torrboll

Denna söndag för min del räknas till en av de mest tråkigaste och olidligaste. Tråkigt men sant. Jag har ingenting att blogga om och jag tänker inte deppa ner er heller! Var just i duschen och nu dricker jag en stor kopp te. Imorgon har jag psykologiprov. Dethär inlägget blev bara några ynka rader men jag återkommer imorgon och förhoppningsvis är allt bättre då :)
kramar
emppu

goodmorning!

/jojjo


hello friends

idag steg jag upp kl 10, fixade mej o for till stan me mamma o sökte efter lite
julsaker o drack en latte på kaffehuset August, de va de enda stället som inte var överfullt. Sedan for jag till gymmet på sallas bodystep kulkul o sen for jag till jobbet o kom just hem. Nu ska jag ha heroes maraton o dricka massa te, bilder från igår kommer snart de va jättekul igår! Update: problem med bilduppladdningen, sorry bilderna kommer upp imorgon


Sigh

Lördag idag, känns inte alls som så. Var tvungen att fara till läkaren idag och jepp, nu går jag på antibiotika kur. Great, just great. Hälsan borde ju alltid gå först, jag måste komma ihåg det. Nu hoppas jag bara att jag blir bättre snart. Måste fixa mej, börja läsa lite på prov och sedan far jag till Vörå.
Ta hand om er!
kram
emppu

Mat och bio med tjejerna!

Heej!
Idag började vi med morgonsamling. Vi fick höra på Eva Biaudet som är presidentkandidat. På biologi fick vi gå runt i skolan och göra olika tester och modersmål var inte alls jobbigt. Sedan på biologi (en annan kurs som jag går samtidigt) så for vi till stormossen. Vi fick klä på oss, reflexväst, hjälm och en konstig mikrofon. Vi var så snygga, man borde ha tagit en bild! Men de var faktiskt intressant, lukten var inte så trevlig dock... hehe!
Efter skolan for jag med jojjo till piffi. Sedan på kvällen for vi in till stan och mötte upp lotti o emma och vi for till Amarillo och åt gott och sedan på bio. Vi hade tänkt fara och se på What's your number men så rymdes vi in i biosalen och for på premiären Twilight - Breaking Dawn part 1. Vi satt på första raden, men de gjorde inte så mycket. Jag tyckte mycket om filmen, hann t.o.m. få mina ögon fuktiga, Bellas och Edwards bröllop var så fint!
Awesome fredag!
google

//emppu

what i need is sleep

Tumblr_lums2oftrz1qb8ikqo1_500_large
Idag efter skolan for jag till stan o köpte ansiktstvätt o ansiktskräm o sen for jag till jobbet. Sedan på bodyattack o sen hem o göra läxor. Jag e så trött så jag håller på att dö, igår gick jag o sova efter halv 2 nångång jag ha känt mej som en zombie hela dagen, så trött. Nu ska jag krypa under täcket , gonatt!
PS. imorgon blir de en bra dag!
/jojjo

Baby baby

Hade engelskaprov idag, jag tror faktiskt de gick bra, men jag är inte säker. På musiktimmen övade vi julsånger, kul! Efter skoldagen for jag på jobb och sedan till lady line på Bodystep. Jag behöver inte fundera på vad jag ska göra på veckoslutet, har redan planerna klara. Kanske jag skulle för en gångs skull gå och sova före midnatt idag? hahah!
Kollade just i arkivet och denhär bilden är tagen i november 2010, alltså för ett år sen. Men se så mycket snö vi hade då. Nu ser man ju ännu asfalten tydligt!
//emppu

that's all

skola + provläsning + gym , bodycombat o bodypump , nya bodycombatten e jättebra superrolig , nu dricker ja te och äter en croissant o ska börja till geografiprovet som e imorgon , oh crap.
/jojjo

16 november

Hallå, denna morgon var det t.o.m rimfrost på marken.
Helt vanlig dag i skolan och jag är trött som vanligt. Efter skolan for jag på jobb, de var riktigt rolit. Åt just gröt och nu borde jag börja läsa på prov!! Huh huh... :)
simones bild

//emppu

why me ?

Tumblr_lqq1tanq9h1qgzigko1_1280_large
hejsan, jag for från skolan lite tidigare eftersom jag hade tandläkartid i stan 14.10 o sprutan tog inte ens sjukt denhär gången, jag var så happy. Sedan kom jag hem o läste på geografiprovet i några timmar o for till gymmet på bodystep och bodypump. Pia drog den nya bodypumppen idag, bodypump80 o den va skitkul o jobbig som attan men de e så de ska vara. Sedan hände det. Jag slapp ända till stans hvc o så i en kurva så halkar jag o mopeden glider iväg o jag flyger av mopeden o i samma sekund tänkte jag oh shit blank is dedä såg jag inte o fyfan om jag inte blev skraj. Jag slog tänderna i undreläppen så blodet rann längs hakan o blä usch de va så obehagligt. Sedan så kommer en bil o bara liksom stirrar på mej o jag ligger på marken o kan knappt röra mej för jag blev så skraj o mopeden nånstans längre bort. Nåja jag stiger upp o försöker gå till mopeden o försöker lyfta den o han bara sitter i bilen o liksom stirrar på mej då blev jag nog arg så jag lyfte upp mopen, yey jag fick upp den o skuffa den åt sidan för den startade inte (efter att jag fick den knuffat åt sidan så öppnar han fönstret 2 millimeter o ropar e du okej ? Jag bara om du inte kunde dra dit feta ass ur bilen o hjälpa mej just så då klarar jag mej själv tack nej de sa jag ju inte men snälla så lat kan man ju inte vara ..Jag skulle iallafall köra åt sidan o hjälpa till ifall jag såg nåt såndär men nej de finns så många idioter på denna jord!) o ringde mami. Nu är jag hemma o har undersökt min kropp o jag räknade just 10 skrubb sår, 3 stora, 2 öppna sår o en mega fläskläpp. Jag ser misshandlad ut men de syns ju inte då jag har kläderna på mej men ändå, mysigt .. Jag e så jävla förbannad, vaför ska allt alltid hända mej, så jävla besviken o arg, äh skitdag. Nu ska jag ta o sätta en ärtpåse på benet o läppen så att jag slipper se ut som en megafläskläpp i skolan imorgon, ursäkta mitt språk men nu var de nödvändigt, gonatt !
/jojjo

Cause there’ll be no sunlight If I lose you, baby

It Will Rain - Bruno Mars
så vacker låt!
//emppu

Eyes, eyes, eyes

Min dag har bestått av geografi, psykologi, engelska och biologi. Sedan for jag med mamma in till stan och köpte linser och fixade mina glasögon så nu är de som nya igen! Snart blir det att fara på violinlektion och efteråt göra läxor. För en gångs skull så har jag dagens bild, även om den är tagen med webcam.
//emppu

Farsdag

Hej! Ursäkta, har inte hunnit blogga förrän nu.
Vaknade denna morgon ganska tidigt för att vara en söndag och firade pappa med presenter och frukost. Sedan läste jag Liza Marklunds bok "den röda vargen" eftersom jag har muntlig bokrecension på tisdag. Som tur så läste jag just ut den så imorgon blir det att skriva, huh. Nåja, på kvällen for vi till fammo och faffa och mina kusiner kom också dit, de var länge sedan vi sågs sist så de var kul att träffas igen. Vips så var klockan kvart före 22 så min söndag for otroligt snabbt. Ny skolvecka börjar imorgon och dessutom så börjar proven också, jippii.....


google

Jag tyckte boken var helt okej.

kram
emppu


WZW

i fell in love

/jojjo

goodmorning sunshines!

jag köpte bokstäver (alla var i ett paket) från clas ohlsson igår och en stjärnlamppa, I love them!
kittycat.

Gomorron,  nu ska jag iväg på lite farsdagsfirande o sedan till jobbet och på kvällen blir de geografiprovläsning, en annorlundare söndag utan gym blö.
/jojjo

That can't be described with words

Jag sov ut till kl 11 och sedan efter ett tag for jag till gymmet. Fixade mej och städade lite här hemma och så kom S till mej och spenderade kvällen ♥


//emppu


dagens iphone bilder

pigg o glad for jag till gymmet kl tio och sedan hem snabbt i duschen o äta frukost. Sen tillbaka in till stan o chilla me mami. Efteråt till butiken o hem o städa o så har jag jobbat hemifrån ett par timmar. Nu ska jag dricka glögg o kolla på serier, hoppas ni har haft en bra lördag för de har jag !


WWW

Tumblr_lgctemvkpt1qbg9lpo1_500_large
Tumblr_lu5ho8o8rn1r1460ho1_500_large
kimmie, looking good as always, snygg partydress !
Onepiece-godis-basti-2_large
ja vill ja vill ja vill ja måst ha en såndär, hur skönt skulle de inte vara o chilla runt i en såndär! Jag har födelsedag snart o julen e snart så heh kanske den skäggiga gubben santa claus skänker en till mej, you never know ..
Tumblr_ls20sdkjg51qcsmhlo1_500_large
I WANT AN IPAD!
Tumblr_lsgdomhjt61qcexemo1_500_large
Tumblr_lu72lk7ltt1r57ol5o1_500_large
Tumblr_lub9yczbbi1r03hw1o1_500_large
en resa till london/köpenhamn/paris under jullovet skulle vara perfekt, jag har alltid drömt om att fara till london över jullovet nångång, ooo drömmar drömmar ..
Tumblr_lugly5qc0x1qm7h8lo1_1280_large
då första snön faller då ska jag hoppa i mina svarta ugg australias, de e så sköna, känns som man skulle gå på dynor.
Mg_7531aa_large
jag skulle måsta hitta en låda så jag skulle kunna organisera allt smink, borstar o grejer så att inte allt ligger huller om buller runt överallt, usch, måste hitta nu!
/jojjo

what goes up must come down


randiga dagen idag, 11.11.2011, yey
denhär dagen har bestått av skola, jobb och gym: bodyattck och bodypump. Nu ska jag kolla på 90210, secret circle och vampire diaries o dricka massor med te och äta pepparkakor. Sedan o sova för imorgon ska jag på morning bodypump 10.30 o sedan till stan me mami på dagen. Jag älskar gym-på-morgonen-gå-på-stan-myslördagar : ) !
/jojjo

11.11.11

Har haft en ganska chill skoldag men det är jätteskönt att de är fredag idag! En häftig känsla uppstod då de var idag 11.11.11 klockan 11.11, då får man önska sig, jag ska inte berätta vad jag önskade mej...
Då jag kom hem, tog jag en timmes powernap och sedan började jag baka kladdkaka. Sedan bytte jag om och for ut på en länk, skönt. Så gjorde jag lite skolgrejer men nu tar jag ledigt. Ska sätta på en film och ta för mej av kladdkakan. Ha en bra fredag :)



//emppu

friday tomorrow

Idag har jag sprungit från ställe till ställe. De började med att jag försov mej 20 min så jag fick fixa mej på en kvart o äta snabbt o trampa iväg till skolan. Jag slutade redan 11.30 så skönt. Sedan for jag till fammo o hälsade på i en timme, sedan hem o hämta jobbnyckeln o whoop iväg igen till jobbet. Efter jobbet till stan me mami bara snabbt o oh I'm in love, jag prövade olika peakperfomance vinterjackor, de känns som man skulle ha dykt i en dyna då man har en sån på sej så sköna o varma. Hehe lönedagen e påväg yeye o de hade fått in så fina hupparin/luvtröjor/huvtröjor va de nu heter, ah jag hoppade på peakmoln. Sedan for jag till gymmet på bodystep o svettades i en timme. Efteråt firade vi min bror som fyller 15 år idag grattis fjanten ! Sedan hem i duschen o byta sängkläder o tvätta sminkborstar. Huh, jag har haft en väldigt fullpackad dag idag men I like it, nu ska jag kolla på gossip girl o dricka en stor kopp te, goodnight!
/jojjo

Call 911 now!


First Of The Year - Skrillex

//emppu

XXX

hello, efter skolan for jag till jobbet o jobbade till kl. 19. Sedan for jag till gymmet på bodypump o nu relaxar jag på soffan med en stor kopp te, gonatt !


love it

Preston Hat
peak perfomance ,so damn cute!
/jojjo

Barcelona bilder part 2


mat!




La Sagrada Familia










glass i stora lass!


supergott!






jihaa!


utsikten på söndag



Efter lite snabb shopping mötte vi upp alla igen och gick för att äta. Det blev tapas, huvudrätt och efterrätt så mätt blev man. Så tog vi metron till La Sagrada Familia och nog var den fin, synd bara att de fanns en massa luftkranar och sånt när de håller på att bygga den... Där fanns några souvenirbutiker var vi hittade lite att ta oss hem. Sedan fick vi fritid igen och gick på La Rambla och så shoppade vi. Vi sprang mellan olika butiker så vi skulle hinna se så mycket som möjligt. Jag tycker vi skulle ha behövt 2 hela dagar på oss i Barcelona, för att hinna se ens någonting. Efter att alla butiker stängt åt vi glass. Jag, jojjo och sarah förälskade oss verkligen i yoghurtglassen, nam. Sedan gick vi längs gatorna och hittade vattenfontäner. Vi kom till hostellet vid midnatt och började fixa oss inför natten. Nästa morgon steg vi upp tidigt, packade och åt morgonmål. Sedan for vi till flygfältet och började vår resa hem.
Jag tackar verkligen för denhär resan, jag har många fina minnen från den!

kram
emppu


Salvador

Usch vad jobbig skoldag idag, gillade inte alls, förutom gympan då som var chill. Sedan blev det musikteori, mat och iväg in till stan med mamma. Vi för till vasa stadshus för att lyssna på vasa stadsorkester. Det hörde till musikinstitutets aktivitetsvecka, så det var billigare biljetter, so why not? Jättefin koncert, som inte blev långtråkig. Huh, vilken lång dag jag haft, lite fult att säja såhär men jag längtar redan till heljen!


november 2010

Btw, så känns som jag är en riktig gottegris nuförtiden, och det blir inte bättre med att julen närmar sig, tänk vilka mängder man vräker i sej då, haha!

//emppu


H E L L O

E22a897478ccqcgaf_42252_47a4b6d762_large
I'm gonna powernap like that yep.
375052_10150339449432203_327949827202_8607148_326817111_n_large
hejs svejs, igår efter skolan for jag till stan köpte en bok o for till jobbet. Kom hem kl 21 och chillade hela kvällen. Nu har jag kommit hem från skolan, ätit yoghurt med äppel (så jääkla gott!!) och kollat på desperate housewifes o nu ska jag ta en 45 minuters powernap och sedan fara till gymmet på bodystep och bodypump yeaa , ciao!
/jojjo

The Pump

Hallå!
Idag är det måndag igen, helt vanlig skoldag. På biologi fick vi ut provet, jag är riktigt nöjd över mitt vitsord. Sedan cyklade jag till musikinstitutet och spelade "The Pump" med andra, de var riktigt kul! Denna vecka så är det aktivitetsvecka så man har inga vanliga lektioner utan får göra andra saker istället, så istället för baslektion så hade de samlat ihop ett gäng som sedan på 45 minuter spelade en låt ihop. Efteråt mötte jag upp en del av gänget och for och åt en rullakebab. Cyklade hem, chillade en stund och for sedan på violinlektion. Åh, en dag som bestått av mycket musik, helt underbart. Jag kollade just ett avsnitt av vampire diaries men nu måste jag ta tag i läxorna.. Hoppas ni fått en bra start på er vecka :)

kram
emppu

getting better

Tumblr_llq05srgmh1qdr1moo1_500_large
Tumblr_lqg3icxf3a1qftnpvo1_500_large
Tumblr_lu5d1xwbny1qc4obho1_500_large
idag vaknade jag kl 11 o mådde mycket bättre än igår yeye! Mami hade lagat plättar till morgonmål o jag kan säga de smakade ganska himmelskt efter att inte ha fått i sej ett skit sen onsdagens skolmat. Sedan chillade jag o kollade på horrible bosses som btw är en jättebra film. Sedan for jag till gymmet på bodystep med tjejerna o nu ska jag dricka te o kolla charlie's angels (serien inte filmen, skitbra serie!)
/jojjo

helsinki / lleida

DAY ONE
jag var o kollade då alba var på träning en timme o så for vi med buss till andra sidan stan o träffade alla andra på en uteservering.
DAY TWO
singing in the rain, lalala
vi var o kollade på nått tråkigt hus, hehe
dehär grejerna smakade sten, blä o så var de helt otroligt varma då skulle man skala dem o de va ju inte direkt enkelt o så skulle man äta dem o de var inte gott, believe me !
yummy in my tummy, apgod yoghurtglass!
DAY THREE

yay ett till tråkigt hus (kloster) whoa, men utsikten va ganska bra iallafall



















äntligen uppe i tornet, halleluja, 238 steg i en mörk hal trappuppgång, de tog på krafterna !













skolmat, eh blä



churros, yummyyy







EVERYBODY!

karaoke





nu kom allt i en bunt från lleida, o barcelona bilderna kommer nån annan dag.
/jojjo

Shoppingen i Barcelona


silverarmband från en souvenirbutik


söta trosor


silver smycken


tuggummi o te


lädershorts från Stradivarius


choklad

//emppu


today

Idag mår jag bättre yay! Idag har jag varit till gravarna med mamma och promenixat me hundarna o kollat på en massa secret circle avsnitt. Hoppas jag mår ännu bättre imorgon, nu ska jag ta en finrexin o kolla nån film, goodnight !


//jojjo


Barcelona bilder part 1


smoothies!


vi var o kollade på fin arkitektur


det fanns en massa butiker


torget var fullt av fåglar, lite läskigt att gå där då de kom flygandes på en, kändes det som!



På lördag vaknade jag upp tidigt, fixade mej och packade ihop min kappsäck. Min familj förde mej till tågstationen och där tog vi alla farväl med pussar o kramar! Jag är väldigt glad och tacksam över min familj, de var verkligen jättesnälla o tog hand om mej på bästa sätt och såg alltid till att jag hade det bra.
En timme senare kom vi fram till Barcelona. Vi förde våra kappsäckar till vårt hostel och så for vi och åt lite smått. Sedan for vi ut och gick på en promenad då vi fick se lite mer av staden. Efteråt hade vi ca 1 ½ timme på oss att shoppa. före vi mötte upp gänget igen. Fortsättning följer!

//emppu


Feel the heartbeat in my mind


We Found Love - Rihanna ft. Calvin Harris

//emppu

Similar

ALÅ! (jag vet inte vem av oss som kom på de hälsningsordet idag, haha)
Idag har varit en likadan dag som igår eftersom den har bestått av skola, jobb o gym. Nu sitter jag här och smaskar i mej godis. Tur att de är fredag imorgon, och förhoppningsvis hinner jag sova ut på helgen, jag har sömnbrist!



//emppu

hell yea just perfect

Tumblr_lttvuiszvb1qkgbhwo1_500_large
Tumblr_ljqrj3tb6s1qhl5ozo1_500_large_173206533_large
hejsan, igår då jag var på jobbet så frös jag så himla mycket o had helt crazy huvudvärk men sket i det o for till gymmet på bodypump o då 30 min hade gått blev de suddigt för ögonen och jag orkade inte lyfta stången mera så jag avbröt timmen o körde hem som inte var så klokt men min telefon hade dött o jag kunde inte ringa mamma. Jag mätte febern då jag kom hem o den visade 39 då var jag nog fan inte glad. Jag orkar inte vara sjuk hela tiden o nu e jag så jävla förbannad för den sjunker inte o den håller sej på 38,8 hela tiden ääh !! ja försöker göra dehär snabbt för jag mår så illa av att sitta framför datorn så jag ligger o sover 24/7 o jag kan inte äta nått heller o inte dricka något jag mår så illa. Jag minns inte när jag skulle ha varit såhär sjuk sist o jag vägrar att gå till sjukhuset, jag vill inte ha en massa nålar inborrade i mej nejtack(!!) Hörs då jag vaknar upp till liv igen då kommer också bilderna men nu kan jag bara inte förlåt ..
/jojjo

La Seu Vella






utsikten var amazing!





Judit och Francesc


allihop!


vi presenterade Finland o sjöng sånger...


alla ville sjunga med!


skolmaten, japp ni ser rätt, chips som "sallad"


churros och choklad, nam!


bowling


och karaoke!


Castellers de Lleida


väldigt skickliga o modiga småbarn som vågade klättra högst upp på toppen!

Fredagen började i skolan med biologi och matematik för "min del". Jag tycker de har mycket svårare än oss! Sedan for vi och besökte la Seu Vella. Vi bemästrade 238 smala trappsteg för att komma upp till tornet, men det var det värt. Efteråt gick vi tillbaka till skolan och höll våra föredrag om Finland, Österbotten och om våra skolor. Sedan sjöng vi 2 sånger, en på spanska o andra på svenska. Det slutade med att allihopa satt och sjöng den spanska sången, haha. Sedan åt vi skolmat som ni ser på bilden ovanför. Så var skolan slut och vi for hem. På kvällen for vi alla och åt churros med tjock choklad, gott gott! Sedan gick vi o bowlade och sjöng karaoke. Och det är sant: La gente esta muy loca (på ett mycket bra sätt, älskar deras kultur om man jämför med oss finländare!!) Plötsligt fick vi jättebråttom och var tvungna att springa för att hinna se "Castellers de Lleida". Jag tror de var bara övning, men de var riktigt duktiga redan, o vilken teknik de hade för att klättra upp/ner.
Vi åt mat, pratade och skrattade och så gick vi hem. Det var ett riktigt bra avslut på vår resa i Lleida. Staden är väldigt vacker och det finns mycket man kan göra där!

//emppu


2 november

Hajoo, i skolan försöker jag komma ikapp alla de andra eftersom jag missade ju hela förra veckan i skolan. Det är lite jobbigt men de ska nog gå. Idag kollade vi bland annat på film både på psykologi o modersmål, ritade bild på biologi så de var inte så jättejobbig skoldag. Efteråt for jag och jobbade och så på bodyattack, skönt!
Nu ska jag börja lägga upp fler bilder från resan :)

kram
emppu

La paería




hihi


violiner i en underklädesbutik...


paella, nom!


gubbarna i tornet var bara statyer dock..

På torsdag så träffades alla i skolan ca klockan 9. Vi bekantade oss med skolan och så berättade våra vänner åt oss om Lleida. Sedan besökte vi La Paería, om du vill veta mer klicka här.
Efteråt gick vi tillbaka till skolan på lektion. Vi var 4 stycken som hade spanskatimme den dagen. Vi tog bussen hem där jag blev bjuden på paella, som var jättegott!
På kvällen gick vi ut och mötte alla igen på Calle Mayor. Vädret var inte de bästa, men det hindrade inte oss. Vi åt kastanjer som jag aldrig hade smakat på förr. Jag kan inte beskriva hur de smakade, men de var ganska mjöliga, men de gick nog att äta. Sedan gick vi runt i lite butiker och så åt vi världens godaste yoghurtmjukglass!
Efter en händelserik kväll gick vi hem och där bjöds det tortilla de patatas och en stor skål sallad, man blev supermätt, och jag rullade i säng efter en lång dag, hahah.

//emppu


Aeropuerto y Lleida











//emppu


peak perfomance wanna haves

W Frost Down Jacket
W Frost Down Jacket
W Northstar Jacket
Elin Hood Sweatshirt
Champery Hat
Det finns så mycket fint på peakperfomances hemsida så jag dör. Allt ovan skulle vara perfekt till finlands askalla vintrar! Nu har ja ätit yoghurt med äppel och drukit en megakopp te o nu ska jag till gymmet för andra gången idag, denhär gången blir de bodystep yeye taggaad!
/jojjo