Ousee

Denhär dagen har varit chill. Jag har kollat O.C. o läst new moon. På kvällen spelade jag lite badminton med lillebror. Japp, dagarna går så fort, så fort.


gammal bild men jag lackade naglarna i samma underbara färg!

//emppu

An another day

Var genomblöt då jag äntligen kom hem från gymmet så jag tog en lång dusch. Glömde ockå äta morgonmål idag, något jag aldrig brukar glömma eftersom frukosten är jätteviktig. Nåja, nu har jag iallafall ätit. Fixa naglarna skulle jag också måsta hinna med.

Vet ni vad det är för speciell dag imorgon? :)

//emppu

baby you know I know how

På morgonen så hittade jag inte mina nycklar så jag vände hela mitt rum och opp ner och sedan så hittade jag dem i en påse med plastburkar, hur den hamnat dit vet jag inte men sedan fick jag bråttom till gymmet på body. Sedan så kom jag snabbt hem och stack till stan med mamma , sedan kom emppu till mej och nu har jag haft ansiktsmask och nu ska jag lägga mej !

/jojjo

Somebody tell me

Oj, det är först nu jag är hemma igen, därför har det blivit dålig uppdatering! Efter lunch så for jag till fammo&faffa. Plockade jordgubbar o hallon o på kvällen for jag till jojjo. På vägen dit så började de plötsligt regna riktigt häftigt men som tur var så sprang jag in i tunneln o snart var regnskuren över. Hemma hos jojjo kollade vi bland annat på sex and the city avsnitt o mumsade i oss en massa gott! Jag mötte inte en endaste själ då jag gick hem, självklart såg jag bilar som körde förbi men de kändes ändå väldigt tomt. Men lika bra att de var lugnt på gatorna då behövde jag inte vara nervös över att gå hem.
Imorgon blir de tidig väckning även fast det är lördag!

Sov gott♥
emppu


It's all about you and it will always be that way


underkläder + ring H&M , resten från kicks och emotion.
/jojjo

Baby give me what U got

Det känns som jag sovit ganska dåligt inatt eftersom jag är trött, gäsp! Hoppas tröttheten går snart över. Så småningom kommer farmor&farfar o hämtar mej o sedan ska vi o äta lunch. Orkade inte fixa håret idag så jag satte upp på hästsvans o lockade håret lite, de får duga :)

kram
emppu

I don't wanna feel like I did that day

jag är helt slut, jag somnar vilken sekund som helst så kanske lika bra de för imorgon ska jag upp tidigt o fara till gymmet och sedan blir det stan med mamma. Nu ska jag nog gå och lägga mej!

/jojjo

Quiero ser tu heroe


Enrique Iglesias - Heroe

Den spanska versionen av Enriques låt "hero", så otroligt fin!

//emppu

wonderful life








bilder från min o emppus wunderbara kväll.
/jojjo

29 juli

Tjolahopp på er! Nu åker jag iväg till stan, kommer hem först på kvällen säkert :)

//emppu

there is something wrong on the world

oh my god jag körde hem från emppu efter många om och men. Jag kan säja de var de hemskaste jag har gjort på länge kanske låter löjligt men de blixtrade och bullrade som bara den!
Men annors har min dag varit perfekt med god mat och bästa sällskapet, nu ska jag tvätta bort sminket o gå o lägga mej småningom men man får knappast sömn i det här vädret, godnatt allesammans!

/jojjo

Tacopaj

Efter att jojjo kommit till mej så for vi till piffi o köpte mat. Väl hemma så bakade vi en tacopaj o nu har vi ätit den o emppu e heelt slut! Ja, den var lite väl kryddstark för mej medans jojjo bara skrattade. Nu har vi paus inför efterrätten som är kladdkaka.

Nu måste jag pusta ut av den starka maten, puh!

//emppu&jojjo


im going to emppus place


nu har ja varit i duschen och fixat mej så nu brummar jag till emppu o så ska vi laga mat , gottgott!
/jojjo

Cheek

Jag har redan idag varit till gymmet. Sedan så blev de så att jag inte skulle jobba idag men nästa vecka blir de säkert jobb igen. Varit i duschen o sminkat mej. Sminkade mej senast i lördags så under 4(!) dagar så har jag sett ut som en naken råtta men de e rätt skönt att få gå utan smink.


ni får ursäkta mitt våta hår men de sliter på håret att föna så jag låter mtt hår lufttorka.

kram!
emppu

why is this happening to me?


Jag fixade för en gångs skull en ordentlig frukost.
Efter svettiga bodyattack passet hoppade jag i duschen direkt och nu är jag så himla rastlös så jag kan inte sitta och inte stå. Kanske man skulle kunna gå och sova småningom för på morgonen väntar ett gympass med emppu, hell yeah!
Nu ska jag iallafall lacka naglarna och får se vad som händer sedan, kanske jag åker till månen, nej nu ska jag sluta fjanta mej , godnatt !
/jojjo


Fröken duktig

Känner mej riktig duktig ikväll. Först så var jag på gym men väl här hemma så hämtade jag posten, vattnade blommorna, satte på tvättmaskinen o tömde diskmaskinen, förde ut soporna.., ja ni fattar. Hur duktigt som helst eftersom jag annars brukar vara lite lat med sådanna grejer.

Är ni bra på att småstäda?:)

google

//emppu

Bark at the moon

Halloj! Idag har inte de hänt så mycket speciellt så därför har jag inte bloggat.. förrän nu. Jag har ätit mat o nu ska jag faktiskt spela guitar hero, vilket jag inte gjort på länge, måste ju testa om jag fortfarande har skills :)

//emppu

bimbo&daisy






domhär två är min största kärlek .
/jojjo

modekungen.se


/jojjo

I love when it hurts

Efter bodyattack var jag så himla svettig o slut så jag hoppade i duschen och nu sitter jag och dricker te. Jag har blivit helt beroende av te på kvällarna. Jag är jättetrött så får se hur länge jag orkar hålla upp ögonen ikväll, imorgon så far min mopo också kallad "jäveln" till fixning för den vill inte sammarbeta !

/jojjo


Attack!

Hemma hos jojjo lagade hon sin berömda kryddstarka broiler till mej. Jag som inte är så van att äta kryddstark mat blev lite rädd men de blev faktiskt riktigt gott! Klockan 18 for vi o tankade jojjos vespa, de gick bra ända tills bensinen sprutade över mej, jojjo o hennes vespa, ups. Nåja, halv 19 så for vi till gymmet på body attack, riktigt jobbigt. Nu är jag hemma o har hunnit ta en snabb dusch. Ska snart börja städa lite mitt rum för snart så ser jag inte skrivbordet längre, haha!



//emppu

I better keep on walking

Mulet väder... man blir ju nästan deprimerad. Jag har bara suttit inne idag o kliat på mina myggbett. Inga myggbett i ansiktet dock som tur är men jag har på båda händerna. Men myggbett hör väl till sommaren, bara solen skulle komma fram så.
Nog med all deppighet! Nu ska jag fara till jojjo.

kram
emppu

sometimes I feel like a little lost child


jag vaknade just o nu ska jag äta nått o börja dammsuga och fara till butiken och sånt tråkigt, höres!
/jojjo


perfection




bildkälla : http://angelicablick.se/
hon har så himla snygg stil!
/jojjo

She hides true love


jag var just i duschen så nu sitter jag o dricker mitt te, kanske man skulle kunna gå och sova lite tidigare idag. Nu ska jag kolla på heroes !
/jojjo


Surprised

Jag har blivit O.C beroende nu fast jag bara håller på o kollar 1:a säsongen! Nåjaa, ska väl kolla några avsnitt ikväll o sedan ska jag bläddra igenom h&ms höstkatalog. På hösten kommer de så snygga kläder o jag kommer troligtvis att vilja ha en massa. Men nu är de sommar så än så länge är det bara tillåtet att titta på höstkläderna :)

//emppu

I can still hear your voice


nu drar jag till gymmet med emppu på zumba och sedan salen, hörs senare!
/jojjo


The rabbit



Miike Snow - Rabbit

//emppu

If we ever meet again

Godmorgon! Eller egentligen har jag nog varit vaken i mer än ett par timmar redan. Känner mej faktiskt ganska utvilad o pigg.
Igår så drog vi iväg till replot till lotti 17-tiden. Sedan kom emma dit o vi chillade o mycket skratt blev de. Klockan 19 så for vi iväg med bussen till åminne. Där träffade jag lite människor som jag inte sett på ett tag så de var roligt att ses igen! Som tur var så började det regna först i slutet o vi fick skjuts av emmas pappa som körde taxi, supesnällt!
Hade inte med kameran så de kommer bara ett par bilder jag tog just före vi for.


försökte få en fin bild av klänningen där bak men de var svårt.





//emppu


from the start


Nu tänkte jag dricka lite te och dra min röv till sängen, godnatt!
/jojjo

Taggad

Nu hämtar vi snart jojjo o sedan kör vi! På kvällen bär de av till åminne!



syns där vetja ;)
emppu

Oh yeah!

Hejsan! Vi var ju ti gymmet på morgonen. Sedan då jag kom hem sov jag i en halvtimme eftersom jag var så trött! Nu ska jag börja platta håret o fixa mej, om en timme sticker vi :)


google

//emppu

I can be your melody


svart lös topp och leggings från gina tricot, randig t-shirt och gaga-påse från H&M, armband från kappahl och resten lite random här och där.
Jag började fixa naglarna först nu och jag ska upp jättetidigt för att hinna med hundarna så de känns lite piss men de får man leva med, godnatt!
/jojjo

Spinning around

Nej nu måste jag gå o tvätta bort sminket o lägga en fuktande ansiktsmask o sedan gå o sova. Måste stiga upp jättetidigt imorgon känns de som eftersom jojjo tvingar mej på spinning kl. 10 imorgon. Önska mej lycka till! :)

Godnatt!
emppu

Leopard

Åh va jag är nöjd! Hittade precis de jag behövde! Jojjo hade med kameran så ni fick ju lite bilder. Efter shoppingen åkte jojjo hem medans jag manade mina fötter till gymmet.
Dethär köpte jag idag:


klänning, 12,90e, gina tricot
jag brukar oftast ta en storlek större så kan jag använda toppen som klänning med leggings.


mörkchoklad! trosor, 2,90e, gina tricot, 2 ansiktsmasker från h&m


leopardmönstradklänning, 19,90e, carlings. Har funderat jättelänge på att köpa denna, tur att jag äntligen köpte den!


snygg rygg


söt justerbar ring, 2,90e, indiska

//emppu



oo oo oo







Vi var på stan idag. Jag kan visa senare vad jag hittade. Nu ska jag gå till butiken för jag glömmde köpa te, nämen jag ska faktiskt gå för en gångs skull och inte ta mopeden som ändå inte vill sammarbeta.
/jojjo

happytime at the sea










de var helt grymt varmt i rax, huh!





efter rax så drog emppu, becca och jag till hoviska för att njuta av solen!









/jojjo

23 juli

Godmorgon fredag! Idag så orkade jag inte stiga upp tillräckligt tidigt, låg o snoozade säkert en timme så nu blir de att sätta håret i en knut/boll. Snart så ska vi åka in till stan, jag hoppas verkligen jag hittar de jag söker efter!

//emppu

Chupa chups

Åh vilken härlig kväll! Efter maten så for vi en sväng genom gina tricot o så var simone tvungen att åka eftersom hon skulle på fotbollsträningar. Jojjo, becca o jag fortsatte vår väg till citymarket o köpte en massa slickepinnar o så for vi o sitta vid hoviskabryggan. De var riktigt skönt att ligga där o snacka om livet. Vi for också o doppade tårna. Sedan gick vi igenom stan o åkte hem.
Då vi for till stan så regnade de men sedan på kvällen sken solen igen! Därför bytte jag från klänning till leggings o längre t-shirt eftersom jag trodde de skulle bli dåligt väder, så fel jag hadde. Jojjo laddar säkert upp någo bilder senare.





puss
emppu

Muuuuh!

Tjabba tjena hallååå, jag & jojjo säjjer sååå! :)
Jojjo kom just hit till mej så vi ska väl hitta på nåt. Sedan kommer simone hit. Vi ska väl träffa becca också o sedan ska vi till Rax eller nåt.


dagens snyggingar!

//emppu&jojjo


This is love


bildkälla:http://colorelle.blogg.se/
Jag köpte domhär från H&M idag, ah vad dom är sköna, jag är kär!
/jojjo

nyduschad och fresh, nån som frivilligt fönar mitt hår?

Jag var på zumba och sedan ville inte min mopo sammarbeta så jag fick sitta där med jävlen och sedan startade den till slut men de var ju inte färdigt med det utan den skulle ju dö i några trafikljus också men på måndag eller tisdag så ska den fixas förhoppningsvis. Jag färgade ju mitt hår idag också, först kollade jag i spegeln o tänkte men crap de blev ju jättemörkt men de är helt okej de far ju bort sedan. Men nu e jag jättehungrig så nu ska jag ta och slänga i mej ett bröd och dricka te. Jag hittade ett par shorts på stan men ett av dem är i tvättmaskin så, sov gott alla monster!




/jojjo

The listener

Efter jobbet åkte jag till farmor&farfar. Blev bjuden på en massa jordgubbar o grädde o sedan blev det ännu jordgubbskräm efteråt men jordgubbar är så goda så jag har inte tröttnat! :)
Jag är jättetrött men jag tänkte kolla lite O.C före jag går o lägger mej.

kram
emppu

Let's zumba

Jag drar snart iväg till gymmet på zumba men jag ska kolla efter ett par shorts på stan först. Emppu skickade grattis på namnsdagen åt mej på telefon o jag visste inte ens att jag hade namnsdag idag hah, bra att hon påminner mej eftersom jag har skitdåligt minne

/jojjo

Onsdag

Då jag åt morgonmål blev jag plötsligt så skrämd så jag spillde ner min vita morgonrock(som var nyligen tvättad) med kakao cappuccino så nu åker den i tvättmaskinen igen.
Bjuder på dagens bilder, har halvfuktigt hår än då jag har varit i duschen på morgonen och det tar länge för mitt hår att torka.





Jag ska fara o jobba nu, hörs senare!♥
emppu

show me how it's done


Jag steg upp tidigt och gick ut med hundarna och åt frukost för jag tänkte att jag skulle till gymmet på TBC men jag väntar på att mamma kommer hem istället och färgar mitt hår så jag kanske far på kvällen på gymmet äh jag vet inte. Men nu ska jag städa lite i mitt rum för alla kläder ligger på golvet, härligt.
/jojjo

Don't speak


Jag är helt slut efter att ha varit på gymmet och så pratade jag i telefon med emppu i över en timme, ett litet tips bara, ät inte nuudlar på sammagång då du  pratar i telefon, heh.
Jag tänkte vara duktig och gå o sova tidigt idag, låter bra!
godnatt!
/jojjo


Damn girl!

Huh hej! Jag fortsatte läsa min "challenge bok" men ögonen ville inte hållas öppna så jag bestämde mej ta en powernap som visade sej bli typ 1½ timme, oj då! Så jag bestämde mej att dammsuga, skura golvet, torka damm, vattna blommorna o byta lakan i mitt rum. Så nu känns de bra igen, väntar besök på torsdag så lika bra att få städningen överstökad redan nu :)

//emppu

Club can't handle me


Flo Rida - Club Can't Handle Me ft. David Guetta - Step Up 3D

//emppu

tips tips!




1.Världens bästa hårmousse om man vill att frisyren skall hålla eller få fylligare hår.  Jag brukar lägga det i vått hår och föna det och jag har märkt att av vissa moussen så får man som krispiga korvar på huvudet heh kanske låter konstigt men de blir liksom hår upp på huvudet men denhär tressemes är jättebra, den är tjock och luktar gott!
2.Torrshampoo, halleluja att de finns sånt, man känner sej faktiskt mycket freshare efter att man sprejat i hårbotten men jag använder inte så ofta eftersom man kan få mjäll ifall man använder för mycket o då menar jag varje dag eller många gånger per dag.
/jojjo

abidabi

Jag steg upp klockan 9 idag för jag kunde inte sova men om en timme ska jag föra min mopo på granskning eller va de nu heter så nu ska jag ta en promenix med hundarna och äta något snabbt!

/jojjo

I am gonna do this

Kollade på lite tv ikväll vilket jag inte gjort på länge, sitter mest framför datorn ju. Nu så ska jag fortsätta läsa new moon på engelska. Hittills har jag läst 100 sidor o fortfarande har jag tålamod, wow. Jag ska verkligen försöka läsa ut hela boken, tror ni jag klarar nästan 500 sidor till?
Sedan tar jag natten, ska upp ganska tidigt imorn!

kram
emppu

spinn your head right round

Snart ska jag hoppa på mopon och dra till gymmet med emppu på spinning, nu ska svetten rinna!

/jojjo

Summer beauty

1. På sommaren kan man ju låta sina ögonbryn växa ut men försök att ändå hålla dem lite i trimm för sedan när du plockar ögonbrynen smala så ser du en "vit rand" mot din bruna hud, inte hett!

2. Kom ihåg att skrubba din hud regelbundet. Om du inte vill köpa body scrub är det väldigt enkelt att göra själv hemma av socker, havregryn o honung bland annat. Skrubbningen tar bort döda hudceller (= lättare att få en snygg o jämn solbränna nu på sommaren) , gör din hud mjukare, motverkar celluliter, ger din hud lyster o jättebra om du har problem med inåtväxande hårstrån.

//emppu


I'm not the one your'e saying



jag steg upp för kanske en timme sedan så nu tänkte jag ta en promenix med hundarna och äta frukost, smell you later!
/jojjo

elle makes me feel good






sorry för risiga bilder men jag var just i duschen och håret står åt alla håll, nu ska jag ta och läsa elle !
/jojjo

+




underkläder från H&M och resten från kicks. Dendär hårfärgen är den enda som inte gör mitt hår rött, tummen upp!

//jojjo

just a perfect day








bilder från stan igår. Vi åt på chili&lime de är alltid lika gott!
/jojjo

Woohoo

Nu är jag hemma igen. Det var jäkligt kul på zumba, lite annorlunda än vanligt.
Imorgon så blir de ingen sovmorgon för jag ska föra min vespa på 500 km kontroll klockan 9 tror jag. Dock har jag kört mycket mer än 500 km så jag hoppas man får göra så, hups!
Nu är jag jättehungrig, dags att fixa mat.

//emppu

18 juli

Kom hem ganska sent igår så jag for nästan bums i säng o idag tog jag en riktig sovmorgon. Det är egentligen konstigt att jag inte sovit länge på mornarna då det är sommarlov.
Det är 3 (!) dagar sen sist jag var på gym så idag är det dags igen, jag längtar!


gammal bild som ni ser, men jag funderar att nog i något skede återvända till blondt :) jag tycker nog jag passar i bådeoch men jag håller mej brunett nu ett tag åtminstone.

//emppu

Vi mår bra

Hej å hoj nu sitter jag o jojjo hemma hos henne och dricker Fenix må bra-dryck, de är gott! Hittade bara någo småsaker i stan, inget intressant. Sedan åt vi på Chili&Lime. Vi funderade på att fara till gymmet men vi skulle bara ha hunnit vara där i 1 timme så vi bestämde oss att ta en glass på torget istället :)

//emppu&jojjo

Lördag idag

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott allesammans. For som sagt på bio igår, de var nästan inga människor där och filmen tyckte jag var helt ok. Idag ska jag fara till stan, möter upp jojjo där, får se om man fyndar något.
Här kommer några bilder från igår. (outfitbilder)









//emppu

Biodags

Snart så ska vi fara då på bio. Filmen vi tänkte fara o kolla en film som heter Hot tub time machine, är den bra? :)
Sedan ska vi kanske dit nära rock perry, får helt enkelt se vad som händer!

Här är trailern

//emppu


it's like a rollercoaster ,updownupdown


Nu är jag klar men de är 1½ timme kvar tills jag får hoppa på mopon och köra till emppu, jag är uttråkad.
/jojjo

the way you moove on the floor


hon har jättefint hår verkligen, speciellt färgen!

Vi var till gymmet på body och sedan kom jag hem och började dammsuga och hoppade i duschen. Nu ska jag en sväng med hundarna och sedan ska jag fixa mat för jag e så himla hungrig!
/jojjo


Elo

Hejsan! Idag så for jag o jojjo till gymmet på morgonen o nu har jag ätit mat och bara chillat.
Tänkte också svara på en fråga:

sofia om Fyndade armband:
va fina armband! varifrån e dom? :)

tack så mycket! De är från köpcentret Elo, från Kappahl.

kram
emppu

jabadabaduu


















vissa tycker om gurka mera än andra,hah















bilderna är hullerombuller men här är iaf bilder från idag , mysig dag!
/jojjo

Replot

Oj vilken lång dag men superrolig! Körde till replot, det var läskigt... men vi kom till lotti helskinnade. Där blev de fest. Vi blev bjudna på tortilla och kladdkaka, allt var jättegott :) Magarna fulla av mat körde vi till stranden. Träffade en klasskompis också där, de var roligt att se honom. Först tänkte jag inte alls simma men så vågade jag o vattnet var varmt! Vi var där ett tag o lotti hoppade från hopptornet o fjantade sej (som vanligt, hihi)
Sedan körde vi till henne o var där. Sedan började det vara dags att köra hem så vi klädde på oss leggings under jeansshortsen så de inte skulle vara så kallt.

Nu måste jag städa mitt rum ikväll o fixa naglarna.
puss
emppu

15 juli

Godmorgon! Nu ska jag packa det sista för sedan ska jag möta jojjo o sedan så ska vi köra replot, blir spännande om vi överhuvudtaget slipper dit, haha! Nåja, de är bara att hoppas på det bästa!





//emppu

Muse


Muse - Neutron Star Collision (love is forever)

Första gången jag hörde visste jag att de var en av bandet Muse låtar. Man känner igen stilen och sångarens röst. Sedan fick jag veta att det är soundtracket till filmen eclipse, vilket var roligt att höra, hoppas bara till bandets fördel.

//emppu

Utmanade av Erika!

Vi blev utmanade av Erika för ett tag sedan, förlåt för att de tagit ett tag men nu kommer de både min & jojjos del!

Emppu
-
lasagne ger mej kväljningar, usch!
- jag har så kallad "spy fobi", tycker de är verkligen hemskt, ljudet ,lukten ,fy!
- jag har lätt för att skratta o le, vilket kan vara opassande i vissa situationer (!)
- en dålig egenskap jag har är att jag bildar jättesnabbt mina uppfattningar om folk
- ibland är jag lite paranoid. Måste kolla flera gånger om jag har med mobilen, tagit med allt jag behöver, låst dörren osv.
- min högra halva av mitt ansikte är s.k. "min snygga sida" eftersom mitt högra ögonbryn är perfekt, ögonfransarna är lite längre&fylligare på höger öga, tydligare kindben och mungipan ler högre upp än den vänstra!


Jojjo
-
jag hatar ärter o korv
- jag har väldigt lätt för att bli störd på människor
- jag gillar krydd stark mat, starkt ska de vara
- jag har epilepsi men inte så farligt som de var då jag var liten, så de är bättre !
- jag har varit till teneriffa 14 ggr
- jag vill flytta till stockholm eller london då jag blir äldre

Vi orkar inte utmana någon men om ni vill så kan ni göra en sånhär lista på er egen blogg (eller i kommentarfältet) o sedan skicka en kommentar åt oss så vi också kan kika in dina sanningar! :)

//emppu&jojjo

Part 2

Efter jobbet så kom jag hem och åt 2 små piroger o sedan så for jag iväg til becca där jag spenderade kvällen! Roligt att få se henne igen :) Jag känner att tiden bara rinner iväg, jag hinner inte med allt jag vill göra och jag föröker så gott jag kan för jag vill inte andra ska bli besvikna. Nåja, imorgon ska jag o jojjo ut på upptäcktsfärd, de får ni höra om senare!
Här kommer andra delen av bilderna, varsågod!












vi fick faktiskt fiskar, alltså inte bara en utan några men de var ungefär i denna storlek, haha






Jag är super nöjd med de 3 sista bilderna!

//emppu

This is your moment

Som sagt så vaknade jag till emppus meddelande och sedan for vi på tbc och sedan hoppa jag i duschen och sedan for jag till stan med mamma. Jag köpte inget intressant, svarta shorts och en tröja med tryck på men jag kan fixa bilder tills imorgon för jag laddar kameran tills imorgon, mera om de sedan senare, pusskram!

/jojjo


Part 1

Orkar inte skriva så mycket men jag kan säja jag hade packat med alltför mycket kläder, de var närmare och över 30 grader där hela tiden och på villan så kom jag ihåg fina minnen därifrån då jag var mindre och de var så vackert o lugnt där. Vi åt gott och fiskade en hel del. Jätteskönt :)




försökte säja åt lillebror att se normal ut men efter några försök lyckades han ändå inte, haha så de fick bli denhär.


lillebrors maskar han hade med sej så att vi skulle få napp när vi fiskade.











//emppu

Fyndade armband

Väntade på jojjo men ingen jojjo kom. Skickade ett sms o sa att jag kommer till henne efter jag tankat. Vid henne kommer hon utrusande och säjer att hon vaknade först till mitt sms. Nåja i gymmet for vi på tbc o nu har jag tagit en dusch och så småningom ska jag och jobba. Har äntligen laddat upp bilderna på datorn från resan så nu börjar de droppa in!


armbanden var på rea. Svarta kostade 2e och bruna 3e tror jag, iallafall blev de sammanlagt 5e


söt drickaflaska, 6e, intersport


löparbyxor med "andningshål", var på rea så ca. 25e tror jag, intersport

+ trosor från lindex, jag tror inte jag köpte så mycket mer.

//emppu


Hui, vad skraj jag blev!

Godnatt bloggen ska man kanske skriva. Idag åkte jag som sagt till jojjo o sedan for vi till piffi o köpte lite grejer o sedan bakade vi kladdkaka. Vi kollade också på skräckfilm, blev så rädd att kladdkakan nästan flög i taket. Det ösregnade och åskade också ett tag idag och luften kändes som man skulle ha stigit in i ett växthus, inte alls sådär fräsch luft som det brukar vara. Har varit där hela kvällen o kom just hem. Förlåt för att de inte kommit någo bilder än men de är så mycket just nu.

kram
emppu

40 grader i solen

Som sagt vi var på zumba och de var en aning svettigt i salen huh tillochmed golvet blev halt, emppu kommer snart hit o så hittar vi väl på nått, cya!


/jojjo

Bollywood

Jag hoppas alla ni läsare redan är vakna o njuter av vädret, jättevarmt är det där ute men jag ska inte klaga! Steg upp lite efter kl. 9 och gjorde mej klar inför zumba. Här hemma har jag tagit en lång dusch och packat upp kläderna från resväskan. Snart är jag påväg till jojjo.


nyduschad!

//emppu


Now I'm home again

Hej alla monsterdiggare! ♥
Kommit hem i ikväll. Är ganska så trött, jag har inte orkat packa upp resväskan än, får göra det imorgon istället. Haft med kameran och tagit lite bilder så dyker nog upp på bloggen men inte idag... jag skulle gärna vilja ha en lite bättre kamera så skulle mina bilder få bättre kvalité men men nu ska jag inte svamla om kameror.
Själv ska jag nog gå snart och lägga mej, ska bara läsa lite av en bok o sedan tvätta sminket.

Godnatt
emppu


just nu , daisydear




/jojjo

All the things that I know right now, if I only knew back then

Jag var på spinning idag och attan vad jobbigt de var men de är väl bara bra, sedan lagade jag broilersallad och sedan började jag städa mina klädskåp och mitt rum, jag hittade en massa som jag har sökt !


/jojjo


make me

Nu har jag bara degat hela morgonen nu ska jag nog till gymmet.

/jojjo

inspiration












http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/
/jojjo

blue jacket

Anonym om just gonna stand there and watch me burn:
gör du kollagen själv eller tar du dem någonstans ifrån? vart ifrån är den blåa jackan i mitten?
jättefin ju

SV. hejsan lilla du, jag gör kollagen själv så jag plockar bara allt som jag gillar och plockar ihop det själv, japp den blåa jackan är från balmain, dyr som bara den men snygg är den!
Hoppas du är nöjd med ditt svar, fråga på bara !
/jojjo

I can't live like this, from this day everything is gonna change

Jag hittar inte min telefon nånstans, jag kanske ska kolla under sängen en gång till där finns en massa skatter hah, nu ska jag nog ta en promenad med hundarna och sedan dra mej till gymmet !


/jojjo

Bring the rap in the house - EminemX2


Lil Wayne - Drop The World ft. Eminem
denhär videon gick inte att lägga upp på bloggen men kolla den här istället!

//emppu

Sunday

Hejsan, har tillgång till dator så nu kommer ett snabbt inlägg! Jag har det jättemysigt här har bland annat simmat och fiskat här, får se vad som händer idag, jag har redan hunnit med underbar hotellfrukost, jätte gott!
Ha det så bra! :)
emppu

bloggtips!




http://carolinesmode.com/caroline/
denhär tjejen är grym, hon har varit på paris fashion week och hon har en massa fina bilder på sin blogg, check it out!
/jojjo

I just wanna let you know

Dålig blogging idag javet men jag har bara varit till gymmet + lagat mat inte så mycket annat, snart kommer sarah hit ock vi far till butiken och köper en massa gott till vår filmkväll!


/jojjo

+-


javet de är sommar och varmt men ja älskar hösten minus skolan.
/jojjo

tortilla and 90210

Jag var till gymmet men de stängde redan kl.20 så jag hann ju inte vara där alls eftersom jag kom dit halv åtta så de var lite piss men imorgon ska jag iallafall försöka dra mej ur sängen tidigt till gymmet, men nu ska jag kolla på 90210 och äta tortilla , hörs!


/jojjo

That got me ten feet off the ground

Jag har varit med fammo hela dagen och kört till replot och så var vi och åt på fransmanni, jättegott!
Då vi körde förbi replot kunde jag ju inte låta bli att svänga in vid lotti, de var jättekul att träffa henne för jag har inte träffat henne på himla länge så de blev en lång kram!
Jag hade en massa kläder på mej på morgonen för de såg så mulet ut men då vi kom in till stan var de helt otroligt varmt, jag trodde jag skulle dö!
Nu tänkte jag ligga på soffan en stund och sedan ut med hundarna och en sväng till gymmet ikväll, hörs!


/jojjo

Kisses

Godmorgon! Steg upp tidigt idag så jag skulle hinna med allt jag borde. Nu är allt klart. Ha det så bra nu så syns vi snart igen!

puss
emppu

It's fashion baby!

Tänkte svara på 2 frågor angående min långklänning.  (Långt inlägg!)

1. becca:
borde int en svart långklänning vara lite för varmt när detär såhär varmt ute? jag menar, svart drar ju till sej sol... ;)

Eftersom klänningen är ganska tunn (så underkläderna syns lite igenom är det viktigt att matcha underkläderna. Brukar köra svart under, vitt liksom lyser igenom)  så är det faktiskt inte så varmt med långklänning!

2.Anonym:
visa en bild hur du såg ut i långklänningen! :) hur du matchade den och så skulle vara kul att se

På bilderna nedan ser du ungefär hur jag såg ut. Jag tycker också man skulle ha kunnat matchat med ett långt halsband och andra skor. Jag körde ju på converse eftersom jag hade fått skavsår dagen innan, frågade jojjo om detta var okej och det var det. Jojjo = modepolisen. Håret är fint om det är naturligt böjligt eller så kan man locka det snabbt med  plattång/locktång. Eftersom jag har svart klänning så ville jag ha lite färg på smyckena så det inte skulle bli så dystert. Mitt halsband (sista bilden) är turkost med en orange sten och ett av armbanden har färggranna stenar.

Jag tänkte dra ett långt inlägg nu eftersom jag troligtvis inte bloggar på några dagar, hinner kanske imorgon med ett inlägg. Kanske blir det nåt inlägg om jag hittar någon dator där men ni hör av mej åtminstone nästa vecka. Nu till bilderna här nedan, fotade dem idag, har inte redigerat dem bara gjort de 3 sista bilderna svartvita, btw gillar jag den 1a svartvita bilden mycket, den har en speciell känsla. Jag hoppas ni gillar dem!
 












Om det är något ni undrar över/vill fråga något eller annars bara kommentera något roligt till mej så skulle det vara guld värd att få läsa underbara kommentarer då jag kommer hem igen ♥
emppu

your lipstick stain on my left side brain

Efter gymmet så orkade jag inte fara hem så jag gick in på H&M och kom ut med en påse full med kläder. Jag kan visa senare, alla var på rea så de var ju bra!
Nu tänkte jag gå en sväng med hundarna och hoppa i duschen !

/jojjo


just gonna stand there and watch me burn


Jag har lagat tacos tills jag kommer hem från gymmet men nu drar jag iväg till fammo och sedan gym!
/jojjo

Svar

Anonym :
Hejsan! :) ska nån av er på resa i sommar?

Hej på dej! Nu svar på din fråga: Vi vet inte än. I sommar har vi inte planerat nå resor men man vet ju aldrig...kanske vi åker någon annanstans här i finland. Som sagt så åker jag ju imorgon. Vi båda längtar jättemycket efter att få fara och höra på Lady Gaga i höst iallafall. Men om något dyker upp så berättar vi det så klart!
Ha de bra :)

//emppu


Blue blue eyes

Godmorgon, jag har sovit jättebra eftersom jag var så trött igår. Nu ska jag iväg på jobb!


dagens

//emppu

my eyeballs stuck on replay









jag har otroligt tråkigt och jag är jättetrött, sängen ropar men datorn ser mer lockande ut !
/jojjo

I'm walking on sunshine

Jag var på zumba ikväll o nu har jag tagit en snabb dusch. Ska laga mej iskaffe (jättegott) o sedan ska jag se på desperate housewives, håller på med 6:e säsongen nu!

kram
emppu


Jag kan vända vapen till insekter

Cyklade iväg till biblioteket med lillebror för att låna böcker. Sist jag läste något ur en bok var ju i skolan, annars har jag bara bläddrat i tidningar. Lånade också böcker eftersom på fredag åker vår familj och hälsar på släktingar och vi kommer hem först på måndag, så det är bra att ha något att läsa då man sitter i bilen/ inte har någonting att göra. Nåja, lillerbror ville läsa om vapen men som tur var fick jag honom övertygad att läsa om insekter istället, bra! Själv lånade jag 3 svenska + 1 finsk bok, tog också an en utmaning: att läsa en engelsk bok. Jag har aldrig läst ut en bok skriven på engelska så får se hur dehär går, boken jag ska läsa är new moon från twilight så de är inte den tunnaste....påminn mej att hålla er uppdaterade!

Efteråt så cyklade vi till fammo&faffa, vi satt där ute en stund i solen sedan plockade vi lite jordgubbar direkt från jordgubbslandet, de var så gott!



//emppu

It's funny that you are calling me tonight


Vi var på tbc o svettades som grisar idag o jag är så trött så huh men jag e himla sugen på att fara på zumba ikväll också men får se hur det blir men nu ska jag dammsuga huset och städa mitt rum, hörs senare!
/jojjo


stuck stuck stuck



/jojjo

That's okay because I like the way it hurts


efter en lång dag på stan+gym så smakade mat jävligt bra, dehär är världens godaste: broiler, tomat, gurka och peppar yum!

bikiniöverdelar från H&M och en topp, jättebra balsam till elektriskt hår och de trycker inte ner, babybalsam e bra!
/jojjo

Hallonsaft

Hejsan, hoppas ni haft en toppendag! Sitter här och dricker hallonsaft och ska snart börja äta mat. På stan så hittade jag några trosor och en smårandig topp från H&M, det var mina köp så inget intressant att lägga upp bilder på...Just det, kände hur någon knackade min axel och när jag vände mej om såg jag att det var Sara. Har inte sett henne på en månad så det var roligt att träffas och ta igen lite. :)


en bild på sara då vi var påväg till åland

//emppu


6 juli

Försov mej i morse men som tur var hann jag ändå riktigt bra. Fixat håret och sminkat mej ordentligt vilket jag inte ha gjort de senaste dagarna. Satte på mej min svarta långklänning, passar bra då det är så varmt ute. Nu ska jag till stan, möter upp jojjo där.

//emppu

I just can't take your tears


Jag har suktat efter ett par låga vita converse säkert i ett år men aldrig köpt o nu är jag så himla sugen på ett par. Nåja men en bikiniöverdel skulle sitta bra också, kanske jag hittar något imorgon på stan.
/jojjo

Karperö

Här kommer lite bilder från idag.


haha. de finns många sätt att sola på






vi var trötta... tur så fick man ju vila upp sej! stackars jojjo som har bränt sej ganska så rejält.



//emppu

never ever lonely


/jojjo

painful shower





Efter 2 dagar på stranden så är jag helt sönderbränd på ryggen aj kan jag säja. Nu ska jag hoppa i duschen o jag känner på mej att de kommer att  kännas. Igår på zumba så steg jag snett och stuckade foten eller nåt liknande, de är sjukt, väldigt sjukt så nu får jag gå omkring med tejp i 4 veckor, yes!
/jojjo

Sommar, sol, värme

Huh vilken underbar dag det har varit! For som sagt till jojjo och därifrån en sväng till prisma. Köpte dricka och chips och så for vi iväg till karperö stranden. Vi låg där i några timmar och simmade eller, det var jag som simmade, jojjo bara doppade sej, haha :) Som sagt de var jätteskönt och tiden gick så fort.
Väl hemma så bytte jag om och for till gymmet. Hade med kameran till stranden så bilder dyker nog upp senare ikväll!

kram
emppu

I don't want to hide

Hej! Idag så skulle jag ha blivit intervjuad för radio vega men jag fick veta de först på morgonen och jag hade redan gjort planer med jojjo så jag tackade artigt nej.
Känner mej jättesomrig idag - jeansshorts, bikini under och transparent t-shirt ovanpå. Bara mascara på fransarna.

puss
emppu

leave it alone


städat, gymmat, lagat mat o slöat, annat har jag väl inte gjort idag.
/jojjo

Bam bam bam bam

Städat det sista och tvättat min mopo har jag ännu hunnit med. Nu ska jag äta kinuskiglass.


inte dagens, btw är det ett tuggummi jag har i munnen.

//emppu

Hungrig

Jag kom just hem från gymmet, träffade Jeanette utanför också. Men nu måste jag äta mat, jag svälter ihjäl!. Det bli grillad korv + en massa sallad och ice tea.


google

//emppu

Skydda dej mot solen

Solen skiner där ute men jag måste lämna inne åtminstone ett tag eftersom jag verkligen behöver städa mitt rum. Så städningen ska jag börja ta itu med nu. Brände mej lite på ryggen igår men inte alls farligt, tur så hade jag lagt på hög solskyddsfaktor.Kom ihåg och använda solskyddfaktor guys!

//emppu

let the music play






























kallt vatten , bra sällskap och skratt har min dag bestått av.
/jojjo

have the moment ww might loose it


/jojjo

aj aj aj aj, var är du after sun?

Jag har bränt mej på ryggen, axlarna och i ansiktet, just great, emppu stack just hem. Bilder från stranden senare !



/jojjo

Beach

Underbart väder där ute, snart ska vi till stranden, kanske tar vi ett dopp också! Gå ut och njut!

puss
emppu


im all alone and i need you now


jag hade ansiktsmask idag

sedan blev jag hungrig och lagade stark broiler

cayenne peppar ska de vara och en massa annat gott



bimbo&daisy blev också hungriga så de blev mitt sällskap.
/jojjo

Oh mamma mia

Nu är jag hemma från bion o den var jättebra men störande då nån bakom en börjar prata i telefon rikitgt högt o man blir så himla störd fast folk bad denhär personen att gå ut eller sluta prata i telefon så blev det bara värre men annars så var det riktigt mysigt. Idag steg jag upp halv tre heh o sedan kom mamma hem och vi drack latte o såg på sex and the city, kändes bra !
Får se vad som händer imorgon, sov så gott alla men jag ska nog vaka ett par timmar ännu!
Bara en sak till, jag har märkt att min mage inte tål mjölk eller glass mera utan min mage blir helt uppochner o jag mår skitdåligt av de, fy då vi var o köpte ben&jerrys till bion så då jag hade ätit en del så mådde jag rikitgt dåligt, synd för vem älskar inte glass ?


/jojjo


As long as we get to kill some vampires

Hej! Vi kom lite väl tidigt till stan men vi for och köpte biljetter och sen till citymarket och köpte glass o så satt vi en stund på en bänk o lyssnade då ett gäng sjöng typ afrikanska sånger, coolt! Filmen var bättre än 2:an så den var bättre än mina förväntningar.. nu är de bara att vänta på 4:e filmen! Vampyrerna var snyggare än vad jag kom ihåg, hehe, inget fel på varulvarna heller förstås. Lite orolig var jag dock under filmen eftersom jag inte kunde hitta mina mopo nycklar, för tänk om någon annan har hittat dem o kört iväg... men som tur var hittade jag dem i mopeden sedan, ni vet inte hur lättad jag var, huh!




look: grå topp, svarta shorts, nya! , svarta converse, jeansjacka + smycken.
Kom också fram till att shortsen inte är så bra att köra i eftersom de är väldigt lösa som ni ser på bilden så de åkte upp, hoppas jag inte flashade alltför mycket.
  

jojjo o sarah


2 bilder från torget!

Tack för en rolig kväll :)

//emppu

Part 3

Nu väntar jag här på jojjo o Sarah och sedan far vi till stan. Ska väl köpa godis eller något annat smått och sedan till Gloria och där ska vi se Eclipse. Här är trailern.



kram
emppu

Nöjd

Har nog varit hemma ett bra tag nu. Hos frissan färgades utväxten plus att hon förbättrade mina slingor. Jag har tagit så bra hand om mitt hår så det behövde inte klippas denna gång. Resultat är jag verkligen nöjd med. På stan var jag alltför lat för att pröva kläder så bara en vit topp följde med mej hem. Nu ska jag ta en snabb dusch och sedan måste jag bestämma mej vad jag ska ha på mej på kvällen!

//emppu

Till frissan

Klockan 12 har jag alltså frissa tid. Jag tror jag lämnar på stan en stund sedan efteråt men jag bloggar då jag är hemma igen!


//emppu

nattgodis


/jojjo

I think she is playing with fire

hello guys, vet ni blogg.se har inte velat sammarbeta med mej så jag har inte bloggat men nu e jag tillbaka. Har hunnit bränna mej på en varm plåt och på plattången idag jättemysigt o så jobbade jag på piffi idag men bara idag o jag fick en alldeles för stor ljusblå t-shirt hah den var ju jättefin. Sedan kom jag hem och lagade mat och for till gymmet men då jag skulle köra iväg 21-tiden så ville inte scootern sammarbeta så den startade inte så pappa fick komma och starta den med bilen heh ja de va ju mysigt men annars är allt super, imorgon blir det eclipse med mina favorit tjejer!

/jojjo

Lite planer i förväg

Jag kom hem för lite mer än en timma sedan. Nu känner jag mej mycket gladare och bättre över mej själv efter lite motion.
Just det, imorgon så har jag frissa tid, ska färga min utväxt, hoppas de blir bra! Sedan så skulle jag vilja hinna till stan en sväng (alltså kolla rean och på kläder) och till gymmet, men jag får helt enkelt se hur mycket jag hinner imorgon. Ska inte berätta mer om planerna, vi tar en dag i taget, hihi.

kram
emppu

1 juli

Hejsan! Jag vet att de varit tomt med inlägg idag på dagen men jag har inte haft lust för att blogga idag, inga smaskiga detaljer har hänt eller såå, inte så händelserik dag idag, förhoppningsvis händer det mer imorgon. Jag ska nog så småningom börja fara till gymmet så jag kan känna att jag gjort något idag :)

//emppu

RSS 2.0