JCM

Oj, lite sen uppdatering idag!
Idag skrev jag matteprov sista timmen, håller som sagt tummarna för mina prov... Sedan gick jag o jojjo hem och pratade en stund. Kom hem och körde in till stan. Köpte 2 plagg som jag kommer troligtvis att visa imorgon. Sedan for jag en sväng via piffi och till jojjo. Där blev jag bjuden på tortilla, gott gott då man var jättehungrig. Sedan försökte vi plugga engelska en stund men vi började hela tiden prata om andra saker. Efteråt blev det kladdkaka till efterrätt. Vi for ut på en promenad och tittade lite på Idol, jag har inte alls följt med i idol det här året så jag hängde inte riktigt med. Sedan blev det en kort cykeltur hem i mörkret.

//emppu

can't wait

2 veckor/14 dagar , ah ja längtar sönder , snart e vi där emp , yes de ska bli super kickass-bra!
/jojjo

drop dead gorgeous

Img_2388-600x554_large
Img_2259-1024x915_large
I förrgår klickade jag hem denhär apsnygga jackan från bubbleroom, ah I can't wait tills den kommer, wiii!!
/jojjo

the hair



Idag efter skolan så hade jag frissa tid. Mitt hår färgades, slingades och klipptes så nu känns det jättefräscht. Jag  är nöjd! Imorgon har jag matteprov men nu ska jag se på lite gossip girl.

//emppu

Everybody stops and they staring at me


Sexy and I know it - LMFAO

Denhär låten har fastnat i mitt huvud idag!

//emppu

oh lala

this is what i want this is what i need

tudeluu, jag slutade skolan kl 13.30 o kom hem o gick ut med doggisarna och for sedan till stan o köpte aussie take the heat leave in conditoner. Kom sedan hem o nu har jag kollat två avsnitt av pretty little liars de e så jäkla spännande! Nu ska jag chilla i en halvtimme och sedan fara till gymmet på bodystep och attack , ha de bra!
/jojjo

-





//emppu

just too good to be true

31628_397250878253_80329313253_3977157_6487890_n_large
Tumblr_ls6lwrct2o1qld7uvo1_500_large
Tumblr_lqy2mxqovr1qhx7ljo1_500_large
heyhey people, kemiprovet gick helt okej faktiskt så de är en happyday idag. Efter skolan kom jag hem, gick ut med hundarna och sedan for jag till stan o köpte en svart tubhalsduk från carlings (likadan som den jag köpte förra året, orkar inte ta bild) och for sedan hem. Såklart glömde jag köpa leave in conditoner som jag behövde mest men what can you do, jag får åka till stan o köpa de imorgon då. Sedan kom jag snabbt hem och tog min öroninflammations medicin, nu har jag öroninflammation i båda öronen, de e så sjukt buh! Så for jag till gymmet på bodycombat och bodypump. Nu har jag just varit i duschen och ska äta gröt, ah gröt måste nog vara de bästa som finns, love !
/jojjo

Pust!

Efter väldigt lite sömn så steg jag upp väldigt tidigt denna morgon för att hinna i duschen och läsa igenom psykologihäftet. Jag var faktiskt nervös över hur provet skulle gå men jag skrev nog en hel del så jag hoppas på det bästa. Sedan gjorde jag, jojjo och sarah nya godispåsar i kiosken en stund så nu har vi många påsar att sälja igen. Efter skolan for jag på jobb och bodyattack. Nu sitter jag här och äter lite polly summer berries som jag delade med min lillebror.



//emppu

Tisdag

Hejhej!
Idag har varit en annorlunda skoldag. Idag har jag bara gått på olika workshoppar som Daisy Jack ordnade för vår skola. Jag valde: Artist som yrke, Låtskrivningens grunder och Musikproduktion. Det var väldigt intressant och jag är jätteglad över att detta ordnades för oss. Man måste ju ta vara på chansen att få fara på sånthär, de ordnas ju inte så ofta! Sedan stod vi i kiosken ända tills det var dags att fara till kulturhuset. Där spelade bandet några akustiska låtar. Sedan blev det musikteori och bas så denhär dagen har verkligen bestått av musik :)
Imorgon har jag psykologiprov. Har just druckit en stor kopp chai te och ätit lite choklad. Nu måste jag orka läsa.

kram
emppu


power kick

Jag vet att jag inte borde sitta på datorn men de hände en rolig grej idag på gymmet så jag måste bara berätta för jag har alltid då dålig tur så jag måste berätta dehär. Jag for på bodystep o före timmen började så lottade jenni ut 2 biljetter till wasa sports club 30 års fest som är på lördag. Så samlade hon in alla lappar o blandade dem o drog upp en lapp o tadaa johanna lindevall stod de på den whooa( jag vinner aldrig nånting eller har tur, jag var så glad!) Jag fick en sån powerkick  fast jag visste att jag inte kan fara på den eftersom åldersgränsen är 18 år. Jättesynd för jag skulle verkligen verkligen ha velat fara!!Så jag lämnade tillbaka den till jenni men de gav mej en riktig power kick till steppen och ett stort leende på läpparna  : )!

//jojjo

pretty damn good

lalala

ja såg just på framsidan att man kan börja blogga från sin iphone och bifoga bilder osv , yeees!!!
/jojjo

no time for fun

hellou, jag sitter på sängen med musik i öronen och en massa papper och kemiboken och maols spritt runt mej. Jag läser på prov och dricker te och snart ska jag på bodystep för jag orkar inte läsa längre. Dehär är helt sjukt tråkigt, heh hoppas provet går bra imorgon, ciao!
/jojjo

Just tell me

Det känns stressigt som bara den men nu ska jag sluta klaga (åtminstone för en stund), det finns väl annat i livet än bara skolan? Fast så känns det inte riktigt. Vi skrev finska uppsats idag, hittade ingen motivation. Denna vecka är jag, jojjo o sarah i kiosken och säljer på rasterna också. Det gick väl ganska bra, hahah. Jag hoppas att morgondagen blir rolig. Berättar mer imorgon. Nu ska jag fara o läsa lite på prov.


google

//emppu


it never ends

helloj, här ligger jag i sängen och försöker läsa på kemi men att vara på datorn e ju så mycket roligare! Äh va tråkigt att läsa på prov men om jag ska klara av provet så är de väl lika bra att stänga av datorn och läsa en timme förrän jag far till gymmet på bodypump.
/jojjo

Gröt är gott


smättar upp en gammal bild i brist på annat

Idag har varit en skön söndag. Jag har försökt att ta de lugnt men jag känner mej ändå stressad. Har försökt vila upp mej för nästa vecka så börjar proven för min del. Idag har jag kollat på Vampire diaries avsnitt och varit till gymmet. Nu på kvällen blev det hårinpackning, bodyscrub och till kvällsmål gröt, namnam!

//emppu


söndagsmys

hello, jag steg upp kl 12, gick en promenix med doggisarna, åt frukost o kollade på pretty little liars och chillade tills kl 15. Gick ut med doggisarna igen o for till gymmet på bodypump och bodystep-rpv. Kom hem o hoppade direkt i en varm skön dusch. Nu sitter jag här med myskläder och tända doftljus och en söt kisse brevid mej, nu ska jag dricka te och kolla lite mera pretty little liars, kram.
/jojjo

24 september

Igår såg jag filmen My sister's keeper, den är bra men jag gillar ändå boken bättre. Slutet på boken o filmen är helt olika. Vaknade denna morgon klockan 12 och for till gymmet. Sedan kollade jag på ett avsnitt av 90210. Ni ska ha en bra lördag!



kram
emppu

hurry up

Tumblr_lk4qhbbyqz1qclsdko1_500_large_163027215_large
Tumblr_llrwf0quks1qzh5j8o1_500_large
20110907-112517_large
Jag steg upp kl halv nio som vanligt på lördagar och for till gymmet på bodypump, de va skitkul. De är öppethus idag fram till kl 18.00 vid wasa sports club så far dit ifall ni inte har nått att göra ! : ) Sedan kom jag hem, gick i duschen och nu har jag ätit frukost och ska torka håret o fixa mej lite. Sedan fara till butiken och på kvällen till fammo och så ska jag hinna jobba lite också heh stressigt, ciao!
/jojjo

friday i'm in love

hello, efter skolan kom jag hem o packade snabbt gymväskan och for till stan me emp o drack en latte på waynes. For sedan till gymmet o svettades på bodyattack med x antal andra människor. Denhär freagen har varit helt perfecto jag kan inte göra annat än le, så jäkla bra, hoppas de kommer mera sånhär dagar !

//jojjo

I whip my hair back and forth



Tänk att det redan är fredag! Jag börjar bli väldigt trött på regnet, de känns som det har regnat åtminstone i ett par veckor nu. Efter skolan for jag o jojjo till wayne's på fika. Sedan gick vi lite på stan ända tills vi körde till wsc på bodyattack. Sedan sprang vi omkring och fjantade oss lite. Usch, de börjar bli riktigt kallt att köra hem med mopo... Nu har jag ätit en jättestor mango, ååh mango e så gott :)

//emppu

Beautiful


Beautiful People - Chris Brown & Benny Benassi

//emppu

goodnight!

i died and went to shoe heaven

ja  sitter o skriver på min modersmålstexkompetens och dricker te o e dödstrött nu ska ja nog krypa under täcket , gonatt!
/jojjo

22 september

Hade en längre håltimme idag på grund av att alla andra skrev prov. Så idag har varit en skön och lugn dag. Min kväll spenderas i vörå ikväll :)



//emppu

it happens every day

Matteprovet gick åt skogen o denhär dagen har annors också varit lite bajs men nu kommer solen fram så nu ska jag ut me hundarna före de börjar regna igen och sedan fixa mat. Jag är sjukt hungrig o trött. Lite senare så ska jag på bodystep och attack, ciao

/jojjo

Dagens köp



Tubhalsduk från gina tricot, Aussie shampo och balsam från kicks. Nu håller min escada parfym att ta slut så jag var på jakt efter en ny favorit. Jag ville ha eau de parfym för det håller mycket längre. Sedan hittade jag Beyonces "heat" och nu är den min! Ett väldigt bra fynd.

//emppu

All day, all night wtf

Hej hej, det känns som jag har gjort massor i skolan idag. Efter skolan cyklade jag hem, nappade plånboken och for till stan. Där mötte jag en kompis och tillsammans gick vi till en musikaffär o kollade lite. Kom därifrån med bas strängar, yes finally ska de bytas. Sedan for vi på en fika. Jag gick ensam på stan en stund på jakt efter kläder, men hittade inte så mycket. Visar snart vad jag köpte istället!



//emppu

hello

Ursäkta för den usla bloggningen men jag har en miljon grejer att göra varenda dag o jag hinner verkligen inte sitta framför datorn då. Jag har just kastat i mej lite mysli o nu ska jag ut med hundarna. Sedan till stan på mattetimme och till gymmet på combat o pump. Då jag kommer hem så ska jag plugga plugga plugga matte stenhårt tills jag kan nått och klara av provet någolunda och sedan o sova. Yes så ser dagens planer ut, ha en bra onsdag!
/jojjo

Virr varr i mitt huvud

Oj huh huh, säjer jag bara idag!
Har gjort så mycket idag och har ännu lite kvar att göra, tankarna bara snurrar i mitt huvud just nu. På gympan idag spelade vi typ ultimate frisbee, jättekul men inte riktigt min grej. Roligt att få pröva på något nytt iallafall! Sedan har jag haft en helt vanlig tisdag som bestod av teori, bas o bodyattack. Som tur var så hade mamma lagat makaronilåda då jag kom hem, såå gott. Nu ska jag fortsätta med psykologi läxan, det är faktiskt intressant :)

kram
emppu

up and down

Tumblr_lrqn0bi69y1qi23vmo1_500_large
264090069_large
Tumblr_lrfdz0lym51qgwg23o1_500_large
Tumblr_lb2tybdg4q1qdqyqz_large
hejsan svejsan! På morgonen for jag till hvc o kollade upp mitt öra. Jag fick två olika slags tabletter och örondroppar så inom två veckor borde mitt öra vara normalt igen. Ni kan inte fatta hur störande de e då alla pratar med en o man måste typ läsa allas läppar, för då alla pratar så låter de som att jaa skulle vara under vattnet, sjukt jobbigt. Efter skolan cyklade jag snabbt hem och sedan stack jag till stan på mattetimme. Kl 17 brummade jag hem och lagade broilerwok. Brummade sedan till gymmet på bodypump i regnet, mysigt värre att köra moped i spöregn nee-e uff. Nen nu ska jag kolla på tv en stund och sedan gå o sova, gonatt!

//jojjo

19 september

Idag skrev vi engelska essä, jag blev ganska "fort" klar (skrev för min egen del på rekord tid) och jag hoppas den blev bra. Sedan cyklade jag hem, åt mat och skrev klart min finska uppsats, finally! Sköt upp det alldeles för länge men jag är nöjd över den. Sedan for jag tillbaka till skolan på lektion. Hoppade över stödtimmen i matematik, borde väl ändå klara mej. Oj, nu har jag skrivit ganska mycket om skolan men konstigt nog så har jag varit flitig med mitt skolarbete idag. Jag har t.o.m. gjort alla läxor klara. Nu ska jag bara njuta av bullar som mamma bakat idag, mums!


kanske dags att vi tar en frågestund snart? :)

kram
emppu


sarah sweet seventeen

idag fyller vackra kära sarah 17 år wiihuu, grattis o hoppas du får en bra födelsedag!
/jojjo

Something, something about this place


You and I - Lady Gaga

//emppu

kick-ass bra!

Klockan 14.30 for jag till pappa en sväng och sedan till gymmet på bodypump och bodystep. Båda nya programmen är asbra. Steppen e så rolig att man ger 150 % hela timmen. så otroligt kul. Efter gymmet brummade jag hem o gick till pappa o hämtade hundarna och sedan hem. Nu har jag varit i duschen och min gulliga mami bakar kanelbullar så nu ska jag äta bullar och dricka te o kolla på awkward. Hey, har ni märkt att alla serier har börjat igen som vampire diaries, gossipgirl och alla domdär ni vet, pusshej!
/jojjo

Igår












Lite bilder från igår från Rax. Jag smakade pizzan med marshmalloows, hmm smakade ganska underligt. Jojjo vågade inte smaka :) Vi blev väldigt mätta igår, huh huh. Sedan här hemma kollade jag på en film, den hette A serbian film. Den var helt vidrig.... jag rekommenderar att inte se den! Usch o fyyy....

//emppu


goodmorning!

Jag har inte sovit nästan något inatt för jag har haft en helt otroligt hemsk öronvärk, alltså ni kan inte fatta hur  ont de tar. Halva ansiktet är sjukt pga ett j*vla öra. Aja men jag har just ätit frukost med mami framför tv:n, mys. Nu ska jag kolla på awkward och dricka te, ha en skön söndagsmorgon!
/jojjo

my heart is a radio and it's beating for you so listen close

Igår köpte jag ett par ljusrosa sony hörlurar men de var helt fel. De funkade inte till min dator så idag for jag in och bytte till ett par urbanears, ah nu kan jag börja se på serier igen (orsak vaför jag använder hörlurar är att mina högtalare i min minilaptop e jättedåliga men med hörlurar funkar de finfint !) och lyssna på musik ifred utan att nån störs av de. Det var jätte trevligt att sitta vid rax och äta pizza o glass o prata i flera timmar. Jag har helt otroligt sjukt i högra öra, jag har öroninflammation men har inte hunnit till hvc för att kolla upp det för nästa vecka börjar proven och jag måste verkligen vara på alla timmar nu före så att inte nått prov skiter sej helt totalt. Att dra på mopohjälmen e ett helvete och bara att flytta håret på örat gör ont. Äh nu ska jag ta min sjätte panadol för idag, usch inte bra..
/jojjo

I want food

Hej!
Igår kom S hem till mej. Skönt att träffas efter en låång väntan. Vi gick ut på promenad och kollade på film. Fredagsmys! Idag steg jag upp klockan 12 och for till gymmet. Nu väntar jag bara på att jojjo kommer till mej så vi får fara till Rax och äta. Jag är så hungrig!



//emppu

new in

Denhär underbara köpte jag idag. Hade tänkt köpa oh lola by marc jacobs nivet den nya rosa flaskan med en stor blomma som kork, alltså ah den doftar helt gorgeous men den e slut överallt o väntelistor på över 2 veckor vid kicks, emotion och stockmann. Lite surt men efter två veckor får jag gå runt och dofta himmel, värt väntan ! Nu ska jag lacka naglarna, laga ansiktsmask och kolla på awkward och sedan o sova. Bodypump60 kl 10.30 på schemat imorgon, skönt !
/jojjo

TGIF

Thank god it's friday verkligen. Idag efter skolan kom jag hem snabbt o kastade i mej mysli på 5 min och packade väskan snabbt och for till stan på mattetimme. Sedan for jag till waynes med mamma och o köpte en ny parfym från kicks, skön fredag. Nu ska jag kolla på nån film och dricka te.
/jojjo

Down, down by the riverside

Det har varit en bra dag idag. Men jag undrar, när ska det sluta regna?? Det har regnat hela veckan... nu får de vara nog! Efter skolan for jag på jobb och bodyattack. Nu är jag jättetrött så jag ska börja laga mina läxor nu och sedan och sova, nati nati!



//emppu

WWW

Untitled #156
Jag slutade redan kl 13.30. Jag kom hem o dammsugade och torkade golv och gick en promenix med doggisarna. Nu ligger jag i sängen o kollar på necessary roughness och äter yoghurt. Snart ska jag hoppa i gymkläderna och sticka till gymmet på bodystep och attack, ciao!
/jojjo

hallo där

Idag efter skolan chillade jag en stund, gjorde modersmåls litteraturuppgift och textkompetensen klar o drack finrexin och for sedan ti gymmet på bodycombat. Jag vågar inte fara på många timmar ännu förrän jag e helt frisk men jag håller på att bli bättre wiee ! Nu ska jga kolla på mentalist o dricka te o sedan o sova, gonatt!
/jojjo

Alright, everything is alright


Stay - Hurts

Hur kan en låt vara såhär vacker?

//emppu

Klassmiddag

Denhär kvällen har gått så snabbt!
Efter skolan for jag till fammo och faffa och hälsade på Åsa & Ethan. Sedan for jag hem fort och sedan till Kantarellis där vi hade reserverat bord för hela vår klass 2A då. Jag åt grillad bröstfilé av kyckling, gräddig amarettosås, klyftpotatis och till efterrätt åkerbärsglass med kiwi, jordgubbe och banan, gratinerad med vitchocklad. Nam nam nam så gott de var och nu är jag proppmätt! Tack för sällskapet hörrni :)

kram
emppu

Oh mama

Denna dag började jag med hälsokontroll vid skolmottagningen. Det var länge sedan jag varit där. Mätte vikt, blodtryck och längd. Jag har alltid sagt att jag är lite under 1.70 cm, ungefär 1.68 men nu visade sej det vara fel. Jag är faktiskt 1.71 centimeter, det trodde jag nu aldrig! Fast förra kontrollen var ju för ett par år sedan, men jag trodde inte jag skulle växa längre. Det var dagens överraskning! Sedan fick jag fylla i blanketter och så satt vi och talade en stund. Det tog hela första lektionen.
På gympan var det meningen att vi skulle fara till botniahallen i ösregnet, som tur så fick vi vara inomhus istället. Efter skolan for jag på musikteori och bas. På baslektionen var vi 4 stycken och kollade en stund då Bob Marley spelade live. Hann på bodyattack idag, kul med variation nu när de bytt programmen.



//emppu

bloggar från min iphone

Tja, jättedålig dag idag usch nej fy. For till skolan på kemi och matte o kom sedan hem för jag mådde så dåligt o hostade hela tiden. Näsan är så täppt att man inte kan andas. Sov tills klockan var 18 och for till pappa en stund. Nu sitter jag här framför tvn igen o dricker finrexin och hoppas att jag mår bättre imorgon för nu mår jag verkligen skit. Jag vill bli frisk nu, gå i skolan o slippa till gymmet igen, dehär e inte alls kul! Nu hoppar jag i duschen, gonatt. /jojjo

12 september

Hellou :)
Idag vaknade jag utvilad och for i duschen. När jag sedan kollade på klockan märkte jag att jag hade lagat väckarklockan 1 timme försent på misstag. Efter en rad svordomar blev allt bättre igen. Jag hann i god tid till andra lektionen åtminstone. Det har regnat hela långa dagen... Efter skolan for jag på jobb och sedan på violinlektion. Nu är mina hobbier och skolan på full gång! Jag känner mej en liten aning snorig också, kanske dags att börja ta det lite lugnare? Men jag har fullt schema hela denna vecka, vilket är kul, men jobbigt.

kram
emppu

rainy monday

P1040821_large
Tumblr_lq2kmzww931qdusdao1_500_large
Tumblr_lr9u31h4ao1r31wkjo1_500_large
Hejsan svejsan, jag har legat hemma idag i feber. Hostan sitter kvar o näsan e helt stockad o halsont har jag också, ääh man blir ju galen, de blir ju inge bättre fast jag har ätit en massa värkmediciner och vitamnier och a loooot of tea, inget hjälper. Näsan är så stockad så att jag kan inte äta och dehär är inte roligt. Jag har längtat till denhär måndagen i flera veckor för idag byts les mills programmen vid WSC och ladyline, ah o så ska jag bli sjuk just nu, surt surt. Idag har jag bara vilat, kollat på necessary roughness och druckit en massa te, saft och varm kaakao. Gjort lite läxor också. Nu ska jag kolla på mera necessary roughness och krypa under täcket och hoppas att jag mår bättre snart!
/jojjo

myleene , ciara , demi , jessica ,teresa










bildkälla:vouge
/jojjo

left right, right left



//emppu


Cause this one's for you and me



Lighters - Eminem & Royce Da 5'9 feat. Bruno Mars

//emppu

Just 3 pics






3 bilder från igår.

Igår for jag, emma, heidi, jenni och jeanette till Fagerö. Kan säja att de minst sagt var en mycket annorlunda kväll. Fick uppleva en hel del! Men roligt var det, tack för det roliga sällskapet :)

//emppu

you can have whatever you like


Lit+draps+deux_large

Tumblr_lqm9kb1ze71qk6z2uo1_500_large
Goodmorning solstrålar! Jag steg upp kl 12 och drog min rumpa ur sängen ofrivilligt och tog två panadol och for ut med hundarna och mixade sedan en smoothie ah skönt att äntligen kuna svälja någolunda bra. Så har jag druckit två koppar te o magen sprängs nästan. Har druckit så mycket te denhär helgen så huh, jag mår mycke bättre nu. Näsan e bara lite stockad och hostan e väl inte så bra heller men rösten är tillbaka och febern är nästan gone. Jag funderar om jag ska dra mej till gymmet idag på bodystep idag, de borde jag nog klara av fast jag e lite krasslig ännu får se. Nu ska jag ut me doggisarna igen, ha de bra!
/jojjo

get him to catch the damn ball


yes jag har hittat en kick ass bra serie, denhär har jag drogat hela dagen jättebra serie se den ! Jag tror att de e tekopp nummer 11 på gång just nu och panadoltabletterna vågar jag inte ens räkna men jag tror febern börjar sjunka nu och rösten kommer så småningom tillbaka, yes happyface där!
/jojjo

Lördag





Nu ska jag fara till Jeanette och säkert chilla hos henne en stund med emma och heidi. Får se vad som händer ikväll!

//emppu

Fråga

Anonym om sleepyhead:
när ska ni byta header ? den e ganska gammal, fin blogg annars! ;)

Svar:
Tack så mycket! Jo, vi är mycket välmedvetna om att den är gammal. Både jag och jojjo suckar och vill verkligen byta header. Vi har förändrats ganska mycket sen vi tog bilder för headern. Vi ska se då vi båda har tid och passligt. Jag vet inte riktigt när vi ska byta men förhoppningsvis inom en snar framtid!!!

puss
emppu&jojjo

Yesterday was great

Efter skolan så for jag hem till S så därför bloggade jag inte igår. Han lärde mej lite att köra bil. De är ganska svårt att hålla redan på alla saker men de faktiskt kul att köra. Det gick väl någolunda bra med tanke på att jag aldrig kört tidigare. Sedan körde vi till city. Kändes läskigt att första gången sitta på medan han körde mopo + att den är jättehög men de gick nog bra. (inte alls som en vespa, hahah) Var vid grillen en stund och cruisade runt lite. Idag sov jag till klockan var 11.30 och sedan for jag till gymmet. Dethär är en bra dag! :)

kram
emppu

sjuk


Här kommer jag att ligga hela dagen o se på tv/serier på datorn och dricka te och äta mynthon. På morgonen steg jag upp kl 8, huvudet vägde ett ton och jag fick inte ett pip ur mej, rösten har försunnit helt. Då jag hostar känns de som att inälvorna flyger ur mej, pain med andra ord. Synd att jag inte slapp på bodypumpen idag på morgonen o nu får jag bara sitta inne o deppa, jag hoppas verkligen ni har en bättre lördag än mej !
/jojjo

turn me up whe you feel low


love that little hairy thing.
Jag slutade skolan kl 13.30, kom hem och drack te o sedan for jag till stan och köpte lite superduperstuff. Jag visar imorgon, orkar inte gå efter kamerasladden för de e så mysigt under filten framför tvn just nu. Sedan kom jag hem, bytte om o for iväg till gymmet på bodyattack sviinkuul ! Annars har jag varit i duschen, promenixat med doggisarna och haft ansiktsmask och sånt kul. Nuu ska jag och sova soon för de e bodypump 10.30 imorgon trots att jag har sjuk hals så ska jag o pumppa imorgo höhö, men först en stor kopp te, goodnight!
/jojjo

no fun no


Idag hade jag sovmorgon, heaven heaven helt enkelt. Man fick sova en timme extra helt underbart. Sedan for ja till skolan på mattetimme och sedan på lunch, heh de va inte mycket till lunch för vi hade jätteäcklig mat idag. Sedan for vi till vaasan lyseo lukio (heter de så?) på en föreläsning som alexander stubb o nå andra ministrar var med i. Jag måste säja att de va den längsta timmen i hela mitt liv, jättetråkig föreläsning tyvärr. Efter föreläsningen kom vi till skolan med buss o jag cycklade hem, satte mej på soffan o softade en timme och for till fammo en sväng och sedan till gymmet på bodystep. Det var så halt på stepbrädan så jag halkade o mitt knä vreds o knakade till riktigt ordentligt så de kändes ju inte så mysigt. Nåja, jag hämtade lapp till bodyattack och tänkte gå in i salen redan o så svängde jag om och tänkte att jag skippar attacken så att jag inte förstör knät helt totally, suuurt suurt. Nu har jag en stor kopp med te i famnen och så ska jag kolla lite love bites före jag går o lägger mej, goodnight!
/jojjo

Hold me and tell me that everything will be okay



//emppu

Dålig dag

Jag brukar inte klaga... men denhär dagen har varit rätt usel. Känner mej både besviken och förbannad. Ska inte gå in på detaljer men denhär skoldagen var jätteonödig för min del, fick inget vettigt gjort förutom på mattetimmen. Så jag tänkte att jag blir på bättre humör om jag far till gymmet. Men jag kunde inte koncentrera mej ordentligt för jag hade sjukt i magen och de kändes som jag skulle spy. Jag vet inte vad jag har för fel, men de känns inte bra. Jag hoppas verkligen att jag mår bra imorgon och att, ja allt ska vara bättre imorgon.

kram
emppu

Remember


//emppu

PPQ

Untitled #155

7 veckor kvar /49 dagar.
/jojjo

sleepyhead




hejhej, idag slutade skolan redan kl 13.30, skönt som attan eftersom man e så trött att man kan somna sittandes i skolan heh inte bra inte bra. Efter skolan cyklade jag hem med emp o pratade en stund och for till stan o köpte shampoo och conditioner och concealer. Brummade sedan hem och nu har jag skickat lite mail, skrivit lite på modersmåls textkompetens, rastat hundarna och ätit turkisk yoghurt med fitnessmuro och jordgubbar och mango, aah så gott! Nu ska jag snart byta om och dra iväg till gymmet på bodycombat och bodypump, wiiee de har jag längtat till hela dagen! Imorgon har jag sovmorgon så skönt!
/jojjo


Today

Jag hade en jättekonstig skoldag idag, men en väldigt bra sådan. På gympa så for vi som sagt till golfbanan. Det var första gången jag testade spela golf. Eller ja, vi spelade ju inte direkt, bara övade oss att slå bollen. Ibland träffade jag faktiskt bra, men jag misslyckades nog också en hel del. Sedan då jag blir gammal så kan jag skaffa mej ett riktigt kit av bollar och klubbor och stå där och slå i flera timmar, hahah! :)
Efter skolan for jag på musikteori, sen snabbt hem o äta och på baslektion. Sedan fixade jag lite med moppen (hällde i 2-taktsolja) och iväg på bodyattack, denna gång till wsc. Det har varit en lång dag!


google

//emppu

nothing unusual


Idag hade jag två timmar på morgonen och sedan ett hål så jag for hem och åt. De blev en underbar jordgubbs-blåbärs-mangosmoothie och sedan for jag till skolan på gympa. Vi var o spelade golf, heh inte riktigt min grej den jävla bollen flög ju ingenstans men emppu och sarah var ju riktiga masters! Efter skolan powernappade jag i 2 timmar o pigg o glad drog jag iväg till gymmet på bodystep och bodypump. Nu ska jag dricka te och gå o sova, sov sött!
/jojjo

light will ignite your bones and and guide you home


skola+powenap+ bodypump på gymmet , helt ok dag nu ska ja torka håret o gå o sova , nighty night!
/jojjo

On our own

Oj oj oj, va denna dag har gått fort!!
Idag bytte jag ut min biologi 3 kurs som jag går på distans till nästa period i stället. Jag känner mej väldigt lättad just nu. Jag trodde jag skulle klara det, och kanske skulle jag det men när jag såg en möjlighet att gå den i skolan istället så tog jag den genast. På kvällen var jag på bodyattack i ladyline och sedan dess har jag inte gjort något....Nä usch, nu måste nog läxorna lagas.


september 2010

//emppu


I miss U





Ny skolvecka börjar imorgon, hoppas den blir bra, godnatt!

kram
emppu

And feel the waves


Get Back (ASAP) - Alexandra Stan

//emppu

come as you are leave like a star

Tumblr_lpcts0tbes1qb4zpko1_500_large

Tumblr_lpquur8noe1qgyvtto1_500_large
nu far ja dit var ja trivs bäst alltså till gymmet bodypump , bodystep o combat står på shemat !
/jojjo

last friday night














bilder från emmas födelsedagsfirande i fredags.
/jojjo

goodmorning sunshines!


Sitter o kollar på tv och mamma är i köket o fixar morgonmål, har jag sagt att jag älskar söndagsmornar ?
/jojjo

cute

Untitled #154

/jojjo

drop it and stop it




Idag steg jag upp kl 8 och kollade på lite tv o for till gymmet på bodypump. Sedan kom jag hem och fixade mej på rekord tid, for i duschen, sminkade mej, torkade och lockade håret på 50 minuter yes rekord!! Sedan for jag till stan med mamma på en latte till waynes och så gick jag runt o kollade efter en en skinnjacka och hittade nada så ikväll ska jag beställa en tror jag. Då jag kom hem så kollade jag på love bites och åt pasta, sedan blev jag supertrött så jag tog hundarna i sängen och tog en 2 timmars powernap. Sedan drog jag min röv ur sängen ofrivilligt och gick ut med hundarna igen och nu sitter jag o kollar på tv (men de kommer inget bra) o dricker te.
/jojjo

Jyy

Jojjo hade med kameran igår så bilder kommer från igårkväll. Emma bjöd på supergod mat!
Idag sov jag tills klockan var halv 12 och sedan åt jag morgonmål i lugn och ro. Efteråt for jag till gymmet, var bara i salen. Nu ska vi snart fara och äta mat till fammo och sedan far jag till Vörå. Skön lördag.



//emppu

freedom

Tumblr_ldmiclpiak1qc5kddo1_1280_large

Tumblr_lputa9c1rx1qkuo1vo1_500_large

Taptap_large

Tumblr_lqsi34nlgd1ql40rao1_500_large
8veckor/54 dagar kvar !
/jojjo

Food

Hejhej!
Idag har det regnat, regnat o regnat. Lagom kul att fara till skolan... hehe. Efter skolan for jag o jojjo till stan och köpte födelsedagspresent åt Emma. Sedan for vi och åt eftersom vi var jättehungriga. Det blev asiatisk mat i rewell center, gott gott och mätt blev man verkligen. Jag hade sån lust att bara lugnt strosa på gatorna i stan men men. Nu har jag fräschat upp mej lite o snart kommer jojjo o hämtar mej o så far vi till hankmo o firar Emma som fyllde förra veckan 17 år. Hoppas på en kul kväll och de ska ni också ha! :)

//emppu

And just forget the world





Nu snabbt in på fejjan en stund och sedan och sova. Imorgon är det fredag och kvällens planer är klara. Godnatt!

kram
emppu

butterflies in my tummy

Untitled #153
/jojjo

oh it's good good good


whoa idag efter skolan kom jag hem och dammsugade och torkade golven hemma och tog sedan en timmes powernap. Sedan for jag till gymmet på bodystep och bodycombat med emppu och så satt vi i massagestolarna en stund också, skönt ! Nu har jag just varit i duschen och ska äta mysli med yoghurt och se på love bites, tudeluu!
/jojjo

Sticky sweet



Det blir BodyAttack kl. 18.45 ikväll!!

//emppu

1 september

Här har bloggen tydligen stått helt uppdaterad.. förlåt från min sida!
Igår så fick vi tårta i skolan och efter skoldagen for jag och jobbade. Sedan så kom S hem till mej och jag var tvungen att göra en massa läxor men det gick nog bra. Denhär dagen har i stort sätt varit likadan. Kom till skolan lite försent men läraren hade inte hunnit komma än. Sedan hade jag håltimme. På musik så låter vi rätt bra fast vi övat väldigt lite ännu. Efter skolan blev det jobb igen men nu ska jag nog fara till gymmet, ska bli skönt :)

//emppu

RSS 2.0