aha okey


efter gymmet hoppade jag i duschen o sedan dök jag i religionsboken. Efter 3 timmars plugging o 4 koppar te så kan jag endå ingenting. Jag minns inget, jag orkar inte, jobbigt o jättetråkigt. Bläh jag måste stiga upp tidigare imorgon helt enkelt o läsa lite då, men nu e jag skittrött, gonatt!
/jojjo

Blue eyes




bilderna är tagna på morgonen, kanske ser jag lite trött ut?

Idag efter skolan så for jag iväg o jobbade. Sedan då jag kom hem försökte jag mej på fysik men de vill inte gå, jag blir så frustrerad. Jag ska försöka en gång till efter dethär inlägget.

//emppu

Grattis Becca!


Denhär tjejen fyller 16 idag, grattis ♥

//emppu

this is bananas




tråkig skoldag o nu återstår relgionsplugg och step&body på gymmet ,höres.
/jojjo


sleepyhead


acnewedges.
jag försovde mej så jag vaknade först kl 9.40 så jag sminkade mej bara snabbt o drog iväg till skolan på spanskatimme och nu har jag hål så sitter o äter tacopaj o kollar på gossip girl, loveit!
/jojjo

3 minutes before midnight

Tänkte bara skriva sista inlägget före jag går och lägger mej. Imorgon är det torsdag vilket betyder jag har baslektion, har inte hunnit öva mycket alls, ajdå. Det kan hända att jag ska o jobba efter skolan men jag bloggar genast då jag kommer hem!

Godnatt :)
emppu

Mitt hår är som nytt igen

Jag blev jättenöjd efter frissabesöket. Tyvärr orkar jag inte ta någon bild idag men säkert dyker det upp något senare. Jag kollade just kvällens avsnitt av "Park" på datorn eftersom min kompis är med, är så stolt!

Nu ska jag läsa lite på fysik. Tycker att det inte alls är intressant men det måste göras, sedan gossip girl, yes!



//emppu

When nothing else matters

Idag på engelska så skrev vi uppsats och sedan hade jag studiehandledning, inte så jobbig dag faktiskt. Nu ska jag fara till frissan, hörs senare gott folk!

P.S! Jag hoppas Elin Blom kommer vidare i Idol iallafall!

//emppu


I've fallen so hard, some things you can't erase.


bild från förra veckan.
Skönt med kort skoldag o nu har jag ätit helt för mycket av mammas tacopaj, min mage sprängs. Nu ska jag plugga underbara religion, de låter väl kul, sedan senare ska jag till stan med mamma o kolla på iphone skal o skor o nått sånt mysigt.
/jojjo

frida fahrman






http://kanal5.se/fridafahrman
jackan på dom två första bliderna o den vita spetsklänningen på den sista bilden är helt underbar , o skorna helt galet snygga, frida har så stilrena och enkla outfits.
/jojjo

sky is the limit


Efter skolan så fick jag igång min iphone igen, halleluja. Sedan for jag till gymmet med emppu på step&body, sevttigt som bara den. Sedan så försökte jag läsa lite på rellaprovet men de gick ju inte så bra jag hann bara läsa några sidor o så somnade jag o så hoppa jag i duchen och nu resten av kvällen har jag pluggat religion och kollat på the hills, nu ska jag dyka under täcket !
/jojjo

Vink vink




Hellou!
Vi fick ut engelska provet idag och jag är nöjd över att mitt första prov gick så bra!
I skolan så byter vi snart period så idag var jag och bytte ut en av mina 2 historiekurser till geografi. Jag kände på mej att det skulle ha blivit för mycket historia och tanken på 2 historia prov i samma period gjorde mej nervös. Men nu är det ordnat och jag är lättad!

//emppu


28 september

Godmorgon!
Jag har faktiskt inte hunnit med något morgoninlägg på ett tag. Jag kollade på idol igår, men egentligen tycker jag att det är ganska tråkigt att kolla nu när det är kvalvecka men sedan blir programmet intressantare igen.
Jag har märkt att nu när det börjar bli kallt ute så har mitt ansiktet blivit torrt. Min hud är jättekänslig o skinnet på näsan flagnar, usch, inte fräscht. Något tips vad jag skulle kunna smörja med? Jag hoppas det blir bättre snart åtminstone. Idag börjar jag först lite efter kl. 10 eftersom vi inte behövde vara på studiehandledning idag, det är orsaken!

kram
emppu

When words can't describe


Haha, kolla in denna bild! Minns ni? :)

Jag känner mej trött redan, så nu ska jag fara och tvätta bort sminket.
Hyvää yötä (godnatt på finska)

//emppu

teatime


Efter skolan så åt jag en burk nudlar och for till expertti med pappa o funderade va vi ska göra med min iphone som dog utan orsak på torsdag. Synd eftersom jag älskar min iphone så nu får jag ha en skitgammal nokia tills vi hittar på va vi ska göra med min telefon, sedan for jag till gymmet på bodyattack och så va jag i salen en stund.
De e sovmorgon imorgon, ah va skönt jag kan inte ens förklara hur skönt de är med ord. Nu ska jag ta en stor kopp te och kolla på the hills, sov gott!
/jojjo


17 days left


/jojjo

Höstjacka

Dagens köp:


mysig svartvit kofta, 19,90e, gina tricot.
Jag tror jag kommer att använda den med svarta leggings till exempel.


En av de få jackor som jag har som har huva + att denna jacka inte heller är svart, variation!
från H&M, 39,90e

//emppu

En måndag i september

Oj alltså har ingen bloggat något här idag?!?
Nåja, jag for till farmor på håltimmen och fick äta lite mat där och tur var det för skolmaten var verkligen inget vidare idag. Efter skolan hämtade jag plånboken och så for jag till stan. Vad jag köpte får ni se i nästa inlägg, ska fota det först så kika in om en stund :) Lite efter kl. 17 kom jag hem och då fick det bli en micropizza, jag skulle inte ha hunnit med något annat. Sen violinlektion o jag har nyss kommit hem.

Hoppas ni har fått en bra start på veckan ♥

//emppu


I can't trust anyone


jag älskar söndagar, jag har städat och varit till gymmet på zumba och tbc och läst läxor, godnatt!
/jojjo

This is not going right

Åh, jag har så mycket jag skulle kunna skriva om, men då skulle jag få en massa hatkommentarer så jag tror jag håller mina åsikter för mej själv. Nu ska jag tanka mopon min o så far jag & jojjo på zumba, bloggar sedan då jag är hemma igen.

puss
emppu

Most people were silent

Jag har inte hunnit blogga eftersom jag tog en sovmorgon idag och sedan så har jag städat. Snart är det oktober och då kommer en massa kul att hända åt mej! Jag berättar mer då det är aktuellt :)

kram
emppu

jag är jättetrött men jag kan inte sova


9.90 e, gina tricot
/jojjo

Myskläderna är på!

Osminkad och myskläderna är på, ska börja fara till jojjo och spendera kvällen där!


happytimes

//emppu


One shot

Godmorgon  på er! Själv så steg jag upp redan kl. 10 och sedan på body. Hela gårdagen så regnade det o idag också, snälla, sluta regna nu! Det blåste och man blev blöt då jag körde hem från stan, brr... Nu har jag fixat kakao cappuccino o 2 smörgåsar och jag ska se på jersey shore :)

//emppu

I don't wanna think, don't wanna see your face


onsdagsshopping.
/jojjo

sarahs partaj














blider från förra lördagen , ja hittade kamerasladden halleluja!
/jojjo

Caramel



Ha en riktigt bra fredagskväll alla ♥
emppu


Lite om skoldagen

Jag började dagen med bildkonst. Jag kan inte rita så bra, har inte haft bildkonst sedan 7:an men jag tycker ändå att det är kul! Eller, ibland är det mindre kul men men.
Sedan på samlingen så valde elevkårsstyrelsen. Efter samlingen så fick vi ledigt så vi for till piffi och sedan kom jag tillbaka till skolan och åt plättar. Min fredag avslutade jag med ett block fysik, invecklat ämne. Jag fick gå hem i regnet men som tur var så hade jag med mej ett paraply o gott sällskap på vägen hem!


//emppu


Usher


Usher- DJ Got Us Fallin' In Love ft. Pitbull

Har väntat som f*n på denna musikvideo, grym låt som man vill skaka loss till!
//emppu

I'm a good girl

Imorgon har jag gympaus, det har jag gjort förtjänt av + att jag inte hinner imorgon. Nu ska jag fixa något att äta sedan blir de Idol!

//emppu


Get my way

Hejsan, for och jobbade kl. 14 o nu har jag kommit hem igen. Mina torsdagar är verkligen sådana att jag springer in och ut genom huset, puh! Om 15 minuter så far jag till gymmet, jag ska fara på body och troligtvis en liten stund i salen efteråt.
Jäklar vad sugen jag blev på subway mat nu men det kan inte hjälpas!



//emppu

No I don't mind


skönt med kort skoldag, nu ska jag hoppa på mopon o fara till sjukhuset, höres.
/jojjo


prim, sekund, ters, kvart, kvint

Slutade skolan för ca. 1 timme sedan. Det blev så att alla slutar cirka kl. 12 idag eftersom högstadiet också skulle det så att alla hinner hem med bussarna. Första lektionen hade jag psykologi och sedan en kort rast och efteråt var det dags för engelskaprov. Alltså jag var så nervös under rasten så det är inte sant, vet inte vad jag hadde för fel. Jag hade tagit med en massa provpapper i 2 olika rutformat så jag var beredd o så kom jag fram till att man behövde ju bara använda ett endaste papper! Nåh, bättre att ha med för mycket än för lite. När man var klar fick man åka hem. Nu ska jag öva lite o sedan far jag iväg på baslektion!

ha det bra!
emppu


tick tock tick tock

Efter skolan så for jag till stan. Jag kan visa imorgon va jag köpte o sedan kom jag hem o så började jag plugga engelska så jag skippade gymmet idag så jag har mer tid att läsa på tråkiga engelska. Nu har jag tagit en lång varm dusch o nu ska jag nog dricka lite te o titta på 90210 !





/jojjo


Update





//emppu

22 september

Hejsan, hur är det med er idag? :)
Själv har jag haft skola (som vanligt) och så slutade jag halv 14. Sedan så har jag varit på musikteori. Imorgon så har jag mitt första prov i gymnasiet, känns faktiskt lite pirrigt och nytt eftersom vi själva måste nu köpa provpapper, men önska mej lycka till!
Så efter detta inlägg så har jag lovat mej själv att börja läsa. Jag kommer nog att uppdatera med något senare.

//emppu

I feel like a star that can't stop shining


Nu har jag pluggat på engelska i 2 timmar utan att ens tittat på datorn, duktigt !
Jag lär mej inte på nåt annat sätt än att jag skriver ner precis alla ord så de har jag hållit på med nu ikväll, huh nu ska jag kolla på 90210 o dyka under täcket, godnatt!
Hey about bilderna från sarahs partaj så hittar jag inte min kamerasladd men jag ska nog hitta den så dom kommer nog snart. Rihanna did it again, grymm!
/jojjo

Up, up to the sky

Jag kom just hem från gymmet. Det var skoj och nu känns det bra. Snart börjar Idol och mellan pauserna ska jag läsa på engelska läxan. Måste fixa något att äta, hörs senare!

puss
emppu

message to the mango


jag har druckit 3 koppar te o ätit en massa saltanötter så nu har jag sjuk mage, lyckat. Nu ska jag ta en  tupplur och senare ska emppu o jag på step&body, underbart!
/jojjo

It's raining

Jag har haft en helt vanlig skoldag. Ute regnar det, jag gillar inte!



//emppu

stop it, you're hurting me





jag har mycket att tänka på o därför har jag inte bloggat, känns som att jag behöver lite space and thats it, hörs imorgon istället !
/jojjo

It's something about you

Oj, hur ska jag förklara denhär dagen? Den har både varit chill o lite stressig, kan man säja så?
Vi fick sluta tidigare idag eftersom finska läraren var sjuk idag. Väl hemma så kollade jag tillslut första säsongen av vampire diaries och sedan for jag på violinlektion. Genast då jag kom hem ringde jag till jojjo och plötsligt så befann jag mej hos henne ca. halv 20. Vi myste med kissorna o de var skönt att få prata ut. Kom hem ungefär för en halvtimme sedan. Är hungrig nu så jag ska äta två prickigkorvsmörgåsar. Läxorna är fortfarande ogjorda men jag hinner säkert.

kram
emppu

Monday

Hejsan! Hade håltimme så jag bestämde mej att komma hem en stund. Har hunnit fixa mina naglar och ätit mat, snart så måste jag till skolan igen!

//emppu

B monster


Ne-Yo - Beautiful Monster

//emppu

please give it a break


nu blir jag snart galen, de regnar igen o snart ska jag till gymmet så jag blir ju jättevåt igen, de börjar alltid regna just då man ska till gymmet, damn!
/jojjo

Do you zumba?

Nåjaa, jag har städat klart och gjort fysikläxan, snart kommer jojjo hit o så till gymmet på Zumba!


google

//emppu

19 september

Hellou, jag har inte gjort ett piss på hela morgonen så nu är det dags att jag börjar städa mitt rum o kanske göra läxorna, hörs senare! :)

grattis sarah!






hoppas du får en kick-ass bra dag!
/jojjo

sit down you're rocking the boat


jag vaknade halv nio gick ut med hundarna o for på till gymmet på body o spinning, sedan hoppade jag i duschen och började fixa mej för sarahs kalas. De var jättekul och nu är jag helt proppmätt så nu ska jag nog bara tvätta bort sminket o gå o sova, halleluja sovmorgon imorgon!
/jojjo

To Sarah




Snart ska jag köra iväg till Sarah, vi flickor ska fira henne ikväll, jag känner på mej att det kommer att bli en awesome kväll!

//emppu


lallalalalaa

Huh! For på body med jojjo o sedan hemma så har jag varit i duschen och kollat på the vampire diaries. Ska nog kolla ett avsnitt till sedan ska jag börja fundera vad jag ska ha på mej ikväll! :)

//emppu

I love to sleep


jag ska bara lacka naglarna o sedan hoppa i sängen för på morgonen ska jag på spinning och body om jag slipper ur sängen. Vet ni vad jag gjorde igår, jag hoppade ur mammas säng o så hade jag såndär hala tjocka mjukissockor på mej o jag halkade ner på golvet och kinden drogs liksom på golvet och knät uh så jag har ett fint runt märke i på högra kinden och på båda knän, godnatt!
/jojjo


ABC


Med denna bild säjer jag godnatt! Blir en ganska tidig väckning imorgon så snart är de dags för mej att gå o sova.

//emppu

Oh I feel so good

Ska berätta lite om min dag. Först så hade jag bildkonst o sedan samling. Efteråt så var nästan hela vår klass ledig så jag, jennifer o sarah for till mamma mia. Jag o jennifer delade på en rullakebab o sarah åt en pizza. Sedan så gick vi lite runt om i smedsby "city" och så tillbaka till skolan på fysik och faktiskt, jag vet inte vad det berodde på, hölls jag vaken och tyckte det faktiskt var ganska intressant på fysik! Jag tyckte denna skoldag gick jättesnabbt.
Jag har haft 2 dagars gympaus så i heljen ska  jag nog försöka fara varje dag för det kan bli lite tight nästa vecka... men nu kurrar magen, ska äta lite makaronilåda och sedan slänger jag nog på Idol och äter choklad!

kram
emppu


million miles away


kom just hem från skolan och nu ösregnar det, hoppas att de slutar tills vi far till gymmet, nu ska jag äta nått o se på 90210!
/jojjo

Inspiration







http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren
skorna på första bilden är dösnygga, de finns ett par liknande här i vasa som jag bara inte kan släppa greppet om, underbara!
/jojjo

Chocklad, någon?

Jag har faktiskt inte haft hemma så mycket godis men nu har jag massor. Vet inte riktigt om jag vågar lägga upp hur mycket jag faktiskt har. Saken är den att jag fått presentkort till en butik som säljer bl.a. choklad, olika te och kaffesorter o sånt. Tyvärr ska butiken sluta vilket betyder att jag var tvungen att använda hela mitt presentkort genast. Det betyder jag har massvis med choklad hemma. Jag älskar choklad! Vit- och mörkchoklad, men också mjölkchoklad är gott. Nå, eftersom det här är ingen hälsoblogg så vågar jag lägga upp bilderna. Jag är fortfarande chockad, jag tänker, är det här verkligen allt till mej? Någon som skulle vilja ha lite? :)





//emppu

Casual

Nu är jag hemma. Vi fick hem klassfotona idag och jag blev väl helt okej.
Är så frustrerad o jag har jobbat så hårt men nej det går inte, jag vill inte gå in på detaljer men men...
Här är 3 bilder jag tog på morgonen.




svart kofta o grå t-shirt - h&m
vitt topp (under) - gina tricot
leggings - kappahl
tygskor
smycken



//emppu


shape up or ship out

Spanska läraren var sjuk så jag fick dubbelhåltimme så nu ska jag äta mammas varma smörgåsar och se på keeping up with the kardashians, de har kommit nya avsnitt yeye!
/jojjo

Thursday

Godmorgon! Själv så har jag sovit lite inatt så det känns. Datorn skulle uppdatera något så nu har jag inte riktigt tid att blogga så mycket men snart så ska jag till skolan på psykologi och engelska. Sedan baslektion och till skolan igen. Efter skolan så far jag o jobbar så jag bloggar sedan då jag kommit hem igen!

kram
emppu

screw you


slutade skolan tidigt, skönt som bara den. Då jag skulle hämta nått att äta så ser jag en liten grå våt skakande kattunge på vår gård, jag måsta ju bara springa efter en handduk och rulla in den och sitta med den där ute en stund men stunden blev typ 2 timmar snabbt heh (jag kunde inte ta in den eftersom jag inte visste om den har loppor eller nån annan sjukdom för vi har två hundar och en innekatt så jag vill ju inte att nåt händer dem)sedan så vid piffi såg jag en lapp att katten hade varit försvunnen i 2 veckor o den va så mager o liten så vi ringde katthuset o dom kom o hämta den så nu är allt okej igen. Den e verkligen jättesöt o snäll som bara den, den slickade en i ansiktet och spann genast då man rörde den, en liten gråvit kattunge finns på katthuset så om ni är intresserade så ring dit, helt underbar liten kisse!
Annars efter hela kattgrejen så for jag till stan med mamma o kollade på skor och jag köpte nog ett par saker dock inte skor men jag kan visa imorgon. Sedan for jag till gymmet på zumba och nu har jag tagit en lång dusch så nu är de teatime and some tv, godnatt!
/jojjo


Vapen!?

Bläddrade igenom Vasabladet och mina ögon fastnade genast på en liten artikkel som hette: H&M-ring misstänkt vapen.
Jag tänkte att vad fan är det här för något men jag fortsatte att läsa. Det hela handlar om att h&m säljer en tvåfingersring och detta måste nu stoppas eftersom en polisutredning på ringen måste avgöra om ringen betraktas som ett knogjärn = i så fall kan h&m bryta mot vapenlagen. Senaste beskedet är att alla butiker i norden ska dra in ringarna. Hela artikkeln finns här

Jag tror man skulle kunna debattera om detta ganska länge.
Varför förbjuda dessa ringar? De är ju trots allt bara ringar och det finns ju farligare vapen. Men o andra sidan kanske det börjar kännas mer "otryggt" om allt fler börjar gå med dessa ringar. Tänk att få ett slag i ansiktet, aj.


google, random bild

Vapen eller inte?

//emppu


15 september

Slutade som sagt halv 14 idag. For till högstadiet o hämtade lite papper och sedan körde jag hem. Nu har jag ätit mellanmål och om en stund ska jag på musikteori, vi hörs efteråt :)

//emppu

click click click


förlåt att de blir så mycket kläder/mode grejer just nu men de är höst o dom snyggaste kläderna finns ju nu och så har jag blidbrist.
Ah va skönt med en lång varm dusch, jag fixade just broilerbröd oj gud va gott. Nu ska jag kolla på 90210, sweet dreams!
/jojjo

Running up that hill


Placebo - Running Up That Hill.

Tycker om orginalet också men denhär är snäppet bättre! Så vacker låt!

//emppu

Please, tell me

Jag började skolan en timme senare, vilket var skönt eftersom då fick jag sova en timme till men jag gick alldeles för sent och sova igår så jag var trött iallafall... Annars var det nog en helt vanlig skoldag. Efteråt kom jag hem, åt lite musli o yoghurt o for till gymmet. Tränade bara nästan armarna så nu känns de som spaghetti. Nu ska jag äta ordentlig mat!

//emppu

it goes on and on


 
christian sirano backstage at Mercedes-Benz IMG new york fashion week.
jag tänkte somna på finskan idag ett x antal gånger, nu har jag bara slappat och snart ska jag hoppa i gymkläderna och fara på step&body. Måste hinna med läxorna också, blä
/jojjo


if you only knew


H&M och bianco , perfect!
Oj herregud va bråttom jag har haft idag. jag hade spanskaprov idag som gick helt okej, efter skolan kom jag hem och for till banken med mamma sedan for vi och åt en tomat-mozarella panini och en latte, mums. Sedan kom jag hem och for till butiken och åt nåt snabbt och for iväg till gymmet på spinning+vatsa-selkä, så nu sitter jag här nyduschad och fresh o ska kolla på 90210 och äta 2 smörgåsar, godnatt!
/jojjo


Wishing well

Jag kom hem lite efter kl. 16, for i duschen och åt middag och sedan violinlektion. Nu väntar läxorna. Också The vampire diaries kallar på mej men de får lov att vänta än så länge...

Just det, min rasperry shower gel är snart slut, funderar på att byta, mango kanske? Vilken är er favorit?


//emppu

Nudlar

Hejsan! For nog till skolan och hade fysik och nu är jag hemma och har ätit nudlar, nam! Så gott! Jag tror det kommer att vara äcklig skolmat idag så jag passade på att fara hem o äta istället nu när jag har håltimme. Ska straxt tillbaka till skolan på psykologi och finska. Sedan blir det ett zumba pass med mina vänner :)

//emppu

Cappuccino glass

Ikväll blev det hårinpackning o body scrub o snart ansiktsmask. Gjort lite läxor o ätit massvis med glass!


inte dagens

Godnatt på er ♥
emppu

I'm gonna be the last one standing


dendär jackan är verkligen to die for.
Jag vaknade halv ett och gjorde absolut ingenting tills kl 16 då jag for till gymmet med emppu på zumba och TBC, nu ska jag läsa på spanska prov och kolla på 90210, goodnight!
/jojjo

12 september

Hej, idag har jag slängt min klädhög på golvet i tvätten och gjort fysikläxan. Om 15 min kommer jojjo, de e dags för Zumba! Det ösregnar där ute så jag är tvungen att sätta på mej min gröna regnjacka, kanske regnbyxorna också, uff!

//emppu

I don't wanna hear




/jojjo

The vampire diaries

Hallojsan! Hade tänkt blogga än före vi for men det hade jag inte tid med... For först till lidl o köpte mat, har inte varit där på ett år typ. Sedan for vi till fammos, där typ "halva" släkten var. Nu ska jag börja se på The vampire diaries, hoppas det är en serie värd att kolla på!



kram
emppu

I wanna boom bang bang with your body yo


Jag var duktig och steg upp halv nie och gick en promenix med hundarna och sedan hoppade jag i gymkläderna och körde till gymmet med emppu och for på spinnig och body, man vaknade åtminståne ordentligt. Sedan kom jag hem och började städa, jag gjorde mitt dagsverkjobb idag istället o nu ska jag i duschen och äta fammos goda blåbärspaj, yum!
/jojjo


Phc


Från igår. Ansiktsmask från H&M och grå bh från seppälä.
Pch hårinpackning för färgat hår, en av mina favoriter i duschen! Phc protecting energizer spray, passar till alla hårtyper och en flaska räcker länge!

//emppu

look me in the eyeball


Jag fick inte hem så mycket men alltid något. En massa tidningar och en tjock Elle wunderbart!
Halsduken från carlings och silkserum från kicks. Då vi gick på stan så hittade jag en massa som jag vill ha, en svart kavaj från kappahl och på bianco har de så snygga skor så man tror inte sina ögon, tro mej!
/jojjo

Kiss me goodnight

Jag kom hem för kanske ett par timmar sedan. Har äntligen ett gymkort igen, jag är så glad ska ni veta! Jag ska försöka balansera musiken o gymmet så gott det går, för jag vill inte missa någondera av de båda. Har känt mej riktigt lat dehär 2 senaste veckorna men imorgon stiger jag upp tidigt o far iväg till gymmet tillsammans med jojjo! Orkar inte knäppa någon bild på vad jag köpt idag men jag lovar det kommer upp imorgon!

kramar
emppu

OK.great




dagen i bilder, underbart!
/jojjo

En dag på stan

Hej, hej. I stan var det urbra, vi hittade lite grejer var o sedan blev det lunch/middag på subway :) Sedan kom vi hit till jojjo. Nu ska vi dricka iskaffe!

//emppu&jojjo

Just sing

Om mindre än en halvtimme så kommer jojjo hit och så far vi till stan, hej så länge!

puss
emppu


you got designer shades to hide your face


ja sitter o dricker mitt morgonte o ska snart börja sminka mej och gå ut med hundarna.
/jojjo

10 september

Godmorgon! Började morgonen med att fara i duschen och sedan en stor kopp latte. Fint väder är det där ute också, hoppas det håller i sej! Nu ska jag börja fixa mej.

//emppu

Godnatt


Imorgon får man sova lite längre,skönt. Vi ska till stan imorgon o jag måste verkligen hitta en svart tubhalsduk och ett par leggings.
/jojjo

I feel yuckky

Jag har luggit hemma idag för jag har feber och migrän, men nu har jag aniktsmask och nu blir de att hoppa i duschen, ciao!

/jojjo

Städat idag en massa

Väl här hemma så har jag städat, städat. Imorgon är det dagsverksdag o då e de en ledig dag från skolan så jag tänkte att om jag städar redan ikväll så behöver jag inte göra det imorn! 12e ska man ha med sej till skolan sedan på måndag tror jag o pengarna går till nå gott ändamål. Jag tror det var till barnen i Afrika. Nu är mina händer röda o torra som skorpor efter alla medel. Nu ska jag se på Idol!

//emppu

You can run but you can't hide

I skolan hade vi hörförståelse i engelska. Sedan så for jag hem o käkade mat o så iväg på baslektion. Sedan körde jag till skolan igen är vi hade ett förhör på musik. Japp, efter skolan så for jag iväg o jobbade så nu är jag hemma igen!
Har inte alltså hunnit blogga något förrän nu, hoppas de är ok!

//emppu


varma smörgåsar, en kokosboll och en skvallertidning= perfekt ondsag


jag var på zumba o sedan hoppade jag i duschen o nu ska jag bara relaxa en stund, godnatt!
/jojjo

Augusti 2010


Vår blogg fyllde 1 år! Det firade vi med mat på amarillo o sedan till bryggan o pumpa sommarmusiken på hög volym.




summerpics

• jojjo började jobba på piffi




beauty stuff

• tid spenderades på gymmet

• jag jobbade också lite


vi firade jeanettes födelsedag på rax o sedan for vi o såg på filmen Knight and day!

• min lilla kusin föddes :)


hello afrika!


hälsade på jojjo då hon jobbade i piffi


power truck show!

• köpte en ny mobiltelefon

• sköna dagar spenderades i stan


klippning o färgning!


konstens natt!




jag&jojjo for o kollade Step up 3D!


nu var det dags att köpa en massa skolgrejer...


sista sommarlovsdagen spenderades nära vattnet, jag badade mycket!

Det var 3/3 delen. Åh, sommarlovet gick så fort o skönt var det med värmen!  Skolan började o nu blir det bara kyligare o kyligare i luften.

//emppu


everybody is looking for something




sköt att slippa skolan lite tidigare idag så nu är de bara en jobbig morgon kvar o så har vi ledigt på fredag eller det är dagsverk men de är nästan samma sak som ledigt. Jag har kollat alla keeping up with the kardashians, de var verkligen ett program som jag fastnade för så nu e de slut så jag ska kolla på the city. Senare sedan ska jag till gymmet och mitt H&M paket har kommit fast inte allt som jag har beställt synd nog men de ska jag också hinna pick up idag !
/jojjo

Update

Huh, nu är jag hemma och ska äta bärpaj, nam! Efter skolan då jag kom hem var jag jättetrött så jag tog en powernap på 20 min. Sedan så for jag iväg på teorilektion en timme. Bloggar bättre senare då jag fått mat i magen!

//emppu


Vampires suck

Halloj, det blev lite sent dethär nu men bättre sent än aldrig! Vi for iväg till stan o köpte godis o sedan till bion, var förresten inte alls nå mycket folk i biosalongen. Filmen tyckte jag var helt ok faktiskt. Den kändes kortare än 1h 24min, sedan om filmen var värd 8.90e kan jag inte riktigt svara på... Ett litet tips är att det är bra att veta lite om twilight sagan, kanske sett filmerna eller läst böckerna eftersom scenerna är tagna typ därifrån.



Blev så glatt överraskad av alla kommentarer så jag trillade av stolen, ni gav guldkant åt denhär vanliga vardagen! Tack ♥

kram
emppu


once you go bat you never go back




klockan är jättemycket o jag e skittrött men dumma jag har inte gjort spanska och engelska läxan ännu så nu blir de att bita ihop o göra läxorna men imorgon så slutar jag redan halv 14 halleluja, bion var grymmt kul!
/jojjo

Bio ikväll


Vi ska fara o se på Vampires Suck ikväll, vi hörs senare!


//emppu&jojjo

Do U have a clue?

Nu är jojjo här hos mej. Ikväll så ska vi fara till stan o sedan på bio. Kan ni gissa vilken film vi ska fara o kolla? Ledtråd: V******* s***!

//emppu&jojjo


Oh oh oh

Fick fara till skolan typ 15 min. senare än vanligt, wow. Nåja, hade en helt vanlig, lång skoldag. Som tur är slutar jag tidigare imorn!
Riktigt snart kommer jojjo till mej, skriver mer om våra planer senare! :)

//emppu

let me get my cake


Jag sitter här o försöker göra finska läxan. Javet inte va man ska kalla den en slags grej man ska skriva på 150-250 ord o jag vill ju att de blir bra men fan inget kommer upp i hjärnan, de kommer gå skit jag känner de på mej men de får man ta. Imorgon är verkligen en skitdag i skolan studde,psykologi, engelska, finska, uff!
/jojjo

Dagens fundering

Hmmmm.....Hur skulle det låta om Adam Lambert Och Lady Gaga sjöng tillsammans?


(bilderna från google men jag har gjort collaget själv!)

Jag tror det skulle kunna bli riktig häftig låt och musikvideon skulle bli riktigt grym! :) Vad tror ni?

//emppu


Alla dessa noter...

Jag kom just hem från min första violinlektion denhär terminen. Jag kommer alltså spela fortfarande violin på måndagar så ni vet. Nu ska jag börja göra mina läxor, pust!


google

//emppu

let's kick some ass






nu ska ja ta o tvätta bort sminket och dra iväg till gymmet på body attack!
/jojjo

Monday

Godmorgon, det var inte alls jobbigt att stiga upp på morgonen fast det är måndag. I skolan ska jag ha fysik o sedan har jag håltimme men resten av skoldan har jag nog lektioner. Nu måste jag leta efter någo armband!

kram
emppu

check my place

Jag känner mej som en död fisk jag vill inte tänka på att de är måndag imorgon, fy! Jag var på den hårdaste  tbc timmen någonnsin idag och zumban var otroligt kul, så nu är mina muskler spagetti. Nu ska jag ta min enliters tekopp och parkera röven i soffan !
mysig halsduk från H&M, 5,95e

/jojjo


Natteravn


Rasmus Seebach - Natteravn

Låten är på danska.

//emppu

feeling like your'e letting go

Jag har varit till min fammo och nu så ska jag dra mej till gymmet på TBC och zumba fast mina muskler är helt döda och sjuka men jag ska eändå dit så jag får nått vettigt gjort idag.

/jojjo

birthday kid emma/yesterday
















/jojjo

5 september

Godmorgon söndag! Skönt att få sova hela 9 timmar för på vardagar hinner man inte. De var jättekul hos Emma igår o jojjo hade med kameran (jag fotade också med den,hih) så det dyker säkert upp bilder senare. Jag vaknade just, så nu ska jag äta 2 smörgåsar och dricka kakao cappuccino!

kram
emppu

Påväg till Emma





Tog på mej min svarta långklänning ikväll. Håret är lockat och sminket sitter på. Nu e jag redo att fara på Emmas kalas! :)

//emppu

Wherever you go I will follow


/jojjo

Eurodance

Jag tog sovmorgon o sov till kl. 11 sedan så for jag ut på en liten joggingrunda. Har nu varit just i duschen o fixat morgonmål nu ska jag se på jersey shore!

Godmorgon på er ♥
emppu


GOODNIGHT !


jag ska på body kl 11 imorgon så jag ska lacka naglarna o sedan hoppa i sängen!
/jojjo

Dagens




(sori för skitbild, hade bråttom på morgonen)



Kofta - H&M
vitt linne o spets t-shirt - gina tricot
jeggings - vero moda
svarta converse
+ smycken

//emppu

It's still the 3rd of september

Tjena! Idag hann jag inte med något morgoninlägg tyvärr och sedan hade jag för första gången denhär veckan normal skoldag. Efter skolan så for jag till farmor o vi lagade krabbelurer,haha så otroligt konstigt namn alltså. Japp, så har jag spenderat min kväll. Har låtit lite som en kråka idag eftersom jag har slemm i halsen...

//emppu

clap to the beat of my heart

Ah finally, mitt internet dog mittiallt på onsdag så jag har testat att trycka på allt o så fick jag nog så jag ringde min morbror som är dataexperten så han fick ju de fixat på under en minut. Idag har jag nog inte gjort så mycket typ skolan och efter det så for jag med mamma till banken och hämtade mitt bankkort och till subway. Sedan förd mamma hem mej och jag bytte om och brummade till gymmet , fy fasiken vad kallt de är, jag trodde jag skulle frysa ihjäl då jag körde hem. Jag var just i duschen så nu ska jag nog laga lite te o kolla på kardashians !


/jojjo

Nati nati

Just det! Tänkte bara skriva att jojjo ha inte kunnat blogga eftersom hennes internet inte ha funkat, så hoppas de fungerar snart! :)

Jag säjer godnatt till er redan nu!
emppu


Oops, I forgot!

Hajåå! Var med jojjo efter skolan. Vi åt micropizza o kollade på tyra banks show. När jag kom hem så kom jag på att jag måste till Gamla vasa kl. 18.00 o då var klockan kvart före(!) Blev nog lite bråttom men jag hann. Så nu är jag hemma o hinner blogga. Jag ska dra på men något varmt o skönt att ha på sej o sitta här o snora och göra fysikläxan *jippie*


en bild från sommaren.

//emppu


Do you or do you not?

De var en snabb skoldag, heh! Först psykologi o sedan engelska. Hade läsförståelse i engelska, var inte så lätt som jag trodde de skulle vara... men nu är jag hemma. Ska äta o fara på baslektion o sedan tillbaka till skolan.
Är på min lillebrors sida o han har inte nå bra bilder så de får bli ett bildlöst inlägg, ursäkta!

kram
emppu


2 september

Nu har vi kommit in i september och man märker att de verkligen börjar bli höst, de är så kallt, brr!
Godmorgon förresten, dethär är ju för en gångs skull ett morgoninlägg.
Ska så småningom börja fara till skolan, som tur är så har jag inte så lång skoldag eftersom jag har hål mitt på dagen.

Ha en bra dag!
emppu

It's the music that makes my heart still beat

Nu ska jag spela lite bas och sedan börja göra läxorna. Tråkig uppdatering jag vet men det är de jag kommer att göra nu.

Jag har varit så trött ikväll så jag tog en powernap på en timme! Dethär med att vara förkyld/sjuk är verkligen inte min grej...

//emppu


bytte kläder

juppiduuu! Alltså hej :) Har hål sista timmen så jag är hemma redan, vilket är jättebra eftersom då hinner jag hem före jag far på teori som börjar halv 16. Bytte om kläder till klasshupparin, den e så varm o skön, bra att ha på sej då man känner sej lite krasslig. Nu ska jag äta mellanmål.


min huppare är jättestor, nästan så man drunknar i den så jag använder den med leggings eftersom den e över röven, hih.

//emppu

RSS 2.0